Mai multe
De la: Unavailable, la data 2008-09-09 00:06:02sti bancul cu bula?sper sa nu te superi.Bula se casatoreste si dupa noaptea nuntii se duce la tatal sau si i spune ca vrea sa divorteze?taica-su mirata il intreaba care ar fi motivul ca doar mireasa a fost virgina ?RAASPUNSUL LUI BULA ;PAI TOCMAI ASTA ESTE CA EU NU VREAU CE AU REFUZAT ALTII |
||
|
nor_pufos Postat pe 6 Decembrie 2008 01:22 |
||
|---|---|---|
De la: Unavailable, la data 2008-09-09 15:11:42 |
||
|
mariamadalina20 Postat pe 6 Decembrie 2008 11:09 |
||
comane,te-ai insurat de nu mai zici nimic? sau esti ocupat sa "fericesti"mai multe femei in acelasi timp?
|
||
|
|
||
|
deea_20 Postat pe 7 Decembrie 2008 23:06 |
||
De la: cleopatra86, la data 2008-09-09 21:11:12comandss......te admir pu conceptul tau in acest sens......eu si sotul meu ne-am casatorit ambii fiind virgini....respectul e maxim,nu exista loc de reprosuri si gelozie.....iar in dormitor nu avem nici un fel de rusine,inhibitii sau retineri....cred ca sotia ta va fi o femeie fffoarte fericita langa tine.......nu te lasa convins de unii,care sustin ca un barbat virgin,nu are experienta si se face de rusine in prima noapte....nu este asa.....sexul e un instinct natural...iar daca este iubire si respect atunci o noapte de dragoste frumoasa vine de la sine.... imi place cum gandesti, e adevarat ceea ce zici cu respectul si reprosurile...e si cazul meu.dar noi poate ca am avut noroc, caci am riscat si s-a intamplat sa ne potrivim. |
||
|
mkdisk Postat pe 8 Decembrie 2008 14:50 |
||
Dar eu zic ca depinde si CAT astepti....daca ajungi la o varsta mai....inaintata sa zicem si nu ai facut sex,nu te-ai casatorit, poate ar trebui sa o faci....nici pana la 100 de ani nu poti sa astepti, ca doar nu te-ai calugarit.
|
||
|
mkdisk Postat pe 8 Decembrie 2008 15:10 |
||
| sexul trebuie facut atunci knd simti k e momentul...nu trebuie sa tii cont de "reguli" sau de principii.. | ||
|
angel_in_disguise Postat pe 8 Decembrie 2008 15:13 |
||
|
Cred ca gresesti in alegerea ta, dar e viata ta personala. Insa... e necesara o anumita experienta, mai ales in cazul unui baiat. Diferit esti prin personalitatea ta, nu prin faptul ca ai fost virgin pana la casatorie. O fata care te iubeste cu adevarat iti vrea prezentul si viitorul, nu ar trebui sa iti reproseze trecutul (decat daca trecutul are legatura cu prezentul, sunt cazuri in care vechile relatii inca continua). Tu de unde ai sa fi sigur ca te potrivesti cu acea fata, sau ca esti cu ea din cauza ca o iubesti, ori pentru ca ea e prima ta iubire? |
||
|
Aladiah Postat pe 8 Decembrie 2008 15:19 |
||
De la: sweetpink, la data 2008-09-10 22:23:31Am trait sa citesc si pe asta...Nu vreau sa ma exprim in ceea ce te priveste pt ca nu te cunosc si nu cataloghez,dar tre sa spun ca sigur specia ta e pe cale de disparitie dintr-un motiv destul de logic-iti dai seama cate divorturi ar fii pe motiv de necompatibilitate sexula?????De-asta s-a creeat inca de mai de mult logodna...cica sa se cunoasca partenerii mai bine...Sincer,personal mi se pare absurda inversunarea ta,cat despre faptul ca-zici tu-nu te masturbezi,vezi ca e sincer foarte periculos-poti sa o iei razna.Oricum,multa bafta! divorturi sunt multe si asa, din tot felul de motive.casatoria e ca o loterie, nu conteaza numai chestiuni de genul asta.omul se poate schimba si pe parcurs, etc.....nu intru prea mult in detalii.eu nu condamn pe nimeni, fiecare face in viata alegerile lui/ei personale, ceea ce crede, etc.nu consider gresit nici daca te casatoresti virgin, nici daca experimentezi inainte.depinde si de varsta, etc.Conteaza, chiar daca relatia nu merge sau merge sa iti spui ca ai facut ceea ce trebuie si sa fii multumit ca ai trait dupa convingerile tale.nimeni nu poate sa iti spuna ce sa faci, poti primi un sfat, o propunere dar pana la urma fiecare e stapan pe viata lui si alege cum crede de cuviinta.nu trebuie sa ne regretam alegerea pt ca este a noastra si daca am gresit ne ridicam si mergem mai departe si gata. |
