Setari Cookie-uri

Sexul pana la casatorie..

De la: Coman_, la data 2008-10-21 11:57:29Crista, vezi ca Mihaela e atat de \\\'afectata\\\' de faptul ca nu sunteti voi de acord cu ea, incat numai de asta nu mai poate ! :)

Apoi, nu am inteles de ce va luati voi de ceea ce o sa faca Mihaela d.p.d.v profesional adica psiholog..? Voi dragelor, sunteti in stare sa va bagati la astfel de chestii mai subtile ? Ma indoiesc..
Asta e, unii sunt capabili de lucruri mai marete...Nu trebuie sa îi invidiati pt asta !

Vedeti-va de treaba si nu mai lansati judecati in privinta profesiei...sugereaza doar faptul ca nu aveti argumente si chestii de care sa va luati. Stii, e ca si cum ti s-ar termina gloantele si apoi ai incerca sa arunci cu arma catre adversar -cand, de fapt, nu ai nicio sansa-,in loc sa ai curajul sa alegi varianta \\\"maini libere\\\".

In rest, cele bune

Deci, in caz ca n-ai citit tot, eu am mai luat cateva din postarile mihaelei la puricat. Numai tu n-ai inteles...greu mai e cu tine!

Si ma iau de psiholoaga noastra de serviciu pentru ca-mi face breasla de ras! Dar nici asta n-ai inteles.

Si cred ca am adus destule argumente impotriva inversunarii ei, dar cand folosesc termeni psihologici sau ii spun de lucruri pe care ar trebui sa le stie ca psiholog, tace chitic. Ce crezi ca inseamna asta?

Dar nu ma astept sa intelegi....

E greu rau cu sinapsele si la tine dupa cum se vede.

OFFFFF

Postat pe 21 Octombrie 2008 12:37
De la: Kathara, la data 2008-10-21 12:27:17Coman, esti dus rau cu pluta muica! Ca si Mihaela!

Se pare ca suntem de acord
Numai sa nu vorbim de islam si cred ca am fi prietene bune

Postat pe 21 Octombrie 2008 12:39
De la: Coman_, la data 2008-10-21 11:57:29Crista, vezi ca Mihaela e atat de \\\'afectata\\\' de faptul ca nu sunteti voi de acord cu ea, incat numai de asta nu mai poate ! :)

Apoi, nu am inteles de ce va luati voi de ceea ce o sa faca Mihaela d.p.d.v profesional adica psiholog..? Voi dragelor, sunteti in stare sa va bagati la astfel de chestii mai subtile ? Ma indoiesc..
Asta e, unii sunt capabili de lucruri mai marete...Nu trebuie sa îi invidiati pt asta !

Vedeti-va de treaba si nu mai lansati judecati in privinta profesiei...sugereaza doar faptul ca nu aveti argumente si chestii de care sa va luati. Stii, e ca si cum ti s-ar termina gloantele si apoi ai incerca sa arunci cu arma catre adversar -cand, de fapt, nu ai nicio sansa-,in loc sa ai curajul sa alegi varianta \\\"maini libere\\\".

In rest, cele bune

tu esti dobitoc pe bune. Draga, un psiholog nu este atat de batut in cap, limitat, cum este mihaeLLa. Da un sarci pe google si vezi sau du-te la un psiholog sa vezi cum este. Psihologul ala trebuie sa rezolve problemele oamenilor, in masura in care poate. Nu trebuie sa faca omul de c a c a t deoarece nu si-a pastrat virginitatea. Te mai miri de ce isi bate lumea joc de tine, esti limitat rau de tot.

Asa pot sa zic si eu ca viitor medic dentist ca va pute gura rau de tot, tie si mihaeLLei. Asa ca te rog, nu imi pune la indoiala afirmatia, si foloseste pasta de dinti, apa de gura si ata dentara. Te rog frumos, incepe sa miroasa, devine deranjant

Postat pe 21 Octombrie 2008 12:45
Hehe, le-ai zis-o Georgia.

