Setari Cookie-uri

Sexul pana la casatorie..

ADICA.... COPIII REZULTATI DINAINTEA CASATORIEI ERAU CONCEPUTI IN VITRO(IN EPRUBETA) ???!!OOOOOOOOOO!!!!!!!!! EMANCIPATI RAU, ANTICII ASTIA!
DECI...TAVERNELE, MATROANELE, DAMELE DE ALCOV, CADANELE, EUNUCII, ETC SUNT O GASELNITA A ISTORICILOR?
CUM N-AM STIUT EU, CA SEXUL IN AFARA CASATORIEI A FOST CUNOSCUT IN MILENIUL 2(SAU 3? ) SI CAT SUNTEM DE MODERNI FACAND ASTA!!!

Postat pe 6 Noiembrie 2008 21:39
cine vrea sa bea o bere

Postat pe 6 Noiembrie 2008 21:41
De la: CRINU, la data 2008-11-06 21:41:42 cine vrea sa bea o bere

ah , daca ziceai de un cico, eram al tau.

Postat pe 6 Noiembrie 2008 21:45
De la: geo32, la data 2008-11-06 21:45:55

ah , daca zice

ai de un cico, eram al tau.

Daca erai din buc te scoteam eu la un cico

Postat pe 6 Noiembrie 2008 22:42

nu ti-e dor de-un brifcor cu gust de bors proaspat, sau de o Lamaita fara zahar?

Postat pe 7 Noiembrie 2008 12:06
Mai oameni buni, topicul asta e de groaza!
A ajuns la pagina 60 deci oricat de fraier a fost virginul initiator care intre timp n-o mai fi virgin demult(i-o fi tras-o si lui cineva; poate viata) tot a nimerit saracul un subiect la care tot romanul are ceva de comentat.
Pacat ca de la sex ati trecut la cico, brifcor si lamaita.
Cred ca intre timp junul nostru virgin a terminat facultatea, are copii (oare nu cumva o vrea sa ramana virgin si dupa casatorie?) iar acum e avocat. Asa ca lasati dracului topicul asta si hai sa ne intalnim pe altele ami interesante.Ce ziceti?
aprov
Postat pe 7 Noiembrie 2008 16:51

geooo zic eu cicoooo!!!!!
esti al mieu????

dandanaua_reloaded
Postat pe 7 Noiembrie 2008 23:22
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-07 23:22:57

geooo zic eu cicoooo!!!!!
esti al mieu????

tu nu vezi ca ne batem pe el, si el nimic :))

Postat pe 7 Noiembrie 2008 23:26
macar cu geo orgasmele sunt garantate te cutremuri de ras ceeel putin!!!!

dandanaua_reloaded
Postat pe 7 Noiembrie 2008 23:36
De la: aprov, la data 2008-11-07 16:51:48Mai oameni buni, topicul asta e de groaza!
A ajuns la pagina 60 deci oricat de fraier a fost virginul initiator care intre timp n-o mai fi virgin demult(i-o fi tras-o si lui cineva; poate viata) tot a nimerit saracul un subiect la care tot romanul are ceva de comentat.
Pacat ca de la sex ati trecut la cico, brifcor si lamaita.
Cred ca intre timp junul nostru virgin a terminat facultatea, are copii (oare nu cumva o vrea sa ramana virgin si dupa casatorie?) iar acum e avocat. Asa ca lasati dracului topicul asta si hai sa ne intalnim pe altele ami interesante.Ce ziceti?

Baiatule, chiar esti haios cu mesajul asta.

Daca tu ai impresia ca eu imi schimb principiile dupa cum bate vantul, atunci sa stii ca esti intr-o eroare mare, de aia obstacol !

Apoi, baiatule, vad ca (si) tu esti tare grijuliu in ce ma priveste...Eu zic s-o lasi balta cu atitudinea asta!

Postat pe 8 Noiembrie 2008 00:12
De la: Unavailable, la data 2008-09-09 00:06:02
Buna,

am sa fiu direct: Sunt baiat. am 22 de ani. unul din principiile mele este urmatorul: intentionez sa nu imi incep viata sexuala (deci, sunt virgin) pana la casatorie !

iata cateva dintre argumentele mele:
1. e modul meu de a fi diferit de ceilalti. unul din ele.
2. astfel, vreau sa cred ca o sa-i dovedesc partenerei (viitoarei sotii), in modul cel mai natural, respectul fata de ea. consider ca -totusi- este un lucru rar care nu stiu cati il mai pot tine si oferii pana la momentul casatoriei.
3. astfel, ea nu o sa aiba motive de gelozie rezultate din faptul ca nu a avut ocazia sa fie prima d.p.d.v. sexual, in viata mea.
4. tot astfel, evit astfel discordiile care ar putea reiesii, pe parcursul casniciei, din faptul existentei unor pateneri sexuali anteriori.. problema care distruge, de multe ori, casnicii care initial pareau de nedespartit (cunosc personal astfel de cazuri, si poate si voi, la fel).

alte argumente care o sa vi le spun pe parcurs (momentan nu vreau sa aglomerez tema prea mult).

