Setari Cookie-uri

Sexul pana la casatorie..

De la: kudika017477, la data 2009-05-03 17:38:50nush.. din cate am vazut pana acum... fetele apreciaza foarte mult daca baietii le respecta in timpul unei relatii..dar nu stiu cat de mult le-ar place daca baiatul ar fi virgin in momentul acela,sti.. si sa nu stie ce sa faca in acel moment..

Nu crezi ca depinde daca tipele respective inteleg ideea pentru care a facut el acest lucru (si din cate am inteles eu este ideea legata de respectul fata de viitoarea lui dragoste) si daca si ele sunt de acord cu aceasta idee?
Cat despre faptul de a sti ce sa faca in acel moment, nu crezi ca daca exista o dragoste adevarata se vor intelege si pe acest plan (daca nu din prima, din a doua etc), eventual mai dificil la inceput, dar apoi din ce in ce mai bine?
ioanao2
Postat pe 3 Mai 2009 17:46
ba da.. Dar asta ar insemna ca si fata ar trb sa fie virgina si sa nu o deranjeze asta ...
kudika017477
Postat pe 3 Mai 2009 17:49
De la: ioanao2, la data 2009-05-03 15:34:45
De la: Girl_in_black, la data 2009-05-03 12:19:39Sincer eu nu as vrea "La casa mea" un barbat virgin....nu vreau sa stau in pat si sa imi fac unghiile in timp ce fac sex/ dragoste....pentru asta exista alt timp....vreau sa ma simt bine si sincer nu cred ca daca viitoare ta sotie nu o sa mai fie virgina o sa fie fericita alaturi de tine dpdv sexual. Eu zic sa renunti putin la abstinenta asta a ta. Am fost si cu un tip care avea niste fete inaintea mea si sincer nu m-a satisfacut....nu cred ca un barbat virgin poate satisface decat daca se ascunde in tine un gigolo si o sa capeti experienta practica pe parcurs....

Draga Girl_in_black,

Imi cer scuze ca ma bag in mesajul tau, insa daca ai avea putin timp la dispozitie, pot sa te rog a-mi raspunde la cateva intrebari:

1. Consideri ca un tip virgin nu poate invata rapid cum sa satisfaca o femeie daca o iubeste cu adevarat (si nu ma refer la prima data, cand poate sunt si emotii mari, insa ma refer la un timp relativ scurt)?

2. Consideri ca o tipa care nu are (macar! desi in mod normal cu cat este dragostea mai mare cu atat ar trebuie sa fie cu muuuuuult mai multa) putina rabdare, la acest capitol, cu un tip virgin, il iubeste cu adevarat???

3. Tu crezi ca un tip care te f*ute si tu-ti faci unghiile, tu crezi ca tipul acela nu observa si daca te-ar iubi nu s-ar mahni ca nu stie cum sa faca sa te satisfaca si nu te-ar intreba in cele mai mici detalii totul astfel incat sa te faca sa te simti cu adevarat bine?

4. Sunt de acord cu tine ca toata lumea la capitolul sex are nevoie de experienta pentru a-si imbunatati performantele, dar atunci cand exista dragoste adevarata intre doi oameni nu exista oare implicit si o comunicare ADEVARATA care sa ii faca sa depaseasca orice problema?

In cazul in care ai niste argumente (teoretice sau practice) solide la intrebarile de mai sus te ascult oricand cu cea mai mare placere! ;)
Numai bine,
Ioana
1. nu spun ca un tip care este virgin nu poate invatza rapid sa satisfaca....dar deja cand tipa nu mai este virgina chiar nu mai are atata rabdare sa stea si sa astepte. 2.again....daca tipa nu mai este virgina sexul apare mult mai repede pe urma si nu cred ca se poate numi iubire sentimentul de la momentul respectiv 3. hai sa fim serioase....cati tipi isi intreaba partenerele ce vor si cum vor sa fie in pat....aia se numeste relatie ideala dar.....
Girl_in_black
Postat pe 3 Mai 2009 18:02
De la: kudika017477, la data 2009-05-03 17:49:53ba da.. Dar asta ar insemna ca si fata ar trb sa fie virgina si sa nu o deranjeze asta ...
lasaaaaaaa ca nu sti tu cum sta treaba ,,,,,tu zi daca imi pierd si yo virginitatea cu tineeeeeeeee
thadoog
Postat pe 3 Mai 2009 18:05
De la: ioanao2, la data 2009-05-03 13:31:07
De la: Comannn, la data 2009-05-03 13:26:18
De la: deea_20, la data 2009-05-03 02:55:40eu nu cred ca ioana este coman.Fata asta este la locul ei si nu se crede superioara tuturor si nu arunca vorbe care sa nu le poate dovedi ca adevarate.Opusul lui Coman!Dar daca este Coman deghizat inseamna ca sufera de grave probleme de personalitate si ii propun sa-si faca operatie de schimbare de sex si sa devina cu totul ioana!

Gata, recunosc: Ioanao2 e profilul meu !

O sa incerc sa ma gandesc la faza cu operatia de mai sus, insa, tu ce ai auzit, e dureroasa operatia asta ? O sa vi la mine la spital sa ne razboim pe tema castitatii ? Vreau sa imi aduci si niste capsuni.. Si un shake... A! Si Sa o iei si pe Ema cu tine. Eventual si pe Motanel si pe Cofetara, sa am cu cine povestiii.. Tu poti sa ramai la intrare !

Draga Coman,

Incep sa inteleg ca tu ai niste glume ale tale cu fetele (asa cum m-ai indus aseara in eroare la faza cu modelarea :p), insa mai atunci cand faci astfel de glume, pot sa te rog si eu ceva pretty please? :D
Poti sa incerci macar sa nu ma implici si pe mine? :)
Nu am nimic cu tine si stii ca am o parere buna despre tine, desi ti-am comunicat remarcile mele vizavi de anumite mesaje ale tale, insa prefer sa fiu lasata la o parte cand compui diverse misto-uri.

Numai bine,
Ioana

Doar le-am 'confirmat' chestia cu profilul ! Probabil stii ca de mai multe ori au zis ca eu am profile paralele, de ex Mihaela.

Cat priveste asistarea, n-are sens, pt ca in conversatia cu mine Deea nu are cum sa ma domine ! Cu toate argumentarile din lumea asta.

Postat pe 3 Mai 2009 18:08
wa fratioare stii este o vorba trage cat poti ca vremea lu ala micu trece vb serios.treaba asta pe care o vrei u nici pe timpul lu stefan cel mare nu se facea.

