Setari Cookie-uri

Sexul pana la casatorie..

De la: Georgia99, la data 2008-10-21 00:43:41
De la: Mihaella, la data 2008-10-21 00:41:37
De la: Lillix, la data 2008-10-21 00:35:15Muhaielo tu de fapt esti o femei in varsta, ca sa nu zic babaciune, careia i s a deshidratat gaoaza. S ar putea ca tu sa fi suferit o mare deceptzie/trauma (spune i tu cum vrei) la viatza ta si ai ramas marcata!

Ti ai cautat scop nobil si tu in viatza, sa propovaduiesti chestii in care probabil crezi si tu , ca sa nu zici ca nu crezi , sau pentru ca tzi e frica sa nu crezi... in fine...

Insa marea ta problema este rautatea ta fara margini, frustrarea stransa si indesata in porii tai...

In viziunea ta dragostea dintre un barbat si o femeie nu poate fi decat o minciuna , asa cum a fost pentru tine...

Interesanta perspectiva ta!
Trebuie sa te dezamagesc.
Ba da cred in dragoste, mie imi pare rau pt. voi ca va lasati manipulate de babati si credeti in amagirile lor, ca isi bat joc de voi si nici nu va da-ti seama.. si ca aveti mult mai putine sanse decat mine sa aveti o viata macar cat de cat ok caci o viata perfecta este imposibil voi nefiind perfecte.

feminista mai esti..pai daca tu ai intalnit numai porci de barbati, e treaba ta ! doamne...

hahaha asa crezi? hahah
Am intalni diversi oameni.Ca toata lumea..lol
Mihaella
Postat pe 21 Octombrie 2008 00:47
Si apoi imi sari mie in cap ca te-am facut proasta. Macar eu am venit si cu argumente valide in sustinerea ideii mele

Postat pe 21 Octombrie 2008 00:47
De la: crista_galli, la data 2008-10-21 00:46:13
De la: Mihaella, la data 2008-10-13 23:29:25Imi mentin parerea si ignor mesajle voastre banale care mi-au intarit convingerea de simplitatea voastra prin afirmatiile voastre si totala lipsa de gandire;
Pt cei batuti in cap,specific:cand mentionez cuv. SIMPLITATE...ma refer ori la un suflet gol, ori la o persoana proasta..care nu poate intelge semnificatiile unor propozitii.

Adica asta nu e aroganta la tine...? Si nu e jignire......?

aici este un MARE ADEVAR!
Mihaella
Postat pe 21 Octombrie 2008 00:48
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-10-21 00:41:46fata mai georgia???
pai nu e ea d-na psiholog????
cum poti sa uiti sa mentionezi asa ceva????

detest linguseala..in general vorbind.
Mihaella
Postat pe 21 Octombrie 2008 00:48
De la: Mihaella, la data 2008-10-21 00:48:11
De la: Mihaella, la data 2008-10-13 23:29:25Imi mentin parerea si ignor mesajle voastre banale care mi-au intarit convingerea de simplitatea voastra prin afirmatiile voastre si totala lipsa de gandire;
Pt cei batuti in cap,specific:cand mentionez cuv. SIMPLITATE...ma refer ori la un suflet gol, ori la o persoana proasta..care nu poate intelge semnificatiile unor propozitii.

Deci recunosti ca esti aroganta!

Postat pe 21 Octombrie 2008 00:49
De la: Georgia99, la data 2008-10-21 00:36:42stai tu draga linistita ;) ai grija de tine, al meu s-a minunat cand a vazut ce poate sa debiteze o fata in ziua de azi ( si nu ma refer la problema virginitatii).

da de ce specifici ca nu in problema virginitatii...nu esti sigura de ceea ce zici?
Mihaella
Postat pe 21 Octombrie 2008 00:50
De la: crista_galli, la data 2008-10-21 00:49:17
De la: Mihaella, la data 2008-10-21 00:48:11

Deci recunosti ca esti aroganta!

daca zici tu.
Mihaella
Postat pe 21 Octombrie 2008 00:52
De la: Iris4ever, la data 2008-10-21 00:46:07Miaielo , te rog sa ma crezi ca-s cat se poate de sincera.
Chiar imi pare rau pentru tine daca asta este modul tau de gandire vis a vis de barbati.

