Setari Cookie-uri

poti iubi 2 barbati in acelasi timp sau 2 femei?

pariez ca daca ai fi obligat sa mananci doar fasole 6 luni, ar pieri si adevarata ta dragoste
googoodoll
Postat pe 4 Decembrie 2008 22:50
... da ce , tu-ti mananci adevarata dragoste in fiecare zi ? gandeste-te ce gaze de lupta ar iesi !!! ... asta ar fi tare , sa asfixiezi din dragoste ... spiel-ul este sa o "mananci" in asa fel incat niciodata sa nu ti se aplece ... si nici gaze sa n-ai ! ... trebuie sa recunosti , cu ceapa si afumatura este un deliciu !
claudio
Postat pe 4 Decembrie 2008 23:35
:)))))
eu n-o iubesc, fasolea zic :D
cine mai stie care-s strategiile de pastrat dragostea?
bagdeberg zice ca tine doar 3 ani, altii ca tine toata viata.
cred ca depinde de materialul propriu
googoodoll
Postat pe 4 Decembrie 2008 23:42
... de ce ai , de ce dai si de ce alegi si ... visceralul nu poate fi inteles cu logica , mai bine renuntam la teorii ...
claudio
Postat pe 4 Decembrie 2008 23:59
asa o zic si io p-aia cu ratiunea omoara pasiunea :D
mai bine traim ce e de trait :)
googoodoll
Postat pe 5 Decembrie 2008 00:07
baga gaz atunci , da-i viteza , traieste ce-i de trait ... vezi tu dupa aia ce faci , ce ramane ...
claudio
Postat pe 5 Decembrie 2008 00:14
poi e simplu: Knd iubesti 2 inseamna k nu iubesti pe niciunul.

Postat pe 5 Decembrie 2008 02:09
Ramane doar ce a fost adevarat,si de ce m-as grabi? Se pierd detalii importante in viteza. Ce-i drept, ajungi mai curand la destinatie, dar constati ca s-a dus magia calatoriei.
googoodoll
Postat pe 5 Decembrie 2008 22:27
aaaa buna seara papusoi...long time no see!!!!!

dandanaua_reloaded
Postat pe 5 Decembrie 2008 22:29
buna seara dandanic, n-am avut curs de coliziune p-aici :)
am avut ceva lene si am intrat mai sporadic.
googoodoll
Postat pe 5 Decembrie 2008 22:31
aaaaa intelesai, hmmmm ma gandeam ca numai peste mine a dat lenea ...si sefu' dar vad ca si altii au belele...

no, fa si mie un rezumat te rog ca ....am pierdut sirul pe la pagina 2
dandanaua_reloaded
Postat pe 5 Decembrie 2008 22:34
ideea care strabate ca un fir rosu :-P, e ca nu poti iubi mai mult decat o persoana in acelasi timp real.
mai sunt unii care nu vor sa admita, dar nu vad padurea din cauza copacilor, respectiv nu iubesc sau n-au iubit, si respectiv habar n-au.
parerea mea
googoodoll
Postat pe 5 Decembrie 2008 22:48
no...parerea mea, nu e posibil sa iubesti 2 in acelasi timp.

cei care spun ca iubesc in mod diferit se mint pe ei si nimic mai mult. a iubi e diferit de a fi indragostit.....
in sfarsit ,am inteles ideea principala si raspunsul meu la intrebarea topicului este un nu categoric.
dandanaua_reloaded
Postat pe 5 Decembrie 2008 23:06
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-12-05 23:06:47no...parerea mea, nu e posibil sa iubesti 2 in acelasi timp.

cei care spun ca iubesc in mod diferit se mint pe ei si nimic mai mult. a iubi e diferit de a fi indragostit.....
in sfarsit ,am inteles ideea principala si raspunsul meu la intrebarea topicului este un nu categoric.

bune raspunsuri fetelor a iubi e diferit de a fi indragostit..clar.si mai sunt de parere ca poti iubi cu adevarat o singura persoana in viata asta.treburile sunt mult mai complicate decat le vad domnisoarele care "iubesc" 2 barbati in acelasi timp.
DeeaCatalina
Postat pe 6 Decembrie 2008 01:17
nu ai cum sa iubesti 2 persoane in acelasi timp..insa se poate intampla sa simti lucruri diferite fata de ele, sa te lege ceva de unul si altceva de celalalt..pe unul sa il iubesti, sa simti ca este jumatatea ta, ca iti doresti sa iti fie alaturi iar cu celalalt (daca este vorba despre un fost/a) sa te fii obisnuit cu el..sa crezi ca il iubesti, dar de fapt sa nu fie decat acea stabilitate ca e langa tine cineva, ca va sta langa tine pt ca el/ea chiar te iubeste.. parerea mea
babybia007
Postat pe 13 Decembrie 2008 21:34
Cine umbla dupa iubire, n-o va gasi; cine-o da, o primeste inapoi........Nu poti porunci inimii! Dragostea se castiga, respectul se merita..... Sa aveti parte de un Mos Craciun tanar si viguros :)))! SARBATORI FERICITE!!!
fetitza_79
Postat pe 25 Decembrie 2008 17:54
a iubi e diferit de a fi indragostit..clar.si mai sunt de parere ca poti iubi cu adevarat o singura persoana in viata asta
fetitza_79
Postat pe 25 Decembrie 2008 17:58
Parerea mea este ca ; o singura data in viatza iubesti cu adevarat ! Prima iubire n`ai cum s`o uitzi niciodata , v`o spun din proprie experientza !
fetitza_79
Postat pe 25 Decembrie 2008 18:01
De la: fetitza_79, la data 2008-12-25 17:58:49a iubi e diferit de a fi indragostit..clar.si mai sunt de parere ca poti iubi cu adevarat o singura persoana in viata asta

