Mai multe
| Da or fi rare cazuri ca si familia mea, dar oricum mai des intalnite decat cazul prezentat de tine. Nu imi sta in caracter sa mint si nici nu am omis ceva .....cum a zis si iris discutii sunt pe anumite teme , ca nu poti avea acceasi parere si opinie in toate cu partenerul , dar niciodata aceste discutii nu au degenerat si sa se ajunga la a ridica tonul , la a tipa , injura , a lovi ...si referitor la gandire nu ma consider o desteapta ...daca tu zici ca ai o gandire mai buna ca a mea bravo tie ...dar se pare ca nu iti foloseste la nimic ...in lumea aia a ta in care traiesti....poate nu am gandirea mai buna ca a ta dar traiesc cu picioarele pe pamant si sunt mai realista ca tine | ||
|
cryss08 Postat pe 24 Octombrie 2008 11:10 |
||
|---|---|---|
De la: Mihaella, la data 2008-10-23 02:22:45De la: Georgia99, la data 2008-10-21 17:43:01Azi cand am fost la ginecolog, tipa respectiva a inceput cu interogatoriul: fata mamii, ti-ai inceput viata sexuala...de cate ori intretii relatii sexuale pe saptamana, in medie? Eu: de 2 ori ! vaai fata mea, atat de tanara si atat de putin, pai aveti nevoie la varsta asta ( 20 de ani ) :))) uite ca din intamplare fac partedintr-o familie de intelectuali si au tiut sa ma educe, stai tu linistita ;) nu mai vorbi ce nu te priveste, parerile unor medici nu trebuiesc criticate. Si nu mai fi scarboasa, nu esti amuzanta, crede-ma ;)
|
||
|
Postat pe 24 Octombrie 2008 11:31 |
||
De la: Mihaella, la data 2008-10-23 01:56:49De la: Georgia99, la data 2008-10-21 12:53:20Si inca ceva...am sie u prietene care sunt virgine, pt ca nu au avutorelatie atat de serioasa pana acum, dar ca astia 2 nu am vazut asa ceva, in viata mea. Rade si mamaie de ei, care s-a maritat virgina, dar pe vremea aia maiziceam si eu draga, acele prietene ale mele, stai tu linistite, sunt f bune. Una dintre ele joaca in filmul celor de la Simplu ( ,,un film simplu''). Stai linistita, categoria fetelor care stiu sa se imbrace ( chit ca nu au o gramada de bani), sunt frumoase, inteligente si virgine, mai exista, nu in lumea ta, dar nu trebuie sa generalizezi papusa. ;) |
||
|
|
||
|
Postat pe 24 Octombrie 2008 11:40 |
||
De la: Iris4ever, la data 2008-10-23 18:59:06da mah , deci daca cineva vine si iti spune ca in familia ei/lui nu au existat scandaluri deja minte din start nu ? in familia mea nu au existat scandaluri, iar eu am fost conceputa inainte de casatorie, deci mama ea nu s-a maritat virgina ...DOAMNE !!!! iti dai seama mihaeLLa ??? si culmea, tata nu a batut-o pe mama
|
||
|
Postat pe 24 Octombrie 2008 11:42 |
||
|
Spuse-o foaie albã-ca-zãpada: "Nepãtatã am fost creatã ºi nepãtatã voi rãmâne mereu. Prefer sã fiu arsã ºi sã devin cenusã albã decât sã sufãr ca ceva negru sã mã atingã sau ceva murdar sã se apropie de mine." Cãlimara, auzind vorbele spuse de foaia de hârtie, a râs în negreala inimii ei, dar nu a îndrãznit niciodatã sã se apropie de ea. Creioanele colorate au auzit si ele, dar nici ele nu s-au apropiat de ea. Si astfel foaia de hârtie albã-ca-zãpada rãmase purã si nepãtatã pentru totdeauna, dar goalã în puritatea si nepãtarea ei. (Kahlil Gibran, "Deschizãtorul de drumuri")
|
||
|
