Mai multe
De la: Mihaella, la data 2008-10-23 00:54:21De la: crista_galli, la data 2008-10-21 11:36:41Auzi, mihaela, eu am ajuns la concluzia ca tie iti place sa se faca misto de tine. Zici ca am dezbatut noi tema 50 de pagini....hm, pai in frunte cu tine, frustrata lu' mama. pai tocmai ai recunoscut ca esti cam maso..... (alta dovada de inteligenta a ta) iar despre fraza cu psihologul, de unde ai luat-o? ca in mod sigur nu aderi la ea, din moment ce ai facut exact opusul |
||
|
Postat pe 29 Octombrie 2008 17:43 |
||
|---|---|---|
De la: Mihaella, la data 2008-10-23 01:29:07De la: googoodoll, la data 2008-10-23 01:12:48imi permit sa-ti reamintesc ca ortografia, ca si ortoepia si punctuatia, sunt parti ale gramaticii iar dai cu bata-n balta
|
||
|
Postat pe 29 Octombrie 2008 17:48 |
||
quote name='Mihaella' date='2008-10-23 01:29:07']De la: googoodoll, la data 2008-10-23 01:12:48imi permit sa-ti reamintesc ca ortografia, ca si ortoepia si punctuatia, sunt parti ale gramaticii perfect adevarat ceea ce spui..insa.. nu vorbim despre partile garmaticii..ci fix pe greseala mea ortografica..Cum a spus ea se intelegea de exemplu ca nu acordat subiectul cu predicatul etc.[/quote] [/quote] Nu exista greseala de ortografie, e un nonsens, ortografie inseamna scriere corecta. |
||
|
|
||
|
Kathara Postat pe 29 Octombrie 2008 19:04 |
||
|
aoleo dar topicul asta are longevitate, in fond, fiecare face ce il fericeste. Te face fericit sa ramai virgin pana la 50 de ani, felicitarile mele nu pt decizie care poate e sau nu buna, vei vedea in timp, pentru ca lupti pentru fericirea ta. Te face fericit sa "mergi" cu fiecare pe care il iubesti sau crezi ca il/o iubeste, mergi, la fel daca e buna sau nu decizia o vei vedea in timp. De ce trebuie sa ne incadram in niste tipare? Suntem diferiti asta ne face frumosi. Pe cine nu inteleg eu pe cei care condamna, sunt destui. Dupa cum bine se stie fericirea este o cursa nu o destinatie, asadar, fiecare pe drumului lui. Succes la toti! |
||
|
ctwmn Postat pe 29 Octombrie 2008 19:28 |
||
|
Dupa cum bine se stie fericirea este o cursa nu o destinatie, asadar, fiecare pe drumului lui. Succes la toti! ce tare mi-a placut... |
||
|
luulya Postat pe 30 Octombrie 2008 18:51 |
||
De la: Coman_, la data 2008-10-14 23:46:27La intrebarea apartinand lui Lillix, cat priveste daca sunt indragostit de o virgina ! Uite raspunsul.. |
||
|
ioanao2 Postat pe 2 Noiembrie 2008 19:17 |
||
|
Draga Coman, Doream sa-ti scriu mai devreme, cam atunci cand ai postat tu mesajul de mai sus, insa din lipsa de timp nu s-a putut si cum motto-ul meu in viata este: "Niciodata nu e prea tarziu" si acum finally am putin timp, iata si un comentariu din partea mea. Normal ca mi-a parut rau pentru faptul ca ai trecut printr-o experienta dureroasa si cumva mi-am amintit si eu de propriile mele experiente pe care le-am avut de-a lungul anilor. Ce pot sa zic? Stiu oameni care cumva (of daca as fi stiut si eu cum) stiu de mici exact ce vor si mai apoi pe cine vor. Nu am idee cum reusesc, sunt foarte rari intr-adevar, insa reusesc. Din pacate cei mai multi dintre noi trebuie sa sufere una sau mai multe deceptii pana reusesc (sper eu) sa gaseasca si ei persoana potrivita lor. Din cate am observat, aceste experiente mai dureroase sunt necesare, as putea spune chiar ca le cautam pentru ca mai apoi sa ne maturizam ceva mai mult din acest punct de vedere. Sunt intr-un fel trista, pentru ca omul invata mai mult din durere (din fericire nu prea am vazut sa invete) si acest lucru il vad zilnic in jurul meu, insa asta e, nu sunt eu cea care a facut aceste reguli. Nu pot decat sa invat si apoi sa trec mai departe si sa incerc sa evit mai apoi alte