Mai multe
|
si sa va mai spun 2 motto-uri care sunt ale mele si dupa ele am trait in viata si mi-a mers foarte bine:1. orice rau e spre bine si 2.niciodata sa nu spui niciodata. |
||
|
nicoll3 Postat pe 25 Noiembrie 2008 16:42 |
||
|---|---|---|
De la: Kathara, la data 2008-11-25 16:41:19orice medicament are efecte secundare adica ceva ce nu face bine organismului atat timp cat persoana in cauza il ia.Doctorii se bazeaza pe faptul ca 10 sau 15 ani este ceva neglijabil si in fond si la urma urmei nu creste asa mult par si nici persoana in cauza nu se ingrasa asa de tare.Dar pentru femeile care vor sa fie siluete....De la: Baiat_Rezervat, la data 2008-11-25 00:53:17De la: Georgia99, la data 2008-11-25 00:45:53sexul vaginal..anticonceptionale..avort...In primul rand anticonceptionalele sunt prescrise de medic si cele prescrise pt a te proteja sexual contin o cantitate mica de hormoni, nu ingrasa, nu creste par...eu iau anticonceptionale, cunosc si alte fete care iau si nu prezinta aceste aspecte. Cat despre avort, te protejezi, mare lucru...daca ramai insarcinata inseamna clar ca nu ai avut grija...Unul din parinti este cadru medical si stiu sigur ca anticonceptionalele au aceste efecte secundare cu ingrasarea si crescutul parului.Asta se intampla dealungul anilor vreo 10-15 ani.Personal am cunoscut 2 persoane care cu tot cu anticonceptionale si cu prezervativ au ramas insarcinate.Aceste persoane aveau o varsta matura 24 de ani respectiv 26. |
||
|
Baiat_Rezervat Postat pe 25 Noiembrie 2008 17:03 |
||
|
Intr-adevar, unele pilule anticonceptionale iti dau pofta de mancare in prima luna. Atentie!!! NU ingrasa..doar iti maresc apetitul..asa ca te poti abtine pana trece. Iar simptomele nu se manifesta in toate cazurile, depinde de organismul fiecarei femei, in cazul in care ai parte de schimbari care te sperie, le poti intrerupe, nu e capat de tara. |
||
|
|
||
|
kiki_1234 Postat pe 25 Noiembrie 2008 17:12 |
||
|
Eu vad ca voi v-ati cam abatut de la subiect pe ultima pagina... Eu voi raspunde ontopic Nu vrea sa o faca cu el deoarece se pastreaza pt casatorie (ce tampenie) sau pt ca nu e pregatita? daca se pastreaza....se pastreaza degeaba, nu mai poate spune ca e virgina, ci doar ipocrita.. Daca e pt ca nu e pregatita....pai prin sexul oral si anal ajung sa se cunoasca mai bine, poate asta e preludiul de care au nevoie...si poate cu putina rabdare se va ajunge si la sex normal... |
||
|
ramo_88 Postat pe 9 Decembrie 2008 15:42 |
||
| nu`s kti or mai fi virgini in zilele noastre pe la varsta de 18-19ani...totusi knd le vezi is pe alea mici ( 11-12ani) k isi fac de cap knd habar n-au cu ce se mananca si nu sunt nici pregatite, stai si te intrebi....oare sunt eu inapoiat sau lumea a evoluat? | ||
|
Postat pe 27 Decembrie 2008 22:47 |
||
De la: kiki_1234, la data 2008-11-25 17:12:27Intr-adevar, unele pilule anticonceptionale iti dau pofta de mancare in prima luna. Atentie!!! NU ingrasa..doar iti maresc apetitul..asa ca te poti abtine pana trece. Iar simptomele nu se manifesta in toate cazurile, depinde de organismul fiecarei femei, in cazul in care ai parte de schimbari care te sperie, le poti intrerupe, nu e capat de tara. Nu, unele pilule contin estrogen ceea ce favorizeaza retentia de apa, de unde si cateva kg in plus. |
||
|
Kathara Postat pe 27 Decembrie 2008 23:15 |
||
De la: heaven_gate, la data 2008-09-01 23:27:04pai stii de fapt cum gandeste ..........daca ma ia unu de nevasta vede ca sunt virgina ca eu saracutza sunt atat de fu...in gura incat m-am saturat,asa si anal.......intelegi...poate ca ii e frica atunci cand se va darui pers iubite sa nu creada cv rau despre ea.......parerea mea si eu stiu pe cnv care la inceput facea numai oral...apoi a facut si normal. mi se pare o prostie, n-am inteles-o niciodata |
||
|
morticia_adams Postat pe 28 Decembrie 2008 15:51 |
||
De la: heaven_gate, la data 2008-09-01 23:27:04pai stii de fapt cum gandeste ..........daca ma ia unu de nevasta vede ca sunt virgina ca eu saracutza sunt atat de fu...in gura incat m-am saturat,asa si anal.......intelegi...poate ca ii e frica atunci cand se va darui pers iubite sa nu creada cv rau despre ea.......parerea meamai dar daca o controleaza si in....popou??????????
