Mai multe
|
ooooof mai nea moromete ce facusi cu topicul lui coman????? rusine sa-ti fie ..... comane nu intri sa mai calmezi spiritele????? d-ra ioana ...ti-ai calmat logica ilogica de care dai dovada???? ok ma bucur..... macar topicul asta nu mare asa cum ii era destinat.... hai mamiii cmane baga si tu ceva ...sa dea cu plus ca ma plictisesc deja cititd ineptiie lui moromete p'acilea..... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 8 Mai 2009 22:11 |
||
|---|---|---|
pfaii am distrus frumusete de relatie p'acilea daca nea violatoru nu mai posteaza ..nici ioana nu mai posteaza...
|
||
|
coffeeta Postat pe 9 Mai 2009 10:52 |
||
De la: coffeeta, la data 2009-05-09 10:52:39pfaii am distrus frumusete de relatie p'acilea daca nea violatoru nu mai posteaza ..nici ioana nu mai posteaza... of, of, mai, mai
|
||
|
|
||
|
kitty_krieger Postat pe 9 Mai 2009 11:37 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-05-08 22:11:02ooooof mai nea moromete ce facusi cu topicul lui coman????? Draga dandanaua_reloaded, 1. Sunt de acord ca lui nea moromete trebuie sa-i fie rusine (si nu numai rusine, insa ar trebui sa aiba niste remuscari care sa-l arda rau de tot, pentru ca strict din datele pe care le am, dansul merita cel putin puscaria)! 2. Din cate stiu eu din ultimul mesaj al lui Coman, dansul s-a retras definitiv, din pacate! Cred ca ar fi urmat un schimb de mesaje interesat, cel putin intre el si Deea care astepta niste raspunsuri din partea lui, insa daca asa a hotarat el, asta e! Life goes on! 3. Nu, nu mi-am calmat ilogica de care dau dovada :). Din punctul meu de vedere, pana acum (inca nu am citit integral ultimele mesaje ale lui wolfy), unde am dat dovada de ilogica mi s-a atras atentia si mi-am cerut scuze si m-am corectat, iar in locurile in care mi s-a atras atentia insa nu am vazut sensul pentru care as fi (mai pe sleau nu m-a convins persoana respectiva cu argumentul respectiv), ramane de discutat, in sensul ca ramane de demonstrat mai clar care a fost ideea si de raspuns la argumentele mele pentru care cred ca ideea nu a fost buna si eventual de adus alte pareri ale unor persoane care se afla in domeniul logicii pentru a ma convinge de argumentele care strict din punctul meu de vedere nu stau in picioare. 4. Majoritatea ideilor lui nea moromete nu le consider ineptii, pentru ca erau preluate strict din Biblie, mai putin faza ca barbatul nu trebuie sa fie neaparat virgin (in Biblie scrie clar ca la prima casatorie si barbatul si fata trebuie sa fie virgini) sau faza ca daca un barbat ia de sotie o femeie care nu e virgina nu este un barbat care are o masculinitate puternica (iarasi aceasta idee nu m-a convins), insa asta bineinteles nu-i dadea nici un drept sa le propovaduiasca, mai ales avand trecutul de tot rahatul pe care il are, lucru pe care de altfel i l-am scris si lui, alaturi de faptul ca daca mai scrie pe acest topic eu ma voi retrage si ma bucur ca s-a retras el! Ca nea moromete e de tot rahatul, de acord, insa daca tu consideri ca Biblia este o ineptie, atunci in calitate de crestin ma voi simti nevoita sa o apar! 5. Din pacate nu mai am timpul pe care l-am avut pana acum la dispozitie si ma simt datoare sa mai raspund la cateva persoane care mi-au scris (niste scuze pe care trebuie sa le mai dau, niste explicatii etc), asa ca o voi face in limita timpului meu liber. Numai bine, Ioana |
||
|
ioanao2 Postat pe 9 Mai 2009 11:49 |
||
De la: ioanao2, la data 2009-05-09 11:49:53De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-05-08 22:11:02ooooof mai nea moromete ce facusi cu topicul lui coman????? Imi prmit sa-ti raspund eu la acest mesaj caci ma inteleg bine cu dandanaua... vorbesc in numele meu, te asigur si te mai asigur ca-ti va raspunde si ea. 1. no comment 2. stai linistita, asa a a mai zis de vreo 3 ori... revine el daca-i atingi coardele sensibile 3. of, of, mai mai.... cuvinte cheie "argumentele care STRICT DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE nu stau in picioare" vezi cum iar te dai de gol singurica? asta nu inseamna ca acele argumente nu sunt valide si nu inseamna ca trebuie sa prelungesti discutia la infinit, doar pentru ca tie ti se pare ca bobul de mazare e plat (sau ca albul e negru si negrul e alb). cu alte cuvinte tocmai ti-ai oferit argumentul suprem pentru propria lipsa de logica si ti-ai demonstrat ipocrizia. Dupa cum spuneam, te poti retrage! 