dureri, aplicand lucrurile deja invatate. Insa cam asta facem cu totii :). Sa revenim la tine. Ceea ce ai scris tu in legatura cu faptul ca te-ai indragostit nebuneste de o fata, mi s-a parut minuntat. Ca ai gresit punand-o pe un piedestal, cum de altfel ai specificat si in acest fel ai inceput sa pierzi contactul cu realitatea, cu fata in carne si oase, se mai intampla. Si se intampla mai ales prima data, cand poate nu ai avut o persoana mai matura cu care sa vorbesti despre fete si cum ar trebui sa gandesti in momentul in care una dintre ele te-a cucerit. Problema care ramane in momentul in care sa presupunem ca tu detii informatia si stii cate ceva despre psihologia oamenilor si mai ales a adolescentilor (ai citit sa zicem cateva carti scrise de Jung, Freud si altii) este felul in care trebuie sa inveti sa te controlezi. Stiu asta, pentru ca aceeasi problema am avut-o si eu (bine ca eu nu citisem nici prea multa psihologie, asta e partea a doua), in sensul ca eram o fire tare timida si de fiecare data cand ma intalneam cu tipul de care imi placea, aveam niste senzatii de durere in stomac si pur si simplu jucam teatru pentru a-mi ascunde sentimentele fata de baiatul respectiv. Aveam pe atunci 14 ani si timp de 3 ani lucrurile au continuat in acest mod. Asta pana cand, o prietena de-a mea si colega de clasa m-a convins sa iesim mai multi la un film si in acest fel sa-l cunosc mai bine pe respectivul cu care nu am vorbit decat la scoala. Cumva mi-am invins tracul si usor, usor am inceput sa-mi controlez apucaturile acestea de timiditate si sa incerc sa-l vad cat mai obiectiv pe baiatul cu pricina pe care si eu il pusesem in mintea mea de mult timp pe un piedestal. Nu mica mi-a fost mirarea sa-mi dau seama ca nu era deloc asa cum crezusem eu ca e (de altfel uneori ma si gandeam ca-l vad in culori prea frumoase, insa pur si simplu nu ma puteam abtine). Ce am dorit eu sa-ti exemplific cu istorioara de mai sus? Faptul ca mi-a luat ceva pana am invatat sa-mi controlez anumite impulsuri, pentru a gandi si a analiza persoanele din fata mea cat mai obiectiv, indiferent de sentimentele mele fata de ele. Acest lucru, nu l-am obtinut cu toate cartile citite, ci pur si simplu prin exercitiu si discutand cu diversi oameni. Cu cat m-am intalnit cu mai multi baieti, de care sa zicem m-am simtit atrasa initial si cu care am discutat pe diverse teme (in special de natura sufleteasca), cu atat mi-am dat seama mai mult ca ceea ce pare la prima vedere nu e deloc asa si am reusit usor, usor sa scap de aceasta senzatie de fluturi in stomac. De fapt acum, dupa atatia ani, mi-am dat seama ca eu pe acel baiat nu pot sa zic ca il iubeam cu adevarat. Pentru mine dragostea are acum alta definitie. O vad ca pe ceva care se castiga in timp si care apare foarte greu. Ceea ce am simtit eu atunci, pot sa zic ca a fost o pasiune intensa. Atractie fizica combinata cu o placere deosebita de a fi in preajma lui, insa imediat ce l-am cunoscut mai bine mi-am dat seama ca nu-l mai plac asa mult, deci nu a fost iubire. Astfel, cu cat am inceput sa-mi analizez mai atent sentimentele si parerea mea fata de cei din jurul meu, cu atat mai mult au disparut si asa zisele indragostiri pe care le-am avut. Si asta pentru ca de fiecare data am descoperit ca pur si simplu nu ma potriveam cu persoana respectiva. Si nu a fost nevoie sa ma implic prea tare in relatia respectiva, de fapt nici nu a trebuit sa fiu impreuna cu tipii respectivi, ci pur si simplu sa ma plimb de cateva ori cu ei sau sa vorbesc pe mess. Bineinteles ca la varsta ta, inainte sa ajung sa am puterea de a analiza mai bine lucrurile, am mai avut o experienta tare dureroasa. Cred si acum ca daca