|
||
|
Postat pe 5 Februarie 2009 16:16 |
||
eu cred ca vrea sa pastreze himenul intact pana cand crede ea ca si-a gasit adevaratul barbat care ii poate fi sot mai tarziu si iti dai seama cand o sa vada viitorul ei sot ca e virgina....o sa creada ca si-a luat cea mai cuminte fata din paradis!Na fiecare cu conceptiile lui!
|
||
|
playboy Postat pe 7 Februarie 2009 02:43 |
||
|
Sunt multe motive: poate ii e frica de o sarcina... O alta chestie e k mi se pare aiurea sa pp k dk face oral, face automat si anal. Si nu mi se pare ipocrita dk zice k e virgina-virgina e o pers kre nu a facut sex (mai pe sleau: a avut un penis in vagin, nu mai e virgina, n-a avut, atunci e). Asta-i def virginitatii. Mi se pare km aiurea insa sa faci sex anal. Eu asa cv nu cred k as face vreodata. Oricum, decat sa faci anal, mai bn faci normal. |
||
|
nadia_i Postat pe 17 Martie 2009 13:02 |
||
Foarte tare subiectul.Nu se daruieste sexului normal dar are valente spre oral si anal ..pai biata fata este speriata de ce se poate intampla in viitor daca renunta la virginitate.Numai ea stie cat de mult se va putea abtine sa nu faca toate 3 la un loc..va dati seama?Partida perfecta lasa-o asa ca merge asa lasooooooo
|
||
|
Al_EX Postat pe 18 Iulie 2009 20:13 |
||
|
http://insanezone.ro/toCSic-24783.html |
||
|
Postat pe 18 Iulie 2009 21:54 |
||
Castitatea este in primul rand o stare de spirit; am si eu un sfat pentru tinerii nostrii cuminti si virgini: eu va apreciez si ,ca mine, sunt si altii si de varsta voastra, de varsta mea, mai varstnici; sa nu te simti nicodata rusinat daca vor rade altii,cand pui valorile spirituale mai presus de placeri stupide, trecatoare, cand crezi in Dumnezeu;nu te ingrijora, cauta sa te imprietenesti cu tineri la fel ca tine si ,nu uita, Dumnezeu are grija de tine si o sa primesti ce este mai bun pentru tine; Dumnezeu iti cere si rabdare;ce inseamna sa incepi viata sexuala asa... ca sa nu ramai ultimul virgin; in primul rand, stii, ce se poate intampla???? Poti lua o boala( poti lua monucleoza infectioasa si prin sarut, iar virusul Epstein Barr este un virus " pacatos"... stiti ca este implicat in etiologia unor cancere????? , iei herpes... si daca numai un sarut antreneaza atatea grozavii ,... sexul , ce implicatii are??? )boli( infectia cu Papilloma Virus, alte BTS), copii nedoriti, daca nu esti iubit.. despartire , depresie; unii , mai slabi de ingeri ,se sinucid; amintiri neplacute pentru toata viata... NU TE GRABI;gaseste-ti prieteni ca tine ,prieteni care cred ca este important sa fii cuminte si care cred in Dumnezeu; Cu drag
|
||
|
alina02 Postat pe 19 Iulie 2009 12:35 |
||
|
ma ingrozeste vocabularul tau atat de vulgar, porcos si scarbos ma intreb oare de pe unde l-ai adunat? si nu am inteles sau poate nu am dat atentie, ma scz, de esti "femeie" sau "barbatel" k si barbat poate te-as intelege dar k si femeie ... orice ai fi ideea e k mi-e scarba de cele scrise de tine si de limbajul tau verbal ce exprimare de maidan doamne ... si pana la urma ce te freaca pe tine grija k nu am inteles uita-te in ograda ta si lasa fata sa faca ce vrea k e viata ei si nu a ta iar pt nu stiu care alt destept sa stii k nu se poate numi perversiune acel lucru care este realizat cu acceptul amandorura iar dk este o ipocrita este pt ea si nu pt tine nu judeca o persoana doar pt k nu esti de acord cu modul ei de viata |
||
|
petaloudita Postat pe 19 Iulie 2009 15:20 |
||
|
asa e...niciodata sa nu spui niciodata si scumpi stai linistita k mai sunt si alti virgini si la varste mai mari nu iti face griji, toate la timpul lor si nu regreta nimic toate vin si toate trec |
||
|
petaloudita Postat pe 19 Iulie 2009 15:28 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| cand ti-se cere voie sa-ti lasi partenerul sa faca sex cu altcineva! | 121 | De la: pamela_1 24 Iulie 2009 15:54 |
| bunaa | 26 | De la: Tharr 25 Octombrie 2010 09:00 |
| LA MULTI ANI MISS! | 32 | De la: miss_darine 2 August 2010 19:59 |
|
|
||
| Am si eu o nelamurire:D | 9 | De la: fante_de_dorobanti 27 Iulie 2010 14:14 |
| Insarcinata ? | 46 | De la: cristiana_cris 14 Octombrie 2009 10:29 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.