||
|
mkdisk Postat pe 8 Decembrie 2008 15:31 |
||
|
Hai ca am auzit-o si pe asta! Multi nu stiu cum sa faca sa ajunga in pat cu o femeie, sunt o gramada care vor sa scape de virginitate (ai vazut american pie?) si tu...? Ma rog, fiecare isi traiesti viata cum vrea,dar, crede-ma, o fata nu prea apreciaza asa ceva....mai ales daca e virgina si ea (ca presupun ca vrei ca fata cu care te vei casatori sa fie si ea virgina)...deci mai degraba o sa se sperie decat sa te aprecieze....pai gandeste-te...ea...nestiutoare..tu...la fel...ea cu temerile ei...tu cu ale tale...nu vreau sa stiu ce o sa iasa.... |
||
|
ramo_88 Postat pe 11 Decembrie 2008 15:31 |
||
|
..de ar gandi toata lumea asa draga anonimule:( lumea ar fi buna si nu ar mai exista atata nesimtire si dusmanie dar..din pacate la activ divorturile sunt in floare ..femei ce inseala si barbati de ce?..nu am raspunsul concret. pana la varsta de 23 de ani am gandit la fel ca tine(in mai fac 25) insa din pacate soarta mi-a scos in cale un b care m-a mintit in care am crezut si am facut greseala vietii ..pretuiam faptul ca ma pastrasem pana la acea varsta (23) insa nu inteleg cum de am crezut cuvintele lui:(( te inteleg perfect eu mereu am vazut virginitatea ceva sfant pur ..stiu ca at cand voi ajunge SUS la judecata o sa trebuiask sa dau explicatii pt faptele mele am gresit insa ce pot face decat sa ma resemnez si sa imi accept soarta :(. cand citeam ce au scris ceilalti imi treceau mii de ganduri in minte...nu inteleg dc trebuie sa existe "potrivire la pat" inainte de toate? sentimentele increderea respectul unde raman? Imi place tare mult ca gandesti asa esti primul b in viata asta care am citit auzit ...ca gandeste asa ...pentru regretele mele e cam tarziu ,greselile le pot repara doar daca nu le mai fac insa RANA A RAMAS...au fost momente si sunt cand plaaaaaaaang pana adorm NU MAI SUNT FATA CARE ERAM ..nimic absolut nimic nu mai e la fel...eram speciala inainte acum ...mizerabil de murdara. Imi cer scuze daca te-am intristat deranjat sau suparat cu ceva..ai grija de tine si NU TE SCHIMBA:(. |
||
|
Un_chip_de_inger Postat pe 16 Decembrie 2008 14:12 |
||
De la: Unavailable, la data 2008-09-09 00:06:02 frumos plan ai in viata... e ca in basme dar nu mai traim pe vremea basmelor si ar cam fi cazul sa te trezesti sa iti explic dc... in primul rand dragostea de care vorbeste atata lume cu atata sfintenie iti soptesc eu ca nu e altceva decat atractie sexuala, care la nivel emotional e tradus de catre creier ca si o doza mare de ciocolata adik fluturi in somac,cam asta se somatizeaza...acuma toata atractia asta dupa aprox 3 luni de zile dispare. si ce ramane? e intelegerea dintre cele 2 persoane, sa fii pe aceeasi lungime de unda in momentul oportun, sa fiti compatibili sexual, astea toate nu au de a face cu virginitatea ta, o sa fii acelasi barbat kiar daca o faci, si e posibil sa te maturizezi si sa inveti sa multumesti o femeie(iti spun eu nu e ushor)bun, daca tu nu ai experienta in domeniu e greu sa ajungi primul pe ultima suta de metrii(si aici intervine experienta partenerei,,,care daca e fara experienta adik virgina ca tine probabil va avea cea mai nasoala experienta din viata ei, si va speriati aman doi si riscati sa ramaneti traumatizati pe viata...ceea ce la tine poate duce la impotenta). tu zici ca tzii asa mult la virginitatea ta...parerea mea e ca din punct de vedere fizic un baiat nu mai e virgin din momentul in care isi decaloteaza penisul aflat in erectie. deci la tine totul tzine de ideea de puritate. acuma ,sincer, eu cred ca tie iti pare rau d ceea ce ai facut si ai ajuns la o varsta cand deja e greu sa te apropii de oameni noi sa iti faci prieteni noi...asta e adevarul, mai ales ca tu vrei o virgina. si postul asta al tau pe forum e defapt un strigat de ajutor pentru ca oamenii de aci sa iti sublinieze decizia care defapt sa nascut