Postat pe 3 Mai 2009 18:16
De la: ioanao2, la data 2009-05-03 17:42:06
De la: Comannn, la data 2009-05-03 13:14:02
De la: ioanao2, la data 2009-05-03 01:37:34
De la: Comannn, la data 2009-05-03 00:12:08

Ioana, am vorbit pe intelesul tipei astiea pe care voi cativa o ridicati in slavi ! Asta nu echivaleaza cu schimbarea unor principii, neaparat ! Asta pe langa faptul ca ma distreaza si imi place sa glumesc cu tipele astea 'dintr-o bucata', care ma subestimeaza asa de repde si doar pt ca sustin o chestiune considerata demult desueta (ceea ce nu e neaparat fals)

Da, as cam vrea niste argumente legat de tipa asta in legatura cu care imi mentin parerea.

Vai ce mult iti place sa argumentezi ! :P

1. Nu am idee daca ai glumit sau ai vorbit serios si de aceea te-am si intrebat in P.S..

2. Argumentul pe care ti l-am dat pentru a sustine faptul ca Deea nu este nici paralela cu realitatea, nici copila, nici naiva (sau poate nu a fost toate aceste lucruri decat numai si numai in mesajele in care mi s-a adresat, asta nu exclud) este cel pe care ti l-am scris si in mesajul anterior si anume faptul ca pentru ea sexul nu are nici o influenta asupra dragostei. Si iti pot aduce dovezi care sa sustina acest argument.
In cazul in care doresti exact aceasta dovada, atunci ti-o voi da: citeste te rog frumos mesajul de la pagina 81, mesajul de pe 29 Aprilie, ora 23:15. Vei gasi acolo faptul ca relatia Deei cu ex-ul nu s-a terminat din cauza ca nu se potriveau la pat, desi ea nu se simtea prea satisfacuta (si sincera sa fiu nici nu cred ca a fost dragoste cu adevarat intre ei, pentru ca altfel tipul ar fi iubit-o indeajuns de mult incat sa-si dea seama ca ea nu e asa de multumita si sa faca orice sa remedieze situatia, ca sa nu mai zic de faptul ca le-ar fi lasat in puii mei jocurile alea deoparte, daca o iubea asa puternic). A scris clar ca ar fi ramas cu ex-ul pana in ziua de azi, datorita dragostei lor, insa cum el nu a iubit-o cu adevarat si a iubit mai mult jocurile de noroc......

3. De acord cu faptul ca acest lucru nu echivaleaza cu schimbarea unor principii, insa prin faza cu modelatul mi s-a parut ca aceste principii ti s-au schimbat. Slava Domnului ca a fost doar o gluma din partea ta!

4. Ca te subestimeaza nu stiu ce tipe consider ca e strict problema ta.

Ma bag si eu la o punctuala:

1. Raman la parerea exprimata despre tipa asta fenomen!
2. Nu vreau sa stiu de relatiile tipei-fenomen cu EX-ii ei, daca e satisfacuta sau nu, corelatiile ei dintre sex si dragoste (!), iubire puterinca, jocuri si alte chestii de o asemenea *profunzime !
3. Subestimarea mea de catre ceilalti conteaza atat de putin incat nu iti poti imagina [sunt consins ca stii ca e mai bine sa fi subestimat decat supraestimat!]; subestimarea asta este un FAPT, nicidecum o problema !!

Respect pt tine si principiile tale!

Gubai (s-o citez si pe Coffetara :)) )

1. Iti respect parerea, insa as dori niste argumente clare si solide din partea ta pentru a o sustine, asa cum ti le cerut si Deea aseara (apropo, in momentul in care o sa i le oferi pot modera eu schimbul de mesaje dintre voi doi? :) In sensul ca nu mi se pare de bun simt sa intervin fara acordul amandorura si cum am deja acordul ei, doream sa te intreb daca este ok si din partea ta?)!

2. Ca nu doresti sa stii nimic legat de ea, inteleg si respect si acest lucru, insa pot sa te intreb de ce? Si care ar fi argumentele tale pentru acest lucru?

3. Ai putea sa detaliezi putin faza aceasta cu subestimarea ca mi-e frica sa nu trag o concluzie gresita?

Numai bine si tie!

1. Nu e deloc Ok. Spuneam mai sus ca nu va exista nicio discutie cu Deeea..e prea nevinovata pt o discutie mine!
2. De ce ? Pur si simplu nu am curiozitatea. Si daca as avea-o, am o gramada de lucruri de facut si nu as avea timp.

3. Explcatia/argumentarea pt "Mai bine sa fi subestimat decat supraestimat" e prea simpla si, deci, nu pot sa o mai expun si eu.

Ok, m-am decis sa ma retrag ! (Fara nicio argumentare pt asta !!). S-a discutat prea mult.

Cu tine mai vb, probabil, in alta parte.

Le apreciez raspunsurile celor care s-au si se exprima pe topic.

Concluzia este: Ai grija ce iti doresti, ca s-ar putea sa ti se implineasca !

Tot ce va doriti! Salutare la toti.

Postat pe 3 Mai 2009 18:30
buan !faptul k ink mai esty virgin nu e o probl! yubytul meu are 20 si nu mi-e rusine q el k ink e virgin! eu st q 3 ani mai mik k el dar cred k st destul de matura! sincer o fata apreciaza mult virginitatea! asta dak si ea e serioasa si nu doar o mananca zau si eu am incercat doar q mangaieri q uby meu si nu am treqt mai departe!asa qm sp o fata de pe forum, s-ar putea sa devina o fobie insa asta se intampla mult prea rar!si al meu era timid si de fiecare data knd ne vdm si avem kef de dastea ... e fricos dar ii trece ! asa va fi si q u! probl e sa ity gasesty pe cnv q intentyy serioase ! asta e parerea mea
kudika020149
Postat pe 3 Mai 2009 20:04
De la: mitica_mitaru, la data 2009-05-03 10:16:36 Deea, am vazut albumul tau, mai pune prieteni pe acolo,o ai pe wolfy si ea a spus ca nici nu te cunoaste bine ., pai ce prietena e, ?[ scuze , am glumit ] De fapt m-am uitat la varsta si nu vad motiv sa ma iei cu "nenea " Deea , la Ioana si la tine , am vazut ca aveti o logica buna , o conceptie normala despre o relatie . Eu nu-l cunosc pe iubitul tau , dar [dupa cum ai spus] am impresia ca -l intereseaza mai mult sexul decat dragostea.! ".Este genul de om care prefera sa nu fie cu o virgina." ciudat ! hai , sa-mi calc principiul ,[asta ca sa intelegi,] si sa spun si eu, ca barbatul nu trebuie sa tina cont daca e virgina sau nu ;- sa zicem: ; dar ca sa nu doresti virgine in relatia ta, asta-i... . Parerea mea ca -l intereseaza mai mult sexul decat dragostea .! si cele doua virgine, stateau in pat si nu stiau ce sa faca , ca sa-l multumeasca pe domnul ? - e prea de tot. Si la gradinita stie copila cum se face amor si nu stiau fetele , sa nu stie o virgia cum se face amor ?? Te-ai intrebat ?, daca era el de vina?era o nepotrivire de caracter ? daca nu aveau placere cu el ?DEEA , sexul este un instinct, nu confunda cu placerea, si stie corpul ce sa faca .! Spui ca ii era teama cu tine ????? de ce ? - si de ce s-a linistit ca a vazut la tine cum se face ? Pai daca nici tu nu stiai , te lasa ca pe cele doua , si ramanea singur ? Deea, problema e la el nu la femei

Bai nene, tu esti iremediabil... Ce mama dracului are virginitatea cu iubirea? Poti sa iubesti si daca nu esti virgina, la fel cum un barbat poate iubi chiar daca femeia nu e virgina.