Un mic off topic: tocmai mi-am auzit horoscopul, zicea ia-o usor, nu te ambala

Postat pe 21 Octombrie 2008 12:49
De la: Mihaella, la data 2008-10-21 01:50:01A fost o vreme cand ati crezut la fel ca mine ca a te pastra virgina pt. casatorie este cel mai minunat lucru, fiind un dar de la Dumnezeu care trebuie impartasit cu persoana iubita, care va fi sotul...traind intr-o perfecta armonie.
Dar factori precum anturajul v-au influentat si de rusinea lor sa nu fi-ti catalogate drept demodate sa nu vi se spuna sa mergeti s ava casatoriti va-ti lasat influentate si manipulate facand precum ei.
Atata lasitate..va da-ti smechere dar cand colo sunteti atat de fragile...atat de slabe.
Altele si-au propus acest lucru dar hormonii si-au spus cuvantul..fiind dominate de dorinta sexuala..aici se dovedeste lipsa de vointa..alta dovada a slabiciunii.
Altele din naivitate s-au indragostit orbeste si s-au oferit ca semn de iubire...Cred ca a fost dureroas adespartirea...a-ti oferit ceva atat de valoare..cui?unui tip pe care nici nu mai stiti ceva despre el.
De ce conteaza parerea anturajului...cu un singur barbat o sa va impartiti o mare parte din viata...alaturi de copii vostrii..nu merita ei oare o sotie si o mama morala?

Asta este concluzia mea deoarece voi nu pareti niste zdrente ordinare( vedeti pot sa va si laud ) sunteti niste biete fiinte lipsite de vointa,de incredere in propriile decizii...fricoase si dependente de societate.
Daca nu aveam dreptate nu mai stateati voi sa vb. despre virginitate cu atata foc 50 de paginii pe forum.

Un sfat: macar nu mai va injositi facand sex oral si anal...macar atat.

nu draga...nu a fost nicio vreme. Poate asa te-a mintit tactu pe tine, ca nu cumva sa fii dornica sa faci cunostinta cu ciucurelul mai devreme de casatorie. vezi ca deocamdata noi avem despre ce sa vb, avem ceva experienta, stii tu, practica aia, de care tu nu dispui, osa ai un barbat, te ia virgina si o sa vezi daca nu iti place cum te f u t e ( cum sa zic altfel ) . Rectific, nu o sa iei un barbat, o sa iei un papagal care si-a pastrat ciucurelul in pantaloni pana la casatorie

Mie imi este foarte mila de tine ! Eu cred ca tu te duci la psiholog, nu esti psiholog, sau faci parte din pacientii frecventi de la psihiatrie ( oamenii aceia, saracii, au tot felul de halucinatii, ca sitine, faza cu psihologul). Daca vrei, pot sa te duc de manuta pana la spital, ai incredere, cunosc locul, cunosc medicii, o sa fii pe maine bune.

Postat pe 21 Octombrie 2008 12:51
Si inca ceva...am sie u prietene care sunt virgine, pt ca nu au avutorelatie atat de serioasa pana acum, dar ca astia 2 nu am vazut asa ceva, in viata mea. Rade si mamaie de ei, care s-a maritat virgina, dar pe vremea aia maiziceam si eu

Postat pe 21 Octombrie 2008 12:53
bai, frate, am fost sambata la hipermarket, si muierea mea a luat si morcov, ca e f amatoare. bai, frate, erau niste "exponate" acolo de pana si pe mine ma manca in fund, zau asa....

si cand te gandesti ca a dat 5 milioane pe un vibrator... chiar i-am si spus: macar daca luai morcov... macar dupa aia puteam sa il mancam...

si ma gandesc si la astia 2...

Coman si Mihaela cred ca au inventat bancul ala cu maicute: luam 3 crenvursti. pe unul il mancam....

Postat pe 21 Octombrie 2008 13:07
eu cred ca mihaella asta nici nu exista , coman a creat-o ca sa ne arate ca si o pisiholoaga e de acord cu el :))) esti josnic dragule cat despre miha daca chiar exista desi ar fi bine sa nu esti distrusa draga mea... pai ai scris ca ai 68 de ani nu ai dat nici o data corecta ai facut adresa la misto si te dai si mare pisiholoaga....da unde te crezi si de ce vorbesti prostiii.. taci draq din gura sau dute si te freaca ca se vede ca iti lipseste penisul ( am voie sa scriu asta :)))
iamonica_kissu
Postat pe 21 Octombrie 2008 16:26