ne-am fi potrivit sufleteste indeajuns de mult, nu s-ar fi terminat, insa cum nu a fost asa nici pe departe lucrurile si-au urmat cursul. Bineinteles ca m-a durut mult, ca am avut o depresie de zile mari luni de-a randul, chiar ani, ca am intrerupt contactul cu persoana respectiva, insa nu am putut sa o uit si nici nu mi-am dorit de-a altfel sa o uit. Simteam ca as fi ucis o bucatica din mine. Daca mi-as fi facut alt prieten atunci (si crede-ma ca simteam o astfel de nevoie acuta ca sa uit) nu faceam decat sa inlocuiesc o imagine urata cu alta si apoi cu alta si tot asa. Un cerc vicios si putred. Nu mi-am dorit nici asta. Si atunci ce puteam face? Doar sa ma imbunatatesc pe mine insami si sa incerc sa-mi dau seama daca a fost dragoste adevarata. Eu am un crez al meu de cand eram mica si anume ca: dragoste invinge orice bariera. Si cand zic orice bariera chiar cred acest lucru (desi pentru unii acest lucru este naiv, cum de altfel a si precizat o persoana pe acest forum). Asa ca logica mea a fost cat se poate de simpla. Stiam ca nu gandesc limpede, ca sunt subiectiva si ca nu-mi dau seama exact daca a fost sau nu dragoste adevarata, asa ca m-am gandit ca daca a fost cu adevarat iubire, atunci drumurile noastre se vor intersecta din nou si inseamna ca fiecare am avut nevoie de o pauza pentru a ne maturiza, iar apoi ne vom regasi. Anii au trecut, eu pot sa zic ca am mai crescut putin la capitolul analiza si auto-analiza, iar fostul meu prieten si-a urmat cursul vietii lui care nu a avut nici o legatura cu mine. Cu timpul am ajuns si eu la concluzia clara ca m-am inselat, insa nici acum nu regret intreaga poveste deosebit de dureroasa pentru mine, pentru simplul fapt ca am invatat cum sa devin un om mai bun (sper eu :) ). La un moment dat, am intalnit si ceea ce am cautat atata timp si acum nu pot decat sa-i multumesc lui Dumnezeu pentru faptul ca mi-a dat puterea necesara de a trece peste toate obstacolele, de a-mi pastra crezul de mai sus aka faptul ca exista in lume iubire care nu poate fi rupta cu absolut nimic, de a nu ma lasa tentata in a-mi pierde timp pretios cu lucruri si relatii inutile si pentru faptul ca in tot acest timp mi-am facut o gramada de prieteni pe care ii apreciez mult si de la care invat in continuare o gramada. Daca e sa ma intrebi pe mine, eu nu as privi lucrurile atat de catastrofal, in sensul ca nu cred ca ai pierdut-o pentru totdeauna. De fapt sunt sigura ca daca voi doi va potriviti cu adevarat, cu siguranta veti fi impreuna. Timpul va decide. Nici vinovatie nu cred ca ar trebui sa simti. Adica mi se pare normal ca multe lucruri nu aveai de unde sa le stii si a trebuit sa treci prin asa ceva ca sa le inveti (atat informatie cat si autocontrol), insa vinovatia cred ca ar trebui sa o ai, o data ce lucrurile de mai sus le-ai asimilat si ai gresit cu buna intentie. Atunci, banuiesc ca intr-adevar ar trebui sa te simti vinovat pentru ceva ce ai facut gresit si cu buna-stiinta. Faptul ca sunt unii tipi care stau cu nu stiu ce tipa banala, iarasi e treaba lor si modul lor de a analiza situatia. Ce pot zice eu? Parerea mea e ca uneori oamenii mai si obosesc in cautarile lor. Mai ales atunci cand au deja o varsta. Atunci incep a se multumi cu mult mai putin, daca nu au banii necesari sau vointa necesara de a mai cauta. Altii poate nu au avut si nici nu vor avea vreodata dorinta de a analiza cat mai obiectiv lucrurile si atunci cum sa recunoasca persoana iubita? Nu stiu daca se poate altfel. Cat despre faza cu baiatul de treaba aka nice guy-ul, stiu ca exista aceasta conceptie cum ca nice guys-ii umbla cu bad girls si nice girls cu bad guys :p (glumeam :) ). Insa daca stau sa matematizez putin