Fetele de la gradinita stiu cum se face dragoste si asta inseamna ca si virginele putin mai mari stiu? Nu te-a anuntat nimeni pana acum ca intre teorie si practica e o diferenta uriasa?
beyonce_indragostita
Postat pe 3 Mai 2009 20:24
De la: ioanao2, la data 2009-05-03 15:34:451. Consideri ca un tip virgin nu poate invata rapid cum sa satisfaca o femeie daca o iubeste cu adevarat (si nu ma refer la prima data, cand poate sunt si emotii mari, insa ma refer la un timp relativ scurt

Prima data am facut sex cu un tip care avea 23 de ani. Isi incepuse viata sexuala la 19 ani, deci avea patru ani de experienta in spate, si nu stia sa satisfaca o femeie. Desigur, se poate argumenta ca nu era foarte talentat la capitolul in cauza, insa patru ani ar fi fost suficienti incat sa ajunga macar la un nivel mediu. Si cu toate astea nu a facut-o.

Dragostea nu poate face un tip fara niciun fel de experienta sa satisfaca o femeie, mai ales daca si ea a fost tot virgina. De ce? Fiindca dragostea nu-l poate scuti pe el de un act sexual terminat intr-un minut. Sufletul nu poate controla corpul. Si ce o sa iasa din chestia asta? Un tip care are orgasm, si o tipa care ramane cu ochii in soare. Pentru mult timp, crede-ma. Pentru o femeie e greu sa ajunga la orgasm chair daca isi incep viata sexuala cu un barbat experimentat.

Imi pare rau sa-ti spun, dar vorbesti ca o virgina. Se vede ca nu stii aproape nimic despre sex, nici macar la nivel teoretic.
beyonce_indragostita
Postat pe 3 Mai 2009 20:36
De la: Girl_in_black, la data 2009-05-03 18:02:18
De la: Girl_in_black, la data 2009-05-03 12:19:39Sincer eu nu as vrea "La casa mea" un barbat virgin....nu vreau sa stau in pat si sa imi fac unghiile in timp ce fac sex/ dragoste....pentru asta exista alt timp....vreau sa ma simt bine si sincer nu cred ca daca viitoare ta sotie nu o sa mai fie virgina o sa fie fericita alaturi de tine dpdv sexual. Eu zic sa renunti putin la abstinenta asta a ta. Am fost si cu un tip care avea niste fete inaintea mea si sincer nu m-a satisfacut....nu cred ca un barbat virgin poate satisface decat daca se ascunde in tine un gigolo si o sa capeti experienta practica pe parcurs....

Draga Girl_in_black,

Imi cer scuze ca ma bag in mesajul tau, insa daca ai avea putin timp la dispozitie, pot sa te rog a-mi raspunde la cateva intrebari:

1. Consideri ca un tip virgin nu poate invata rapid cum sa satisfaca o femeie daca o iubeste cu adevarat (si nu ma refer la prima data, cand poate sunt si emotii mari, insa ma refer la un timp relativ scurt)?

2. Consideri ca o tipa care nu are (macar! desi in mod normal cu cat este dragostea mai mare cu atat ar trebuie sa fie cu muuuuuult mai multa) putina rabdare, la acest capitol, cu un tip virgin, il iubeste cu adevarat???

3. Tu crezi ca un tip care te f*ute si tu-ti faci unghiile, tu crezi ca tipul acela nu observa si daca te-ar iubi nu s-ar mahni ca nu stie cum sa faca sa te satisfaca si nu te-ar intreba in cele mai mici detalii totul astfel incat sa te faca sa te simti cu adevarat bine?

4. Sunt de acord cu tine ca toata lumea la capitolul sex are nevoie de experienta pentru a-si imbunatati performantele, dar atunci cand exista dragoste adevarata intre doi oameni nu exista oare implicit si o comunicare ADEVARATA care sa ii faca sa depaseasca orice problema?

In cazul in care ai niste argumente (teoretice sau practice) solide la intrebarile de mai sus te ascult oricand cu cea mai mare placere! ;)
Numai bine,
Ioana
1. nu spun ca un tip care este virgin nu poate invatza rapid sa satisfaca....dar deja cand tipa nu mai este virgina chiar nu mai are atata rabdare sa stea si sa astepte. 2.again....daca tipa nu mai este virgina sexul apare mult mai repede pe urma si nu cred ca se poate numi iubire sentimentul de la momentul respectiv 3. hai sa fim serioase....cati tipi isi intreaba partenerele ce vor si cum vor sa fie in pat....aia se numeste relatie ideala dar.....

1. Din pacate sunt de acord cu tine :(, insa consider ca daca l-ar iubi cu adevarat nu ar fi nici o problema din partea ei.

2. Din pacate si aici sunt de acord cu tine, insa asta nu inseamna ca nu e un total bullshit! :(

3. Pai te intreb eu pe tine: cati tipi isi iubesc cu adevarat partenerele pentru a comunica cu ele si a le observa in detaliu cand sunt fericite si cand nu, cand au o problema si cand nu, cand au orgasm si cand nu?
ioanao2
Postat pe 3 Mai 2009 20:42
ioana , observ ca eviti cu ...nepricepera sa raspunzi la intrebari simple ...cum ar fii cele care ti-au fost adresate pe parte pr teoretica intre diferenta dintre a face sex a face dragoste a saisface si a fii satisfacut, intre fizic si mental intre reactie pur fizica ,hormonala si cea psihica implinirea pe care o au partenerii cand se preupune ca se iubesc reciproc.....cam cum decurge o partida de sex la un barbat si cum decurge la o femeie...reactii fizice si psihice de ambele parti...etc.....
sunt lucruri simple care ar rebui macar in teorie sa le cunosti dar....inca eviti sa raspunzi la ele, ii dai inainte cu dragostea......ce este pana la urma in acceptiunea ta dragostea???? sau crezi ca virginitata are de a face cu dragostea?????

sincer daca asta crezi ma dezamagesti profund...mult mai rau decat musiu coman....'

ps...coffetta e intr-adevar buna in ceea ce face...se joaca putin cu mintea ta si inca nu realizezi ca in aceasta po,emica te-ai impliat mai mult decat este cazul, nu din motive obiective cum ar trebui ci din motive subiective...
i-a spune tu la babataia de mine cine te-a suparat asa de rau??????

dandanaua_reloaded
Postat pe 3 Mai 2009 20:54
De la: wolfy, la data 2009-05-03 20:36:42
De la: ioanao2, la data 2009-05-03 15:34:451. Consideri ca un tip virgin nu poate invata rapid cum sa satisfaca o femeie daca o iubeste cu adevarat (si nu ma refer la prima data, cand poate sunt si emotii mari, insa ma refer la un timp relativ scurt

Prima data am facut sex cu un tip care avea 23 de ani. Isi incepuse viata sexuala la 19 ani, deci avea patru ani de experienta in spate, si nu stia sa satisfaca o femeie. Desigur, se poate argumenta ca nu era foarte talentat la capitolul in cauza, insa patru ani ar fi fost suficienti incat sa ajunga macar la un nivel mediu. Si cu toate astea nu a facut-o.