Nu fi asa sigura viata poate sa iti ofere multe surprize si mai mult decat atat nu cred ca trebuie sa ramai "agatata" de asa zisa mare iubire.Din pacate insa majoritatea dintre noi ajungem sa iubim cele mai nepotrivite persoane.
iulia75
Postat pe 26 Decembrie 2008 15:02
De la: heaven_gate, la data 2008-09-16 15:11:04eu u caut draga senzatii...........asa a fost sa fie sa am iubit care imi ofera senzatii tari.........sa ma iubeasca...........nu am amant s-a intamplat .................chiar daca nu ma simteam bn in rel respectiva nu am cautat senzatii tari.......m-am indragostit de amant ...........si nu am refuzat.........sa merg in paralel cu ambele rel...........si nici el nu s-a opus..........ii place situatia

NU !!!

A IUBI inseamna a dori SA DARUIESTI celui pe care il iubesti, si-l IUBESTI fara conditii, fara sa sti de ce.

TU NU ii IUBESTI pe amandoi!
TU, biata de tine, NU TE MAI SIMTI IUBITA (de nici unul), practic. NU faci decat sa te amagesti. O stim bine amandoua, si mai ales tu care esti in aceasta situatie.

Sincer imi pare rau!
Iti doresc sa te simti iubita si chiar SA FII IUBITA din tot sufletul unui barbat! Atunci, stii foarte bine CE (pe cine) AI SA ALEGI. Asa-i?

Un An Nou FERICIT!
Sa ne daruim ADEVARATA DRAGOSTE, doar de ea sa avem parte va doresc!

La Multi Ani Buni!!!
agoldfish
Postat pe 30 Decembrie 2008 00:37
Sweet_Rodica
Postat pe 1 Ianuarie 2009 01:41
Sa va spun si eu povestea mea...sunat casatorita de 5 ani, avem 2 copii mititei, sunt tanara, slabuta,atragatoare......sotul meu de mai bine de 1 an simt ca nu ma mai iubeste, ca nu ma mai doreste, nu mai e tandru, calc, nu mai facem dragoste de vreo 3 luni...daca am incercat sa ma duc inspre el imi spune ca e obosit .....nu ma mai simt iubita,admirata,respectata,dorita....certurile sunt in TOp la noi...am petrecut toate sarbatorile in certuri ......am intalnit de vreo luna un barbat divortat si el cu 2 copii, care m-a atras din prima....am facut dragoste "cu nabadai" la el in masina si m-am simtit atat de bine,m-am simtit iubita pot spune...de atunci doar la el ma gandesc...imi spune ca ma vrea, ca ma iubeste, ca ma doreste, ca vrea sa fiu a lui pt totdeauna,sa ma mut cu el si copii(am uitat sa precizez ca e un om bogat)...m-am indragostit si eu de el...sotul meu nu ma mai atrage deloc acum,....mi se pare chair ca e un om urat, si tot ce face a enerveaza, doar la celalalt ma gandesc....
Ce sa fac?....sfatuiti-ma si pe mine....l-as alege pe celalalt...dar stiti proverbul"nu da pasarea din mana pentru cea de pe gard",mi-e teama......
Cataale
Postat pe 1 Ianuarie 2009 14:13
Iubirea e facuta sa fie daruita unui unic om din viata cuiva...iubirea adevarata..
liza24_84
Postat pe 1 Ianuarie 2009 14:30
De la: claudio, la data 2008-11-29 04:43:58... daca te atrage altcineva inseamna ca nu-ti iubesti prietenul (sau sotul) cu adevarat si n-are rost sa-ti mai pierzi timpul cu el si sa-i mai irosesti si lui timpul . daca la inceput ai crezut ca el este "acela" si mai apoi te-ai razgandit inseamna ca ori nu te uiti cu atentie sa vezi ce este sub "eticheta" ori nu stii prea clar ce vrei si incotro mergi . daca inca evoluezi ca om si nu te-ai regasit pe tine insuti , atunci si gusturile si ideile tale se schimba . daca nu stii prea clar ce vrei n-are rost sa confunzi notiunile "il iubesc" , "tin la el" sau "ma atrage fizic" . din varza asta n-o sa iasa niciodata nimic bun ... dar ceea ce este mai important - nu rani oamenii de langa tine , nu jongla cu sentimentele si demnitatea lor ... joaca , aventura , flirtul , senzatia , sexul neinhibat sunt si ele placute (la vremea lor) dar fara sa calci pe cadavre doar ca sa-ti dovedesti inca o data tie insuti ca esti frumoasa , atragatoare , fermecatoare si ca poti inspira pasiuni ! daca stii cine esti cu adevarat n-o sa mai simti nevoia ca de cel putin 3 ori pe zi un barbat sa-ti demonstreze ce mult si-ar dori sa te tavaleasca ... dragostea adevarata umple golul asta , nu mai ai nevoie de alte smecherii sau aventuri . iubesti si atat ...
bunafetelor
Postat pe 1 Ianuarie 2009 14:32
De la: claudio, la data 2008-11-29 04:43:58... daca te atrage altcineva inseamna ca nu-ti iubesti prietenul (sau sotul) cu adevarat si n-are rost sa-ti mai pierzi timpul cu el si sa-i mai irosesti si lui timpul . daca la inceput ai crezut ca el este "acela" si mai apoi te-ai razgandit inseamna ca ori nu te uiti cu atentie sa vezi ce este sub "eticheta" ori nu stii prea clar ce vrei si incotro mergi . daca inca evoluezi ca om si nu te-ai regasit pe tine insuti , atunci si gusturile si ideile tale se schimba . daca nu stii prea clar ce vrei n-are rost sa confunzi notiunile "il iubesc" , "tin la el" sau "ma atrage fizic" . din varza asta n-o sa iasa niciodata nimic bun ... dar ceea ce este mai important - nu rani oamenii de langa tine , nu jongla cu sentimentele si demnitatea lor ... joaca , aventura , flirtul , senzatia , sexul neinhibat sunt si ele placute (la vremea lor) dar fara sa calci pe cadavre doar ca sa-ti dovedesti inca o data tie insuti ca esti frumoasa , atragatoare , fermecatoare si ca poti inspira pasiuni ! daca stii cine esti cu adevarat n-o sa mai simti nevoia ca de cel putin 3 ori pe zi un barbat sa-ti demonstreze ce mult si-ar dori sa te tavaleasca ... dragostea adevarata umple golul asta , nu mai ai nevoie de alte smecherii sau aventuri . iubesti si atat ...
"

