De la: deea_20, la data 2009-05-05 11:48:41De la: Miha4art, la data 2009-05-04 23:42:16ok am intrat si eu de curand aici si o sa imi dau cu parerea despre tema ta..
Intr-adevar a principiul asta nu prea mai exista..mai ales in bucuresti..nu in randul oamenilor..sunt oameni si oameni...esti virgin ok..nu-i nimic in neregula cu asta ,cunosc amici care au fost virgini pana la 26 ..
motivele tale insa cum sa iti spun ,trebuie totusi sa fi realist..eu iti respect aa convingerea ta..te inteleg ..eu mi-am pierdut virginitatea doar pt ca am crezut ca cea cu care am facut ,,dragoste,,{o sa fie forever cu mine} cred ca e cam uitat termenul asta..acum spunem sex stii..ca e doar placerea carnala ce conteaza acum..numai e dragostea care te face sa tremuri la atingerea celuilat...si am vazut ca spun multi pe aici ca multi se despart din cauza nepotrivitii sexulale..aiurea..aia nu e dragoste oameni buni..nu e dragostea aia care face totul posibil?sacrificii chestii ,prostii de genul asta..in ghilimele..pai frate daca partenera mea care o iubesc mai mult decat orice daca nu ii place pe la spate de exemplu..o dau dracu de pozitie..si gata ..
ma hranesc cu dragostea ei cu sentimentul...nu cu placerea trecatoare...
hai ca am deviat putin.......ok
spuneam de motivele tale...in primul rand..motive de cearta sunt cum a mai spus cineva aici 1000000..sau gelozie la fel..bine ca acum poate sa interpreteze gresit..ca ea e prima si dupa ce experimentezi cu ia ar putea sa iti reproseze ca pana acum nu ai stiut ce pierzi..si ca acum o sa cauti si asa ..sunt multe chestii..
in al doilea rand nu stiu cat o sa aprecieze cea pe care tu o sa o alegi..niciodata sa nu ii spui de la inceput asta..neverr..dupa cum vezi unele ar face sex si pe strada...altele nu..prefera baietii mai timizi
sunt fete si fete..fiecare o sa iti spuna ceva diferit...
aaa si diferiti sunt toti coman nu incerca prin asta sa fi original..e o prostie sa fii original..toti ar trebui sa fim la fell cum ne-a lasat dumnezeu si sa avem aceleasi princiupii..dar avem vointa libera si na..
ok in legatura cu consecintele nepracticarii sexului..pai ce sa iti spun ..fara misto..masturbeaza-te din cand in cand..e chiar sanatos sa stii..sa stii ca am citit undeva ca prin masturbare poti rezolva multe lucruri de exemplu..cum sa prelungesti durata atingerii orgasmului..si mai multe ma rog..cica oamenii astia spun ca e nesanatosa castitatea..posibil nu stiu..insa iti spun doar sa crezi in convingerea ta mai departe , nu esti singurul care o are..eu unul prima data am fost cu o fata care era mai in varsta decat mine si normal experimentata ,a ajuns la orgasm mai repede decat mine chiar..de ce este asta posibil?eram amandoi indragostiti pana peste cap..dragoste din aia care creste in fiecare zi...si fara de care sa simti ca nu poti trai..stii ce nu iti fa probleme ca nu o so satisfaci in momentul in care o sa se intample..roaga-te sa o gasesti..si nu renunta la convingerea ta ,nu fi las..stii ar fi trebuit sa iti faci griji daca nimeni nu te-ar fi contrazis ,sau te-at fi luat in ras..poate esti putin visator..pff dar daca ar gandi toti ca tine..am trai intr-o lume mai buna...
Dar tu de ce te-ai despartit de cea cu care credeai ca vei ramane pt totdeauna?Si daca partenera ta accepta o singura pozitie iar acea pozitie pe tine te face sa-ti pierzi erectia(am citit despre asa cazuri) atunci cu toata dragostea aia a ta mare ce faci?iti spun din experienta:chiar si atunci cand iubesti este mai bine sa te simti super in pat,ca altfel cu toata dragostea enorma te vei intreba "oare de ce la altii merge si la mine nu" iar asta va aduce niste frustrari!
Pai nu depinde cat de mare este dragostea aceea draga Deea?
La tine nu a fost indeajuns de mare sa treci peste astfel de frustrari si sa-l iubesti pe ex-ul in continuare?
|
ioanao2 Postat pe 5 Mai 2009 12:14
|
Ba da Ioana,dar sunt curioasa de ce s-a despartit el de aceea.Ca motivele mele se stiu
|
deea_20 Postat pe 5 Mai 2009 12:40
|
De la: deea_20, la data 2009-05-05 12:40:23Ba da Ioana,dar sunt curioasa de ce s-a despartit el de aceea.Ca motivele mele se stiu
Aaaa, ok :).
Scuze, mi s-a parut ca implicai ca din cauza frustrarilor s-au despartit, iar eu parca citisem ca nu a precizat din ce motiv s-au despartit! :)
|
|
|
ioanao2 Postat pe 5 Mai 2009 13:17
|
|
pai din cate am inteles yo nu a zis de ce s-au despartit,doar ca s-au iubit mult.Cel putin el a iubit-o enorm...
|
deea_20 Postat pe 5 Mai 2009 13:22
|
De la: deea_20, la data 2009-05-05 11:42:29De la: mitica_mitaru, la data 2009-05-05 10:17:56De la: deea_20, la data 2009-05-04 21:57:09De la: mitica_mitaru, la data 2009-05-04 19:58:10De la: deea_20, la data 2009-05-04 11:26:00PS: Eu sunt in anul 2 la ambele si nu e asa nasol ca imi place ceea ce fac......Nu as vrea sa se termine prea repede Tu ce facultate ai urmat?[/quote Eu am terminat in 1995 Electronica si telecomunicati. , si am lucrat o perioada la combinat Rm Valcea, ! Foarte bine ca-ti place la facultate, eu zic ca te ajuta la viitor .! Eu nu am avut nicio boaba , dar ma enervau sesiunile .!
Foarte tare!!! Ai tot respectul meu ca ai reusit sa termini o facultate care presupunea si matematica(eu sunt varza la acest capitol)
Eu urmez dreptul si psihologia.Si imi plac la nebunie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! La sesiunile de la drept e un fel de monotonie pt ca ceea ce ti se preda aia ti se cere,dar la psiho pe langa ceea ce se preda si se cere la examen,primim si un subiect care presupune o anumita situati iar noi trebuie sa o dezbatem iar asta imi place la nebunie
Mi-ar fi placut enorm sa dau si la litere,dar nu as fi facut fata iar ca meserie pe viitor sa fiu profesoara si sa dau peste o clasa cum a fost a mea.....of.....mai bine nu!!!!!