Dragostea nu poate face un tip fara niciun fel de experienta sa satisfaca o femeie, mai ales daca si ea a fost tot virgina. De ce? Fiindca dragostea nu-l poate scuti pe el de un act sexual terminat intr-un minut. Sufletul nu poate controla corpul. Si ce o sa iasa din chestia asta? Un tip care are orgasm, si o tipa care ramane cu ochii in soare. Pentru mult timp, crede-ma. Pentru o femeie e greu sa ajunga la orgasm chair daca isi incep viata sexuala cu un barbat experimentat.

Imi pare rau sa-ti spun, dar vorbesti ca o virgina. Se vede ca nu stii aproape nimic despre sex, nici macar la nivel teoretic.

Draga mea wolfy,

Il iubeai pe acel tip de 23 de ani?

1. Daca nu, atunci mi se pare irelevant restul!
In sensul ca mie sa-mi vii sa-mi zici ca ai iubit cu adevarat pe nu stiu cine si el te-a iubit cu adevarat si nu a reusit domnule sa te satisfaca!!!
Si da, cunosc un caz personal de tip care a reusit din prima, virgin fiind sa satisfaca o femeie, si culmea e ca nu era o super dragoste intre ei!!!!!!!!!!

Crezi ca de la dragoste adevarata nu se poate ajunge si la un sex bun?

2. Sa inteleg ca il iubeai pe acel tip si el pe tine?

Dintr-o dragoste mare o sa iasa ca amandoi sunt fericiti (exemplu concret vei gasi chiar pe acest topic la pagina 103, mesajul de la ora 16:14 si nu numai (in sensul ca iti mai pot da cate exemple clare si pe acest topic si din ceea ce cunosc eu)).
Ei bine, oamenii aceia cum au reusit si tu nu?
Cred ca in primul rand conteaza sa-mi zici in ce relatii erai cu tipul acela de 23 de ani.

Numai bine like always,
Ioana

P.S. E posibil sa vorbesc ca o virgina, insa repet ca am multe cazuri concrete la mana. Oricand insa, in cazul in care cineva imi ofera un argument solid, se poate intampla sa-mi schimb parerea.
E posibil sa nu stiu multe despre sex (decat din ceea ce am citit in carti), insa asta nu inseamna ca nu stiu ca daca exista comunicare foarte buna intre doi oameni si afinitate sufleteasca nu poate iesi sexul de milioane!
Daca ma insel, te astept ca de obicei cu niste argumente solide! ;)
ioanao2
Postat pe 3 Mai 2009 20:54
De la: Girl_in_black, la data 2009-05-03 18:02:18

Draga Girl_in_black,

Numai bine,
Ioana
1. nu spun ca un tip care este virgin nu poate invatza rapid sa satisfaca....dar deja c and tipa nu mai este virgina chiar nu mai are atata rabdare sa stea si sa astepte. 2.again....daca tipa nu mai este virgina sexul apare mult mai repede pe urma si nu cred ca se poate numi iubire sentimentul de la momentul respectiv 3. hai sa fim serioase....cati tipi isi intreaba partenerele ce vor si cum vor sa fie in pat....aia se numeste relatie ideala dar.....

tin sa te contrazic.... la cateva chestii, un tip virgin nu isi va da seama rapid daca satisface sau nu, el poate invata rapid daca asta este scopul sau , din cae stiu eu insa tipii virgini au alte idei in cap...cel putin cei pe care ii stiu e , insa o tipa care isi doreste cu adevarat un barbat va sti sa astepte oricat va fii nevoie.... fie ca el sa devina ceea ce ea doreste in pat fie ca el sa devina ...ceva...

cand tipa nu mia e virgina ar trebui sa stie macar aata lucru ...cum sa nu cada atat de usor in plasa, deci sa manipueze relatia astfel incat totul sa para ca vine de la el nu de la ea...si sunt milioane de exemple de genul asta...... el vrea din prima seara ea ii spune sa astepte ca nu e pregatita...bla bla bla ,daca e insista...papucii si la gara..a te darui unui barbat indiferent de motiv nu e neaparat un lucru au trebuie doar sa accepti consescintele faptelor tale, aici vb despre relatii serioase si despre "one night stand"....

si la punctul 3....daca el nu ma intreaba sunt destul de inteligenta sa il intreb eu ce ii place in pat astfel incat sa stiu ce "troc" putem face pt a fii satisfacuti ambii.....
ii spuneam cuiva...comunicare comunicare comunicare ...asta e secretul unei vieti de cuplu linistite ...nu neaparat fericite.

dandanaua_reloaded
Postat pe 3 Mai 2009 21:03
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-05-03 20:54:30ioana , observ ca eviti cu ...nepricepera sa raspunzi la intrebari simple ...cum ar fii cele care ti-au fost adresate pe parte pr teoretica intre diferenta dintre a face sex a face dragoste a saisface si a fii satisfacut, intre fizic si mental intre reactie pur fizica ,hormonala si cea psihica implinirea pe care o au partenerii cand se preupune ca se iubesc reciproc.....cam cum decurge o partida de sex la un barbat si cum decurge la o femeie...reactii fizice si psihice de ambele parti...etc.....
sunt lucruri simple care ar rebui macar in teorie sa le cunosti dar....inca eviti sa raspunzi la ele, ii dai inainte cu dragostea......ce este pana la urma in acceptiunea ta dragostea???? sau crezi ca virginitata are de a face cu dragostea?????

sincer daca asta crezi ma dezamagesti profund...mult mai rau decat musiu coman....'

ps...coffetta e intr-adevar buna in ceea ce face...se joaca putin cu mintea ta si inca nu realizezi ca in aceasta po,emica te-ai impliat mai mult decat este cazul, nu din motive obiective cum ar trebui ci din motive subiective...
i-a spune tu la babataia de mine cine te-a suparat asa de rau??????