Personal, ma simt bine, desi nu e prea usor sa te mentii sa rezisti in conditiile actuale. insa, cu toata modestia, sunt constient ca am o vointa de fier si pot razbii aproape orice, chiar si castitatea pama la casatorie.

Insa -de aceea a deschis topicul- as dorii sa stiu:
1 in principiu, cam in ce masura mai apreciaza o fata (maturã)asa ceva.
2.datorita conjuncturii - studiul imi ocupa destul de mult timp (de fapt e pasiunea mea principala), faptul ca nu agreez relatii partenere imature, etc - de aproape 8 luni nu mai am o prietena, si oarecum incep sa simt putin o frica de apropiere fizica faþã de o fata.. ar putea sa ma afecteze in plan afectiv? sa imi creeze blocaje pe mai incolo ?
3. cat de mult conteaza experienta in practica sexului ? adica, daca eu nu am experienta -desi, de regula, invat neobisnuit de repede orice!- in domeniul sexului, as putea avea probleme ?

alte intrebari, pe parcurs..

Exprmati-va parerea, motivat..

Am o prietena care avea aceleasi idealuri la un moment dat...dar a realizat ulterior ca in draoste trebuie sa functioneze o chimie...si poate va placeti si va intelegeti perfect, dar in pat nu sunteti pe aceeasi lungime de unda...
Am avut o relatie de 3 ani si probabil ne-am fi casatorit daca nu ma gandeam la ceea ce ofer si ceea ce primesc si as fi actionat egoist.
A fost primul barbat din viata mea sexuala, il iubeam, dar nu era acel ceva care sa ma faca sa simt fluturi in stomac...desi aveam 19 ani si gandeam ca un copil iar el 25. Pur si simplu ma adora si simteam asta. Aveam f multa incredere in el...dar nu puteam sa ofer ceea ce primeam din puct de vedere afectiv.
Ulterior am intalnit un alt tip care mi-a schimbat ideea despre sex si relatia nu avea la baza doar prietenie si respect ci si atractie...
Am sa specific un ultim amanunt. E posibil sa ai un noroc fantastic si sa te potrivesti cu sigura persoana din viata ta, dar daca si ea e virgina, ulterior isi va pune (sau nu...) intrebarea daca exista mai bine...
Experimenteaza! Pot sa afirm ca nu te cunosti pe tine f bine in momentul asta...din punct de vedere intim...
Si daca studiezi f mult...asa cum ai precizat in randurile tale, esti constient ca inteligenta emotionala se dezvolta, se cultiva...iar pt asta trebuie sa iti oferi ocazii!
Mult succes!
raluk_hbl
Postat pe 25 Noiembrie 2008 12:05
eteeeee nah!!! pai nu vazusi ca nu vea sa schimbe "principile"?????

oare ce mai face coman....?????

dandanaua_reloaded
Postat pe 25 Noiembrie 2008 19:47
Pana la casatorie pey il apuca somnul daca se casatoresc la batranete ce fac oamenii stau si se uita unul la altul. Hai domne sa o lasam balta si sa-i dam drumul la sex
yumy
Postat pe 25 Noiembrie 2008 20:23
De la: rosemery, la data 2008-11-25 20:23:18Pana la casatorie pey il apuca somnul daca se casatoresc la batranete ce fac oamenii stau si se uita unul la altul. Hai domne sa o lasam balta si sa-i dam drumul la sex

a adormit deja ;)

Postat pe 25 Noiembrie 2008 20:50
saracuu de tine...iti moare de plictiseala...offf tare e greu cu barbatii astia!!!!
efstatiade
Postat pe 26 Noiembrie 2008 15:48
Buna, cu privire la ce ai scris in fraza urmatoare, am sa-ti fac o exemplificare proprie: "- ce vrei sa spui, ca ar fi exagerat sa am pretentia ca ea sa fie virgina ? DA, mi-as dorii sa fie si ea asa.. de ce nu ? o sa ne initiem unul cu celalt si gata. evident, va fi mai greu prima oara, dar imi place sa am initiativa -chiar si prima oara- si o sa fie totul ok."
La fel a avut pretentia si asa a si fost cu primul meu iubit cu care am fost 6 ani;eram virgina, la fel si el. Problema e ca mie i-mi era rusine sa vorbesc cu el despre ceea ce-mi place si ce nu;si asa se face ca relatia dintre noi s-a racit treptat pana l-am inselat prima data(tot cu un virgin :) ) si l-am parasit deoarece cu al doilea am avut puterea sa discut.Dar l-am parasit si pe acesta in cele din urma fiindca am avut ocazia sa fiu cu al treilea care era experimentat si nu se compara cu primii doi.
Morala e urmatoarea:
In general un barbat poate face compromisuri sa traiasca langa o femeie care poate d.p.d.v. sexual nu-l prea multumeste, insa ii ofera stare materiala(astfel are amanta), insa o femeie nu va sta langa un barbat care nu o satisface chiar daca acesta i-ar putea oferi o situatie materiala buna.

