Setari Cookie-uri

Sexul pana la casatorie..

problema mea....... ca inca nu ma detest suficient cat sa ma dau la neregulate. sa le tratez de radicalism. sa inceteze naibii sa se creada sfintele moaste pt ca nu le-a intrebat nimeni de ceva .......

Postat pe 20 Octombrie 2008 01:02
De la: scarlatt, la data 2008-10-20 00:10:41meriti o abordare de genu' "auzi, fa, ne....-o", dar makes no use. sa ne anunti si pe noi cand te incumeti sa calaresti un barbat si sa ne spui daca a si stat de buna voie sau doar cu o bata in cap....

Mai Scar, ti-ai exprimat opinia. ok, am inteles.

Da de unde pana unde te apuci tu sa o jignesti pe Mihaela in felul de mai sus ? Ia mai reediteaza-ti vocabularul.
Nu tin minte ca Mihaela sa ti se fi adresat urat.

Daca faci parte din categoria celor care jignesc doar pt ca au ei o placere (sadica) in asta, atunci turn off, ca e o solutie mai buna.

Cand te iei nefondat de Mihaela, e ca si cum te-ai lua de mine !(Deocamdata nu vreau sa zic mai multe)

Deci, baga-ti mintile in cap mai baiatule, desi jignirile -tale si ale altora- nu afecteaza (sau asa ar trebuii) persoana careia îi sunt adresate, pt ca se stie ca sunt vorbe aruncate aiurea pt a provoca.

Postat pe 20 Octombrie 2008 01:24
asta-i ca-n reclama aia :
il stii p-ala mic si negru si...? era fra-su mah !!!!
googoodoll
Postat pe 20 Octombrie 2008 09:30
De la: Mihaella, la data 2008-10-19 19:31:49
De la: Georgia99, la data 2008-10-19 02:58:54
De la: Coman_, la data 2008-10-19 01:45:59Liliix draga, termini odata cu prostiile ?
Nu te judec, dar nu crezi ca incepi deja exagerezi ? de unde atata nervozitate ? :)

Sau subiectul VIRGINITATE iti trezeste amintiri neplacute ?

Da dovada de (macar putin) respect si nu mai vorbii atat de odios pe-aici. Frustrarile se varsa in alta parte. Nu pe forumuri.

Ooook. Un pupic pe frunte si iti trece :P

ps: Valabil si pt Georgia.

Draga Coman, daca cineva face misto de altcineva nu inseamna ca este frustrat. Daca asa vrei tu sa numesti acest fenomen, este treaba ta ! Iar subiectul virginitate trezeste amintiri neplacute, in conditiile in care ai o viata sexuala condimentata cu orgasme, pozitii, preludiu, furnicaturi, adevarate placeri....nu stii tu despre ce e vb, nu ai cum sa intelegi...Oooops

Aaaa tu faceai misto? credeam ca ai intrat in crize si aberezi. Te contrazici---..cum sa-ti amintesti ...ceva ce nu a fost? asa cum sa fie posibile acele amintiri neplacute daca ele nu exista?
Viata sexuala condimentata,pozitii,preludiu.furnicaturi,adevaratele placeri zici...sa inteleg ca ti-ai descris pe scurt viata? Doar la atat te limitezi>>>???????????
Scuza-ma dar vb. ca o ninfomana..

vb ca o persoana care a facut si sex....nuaicum sa intelegi tu

Postat pe 20 Octombrie 2008 10:15
De la: Mihaella, la data 2008-10-19 19:42:40Nepotrivire sexuala..sa fim seriosi..astea sunt mofturi,pretexte pt. cei "open mind" adica persoane care au probleme psihice,obsedati sexual care sunt stapaniti de fantezii...si nu ii multumesc niciun partener..ei cauta toata viata ..si tot nu o gasesc.
Nepotrivire sexuala este exclusa pt. un om normal...atata timp cat esti indragsotit este si potrivire sexuala.

sa vezi cand ti-oi lua tu printul sio sa vezi ca nu va potriviti pe plan sexual, el o baga, o baga degeaba , sa vezi atunci ce anormala te simti

Postat pe 20 Octombrie 2008 10:16
De la: Coman_, la data 2008-10-20 01:24:18
De la: scarlatt, la data 2008-10-20 00:10:41meriti o abordare de genu' "auzi, fa, ne....-o", dar makes no use. sa ne anunti si pe noi cand te incumeti sa calaresti un barbat si sa ne spui daca a si stat de buna voie sau doar cu o bata in cap....