4. "un barbat ia de sotie o femeie care nu e virgina nu este un barbat care are o masculinitate puternica " mai poti inca sa crezi asa ceva, cand e clar ce inseamna masculinitate puternica la jegul ala? adica luat femeia cu forta ca javra a indraznit sa nu-l vrea???chiar esti atat de simpla la tartacuta? prefer de mii de ori un "bleg" decat unul cu asa o "masculinitate puternica" si ai face bine sa vrei si tu acelasi lucru, nu cred ca-si doreste vreo fata/femeie sa fie violata 5. poti sa nu
|
||
|
kitty_krieger Postat pe 9 Mai 2009 12:00 |
||
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-05-09 12:00:14De la: ioanao2, la data 2009-05-09 11:49:53De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-05-08 22:11:02ooooof mai nea moromete ce facusi cu topicul lui coman????? Draga pisicuta_razboinica, 3. Ok, sunt de acord cu tine ca acele argumente pot sa fie valide, insa daca nu au o demonstratie care sa ma convinga, degeaba. Tu imi bagi mie in fata argumentul ca eu sunt prea ilogica ca sa le inteleg, insa atunci (asa cum de altfel ti-am mai scris de n ori) de ce nu te duci tu frumos (sau ma fortezi pe mine sa o fac) la cineva care lucreaza in domeniul logicii si intreaba acea persoana daca respectivul argument pe care eu nu-l cred valid, este de fapt valid. Si daca acea persoana te va sustine si iti va oferi o demontratie logica mai concreta a faptului ca acel argument este valid (logic insemnand sa vad o demonstratie la fel de clara ca aceea ca 1+1 = 2), atunci nu vad motivul pentru care nu ai reusi sa ma convingi si pe mine (decat daca nu as fi de parere ca 1+1 = 2, ceea ce nu e cazul :p.). 4. Am scris ca aceasta idee nu m-a convins, insa nu stiu ce lucru ilogic te-a facut sa crezi ca eu as fi convinsa de ea, cand scrie clar negru pe alb altceva. 5. Am inteles punctul tau de vedere si consider ca este strict problema ta. Numai bine, Ioana |
||
|
ioanao2 Postat pe 9 Mai 2009 12:10 |
||
|
la punctul 4: scuze, nu am citit cu atentie la punctul 3: scuza-ma dar tot acest punct, atat in mesajul anterior cat si in cel din-ainte, este ilogic. Acum nu mai e nevoie sa aducem argumente, trebuie sa le si demonstram sa aducem argumente la argumente la argumentare si mai trebuie sa ne ducem si la altii da' tu nu poti sa judeci singura? sau te deranjeaza atat de tare ca sunt oameni care nu sunt de acord cu tine? si pur si simplu refuzi sa crezi ca ar putea avea dreptate? dar te rog, da un alt raspuns plin de logica ilogica si la asta |
||
|
kitty_krieger Postat pe 9 Mai 2009 13:46 |
||
De la: ioanao2, la data 2009-05-09 11:49:53De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-05-08 22:11:02ooooof mai nea moromete ce facusi cu topicul lui coman????? ioana , mamii ,ma confunzi cu apa calda.... nu prea imi amintesc sa fii spus ca eu personal consider biblia nu stiu ce zici tu acolo.... citeaza exact pasajul la care te referi daca nu vrei sa ma zbarlesc la tine..... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 9 Mai 2009 19:02 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-05-09 19:02:22De la: ioanao2, la data 2009-05-09 11:49:53De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-05-08 22:11:02ooooof mai nea moromete ce facusi cu topicul lui coman????? Desigur, ma refeream la acest pasaj al tau: "ineptiie lui moromete p'acilea....." in care nu ai specificat care au fost ineptiile scrise de dansul si cum dansul de nenumarate ori a luat lucruri din Biblie care sunt adevarate in conceptie crestina si tu nespecificand despre ce ineptii scrise de el a fost vorba, practic de aici se intelege ca absolut tot ce a scris dansul este considerat ineptie, ceea ce nu implica, repet, lucrurile pe care le-a scris din Biblie. |
||
|
ioanao2 Postat pe 9 Mai 2009 19:51 |
||
