Postat pe: 1 Septembrie 2008, ora 18:12
am 22 de ani. o sa modific si la profil :D
am discutat cu el. ne.am despartit si a venit dupa mine de nenumarate ori. i.am spus ca nu vreau sa fiu a treia persoana intr.o relatie, nu vreau sa fie cu mine si sa se gandeasca cum ar fi fost daca era cu tipa aceea. adevarat au fost 4 ani impreuna, pe atunci era la facultate.
i.am spus ca daca o iubeste asa mult, sa o sune, poate ca se pot impaca. a cazut in genunchi, a cerut iertare, a jurat pe viata lui ca ceea ce o sa spuna in continuare e adevarat.
a spus asa: eram pustan atunci. mintea mea era alta. acum gandesc total diferit, mai matur, mai profund. am pastrat amintiri multe pt k 4 ani inseamna mult timp, si conteaza timpul intr.o relatie. dar daca as putea sa dau timpul inapoi si daca as avea de ales intre voi doua ( cu mintea pe care o am acum, de om matur la 30 de ani) te.as alege numai pe tine.
stiu ca orice mi.ar putea oferi ea, tu mi.ai oferi de 1000 de ori mai mult. stiu ca oricat as fi iubit.o pe ea, pe tine te iubesc de 1000 de ori mai mult. si stiu ca pe tine te.am asteptat pana acum. mi.a spus ca se teme enorm ca nu cumva eu sa il las. eu sunt foarte impulsiva, spun ce ma deranjeaza, discut mereu. mereu cand i.am spus ce vreau, ce imi doesc, ce ma deranjeaza, ce nu imi place, acele lucruri nu s.au mai repetat.
i.am spus ca daca era asa cum spune, stia asta pana acum. dupa ce ne.am certat, i.am spus ca o sa plec in afara la niste rude sa raman acolo. aveam intentia sa ii marturisesc planurile mele inainte sa ne certam. facultatea am terminat.o, i/am spus ca ma duc poate sa studiez poate master acolo si apoi o sa vad. parca innebunise. a zis k nu plec nicaieri sau daca plec, sa stie ca ma intorc la el. nu m.a lasat sa mai plec acasa in noaptea respectiva. m.a tinut in brate si am dormit asa impreuna pana dimineata. mi.,a zis de zeci de ori ca ma iubeste, ca nu conteaza ea. mintea lui e alta, ceea ce isi doreste e aici langa el, nu in tara lui natala. a spus ca vrea sa avem relatie serioasa, sa fim mereu mereu impreuna. se comporta ca si cum nu ii spusesem de zeci de ori ca totul s.a terminat. m.a sarutat si mi.a spus ca sunt frumoasa lui ca in fiecare dimineata. m.a tinut in brate ca sa aiba noroc in ziua respectiva ca intotdeauna. e un om cu suflet foarte cald si are o fire calma care mie imi place la nebunie. cand ne mai certam din cauza gargaunilor mei, niciodata nu m.a jignit, tot timpul mi.a aratat ca ma iubeste, iar cand eram supara imi spunea ca ii era dor de fata mea asa dulce si ca sunt cea mai frumoasa suparata din lume :)) si eu ma enervam mai tare, el radea in hohote, ma imobiliza si radea si mai tare cand incercam sa scap de bratele lui, ma saruta si spunea incet si sincer si serios " stii ca te superi degeaba. n.as putea sa iti fac rau niciodata. e ca si cum mi./as face rau mie. esti cea mai dulce...".
