Setari Cookie-uri

Sexul pana la casatorie..

ioooooo vai Doamne mai larsa cum sa ma supar???
uite e o vorba faaaina tare... "numai pe prosti ii supara adevarul"
iar eu despre mine imi place sa cred ca nu sunt chiar fara scapare (proasta) si accept corectiile.
uneori chiar le cer.... sunt binevenite.
dandanaua_reloaded
Postat pe 21 Septembrie 2008 20:22
vai!!! cum poti sa zici ca esti proasta?
esti culmea...

Postat pe 21 Septembrie 2008 20:27
oooo pai tocmai ca nu sunt accept corectiile...
lari , esti o scumpa...m-ai facut sa rad cu gura pana la urechi...
eu despre mine am o parere bunicica si sunt o fire autocritica ,atunci cand altii ma critica stiu sa imi accept greselile daca le-am facut . deci ...
sunt destul de inteligenta sa recunosc ca am gresit fie ea si o greseala gramaticala.

maaaai o dam in gramaticareli... hai mai bine sa facem un show gen otv.... ca imi e dor de distractie si dedicatii
dandanaua_reloaded
Postat pe 21 Septembrie 2008 20:33

fetelor, pe topicul nu discutati toate plictiselile voastre..

Postat pe 21 Septembrie 2008 20:41
coman cat imi dai la piciorul labei?

Postat pe 21 Septembrie 2008 20:48
buna seara, fetelor.
va place poza mea? sper: imi ling degetele, dar din pacate nu dupa coman.

n-am apucat inca sa citesc ultimele pagini, pt ca abia am revenit in peisaj, dar sper ca e de bine.

o intrebare, pana una alta: coman, draga, pareri, pareri, fie ca suntem de acord sau nu cu o optiune sau alta, dar, dincolo de toate, ma intreb de ce esti atat de inflexibil si stresat?

mie una imi pari a fi un om prea rigid si strict, ori nu prea stiu femei sa dea ochii peste cap cand e vorba de modelu asta de barbat...
megas
Postat pe 21 Septembrie 2008 21:13
aaaaa megas citeste citeste din urma...distractie placuta....
ma bag la un film ...ca maine am chef sa ma delectez cu ce mai scrieti voi in seara asta ....
pupilici la toate...
am promis cuiva ca ii dau ignore total virginelului.... asa ca ma tin de cuvant.
dandanaua_reloaded
Postat pe 21 Septembrie 2008 21:16
De la: ComanDss, la data 2008-09-21 16:33:27
De la: Rock__, la data 2008-09-21 16:30:02In sfarsit Coman raspunzi... Tu suferi de lipsa...e mai trist...ce frustrant tre sa fie...si dupa ce faci...lucru manual te simti spurcat...of...si dupa un vis erotic te simti mizerabil si vinovat...cred ca e cumplit momentul in care te spovedesti si ii zici preotului ceea ce ai facut tu intr-un moment de pierzanie...ce viata grea duci...mi-e asa de mila!

poti jignii si mai profund decat atat ? :)
hai baga ...

comane, vorbeste totusi mai plastic si mai civilizat decat "hai, baga..."

pari mai degraba abonat la canale pt oameni mari decat virgin.

in plus, vorbesti si cu femei. o tara mai putina trivialitate, por favor
megas
Postat pe 21 Septembrie 2008 21:18
hai baga............se refera la limbuta lui cand ataca cavitatea bucala a unei femei de infometat ce este...........sau a unui canal mirosind a putrefactie

Postat pe 21 Septembrie 2008 21:24
De la: ComanDss, la data 2008-09-21 17:47:20
De la: heaven_gate, la data 2008-09-21 17:41:20el spunea ca nu are asteptari o femeie..........atunci cum dracu o sa gaseasca printesa..................noi nu vrem printi decat daca au palosul gros si mare

lool

relax, port 44 la pantof

desi te dai destept, dar pana la urma, sucks: inteleg ca ori o sa iti bagi picioru' si la propriu ori cobori de pe piedestal si recunosti ca te iei dupa idei preconcepute, dupa cate vad.

da' ia zi, cu degetele cum stai?
megas
Postat pe 21 Septembrie 2008 21:26
De la: megas, la data 2008-09-21 21:18:24
De la: ComanDss, la data 2008-09-21 16:33:27
De la: Rock__, la data 2008-09-21 16:30:02In sfarsit Coman raspunzi... Tu suferi de lipsa...e mai trist...ce frustrant tre sa fie...si dupa ce faci...lucru manual te simti spurcat...of...si dupa un vis erotic te simti mizerabil si vinovat...cred ca e cumplit momentul in care te spovedesti si ii zici preotului ceea ce ai facut tu intr-un moment de pierzanie...ce viata grea duci...mi-e asa de mila!