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-05-09 13:46:16la punctul 4: scuze, nu am citit cu atentie 1. Nu este vorba ca ma deranjeaza ca oamenii nu sunt de acord cu mine. 2. Da, pot judeca si singura, dar in momentul in care tu vii cu un argument si eu iti demonstrez de ce nu mi se pare valabil si tu nu-mi raspunzi la argumentul meu si ai pretentia nesimtita (din punctul meu de vedere, fiindca alt termen chiar nu vad) ca tu sa-mi zici mie ca ar trebui sa-ti cred pe cuvant argumentul tau desi eu ti-am dat altul care sa-ti arate ca al tau nu e valabil, normal ca te trimit la altcineva, daca pe mine nu ma crezi ca ti-am facut o demonstratie corecta de ce argumentul tau nu e valabil, nu? Pana la urma, demonstratia mea s-ar putea sa fie incorecta (normal ca sunt constienta de acest lucru), dar daca tu nu demonstrezi ca este incorecta ci ii dai inainte tu placa ta, eu ce sa fac? Nu trebuie sa zic, da domnule, poate fata aceasta are dreptate, desi nu mi-a demonstrat ca ar avea si eu in schimb i-am demonstrat ca nu ar avea si ea nu a raspuns la demonstratia mea. Asa ca ma adresez si eu altor oameni in domeniu care sa judece care dintre noi doi a gresit in privinta logicii celor scrise aici, nu? 3. Tocmai, ca nu ma deranjeaza, de aceea doresc sa ma si verific. In schimb acum ca mi-ai adresat aceasta intrebare incep sa ma intreb eu daca te deranjeaza in cazul in care nu ai avea dreptate? 4. Ai mai pomenit faza asta cu dreptatea intr-un mesaj parca (la care iti voi raspunde cand voi avea timp), doream doar sa-ti zic faptul ca nu ma intereseaza ca eu sau tu avem dreptate si nu ma intereseaza cine castiga ca sa zic asa. Nu vad toate discutiile astea ca pe o lupta, desi asa pare la prima vedere (lucru pe care de altfel i l-am transmis si lui wolfy si sper ca m-a inteles). Tot ce ma intereseaza este sa avem o logica cat mai buna si cand cineva face o greseala si ceilalti ii atrag atentia intr-un mod logic si corect mi se pare normal si de bun-simt sa si-o indrepte, pentru ca astfel in primul rand el evolueaza si apoi la randul lui devenind mai bun/a poate ajuta pe altii in logica lor. Consider ca foarte greu are cineva in totalitate ca sa zic asa dreptate, pentru ca suntem oameni si implicit subiectivi, chiar foarte subiectivi, tot timpul afectati de factori exteriori noua (gen depresii, invidii, fericire, traumatisme din copilarie, frustrari etc), in logica noastra si e normal sa ne fie ENORM de greu ca sa putem lua intotdeauna deciziile corecte si e iarasi normal ca fiecare dintre noi sa vada lumea in felul lui si sa aiba dreptatea lui ca sa zic asa. Bineinteles ca asta nu inseamna ca este corect, asta nu inseamna ca daca considera ca placerea este mai importanta decat dragostea este bine si corect, insa din punctul lui de vedere daca considera ca e ok acest lucru, el din punctul lui de vedere are dreptate, asta neinsemnand repet, ca are cu adevarat dreptate (faza cu placerea a fost doar un simplu exemplu, nu am facut la nimeni referire in mod special). 5. Cum puii mei (ma scuzi ) sa refuz sa cred ca unii au dreptate? Frate ce tampenie!!!!!!!!! Normal ca as fi de acord cu ei, numai sa aiba cu adevarat dreptate! Pentru ca daca eu observ eroarea de logica care mi se pare mie si le dau o demonstratie pentru ea cu niste argumente valabile si ei nu-mi zic nimic inapoi atunci clar ca o sa-mi pastrez parerea, nu? Ca doar nu o sa ma iau dupa spiritul turmei, daca acesta mi se pare ilogic, nu? Sa-mi demonstreze ca este logic si inclin palaria, dar altfel nu ar insemna sa nu am incredere in judecata mea si sa plec capul fara a cerceta? 6. Demonstratie, argument solid, orice mi se pare valabil numai sa fie valabil, fiindca daca eu iti demonstrez tie ca argumentele tale nu sunt valabile sau demonstratiile tale nu sunt ok, tu daca nu vii inapoi sa ti le aperi cu nimic, atunci clar ca ale mele vor ramane in picioare pana nu vii cu ceva solid, nu? Uite, cum face de exemplu wolfy si cu ea am un schimb de mesaje cu adevarat interesant pentru ca ea vine cu niste argumente si demonstratii la mine la anumite lucruri pe care eu le sustin si automat ma obliga si pe mine sa cercetez si mai atent ceea ce sustin si sa verific si sa-i dau inapoi argumentele de care are nevoie pentru a observa daca ceea ce eu sustin e ok sau nu si tot asa. Numai bine, Ioana P.S. Logica ilogica nu am mai auzit :)) (imi place, o sa retin asta). Chiar ai fost simpatica ;). Repet, unde ti se pare ca am fost ilogica (orice fraza, propozite etc), esti oricand binevenita sa-mi atragi atentia, numai sa fie ceva real si pe bune, nu tampenii ;). |