Aaaaa, ! acum inteleg eu de ce vezi lucrurile normale ,si ai logica buna in subiectele de aici, pai te ajuta psihologia, de asta am simtit eu cu Ioana ca ceva e deosebit . ! Iti place umanul,eu sunt cu realul, matematica , fizica , si la liceu tot la real am fost . La drept e nasol ca e mai greu cu posturile, sa-ti deschizi cabinet particular de notar ar mai merge. O vecina a mea , anul trecut a terminat dreptul si a dat 50milioane [vechi] spaga sa ia un post la tribunalul Sibiu. asa merge acum . Ori cum, bafta in continuare, si ai grija , altii in vacante si tu la restante , parca asa se spune , ca am uitat . !
Lasa ca si eu am terminat liceul la profil de real:mate-info! Bine ca am scapat!!!!!Cat despre faza cu notariatul e cel mai greu sa intri la ei.M-am informat destul(bunicul fost avocat-de unde si pasiunea pt drept),dar eu mizez ca termin cu o medie buna si in urma unui concurs sa gasesc un post bun.
Ms pt urari!
Mai poti reusi si cinstit,nu numai cu spaga.Ce-i drept cam rar,dar nu ma las eu asa usor!
sml-love0049: Frumos spus : "dar nu ma las eu asa usor! " ; Sa-ti ajute Dumnezeu sa fie precum doresti.!
|
tinel Postat pe 5 Mai 2009 13:24
|
De la: bruneagra25, la data 2009-05-05 11:51:01dak ajung la guvernare o sa dau o lege!!!! voi interzice sexul inainte si dupa casatorie pt k noi si putem si vrem dar pt ce atata graba??...sa fie o tara de frustrati si labagii (nu k nu ar fi...) dar dak dau eu legea asta vor fi legal... va dati seama cati de nea mitica vor fi????
Brunegrito, e bine sa ajungi la guvernare, candideaza ca eu te votez,ca asa scapam de actualii, dar cu legea asta, e ea buna , dar ce te faci cu istericele?-ca sunt destule ,barbatii mai pun prosopul ud !
|
tinel Postat pe 5 Mai 2009 13:32
|
Merci!Merci!
|
deea_20 Postat pe 5 Mai 2009 13:32
|
astazi ..umbland pe internet..am ajuns pe grace si uite asa am gasit urmatoarele mesaje...
pt ca unii se cred mai logici as dori o interpretare...
ioano..ai cuvantul..sunt curioasa de logica ta...nea mitica...recunosti cuvintele
I Daca vrei sa intelegem de ce nu ne spui tu ce te-a indemnat sa comiti violul?
R.Alinuta, nu-mi place ca prietenul tau are mesaje pe telefon de la alte fete,trebuie sa te pretuiasca ,esi o fiinta superba .ce nu trebue suparata.Am zis ca sa uit de viol , dar cum tu esti irezistibila,si nimeni nu te poate refuza....!In ultimul an de liceu , am avut un coleg de camera semana la fizic cu mine, si nu era cu nimic mai dotat ca mine.O tipa [ facuta bine si frumoasa ca tine] de care i-mi placea mult venea cam des pe la noi in camera , ii placea si bautura ,[ nu exagerat] si mie la fel si mai serveam cate un sprit mai glumeam eram convins ca ea era topita dupa mine dupa cum se purta.Intr-o zi colegul s-a mutat in alt bloc si atunci s-a intrerupt vizita fetei la mine.Am urmarit-o si am vazut ca ea se ducea la fostul coleg si mi-a spus ca de fapt pentru el venea la mine ca eu nu o interesam.[ se folosea de mine } Ce trebuia sa fac alinuta si fantome ,in cazul asta ?ce motiv mai vreti ? -am ademenit-o in camera sub un pretext, ne-am cinstit cu un paharel si acolo ...!Am stat cate va luni impreuna de am scapat de racoare, dar unde dragoste nu e, nimic nu e .! Si sunt multe motive, si nu inventate de violatori.!
I.Daca nu te usperi ca te intreb, rectia "victimei" tale care a fost?Ea a inteles realizat ce ti-a facut?Si cum a reactionat la ce ai facut tu?
R.Ce frumos spui "victima", parca am omorato !da eu pentru ea ce am fost? Cum sa reactioneze !era putin dispusa dupa un pahar de vin ;-a plans, bine inteles, ce cuvinte si amenitari mi-a adresat!!,s-a dus la fratele ei care statea in alta camera,am mers si eu cu ea,i-am explicat motivul,am stabilit ca sa ne casatorim, a doua zi a venit si familia ei ,si nu singuri ci insotiti de doi 'militieni' ne-au dus pe toti la militie declaratii certuri si am ajuns la intelegerea sa ne casatorim .Am stat cateva luni impreuna si gata!,
|
coffeeta Postat pe 5 Mai 2009 13:45
|
coffee,eu nu inteleg ce legatura are asta cu cei 2?sau ai dot doar un exemplu?
|
deea_20 Postat pe 5 Mai 2009 13:50
|
De la: deea_20, la data 2009-05-05 13:50:37coffee,eu nu inteleg ce legatura are asta cu cei 2?sau ai dot doar un exemplu?
o tipa intreaba..nea mitica se confeseaza..si ma intreb cat de ipocrit sa fii sa te dai lupul moralist?!
si mai ales sa vb de biserica
|
coffeeta Postat pe 5 Mai 2009 13:52
|
nu stiu cine cum ce este nea mitica dar spune ti asa ca cin se astupa ala are musca pe caciula
si inainte de toate sau vazut atatea cazuri in care cuplurile au divortat pt nepotrivire in pat pt ca intro reltie conteaza si asta asa ca mai bine testezi marfa inainte si pana la urma cu ce deranjeaza sexul inaintea casatoriei
|
smigal Postat pe 5 Mai 2009 14:02
|
De la: coffeeta, la data 2009-05-05 13:52:37De la: deea_20, la data 2009-05-05 13:50:37coffee,eu nu inteleg ce legatura are asta cu cei 2?sau ai dot doar un exemplu?
o tipa intreaba..nea mitica se confeseaza..si ma intreb cat de ipocrit sa fii sa te dai lupul moralist?!
