Setari Cookie-uri

sexul oral la barbati

eu imi amintesc de ceea ce a zis sora mai mare a unei prietene ( pe vremea aceea eram adolescenta si chestiile astea erau strict tabu ) referitor la sexul oral : atunci cand iubesti il iubesti asa cum e cu bune cu rele , iar chestia asta se aplica si in pat il iubesti din cap pana in picioare pt ca tot el este , la vremea aceea nu am inteles ce vrea sa spuna , dar la 20 de ani m-a palit dragostea ... si nu m-a mai lasat , avem 10 ani de casnicie oficiala , avem zile bune si rele , ne certam des , si ne impacam la fel de des si mult mie nu mi se pare ceva hidos sau groaznic sau gretos , e omul pe care il iubesc mai mult ca pe mine insumi , si il iubesc din cap pana in picioare
gabi8ma
Postat pe 19 Noiembrie 2008 00:17
De la: dana_3, la data 2008-11-16 19:15:03gabi8ma tu esti o prostituata inculta de 32 de ani mai bine impusca-te daca ai ajns sa iti vinzi marfa batrina de 32 de anipentru sex oral ce cauti aici TIRITURA PERVERSA asta esti NU AI CE SUGE SAU ESTI ISTERIZATA din lipsa de PENIS sugel pe alu tatatau daca iti trebue daca nu injura pe altii ca poate vei regreta

hm si cam cum crezi tu ca voi regreta ? vezi ca esti asa turbata ca nici sa scrii corect nu mai stii , sau poate nu stii deloc , lucru care nu ma suprinde
gabi8ma
Postat pe 19 Noiembrie 2008 00:22
Kathara, ai sarit pe mine exact ca o lupoiaca romaneasca...wow! Am ramas intotdeauna surprinsa de agresivitatea romanilor.

Da! Homosexualitatea e CEVA NORMAL in tarile arabe. ATENTIE! Nu am spus acceptata de societate ci este ceva normal!

Eu nu am discutat ce a spus Mohammad ci ceea ce spune Quranul. Am dicutat cu mullahs si mi-au confirmat cele spuse.

Traiesc si am vizitat tari arabe, deci stiu ce spun ca vorbesc despre mentalitatea societatii arabe.

Nu mi-a facut niciodata placere sa ma cert pe internet, nu inteleg de ce romanilor le place sa se definteze unii pe altii.

Last thing...cand am spus ca Europa e disgratioasa nu ma refream la burqa from NWFP sau femeile arse si ingropate de vii din Baluchistan. Sunt o persoana care vorbeste despre partea cel putin aparent educata a unei societati.

Anyway, nu vreau sa ma cert cu nimeni. As fi placu surprinsa daca nu ai mai incerca sa imi iei mesajul pe bucati...

BDT02
Postat pe 19 Noiembrie 2008 07:51
A!

Uitai! Sper ca stii oricum, pentru ca am vazut ca esti o domnisoara culta ca Pakistanul e nr 1 in lume ca exportator de tesaturi.

Incepe la spanioli daca nu ma insel, continua prin Marea Mediterana, Egipt,peninsula araba... Pakistan,China ...drumul matasii mai pe scurt?! ( si nu doar pentru tesaturi bineinteles!)

Sunt convinsa ca iti dai seama ca nu arabii au cumparat tesatura de la francezi ca sa isi imbrace femeile pe dune roze!

BDT02
Postat pe 19 Noiembrie 2008 11:12
ok ..e spre binele tuturor celor care au dubii!!!

http://www.islamonline.net/servlet/Satellite?pagename=IslamOnline-English-Ask_Scholar/FatwaE/FatwaE&cid=1119503543892

Respected scholars of Islam, As-Salamu `Alaykum wa Rahmatu Allah wa Barakatuh. I have a question that perplexes my mind, and I want you to clarify. What is the Islamic stance on oral sex between the husband and his wife? Jazakum Allah khayran.