bineinteles ca nu l./am crezut cand a spus ca ea nu mai conteaza. am suferit cumplit si acum, ma gandeam eu, vine cu texte la mine. si m.a intrebat ce vrei sa iti dau ca sa intelegi si ca sa ma crezi? vrei sa iti dau tot ce am, viata mea? spune si imi sfarsesc viata aici. daca nu simteam pt tine ce simt, de ce as fi vorbit cu rudele mele, de ce te.as fi prezentat tatalui meu (in religia lui acest lucru coincide cu o logodna neoficiala, pt k ei isi respecta enorm parintii si nu aduc acasa decat cele sau cei care ar intra in familia lor), de ce stiu toti prietenii mei ca te iubesc, de ce vreau sa facem multi copii si ma vad langa tine crescandu.i si avand o viata fericita? de ce te vad iubita mea, jumatatea mea, femeia mea, mama copiilor mei? de ce vreau sa construiesc cu tine o relatie bazata pe iubire si nu pe compromis de dragul aparentelor? de ce ma vad cu tine peste tot, plecand in vacanta, mergand cu ai tai la tara, dansand la disco sau plimbandu.ne in parc?
din acest punct de vedere nu am ce sa reprosez. de cate ori am iesit cu el, niciodata, niciodata nu s.a uitat la altcineva, desi am fost foarte atenta la aspectul acesta inainte sa ma arunc de tot intr-o relatie. si nu numai in discoteca l/am urmarit, ci si pe strada i.am studiat reactiile, si la tv, si la terasa si in parc. numai eu contam, privirea lui am urmarea pretutindeni, mereu atent sa numa lovesc, sa nu ma loveasca cineva, sa nu fiu deranjata, sa plec mereu cu zambetul pe buze de undeva. desi cand nu mergeam cu masina in club, mai bea cate un whisky si la alcool iti permiti sa fii mai libertin, nici nu iti dai seama. :D si el atunci mai mult ma privea dansand, era gelos cand se uita cineva la mine, ma lua in brate si ma saruta in vazul tuturor. de multe ori imi aducea flori sau ciocolata sau ursuleti in fata tuturor angajatilor, nu se ascundea niciodata cu mine. nici acasa la mine nu a ocolit sa ii spuna mamei ca acum casa mea e la el acasa si ca ma iubeste. s.a inrosit foarte tare, se sfia, a varsat cafeaua, a fost show :D a luat pt mama flori de ziua ei, a cumparat ceramice foarte fine, a adus tot timpul prajituri, etc
azi dimineata eram impreuna, discutam si l.a sunat mama lui. ai i.a spus ca e cu mine si, din cate am inteles, dansa a vrut sa ma auda la telefon, desi eu n,.as fi inteles ce spune si nici dansa pe mine. mama lui s.a intristat ca nu am raspuns ( eu ii spusesem lui ca sa vorbeasca fosta cu mama lui - ce rea sunt D:D:D:D ) si a zis ca daca viitoare vrea sa o auda pe fata ei la telefon, sa nu imi mai fie rusine de ea. si el mi.a zis ca o sa vezi ce bine o sa te simti la mine in familie cand o sa mergem in tara mea. toti o sa te adore la fel ca mine.
relatia pe care a avut.o el atunci, ma repet, a tinut 4 ani si a fost acum multi ani, cred k 6. dupa ce ea l/a parasit si imediat s.a maritat cu altul din interes evident, el a venit aici sa lucreze cu tatal lui. si fiind intr.o tara noua, singur, i.a fost greu sa se apropie de cineva, mai ales din cauza limbii si a dezamagirii. a trebuit sa o ia de la capat cu totul, sa invete limba, cultura etc
acum eu o sa imi vad de viata mea. ce o fi o fi. am decis ca de acum el sa fie cel care sa se zbata. nu am cum sa lupt cu o amintire, dar tind sa cred ca ce mi.a spus despre mintea lui si felul cum gandeste acum e adevarat. a zis ca nu trebuie sa fiu geloasa pe o amintire, pt k e trecut si atat. ce conteaza e faptul ca pe mine ma vrea alaturi, a zis ca m.a cautat atata pana m.a gasit si ca nu vrea sa ma piarda niciodata pt ca stie ca o relatie ca a noastra nu se mai poate sa fie si nici sa intalneasca o femeie pe care sa o iubeasca asa cum ma iubeste pe mine, matur, tandru, total, fara egoism. foarte rar in foloseste numele. de multe ori, nu conteaza unde suntem, in preajma tatal lui, prietenilor lui de aceeasi nationalitate, el foloseste alinturi care in romana inseamna sufletul meu, bebetul meu, frumoasa mea, inima mea, sotia mea, draga mea, sufletul meu.