Adica nea Mitica a facut asa ceva????? Nu imi vine sa cred!!!!!!!
|
deea_20 Postat pe 5 Mai 2009 14:07
|
|
ok motivele sunt personale sa stii..ce iti pot spune este doar ca inca ne iubim si acum foarte mult..insa e o relatie care e practic imposibil sa fim impreuna..s-au ar fi posibil insa prea multe persoane dragi ei dar si mie ar avea de suferit..e o dragoste insa care nu o sa dispara niciodata...ca dovada dupa multi ani m-am intalnit accidental acum cateva zile cu ea..credeam ca se am simti pt ea a disparut undeva acolo..si sunt ok dar...pff totul era acolo..cand am vazut-o..nu pot sa descriu senzatia..daca ai simtit si tu vreodata stii si nu ai ce comenta la faza asta...si normal ca nu numai eu o iubesc enorm..dar si ea..ar fi renuntat la tot pt mine dar nu am lasat-o eu...cel putin in realtia mea cu ea..sa stii ca nu am avut probleme de natura sexuala..si inainte sa facem dragoste ne cunosteam deja fiecate punct sensibil,si asa..deci a fost totul super ok...in leg cu pozitia care m-at face sa imi pierd erectia..hmmm care e aia?o pozitie sexuala nu sta in calea dragostei..nu merge una sa zicem ca ar fi asa next..gasim noi una pana la urma care sa convina la amndoi..
|
Postat pe 5 Mai 2009 14:08
|
De la: deea_20, la data 2009-05-05 14:07:56De la: coffeeta, la data 2009-05-05 13:52:37De la: deea_20, la data 2009-05-05 13:50:37coffee,eu nu inteleg ce legatura are asta cu cei 2?sau ai dot doar un exemplu?
deea nu crezi ..uite linkul
http://www.grace.ro/comunitate/forum/view_topic/645/pagina-17/U-zici-k-esti-nevinovat-sau-in-cea-mai-mare-parte-k-femeia.html
|
coffeeta Postat pe 5 Mai 2009 14:11
|
De la: Miha4art, la data 2009-05-05 14:08:28ok motivele sunt personale sa stii..ce iti pot spune este doar ca inca ne iubim si acum foarte mult..insa e o relatie care e practic imposibil sa fim impreuna..s-au ar fi posibil insa prea multe persoane dragi ei dar si mie ar avea de suferit..e o dragoste insa care nu o sa dispara niciodata...ca dovada dupa multi ani m-am intalnit accidental acum cateva zile cu ea..credeam ca se am simti pt ea a disparut undeva acolo..si sunt ok dar...pff totul era acolo..cand am vazut-o..nu pot sa descriu senzatia..daca ai simtit si tu vreodata stii si nu ai ce comenta la faza asta...si normal ca nu numai eu o iubesc enorm..dar si ea..ar fi renuntat la tot pt mine dar nu am lasat-o eu...cel putin in realtia mea cu ea..sa stii ca nu am avut probleme de natura sexuala..si inainte sa facem dragoste ne cunosteam deja fiecate punct sensibil,si asa..deci a fost totul super ok...in leg cu pozitia care m-at face sa imi pierd erectia..hmmm care e aia?o pozitie sexuala nu sta in calea dragostei..nu merge una sa zicem ca ar fi asa next..gasim noi una pana la urma care sa convina la amndoi..
Daca ar fi fost iubire adevarata intre voi ati fi gasit o solutie sa fiti impreuna!Lasi de inteles ca famila ei ar fi foat o problema.Dar cum vine asta sa renunti la o iubire adevarata din cauza familiei???Cu o discutie serioasa s-ar fi rezolvat multe,te asigur!
Vezi ca nu ai inteles cum am pus eu problema in legatura cu pozitia!Mai citeste pana intelegi!
Si ca fapt divers:aici se cer si dau argumente la afirmatii.Si relatia mea cu ex-ul tine de probleme personale,dar am facut-o cunoscuta tocmai pt a evidentia anumite lucruri!
|
deea_20 Postat pe 5 Mai 2009 14:15
|
De la: coffeeta, la data 2009-05-05 14:11:47De la: deea_20, la data 2009-05-05 14:07:56De la: coffeeta, la data 2009-05-05 13:52:37De la: deea_20, la data 2009-05-05 13:50:37coffee,eu nu inteleg ce legatura are asta cu cei 2?sau ai dot doar un exemplu?
deea nu crezi ..uite linkul
http://www.grace.ro/comunitate/forum/view_topic/645/pagina-17/U-zici-k-esti-nevinovat-sau-in-cea-mai-mare-parte-k-femeia.html
Nu imi vine sa cred ca a putut face asta!Si cand te gandesti ce om cinstit se da....pf..............
Tot respectul meu,Coffee pt asta!
|
deea_20 Postat pe 5 Mai 2009 14:16
|
|
la ce fata are era de asteptat un terchea berchea iac nea mitica fugi ca ne dezgusti
|
smigal Postat pe 5 Mai 2009 14:25
|
De la: smigal, la data 2009-05-05 14:25:22la ce fata are era de asteptat un terchea berchea iac nea mitica fugi ca ne dezgusti a si sa sti nea mitica franica ca un om adevarat traieste dupa propriile valor- instincte nu dupa sfaturile altora asa ca mai lasane cu sfaturile lasa ne
|
smigal Postat pe 5 Mai 2009 14:26
|
De la: mitica_mitaru, la data 2009-05-04 08:12:45De la: wolfy, la data 2009-05-03 00:17:41De la: mitica_mitaru, la data 2009-05-02 23:40:13[ Si acasa dau tot ce e mai bun ? nu mai au nimic bun in ei ca sa dea . Si" bolovanul" a fost langa"parasuta "cat a fost bolnava ? - la tomberon sa o ia gunoierii o duceam . Si copii beneficiaza de educatie aleasa , aia e educatie ? si asa casatorie vrei ?
A, inteleg + acelasi comportament + sexul cu altii + il face pe el bolovan si pe ea parasuta. Si io care credeam ca daca el e bolovan, ea e bolovanca, si daca ea e parasuta, el e parasut. Dar, cum spuneam, traim in Roomanica.Am gresit cand ti+am spus ca esti in Evul Mediu ca mentalitate. Esti de fapt in epoca de piatra. Si a propos de tomberoane, acolo cred eu ca trebuie sa se duca toti oamenii care discrimineaza femeile.
Wolfy, eu te consider o persoana inteligenta ,sa nu te confund de pe vremea cretacicului ,pai asa ai inteles ? ai citit tot ce a postat Loryya ? Eu nu discriminez femeile, eu condamn faptele lor reprobabile . Tie iti place stilul ala de casatorie ? aia e bataie de joc , nu familie, ei se mint pe ei insisi, l-au mintit pe Dumnezeu cand s-au cununat, ea daca ar avea respect fata de el si de Dumnezeu, intai s-ar despartii si apoi face ce vrea, asta-i parasuta din ea, nici in biserica [daca se duce ] , nu are ce cauta.!- e prea mare pacatul ! da, la gunoi cu ea si el pus in drum sa se pipi cainii pe el !
Mitica, spune-mi te rog daca nu e cu suparare, cand ai vorbit ultima data cu Tatal Ceresc de ti-a dat lista persoanelor care au voie sau nu au voie in biserica? Biserica este deschisa tuturor, dupa modestele cunostinte. Nu sunt foarte religioasa dar cred ca exista acolo sus cineva care il vede pe fiecare si il va judeca la momentul potrivit. Si mai cred ca Dumnezeu se pricepe sa faca asta si fara tine.