poti jignii si mai profund decat atat ? :)
hai baga ...

comane, vorbeste totusi mai plastic si mai civilizat decat "hai, baga..."

pari mai degraba abonat la canale pt oameni mari decat virgin.

in plus, vorbesti si cu femei. o tara mai putina trivialitate, por favor

m'da..ma sprijini sau nu in tentativa asta a mea ? (Iata ca apelez si la tine, unul din cei mai mari dusmani ai mei! Rock bate toate recorduirle si campiile la jignit..hai sa vedem, o depasesti ?:) )

Postat pe 21 Septembrie 2008 21:27
De la: heaven_gate, la data 2008-09-21 21:24:50hai baga............se refera la limbuta lui cand ataca cavitatea bucala a unei femei de infometat ce este...........sau a unui canal mirosind a putrefactie

aha..te-ai bagat si tu la concursul de jigniri ?

Postat pe 21 Septembrie 2008 21:29
eu nu jignesc...doamne feri.................sunt o fata angelica...............ironica sunt dar nu jignesc ...nu ma scufunda

Postat pe 21 Septembrie 2008 21:31
in creierul tau care se zbate................in abis...............in natura........................in..................uffffffffff

Postat pe 21 Septembrie 2008 21:32
De la: ComanDss, la data 2008-09-21 17:58:58
De la: iris_4_ever, la data 2008-09-21 17:42:17Ia mai zi-ne tu cate ceva despre gandirea femeilor baby , poate descoperim lucruri noi

Sa-ti mai zic ca fata pe care ai intalnit-o tu si cu care zici ca ai pierdut 3 luni de zile nu facea parte din categoria femeilor in general ?

Ce tuta e in stare sa recunoasca faptul ca si-a inselat fostul partener in privinta virginitatii ei in fata unui tip ca tine ? ca nu cred ca fata nu stia ca tu iti cauti printesa

Iti zic la modul cel mai serios ca sa e cum ti-am zis: ea mi-a spus.

bine, comane, dar asta nu e derogare de la castitate si fidelitate unei singure femei?
o tipa te-a invatat sa saruti, dupa cum zici. deci din start pica un segment al castitatii tale. ai un gram de experienta, chiar minima.

legat de "mai multi barbati d.p.d.v. intim", adica?
mai multi amanti succesiv sau in acelasi timp?
intreb pe bune, nu te iau peste picior
dupa ce i-am spus despre ceea ce cred eu.

oricum ne-am despartit din alte motive (a plecat in strainatate definitiv). dar si asa nu as fi continuat cu ea, ea recunoscand ca i place sa aiba mai multi barbati d.p.d.v intim.

in fine

ps: si sa stii ca nu mi-am pierdut vremea deloc. ea m-a invatat sa sarut, si inca fooarte bine :D
megas
Postat pe 21 Septembrie 2008 21:33
adica daca stii -ma rog, ai invatat- sa saruti, gata ti-ai pierdut virginitatea, chiar si numai un segment ?! n-as zice ..

Postat pe 21 Septembrie 2008 21:38
De la: ComanDss, la data 2008-09-21 21:38:41adica daca stii -ma rog, ai invatat- sa saruti, gata ti-ai pierdut virginitatea, chiar si numai un segment ?! n-as zice ..

nu, coman, ma refer la faptul ca una te invata sa saruti, alta iti mai arata un sanisor, cu una afli cum arata o pitulice si ...pana mea: vii si percutezi ca esti virgin.

pai bine, ma, dar multi au sarutat abia cand au cunoscut un om in privat, si nu se mai tineau asa batosi ca erau fete sau feciori.

nu mai degraba lasi tu dezbaterile aici si iti vezi de treaba? n-am vazut sa insiste nimeni ca e "virgin in citit shakespeare".

atunci de ce am mai parlamenta atata pentru ca tu ai ales sa cultivi integritatea ...tzei tale?
megas
Postat pe 21 Septembrie 2008 21:48
hai termina cu prostiile...iar generalizezi.

da-i pace. nu intelegi nici de-o culoare

Postat pe 21 Septembrie 2008 21:53
De la: ComanDss, la data 2008-09-21 21:53:44 hai termina cu prostiile...iar generalizezi.

da-i pace. nu intelegi nici de-o culoare

bine, comane, te las in pace.