In rest, cele bune

Auzi Coman du te de i trage o m u i e Muinelei, asa vei avea si tu o data in viatza mainile libere!
Lillix
Postat pe 21 Octombrie 2008 17:20
hhhmmmm ... sexul inainte de caZnicie este foarte important si pentru tine si pentru ea..., si sa-ti explic si de ce .... stii.. cu mult timp in urma, noaptea nuntii era ceva deosebit pentru mireasa pentru ca se daruia pentru prima data si se gandea la acest lucru cu emotie, teama de necunoscut, dar si placere sau curiozitate, in timpurile noastre nu prea mai este asa, in schimb, ca sa ajungi la noaptea nuntii e mai bn sa vezi si cu cine ai de-a face ... in ce sens? pai din punct de vedere sexual. ia gandeste-te putin ce " surpriza " poti avea sa descoperi ca nu va potriviti din acest punct care este pe primul loc intr-o casnicie si care tine flacara aprinsa... EEE??? ce faci dragule?? DIVORTEZI????? nu este mai bn sa stii??? sau poti trece intr-o alta extrema si anume sa vrei sa descoperi si alte femei nu? ca doar abia ai inceput sa intelegi ce este viata sexuala... mai vreau sa-ti spun ca sotia.. vrea sa stii in general cam ce trebuie facut, sa o faci sa se simta femeie, sa fie dorita, si iubita in pat, crede-ma ca nu ne dorim sa dam lectii de dragoste atunci cand vrem sa facem dragoste... si daca tu nu stii ce trebuie facut atunci o sa produci dezamagiri mari... mai vb acum am spus prea multe.
CURACASAO
Postat pe 21 Octombrie 2008 17:23
nu te mai obosi, esti a n-a persoana care-i spune acelasi lucru, dar el e convins ca va stii ce sa faca si e de acord cu madam (mihaela) care zice ca daca e dragoste, e si potrivire sexuala

Postat pe 21 Octombrie 2008 17:32
De la: Iris4ever, la data 2008-10-21 13:28:43
De la: GoodFather, la data 2008-10-20 18:36:59Eu am o asemenea problema adica: am penisul mai marisor si multe partenere mau refuzat pe motiv ca e mare si le doare inca de la inceputul penetrari. Acum eu vad multe pareri in care unele femei spun ca le place sa vada ceva in pantaloni dar eu nu dau de femeile acelea. inclusiv cu sotia am o astfel de problema referitoare la marime. Nu pot face nimic in privinta asta dar ceva pareri mar ajuta poate sa stiu cam ce e de facut cu doamnele in cazul asta.

Vad ca ai incins atmosfera deja

Eu o sa fiu sincera si o sa spun un mare DA , chiar am refuzat o cerere in casatorie cu un tip pe care il apreciam foarte mult, ne intelegeam din toate punctele de vedere mai putin in privinta asta.

Mi-am dat seama ca nu vom putea avea niciodata o relatie sexuala normala asa ca ar fi fost o casatorie sortita esecului motiv pentru care am pus punct relatiei dupa a treia tentativa de sex

Acum depinde si de femeie , daca ea este ceva mai larguta poate ca un penis sanatos este ceea ce-i trebuie dar daca dai peste una stramta ....se duce dracu tot farmecul pentru ca incepe aia sa vocifereze ca o doare
iris_4_ever
Postat pe 21 Octombrie 2008 17:36
Uite , ca de radu uitasem

Mesajul de mai sus l-am postat la un alt topic dar cred e foarte bine venit aici , poate desteptii topicului se gandesc de doua ori inainte sa se avante intr-o casatorie fara sa stie cu cine are de-a face
iris_4_ever
Postat pe 21 Octombrie 2008 17:39
Azi cand am fost la ginecolog, tipa respectiva a inceput cu interogatoriul: fata mamii, ti-ai inceput viata sexuala...de cate ori intretii relatii sexuale pe saptamana, in medie? Eu: de 2 ori ! vaai fata mea, atat de tanara si atat de putin, pai aveti nevoie la varsta asta ( 20 de ani ) :)))
Deci mihaeLLa scumpa, pune mana macar cu degetelul, ia-ti un dildo ceva, da-i bice :))