Inainte de a spune despre Wolfy ca are de-a face cu cretacicul, mai priveste o data in oglinda, s-ar putea sa descoperi lucruri noi. Si mai aminteste-ti ca inclusiv Maria Magdalena a fost iertata desi ca si mentalitate perioada respectiva era mai aproape de cretacic decat de secolul nostru. Aii rescris biblia intre timp si nu ne-ai spus noua, muritorilor?
|
Loryya Postat pe 5 Mai 2009 15:08
|
hmmm dar ai inteles foarte prost..as fi vrut eu sa fie doar atat..ca familia ei sa nu fie de acord..e ceva muuult ma grav draga mea ..si cand faci o presupunere nu fi asa convinsa ca e cea corecta..mai gandeste-te intai..discutii serioase ..pfff
Cel putin de un lucru te asigur ..ca cea de langa mine nu o sa duca lipsa nici o secunda de discutii serioase..problema asta sa nu o mai pui te rog..
a si problemele mele personale nu le fac publice doar de dragul de a ma aflla in discutie pe acest forum..pe bune acum nu cred ca se merita sa vin cu argumente pt ce?ce sa lamuresc?ti-am spus doar ca e ceva ce nu a tinut de vointa noastra...ok am inteles despre ce e vorba cu pzitia...treci peste ,..
|
Postat pe 5 Mai 2009 15:19
|
hmmm dar ai inteles foarte prost..as fi vrut eu sa fie doar atat..ca familia ei sa nu fie de acord..e ceva muuult ma grav draga mea ..si cand faci o presupunere nu fi asa convinsa ca e cea corecta..mai gandeste-te intai..discutii serioase ..pfff
Cel putin de un lucru te asigur ..ca cea de langa mine nu o sa duca lipsa nici o secunda de discutii serioase..problema asta sa nu o mai pui te rog..
a si problemele mele personale nu le fac publice doar de dragul de a ma aflla in discutie pe acest forum..pe bune acum nu cred ca se merita sa vin cu argumente pt ce?ce sa lamuresc?ti-am spus doar ca e ceva ce nu a tinut de vointa noastra...ok am inteles despre ce e vorba cu pzitia...treci peste ,..
|
Postat pe 5 Mai 2009 15:21
|
De la: mitica_mitaru, la data 2009-05-04 20:19:33De la: Loryya, la data 2009-05-03 15:53:54De la: mitica_mitaru, la data 2009-05-02 23:40:13De la: Loryya, la data 2009-05-02 22:58:32De la: wolfy, la data 2009-05-02 11:35:10De la: mitica_mitaru, la data 2009-05-02 11:19:22De la: Loryya, la data 2009-05-02 01:21:41Nu te cunosc si slabe sanse sa ne cunoastem vreodata
Nu stiu in ce categorie de barbati te-ai plasa, dar cei de care spui tu ca sunt mamaligi, apoi afla ca sunt masculi in toata puterea cuvantului din toate punctele de vedere.
Si da, sunt casatoriti si da, se inteleg foarte bine.
Secretul?! Fiecare isi descarca nervii si tensiunile in alta parte (si el si ea), da drumul pititcilor in padure si nu-i mai aduce acasa. Asa ca in cuib e armonie si pace. Nici unul nu sufera din cauza frustrarilor celuilalt.
Cunosc personal astfel de cupluri.
Nimic din ce am scris nu e fictiune ci bazat pe fapte reale. :
sml-confused0006: Loryya, sunt convins ca esti o persoana inteligenta care vede lucrurile normal , de aceea te intreb: dupa parerea lu' talica bre, asta se numeste casatorie ?[ poate colegi de camera, poate ] ; mai exista dragoste acolo, indiferent ca se inteleg bine ? ; e bine sa mai aiba un viitor impreuna ?;procedeaza corect, normal partenerii, mai ales femeia ? ; raspuns la toate,e NU! Indiferent cum ajunge barbatul , poate sa fie cel mai decazut om d.t. p.d. v. , daca nu se mai poate face nimic, mai bine divorteaza de el [ ca acum e gratuit ] si dupa aceea poate sa dea drumul la toti ...in padure !
Pai da' cum dracu?E normal sa se poarte asa? MAI ALES femeia? Asa ca din nou: ea tre' sa fie virgina, el nu. Daca se culca cu altii, la el e de inteles cat de cat, DAR LA EA?!
Multumesc pentru consideratie.
Poate nu m-am exprimat destul de clar
Reiau. Ideea e ca cei doi se inteleg foarte bine, viata lor merge inainte si nici prrin gand nu le trece sa renunte unul la altul. Amandoi au pe cineva, amandoi stiu asta despre celalalt dar nu cunosc persoana, nu se afiseaza public si nu fac tevatura. Se comporta discret iar acasa dau tot ce e mai bun. Se lupta unul pentru interesul altuia si au mare grija unul de altul. De curand ea a avut o problema grava de sanatate iar el a fost trup si suflet langa ea. Daca au sau nu un viitor impreuna!? Copii lor sunt foarte bine imgrijiti si benefiaciaza de o educatie aleasa.
Sincer!? Sunt multe casatorii "sanatoase" care sunt de-a dreptul jalnice. Personal as prefera o casnicie deschisa decat una in care sa-mi doresc sfarsitul.
sml-tongue0023: Loryya, poate eu nu am fost inteles; cum adica porcaria aia o mai numesti casatorie ? Nu vezi ca acolo e un fals, cu un "bolovan" pe post de sot,? n-a existat ,sau a fost vreodata dragoste acolo ? -niciodata , acolo nici simpla prietenie nu e ; simple cunostinte , colegi de camera si nimic mai mult .! nu renunta unul la altul ? Asta e sinucidere, chiar asa pampalau e barbatul ? sau ea chiar din respect pentru el nu se despart ? Si acasa dau tot ce e mai bun ? nu mai au nimic bun in ei ca sa dea . Si" bolovanul" a fost langa"parasuta "cat a fost bolnava ? - la tomberon sa o ia gunoierii o duceam . Si copii beneficiaza de educatie aleasa , aia e educatie ? si asa casatorie vrei ?
So, Mitica...
Un lucru foarte important: pana nu ajungi sa cunosti persoana, nu spune lucruri imaginare despre ea. Habar n-ai ce oameni faini sunt si tu spui ca el e bolovan si pamalau iar despre ea ca e o parasuta. Poate ca din punctul tau de vedere asa se vede dar macar ei se respecta unul pe altul, ceea ce pentru tine e un concept total necunoscut.
Colegi de camera!? Da, au fost in facultate, asta se intampla acum vreo 15 ani si de atunci sunt impreuna si chiar se inteleg bine.
Copiii au o educatie aleasa?! Cu siguranta multi dintre parinti si-ar dori sa le poata oferi copiilor lor ceea ce pot ei sa ofere. Timp de calitate si diferite activitati care sa le deschida orizonturile. Copiii aia nu stiu ce inseamna "nu avem bani pentru jucaria aia" sau "noi nu ne permitem asta" dar stiu sa aprecieze ce au.