mi.a spus ca nu a inteles intrebarea mea. eu i.am spus, daca ar fi sa te uiti in trecut, sa spui o persoana pe care ai iubit.o cel mai mult, gandind ca si noi ne.am despartit, cine ar fi acea fata? si el a zis tipa aceea cu care am stat 4 ani. bineinteles ca a fost un soc, am umblat pe strazi in deriva, a mers dupa mine, m.a urmarit, m.,a sunat, m.a gasit si m.a "rapit". a zis k pana nu discutam si nu ne impacam, nu ma lasa acasa, orice i/as face ( i.am zis k il bat :)) ). suna el si explica parintilor ce trebuie, asa a spus. si mi.a explicat ca nu a inteles si se gandea la trecut, exceptandu.ma pe mine. si a spus ca BINEINTELES ca pe mine m.ar alege, indiferent dintre cele pe care le/.ar avea in fata lui. aceea a fost o relatie lunga si importanta, dar ca nu se compara nici ea nici relatia cu ce avem noi acum, in prezent. bineinteles ca i.am spus ca minte :D si a spus ca azi e o sarbatoare foarte importanta la ei (stiu asta) si daca ma minte in aceasta zi, sa il pedepseasca Dumnezeu. mi.a spus ca pe mine ma iubeste mai mult decat a iubit.o pe ea, mintea lui de barbat (pt ca atunci era pustan) nu vede viata fara mine, nu stie cum ar putea sa mearga mai departe fara sa fiu langa umarul lui, fara sa ma auda razand, fara sa ma ia in brate, fara sa imi sarute buza cu herpes, fara sa imi vada ochii sau sa imi simta mirosul.
este singurul care a avut grija de mine, care nu mi.a cerut NICIODATA NICIODATA nimic. a avut mereu grija de mine, a plans cu mine si m.a tinut in brate pana m.am calmat, a fost fericit pentru mine, s.a emotionat si m.a facut sa ma simt cu adevarat apreciata. de la fostul meu prieten am ramas numai cu multe complexe. a fost singurul care m.a facut sa trec peste, singurul pe care l/am acceptat langa mine. si fara modestie, aveam mai multi baieti care tot ma invitau sa iesim sau sa fim impreuna. colegi de facultate, fosti colegi de liceu, prieteni de role etc m.a acceptat asa, cu defecte. am si un virus in sange, se pare ca nu mai pot sa scap de el ( nu e hiv :D ). asta nu l.a speriat incat sa fuga, a facut vaccinele necesare si apoi a fost si mai mult alaturi de mine. a cumparat tot felul de medicamente, imi facea de mancare numai ce era pt regimul meu, ma menaja oricat era de obosit, nu ma lasa sa fac nici curat, nici sa strang masa (bineinteles ca nu il ascultam :D). mi.a adus medicamente cand aveam febra, a colindat tot orasul in cautarea unui pliculet de monural, atunci cand fusese retras de pe piata pt schimbarea pretului. a rugat farmacistele care tocmai incuiau lacatul la usa sa ii dea tratamentul, pt ca iubita lui sufera si nu poate sa o priveasca si sa stie ca nu i.a luat ce ii trebuie. pana la urma le.a convins :)) desi au stat la vorba cam 15 min. eu eram in masina vis-a-vis de farmacie :)) a fugit noaptea sa cumpere inghetata, a stat de vorba cu mine pana in zori, desi trebuia sa lucreze a doua zi pana tarziu, m.a sarutat cand aveam ditamai herpesul la gura, m.a dat cu unguente si m.a vegheat cand mi.a fost rau si exemplele sunt foarte multe. tot ce nimeni nu a facut pt mine vreodata, el a facut.