Postat pe 21 Octombrie 2008 17:43
e frumos din partea cuiva, fie baiat sau fata sa-si pastreze virginitatea pana la casatorie, dar...sa nu uitam ca nepotrivirea in pat duce la divort, si atunci, de ce?
mai traim pe vremea bunicii?
nu am evoluat chiar de loc?
experienta acumulata dinainte de casatorie macar a unuia dintre parteneri va face relatia sa functioneze...daca amandoi sunt fara experienta, el ajunge la orgasm oricum...dar ea?
va astepta sa se intample acel ceva...daca va avea rabdare...
luulya
Postat pe 21 Octombrie 2008 17:57
De la: luulya, la data 2008-10-21 17:57:37e frumos din partea cuiva, fie baiat sau fata sa-si pastreze virginitatea pana la casatorie, dar...sa nu uitam ca nepotrivirea in pat duce la divort, si atunci, de ce?
mai traim pe vremea bunicii?
nu am evoluat chiar de loc?
experienta acumulata dinainte de casatorie macar a unuia dintre parteneri va face relatia sa functioneze...daca amandoi sunt fara experienta, el ajunge la orgasm oricum...dar ea?
va astepta sa se intample acel ceva...daca va avea rabdare...

degeaba vb ca unele persoane de aici nu au capacitate de a intelege. procesorul lor s-a blocat in vremea lu' mamare si sunt slabe sanse de adaptare

Postat pe 21 Octombrie 2008 18:00
bineinteles ca "inaintea erei noastre", virginitatea femeilor avea un sens bine definit, si anume acela de a garanta siguranta descendentei, adica sa nu cresca ciobanu' Petre copilul lui Georgica vacaru' , ca evident, nu exista testul ADN pe vremuri.
in prezent, exista un trend care castiga prin cele state americane din ce in ce mai mult teren, dar pe fondul unei propagande agresive, ca se stricase tineretul unchiului tom de tot( nu-i vrba ca si acum e, ca pentru ei sex oral nu-i sex)
personal, gasesc admirabila vointa de a ramane pur pana in fata altarului, dar nu impune altora ideile tale fara argumente, si nici nu cataloga drept caractere mizerabile pe cei ce nu iti impartasesc parerile !
e ca si cum aia de beau ceai fara zahar i-ar desemna drept tampiti pe cei care beau tizana cu miere
googoodoll
Postat pe 21 Octombrie 2008 19:06
o sa ai probleme multe si serioase...bine, se poate, normal, sa fie o fata cu o alt fel de conceptie dar asemenea fete sunt rare mai ales in ziua de azi...asa k o fata normala nu va aprecia gestul tau "eroic"
lidiabella
Postat pe 21 Octombrie 2008 20:38
De la: crista_galli, la data 2008-10-21 12:39:36
De la: Kathara, la data 2008-10-21 12:27:17Coman, esti dus rau cu pluta muica! Ca si Mihaela!

Se pare ca suntem de acord
Numai sa nu vorbim de islam si cred ca am fi prietene bune

Da, iata ca am reusit sa fim de acord.
Kathara
Postat pe 21 Octombrie 2008 20:53
Stimabila Kathara, in ce calitate ma consideri tu mine ca fiind "dus" ? Enumera criteriile dupa care te orientezi tu cand faci o astfel de remarca...k sa ma conving daca ai si facultatea vietii (pe langa cele doua, parca, facultati pe care am inteles ca le-ai absolvit)..

ps: CURACASAO si LUULYA apreciez punctul vostru de vedere.

Postat pe 21 Octombrie 2008 21:15
De la: Georgia99, la data 2008-10-21 00:43:41
De la: Mihaella, la data 2008-10-21 00:41:37
De la: Lillix, la data 2008-10-21 00:35:15Muhaielo tu de fapt esti o femei in varsta, ca sa nu zic babaciune, careia i s a deshidratat gaoaza. S ar putea ca tu sa fi suferit o mare deceptzie/trauma (spune i tu cum vrei) la viatza ta si ai ramas marcata!

Ti ai cautat scop nobil si tu in viatza, sa propovaduiesti chestii in care probabil crezi si tu , ca sa nu zici ca nu crezi , sau pentru ca tzi e frica sa nu crezi... in fine...

Insa marea ta problema este rautatea ta fara margini, frustrarea stransa si indesata in porii tai...

In viziunea ta dragostea dintre un barbat si o femeie nu poate fi decat o minciuna , asa cum a fost pentru tine...

Interesanta perspectiva ta!
Trebuie sa te dezamagesc.

Ba da cred in dragoste, mie imi pare rau pt. voi ca va lasati manipulate de babati si credeti in amagirile lor, ca isi bat joc de voi si nici nu va da-ti seama.. si ca aveti mult mai putine sanse decat mine sa aveti o viata macar cat de cat ok caci o viata perfecta este imposibil voi nefiind perfecte.

feminista mai esti..pai daca tu ai intalnit numai porci de barbati, e treaba ta ! doamne...