Daca vreau o astfel de casatorie!? Suntem de 8 ani impreuna si casatoriti de aproape 6. O ducem bine cu urcusuri si coborasuri si ma priveste in totalitate ce vreau si ce nu vreau.
Unul dintre lucrurile pe care nu le-am inteles si nu cred ca voi reusi vreodata este ca nu stiu de unde si pana unde la tine atata lipsa de respect fata de celalalt, indiferent daca e barbat sau femeie, a gresit sau nu fata de tine sau fata de altii. In primul rand este om si daca sufera si poti si vrei sa-l ajuti... bine... daca nu... nu esti obligat s-o faci... dar sa condamni... asta nu. Nu ai dreptul sa areti cu degetul si sa desconsideri pe cineva doar pentru ca e diferit. Asta o stiu si copii de gradinita si se invata pana la maxim 7 ani, pe care se pare tu nu ii ai de acasa, dar nici din alta parte. Cred ca asta e problema ta pana intr-un final: ai tu 30 si ceva dar iti lipseste baza si acum totul se rastoarna. Voi avea grija sa nu fiu prin preajma.
Loryya iti respect parerea, dar serios , nu glumesti si asta e parerea ta ?Cum sa cunosc persoana ?Pai dupa cum ai descris aici, deja le cunosc .!Si ei se respecta ? pai asa vezi respectul ? cum se prezinta ea in fata sotului venita din alt pat , si la el la fel ? pai daca el e asa cum e, daca ea are putin respect fata de el sa-i demonstreze prin divort, sa nu mai zic de biserica , ca acolo nu au ce cauta .[ poate la pocait ] si la copii le da educatie sa le largeasca orizonturile ? ce orizonturi sa deschida, un bolovan si o cu--r-va?- Crezi ca cu bani si jucarii se educa ? copilul ?ce exemplu sa vada el la parinti ? Loryya, ce respect, pai si eu stiu sa respect si sa ajut omul , dar sa-mi faca nevasta asa ceva , mai vrea respect ? si ce asta e greseala , ? nuuuu ! - la tomberon cu ea .! Faptul ca inseli partenerul voit indiferent ca esti sau nu cununat, este ceva oribil, si nu inseamna ca e o persoana diferita ! Esti casatorita de 8 ani: casa de piatra in continuare si fericire, dar nu cred [ nu pot sa cred ] ca sotul tau ti-ar permite asa ceva Eu inteleg mentalitatea tinerilor de acum, dar nici asa .!
Mitica, mi-e nu mi s-a parut ca am spus un banc. Da, asta e parerea mea.
Repet, daca nu cunosti persoana cum iti permiti sa emiti orice fel de judecata pro sau contra? Daca ai vazut un tablou sau doua, ai impresia ca ai vazut toate tablourile din lume?
Unde te doare pe tine cum se prezinta ei unul in fata celuilalt atata timp cat ei nu au probleme unul cu celalalt, nu se condamna si nu isi scot ochii ci se sustin unul pe celalalt si se ajuta reciproc? (ceea ce hai sa fim seriosi... am vazut multe cupluri virgine inainte de casatorie care erau mult prea departe de adevar). Nu tine de aceasta stare ci de atitudine.
"Banii nu aduc fericirea" dar contribuie in mare masura la atingerea ei si atunci cand vine vorba de copii... toate costa, nu numai jucariile. Inclusiv timpul de calitate se masoara in bani la urma urmei. Banii dupa care nu fugi in timp ce iti petreci timpul cu copiii. Si tu ai copil, si tu stii care sunt cheltuielile atunci cand vrei sa-i oferi lucruri pe care tu poate nu le-ai avut dar ai vrea ca el sa le aiba si nu ma refer strict la lucruri materiale. Ar trebui sa stii despre ce vorbesc, nu intru in detalii.
Multumesc pentru urari dar ceea ce poti sau nu sa crezi despre ce mi-ar permite sau imi permite sotul meu... este ceva ce te priveste doar pe tine iar pe mine nu ma intereseaza. Sa nu indraznesti sa spui orice despre el sau despre mine atata timp cat habar n-ai nici macar cea mai vaga idee cum cheama
Imi permit sa-ti spun ca habar n-ai de mentalitatea tinerilor de acum
|
Loryya Postat pe 5 Mai 2009 15:55
|
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-05-05 10:35:25De la: mitica_mitaru, la data 2009-05-04 17:16:41
Pai daca mai continui ca acum, sigur o sa ajungi "vedeta " pe Kudika !
iar confunzi nea mitica vedeta esti tu, coman si, mai nou, ioana...plus danutza si alte personaje pe care le "adora" tot forumul
Nu Pisicuta Razboinica, forumul nu adora pe unul mai mult ca altul. In legatura cu "vedeta" a fost dat in gluma de mine ca raspuns la ironia ta despre mine. Eu te respect, respect inteligenta ta, gandirea ta , parerea ta , la fel ca si pe Ioana , Coman, si celalti toti de pe Kudica.! chiar si pe bruneagra care m-ar manca daca ar putea ! si iti ofer cu placere un milion de
|
tinel Postat pe 5 Mai 2009 15:58
|
De la: smigal, la data 2009-05-05 14:02:37nu stiu cine cum ce este nea mitica dar spune ti asa ca cin se astupa ala are musca pe caciula
si inainte de toate sau vazut atatea cazuri in care cuplurile au divortat pt nepotrivire in pat pt ca intro reltie conteaza si asta asa ca mai bine testezi marfa inainte si pana la urma cu ce deranjeaza sexul inaintea casatoriei
Daca cunosti unul sau mai multe cazuri concrete te ascult, pentru ca sincera sa fiu pana la proba contrarie, nu cred ca ceea ce a fost intre cuplurile respective care au divortat din cauza asa zisei nepotriviri la pat, se poate numi dragoste.
|
ioanao2 Postat pe 5 Mai 2009 16:42
|
De la: ioanao2, la data 2009-05-05 16:42:22De la: smigal, la data 2009-05-05 14:02:37nu stiu cine cum ce este nea mitica dar spune ti asa ca cin se astupa ala are musca pe caciula
Daca cunosti unul sau mai multe cazuri concrete te ascult, pentru ca sincera sa fiu pana la proba contrarie, nu cred ca ceea ce a fost intre cuplurile respective care au divortat din cauza asa zisei nepotriviri la pat, se poate numi dragoste.
Smigal, imi vazui numele pe acolo, dar vad ca ti-a raspuns Ioana la fix, m-a scutit sa mai tastez eu!
|
tinel Postat pe 5 Mai 2009 16:52
|
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-05-05 10:41:25De la: ioanao2, la data 2009-05-04 20:10:40
Daca cineva emite o parere care pleaca de la ideea de placere (pe care de exemplu dl Platon a demonstrat de n ori ca e fals sa pornesti de la asa ceva si ca e fals in genere sa te bazezi pe asa ceva si ca o asa idee nu poate implica decat afirmatii si concluzii false), normal ca mi se pare ceva in neregula si pun intrebari si cer argumente suplimentare sau nu sunt de acord cu ele.