Da de unde pana unde te apuci tu sa o jignesti pe Mihaela in felul de mai sus ? Ia mai reediteaza-ti vocabularul.

Daca faci parte din categoria celor care jignesc doar pt ca au ei o placere (sadica) in asta, atunci turn off, ca e o solutie mai buna.

Cand te iei nefondat de Mihaela, e ca si cum te-ai lua de mine !(Deocamdata nu vreau sa zic mai multe)

Deci, baga-ti mintile in cap mai baiatule, desi jignirile -tale si ale altora- nu afecteaza (sau asa ar trebuii) persoana careia îi sunt adresate, pt ca se stie ca sunt vorbe aruncate aiurea pt a provoca.

Comane, vezi tu toate discutiile si trage concluziile ! Si vezi ca nu te baga nimeni in seama si nu intereseaza pe nimeni ca este topicul tau

Postat pe 20 Octombrie 2008 10:21

Comane, vezi tu toate discutiile si trage concluziile ! Si vezi ca nu te baga nimeni in seama si nu intereseaza pe nimeni ca este topicul tau

Postat pe 20 Octombrie 2008 10:21
De la: Mihaella, la data 2008-10-19 19:31:49
De la: Georgia99, la data 2008-10-19 02:58:54
De la: Coman_, la data 2008-10-19 01:45:59Liliix draga, termini odata cu prostiile ?
Nu te judec, dar nu crezi ca incepi deja exagerezi ? de unde atata nervozitate ? :)

Sau subiectul VIRGINITATE iti trezeste amintiri neplacute ?

Da dovada de (macar putin) respect si nu mai vorbii atat de odios pe-aici. Frustrarile se varsa in alta parte. Nu pe forumuri.

Ooook. Un pupic pe frunte si iti trece :P

ps: Valabil si pt Georgia.

Draga Coman, daca cineva face misto de altcineva nu inseamna ca este frustrat. Daca asa vrei tu sa numesti acest fenomen, este treaba ta ! Iar subiectul virginitate trezeste amintiri neplacute, in conditiile in care ai o viata sexuala condimentata cu orgasme, pozitii, preludiu, furnicaturi, adevarate placeri....nu stii tu despre ce e vb, nu ai cum sa intelegi...Oooops

Aaaa tu faceai misto? credeam ca ai intrat in crize si aberezi. Te contrazici---..cum sa-ti amintesti ...ceva ce nu a fost? asa cum sa fie posibile acele amintiri neplacute daca ele nu exista?
Viata sexuala condimentata,pozitii,preludiu.furnicaturi,adevaratele placeri zici...sa inteleg ca ti-ai descris pe scurt viata? Doar la atat te limitezi>>>???????????
Scuza-ma dar vb. ca o ninfomana..

Meduza mica, ai cam chiulit de la scoala vad ! Open-mind nu stii ce inseamna scrii ,ninfomana'' hai sa fim seriosi, asta nu este greseala de la faptul ca te grabesti. Pune mana pe o carte inainte sa intrii pe aici si sa te lauzi ca devii viitor psiholog :))

Postat pe 20 Octombrie 2008 10:24
comane, la voi e mai rau decat la Otv, frate. "urmeaza noi dezvaluiri dar deocamdata nu spun mai mult."

discutia despre castitate si experienta premaritala s-a epuizat demult. aici deja nu mai e expunere de pareri, civilizat, e campanie pro si contra extremism in opinii.

mai ramane sa spun ca "sunt scarlatt cu dosu lat si daca va lasati de prostii, promit sa va..... salut".