googoodoll Postat pe 24 Octombrie 2008 11:55 |
||
De la: Mihaella, la data 2008-10-23 02:13:52De la: crista_galli, la data 2008-10-21 17:32:23nu te mai obosi, esti a n-a persoana care-i spune acelasi lucru, dar el e convins ca va stii ce sa faca si e de acord cu madam (mihaela) care zice ca daca e dragoste, e si potrivire sexuala si daca nu e dragoste, e fu....geala, si care e baiu'? suferi? |
||
|
Postat pe 24 Octombrie 2008 15:42 |
||
De la: Mihaella, la data 2008-10-23 02:16:04De la: Iris4ever, la data 2008-10-21 17:39:21Uite , ca de radu uitasem no, clar ca nu stau in picioare. eu deja le vad in patru labe, puse pe dat ...limbi. clar, always... |
||
|
Postat pe 24 Octombrie 2008 15:44 |
||
|
milaela: Observati va rog aviz tuturor : ce spune domnul SCARLATT si anume: "a fost cu muierea lui la hipermarket"!!!!! Cat respect, cata iubire pt. persoana iubita SCARLATT!!!!! Multumesc ca le-ai demonstrat fetelor de pe acest forum cum vorbeste un barbat despre persoana iubita. [/quote] no, apai fato, asta-i nimic. de obicei ii spun: "hai, fa!", ca daca ii vorbesc frumos, crede ca nu e vorba de ea...... sau daca ii spun, maica-ta, nici atat nu stie. tre' sa ii spun musai ma-ta... |
||
|
Postat pe 24 Octombrie 2008 15:46 |
||
De la: Iris4ever, la data 2008-10-23 12:13:59http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/19230/sunt-studenta-la-master-si-cu-toate-aste-foarte-greu-imi-gasesc-un-loc-de-munca-adecvat.html mda, draga iris: subscriu cu crizanteme. trebuie deschis alt topic dupa asta. sunt cea mai virtuoasa si ....mai fomeie de fomeie, si cu toate astea foarte greu imi gasesc o gioarsa de barbat... nu ma fu..e nimeni. ce sa fie? |
||
|
Postat pe 24 Octombrie 2008 15:49 |
||
| comane/miaiello, daca tot esti prost, fii cu cap: sa instige, minciuna prin omisiune...bla bla. bai, acesta, macar fa-ti frate limbaj de limbaj pt miaiella, daca tot o facusi pisicoloaga. te dai de gol, profesionistu' lu peste, furand din ce ti-a ramas in tartacuta, de la penal... ce naiba... | ||
|
Postat pe 24 Octombrie 2008 16:10 |
||
|
Ce vorbesti mai baiatule ? Ce vrei sa spui cu minciuna prin omisiune vs penalul ? Evident ca minciuna se poate comite si prin omisiune, daca la asta te referi. Oricum, fi mai clar in expuneri. Nu incerca sa impresionezi cu implicite fara logica
|
||
|
Postat pe 24 Octombrie 2008 16:37 |
||
De la: Coman_, la data 2008-10-24 16:37:40 ziceam doar ca esti prost de mi-ai intors stomacu' pe dos, ca tot am astazi greturi. "implicite fara logica", zici? de unde pana mea le scoti, ma? esti nascut la cernobal, sau cum de esti asa de deviat? ziceam ca tu si martoaga aia nefu..ta de miaiella aveti aceleasi marci stilistice si folositi cuvinte din acelasi registru profesional. in plus, incercati sa epatati de va sar mucii pe pereti, nu alta... mai sunteti multi? |
||
|
Postat pe 24 Octombrie 2008 16:58 |
||
tataie , nu te enerva ca e pacat de tineretea matale sa iti pierzi timpul cu asa specimene Pe mine m-a dat gata cu minciuna prin omisiune Doar faptul ca nu concepe ca intr-o familie sa nu existe scandaluri iti da de banuit asa ca ce rost mai are sa mai continui discutia cu o persoana ca asta ?