Sa stii ca nu este nimic urat in a iubi un barbat si in a te darui lui cu trup si suflet , daca stai sa analizezi cum se va comporta tipul peste ,,n'' zile,luni,ani ....nu vei fi in stare niciodata sa descoperi prima dragoste.

Prima dragoste din viata ta in general nu se lasa cu casatorii,mai sunt si cazuri fericite dar asta e adevarul .....nu-s multe persoane care sa sustina ca s-au casatorit virgine fiind cu cineva si ca au ramas impreuna pana la adanci batraneti.

Cert este ca tu ai o problema cu barbatii , ii consideri pe toti ca fiind cei care isi bat joc de femei , care isi injura/bat femeile ca nu au fost virgine.

Chiar crezi ceea ce spui sau si tu inoti impotriva curentului acum ?

Barbatii se comporta cu femeile asa cum le permit ele sa o faca ....copilu' si barbatu' cum ti-l educi asa il ai ....daca tu ii permiti sa-ti vorbeasca urat atunci asa va face toata viata.
Daca ai nesansa sa te mariti cu unul care te bate si tu accepti bataia in ideea ca nu ai fost virgina cand te-ai maritat cu el ....o meriti din plin.

mesajul meu e prea scurt si nu contine vulgaritati de nu-l iei in seama
iris_4_ever
Postat pe 21 Octombrie 2008 00:54

Alta dovada ca-ti merge creierul in reverse....

Postat pe 21 Octombrie 2008 00:55
De la: Iris4ever, la data 2008-10-21 00:20:02
De la: Mihaella, la data 2008-10-20 23:59:46
Voua chiar nu va este rusine...atat de nesimtite sunteti? Un baiat poate sa se casatoreasca virgin si voi nu?

Concluzia ar fi ca si tu esti virgina

Si mai faceti si misto..voi alea smechere...smechere in ce? ce anume va face sa fi-ti asa smechere...ca a-ti inceput viata sexuala?

TU chiar ai vazut pe cineva aici care sa sustina ca-i smechera ca si-a inceput viata sexuala ? poate satisfacuta pe plan sexual dar , dar asta nu are nici o legatura cu smecheria

aroganta mea vor fi mici copii fata de cum o sa fi-ti tratate peste cativa ani.

AROGANTA ta a fost luat demult drept prostie asa ca nu are rost sa mai pierdem timpul cu prostiile

Acum e ok sunteti tinere...si bune in loc de saltea..dar cand o sa imbatraniti..pe ce o sa se mai bazeze viata voastra?

Ok , noi suntem tinere iar tu esti o baba virgina corect ?

Pe Coman ar trebui sa il respectati sincer pt. ca el este singurul barbat care la-ti intalnit care nu isi bate joc de voi, nu va considera niste otrepe asa cum sunteti tratat de toti barbatii care voi credeti ca va iubesc.

IAR ai inceput sa citezi din ce-ti spunea bunica ? ,treci peste draguta , gata , s-a dus timpul cand tre sa fii virgina ca sa te mariti , acum se pune accent pe ceea ce ai in cap si nu ce membrana iti lipseste dintre picioare

Daca erai sigura ca membrana aceea nu este importanta..nici nu vb. cu mine atatea pagini. pe cine crezi ca pacalesti tu?
Mihaella
Postat pe 21 Octombrie 2008 00:55
De la: Iris4ever, la data 2008-10-21 00:54:47
De la: Iris4ever, la data 2008-10-21 00:46:07Miaielo , te rog sa ma crezi ca-s cat se poate de sincera.
Chiar imi pare rau pentru tine daca asta este modul tau de gandire vis a vis de barbati.