Si iarasi piticii din creier ti-au spus ca se pleaca de la ideea de placere?
NU pe bune, tu vezi numai ce vrei in cuvintele oamenilor, habar n-ai sa le interpretezi corect. Si apoi mai vorbesti de logica! Pffff! Pai tu esti ilogica din start!
PS: ma scuzi, dar prea ti-o ceri
1. Motivele pentru care cred ca wolfy a plecat la un moment dat de la ideea de placere o sa le citesti la momentul potrivit, pana atunci te-as ruga frumos sa ai putintica rabdare.
2. Mi se pare total ilogic ca cineva sa sara cu acuzatii la altcineva (de data aceasta cel putin avand un argument cat de cat (Slava Domnului!!! Chiar imi vine sa te pup pentru acest lucru!), insa din pacate pentru tine, el necesita mai intai o intrebare din partea ta, pe care ori ai uitat sa o pui, ori nu ai stiut, ori ai sarit-o din prea multa graba, asa cum de altfel ai obiceiul) inainte sa intrebe respectuos care ii sunt motivele, argumentele de la care a plecat, pentru ca tu cel putin nu le-ai vazut si ti se pare ilogic (cum de altfel ai si afirmat si sunt de acord cu tine) ceea ce a afirmat respectiva persoana.
3. Nu am afirmat niciodata ca as fi logica (ca incerc sa fiu asta e altceva) si mereu sunt constienta de faptul ca ma pot insela si doresc sa ma verific si sa aflu argumetele oamenilor atunci cand imi atrag atentia ca am gresit intr-un loc.
4. Te scuz, nu e bai, nu e prima oara si banuiesc ca nici ultima in care procedezi in acest mod total ilogic, insa de aceasta data cel putin ai si bun simt cat de cat, lucru pe care sa stii ca il apreciez foarte mult!
|
ioanao2 Postat pe 5 Mai 2009 16:57
|
De la: coffeeta, la data 2009-05-05 13:45:26astazi ..umbland pe internet..am ajuns pe grace si uite asa am gasit urmatoarele mesaje...
ioano..ai cuvantul..sunt curioasa de logica ta...nea mitica...recunosti cuvintele
R.Alinuta, nu-mi place ca prietenul tau are mesaje pe telefon de la alte fete,trebuie sa te pretuiasca ,esi o fiinta superba .ce nu trebue suparata.Am zis ca sa uit de viol , dar cum tu esti irezistibila,si nimeni nu te poate refuza....!In ultimul an de liceu , am avut un coleg de camera semana la fizic cu mine, si nu era cu nimic mai dotat ca mine.O tipa [ facuta bine si frumoasa ca tine] de care i-mi placea mult venea cam des pe la noi in camera , ii placea si bautura ,[ nu exagerat] si mie la fel si mai serveam cate un sprit mai glumeam eram convins ca ea era topita dupa mine dupa cum se purta.Intr-o zi colegul s-a mutat in alt bloc si atunci s-a intrerupt vizita fetei la mine.Am urmarit-o si am vazut ca ea se ducea la fostul coleg si mi-a spus ca de fapt pentru el venea la mine ca eu nu o interesam.[ se folosea de mine } Ce trebuia sa fac alinuta si fantome ,in cazul asta ?ce motiv mai vreti ? -am ademenit-o in camera sub un pretext, ne-am cinstit cu un paharel si acolo ...!Am stat cate va luni impreuna de am scapat de racoare, dar unde dragoste nu e, nimic nu e .! Si sunt multe motive, si nu inventate de violatori.!
I.Daca nu te usperi ca te intreb, rectia "victimei" tale care a fost?Ea a inteles realizat ce ti-a facut?Si cum a reactionat la ce ai facut tu?
R.Ce frumos spui "victima", parca am omorato !da eu pentru ea ce am fost? Cum sa reactioneze !era putin dispusa dupa un pahar de vin ;-a plans, bine inteles, ce cuvinte si amenitari mi-a adresat!!,s-a dus la fratele ei care statea in alta camera,am mers si eu cu ea,i-am explicat motivul,am stabilit ca sa ne casatorim, a doua zi a venit si familia ei ,si nu singuri ci insotiti de doi 'militieni' ne-au dus pe toti la militie declaratii certuri si am ajuns la intelegerea sa ne casatorim .Am stat cateva luni impreuna si gata!,
Coffeta, de unde sti de mesajul asta ? ca nu era pe Grace ? si te mai intreb , de fapt poate sa raspunda ori cine, ce parere ai despre o persoana, care ai incredere in ea , za zicem deveniti apropriati, regrete cand va certati, mesaje de impacare,regrete [ pe astea nu le-ai vazut ?] si i te destainui toate secretele, avand incredere in ea , iti promite la fel si vine pe un forum sub alt nume si spune tot? Parca am [scuze] ti-am zis cum a fost cand eram la liceu, nu ai inteles atunci ? ca Fantome a inteles :. trebuia sa iesi tu la iveala >>>
|
tinel Postat pe 5 Mai 2009 17:43
|
De la: Loryya, la data 2009-05-05 15:08:52De la: mitica_mitaru, la data 2009-05-04 08:12:45De la: wolfy, la data 2009-05-03 00:17:41De la: mitica_mitaru, la data 2009-05-02 23:40:13[ Si acasa dau tot ce e mai bun ? nu mai au nimic bun in ei ca sa dea . Si" bolovanul" a fost langa"parasuta "cat a fost bolnava ? - la tomberon sa o ia gunoierii o duceam . Si copii beneficiaza de educatie aleasa , aia e educatie ? si asa casatorie vrei ?
A, inteleg + acelasi comportament + sexul cu altii + il face pe el bolovan si pe ea parasuta. Si io care credeam ca daca el e bolovan, ea e bolovanca, si daca ea e parasuta, el e parasut. Dar, cum spuneam, traim in Roomanica.Am gresit cand ti+am spus ca esti in Evul Mediu ca mentalitate. Esti de fapt in epoca de piatra. Si a propos de tomberoane, acolo cred eu ca trebuie sa se duca toti oamenii care discrimineaza femeile.
Wolfy, eu te consider o persoana inteligenta ,sa nu te confund de pe vremea cretacicului ,pai asa ai inteles ? ai citit tot ce a postat Loryya ? Eu nu discriminez femeile, eu condamn faptele lor reprobabile . Tie iti place stilul ala de casatorie ? aia e bataie de joc , nu familie, ei se mint pe ei insisi, l-au mintit pe Dumnezeu cand s-au cununat, ea daca ar avea respect fata de el si de Dumnezeu, intai s-ar despartii si apoi face ce vrea, asta-i parasuta din ea, nici in biserica [daca se duce ] , nu are ce cauta.!- e prea mare pacatul ! da, la gunoi cu ea si el pus in drum sa se pipi cainii pe el !