Postat pe 20 Octombrie 2008 10:41
subscriu daca imi permiti
googoodoll
Postat pe 20 Octombrie 2008 10:55
iar am pierdut toata distractia! georgia, da si tu un semn, fata draga, cand apar mimozele pe forum!
Lulli
Postat pe 20 Octombrie 2008 11:00

Eu credeam ca glumesti cu mihaela asta dar se pare ca nu , chiar nu ai observat ca-i pe de laturi cu tot ce spune sau esti mai glumet decat te credeam ?

iris_4_ever
Postat pe 20 Octombrie 2008 11:05
De la: Iris4ever, la data 2008-10-20 11:05:23

Eu credeam ca glumesti cu mihaela asta dar se pare ca nu , chiar nu ai observat ca-i pe de laturi cu tot ce spune sau esti mai glumet decat te credeam ?

Lui coman ii plac fetele inteligente, care vb frumos, in flegme si care nu sunt ,,ninfomane''

Postat pe 20 Octombrie 2008 11:12
georgie, good point ! :D
googoodoll
Postat pe 20 Octombrie 2008 11:15
mihaela....mda....de aceeasi parere!
Lulli
Postat pe 20 Octombrie 2008 11:18
De la: Georgia99, la data 2008-10-20 11:12:42
De la: Iris4ever, la data 2008-10-20 11:05:23

Lui coman ii plac fetele inteligente, care vb frumos, in flegme si care nu sunt ,,ninfomane''

pai de unde stie ca nu e ninfomana daca nu a dat de ea ?
iris_4_ever
Postat pe 20 Octombrie 2008 11:20
eu zic sa dam cu banu'...
Lulli
Postat pe 20 Octombrie 2008 11:37
De la: Luli2, la data 2008-10-20 11:37:03eu zic sa dam cu banu'...

cu banu' nostru ca ea sigur nu are nici o moneda daca isi practica meseria
iris_4_ever
Postat pe 20 Octombrie 2008 11:50
De la: Mihaella, la data 2008-10-19 19:42:40
Nepotrivire sexuala este exclusa pt. un om normal...atata timp cat esti indragsotit este si potrivire sexuala.

[/quote]

Deci, fiti atente aici ce va sa zica logica adevarata. Nepotrivirea sexuala este exclusa daca exista potrivire sexuala. Simplu, nu?
Kathara
Postat pe 20 Octombrie 2008 11:57
De la: Kathara, la data 2008-10-20 11:57:33quote name='Mihaella' date='2008-10-19 19:42:40']

[/quote]

Deci, fiti atente aici ce va sa zica logica adevarata. Nepotrivirea sexuala este exclusa daca exista potrivire sexuala. Simplu, nu?[/quote]

logica de pisholog mah
iris_4_ever
Postat pe 20 Octombrie 2008 12:00
De la: Mihaella, la data 2008-10-19 20:27:35
De la: Kathara, la data 2008-10-19 20:19:27Stiti la ce au dus ideile astea in forma lor extrema? Cu virginitatea fetei ca mijloc de a apara casatoria? La mutilarea genitala.

fiecare cum are noroc..

Alta perla plina de inteligenta... hai da-i inainte, ca te faci de ras singura

Postat pe 20 Octombrie 2008 12:17
Coman, tu chiar vrei sa-ti disec tot ce a zis fatuca asta, sa vezi ca ce-i zice Scarlat nu este deloc nefondat????

Pai cum pana mea sa nu te enervezi, cand fata scoate ineptii din tastatura si apoi face misto de tine ca nu esti de acord cu ea? (vb la modul general,da?) Ce dovada mai mare de prostie poate exista?

Postat pe 20 Octombrie 2008 12:23
voi v-ati gandit vreo clipa daca don'soara asta nu o fi "printzesa" lui Coman? parca asta cauta din cate am vazut.

mai ramane sa o puna de un reality show in varianta Amish: "Coman si Mihaela - moralitatea a-ntarcat la ei".