Sa stii ca nu este nimic urat in a iubi un barbat si in a te darui lui cu trup si suflet , daca stai sa analizezi cum se va comporta tipul peste ,,n'' zile,luni,ani ....nu vei fi in stare niciodata sa descoperi prima dragoste.

Prima dragoste din viata ta in general nu se lasa cu casatorii,mai sunt si cazuri fericite dar asta e adevarul .....nu-s multe persoane care sa sustina ca s-au casatorit virgine fiind cu cineva si ca au ramas impreuna pana la adanci batraneti.

Cert este ca tu ai o problema cu barbatii , ii consideri pe toti ca fiind cei care isi bat joc de femei , care isi injura/bat femeile ca nu au fost virgine.

Barbatii se comporta cu femeile asa cum le permit ele sa o faca ....copilu' si barbatu' cum ti-l educi asa il ai ....daca tu ii permiti sa-ti vorbeasca urat atunci asa va face toata viata.
Daca ai nesansa sa te mariti cu unul care te bate si tu accepti bataia in ideea ca nu ai fost virgina cand te-ai maritat cu el ....o meriti din plin.

Postat pe 21 Octombrie 2008 00:56
Si mai comenteaza asta madam, ca tot te lauzi tu ca ai cunoscut 1000 de cazuri (pff, ce pute a gogoasa).

Eu am realizat o cercetare VALIDATA (in caz ca stii ce inseamna asta) pe tema violentei in familie. Imi pare rau sa te dezamagesc, dar faptul ca femeia nu era virgina la casatorie nu numai ca nu aparea in primele 10 cauze ale violentei in familie, dar nu aparea DELOC!

Asta in cazul in care simteati cu totii o parere avizata pe aceasta tema

Postat pe 21 Octombrie 2008 01:00
De la: crista_galli, la data 2008-10-21 00:56:37
De la: Iris4ever, la data 2008-10-21 00:54:47

Daca nu scria Mihaelo la inceputul mesajului..ar fi primit un raspusns.
Mihaella
Postat pe 21 Octombrie 2008 01:04
De la: Mihaella, la data 2008-10-21 00:48:51

uite ca sa nu mai consideri linguseala
iti spun pe sleau ca ma doare in cot de specializarea ta de psiholog pt ca nu ai tu diploma de psiholog cum nu-s eu reoteasa.
ceea ce am spus mai sus era o ironie, de fapt ,mai rau era un misto fara pic de perdea.
nah ,ca sa nu mai spui ca am indraznit macar sa ma gandesc sa te lingusesc.
incepi sa fii la fel de agasanta ca si pitzi ,m(u)ia bela, doar ca ea saraca are farmecul ei pe cand tu.... esti doar agasanta ca o musca si sincer ....chiar dai de banuit in privinta a ceea ce spui ca faci si ce scri
in plus.... mie mi-ar place sa dau un copy paste la ceea ce spui si sa trimit mesajele tale pline de substanta la colegiul medicilor...gasesc ei o metoda sa dea de urma ta.....
chiar mi-ar place sa stiu ca se poate....face ceva in privinta asta....

dandanaua_reloaded
Postat pe 21 Octombrie 2008 01:05
Bah Muhaielo tu esti proasta de putzi! pe langa ca nu stii scrie nu stii nici sa citesti! Potzi sa crezi tu mult si bine in dragoste!

Go F(urnicate)U(nder)C(ontrol)of the K(ing) your self in the mirror with your perfect reflexion, esti o pierdere de vreme!

Daca nu intelegi, nu stii scrie , citi etc. apelaza la Coman, o sa tzi se arate ca prieten bun, apoi cu timpu' daca vor incepe sa i zburde hormonii, grija mare cu salteaua...