Mitica, spune-mi te rog daca nu e cu suparare, cand ai vorbit ultima data cu Tatal Ceresc de ti-a dat lista persoanelor care au voie sau nu au voie in biserica? Biserica este deschisa tuturor, dupa modestele cunostinte. Nu sunt foarte religioasa dar cred ca exista acolo sus cineva care il vede pe fiecare si il va judeca la momentul potrivit. Si mai cred ca Dumnezeu se pricepe sa faca asta si fara tine.
Inainte de a spune despre Wolfy ca are de-a face cu cretacicul, mai priveste o data in oglinda, s-ar putea sa descoperi lucruri noi. Si mai aminteste-ti ca inclusiv Maria Magdalena a fost iertata desi ca si mentalitate perioada respectiva era mai aproape de cretacic decat de secolul nostru. Aii rescris biblia intre timp si nu ne-ai spus noua, muritorilor?
De ce interpretezi lucrurile cum iti convin tie ? Cum sa interzic cine sa intre si cine nu in biserica ?. M-am referit la pacatele lor . ; la o cununie in biserica se face o promisiune de fidelitate si respect in fata lui Dumnezeu .! Ei au incalcat acest juramant,l-au mintit pe Dumnezeu , si continua sa pacatuiasca ,atunci adica cu ce " obraz " mai intra in biserica.? si nu mai vorbi in numele lui Wolfy, ca nu esti avocata ei, ! Wolfy e destul de inteligenta sa se apere singura !
|
tinel Postat pe 5 Mai 2009 18:17
|
De la: mitica_mitaru, la data 2009-05-05 17:43:53De la: coffeeta, la data 2009-05-05 13:45:26astazi ..umbland pe internet..am ajuns pe grace si uite asa am gasit urmatoarele mesaje...
Coffeta, de unde sti de mesajul asta ? ca nu era pe Grace ? si te mai intreb , de fapt poate sa raspunda ori cine, ce parere ai despre o persoana, care ai incredere in ea , za zicem deveniti apropriati, regrete cand va certati, mesaje de impacare,regrete [ pe astea nu le-ai vazut ?] si i te destainui toate secretele, avand incredere in ea , iti promite la fel si vine pe un forum sub alt nume si spune tot? Parca am [scuze] ti-am zis cum a fost cand eram la liceu, nu ai inteles atunci ? ca Fantome a inteles :. trebuia sa iesi tu la iveala >>>
te inseli...mai este si acum acolo pe grace..eram sigura ca o sa incepi cu povesti nemuritoare...esti un violator..si vii sa dai sfaturi de smerenie..si de curvaseala pe internet?!nu iti este rusine deloc..de fapt... ce ma mira daca in mintea ta aia in colturi crezi ca ai dreptatea..restul nu mai conteaza.....
ca erai sa nu in liceu?! de parca conteaza..asa sunt si fetele astea de au contacte sexuale la 14 ani...au scuze ca-s mici...ele nu pot fi iertate?....ce sa iti spun esti jalnic!
si vezi nea violatorule ca este inca si in ziua de azi mesajul acolo
si ce sa mai zicem?sa gasim acum explicatii dupa ce ai profitat de biata fata..ca dehh nu ai rezistat ca nu tinea la tine ..ce animal....in locul tau m-as duce la biserica...si nu as mai indrazni sa deschid gura...arunci tu cu pietre? si le judeci pe femei?imi este scarba
|
coffeeta Postat pe 5 Mai 2009 18:38
|
De la: Loryya, la data 2009-05-05 15:55:23De la: mitica_mitaru, la data 2009-05-04 20:19:33De la: Loryya, la data 2009-05-03 15:53:54De la: mitica_mitaru, la data 2009-05-02 23:40:13De la: Loryya, la data 2009-05-02 22:58:32De la: wolfy, la data 2009-05-02 11:35:10De la: mitica_mitaru, la data 2009-05-02 11:19:22De la: Loryya, la data 2009-05-02 01:21:41Nu te cunosc si slabe sanse sa ne cunoastem vreodata
Nu stiu in ce categorie de barbati te-ai plasa, dar cei de care spui tu ca sunt mamaligi, apoi afla ca sunt masculi in toata puterea cuvantului din toate punctele de vedere.
Si da, sunt casatoriti si da, se inteleg foarte bine.
Secretul?! Fiecare isi descarca nervii si tensiunile in alta parte (si el si ea), da drumul pititcilor in padure si nu-i mai aduce acasa. Asa ca in cuib e armonie si pace. Nici unul nu sufera din cauza frustrarilor celuilalt.
Cunosc personal astfel de cupluri.
Nimic din ce am scris nu e fictiune ci bazat pe fapte reale. :
sml-confused0006: Loryya, sunt convins ca esti o persoana inteligenta care vede lucrurile normal , de aceea te intreb: dupa parerea lu' talica bre, asta se numeste casatorie ?[ poate colegi de camera, poate ] ; mai exista dragoste acolo, indiferent ca se inteleg bine ? ; e bine sa mai aiba un viitor impreuna ?;procedeaza corect, normal partenerii, mai ales femeia ? ; raspuns la toate,e NU! Indiferent cum ajunge barbatul , poate sa fie cel mai decazut om d.t. p.d. v. , daca nu se mai poate face nimic, mai bine divorteaza de el [ ca acum e gratuit ] si dupa aceea poate sa dea drumul la toti ...in padure !
Pai da' cum dracu?E normal sa se poarte asa? MAI ALES femeia? Asa ca din nou: ea tre' sa fie virgina, el nu. Daca se culca cu altii, la el e de inteles cat de cat, DAR LA EA?!
Multumesc pentru consideratie.
Poate nu m-am exprimat destul de clar
Reiau. Ideea e ca cei doi se inteleg foarte bine, viata lor merge inainte si nici prrin gand nu le trece sa renunte unul la altul. Amandoi au pe cineva, amandoi stiu asta despre celalalt dar nu cunosc persoana, nu se afiseaza public si nu fac tevatura. Se comporta discret iar acasa dau tot ce e mai bun. Se lupta unul pentru interesul altuia si au mare grija unul de altul. De curand ea a avut o problema grava de sanatate iar el a fost trup si suflet langa ea. Daca au sau nu un viitor impreuna!? Copii lor sunt foarte bine imgrijiti si benefiaciaza de o educatie aleasa.
Sincer!? Sunt multe casatorii "sanatoase" care sunt de-a dreptul jalnice. Personal as prefera o casnicie deschisa decat una in care sa-mi doresc sfarsitul.
sml-tongue0023: Loryya, poate eu nu am fost inteles; cum adica porcaria aia o mai numesti casatorie ? Nu vezi ca acolo e un fals, cu un "bolovan" pe post de sot,? n-a existat ,sau a fost vreodata dragoste acolo ? -niciodata , acolo nici simpla prietenie nu e ; simple cunostinte , colegi de camera si nimic mai mult .! nu renunta unul la altul ? Asta e sinucidere, chiar asa pampalau e barbatul ? sau ea chiar din respect pentru el nu se despart ? Si acasa dau tot ce e mai bun ? nu mai au nimic bun in ei ca sa dea . Si" bolovanul" a fost langa"parasuta "cat a fost bolnava ? - la tomberon sa o ia gunoierii o duceam . Si copii beneficiaza de educatie aleasa , aia e educatie ? si asa casatorie vrei ?