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 24 Octombrie 2008 17:04 |
||
|
te pup, draga mea, te pup. mi s-a luat de la un ciolan si acuma ma cam iau de-un porc.... vorbesc aiurea... da'e strigator la cer, s-am parol, si azi am morcovu' cu tot cu frunze.... deci cre' ca toti tre sa ne batem, inteleg, ne fu..m ca chiorii, spre deosebire de astia doi, si cand terminam, ne luam iar de scandal... abia imi astept muierea acasa, s-o jumulesc........ mama ei de panarama, de i-o trebuit sa nu mai fie fata mare... |
||
|
Postat pe 24 Octombrie 2008 17:11 |
||
|
Da, auzi, de ce vorbesti tu asa de urat ? Tu te auzi cand rostesti asemenea prostii ?! Cu ce te-am deranjat sa-mi vorbesti asa ? Voi, unii, credeti ca daca esti virgin esti automat si prost. Lucrurile nu stau deloc asa. Loviti cu etichetarile astea pt ca unii (ca mine sau Mihaela), nu sunt de acord cu voi, nu se supun conceptiei voastre formate si implementata in creier de catre societatea asa-zis moderna care promoveaza o moda care a devenit..demodata! |
||
|
Postat pe 24 Octombrie 2008 17:20 |
||
De la: Coman_, la data 2008-10-24 17:20:19 De unde rezulta ca tu urmezi moda care este la moda! |
||
|
Kathara Postat pe 24 Octombrie 2008 17:21 |
||
| sunteti ingamfati.......dati "lectii" cand voi habar nu aveti de anumite chestii......cum am spus nu cred ca are cineva cv cu voi ca sunteti virgini.....bv voua.....dar lasati aceasta atitudine deplorabila ca nu faceti decat sa primiti astfel de postari la adresa voastra...........o zi faina | ||
|
Postat pe 24 Octombrie 2008 17:23 |
||
De la: Coman_, la data 2008-10-24 17:20:19 "formata si implementata in creier????" implementeaza-ti-o, tinere, oriunde vrei tu, daca te ajuta sa te calmezi.... demodat sau nu... taica-tu stie cum o arzi tu pe net, aberand sau nu e la curent cu opiniiile tale??? |
||
|
Postat pe 24 Octombrie 2008 17:33 |
||
Coman baby , vad ca tragi de subiectul asta mai ceva ca un caine rau Chiar nu ai observat ca de cateva pagini bune nimeni nu se mai ia de tine ? toata lumea are ce are cu mihaela si pe bune dreptate , ca uneori ai fost bagat in discutie asta e alta treaba. te-ai transformat in aparatorul mihaelei pentru ca a fost de acord cu ceea ce sustii tu ok , intelegem asta dar mai citeste odata ce debiteaza ea inainte sa te apuci sa ii iei apararea ca te faci de ras sincer. Don Scarlat cand vorbeste aiurea faca referire strict la muierea lui asa ca lasa omu' sa-si faca damblaua daca asa are chef
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 24 Octombrie 2008 17:34 |
||
|
comane, te rog sa ma ierti pt ca ti-am vorbit asa de injurios si sper ca o sa ma ajuti si pe mine in legatura cu o dilema: tocmai mi-am scos cate doua coaste ca sa imi pot face o felatie singur, mai ales cand mi-e muierea plecata, si acum ma doare stomacu' de ma dau de ceasu mortii. mi-e greata de nu mai stau in picioare. ia-o pe miaiela si vedeti ce zice la voi in carti si zi-mi si mie: crezi ca e posibil ca si ramas gravid cu mine insumi? de sanatate la cap, nu mai intreb, ca m-am lamurit. nu pot fi prea sanatos, daca am ars gazu' jignindu-te pe tine.....