Ramai in inchisoarea ta si linge i zabrelele!
Lillix
Postat pe 21 Octombrie 2008 01:10
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-10-21 01:05:50

iti spun pe sleau ca ma doare in cot de specializarea ta de psiholog pt ca nu ai tu diploma de psiholog cum nu-s eu reoteasa.
ceea ce am spus mai sus era o ironie, de fapt mai rau era un misto fara pic de perdea.
incepi sa fii la fel de agasanta ca si pitzi ,m(u)ia bela, doar ca ea sarca are farmecul ei pe cand tu.... esti doar agasanta ca o musca si sincer ....chiar dai de banuit in privinta a ceea ce spui ca faci si ce scri
in plus.... mie mi-ar place sa dau un copy paste la ceea ce spui si sa trimit mesajele tale pline de substanta la colegiul medicilor...gasesc ei o metoda sa dea de urma ta.....

Chiar te rog trimite ceea ce am scris eu colegiului medicilor.
Auzi ti-am zguduit rau linistea ta sufleteasca nu? Ai intrat in panica ca poate eu am dreptate..si ai nevoie de la oamenii importanti precum colegiul medicilor sa-ti ofere intarire convingerilor tale.BAFTA!
Mihaella
Postat pe 21 Octombrie 2008 01:13
De la: Mihaella, la data 2008-10-21 01:13:06

ceea ce am spus mai sus era o ironie, de fapt mai rau era un misto fara pic de perdea.
incepi sa fii la fel de agasanta ca si pitzi ,m(u)ia bela, doar ca ea sarca are farmecul ei pe cand tu.... esti doar agasanta ca o musca si sincer ....chiar dai de banuit in privinta a ceea ce spui ca faci si ce scri

Auzi ti-am zguduit rau linistea ta sufleteasca nu? Ai intrat in panica ca poate eu am dreptate..si ai nevoie de la oamenii importanti precum colegiul medicilor sa-ti ofere intarire convingerilor tale.BAFTA!

nu doar faceam misto de tine din nou....asa de complezenta
dandanaua_reloaded
Postat pe 21 Octombrie 2008 01:14
De la: Lillix, la data 2008-10-21 01:10:30Bah Muhaielo tu esti proasta de putzi! pe langa ca nu stii scrie nu stii nici sa citesti! Potzi sa crezi tu mult si bine in dragoste!

Go F(urnicate)U(nder)C(ontrol)of the K(ing) your self in the mirror with your perfect reflexion, esti o pierdere de vreme!

Daca nu intelegi, nu stii scrie , citii etc. apelaza la Coman, o sa tzi se arate ca prieten bun, apoi cu timpu daca vor incepe sa i zburde hormonii, grija mare cu salteaua...

Ramai in inchisoarea ta si linge i zabrelele!

Nu inteleg un singur lucru..de ce voi va enervati..si eu nu reusesc deloc sa ma enervez?

A stiu,,,,pt ca nu am motive...
Mihaella
Postat pe 21 Octombrie 2008 01:18
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-10-21 01:14:13
De la: Mihaella, la data 2008-10-21 01:13:06

nu doar faceam misto de tine din nou....asa de complezenta

aha
Mihaella
Postat pe 21 Octombrie 2008 01:20
Dezgust, da, pentru tine! Nervi, da in cantitate neglijabila pentru mine, pentru ca pierd clipe pretzioase din viatza mea cu tine!

Imi sustzin ideea, esti foarte proasta, si daca vrei sa faci si tu un bine in viatza ta, fa o cerere de eutanasiere, or' sa ti o accepte , stai linistita, pentru ca suferi foarte grav si de foarte multe boli periculoase...