||
|
ioanao2 Postat pe 9 Mai 2009 20:20 |
||
De la: smigal, la data 2009-05-06 10:04:06De la: ioanao2, la data 2009-05-05 16:42:22da si nu unu si chiar se iubeu f mult si chiar erau invidiati si stiu din sursa sigura nu ca vai domne nu am fost acolo si ca de unde stiu oricum cum am mai zis nu e bine sa te iei dupa nici un sfat si sa traiesti asa cum sti altfel cred ca nu esti stapan pe tineDe la: smigal, la data 2009-05-05 14:02:37nu stiu cine cum ce este nea mitica dar spune ti asa ca cin se astupa ala are musca pe caciula 1. Sunt de acord cu tine ca nu trebuie sa te iei dupa nimeni, ci sa-ti urmezi sinele (bine ca asta nu inseamna ca nu trebuie sa iti tot imbunatatesti logica si simtirea urmand exemplul celor mai buni decat tine) ca sa zic asa si in cazul in care urmaresti dragostea (si nu placerea) sa faci alegerea cea buna pentru tine. 2. Ai putea te rog frumos sa detaliezi cazul respectiv, pentru ca imi vine greu sa cred ca doua persoane care se iubesc cu adevarat se pot desparti din cauza asa zisei nepotriviri la pat, pentru ca daca nu-mi poti detalia cazul, asa de cupluri in care s-au iubit indeajuns de mult ca sa-si rezolve nepotrivirea la pat am auzit si eu de exemplu. |
||
|
ioanao2 Postat pe 9 Mai 2009 20:39 |
||
|
Ioana...ti-am citit postarile ! Crede-ma, nu esti ilogica, esti foarte ilogica in ceea ce spui ! Nu te poti da cu parerea despre o viata sexuala atata timp cat nu o practici ! |
||
|
Postat pe 9 Mai 2009 21:07 |
||
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-05-06 12:32:20De la: ioanao2, la data 2009-05-05 16:57:56De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-05-05 10:41:25De la: ioanao2, la data 2009-05-04 20:10:40 Uite, exemplu clar de eroare de logica in stil pisicutesc_razboinicesc: Tu ai afirmat intr-unul din mesajele de mai sus: "NU pe bune, tu vezi numai ce vrei in cuvintele oamenilor, habar n-ai sa le interpretezi corect. Si apoi mai vorbesti de logica! Pffff! Pai tu esti ilogica din start!" Eu am scris ca nu am sustinut ca sunt logica, tocmai pentru a raspunde la faptul ca tu m-ai facut ilogica, in sensul ca m-am referit la faptul ca sunt constienta ca ma pot insela oricand si sa fac ce ai zis tu in citatul acesta: " Nu am afirmat niciodata ca as fi logica (ca incerc sa fiu asta e altceva) si mereu sunt constienta de faptul ca ma pot insela si doresc sa ma verific si sa aflu argumetele oamenilor atunci cand imi atrag atentia ca am gresit intr-un loc" Insa tu (si aici urmeaza eroarea ta) iata ce ai inteles: "Unde pana mea am afirmat eu ca tu ai spus ca esti logica? SI daca e asa, nu esti o ipocrita? Cu I mare?" In acest ultim mesaj e clar ca tu nu ai mai retinut ce ai scris in primul! E adevarat ca nu ai afirmat ca eu as fi afirmat ca sunt ilogica, insa ideea era ca tu m-ai facut pe mine ilogica si eu ti-am raspuns ca e posibil sa fiu, numai ca nu am vazut sa-mi fi demonstrat nicaieri acest lucru sau sa-mi fi adus vreun argument de o asa natura si apoi vii tu si intelegi ca de fapt tu nu ai afirmat ca eu am afirmat ca as fi logica, ci ai afirmat altceva, lucru care este corect logic din punct de vedere strict al frazei, insa din punct de vedere al logicii discutiei, nu avea legatura per total cu ceea ce iti raspunsem eu de fapt. Si sa mai zic ca m-ai acuzat de ipocrizie (cu nesimtire din punctul meu de vedere) pe nespusa masa? Si cu I mare :p. Pentru ce? Pentru ca ai facut tu o eroare de logica si nu ai mai retinut primul tau mesaj? Cat despre restul mesajului: 1. De acord ca sexul este o nevoie fiziologica ca si mancatul (la un anume nivel, pentru ca din mancare de exemplu nu ies copii sau mancatul nu ne poate afecta partea sufleteasca, decat daca