ANSWER :

As regards your question, it is to be noted, first of all, that all acts that aim at satisfying and pleasing the spouses are allowable so long as two things are avoided, that is anal sex and having sex with a wife while she is still in her menstruation. Thus, it is permissible for a husband and a wife to practice cunnilingus and fellatio. Following we’d cite the opinions of some well-known Muslim scholars in this regard:

Muslim jurists are of the opinion that it is lawful for the husband to perform cunnilingus on his wife, or a wife to perform the similar act for her husband (fellatio) and there is no wrong in doing so. But if sucking leads to releasing semen, then it is Makruh (blameworthy), but there is no decisive evidence (to forbid it).

These parts are not dirty like anus, but it is ordinarily disgusting to man. But there is no decisive evidence to make it unlawful, especially if the wife agrees with it or achieves orgasm by practicing it. Allah, Exalted and Glorified be He, says: \"And who guard their modesty, save from their wives or the slaves, that I heir right hands possess, for then they are not blameworthy, but Who so craveth beyond that, such are transgressors.” (Al-Mu\'minun: 5-7)”

In the light of this, scholars maintain that the husband is allowed to enjoy his wife through any means of enjoyment except anal sex, for that is strictly forbidden.
BDT02
Postat pe 19 Noiembrie 2008 11:30

mai fetelor BDT02 si KATHARA, daca vreti sa va certati sau sa discutati pe teme de religie si sex oriental, aveti topicul vostru

va rog frumos sa mergeti acolo
acesta este topicul danei si vreau sa ramana asa, poate mai invat si eu ceva de la ea

polemicile voastre ma obosesc

so, mergeti la topicul care trebuie

_fantoma_
Postat pe 19 Noiembrie 2008 12:16

Bine!!!...unde-i danuta atuncea?!

BDT02
Postat pe 19 Noiembrie 2008 15:12
vas25
gabi8ma
Postat pe 19 Noiembrie 2008 15:57
pentru cele doua "musulmane" - Profetul Mahomed s-a insurat cu o fetita de 9 ani ....concluzia se intelege singura
gabi8ma
Postat pe 19 Noiembrie 2008 16:19
eu cred k e OK cand nu e facut din obligatie. Dak simti k esti in stare si acest lucru nu te poate afecta....Eu una sunt de parere k nu e ceva iesit din comun.
alexa_sandu
Postat pe 19 Noiembrie 2008 18:59
Well hell yeah dar cica n-a atins-o pana la pubertate...chiar si asa imi da fiori de ironie

Iubiti-va muult!!
BDT02
Postat pe 19 Noiembrie 2008 20:08
De la: gabi8ma, la data 2008-11-19 16:19:13pentru cele doua "musulmane" - Profetul Mahomed s-a insurat cu o fetita de 9 ani ....concluzia se intelege singura

Nuuu, acum cica Aisha avea 18 ani, incearca s-o dreaga ca sa nu mai fie Mahomed cica pedofil!
Kathara
Postat pe 19 Noiembrie 2008 20:18
De la: BDT02, la data 2008-11-19 07:51:18Kathara, ai sarit pe mine exact ca o lupoiaca romaneasca...wow! Am ramas intotdeauna surprinsa de agresivitatea romanilor.

Romanii? Agresivi? Dimpotrva mi se pare ca suntem o natie de pampalai, ca sa=l citez pe Dinescu "Romania e fu@@ta de toti din toate partile". Nu ne-ar strica deloc ceva coloana vertebrala.

De la: BDT02, la data 2008-11-19 07:51:18
Da! Homosexualitatea e CEVA NORMAL in tarile arabe. ATENTIE! Nu am spus acceptata de societate ci este ceva normal!