Mi-e foarte lehamite de tine, te am vomitata afara. Adios Muhaielo!
Lillix
Postat pe 21 Octombrie 2008 01:39
A fost o vreme cand ati crezut la fel ca mine ca a te pastra virgina pt. casatorie este cel mai minunat lucru, fiind un dar de la Dumnezeu care trebuie impartasit cu persoana iubita, care va fi sotul...traind intr-o perfecta armonie.
Dar factori precum anturajul v-au influentat si de rusinea lor sa nu fi-ti catalogate drept demodate sa nu vi se spuna sa mergeti s ava casatoriti va-ti lasat influentate si manipulate facand precum ei.
Atata lasitate..va da-ti smechere dar cand colo sunteti atat de fragile...atat de slabe.
Altele si-au propus acest lucru dar hormonii si-au spus cuvantul..fiind dominate de dorinta sexuala..aici se dovedeste lipsa de vointa..alta dovada a slabiciunii.
Altele din naivitate s-au indragostit orbeste si s-au oferit ca semn de iubire...Cred ca a fost dureroas adespartirea...a-ti oferit ceva atat de valoare..cui?unui tip pe care nici nu mai stiti ceva despre el.
De ce conteaza parerea anturajului...cu un singur barbat o sa va impartiti o mare parte din viata...alaturi de copii vostrii..nu merita ei oare o sotie si o mama morala?

Asta este concluzia mea deoarece voi nu pareti niste zdrente ordinare( vedeti pot sa va si laud ) sunteti niste biete fiinte lipsite de vointa,de incredere in propriile decizii...fricoase si dependente de societate.
Daca nu aveam dreptate nu mai stateati voi sa vb. despre virginitate cu atata foc 50 de paginii pe forum.

Un sfat: macar nu mai va injositi facand sex oral si anal...macar atat.
Mihaella
Postat pe 21 Octombrie 2008 01:50
Eu sunt de parere ca sexul trebuie facut pana la casatorie pentru ca exista posibilitatea sa nu fi compatibila in pat cu respectivul si te trezesti ca te=ai legat toata viata de un om pe care practic nu il cunosti.E un pas prea important sa nu il stii din toate punctele de vedere..eu cred ca cel mai bine e sa si locuiasca impreuna o vreme un cuplu inainte de casatorie..sa vada cum se inteleg.Eu nu m-as marita cu un virgin nici moarta..pentru ca atunci cand o sa descopere sexul,o sa ii placa ..o sa zboare din floare in floare si e de inteles..si barbatii si femeile au nevoie de experienta.Sunt alte lucruri mai importante de apreciat intr-o relatie decat asta...si apoi eu merg pe o idee..nu imi pasa ce ai facut inainte de mine si ce faci dupa mine..ma intereseaza ce faci cat timp esti langa mine:P
elenytaLOVE
Postat pe 21 Octombrie 2008 02:35

Ce intrebare e si asta?
un virgin are stapanire de sine.clar...deci le face fata cu succes. [/quote]

un virgin are stapanire de sine...... pe bune!!! cu afazici astia ahtiati de sex si care pivoteaza in morcov e mai greu, nu????
ca nu mai au......
stapanire.

dovada ca nu se mai pot stapani si te injura... cat de aberant, Doamne

Postat pe 21 Octombrie 2008 10:28
Auzi, mihaela, eu am ajuns la concluzia ca tie iti place sa se faca misto de tine. Zici ca am dezbatut noi tema 50 de pagini....hm, pai in frunte cu tine, frustrata lu' mama.

Si cu orice post al tau, ne mai dai o ocazie sa mai facem nitel misto de tine... ca, in caz ca n-ai observat, numai coman e de acord cu tine, in rest, ABSOLUT TOTI, fac un misto de tiiineee.

Deci iti place. Esti un pic cam maso, nebuno Si noua ne place sa facem misto de tine, cred ca suntem sado. Ce mai, o relatie sanatoasa

Iar tu esti psiholog, asa cum sunt eu virgina.

Howgh (am zis)

Postat pe 21 Octombrie 2008 11:36
De la: Mihaella, la data 2008-10-11 22:41:49Oare revolta voastra fetelor nu este cauzata de faptul ca va pare rau ca nu va mai puteti marita virgine si anticipati concesintele acestui fapt?..remuscari mascade prin revolta?
Eu asta inteleg din mesajele unora din voi.