Am intalnit tot felul de oameni, din toate clasele sociale,toate varstele..cu persoanlitati si caractere diverse.
Deaceea imi permit sa afirm fara teama orice.
Eu nu vb. in necunostinta de cauza..multe dintre voi..va invartiti intr-un singur gen de grup si va loviti cu caramida in piept ca le stiti mai bine decat mine..eu macar am cunostinte diverse care im idau tot dreptul sa afirm ceva care are baza reala.
Mihaella
Postat pe 23 Octombrie 2008 00:36
De la: elenytaLOVE, la data 2008-10-21 02:35:52Eu sunt de parere ca sexul trebuie facut pana la casatorie pentru ca exista posibilitatea sa nu fi compatibila in pat cu respectivul si te trezesti ca te=ai legat toata viata de un om pe care practic nu il cunosti.E un pas prea important sa nu il stii din toate punctele de vedere..eu cred ca cel mai bine e sa si locuiasca impreuna o vreme un cuplu inainte de casatorie..sa vada cum se inteleg.Eu nu m-as marita cu un virgin nici moarta..pentru ca atunci cand o sa descopere sexul,o sa ii placa ..o sa zboare din floare in floare si e de inteles..si barbatii si femeile au nevoie de experienta.Sunt alte lucruri mai importante de apreciat intr-o relatie decat asta...si apoi eu merg pe o idee..nu imi pasa ce ai facut inainte de mine si ce faci dupa mine..ma intereseaza ce faci cat timp esti langa mine:P

Sa inteleg ca esti o persoana care pui pe primul loc inaintea vietii de familie,a copiilor..si a orice altceva din viata ta..palcerea sexuala..mai exact propria placere sexuala..suna egocentric..parerea mea.
Din punctul meu de vedere...aici difera la fiecare indvid..trebuie ca persoanele dragi sa fie pe primul loc apoi propria persoana.

Mai spuneai ca te intereseaza o persoana doar atata timp cat este langa tine..sa nu te insele..dar oare acel el gandeste la fel ca tine?
Mihaella
Postat pe 23 Octombrie 2008 00:40
De la: scarlatt, la data 2008-10-21 10:28:51
Ce intrebare e si asta?
un virgin are stapanire de sine.clar...deci le face fata cu succes.

un virgin are stapanire de sine...... pe bune!!! cu afazici astia ahtiati de sex si care pivoteaza in morcov e mai greu, nu????
ca nu mai au......
stapanire.

dovada ca nu se mai pot stapani si te injura... cat de aberant, Doamne[/quote]

tu stii ce vrei sa spui in acest mesaj?
ideile sunt haotice
Mihaella
Postat pe 23 Octombrie 2008 00:45
De la: crista_galli, la data 2008-10-21 11:36:41Auzi, mihaela, eu am ajuns la concluzia ca tie iti place sa se faca misto de tine. Zici ca am dezbatut noi tema 50 de pagini....hm, pai in frunte cu tine, frustrata lu' mama.

Si cu orice post al tau, ne mai dai o ocazie sa mai facem nitel misto de tine... ca, in caz ca n-ai observat, numai coman e de acord cu tine, in rest, ABSOLUT TOTI, fac un misto de tiiineee.

Deci iti place. Esti un pic cam maso, nebuno Si noua ne place sa facem misto de tine, cred ca suntem sado. Ce mai, o relatie sanatoasa

Iar tu esti psiholog, asa cum sunt eu virgina.

Howgh (am zis)

..permite-mi sa-ti explic cate ceva.. pricepi greu si uiti repede..
So...La capitolul misto este valabila reciprocitatea>( daca nu cunoasti cuv. cauta in Dex)

Ca un psiholog nu am dreptul moral sa-ti expun idei mai mult decat ceea ce gasesti si tu pe internet..Ceea ce vedeti voi pe internet..sunt notiuni fundamentale de psihologie..adevarata psihologie o aflii doar daca studiezi in domeniu...asa ca nici eu nu o sa incalc aceasta regula nescrisa si nu imi voi arata talentele in domeniu doar sa conving o mana de oameni ca eu sunt psiholog sau nu..nu este relevant..acest lucru si nici etic dpv al profesiei.
Mihaella
Postat pe 23 Octombrie 2008 00:54
parca ar fi iluminatii , psihologii si masonii, astia sunt pastratorii secretelor :))))
googoodoll
Postat pe 23 Octombrie 2008 00:58
De la: crista_galli, la data 2008-10-21 11:47:50
De la: Mihaella, la data 2008-10-11 22:41:49Oare revolta voastra fetelor nu este cauzata de faptul ca va pare rau ca nu va mai puteti marita virgine si anticipati concesintele acestui fapt?..remuscari mascade prin revolta?
Eu asta inteleg din mesajele unora din voi.