demult in capul tau : sa iti pierzi virginitatea.doar ca nu stii cum sa o faci, simti ca ai cadea in disgratie dupa atata timp si tambalau(pentru ca concider ca nu doar pe forum ai vb despre asta), si sperai sa gasesti un raspuns aici sau mai rau sa gasesti o fata care sa se ofere sa te ajute... deci fetelor care a avut vre-odata vre-un fetish cu un virgin pe cai ca se filmeaza... te sfatuiesc sa iti lasi o modalitate de contact aici si sigurat vei fi contactat... daca nu, e simplu si asa, nishte bani in buzunar, si un prieten mai experimentat care sa iti plateasca o prostituata ca tu nu cred ca ai fi in stare sa stai in fata unei astfel de femei si sa ii spui ce ai de zis ok o zi buna si sper sa iti rezolvi problema cat de curand |
||
|
ishoo Postat pe 16 Decembrie 2008 14:53 |
||
zua buna coman
|
||
|
Postat pe 16 Decembrie 2008 14:57 |
||
De la: ramo_88, la data 2008-12-11 15:31:14Hai ca am auzit-o si pe asta! eu zic ca depinde.....sunt si fete care ar aprecia!!!!!!!la urma urmelor, e vb de instinct....ce e asa greu sa faci ceea ce simti? |
||
|
mkdisk Postat pe 16 Decembrie 2008 15:39 |
||
fetele vor un barbat care sa rupa patul dar in acelasi timp sa le mangaie delikat.fetele vor sa faca dragoste dar si sex sa fie barbatul spontan dar si romantic.am 20 ani si ma consider nrocoasa k am un astfel d barbat langa mn si kred k sa poti avea toate astea tb sa ai experienta deci...virginitatea nu e o solutie si nu mai e vazuta d fete k p un cadou ci mai degraba ca o nesatisfacere sexuala asa ca:SEXUL NU E TEORETIC SE INVATA DOAR PRACTIC REPETAND SI EXPERIMENTAND!!!!(principiu p care tb sa mearga un baiat pana se va stabiliza intr-o relatie)
|
||
|
mihaelalina0 Postat pe 20 Decembrie 2008 13:48 |
||
| Daca cei doi se iubesc cu adevarat nu vad nici o problema...nu trebuie sa astepti pana la casatorie pt ca este mai bine sa te cunosti de dinainte cat de bine poti si mai apoi sa faci pasul cel mare | ||
|
liza24_84 Postat pe 20 Decembrie 2008 14:00 |
||
De la: mihaelalina0, la data 2008-12-20 13:48:10 bun si dc nu ar experimenta impreuna?parerea mea este ca e vb de instinct...nu zice nimeni ca trebuie sa le stii pe toate de PRIMA DATA.daca tii cu adevarat la cineva, merita sa astepti un pic.rezultatul ar putea fi spectaculos!!nu toate persoanele se comporta la fel!s-ar putea sa descoperi pe cineva foarte bun in pat!e vorba de instinct....omul simte ce trebuie sa faca, chiar daca nu are experienta!!! |
||
|
mkdisk Postat pe 22 Decembrie 2008 13:02 |
||
| cine iti garanteaza tie ca daca baiatul are mai multe relatii sexuale la activ este si bun in pat?sau compatibil cu tine?ca poate nu se potriveste felul lui de a face sex cu felul tau de a simti lucrurile.fiind amandoi curati, adica fara alte obiceiuri anterioare imprimate, e mai usor sa va potriviti unul cu altul.comunicati mai bine, aflati ce va place si ce nu si va completati unul pe altul mai usor.sunt cazuri si cazuri....depinde de fiecare....eu nu judec pe nimeni, fiecare alege ce face in viata.dar fiecare are dreptul sa creada in opinia lui, nu?dc sa ne batem joc? | ||
|
mkdisk Postat pe 22 Decembrie 2008 13:10 |
||
| Sarbatori fericite! | ||
|
Cassey_Tarot Postat pe 26 Decembrie 2008 13:43 |
||
|
topic de real interes si de tinut minte... alta mascota de reanviat... comaneeee mai mami ce-ti mai face ata????
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 15 Ianuarie 2009 01:29 |
||
| comane ia zii lui caisi sa iti dea in carti poate asa afli si tu cum va fi si cand va fi :) | ||
|
iamonica_kissu Postat pe 15 Ianuarie 2009 16:49 |
||
De la: Deep_Bite, la data 2008-09-09 15:20:39 cum sa nu faca nimic fata? asta e o prostie.. nu este egal cu 0.. sexul in pat nu depinde numai de barbat ci si de femeie |
||
|
Sweet_Rodica Postat pe 17 Ianuarie 2009 13:43 |
||
uite ...comaneeee...iti readuc topicul pe prima pagina virginelu' mamii hai pe la noi ca ne-a plecat mascota tudoritza si nu mai am de cine rade....