oamenii (desi stiu sigur ca nu e un lucru bun, fiindca fiecare om e in felul lui), am vazut in genere ca tipii de treaba au mai mult de suferit asa cum au de suferit si tipele de treaba. Acum, ca o parere, daca esti de treaba nu inseamna ca trebuie sa fii si prost. Iar daca te prinzi ca omul din fata ta nu este ceea ce cauti atunci cu siguranta vei merge mai departe sau asa ar trebui sa faci (ca uneori ispita e puternica, asta e partea a doua :p ). Iar daca te prinzi ca persoana din fata ta e cea potrivita, atunci actionezi. Eu ti-am vorbit pana acum din experienta mea ca si tipa. Din cate vad eu insa, tu vezi nice guy-ul ca pe un tip lipsit de incredere in fortele proprii. Ce am observat eu la prietenii mei de sex masculin virgini este faptul ca fiecare are o meserie in care exceleaza. De asemenea unii isi trag increderea in fortele proprii din credinta in Dumnezeu, altii facand sport, altii citesc mult si analizeaza cam tot ce e in jurul lor cu multa atentie, insa toti incearca de asemenea sa comunice mult cu cei din jurul lor ca sa devina mai stapani pe ei si totodata pe siguranta lor de viitori cuceritori in cazul in care trebuie. Stiu ca baietii virgini in genere sunt ceva mai neincrezatori in fortele lor, insa personal am vazut si foarte multi baieti care nu sunt virgini si care au probleme serioase la capitolul incredere in sine. Problema care zici tu ca exista la baiatul de treaba vizavi de fata pe care o inabusa cu telefoane (apropo crizele de gelozie si telefoanele multe mi se par a fi clar o lipsa de incredere in fortele proprii) si se agata de ea, parerea mea e ca exista doar la baiatul de treaba fara prea multa incredere in sine. Pentru ca exista si baieti de treaba care au incredere in ei si au prietene de treaba si din cate am vazut eu, se impaca foarte bine, fara nevoia organica de a fi tot timpul langa ele sau alte faze. Si culmea e ca acesti baieti de treaba pe care ii cunosc nu au avut multe relatii anterioare, dar unii s-au documentat foarte bine si au invatat din propriile greseli pentru a sti cu adevarat ce doresc mai departe in viata, iar asta nu a avut nimic de-a face cu sexul (unii din acesti baieti sunt virgini, altii nu, insa absolut toti mi-au zis ca sexul nu a contat deloc in relatiile lor, ci numai felul cum s-au inteles cu fetele respective). Cat despre lipsa de experienta, ce pot sa zic? Aceasta se invata pe parcurs. Important e, parerea mea, ca fiecare om sa ramana sincer cu el insusi/insasi si sa nu ajunga la compromisuri, cum de altfel se intampla din pacate de multi ori din n motive :(. Cu siguranta ceea ce ti-a spus prietena ta referitor la calitatile tale e un lucru foarte bun si il poti fructifica in discutiile cu alte tipe. In acest fel banuiesc ca poti afla mai multe lucruri si despre tine si despre ele. Iti doresc mult succes in continuare si sa nu mai ai depresii, ci doar lucruri din care sa inveti si sa devii mai bun!!! Parerea mea este ca daca iti vei pastra optimismul si vei cauta in continuare nu ai cum sa dai gres ;)! Dar asta e parerea mea :). Numai bine, Ioana P.S. As mai avea un comentariu adresat utilizatoarei andalie: De la: andalie, la data 2008-09-24 15:15:18 Buna, Nu stiu daca ai nevoie de vreun sfat din partea mea. Ce vreau eu sa iti zic e faptul ca atat eu,cat si prietenul meu am fost virgini atunci cand ne-am intalnit. Eu aveam 20ani si jumate, iar el 22. Totul a fost ok. Aveam principii solide:fara sex pana la nunta, insa....cam dupa 4 luni s-au cam ruinat principiile astea si bineinteles am facut sex. Nu a fost chiar asa bine cum as fi crezut eu. Acu dupa 2 ani si jumatate ne gandim la nunta, ne-am logodit,insa...nunta nu-s daca va mai fi sau cand va