da' daca zici ca generalizez, pt un tratament adecvat si personalizat, cum vrei tu, cred ca doar cristian andrei ar fi abilitat, desi cred ca nici el nu si-ar bate capu'....

toate bune, ca ma simt vinovata....

prea te-am ranit
megas
Postat pe 21 Septembrie 2008 21:59
ouch !!!!!
dandanaua_reloaded
Postat pe 21 Septembrie 2008 22:06
fetelor, lamuriti-ma si pe mine, va rog: coman si dana_3 din "ejaculare in locuri ciudate" sunt una si aceeasi persoana?

acum am frunzarit topicul si am impresia ca am deja-vous-uri......
megas
Postat pe 22 Septembrie 2008 00:13
Contrar parerilor postate in legatura cu acest subiect, eu as aprecia foarte mult. Am tot 22 de ani si, ia ghiciti, sunt si eu virgina. Am o relatie de 3 ani cu un barbat minunat care intelege ca e foarte important pentru mine sa nu se intample nimic pana la casatorie. Il iubesc foarte mult dar mi-as fi dorit sa fie numai al meu. asa ca, draga unavailable, ma bucur ca mai exista barbati ca tine care vor sa daruiasca totul femeii pe care o iubesc. o femeie virgina la 22 de ani nu pare o minune. dar un barbat...tot respectul pentru tine, dragul meu. iti doresc numai bine si sper sa gasesti femeia potrivita pentru ca o meriti.

Postat pe 22 Septembrie 2008 00:37
De la: fonzy, la data 2008-09-22 00:37:39Contrar parerilor postate in legatura cu acest subiect, eu as aprecia foarte mult. Am tot 22 de ani si, ia ghiciti, sunt si eu virgina. Am o relatie de 3 ani cu un barbat minunat care intelege ca e foarte important pentru mine sa nu se intample nimic pana la casatorie. Il iubesc foarte mult dar mi-as fi dorit sa fie numai al meu. asa ca, draga unavailable, ma bucur ca mai exista barbati ca tine care vor sa daruiasca totul femeii pe care o iubesc. o femeie virgina la 22 de ani nu pare o minune. dar un barbat...tot respectul pentru tine, dragul meu. iti doresc numai bine si sper sa gasesti femeia potrivita pentru ca o meriti.

Mersi. mersi.

Postat pe 22 Septembrie 2008 00:49
De la: fonzy, la data 2008-09-22 00:37:39Contrar parerilor postate in legatura cu acest subiect, eu as aprecia foarte mult. Am tot 22 de ani si, ia ghiciti, sunt si eu virgina. Am o relatie de 3 ani cu un barbat minunat care intelege ca e foarte important pentru mine sa nu se intample nimic pana la casatorie. Il iubesc foarte mult dar mi-as fi dorit sa fie numai al meu. asa ca, draga unavailable, ma bucur ca mai exista barbati ca tine care vor sa daruiasca totul femeii pe care o iubesc. o femeie virgina la 22 de ani nu pare o minune. dar un barbat...tot respectul pentru tine, dragul meu. iti doresc numai bine si sper sa gasesti femeia potrivita pentru ca o meriti.

Valeleu muica! Ori te inseala, ori o tine in formol. Oricum o fi... nasol momentul!
Kathara
Postat pe 22 Septembrie 2008 01:41
De la: Kathara, la data 2008-09-22 01:41:07
De la: fonzy, la data 2008-09-22 00:37:39C

Valeleu muica! Ori te inseala, ori o tine in formol. Oricum o fi... nasol momentul!

subscriu

Postat pe 22 Septembrie 2008 01:47
mai puner un vot la socoteala... 3 aaaaani.... hmmm si inca nu ai reusit sa-l prinzi cu mata in sac?????

macar de masturbat ii dai voie?????