eventual exageram cu el, insa cand mancam nu depindem si de o alta persoana pentru a manca in mod direct adica, deci eu vad o gramada de diferente deja intre sex si a manca, insa asta nu inseamna ca nu sunt si asemanari) si ca are atat beneficii fizice cat si psihice, insa asta nu semnifica ca daca il practici cu persoana nepotrivita (adica pe care nu o iubesti cu adevarat si cu care implicit ar trebui sa fii casatorit in cazul in care ai iubi-o cu adevarat si in cazul in care esti crestin si crezi ca nunta reprezinta asumarea 100% a seriozitatii si dragostei a doua persoane) ca nu poate sa dauneze destul de rau partii sufletesti a omului, mult mai rau decat toate beneficiile sexului pe care le-ai pune de cealalta parte in balanta (argumentele pe care le doresti o sa ti le ofer in mesajul urmator adresat lui wolfy fiindca este mult de scris). Ca sa nu mai zic de faptul ca asa cum exista beneficii ale faptului ca mancam si facem sex asa exista si beneficii asupra psihicului si fizicului in privinta abstinentei de la mancare si sex cu masura bineinteles, cum sunt de exemplu posturile. 2. De acord cu faptul ca oricarui om (sau cel putin om care nu doreste sa fie calugar/ita) trebuie sa-i placa sa faca sex (altfel ar fi cum ar zice wolfy in termeni medicali si anume frigid/a), insa repet, asta nu inseamna ca trebuie sa faca sex cu oameni nepotriviti pentru ca ii dauneaza cu mult mai rau partii sufletesti, decat daca ar sta pe bara (repet, argumentele ti le voi da in zilele urmatoare). In loc de super efectele benefice ale sexului asupra fizicului si psihicului (de care stiu si eu of course), el poate practica sporturi sau canaliza energia in cu totul alte parti (si iti pot da aici o gramada de exemple, multi sportivi sau oameni de stiinta chiar nu-l folosesc nici cu propriile neveste foarte mult, fiindca stiu ca pe de alta parte nu mai au la fel de multa energie pentru munca lor, pentru ca in acelasti timp in afara beneficiilor pe care le ofera sexul din cate am citit eu, acesta cere totusi si o anumita de cantitate de energie care trebuie investita) pana vor gasi persoana potrivita cu care sa-si imparta viata sexuala. |
||
|
ioanao2 Postat pe 9 Mai 2009 21:22 |
||
De la: Hefe_s_back, la data 2009-05-09 21:07:14Ioana...ti-am citit postarile ! Crede-ma, nu esti ilogica, esti foarte ilogica in ceea ce spui ! 1. E posibil sa fiu ilogica, insa in acest caz as dori un exemplu concret. 2. Daca eu nu-mi pot da cu parerea despre o viata sexuala atata timp cat nu o practic, altii isi pot permite sa dea cu parerea despre ce inseamna dragoste adevarata atata timp cat nu o practica? 3. Daca eu nu-mi pot da cu parerea despre o viata sexuala atata timp cat nu o practic, altii isi pot permite sa-si dea cu parerea despre virginitate atata timp cat nu sunt sau nu au fost de curand virgini? |
||
|
ioanao2 Postat pe 9 Mai 2009 21:30 |
||
De la: ioanao2, la data 2009-05-09 19:51:04 Desigur, ma refeream la acest pasaj al tau: "ineptiie lui moromete p'acilea....." in care nu ai specificat care au fost ineptiile scrise de dansul si cum dansul de nenumarate ori a luat lucruri din Biblie care sunt adevarate in conceptie crestina si tu nespecificand despre ce ineptii scrise de el a fost vorba, practic de aici se intelege ca absolut tot ce a scris dansul este considerat ineptie, ceea ce nu implica, repet, lucrurile pe care le-a scris din Biblie. [/quote] deci, inca o dovada ca faci greseli de asociere a persoanelor si a vorbelor , cuvintelor pe cere acestea le adreseaza altora.... puteai de asemenea sa ceri o lamurire nu sa emiti o judecata...ca sa fiu putin cinica asta este o ineptie....debitata de tine. indiferent ce spun cand ma adresez altei persoane, fara sa ma intrebi si pe mine,nu ai de ce sa afirmi ca eu m-as fi referit la o anumia chestie intr-un anumit fel...cel putin asta este o regula de bun simt daca nu tine chiar de bune maniere.... cat despre discutiile mele cu nea moromete.... ele sunt vechi de vre 2 luni de cand omul a aparut pe forum...deci ...iar o dovada de proasta crestere ca nesiind despre ce vorbim ai intrat in discutie fara sa urmaresti firu discutiei... nemaivorbind de faptul ca "aparatori" ai bibliei sunt destui dar.... cu puina credinta adevarata.