Draga dandanaua_reloaded,

1. La prima parte a mesajului tau ai scris prea multe idei VAGI (pentru ca am impresia ca ele implica daca e sa le analizam pe rand o gramada de factori tehnici despre care am putea scrie pagini si iar pagini) si nu ai adus nici o dovada clara din ceea ce am scris ca si argument asa ca mi se pare irelevant pana nu faci acest lucru.

2. Ce reprezinta in acceptiunea mea dragostea? :)
Dragostea dintre un tip si o tipa o vad personal: 100% comunicare sufleteasca (= minte + simtire) + un je ne sais quoi care e foarte simplu de explicat DOAR pentru ei!

3. Virginitatea pentru cei care cred in dragoste adevarata si o respecta 100% da, consider ca are de-a face cu dragostea adevarata!

4. Sincer, chiar imi pare rau ca te dezamagesc asa de profund, dar consider ca este strict problema ta! :(

Numai bine,
Ioana

P.S. De acord cu faptul ca draga de Coffeeta se joaca cu nervii mei (nu mi-a argumentat absolut nimic pentru a se juca cu mintea mea sau cel putin nu am vazut eu), insa eu i-am scris ca e mai buna de atat!

De acord cu tine, m-am implicat in aceasta polemica din motive subiective (de fapt e unul :) ) si care s-ar putea sa ti-l fi enuntat si tie (oricum e scris la pagina 75).

Suparata nu sunt, dezamagita da!
ioanao2
Postat pe 3 Mai 2009 21:07
De la: thadoog, la data 2009-05-03 18:05:35
De la: kudika017477, la data 2009-05-03 17:49:53ba da.. Dar asta ar insemna ca si fata ar trb sa fie virgina si sa nu o deranjeze asta ...
lasaaaaaaa ca nu sti tu cum sta treaba ,,,,,tu zi daca imi pierd si yo virginitatea cu tineeeeeeeee

ea perdeti u virginitatea si da anunt:am perdut virginitatea cine o gaseste este rugat sa ma conctacteze la..........

si mai bagi si vrajeala cu reconpensa
scorpyoW
Postat pe 3 Mai 2009 21:16
De la: kudika020149, la data 2009-05-03 20:04:13buan !faptul k ink mai esty virgin nu e o probl! yubytul meu are 20 si nu mi-e rusine q el k ink e virgin! eu st q 3 ani mai mik k el dar cred k st destul de matura! sincer o fata apreciaza mult virginitatea! asta dak si ea e serioasa si nu doar o mananca zau si eu am incercat doar q mangaieri q uby meu si nu am treqt mai departe!asa qm sp o fata de pe forum, s-ar putea sa devina o fobie insa asta se intampla mult prea rar!si al meu era timid si de fiecare data knd ne vdm si avem kef de dastea ... e fricos dar ii trece ! asa va fi si q u! probl e sa ity gasesty pe cnv q intentyy serioase ! asta e parerea mea

De acord!

Draga mea, in ciuda varstei mici, apreciez maturitatea pe care o ai in gandire!
Sa trait impreuna sanatosi, voiosi sii multi ani fericiti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aaa si in cazul in care sunteti crestini si respectati casatoria si taina nuntii, sper ca nu veti uita sa treceti si pe la biserica pentru a avea si acordul lui Doamne Doamne! ;)
ioanao2
Postat pe 3 Mai 2009 21:17
De la: kudika020286, la data 2009-05-03 18:16:33wa fratioare stii este o vorba trage cat poti ca vremea lu ala micu trece vb serios.treaba asta pe care o vrei u nici pe timpul lu stefan cel mare nu se facea.

Crezi?
Ai vreun argument solid la asa o afirmatie?
ioanao2
Postat pe 3 Mai 2009 21:18
ioanooooooooooo ma iubestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
thadoog
Postat pe 3 Mai 2009 21:20

Bine ca nu stiu daca neaparat fata trebuie sa fie virgina (adica poate fi si o tipa care si-a inceput viata sexuala si a iubit cu adevarat, insa s-a inselat, dar a pastrat in ea neatins idealul unei iubiri adevarate (si o tipa care il pastreaza indiferent daca e virgina sau nu cred ca poate intelege asa ceva), asa cum este cazul Deei si atunci a reusit sa gaseasca ceea ce cauta), insa probabilitatea intr-adevar cred ca este destul de mare ca sa fie si ea virgina!
ioanao2
Postat pe 3 Mai 2009 21:23
De la: ioanao2, la data 2009-05-03 02:33:08[Draga wolfy,

1. Ca nimeni nu te intrece la logica nu stiu daca e adevarat sau nu, banuiesc ca trebuie sa merg cu toate mesajele scrise de tine la un anume numar (numar stabilit de tine bineinteles sau daca vrei anumiti profi, iar ii poti alege) de profi de logica si sa-mi zica daca ei considera ca tot ce ai scris tu este corect din punct de vedere logic sau nu.

Pana una alta, insa imi amintesc de ce spunea Socrate in dialogurile lui Platon si anume faptul ca el considera ca nu stie nimic sigur si de aici pleca de fiecare data cu demonstratiile lui. Sincera sa fiu mi s-a parut muuuuuult mai modest fata de tine, insa nu exclud ca tu sa fii mai logica decat el.

2. Sustii faptul ca eu confund ideile de la care porneste cineva cu gandirea pe care acea persoana o aplica asupra ideilor. E posibil sa fie asa sau nu si chiar te rog frumos sa-mi dai un exemplu concret, ca sa imi pot cere scuze si sa ma pot corecta pe viitor.

3. Din punctul meu de vedere ai facut cateva erori de logica in mesajele pe care mi le-ai adresat si maine ti le voi arata punctual cu cea mai mare placere. Bineinteles ca in cazul in care tu imi demonstrezi ca ele nu au fost erori imi voi cere scuze si te voi pune mai presus de Deea (adica vei fi number one, numero uno etc) la capitolul "Topul oamenilor logici de pe acest topic in conceptia Ioaneio2"! .

Serios? Si eu care credeam ca poti sa gandesti singura, sa vezi singura cat de logic e cineva. Sa nu uitam ca aici noi nu vorbim de pregatire teoretica, ci de capacitatea de e expune idei fara greseli de logica. Faptul ca ai nevoie de cineva care sa infirme sau sa confirme ceea ce am spus speaks volumes tome.

Eu inteleg altfel afirmatia: nu stiu nimic sigur inseamna ca ma indoiesc de premisa de adevar a afirmatiilor de la care pornesc, insa gandirea pe care o aplic asupra lor este impecabila, ireprosabila logic. Poate gresesc. Nu mi se pare insa ca ai inteles prea mult din ce spun eu.

Foarte simplu: daca cineva porneste de la aceleasi idei ca tine, facand insa greseli de logica in argumentatie, tie ti se pare ca persoana respectiva e foarte logica. Nu caderea de acord asupra unor idei ma face pe mine sa consider o persoana logica, ci puterea de argumentatie. Atat timp cat ea este impecabila, nu ma deranjeaza deloc ca ideile sunt altele decat ale mele, sau chiar opuse. Nu mi se pare ca e cazul tau.