Nu stiu clar ce acceptie dai tu cuvantului normal intr-un context sociologic. Eu tin sa te anunt ca el si cuvantul "norma" au aceeasi radacina etimologica, altfel spus ceea ce este normal nu numai ca este acceptat, dar si creeaza canonul. Nu vad cum ceva poate fi considerat normal intr-o societata, totusi neacceptat. Prin logica simpla, zic eu. Tot nu mi-ai spus cum e cu homosexualii care sunt omorati in tarile care au sharia.

Eu nu am discutat ce a spus Mohammad ci ceea ce spune Quranul. Am dicutat cu mullahs si mi-au confirmat cele spuse.

Mohamed a spus Coranul. Ma rog, nu el ca era analfabet, i l-a soptit arhanghelul Gabriel la ureche (desi nu inteleg cum o fiinta divina poate sopti ceva ata de dezlanat si fara noima). Cum nu inteleg ce poti tu vorbi cu mullahs daca nu stiai chetia asta elementara.

Traiesc si am vizitat tari arabe, deci stiu ce spun ca vorbesc despre mentalitatea societatii arabe.

Depinde foarte mult ce ai vizitat si de unde traiesti.

Nu mi-a facut niciodata placere sa ma cert pe internet, nu inteleg de ce romanilor le place sa se definteze unii pe altii.

Vorbim si noi ca oamenii, vorba lui Moromete.
Last thing...cand am spus ca Europa e disgratioasa nu ma refream la burqa from NWFP sau femeile arse si ingropate de vii din Baluchistan. Sunt o persoana care vorbeste despre partea cel putin aparent educata a unei societati.

Nu mi-e foarte clar partea cu "aparent educata" - ori vorbesti despre cea educata ori nu. In orice caz, sa luam extremele societatii - un print danez se insoara cu fosta iubita a unui traficant de droguri, versus un print arab care se duce in fiecare weekend in Bahrain sa bea si sa petreaca cu prostituate rusoaice. Oh yeah, mare diferenta!

Oricum, trasaturile unei societati o formeaza clasa de mijloc, de-aia se este India o tara bogata si Belgia nu.

Anyway, nu vreau sa ma cert cu nimeni. As fi placu surprinsa daca nu ai mai incerca sa imi iei mesajul pe bucati...

[/quote]

Ti-am luat mesajul pe bucati ca sa fie clar carei obiectii ii raspund. Nu ti l-am trunchiat sau citat ciuntit, asa ca nu vad care e problema.
Kathara
Postat pe 19 Noiembrie 2008 20:29
De la: BDT02, la data 2008-11-19 11:12:02A!

Uitai! Sper ca stii oricum, pentru ca am vazut ca esti o domnisoara culta ca Pakistanul e nr 1 in lume ca exportator de tesaturi.

Incepe la spanioli daca nu ma insel, continua prin Marea Mediterana, Egipt,peninsula araba... Pakistan,China ...drumul matasii mai pe scurt?! ( si nu doar pentru tesaturi bineinteles!)

Sunt convinsa ca iti dai seama ca nu arabii au cumparat tesatura de la francezi ca sa isi imbrace femeile pe dune roze!

Mmmm, si cum ajung tesaturile respective oricunde in lume? Cum se plaseaza comanda, cum se misca marfa, unde se vireaza banii ... I'll be darn, it's those freakish European inventions again.
Kathara
Postat pe 19 Noiembrie 2008 20:31
De la: BDT02, la data 2008-11-19 11:30:31ok ..e spre binele tuturor celor care au dubii!!!

http://www.islamonline.net/servlet/Satellite?pagename=IslamOnline-English-Ask_Scholar/FatwaE/FatwaE&cid=1119503543892

Respected scholars of Islam, As-Salamu `Alaykum wa Rahmatu Allah wa Barakatuh. I have a question that perplexes my mind, and I want you to clarify. What is the Islamic stance on oral sex between the husband and his wife? Jazakum Allah khayran.