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 9 Mai 2009 21:31 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-05-09 21:31:01De la: ioanao2, la data 2009-05-09 19:51:04 deci, inca o dovada ca faci greseli de asociere a persoanelor si a vorbelor , cuvintelor pe cere acestea le adreseaza altora.... puteai de asemenea sa ceri o lamurire nu sa emiti o judecata...ca sa fiu putin cinica asta este o ineptie....debitata de tine. indiferent ce spun cand ma adresez altei persoane, fara sa ma intrebi si pe mine,nu ai de ce sa afirmi ca eu m-as fi referit la o anumia chestie intr-un anumit fel...cel putin asta este o regula de bun simt daca nu tine chiar de bune maniere.... cat despre discutiile mele cu nea moromete.... ele sunt vechi de vre 2 luni de cand omul a aparut pe forum...deci ...iar o dovada de proasta crestere ca nesiind despre ce vorbim ai intrat in discutie fara sa urmaresti firu discutiei... nemaivorbind de faptul ca "aparatori" ai bibliei sunt destui dar.... cu puina credinta adevarata.... [/quote] 1. Imi cer scuze ca nu am cerut o lamurire pentru faza cu "ineptiile lui nea moromete", insa nici tu nu ai precizat nimic! 2. Sunt de acord cu tine la faza cu "indiferent ce spun cand ma adresez altei persoane, fara sa ma intrebi si pe mine,nu ai de ce sa afirmi ca eu m-as fi referit la o anumia chestie intr-un anumit fel...cel putin asta este o regula de bun simt daca nu tine chiar de bune maniere..." si mi se pare si mie de bun-simt sa fie asa si imi cer scuze daca am facut altfel (cum probabil am si facut la acest mesaj care ii era adresat lui coman, insa cum mister coman nu mai e.... ramane de discutat daca eu chiar am intervenit in mesajul tau adresat unei persoane care teoretic nu mai e pe acest topic, mai ales ca eu nu m-am adresat lui, ci tie)! 3. Nu am inteles care a fost ideea fazei cu discutiile tale cu nea moromete si nestiind despre ce vorbiti am intervenit eu in discutie (nu ai specificat care discutie ). 4. De acord ca, din pacate, nu exista multi oameni cu credinta adevarata! :( |
||
|
ioanao2 Postat pe 9 Mai 2009 21:44 |
||
De la: ioanao2, la data 2009-05-09 21:30:20De la: Hefe_s_back, la data 2009-05-09 21:07:14Ioana...ti-am citit postarile ! Crede-ma, nu esti ilogica, esti foarte ilogica in ceea ce spui ! Vrei sa spui ca altii nu stiu ce inseamna dragostea ? hai tu...exagerezi...asteapta sa ai o relatie serioasa si mai vorbim dupa... |
||
|
Postat pe 9 Mai 2009 21:50 |
||
De la: Hefe_s_back, la data 2009-05-09 21:50:04De la: ioanao2, la data 2009-05-09 21:30:20De la: Hefe_s_back, la data 2009-05-09 21:07:14Ioana...ti-am citit postarile ! Crede-ma, nu esti ilogica, esti foarte ilogica in ceea ce spui ! Pai nu mi-au demonstrat ca stiu ce inseamna dragostea, iar eu recunosc ca am o relatie serioasa. |
||
|
ioanao2 Postat pe 9 Mai 2009 21:51 |
||
De la: ioanao2, la data 2009-05-09 21:51:09De la: Hefe_s_back, la data 2009-05-09 21:50:04De la: ioanao2, la data 2009-05-09 21:30:20De la: Hefe_s_back, la data 2009-05-09 21:07:14Ioana...ti-am citit postarile ! Crede-ma, nu esti ilogica, esti foarte ilogica in ceea ce spui ! Din punct de vedere al dragostei bineinteles. As dori sa mai fac o remarca la spusele tale din primul mesaj. Consider ca o persoana nu este total ilogica daca face niste afirmatii in care se observa erori de logica, pentru ca din cate am observat eu toata lumea este supusa la astfel de erori. Daca eu observ erori de logica la o persoana nu inseamna ca ma uit la ea de parca tot ce afirma este ilogic, ci sunt atenta sa fac diferenta intre spusele ei care au sens si cele fara sens. Important cred este, cand facem astfel de erori si cineva ne atrage atentia asupra lor si realizam in mod logic ca am gresit, sa ne recunoastem eroarea si sa nu o mai repetam in cazul in care a fost eroare. |
||
|
ioanao2 Postat pe 9 Mai 2009 21:59 |
||