Bun, chiar te rog sa-mi arati care sunt greselile mele legate de logica. Cu mare placere astept.

De la: ioanao2, la data 2009-05-03 02:33:08[4. Cat despre faptul ca o persoana care porneste de la niste idei pe care le considera adevarate si apoi le aplica o gandire coerenta si ajunge la aceleasi concluzii la care ajunge si o alta persoana care a pornit de la alte idei pe care le-a considerat adevarate si a aplicat si ea o gandire coerenta, nu sunt de acord neaparat ca acest fapt semnifica o dovada de logica! .

Nu te supara, dar nu-mi amintesc sa fi zis vreodata asa ceva. In mesajul pe care l-ai citat se spune exact invers. Esti foarte logica, n-am ce zice!

Este imposibil ca doua persoane sa porneasca de la doua idei diferite carora sa le aplice acelasi mod de gandire si sa ajunga la aceleasi concluzii. In mod evident, concluzille vor fi diferite.

La concluzii diferite se poate ajunge in urmatoarele situatii:

a) se porneste de la aceleasi idei pe care se aplica moduri diferite de gandire
b) se porneste de la idei diferite pe care se aplica acelasi mod de gandire
c) se porneste de la idei diferite pe care se aplica moduri diferite de gandire

Deci este suficient ca un sigur element, ori ideile, ori modul de gandire, sa fie diferit, si in mod automat concluziile vor fi diferite. E ca atunci cand ai o fraza formata din doua propozitii: daca una dintre ele este falsa(nu are valoare de adevar), intreaga fraza va fi falsa.

La aceleasi concluzii se poate ajunge daca se pornste de la aceleasi idei pe care se aplica acelasi mod de gandire. Adica ambele elemente trebuie sa coincida. O fraza este adevarata(are valoare de adevar)daca ambele propozitii care o compun au valoare de adevar.

Eu in mesajul meu am spus ca sunt in stare sa apreciez modul logic in care cineva gandeste, chiar daca ideile de la care porneste sunt false in viziunea mea.

De la: ioanao2, la data 2009-05-03 02:33:08[4In sensul ca daca cele doua persoane nu atribuie aceeasi valoare de adevar ideilor lor in mod reciproc sau nu au aceasta valoare de adevar din punctul de vedere al altor persoane, atunci toata demonstratia lor care urmeaza poate fi falsa..

Din nou, nu ai inteles ce am vrut s aspun. Ti-am spus intr-un mesaj anterior ca esti logica. Imi retrag cuvintele. A fost o parere inselatoare.

Sa avem in vedere urmatoarea situatie:

In a-si sustine argumentatia,

Persoana A porneste de la idea a careia ii atrbuie valoare de devar.
Persoana B porneste de la ideea b careia ii atribuie valoare de adevar.
Ideile a si b sunt opuse.
(1) Rezulta in mod logic ca pentru persoana A ideea b e falsa(nu are valoare de adevar)
(2)Rezulta in mod logica ca pentru persoana B ideea a e falsa (nu are valoare de adevar)

Persoana A si B aplica acelasi mod de gandire asupra ideilor a si b.

Avem situatia: (1)ideile a si b sunt opuse
(2) asupra lor se aplica acelasi mod de gandire

Rezulta in mod logica ca vor ajunge la concluzii opuse. Din punctul de vedere al persoanei A, concluzia la care a ajuns persoana B este falsa, si invers. In concluzie, pentru persoana A ideea b si concluzia persoanei B sunt false, insa tipul de gandire aplicat asupra ideii este corent, fara fisuri de logica. Si invers.

Repet: concluzia poate fi vazuta ca falsa, nu argumentatia( ma refer la cazul explicat aici - cazul b de mai sus). Nu sunt de acord cu ideea de la care porneste Bourdieu cand analizeaza fenomenul literar. Modul lui de analiza insa acea idee mi se pare seducator.Coerent. Fara fisuri de logica. Cu toate astea, concluziile la care ajunge el mi se par false, fiindca ideile de la care porneste sunt false.

Asa ca tu, care faci atat caz de logica, nu ai luat in considerare situatia pe care ti-am expus-o. Tu crezi ca daca in viziunea ta ideile de la care porneste cineva sunt false, si argumentatia acelei persoane va fi in mod automat falsa. Nu ai facut altceva decat sa confirmi ce am spus eu despre tine,anume ca tie ti se pare logica o persoana care porneste de la aceleasi idei ca tine.Adica nu esti capabila sa apreciezi o argumentatie logica,in ciuda faptului ca ideile de la care se porneste ti se par false.

De la: ioanao2, la data 2009-05-03 02:33:08[Exista o gramada de cazuri concrete in care s-a pornit de la ceva fals si s-a ajuns la ceva adevarat, insa asta nu a insemnat ca datorita faptului ca demonstratia respectiva sau concluzia respectiva a fost buna, ca ideea de la care s-a plecat nu a fost falsa si atunci unde mai e logica din aceasta dovada mare de logica? Ca eu nu o mai vad.

Nu cunosc situatii in care se porneste de la o idee falsa si se ajunge la o concluzie adevarata. Decat daca ideea si concluzia sunt privite ca fiind adevarate de persoane diferite.

daca eu pornesc de la ideea ca ideea a este falsa, nu pot ajunge la o concluzie adevarata pornind de la falsitatea ideii de care am vorbit. ceea ce spui este ilogic. M-am convins ca nu intelegi mare lucru din logica, dar ma rog.

In fine, sper ca vei avea rabdarea sa citesti acest mare post.
beyonce_indragostita
Postat pe 3 Mai 2009 21:37
De la: ioanao2, la data 2009-05-03 04:11:55
De la: deea_20, la data 2009-05-03 04:08:53
De la: ioanao2, la data 2009-05-03 03:59:09Inca ceva si plec si eu la nani.

Din punctul meu de vedere si tu si el imi sunteti dragi.
El ca intotdeauna mi s-a adresat frumos si fara aroganta si intr-o maniera logica, iar tu din acelasi motiv, numai ca tu mai ai un plus la capitolul logica din partea mea (insa nu am identificat inca cum sa-l exprim in cuvinte, se va rezolva sper in zilele urmatoare ;) ).

Asa ca maine cand veti avea o dezbatere super serioasa cu argumente solide (asa pe gustul meu), cred ca imi voi pregati un castron cu popcorn, fiindca va fi o reala placere din partea mea sa urmaresc o dezbatere logica si de bun simt din partea a doi oameni care mi se par a avea gandire coerenta cat de cat, spre deosebire de majoritatea oamenilor de pe acest topic! :(

P.S. As putea eu sa moderez dezbaterea pretty please? :)
Bineinteles ca trebuie sa am acordul din partea amandorura, fiindca altfel nu mi se pare de bun simt sa ma bag intre voi.