De exemplu daca este sa ne gandim in alta ordine de idei...de exemplu baiatul care este virgin are tot dreptul sa aiba pretentii la o fata virgina...revoltator este ca acesti golani care si-au batut joc de fete toata viata( stiti voi...cand un tip uramereste doar sa se culce cu fata si apoi o paraseste din diverse motive, o inteala etc) mai au si pretentii si devin violenti. Daca este la moda sa nu mai fii virgin ar trebui chiar sa fie asa ...dar aceste violente ne arata clar superficialiatea celor spuse si manipularea barabatilor pt. a-si atinge scopul.
Este decizia fiecaruia dar din motive religioase, dezvoltarea sexuala,educatie, etc La final tot barbatul cade in picioare si este stapanul femeii atata timp cat spune ca e ok sa nu fii virgina culca-te cu mine...iar cand se casatoresc aceeasi barbati...devin niste monstrii.

Ca viitor psiholog te rog sa ma contrazici peste 10 ani...acum nu are rost..deoarece ai vorbi in necunostinta de cauza.

Cu dedicatie pentru Coman (desi ma agit degeaba)

Daca tu in posturile astea nu vezi insulte mascate, esti orb!

Si de-abia apoi au inceput oamenii s-o faca in toate felurile (vrifica daca nu ma crezi).

Ca sa nu mai comentez propozitie cu propozitie, recunoaste si tu ca sunt aberatii si ca madam a trimis femeia inapoi in secolul 19, dupa ce mamele noastre s-au chinuit atata sa avem si libertate sexuala si de opinie si de de toate.

Postat pe 21 Octombrie 2008 11:47
Si unde ai facut tu scoala mihaela ca stai cam prost cu gramatica "ceea ce a-ti spus"???? si nu e o greseala unica... ca sa nu mai zic ca stai prost si cu redarea gandurilor in scris.

Postat pe 21 Octombrie 2008 11:50
Crista, vezi ca Mihaela e atat de \\\'afectata\\\' de faptul ca nu sunteti voi de acord cu ea, incat numai de asta nu mai poate ! :)

Apoi, nu am inteles de ce va luati voi de ceea ce o sa faca Mihaela d.p.d.v profesional adica psiholog..? Voi dragelor, sunteti in stare sa va bagati la astfel de chestii mai subtile ? Ma indoiesc..
Asta e, unii sunt capabili de lucruri mai marete...Nu trebuie sa îi invidiati pt asta !

Vedeti-va de treaba si nu mai lansati judecati in privinta profesiei...sugereaza doar faptul ca nu aveti argumente si chestii de care sa va luati. Stii, e ca si cum ti s-ar termina gloantele si apoi ai incerca sa arunci cu arma catre adversar -cand, de fapt, nu ai nicio sansa-,in loc sa ai curajul sa alegi varianta \\\"maini libere\\\".

In rest, cele bune

Postat pe 21 Octombrie 2008 11:57
Crista, mersi de ..
Am citit si eu postul respectiv, dar am alta parere decat tine in privinta continutului si a ceea ce a vrut sa se spuna in el..

Incearca sa gasesti un post cu mai mare putere de convingere!

Postat pe 21 Octombrie 2008 12:01
Coman, esti dus rau cu pluta muica! Ca si Mihaela!
Kathara
Postat pe 21 Octombrie 2008 12:27
De la: Mihaella, la data 2008-10-21 00:55:54
Daca erai sigura ca membrana aceea nu este importanta..nici nu vb. cu mine atatea pagini. pe cine crezi ca pacalesti tu?

Doare rau ? nu cred ca te doare nimic ca altfel nu continuai cu aberatiile astea
iris_4_ever
Postat pe 21 Octombrie 2008 12:32

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
pana unde ai fi dispusa sa mergi pentru un baiat/barbat? 36 De la: heretic 19 Noiembrie 2009 12:25
astept pareri 37 De la: felixcat 26 Octombrie 2009 14:26
barbatii si filmele porno 35 De la: estetique88 30 Mai 2010 13:10
sex,,, 16 De la: hystria1 27 Ianuarie 2011 18:57
Ma mai place? 36 De la: camellii 14 August 2009 12:23