ANSWER :

As regards your question, it is to be noted, first of all, that all acts that aim at satisfying and pleasing the spouses are allowable so long as two things are avoided, that is anal sex and having sex with a wife while she is still in her menstruation. Thus, it is permissible for a husband and a wife to practice cunnilingus and fellatio. Following we’d cite the opinions of some well-known Muslim scholars in this regard:

Muslim jurists are of the opinion that it is lawful for the husband to perform cunnilingus on his wife, or a wife to perform the similar act for her husband (fellatio) and there is no wrong in doing so. But if sucking leads to releasing semen, then it is Makruh (blameworthy), but there is no decisive evidence (to forbid it).

These parts are not dirty like anus, but it is ordinarily disgusting to man. But there is no decisive evidence to make it unlawful, especially if the wife agrees with it or achieves orgasm by practicing it. Allah, Exalted and Glorified be He, says: \"And who guard their modesty, save from their wives or the slaves, that I heir right hands possess, for then they are not blameworthy, but Who so craveth beyond that, such are transgressors.” (Al-Mu\'minun: 5-7)”

In the light of this, scholars maintain that the husband is allowed to enjoy his wife through any means of enjoyment except anal sex, for that is strictly forbidden.

Si eu pot sa iti citez un cleric care iti zcea ca unele femei sunt defecte si trebuie batute la greu si un altul care spunea ca o musulmanca adevarata nu are voie sa foloseasca emoticoane pe forumuri.

Revenind la coran, nu gasesc sura cu "imreunatul ca animalele", dar uite ce am gasit:

4:24 And all married women (are forbidden unto you) save those (captives) whom your right hands possess.

Deci pot face sex si cu sclavele, da?
Kathara
Postat pe 19 Noiembrie 2008 20:36
De la: vas25, la data 2008-11-19 12:16:24
mai fetelor BDT02 si KATHARA, daca vreti sa va certati sau sa discutati pe teme de religie si sex oriental, aveti topicul vostru

acesta este topicul danei si vreau sa ramana asa, poate mai invat si eu ceva de la ea

Si tu ma obosesti, dar tough! Scriu ce vreau unde vreau!
Kathara
Postat pe 19 Noiembrie 2008 20:37
Hello ppl! daca o da-ti in religii.. cu totii suntem sub nivel,facem sex inainte de casatorie, adulter, ne masturbam.. si ce nu facem? asa ca nu va mai stressati.. tot acolo ajungem oricum!
focsa05
Postat pe 19 Noiembrie 2008 21:03
ati uitst ca sexyl oral facut anotmal duce la IMPOTENA TIMPURIE asa ca nu sugeti prea mul organul cu pricina ca s-ar putea sa ramineti cu el de tot in gura si posesorul sa nu si-l mai poata scoate din gura vreunei perverse in calduri

Postat pe 19 Noiembrie 2008 22:17
nu uitati ca sexul oral facut anormal duce la IMPOTENTA TIMPURIE asa ca nu sugeti prea mult organul cu pricina ca s-ar putea sa nu si-l mai poata scoate posesorul lui din gura vreunei perverse infocate de calduri

Postat pe 19 Noiembrie 2008 22:20
WHAAAAAAAAT?!

Si eu care vroiam sa ii raspund Katharei!!!

Tu de unde naiba ai aparut iar pe aici cu impotenta aia!?

Fiecare lasa impotent pe cine vrea haha
BDT02
Postat pe 20 Noiembrie 2008 08:05
Care inventii?! Think harder!!
BDT02
Postat pe 20 Noiembrie 2008 08:07
Well, Kathara, am sa raspund deccat la cateva dintre puncte ca's pe fuga si amuzata de doamna Dana...asaaaaaa

Cand am zis de Quran, am zis asta pt ca ei mai au si vreo nu stiu cate carti numite daca numa insel, Hadithuri, in care e povestita sau Mohammad povesteste, dont know for sure, viata lui, ce gandea, cum gandea despre Islam, femeie, societatea blah blah. Chestia naspa e ca ei urmaresc cartile astea la acelasi nivel cu Quranul.