Da mama,poti sa o moderezi
eu am plecat la somnic.Noapte buna si pe maine!

Saru-mana!

Acum tb sa-l mai intreb pe dl Coman! :)

Draga Deea,

Din pacate dl Coman ne-a parasit definit si nu vom mai avea parte de nici o discutie interesanta! :(
Pacat!
Eu raman la ideea ca ar fi fost un schimb tare interesant de mesaje intre tine si el, amandoi din punctul meu de vedere fiind niste persoane serioase si cu o logica buna.
C'est la vie!

Numai bine like always,
Ioana
ioanao2
Postat pe 3 Mai 2009 21:44
Dragilor!!!!!!!!! Parerea mea este ca ,niciodata nu ve-ti ajunge la acest subiect la un numitor comun! Sunt 100 pagini si ce a inteles acest ,tanar??!! Eu cred ca, nimic! El este timid, ar trebui sa vorbeasca despre problema lui cu un psiholog, apoi sa faca ,ce doreste si cum doreste, el! Nu, este o rusine sa vorbesti cu un psiholog! In privinta , potrivirii de caracter, vreau sa i raspund unei curioase, o stiu din experienta! M-am maritat fata mare! Suntem si azi impreuna dar,, poate era mai bine sa nu fi fost! Cine stie! N-a cautat el in alta parte, nimic si nici eu, dar lipseste ceva ,relatiei noastre! Satisfacuta de raspuns,,, ioa.....??!!
kudika017520
Postat pe 3 Mai 2009 21:53
De la: kudika017520, la data 2009-05-03 21:53:03 Dragilor!!!!!!!!! Parerea mea este ca ,niciodata nu ve-ti ajunge la acest subiect la un numitor comun! Sunt 100 pagini si ce a inteles acest ,tanar??!! Eu cred ca, nimic! El este timid, ar trebui sa vorbeasca despre problema lui cu un psiholog, apoi sa faca ,ce doreste si cum doreste, el! Nu, este o rusine sa vorbesti cu un psiholog! In privinta , potrivirii de caracter, vreau sa i raspund unei curioase, o stiu din experienta! M-am maritat fata mare! Suntem si azi impreuna dar,, poate era mai bine sa nu fi fost! Cine stie! N-a cautat el in alta parte, nimic si nici eu, dar lipseste ceva ,relatiei noastre! Satisfacuta de raspuns,,, ioa.....??!!

1. Poti defini acel ceva care lipseste?

2. Faptul ca te-ai maritat fata mare inseamna ca:

i) Ai fost educata cu un mod de a analiza lucrurile din punct de vedere sufleteste foarte bun si in acest fel ti-ai recunoscut dragostea vietii si ati avut de asemenea respect pentru ideea de casnicie, fiind amandoi crestini?

In cazul acesta sunt tare curioasa cum de nu merge ceva si care ar fi acel ceva care nu mere!

ii) Sau te-ai maritat virgina pentru a respecta numai niste canoane, reguli, insa in inima ta nu erai sigura de alegere?

In acest caz, banuiesc ca inca nu ai un mod analitic foarte bine pus la punct si te-ai grabit putin (pentru ca totusi sunteti inca impreuna, deci banuiesc ca ceva afinitati sufletesti aveti) in alegerea facuta, insa asta nu semnifica ca nu poti repara lucrurile care sunt de reparat intre voi in cazul in care pot fi reparate.

Numai bine,
Ioana
ioanao2
Postat pe 3 Mai 2009 22:02
De la: ioanao2, la data 2009-05-03 22:02:21
De la: kudika017520, la data 2009-05-03 21:53:03 Dragilor!!!!!!!!! Parerea mea este ca ,niciodata nu ve-ti ajunge la acest subiect la un numitor comun! Sunt 100 pagini si ce a inteles acest ,tanar??!! Eu cred ca, nimic! El este timid, ar trebui sa vorbeasca despre problema lui cu un psiholog, apoi sa faca ,ce doreste si cum doreste, el! Nu, este o rusine sa vorbesti cu un psiholog! In privinta , potrivirii de caracter, vreau sa i raspund unei curioase, o stiu din experienta! M-am maritat fata mare! Suntem si azi impreuna dar,, poate era mai bine sa nu fi fost! Cine stie! N-a cautat el in alta parte, nimic si nici eu, dar lipseste ceva ,relatiei noastre! Satisfacuta de raspuns,,, ioa.....??!!

1. Poti defini acel ceva care lipseste?

2. Faptul ca te-ai maritat fata mare inseamna ca:

i) Ai fost educata cu un mod de a analiza lucrurile din punct de vedere sufleteste foarte bun si in acest fel ti-ai recunoscut dragostea vietii si ati avut de asemenea respect pentru ideea de casnicie, fiind amandoi crestini?

In cazul acesta sunt tare curioasa cum de nu merge ceva si care ar fi acel ceva care nu mere!

ii) Sau te-ai maritat virgina pentru a respecta numai niste canoane, reguli, insa in inima ta nu erai sigura de alegere?

In acest caz, banuiesc ca inca nu ai un mod analitic foarte bine pus la punct si te-ai grabit putin (pentru ca totusi sunteti inca impreuna, deci banuiesc ca ceva afinitati sufletesti aveti) in alegerea facuta, insa asta nu semnifica ca nu poti repara lucrurile care sunt de reparat intre voi in cazul in care pot fi reparate.

Numai bine,
Ioana

P.S. In cazul in care am gresit cu ceva, astept oricand argumente solide si concrete! ;)
ioanao2
Postat pe 3 Mai 2009 22:03
De la: wolfy, la data 2009-05-02 17:32:00Cea mai mare dovada de logica(si de inteligenta cred eu), este sa intelegi ca daca cineva porneste de la anumite idei carora le da valoare de adevar, pe care aplica o gandire coerenta, ajunge la niste concluzii diferite de ale tale, care pornesti de la alte idei carora le dai valoare de adevar. Ceea ce arata logica este coerenta gandirii aplicata ideilor(premiselor).

De la: ioanao2, la data 2009-05-03 02:33:08Cat despre faptul ca o persoana care porneste de la niste idei pe care le considera adevarate si apoi le aplica o gandire coerenta si ajunge la aceleasi concluzii la care ajunge si o alta persoana care a pornit de la alte idei pe care le-a considerat adevarate si a aplicat si ea o gandire coerenta, nu sunt de acord neaparat ca acest fapt semnifica o dovada de logica!
In sensul ca daca cele doua persoane nu atribuie aceeasi valoare de adevar ideilor lor in mod reciproc sau nu au aceasta valoare de adevar din punctul de vedere al altor persoane, atunci toata demonstratia lor care urmeaza poate fi falsa.