fi pt ca nici unul nici altul nu avem bani de nunta. Inca ne mai iubim si stam impreuna si poate o sa vina si ziua cand vom zice DA. Nu imi pasa cum ma vei crede, insa iti spun sincer ca mi-as fi dorit sa nu fie virgin si sa fi avut prietene inaintea mea cu care sa fi facut sex. Nici dupa 2 ani juma nu a prins experienta si nu stie ce imi place si cum imi place. Il respect pt faptul ca s-a pastrat pt mine,dar asta acu a trecut. Ce a ramas, a ramas doar nepriceperea lui. Probabil ca e vina amandurora, nu-s sa zic. Si nu imi face placere sa ii spun ca nu ma satisface pt ca se supara rau, e o jignire greu de suportat pt un barbat. Asa ca totul e trecut sub tacere. Poate vrei si tu sa ajungi in stadiul asta? Sper ca la tine sa fie bine. Suntem poate cazuri izolate. Ma intrebi poate de ce nu il parasesc? Pt ca inca il iubesc si chiar daca nu ma aduce pe culmile placerii, il stiu ca e mereu aproape de mine cand am nevoie de el si la bine si la rau. Te pup si multa bafta! si anume ca personal, cred ca in cazul tau si al relatiei tale totul tine de felul cum comunicati intre voi, pentru ca spui ca iubire este, deci si comunicare ar trebui sa fie si inca foarte buna. In sensul ca daca tu l-ai ghida pas cu pas si i-ai spus exact ce iti face tie placere, iar el te-ar asculta bineinteles, cred ca totul s-ar rezolva. Dar aceasta repet, este parerea mea. |
||
|
ioanao2 Postat pe 2 Noiembrie 2008 22:24 |
||
|
Ioana, apreciez raspunsul tau! Sunt doua idei in mesajul tau, care, sincer, nu ma asteptam sa le aud din partea unei fete/femei, si ma bucur mult ca totusi, uite, sunt si persoane care sa inteleaga anumite lucruri pe care daca le-ai exprima in cuvinte si-ar pierde farmecul ! Mersi inca odata pt raspuns! Realizari depline.. |
||
|
Postat pe 3 Noiembrie 2008 00:29 |
||
| nu esti special ci doar plictisitor in conceptii... | ||
|
mirelacm Postat pe 3 Noiembrie 2008 18:50 |
||
| Asa fugitiv ... am observat ca sunt 58 de pagini in care il criticati pe saracul baiat ... nu prea sunt documentat de ce ... insa il felicit ca face fata cu brio ... mai mult de atat ... am impresia ca face mult misto si voi va chinuiti sa raspundeti | ||
|
Postat pe 5 Noiembrie 2008 00:35 |
||
De la: Un_Domn, la data 2008-11-05 00:35:14Asa fugitiv ... am observat ca sunt 58 de pagini in care il criticati pe saracul baiat ... nu prea sunt documentat de ce ... insa il felicit ca face fata cu brio ... mai mult de atat ... am impresia ca face mult misto si voi va chinuiti sa raspundeti pacat... a 2-a biluta neagra.... nu pt ca ai spus ce ai spus ci pt ca nu citesti..... cat despre coman... iti sugerez macar ptimele pagini si ultimele 3 adic de pe la 55 la 58 ... o sa te dumiresti singurel. |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 5 Noiembrie 2008 00:43 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-05 00:43:35De la: Un_Domn, la data 2008-11-05 00:35:14Asa fugitiv ... am observat ca sunt 58 de pagini in care il criticati pe saracul baiat ... nu prea sunt documentat de ce ... insa il felicit ca face fata cu brio ... mai mult de atat ... am impresia ca face mult misto si voi va chinuiti sa raspundeti subscriu plus ca, in caz ca nu ti-ai dat seama noi facem misto de el si de alter-egoul lui Mihaella |
||
|
Postat pe 5 Noiembrie 2008 00:45 |
||
| ni se rupe de coman si de clona lui, mihaela :)) | ||
|
Postat pe 5 Noiembrie 2008 01:00 |
||
|
Georgia, unde disparusi? Zi repede, cu cine votezi?
|
||
|
Postat pe 5 Noiembrie 2008 01:03 |
||
|
io votez cu base.... se pune? |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 5 Noiembrie 2008 01:05 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-05 01:05:06io votez cu base.... se pune?