|
||
|
Postat pe 24 Octombrie 2008 18:52 |
||
De la: don_scarlatt, la data 2008-10-24 18:52:28comane, te rog sa ma ierti pt ca ti-am vorbit asa de injurios si sper ca o sa ma ajuti si pe mine in legatura cu o dilema: tocmai mi-am scos cate doua coaste ca sa imi pot face o felatie singur, mai ales cand mi-e muierea plecata, si acum ma doare stomacu' de ma dau de ceasu mortii. mi-e greata de nu mai stau in picioare. ia-o pe miaiela si vedeti ce zice la voi in carti si zi-mi si mie: crezi ca e posibil ca si ramas gravid cu mine insumi? "tataie" ... esti un domn pe langa ce imi sta mie pe varful limbii...ca sa ma exprim in ton cu topicul |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 24 Octombrie 2008 19:06 |
||
De la: don_scarlatt, la data 2008-10-24 18:52:28comane, te rog sa ma ierti pt ca ti-am vorbit asa de injurios si sper ca o sa ma ajuti si pe mine in legatura cu o dilema: tocmai mi-am scos cate doua coaste ca sa imi pot face o felatie singur, mai ales cand mi-e muierea plecata, si acum ma doare stomacu' de ma dau de ceasu mortii. mi-e greata de nu mai stau in picioare. ia-o pe miaiela si vedeti ce zice la voi in carti si zi-mi si mie: crezi ca e posibil ca si ramas gravid cu mine insumi? tataie , vezi ca sunt pe cale sa ma indragostesc de tine
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 24 Octombrie 2008 19:45 |
||
|
mmmmmmm, nebunatica mica, dar ce ti-am facut???? te credeam inexpugnabila si dornica de bucatele fresh si tu te spurci la pastrama??? |
||
|
Postat pe 24 Octombrie 2008 20:06 |
||
| Fetelor, nu va arucati degeaba, DON-SCARLAT e de fapt doamna Scarlat si mai are si 64 de ani.Nu ca ar fi o varsta urata dar sa nu va indragostiti prea tare. | ||
|
aprov Postat pe 25 Octombrie 2008 09:43 |
||
|
Cu atat mai rusinos, daca e asa.. |
||
|
Postat pe 26 Octombrie 2008 00:42 |
||
De la: Coman_, la data 2008-10-24 17:20:19 Asta e problema, nu va acuzat nimeni in prima instata de alegerea de a ramane virgini, mai reciteste posturile, o data, de 2 ori, de 10 ori pana intelegi. |
||
|
Postat pe 26 Octombrie 2008 22:01 |
||
| cred ca nu mai e nimic de spus la topicul asta .. am citit destule ... | ||
|
fluturasalb85 Postat pe 28 Octombrie 2008 11:58 |
||
|
Esti sigura ? :) |
||
|
Postat pe 28 Octombrie 2008 20:57 |
||
De la: aprov, la data 2008-10-25 09:43:23Fetelor, nu va arucati degeaba, DON-SCARLAT e de fapt doamna Scarlat si mai are si 64 de ani.Nu ca ar fi o varsta urata dar sa nu va indragostiti prea tare. cu atat mai bine...ceea ce spune din ambele puncte de vedere e ..."felomelal"....
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 28 Octombrie 2008 21:26 |
||
De la: Mihaella, la data 2008-10-23 00:36:12De la: Georgia99, la data 2008-10-21 00:43:41De la: Mihaella, la data 2008-10-21 00:41:37De la: Lillix, la data 2008-10-21 00:35:15Muhaielo tu de fapt esti o femei in varsta, ca sa nu zic babaciune, careia i s a deshidratat gaoaza. S ar putea ca tu sa fi suferit o mare deceptzie/trauma (spune i tu cum vrei) la viatza ta si ai ramas marcata! nu se vede |
||
|
Postat pe 29 Octombrie 2008 17:41 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Intrigi la serviciu | 13 | De la: kudika083117 4 Februarie 2015 09:21 |
| INTREBARE PENTRU TOATA LUMEA | 147 | De la: Eva32 18 Octombrie 2011 00:35 |
| un sfat va rog ......diferenta de varsta in dragoste...o problema?! | 20 | De la: alexia30 13 Decembrie 2009 11:36 |
|
|
||
| ce e de facut? | 6 | De la: kudika_27270 23 Ianuarie 2013 13:25 |
| Confesiunile unui complice | 20 | De la: Ray_s 9 Martie 2009 00:29 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.