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 23 Ianuarie 2009 23:10 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-01-23 23:10:19uite ...comaneeee...iti readuc topicul pe prima pagina virginelu' mamii hai pe la noi ca ne-a plecat mascota tudoritza si nu mai am de cine rade.... norocul lui cu tine
|
||
|
ROBERTA_BRUNI Postat pe 23 Ianuarie 2009 23:12 |
||
| Nu cred ca mai apreciaza azi cineva virginitatea.Fetele cred ca s-ar bucura mai mult sa ai experienta si sa stii sa le faci fericite .Nu e bine nici pentru sanatatea ta .Hormonii isi cer drepturile si daca vei continua cu abstinenta e posibil sa apara probleme de ordin psihic.Asa ca iti propun sa-ti gasesti o prietena si sa incepi viata sexuala | ||
|
marinela_diana Postat pe 24 Ianuarie 2009 17:11 |
||
| E DECIZIA TA SI TI-O RESPECT DAR DIN PC MEU DE VEDER MI SE PARE O IDIOTENIE.NU AI SA GASESTI TU FEMEIE SA NU-SI DOARESCA UN BARBAT EXPERIMENTAT IN PAT,SINCER NU MI-AR PLACEA SA MA CASATORESC CU UN VIRGIN.......... | ||
|
ionela_sanda Postat pe 24 Ianuarie 2009 18:28 |
||
De la: marinela_diana, la data 2009-01-24 17:11:02Nu cred ca mai apreciaza azi cineva virginitatea.Fetele cred ca s-ar bucura mai mult sa ai experienta si sa stii sa le faci fericite .Nu e bine nici pentru sanatatea ta .Hormonii isi cer drepturile si daca vei continua cu abstinenta e posibil sa apara probleme de ordin psihic.Asa ca iti propun sa-ti gasesti o prietena si sa incepi viata sexuala pai eu i-am spus ca i-a iesit un cos pe fata...(hormonii "ie " de vina) si mi-a spus ca e o alunita.... eeee cat despre experienta.... el vrea descoperiri.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 24 Ianuarie 2009 18:32 |
||
|
Slava Domnului ca mai sunt si astfel de barbati........am renuntzat d emult la gandul ca exista si barbati virgini............in cazul fetelor..am renuntat la acest gand ceva mai devreme...........dc are toata lumea impresia......ca o casatorie nu va functiona daca cei doi n-au incercat inainte ceea ce a fost menit strict doar pt casatorie???????? Felicitari tie. |
||
|
micutzaD Postat pe 24 Ianuarie 2009 20:29 |
||
De la: piticanie, la data 2009-01-24 20:29:49Slava Domnului ca mai sunt si astfel de barbati........am renuntzat d emult la gandul ca exista si barbati virgini............in cazul fetelor..am renuntat la acest gand ceva mai devreme...........dc are toata lumea impresia......ca o casatorie nu va functiona daca cei doi n-au incercat inainte ceea ce a fost menit strict doar pt casatorie???????? pt ca daca sexul nu este peplacul unuia dintre parteneri, acela cauta in alta parte, iar de aici incolo se duce totul de rapa...de aia |
||
|
Postat pe 25 Ianuarie 2009 01:30 |
||
| e cea mai mare prostie sa stai virgin pina la casatorie pt ca dupa noaptea nunti iti dai seama sau mai bine zis isi da seama ca nu ai experienta si ea isi va dori altceva asa ca nu mai asteptati pina la casatorie treceti la treaba si cistigati experienta | ||
|
vali12 Postat pe 25 Ianuarie 2009 11:22 |
||
| Deci nu pot sa cred acest lucru ca esti virgin la varsta ta.E lucru extraordinar ,sa stii ca esti special iar eu personal apreciez mult acest lucru.Pastreaza-ti virginitatea pana la casatorie fiindica viitoarea ta sotie consider ca te va aprecia mult.Esti un om cu adevarat special. | ||
|
deeadeutza99 Postat pe 25 Ianuarie 2009 15:42 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| vreau sa imi sterg contullllllllllll | 5 | De la: mahy33 26 Februarie 2010 22:55 |
| Când femeile pot face primul pas? | 46 | De la: bee_bee 19 Septembrie 2009 21:38 |
| ce decizie sa iau eu pana la urma | 7 | De la: roz5blue6lila7 27 Iulie 2010 18:43 |
|
|
||
| Ti ai gasit jumatatea ? | 40 | De la: anastasia_m 24 Septembrie 2009 21:45 |
| Help!!! | 1 | De la: unreal17 14 Septembrie 2009 21:35 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.