Postat pe 20 Octombrie 2008 13:19
cred ca voi, cele care vorbiti de "nepotrivire" sau potrivire tre' sa va intalniti pe alt forum cu Coman si Mihaela, sa va tina niste lectii particulare despre "Principii crestine calauzatoare in viata de familie".

pai cum, mai fetelor? voi pretindeti sa va potriviti cu barbatii, sa va placa ce faceti, in loc sa va rugati crestineste in gand sa se termine calareala aia odata si sa inceteze pacatosu' cu poftele lui diavolesti?

pai mai fetelor, zau asa....
in viata nu tre sa iti placa, tre sa fii multumit ca esti in randu' lumii si ai o halca de barbat langa tine sa iti dea statut....

ma face sa ma gandesc la reclama aia idioata cu "veverita", apropo de moderatia alimentara...

Postat pe 20 Octombrie 2008 13:30
Gata, Muhaelo, eu simt ca nu mai pot sa ti fac fatza, cu un aliat ca si Coman Barbaru asta...ce echipa de invingatori, ce complicitate, cat dinamism in comunicare...jos palaria...

Gata, Coman Barbarule ai dat dovada de un virilism pestinetzial, Cavaleru' in chilotzi a iesit la atac in aprarea Muinelei..

Coman si Muinela von Barbaru' Belit a venit timpul sa va cautatzi potrivirea sexuala in toate orificiile, spor la treaba
Lillix
Postat pe 20 Octombrie 2008 13:38
De la: scarlatt, la data 2008-10-20 13:30:28cred ca voi, cele care vorbiti de "nepotrivire" sau potrivire tre' sa va intalniti pe alt forum cu Coman si Mihaela, sa va tina niste lectii particulare despre "Principii crestine calauzatoare in viata de familie".

pai cum, mai fetelor? voi pretindeti sa va potriviti cu barbatii, sa va placa ce faceti, in loc sa va rugati crestineste in gand sa se termine calareala aia odata si sa inceteze pacatosu' cu poftele lui diavolesti?

in viata nu tre sa iti placa, tre sa fii multumit ca esti in randu' lumii si ai o halca de barbat langa tine sa iti dea statut....

ma face sa ma gandesc la reclama aia idioata cu "veverita", apropo de moderatia alimentara...

eu te-as pupa ca prea bine le zici dar tare mi-e ca incepe lumea sa creada ca-s de acord cu tine si ma baga in categoria mironositelor asa ca ma abtin
iris_4_ever
Postat pe 20 Octombrie 2008 15:57
cum faci fatza hormonilor??//:D
kndia
Postat pe 20 Octombrie 2008 16:01

de ce dragutule este varianta ta feminina?????
sau este contul tau feminizat???
spune-mi paranoia daca vrei dar.... treaba asta mie-mi pute de la o posta, si tocmai cand imi schimbasem parerea cu si despre tine. coman revin la parerea initiala. tot prostut ai ramas.
dandanaua_reloaded
Postat pe 20 Octombrie 2008 16:36
De la: scarlatt, la data 2008-10-20 13:30:28cred ca voi, cele care vorbiti de "nepotrivire" sau potrivire tre' sa va intalniti pe alt forum cu Coman si Mihaela, sa va tina niste lectii particulare despre "Principii crestine calauzatoare in viata de familie".

scarlat... "cento per cento d'accordo"

comane... dar tu ai apucat sa te aduci la zi cu "toapicele"
pe care postezi????? ;ca esti pe dinafara rau de tot ,mai mami , mai.
dandanaua_reloaded
Postat pe 20 Octombrie 2008 16:43
De la: kndia, la data 2008-10-20 16:01:28cum faci fatza hormonilor??//:D

nu are ea asa ceva, ca daca are, nu este un om normal

Postat pe 20 Octombrie 2008 16:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Pareri relatie serioasa 42 De la: Rashta 4 Martie 2014 00:35
Nu stiu ce sa aleg 2 De la: size_back 2 August 2010 13:08
ce sa fac? prietenul meu vrea sa mergem in vacanta in strainatate - eu nu am bani 60 De la: kudika_928785 28 August 2013 09:23
ce credeti? 3 De la: pickard 19 Septembrie 2010 20:14
Colegul de serviciu 13 De la: kudika_9046 7 Iunie 2012 16:55