So, Mitica...
Un lucru foarte important: pana nu ajungi sa cunosti persoana, nu spune lucruri imaginare despre ea. Habar n-ai ce oameni faini sunt si tu spui ca el e bolovan si pamalau iar despre ea ca e o parasuta. Poate ca din punctul tau de vedere asa se vede dar macar ei se respecta unul pe altul, ceea ce pentru tine e un concept total necunoscut.
Colegi de camera!? Da, au fost in facultate, asta se intampla acum vreo 15 ani si de atunci sunt impreuna si chiar se inteleg bine.
Copiii au o educatie aleasa?! Cu siguranta multi dintre parinti si-ar dori sa le poata oferi copiilor lor ceea ce pot ei sa ofere. Timp de calitate si diferite activitati care sa le deschida orizonturile. Copiii aia nu stiu ce inseamna "nu avem bani pentru jucaria aia" sau "noi nu ne permitem asta" dar stiu sa aprecieze ce au.
Daca vreau o astfel de casatorie!? Suntem de 8 ani impreuna si casatoriti de aproape 6. O ducem bine cu urcusuri si coborasuri si ma priveste in totalitate ce vreau si ce nu vreau.
Unul dintre lucrurile pe care nu le-am inteles si nu cred ca voi reusi vreodata este ca nu stiu de unde si pana unde la tine atata lipsa de respect fata de celalalt, indiferent daca e barbat sau femeie, a gresit sau nu fata de tine sau fata de altii. In primul rand este om si daca sufera si poti si vrei sa-l ajuti... bine... daca nu... nu esti obligat s-o faci... dar sa condamni... asta nu. Nu ai dreptul sa areti cu degetul si sa desconsideri pe cineva doar pentru ca e diferit. Asta o stiu si copii de gradinita si se invata pana la maxim 7 ani, pe care se pare tu nu ii ai de acasa, dar nici din alta parte. Cred ca asta e problema ta pana intr-un final: ai tu 30 si ceva dar iti lipseste baza si acum totul se rastoarna. Voi avea grija sa nu fiu prin preajma.
Loryya iti respect parerea, dar serios , nu glumesti si asta e parerea ta ?Cum sa cunosc persoana ?Pai dupa cum ai descris aici, deja le cunosc .!Si ei se respecta ? pai asa vezi respectul ? cum se prezinta ea in fata sotului venita din alt pat , si la el la fel ? pai daca el e asa cum e, daca ea are putin respect fata de el sa-i demonstreze prin divort, sa nu mai zic de biserica , ca acolo nu au ce cauta .[ poate la pocait ] si la copii le da educatie sa le largeasca orizonturile ? ce orizonturi sa deschida, un bolovan si o cu--r-va?- Crezi ca cu bani si jucarii se educa ? copilul ?ce exemplu sa vada el la parinti ? Loryya, ce respect, pai si eu stiu sa respect si sa ajut omul , dar sa-mi faca nevasta asa ceva , mai vrea respect ? si ce asta e greseala , ? nuuuu ! - la tomberon cu ea .! Faptul ca inseli partenerul voit indiferent ca esti sau nu cununat, este ceva oribil, si nu inseamna ca e o persoana diferita ! Esti casatorita de 8 ani: casa de piatra in continuare si fericire, dar nu cred [ nu pot sa cred ] ca sotul tau ti-ar permite asa ceva Eu inteleg mentalitatea tinerilor de acum, dar nici asa .!
Mitica, mi-e nu mi s-a parut ca am spus un banc. Da, asta e parerea mea.
Repet, daca nu cunosti persoana cum iti permiti sa emiti orice fel de judecata pro sau contra? Daca ai vazut un tablou sau doua, ai impresia ca ai vazut toate tablourile din lume?
Unde te doare pe tine cum se prezinta ei unul in fata celuilalt atata timp cat ei nu au probleme unul cu celalalt, nu se condamna si nu isi scot ochii ci se sustin unul pe celalalt si se ajuta reciproc? (ceea ce hai sa fim seriosi... am vazut multe cupluri virgine inainte de casatorie care erau mult prea departe de adevar). Nu tine de aceasta stare ci de atitudine.
"Banii nu aduc fericirea" dar contribuie in mare masura la atingerea ei si atunci cand vine vorba de copii... toate costa, nu numai jucariile. Inclusiv timpul de calitate se masoara in bani la urma urmei. Banii dupa care nu fugi in timp ce iti petreci timpul cu copiii. Si tu ai copil, si tu stii care sunt cheltuielile atunci cand vrei sa-i oferi lucruri pe care tu poate nu le-ai avut dar ai vrea ca el sa le aiba si nu ma refer strict la lucruri materiale. Ar trebui sa stii despre ce vorbesc, nu intru in detalii.
Multumesc pentru urari dar ceea ce poti sau nu sa crezi despre ce mi-ar permite sau imi permite sotul meu... este ceva ce te priveste doar pe tine iar pe mine nu ma intereseaza. Sa nu indraznesti sa spui orice despre el sau despre mine atata timp cat habar n-ai nici macar cea mai vaga idee cum cheama
Imi permit sa-ti spun ca habar n-ai de mentalitatea tinerilor de acum
sml-indifferent0014: Stiu si eu ca nu e banc, stiu si care e mentalitatea tinerilor, respect parerea ta am mai spus ,dupa cum ai descris povestea eu deja cunosc personajele . ;cand vad un tablou, stiu ce talent are pictorul fara sa mai vad celelalte lucrari .Pe mine nu ma doare nicaeri ca nu-i nevasta mea,dar intre ei nu exista dragoste, exista indiferenta. nu inteleg cum se sustin si se ajuta reciproc . Eu cred ca la mijloc e interesul, copii si [sau] banii. ;dependenta unuia de banii altuia. acest lucru va dauna copiilor in viitor . Copii cu educatia lor nu e nici o piedica in refacerea sau destramarea unei relatii. Eu pe ea dau vina, daca are un pic respect fata de el, sa dea urgent divort, si pot ramane prieteni . Si eu stiu ce chieltuiala se cere la un copil , dar nu-l consider o piedica sa-mi refac casnicia cu alta persoana .! Nu ma intereseaza ce parere are sotul tau despre relatia voastra, dar cum poti sa spui ca eu ma iau de el cu vorbe jignitoare ? nu mi-a facut nimic rau, ce am cu omul ? Nu mai spune asa ceva .
|
tinel Postat pe 5 Mai 2009 18:40
|