De la: ioanao2, la data 2009-05-09 21:44:00De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-05-09 21:31:01De la: ioanao2, la data 2009-05-09 19:51:04 1. Imi cer scuze ca nu am cerut o lamurire pentru faza cu "ineptiile lui nea moromete", insa nici tu nu ai precizat nimic! 2. Sunt de acord cu tine la faza cu "indiferent ce spun cand ma adresez altei persoane, fara sa ma intrebi si pe mine,nu ai de ce sa afirmi ca eu m-as fi referit la o anumia chestie intr-un anumit fel...cel putin asta este o regula de bun simt daca nu tine chiar de bune maniere..." si mi se pare si mie de bun-simt sa fie asa si imi cer scuze daca am facut altfel (cum probabil am si facut la acest mesaj care ii era adresat lui coman, insa cum mister coman nu mai e.... ramane de discutat daca eu chiar am intervenit in mesajul tau adresat unei persoane care teoretic nu mai e pe acest topic, mai ales ca eu nu m-am adresat lui, ci tie)! 3. Nu am inteles care a fost ideea fazei cu discutiile tale cu nea moromete si nestiind despre ce vorbiti am intervenit eu in discutie (nu ai specificat care discutie ). 4. De acord ca, din pacate, nu exista multi oameni cu credinta adevarata! :([/quote] ioana mamii cu pardonu' omori omu'..... daca inteegi ce vreau sa spun.... prea multe greseli deja si sincer nu pot sa mai cred ce spui, adica..... am obosit sa iti repet la nesfarsit aceeasi lucruri.... eu te cred ca ai principii dar eu am certitudini... din nefericire de cele mai multe ori experienta de viata primeaza in fata teoriei.... din nefericire eu am fost virgina iar acum sunt o femeie care vorbeste din fapte trecute , din experiente personale , din teorii puse in practica.... tu inca esti la stadiul de studiu...nici macar de teorii.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 9 Mai 2009 22:01 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-05-09 22:01:09De la: ioanao2, la data 2009-05-09 21:44:00De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-05-09 21:31:01De la: ioanao2, la data 2009-05-09 19:51:04 ioana mamii cu pardonu' omori omu'..... daca inteegi ce vreau sa spun.... prea multe greseli deja si sincer nu pot sa mai cred ce spui, adica..... am obosit sa iti repet la nesfarsit aceeasi lucruri.... eu te cred ca ai principii dar eu am certitudini... din nefericire de cele mai multe ori experienta de viata primeaza in fata teoriei.... din nefericire eu am fost virgina iar acum sunt o femeie care vorbeste din fapte trecute , din experiente personale , din teorii puse in practica.... tu inca esti la stadiul de studiu...nici macar de teorii.... [/quote] 1. Nu specifici ce greseli, daca sunt cele pentru care mi-am cerut deja scuze, atunci nu inteleg decat faptul ca ai obosit sa le mai accepti, ceea ce consider ca e strict problema ta si chiar imi pare rau ca le-am facut, insa repet nu mi se pare ca tu ai fost prea precisa pentru ca eu sa nu le comit. 2. Inteleg ca tu ai experienta de viata si ca eu sunt mai mica decat tine cu 5 ani observ, insa asta nu semnifica ca aceasta experienta de viata a ta nu se bazeaza pe o logica care poate are erori mult mai mari ca a mea de exemplu, caz in care toata aceasta experienta de viata a ta valoreaza mult mai putin in ochii mei. Nu zic ca asta e adevarul, insa pana la concluzia finala nu pot baga mana in foc ca in aceasta experienta de viata a ta nu ai rationat gresit (cu mintea sau cu inima) in anumite situatii pentru care te-ai si ars sau nu. 3. De acord ca experienta de viata primeaza in fata teoriei si consider ca si mie mi s-au intamplat destule lucruri ca sa-mi confirmi acest lucru, insa asta nu semnifica sexul in sine trebuia neaparat sa-l practic ca sa-mi fac aceasta experienta de viata. 4. In privinta stadiului de studiu, cred ca l-am trecut de la varsta de 19 ani, incepandu-mi experienta de viata in privinta relatiilor. |
||
|
ioanao2 Postat pe 9 Mai 2009 22:13 |
||
De la: ioanao2, la data 2009-05-09 21:51:09De la: Hefe_s_back, la data 2009-05-09 21:50:04De la: ioanao2, la data 2009-05-09 21:30:20De la: Hefe_s_back, la data 2009-05-09 21:07:14Ioana...ti-am citit postarile ! Crede-ma, nu esti ilogica, esti foarte ilogica in ceea ce spui ! corect...cu tine insuti
|
||
|
coffeeta Postat pe 9 Mai 2009 23:16 |
||