e atent mereu la ce imi doresc, mereu cumpara ceva ce stie ca imi place. nu pot sa va descriu cat de atent a fost in tot acest timp.
eu l/am respectat mereu, nu ne.am mintit niciodata, ne.am descoperit unul pe altul si am realizat ca suntem jumatati. toata lumea vede cat de bine ne completam, toti spun asta, inclusiv tipe care au vrut sa fie cu el si o spun printre dinti :D ne potrivim foarte bine. si tatal lui a spus ca in sfarsit a gasit o fata potrivita pentru el, mama glumeste si ii spune "giner-miu" (nu de fata cu el:)) ), tata, care e mai autoritar, nu a spus nimic, desi el tot timpul are ceva de comentat, ceva de rau bineinteles. e foarte pretentios cand vine vorba de cel cu care ma intalnesc:D
am povestit aceste lucruri pentru ca vreau sa intelegeti tot. nu vreau sa ii iau apararea, desi iubirea pe care o simt pt el e imensa, nu pot sa explic in cuvinte ce simt si cred ca nu as putea sa traiesc fara el, decat sa ma obisnuiesc sa traiesc cu durere in suflet, fara iubirea lui. vreau sa va arat si partea lui, ceea ce a facut bine, nu rau. ceea ce mi.a daruit frumos, nu doar cateva cuvinte gresit spuse care m.au facut sa sufar.de multe ori a spus ca ne completam perfect din toate privintele, si desi nu i.am dat dreptate, a spus ca in sufletul meu stiu asta. si asa e.
voi astepta sa vad ce va fi pe viitor, va multumesc pentru sfaturi, eu o sa imi tin sentimentele si vorbele sub control, o sa fiu mai retinuta. ma gandesc serios sa incerc sa plec, desi am vrut anul trecut sa plec cu bursa in afara si mi.a spus ca ma asteapta oricat, numai sa ma intorc la el. stiu ca n.ar putea sa ma insele, vad asta in ochii lui, simt in persoana lui. nu e in stare sa ma minta, suntem si cei mai buni prieteni, nu numai iubiti. e cea mai apropiata persoana mie. pot sa discut orice cu el, sa vorbim, sa ne sfatuim, sa ne sprijinim orice ar fi. prietena mea cea mai buna m.a tradat in cel mai urat mod posibil, dupa 14 ani de prietenie, cand am impartit cu ea aceeasi bucata de paine (la propriu am trecut printr-o asemenea situatie grea si eu si familia ei). si el nu ar putea sa faca asa ceva, imi vrea binele indiferent de ce va veni pentru el. si nici nu concepe ca ar putea sa fie cu o alta persoana. nici la scenele ma fierbinti din filme nu se uita. ori ma saruta, ori spune ca tot eu sunt mai sexy :))))) lol :))))
si daca Dumnezeu crede ca noua ne e bine impreuna, sper sa ma ajute sa uit acest episod si sa pot sa cred fara sa ezit o secunda, cand spune ca ma iubeste. inca sufar pentru ca inca trebuie sa revin in prezent, sa imi intiparesc in minte ce mi.a spus, sa inteleg ca nu a inteles bine intrebarea, sa ii revad in gand ochii inlacrimati si sinceri si sa stiu ca nu ma poate minti. stiu foarte multe situatii in care cupluri aparent stabile si serioase s.au destramat. lor le vedeam defectele si stiam ce urmeaza. oricat de analitica am fost cu el, nu am reusit sa ii vad vreo greseala fata de mine, privire nepotrivita sau gest rece.
am scris mult dar sunt multe de spus. sper sa nu va suparati. nu vreau sa par victima si nici sa las o impresie gresita despre el. am datoria sa spun adevarul, nu exagerez. cred ca mai mult scurtez evenimentele sau le raresc pentru ca am spatiu limitat.