Profetul era un oier analfabet si da, spui bine, i-a fost "dezvaluit" Quranul si altii l-au scris asa ca el n-are nici pe parte cu Cartea sfanta parerea mea.

Nu pot fi vehementa cum mi-ar place mie ca sunt pe un forum si respectam toate credintele.

But I am always available pt o discutie frumoasa offline.

Te pup
BDT02
Postat pe 20 Noiembrie 2008 08:13
Ahhh...si cu homosexualitatea

Ok, pai cand spun general acceptata de societate inseamna ca pe unde te duci in Arabia Saudita, Afghanistan ( been there! Jesus!!), Pakistan, UAE etc se tin de manusele toti baietii si ii vezi la colturi cum se tin in brate, se pupa, se mangaie lasciv...

General neacceptat e ca doua femei sa se tina de mana sau un barbat si o femeie, chiar si casatoriti!

Sharia asa cam spune si mai spune ea multe. Stiu ca sora mea a trait cu sotul ei n S Arabia 2 ani si imi zicea ca pe acolo nu atinge nimeni o femeie pe strada etc .

Reenind la homos, toti sunt homos inainte de casatoria cu femei pt ca sunt obsedati de intimitate si nu o pot gasi decat alaturi de un alt barbat. Nimeni nu spune nimic ca doi barbati se tin de mana - in orice tara araba sadly!

Or fie infierati si ucisi insa asa a devenit normal picture ca doar se tin de mana...DOAR, insa toti stim ca nu e DOAR-ul ala...

Subiectul e mare insa again....tre sa ies pe usa!
BDT02
Postat pe 20 Noiembrie 2008 08:23
De la: BDT02, la data 2008-11-19 07:51:18Kathara, ai sarit pe mine exact ca o lupoiaca romaneasca...wow! Am ramas intotdeauna surprinsa de agresivitatea romanilor.

Draga... am uitat cum te cheama
Daca Kathara a sarit ca o lupoaica romaneasca, foarte bine a facut. Cel putin isi stie exact radacinile si apartenenta.
Ce tot bati campii despre "cum sunt romancele"? Tu ce esti? Si daca nu esti romanca (ceea ce chiar mi-as dori), de ce esti pe site-ul asta? Nu-mi spune ca n-ar putea lumea de aici far'de tine.

Si in ce tara araba EXACT ziceai tu ca e acceptat homosxualismul? Le-ai povestit asta si arabilor?

Acum stau si ma gandesc de ce imi pierd timpul cu tine. Tot ce vreau sa zic e: Zici ca esti la arabi? Stai acolo!

Dor_a
Postat pe 20 Noiembrie 2008 08:32
De la: BDT02, la data 2008-11-20 08:23:59Ahhh...si cu homosexualitatea

Ok, pai cand spun general acceptata de societate inseamna ca pe unde te duci in Arabia Saudita, Afghanistan ( been there! Jesus!!), Pakistan, UAE etc se tin de manusele toti baietii si ii vezi la colturi cum se tin in brate, se pupa, se mangaie lasciv...

General neacceptat e ca doua femei sa se tina de mana sau un barbat si o femeie, chiar si casatoriti!

Sharia asa cam spune si mai spune ea multe. Stiu ca sora mea a trait cu sotul ei n S Arabia 2 ani si imi zicea ca pe acolo nu atinge nimeni o femeie pe strada etc .

Reenind la homos, toti sunt homos inainte de casatoria cu femei pt ca sunt obsedati de intimitate si nu o pot gasi decat alaturi de un alt barbat. Nimeni nu spune nimic ca doi barbati se tin de mana - in orice tara araba sadly!

Or fie infierati si ucisi insa asa a devenit normal picture ca doar se tin de mana...DOAR, insa toti stim ca nu e DOAR-ul ala...

Subiectul e mare insa again....tre sa ies pe usa!

Aha!