Vezi, ceea ce ai spus aici nu face altceva decat sa demonstreze ca am avut dreptate in mesajul meu de mai sus.Tu crezi ca daca cineva porneste de la idei pe care tu le consideri false,demonstratia este in mod automat falsa. Nu e adevarat.Ideile pot fi false in viziunea ta, insa tu ar trebui sa apreciezi demonstratia in cazul in care ea este logica. Ceea ce ar trebui sa fie fals pentru tine(pe langa idei), este concluzia la care se ajunge, nu argumentatia. In cazul in care apreciezi logica, in cazul in care chiar esti o persoana logica, apreciezi o argumentatie logica(asta e cam pleonasm dupa prerea mea) chiar daca ea este aplicata unor idei care in viziunea ta sunt false. Asadar si prin urmare, am avut dreptate cand am spus ca tu crezi ca o persoana este logica numai daca porneste de la aceleasi idei ca tine.Mersi.

De la: wolfy, la data 2009-05-02 17:32:00Ceea ce arata logica este coerenta gandirii aplicata ideilor(premiselor).

De la: ioanao2, la data 2009-05-03 02:33:08De acord cu faptul ca logica arata coerenta ideilor

Citeste cu atentie: eu nu am spus ca logica arata coerenta ideilor, ci coerenta argumentatiei. Am vrut sa subliniez adica ca pornind de la idei diferite(adica adevarate din punctul tau de vedere si false din punctul meu de vedere), eu pot aprecia argumentatia ta - in cazul in care e ireprosabila - chiar daca ideile tale sunt false dupa mine. Adica sunt capabila sa inteleg logica interna (in cazul in care ea exista) a sistemului tau de gandire, in ciuda faptului ca ideile de la care pornesti si concluzia la care ajungi sunt false din punct de vedere al sistemului meu de gandire.

Vreau sa precizez ca situatia pe care am imaginat-o este aceea in care pornim de la idei ireductibile, care nu pot fi demonstrate logic: daca pe o insula doua persoane se uita la aceesi bucata de cer(singurele fiinte existente in acel loc), si una considera ca el este de un albastru deschis, iar cealalta ca e de un albastru inchis, ele nu pot demonstra in mod logic valoare de adevar a parerilor(ideilor)lor.

In cazul in care ideile sunt explicabile, adica argumentabile, evident ca logica se refera nu numai la coerenta argumentatiei aplicata ideilor, dar si la coerenta ideilor in sine.
beyonce_indragostita
Postat pe 3 Mai 2009 22:19
danadanico ma suparasi acum tre sa caut alt cobai

ioano...tu nu ai inteles ca ideea acestui subiect este virginitatea... si asta la tine este doar parte teoretica...asa ca treci la fapte si apoi vorbim...
se pare ca ti-ai tras topic..tu intrebi..tu raspunzi...da stii de ce? ca iti lipseste cu desavarsire sclipirea aia de a extrage singura idei..si de a intelege lucrurile asa cum sunt ..tu esti in stare sa analizezi faza cu boaba de mazare de ce-i rotunda si nu patrata...
si apoi cine te crezi sa iti aducem noi argumente si dovezi clare?! asta-i o escapada a ta cand nu intelegi...si ca vezi doamne trimiti conversatiile altor persoane sa le analizeze.. daca ai sti cat de amuzanta esti...

ca m-am jucat cu mintea ta?! este adevarat dar nu ai inteles nimic....
mergi cu dumnezeu inainte..a si sa nu uitam cu argumente si dovezi clare
PS vezi ti-am mai dat o ocazie pt un orgasm mintal...asa ca nu esti chiar virgina

coffeeta
Postat pe 3 Mai 2009 22:33
De la: mitica_mitaru, la data 2009-05-03 09:06:54 Mai wolfy, de ce nu vrei sa gandesti cand mai scrii pe aici ? Cand am discriminat nevirginele ? cand te-am discriminat pe tine ? poti sa te deflorezi daca vrei si in mijlocul drumului,

N-ai discriminat nevirginele? Dar cand ai spus ca arabul care mi-a spus mie ca virginele sunt curate si nevirginele murdare, a dat dovada de o gandire sanatoasa, ce-ai facut? Sau cand ai spus ca barbatii vor numai femei neincepute, ce-ai facut? Sau cand ai spus ca unul care vrea o femeie inceputa e un idiot, ce-ai facut?Asa ca draga nene de 100 de ani, de ce nu gandesti tu cand scrii?

Nu e cazul sa imi pierd virginitatea, fiindca mi-am pierdut-o deja, si nu m-am deflorat singura, si nici in drum.Apoi, daca mai indraznesti vreodata sa fii nerespectuos cu mine, crede-ma ca o sa blestemi ziua cand ai venit pe forumul asta. Nu ai inteligenta necesara sa-mi faci mie fata, nici macar in una din zilele mele mai putin bune.

beyonce_indragostita
Postat pe 3 Mai 2009 22:39
De la: mitica_mitaru, la data 2009-05-03 09:06:54 Mai wolfy, de ce nu vrei sa gandesti cand mai scrii pe aici ? Cand am discriminat nevirginele ? cand te-am discriminat pe tine ? poti sa te deflorezi daca vrei si in mijlocul drumului,

N-ai discriminat nevirginele? Dar cand ai spus ca arabul care mi-a spus mie ca virginele sunt curate si nevirginele murdare, a dat dovada de o gandire sanatoasa, ce-ai facut? Sau cand ai spus ca barbatii vor numai femei neincepute, ce-ai facut? Sau cand ai spus ca unul care vrea o femeie inceputa e un idiot, ce-ai facut?Asa ca draga nene de 100 de ani, de ce nu gandesti tu cand scrii?

Nu e cazul sa imi pierd virginitatea, fiindca mi-am pierdut-o deja, si nu m-am deflorat singura, si nici in drum.Apoi, daca mai indraznesti vreodata sa fii nerespectuos cu mine, crede-ma ca o sa blestemi ziua cand ai venit pe forumul asta. Nu ai inteligenta necesara sa-mi faci mie fata, nici macar in una din zilele mele mai putin bune.
beyonce_indragostita
Postat pe 3 Mai 2009 22:41
De la: wolfy, la data 2009-05-03 22:41:02

wolfy ... el deraiaza des de pe cercul lui pe care se invarte..si asta din cauza unor scurtcircuitari la nivel cerebral....
o serara buna

coffeeta
Postat pe 3 Mai 2009 22:47

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
un barbat unic. 25 De la: Thais13 18 Septembrie 2011 10:24
cum omori idila sotului 19 De la: balanta65 9 Iulie 2010 19:28
buna 6 De la: kudika064577 2 Octombrie 2009 10:01
Nu stiu ce sa fac.... 126 De la: babyboomboom 30 August 2010 23:02
acupuntura 1 De la: maravigliosa 2 Octombrie 2010 19:28