|
||
|
Postat pe 5 Noiembrie 2008 01:07 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-05 00:43:35De la: Un_Domn, la data 2008-11-05 00:35:14Asa fugitiv ... am observat ca sunt 58 de pagini in care il criticati pe saracul baiat ... nu prea sunt documentat de ce ... insa il felicit ca face fata cu brio ... mai mult de atat ... am impresia ca face mult misto si voi va chinuiti sa raspundeti Dandanaua , nu ma mai hartui te rog cu bilutele Ce vrei ... n-am timp si chef sa citesc tot ... dar unde-i Mihaela ca n-am zarit-o. |
||
|
Postat pe 5 Noiembrie 2008 14:48 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-05 01:05:06io votez cu base.... se pune? Daca votezi cu base iti dau eu un biloi negru ... ca la bowling ... e cam greu ...poti sa-l tii ? |
||
|
Postat pe 5 Noiembrie 2008 14:49 |
||
| Casatoreste-te mai repede!!! | ||
|
Postat pe 5 Noiembrie 2008 14:59 |
||
De la: Unavailable, la data 2008-09-09 00:06:02 Casatoreste-te mai repede!!! |
||
|
Postat pe 5 Noiembrie 2008 15:01 |
||
De la: alex_baiasu10, la data 2008-11-05 15:01:30De la: Unavailable, la data 2008-09-09 00:06:02 Casatorie la 22 de anisori? ... cu alte cuvinte ... el sta pe marginea prapastiei gata sa se sinucida ... si tu ii mai faci si vant ... nu-i frumos... |
||
|
Postat pe 5 Noiembrie 2008 15:10 |
||
hahahha la fel cum te stiu
|
||
|
Kittynelle Postat pe 5 Noiembrie 2008 15:38 |
||
| intotdeauna ... Te pup sora mea ... | ||
|
Postat pe 5 Noiembrie 2008 15:41 |
||
|
||
|
Kittynelle Postat pe 5 Noiembrie 2008 15:43 |
||
De la: Un_Domn, la data 2008-11-05 14:49:52De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-05 01:05:06io votez cu base.... se pune? meeeei Dom'le... e o "iesplicatie" la asta.... era doar o replica de prin mondenii care mie imi place tare mult. da sa sti ca pot sa duc biloiu' ala.... doar imi place sa joc bowling. cat despre mihaela este alter -ego-ul feminin al lui coman.....ceaa ce se traduce prin ... reancarnare feminina... pe forumul asta este posibil si inca cum.... oricum ar fi fost haios sa citesti aberatiile ambilor. apoi iti dadeai seama ce vroiam sa spun aaa si te hartuiesc pt ca din nefericire sunt putini "berbanti" pe forumul asta si ii vanam mai ceva ca pe niste muste bete.... nah!!!
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 5 Noiembrie 2008 15:45 |
||
| in cazul asta trebuie sa te scot la bowling ... nu vad alternative ... | ||
|
Postat pe 5 Noiembrie 2008 15:49 |
||
dragule eu te inteleg ceea ce vrei tu dar chestia este ca la o fata mai merge sa fie virgina la nunta dar si asta la tigani nicidecum la noi la romani eu cred ca o sa cam ai de asteptat daca vrei sa iti incepi viata sexuala cand te vei casatori
|
||
|
onitza_dorutzu Postat pe 5 Noiembrie 2008 16:54 |
||
De la: crista_galli, la data 2008-11-05 01:03:38Georgia, unde disparusi? la facultate am disparut io votez cu becali glumeam, nu prea ma intereseaza politica
|
||
|
Postat pe 5 Noiembrie 2008 17:11 |
||
De la: Un_Domn, la data 2008-11-05 15:49:01in cazul asta trebuie sa te scot la bowling ... nu vad alternative ... te tin minte la pomul de iarna sa sti ... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 5 Noiembrie 2008 18:18 |
||
Sa te imbraci in Craciunita
|
||
|
Postat pe 5 Noiembrie 2008 21:20 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| fetelor voi a-ti vazut ca barbati astia uita de I martie | 59 | De la: Aladiah 26 Mai 2009 13:08 |
| Gesturi altruiste ... | 8 | De la: kudika182637 29 Iunie 2010 14:58 |
| ce gandesc barbatii? | 126 | De la: marco918 27 Noiembrie 2010 21:35 |
|
|
||
| Nu-i pot spune ca il iubesc | 43 | De la: FRN 9 Mai 2010 17:07 |
| barbatii mint si kand spun adevarul:))) | 130 | De la: animallover 15 August 2011 16:40 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.