Bai baiete! acum m-am dumirit! Deci asa ai ajuns tu la concluzia ca la arabi e acceptat homosexualismul

Gresit! Se tin de mana, da! se pupa cand se'ntalnesc, da! De 3 ori.

Acu' nu'sh daca sa te las in nestiinta ta si sa le spui unuia sau altuia din aia de-i vezi pe strada de mana ca stii ca's homosexuali, si sa bage cutitu'n tine, sa aiba si Kathara o satisfactie sau sa iti spun: Aia (s faptu' ca-si spun Habibi'sus Habibi'n jos), la ei insemana ca sunt prieteni. Atat!
Nu ca n-ar fi tot atatia pidosnici ca peste tot in lume, dar sa nu te puna Sheitan sa le-o spui sau sa crezi macar ca sunt...
Hai ca ai fost haioasa la faza asta... Deci tu credeai ca Pakistanu', care inca mai lapideaza femei, lasa barbatii sa si-o traga intre ei si sa o faca si public, a?

Si asa, pentru cultura ta generala, hai sa-ti mai spun o chestie care chiar o sa te lase paf! In secolul 14, clericii bisericii catolice se pupau PE GURA cand se intalneau Ma intreb ce fete ar fi facut daca ar fi aparut cineva sa spuna ca si-o trageau intre ei... Cam cata cenusa ramanea de el, dupa... autodafe

Hai ca ai fost dulce

Kathara, mama! M-am dumirit! Iart-o, ca nu stie ce spune
Dor_a
Postat pe 20 Noiembrie 2008 08:45
De la: Kathara, la data 2008-11-19 20:37:45
De la: vas25, la data 2008-11-19 12:16:24

Si tu ma obosesti, dar tough! Scriu ce vreau unde vreau!

Asa te vreau, lupoaica din Carpati!

Vezi, ti-am scris mai sus... Tot uit cum o cheama pe fata aceea care-si imagineaza ca arabii accepta homosexualitatea ca CEVA NORMAL pen'ca i-a vazut ea purtand rochii

Belea faza!
Dor_a
Postat pe 20 Noiembrie 2008 08:50
e ok faptul ca avem printre noi barbati...asa aflam ce le place mai mult oricum, eu fac oral cu sotul meu, e inebunit dupa asta, si mie imi place!nu consider pervers nimic din ceea ce facem in pat...recent, in timp ce ii faceam un sooper oral si-l mangaiam, mi-a impins putin mana spre partea dorsala (anus) si am inteles ce vrea...am incercat, am intrat delicat si lui i-a placut atat de mult incat a pierdut controlul si eu a trebuit sa astept o jumatate de ora sa se "invioreze" mititelu'...mie imi place mult de tot sa-l vad excitat la culme si multumit...ce credeti, nu e normal?

Postat pe 20 Noiembrie 2008 09:56
nu mai are dana cu cine sa se certe observ ca au lasat'o toti de amanet
just4me
Postat pe 20 Noiembrie 2008 17:22
De la: just4me, la data 2008-11-20 17:22:49nu mai are dana cu cine sa se certe observ ca au lasat'o toti de amanet

Asta era ideea, Just4me
Dor_a
Postat pe 20 Noiembrie 2008 17:55
De la: just4me, la data 2008-11-20 17:22:49nu mai are dana cu cine sa se certe observ ca au lasat'o toti de amanet

era si timpul...dumnezeule
ninushk
Postat pe 20 Noiembrie 2008 23:10

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
lenjerie 19 De la: Ionyssa 11 Iunie 2011 11:42
sexul in 3/grup ,Romania si Franta :) 9 De la: _calandrinon_ 18 Septembrie 2010 11:21
casatorit caut tipa asemeni mie pentru satisfactie reciproca 2 De la: kudika_5173 16 Aprilie 2012 15:50
de ce se comporta asa? 3 De la: Ralukiss 19 Februarie 2009 17:23
mi-e teama de reactia lui cand am orgasm "squirt" 221 De la: kudika191686 22 Decembrie 2016 10:21