De exemplu daca este sa ne gandim in alta ordine de idei...de exemplu baiatul care este virgin are tot dreptul sa aiba pretentii la o fata virgina...revoltator este ca acesti golani care si-au batut joc de fete toata viata( stiti voi...cand un tip uramereste doar sa se culce cu fata si apoi o paraseste din diverse motive, o inteala etc) mai au si pretentii si devin violenti. Daca este la moda sa nu mai fii virgin ar trebui chiar sa fie asa ...dar aceste violente ne arata clar superficialiatea celor spuse si manipularea barabatilor pt. a-si atinge scopul.
Este decizia fiecaruia dar din motive religioase, dezvoltarea sexuala,educatie, etc La final tot barbatul cade in picioare si este stapanul femeii atata timp cat spune ca e ok sa nu fii virgina culca-te cu mine...iar cand se casatoresc aceeasi barbati...devin niste monstrii.

Ca viitor psiholog te rog sa ma contrazici peste 10 ani...acum nu are rost..deoarece ai vorbi in necunostinta de cauza.

Cu dedicatie pentru Coman (desi ma agit degeaba)

Daca tu in posturile astea nu vezi insulte mascate, esti orb!

Si de-abia apoi au inceput oamenii s-o faca in toate felurile (vrifica daca nu ma crezi).

Ca sa nu mai comentez propozitie cu propozitie, recunoaste si tu ca sunt aberatii si ca madam a trimis femeia inapoi in secolul 19, dupa ce mamele noastre s-au chinuit atata sa avem si libertate sexuala si de opinie si de de toate.

..Nu am mascat nimic eu spun pe fata ceea ce am de spus...
Mihaella
Postat pe 23 Octombrie 2008 00:59
De la: googoodoll, la data 2008-10-23 00:58:26parca ar fi iluminatii , psihologii si masonii, astia sunt pastratorii secretelor :))))

hahaha poti sa spui si asa..
Mihaella
Postat pe 23 Octombrie 2008 01:01
De la: crista_galli, la data 2008-10-21 11:50:22Si unde ai facut tu scoala mihaela ca stai cam prost cu gramatica "ceea ce a-ti spus"???? si nu e o greseala unica... ca sa nu mai zic ca stai prost si cu redarea gandurilor in scris.

Vrei sa spui ca am gresit dpv ORTOGRAFIC nu GRAMATICAL!!!!!!!!!! Daca nu stii despre ce vb. mai bine faci liniste..vezi tu, fac cum fac ca tot eu cad in picioare...
Da, asa este am gresit dpv ortografic si posibil ca o sa mai gresesc si cu alte ocazii dar promit sa fiu mai atenta.
Mihaella
Postat pe 23 Octombrie 2008 01:06

In rest, cele bune

Multumesc Coman, ai spus in mare parte lucruri pe care le gandeam referitore la mesajlele lor.
Completez doar cu ceva: Eu nu judec PERSOANA..eu judec doar actiunile gresite ale persoanei..
.Sper sa nu fii singurul care intelegi ce am vrut sa spun..
Mihaella
Postat pe 23 Octombrie 2008 01:11
imi permit sa-ti reamintesc ca ortografia, ca si ortoepia si punctuatia, sunt parti ale gramaticii
googoodoll
Postat pe 23 Octombrie 2008 01:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Mutatul impreuna 26 De la: kudika_20652 3 Martie 2013 08:52
Barbatul ideal...exista?! 27 De la: SweetDadyD 22 Aprilie 2009 09:07
Oare ma mai iubeste? 22 De la: MrsSunshine 28 Iunie 2012 22:51
Despre barbati 35 De la: Naz_13 2 Aprilie 2015 16:15
Pur si simplu...s-a intamplat 62 De la: utad 9 Noiembrie 2010 16:47