ca daca nu pateste imendia ce zice dana.... i se urca hormonii la creier...
evident ca era o gluma... draga mea casa de piatra pe cand o fii daca omul nu se sdatura de asteptat saumai bine spus nu il prinzi tu inainte....
dandanaua_reloaded
Postat pe 22 Septembrie 2008 08:48
Salut!
Ar trebui sã te gândeºti dacã nu cumva tu eºti cel care are probleme cu gelozia. Este greu sã ºtim ce gândeºte sau cum gândeºte fiecare dintre noi ºi s-ar putea sã pierzi. Dacã iubeºti pe cineva ºi simþi nevoia de mai mult nu trebuie sã aºtepþi cãsãtoria. Oricum, nimeni nu ne poate garanta cã o sã meargã. Pot apãrea ºi alte motive care ar distruge o relaþie. Gelozia este o prostie ºi personal toate cuplurile pe care le cunosc ºi s-au pãstat pentru noaptea nunþii s-au despãrþit.Este anormal sã reproºãm partenerilor noºtri cã au avut alte relaþii înainte de fi fi împreunã, deoarece conteazã ce îi leagã pe ei de prezent. Soþul meu a avut o prietenã care era mai micã decât el cu 6 ani ºi a fost virginã. El a fost primul ei bãrbat, dar dupã o perioadã problemele au apãrut între ei, relaþia lor a început sã scârþâie ºi faptul cã a fost virginã nu a mai contat pentru cã se certau tot timpul ºi nu se potriveau. Dupã ce s-au despãrþit ne-am cunoscut ºi am rãmas împreunã, chiar dacã ea începuse sã-l caute ºi nu-l lãsa în pace. Sunt cu trei ani mai mare ca el ºi nnu am fost virginã, dar asta nu ne-a împiedicat sã fim împreunã ºi sã ne ºi cãsãtorim. Suntem parteneri de viaþã de 7 ani ºi încã ne iubim. Când ne-am cunoscut eu aveam 27 ºi el 24 ºi nu ne-am gândit deloc la fostele relaþii ci la ceea ce trãiam în prezent.Eu îþi spun sã te gândeºti, dacã meritã sacrificiul, cu atât mai mult este posibil sã fi dezamãgit.Conteazã într-o relaþie ca partenerii de viaþã sã se potriveascã din mai multe puncte de vedere chiar ºi cel sexual, altfel apar frustrãri.Conteazã ºi experienþa, deoarece o femeie doreºte sã se simtã protejatã de partener, iar dacã ºi el este stângaci ºi fãrã experienþã, lucrurile nu cred cã ar mai sta atât de bine. este doar pãrerea mea.
rebecka2
Postat pe 22 Septembrie 2008 10:08
rebeka... omul tine cu dintii de ;pielicica lui... ce vrei si tu acuma.... daca dup a atatea pagini nu am reusit sa ii schimbam parerea..... nu cred ca se mai poate face ceva....acum, omul continua sa isi caue printesa virgina.....
dandanaua_reloaded
Postat pe 22 Septembrie 2008 14:00
Aoleu...n-ati mai terminat discutia asta?
Hai sa va binedispun cu un banc:

Doi vinatori erau undeva, intr-o padure. La un moment dat, unul dintre ei se prabuseste la pamint, fara suflare, cu ochii dati peste cap. Celalalt scoate repede celularul si suna la Salvare. - Prietenul meu a murit. Ce sa fac?, striga el in receptor. La care operatorul raspunde: - Va rog calmati-va si eu o sa va ajut. Mai intai asigurati-va ca e intr-adevar mort. Se lasa tacerea, dupa care se aude zgomotul unei impuscaturi. Dupa care, tipul pune mina pe telefon si zice: - OK, si acum ce sa fac? =))

Marcos
Postat pe 22 Septembrie 2008 14:59
De la: Marcos, la data 2008-09-22 14:59:50Aoleu...n-ati mai terminat discutia asta?
Hai sa va binedispun cu un banc:

Doi vinatori erau undeva, intr-o padure. La un moment dat, unul dintre ei se prabuseste la pamint, fara suflare, cu ochii dati peste cap. Celalalt scoate repede celularul si suna la Salvare. - Prietenul meu a murit. Ce sa fac?, striga el in receptor. La care operatorul raspunde: - Va rog calmati-va si eu o sa va ajut. Mai intai asigurati-va ca e intr-adevar mort. Se lasa tacerea, dupa care se aude zgomotul unei impuscaturi. Dupa care, tipul pune mina pe telefon si zice: - OK, si acum ce sa fac? =))

ce vrei sa insinuezi marcos???
sa mergem sa ne impuscaaaam???haaaa???/
de ce esti mai rau.... facuram si noi omului reclama ....
si apoi asa e de fain sa aberezi cand te plictisesti .... ,nu crezi????
dandanaua_reloaded
Postat pe 22 Septembrie 2008 15:03

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
a disparut 13 De la: kudika068825 19 Septembrie 2009 14:08
cine spune primul " te iubesc" 59 De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 15:52
logica si barbatii sau despre reguli nescrise(care nu se incalca) 42 De la: Timeea1 7 Octombrie 2009 15:16
Relatie serioasa... 26 De la: piscolino 19 Septembrie 2011 10:50
hahaha 5 De la: roz5blue6lila7 5 Septembrie 2010 09:48