venite din partea uni barbat, comentariile astea sunt putin surprinzatoare.

matur, corect, sincer
bunafetelor
Postat pe 1 Ianuarie 2009 14:33
DOAMNE, cum e posibil pe mlumea asta sa te gandesti la 2 barbati in acelasi timp? de iubit nici nu mentionez, este inutil...

pai ii inteleg pe barbati ca isi pierd increderea in femei, ca doar nu noi avem testosteroonuil, ci ei...

eu cred ca nu il iubesti pe adevarat pe nici unul; si esti si nefericita; nu meriti, dar esti

iti doresc noroc sa te implinesti! dar te-as sfatui sa iei o pauza in ambele directii( stii la ce me refer...)sa te reculegi
bunafetelor
Postat pe 1 Ianuarie 2009 14:42
Sunt de acord cu tine, in general viata ne poate oferi momente in care chiar alaturi de persoana iubita sa ai senzatia ca esti singura...si apare un alt om langa care te simti mult mai atragatoare si descoperi ca are ceva interesant care te intriga...ajungi sa il vrei sa cunosti si asa se naste ceea ce pare a fi o noua iubire paralela!
krista
Postat pe 1 Ianuarie 2009 18:29
Niciodata sa nu spuneti niciodata!!!!
Eu cand m-am maritat puteam sa jur ca nu-mi voi insela niciodata sotul, nu mi se parea nici etic, nici moral, nici pe placul Celui de Sus......dar...viata mi-a demonstrat ca e plina de surprize si ca atunci cand nu te astepti ...te joaca cum vrea ea.....
Cataale
Postat pe 2 Ianuarie 2009 23:23
De la: heaven_gate, la data 2008-08-30 01:15:09 Chiar daca iti iubesti foarte mult prietenul, ai inceput sa ai sentimente puternice fata de noul venit. Nu-ti vine sa renunti la nici unul dintre ei, practic se completeaza perfect: ai vrea sa-i pastrezi pe amandoi. Se intampla adesea sa treci prin momente de plictiseala, monotonie si sa simti nevoia sa-ti reconfirmi faptul ca esti inca atragatoare.Astept pareri......sau daca ati trecut prin asa ceva expuneti-va opinia.....
ugiuca_cris
Postat pe 3 Ianuarie 2009 15:17
buna , numele meu este iulia , am 32 ani , sunt casatorita de 7 ani si am o broblema destul de importanta . m-am indragostit de o femeie ! ce pot face in situatia asta ?
ugiuca_cris
Postat pe 3 Ianuarie 2009 15:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ma iubita sau a fost doar o aventura? 14 De la: Barbie30 28 August 2010 11:13
vrea iertare 82 De la: ella_tody 17 Martie 2010 21:51
despartire 11 De la: kudika510412 11 Mai 2012 12:29
cine are amant si dc? 413 De la: 20 Decembrie 2014 03:16
barbatii sunt niste porci :((( 58 De la: leo_ 4 August 2009 15:42