De la: coffeeta, la data 2009-05-09 23:16:01De la: ioanao2, la data 2009-05-09 21:51:09De la: Hefe_s_back, la data 2009-05-09 21:50:04De la: ioanao2, la data 2009-05-09 21:30:20De la: Hefe_s_back, la data 2009-05-09 21:07:14Ioana...ti-am citit postarile ! Crede-ma, nu esti ilogica, esti foarte ilogica in ceea ce spui ! Demonstreaza acest lucru! ;;) |
||
|
ioanao2 Postat pe 10 Mai 2009 00:43 |
||
|
raspuns la raspunsul de mai sus Q.E.D. si daca ceri argumentari ele se afla in propriile tale raspunsuri, daca esti incapabila sa le vezi nu inseamana ca ele nu exista.... cauta-le fata draga singura ca asta e farmecul vietii pana la urma.... nu astepta para malaiata in gura lu natafleata... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 10 Mai 2009 00:49 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-05-10 00:49:16raspuns la raspunsul de mai sus Frumos subterfugiu ti-ai gasit, insa el ramane tot un subterfugiu! ;) Daca doresti sa demonstrezi ceva te ascult, altfel mi se pare irelevant ceea ce ai scris mai sus, desi frumos, moral si chiar poetic as putea adauga. |
||
|
ioanao2 Postat pe 10 Mai 2009 01:05 |
||
De la: ioanao2, la data 2009-05-10 01:05:55De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-05-10 00:49:16raspuns la raspunsul de mai sus Cred ca suna si un pic filosofic as mai putea adauga, insa ramane din punctul de vedere al acestei discutii un subterfugiu si nimic mai mult. |
||
|
ioanao2 Postat pe 10 Mai 2009 01:08 |
||
De la: ioanao2, la data 2009-05-09 20:20:18 ma confunzi, ti-am mai zis asta nu mi-ai demonstrat de ce argumentele mele nu ti se par valabile De la: ioanao2, la data 2009-05-09 20:20:18 offf doamne ti-am mai zis deja, ai si probleme cu ochii? |
||
|
kitty_krieger Postat pe 10 Mai 2009 01:09 |
||
De la: ioanao2, la data 2009-05-10 01:08:41De la: ioanao2, la data 2009-05-10 01:05:55De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-05-10 00:49:16raspuns la raspunsul de mai sus exact asta e frumusetea experientei capatate...iti permite sa mai si fiozofezi pe marginea prostiilor pe care odata de mult ...parca intr-o viata de mult trecuta le credei adevauri absolute si de ce nu principii demne de urmat in viata....numai ca .... vita iti mai da si peste nas.... si exact experienta e cea care te scoate din impas in cele mai multe cazuri... indiciu.....imi permit sa fac putin misto pt ca inca nu iti dai seama ca te repeti ca o placa zgariata cerand argumente, dar tu.... nu pui intrebarile corecte, nimeni nu iti pune a indoiala propriile tale principii de viata....ci iti vorbesc cu totii din propriile lor experiente si tu nu esti in sare sa intelegi nimic iar pe mine ma amuza asta la culme...atat de mlt incat .... nu ma pot abtine sa iti mai dau o pilda.... "cand pisica nu-i acasa ,joaca soarecii pe masa" asta referitor la hormonii care la n momen dat o sa-si faca de cap. oooof si sunt sigura ca o sa-mi ceri iarasi argumente....si e nu am chef sa ma explicitez in mod explicit pt cei care vor explicatii detaiate.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 10 Mai 2009 01:18 |
||
De la: ioanao2, la data 2009-05-09 21:22:00 mai citeste o data si inca o data si de 10 ori daca e nevoie, ai sa vezi ca ai pus un i pin plus pe undeva ceea ce schimba total sensul. poate, poate o sa-ti dai seama |
||
|
kitty_krieger Postat pe 10 Mai 2009 01:18 |
||
De la: ioanao2, la data 2009-05-09 21:30:20 2. de unde pana mea stii tu asta, avusi clarviziuni? 3. da, pentru ca orice om care a facut sex a fost la un moment dat virgin/a, logic, nu? nu conteaza daca de curnad sau nu, cu totii stim trairile din acea perioada |
||
|
kitty_krieger Postat pe 10 Mai 2009 01:21 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Intrebare | 2 | De la: Mike_Dex 16 August 2014 07:25 |
| vreau sa-l schimb!!! | 21 | De la: gabitzatanas 6 Iulie 2010 23:28 |
| am nevoie de ajutor.va rog! | 5 | De la: llavinnia 21 Decembrie 2012 19:46 |
|
|
||
| bãrbatul din zodia Peºti | 2 | De la: kudika149722 18 Aprilie 2010 12:58 |
| Nunta | 8 | De la: mary_ct 14 Ianuarie 2009 10:14 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.