Pa sa fii iubit!
rox_rbz
Postat pe 29 Noiembrie 2008 23:02
aaaah ia te uita ... a mai scos cineva topicul lui coman de la naftalina...
fratioare te-ai insurat ce ai facut????
dandanaua_reloaded
Postat pe 29 Noiembrie 2008 23:46
De la: efstatiade, la data 2008-11-26 15:48:09saracuu de tine...iti moare de plictiseala...offf tare e greu cu barbatii astia!!!!

Ma bucur ca esti intru-totul de acord cu mine !

Postat pe 30 Noiembrie 2008 11:25
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-29 23:46:43aaaah ia te uita ... a mai scos cineva topicul lui coman de la naftalina...
fratioare te-ai insurat ce ai facut????

Curiozitatea omoara pisici !

Postat pe 30 Noiembrie 2008 11:28
Mersi Roxana..m-am gandit si la ipoteza aceasta. Perspectiva am mai auzit-o si de la unele dintre cele cu care am discutat...Ce sa spun, probabil ca Principiul ãsta o fi ! Ramane de vazut daca el se aplica in toate cazurile..

Postat pe 30 Noiembrie 2008 11:42
OMG!!!ai o parere mult prea buna despre tine!dar oare si cei din jurul tau au aceeasi parere despre tine?
deea_20
Postat pe 30 Noiembrie 2008 17:23
De la: Unavailable, la data 2008-09-15 23:17:11
Daca esti pe bune virgin, nu te aventura in afirmatii de genul ca stii sa faci o femeie sa se simta bine...crede-ma..o sa dai de dracu cand o sa vezi cat de diferite sunt femeile, sau nu numai, o sa iti dai seama ca nu este atat de usor sa satisfaci o femeie...crezi k daca stai pe bara pana la nunta o sa fie mai bine ? o sa ai o prestatie extraordinara ? hmmm...eu cred k o sa ai o prestatie de 2-3 minute si nevasta lasata cu ochii in soare :)))

---

ce simpatika esti!
ce pacat, ca ti-as demonstra sa vezi tu si apoi n-ai mai sarii cu 2-3 minute..

am spus ca prima data e mai greu, dar cu anumite exercitii poate sa iasa bine chiar din prima. oridcum, de la a doua incolo, nu stiu daca o sa imi faca fatza :D[/quote]

NU ZI "HOP" PANA SA SARI!!!!!!!!!
deea_20
Postat pe 30 Noiembrie 2008 17:27
De la: deea_monik, la data 2008-11-30 17:23:55OMG!!!ai o parere mult prea buna despre tine!dar oare si cei din jurul tau au aceeasi parere despre tine?

Da, bine'nteles.

Postat pe 30 Noiembrie 2008 17:31
coman, iti aduce si tie mos nicolae vreo femeie ?

Postat pe 30 Noiembrie 2008 18:18
Ma asteptam la raspunsul asta!
deea_20
Postat pe 30 Noiembrie 2008 18:32
poate sa-i aduca si 3 ca tot degeaba
poate doar sa le explice si lor cum sta treaba cu virginitatea
deea_20
Postat pe 30 Noiembrie 2008 18:49
El se multumeste si cu un barbat

Postat pe 30 Noiembrie 2008 18:56
nu-i in stare cu o femeie...oare cu un barbat e?
deea_20
Postat pe 30 Noiembrie 2008 20:16
Deea, da de unde stii tu ca nu pot face dragoste cu o femeie ?

Eu cred ca pot sa fac treaba asta si cu mai multe odata :D, numai ca eu m-am gandit sa ofer SANSA asta (de a ma cunoaste dpdv intim) numai unei singure femei.
Orice alte alternative se exclud!

Iar cat priveste barbatii, hai nu mai fiti atat de simpatice in exprimare !

Postat pe 30 Noiembrie 2008 20:48
De la: Coman_, la data 2008-11-30 20:48:08Deea, da de unde stii tu ca nu pot face dragoste cu o femeie ?

Eu cred ca pot sa fac treaba asta si cu mai multe odata :D, numai ca eu m-am gandit sa ofer SANSA asta (de a ma cunoaste dpdv intim) numai unei singure femei.
Orice alte alternative se exclud!

Iar cat priveste barbatii, hai nu mai fiti atat de simpatice in exprimare !

pai,tu tot sustii ca vrei una si buna,dar cu toate astea nu-mi aduc aminte sa fii citit ca ai vreo prietena stabila.oare de ce?zici ca vrei sa te insori cu THE ONE,dar totusi singurel din cate am inteles...Crezi ca poti s-o faci cu mai multe?e posibil,dar hai sa vorbim de asta dupa ce o sa pui treaba in aplicare!
Spui ca vrei sa oferi "sansa" unei singure persoane,iar asta cu sansa ai spus-o de parca ar fi un privilegiu extraordinar.tu chiar crezi ca esti unicat?iti spun sigur ca mai exista altii ca tine,poate chiar mai deosebiti!
deea_20
Postat pe 30 Noiembrie 2008 20:54

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
tatal vitreg o problema?! 2 De la: Iannis 12 Iunie 2010 10:32
Nu stiu ce sa fac 59 De la: kudika029282 16 Februarie 2010 20:59
De ce vorbesc barbatii despre relatiile lor cu alte femei? 5 De la: anastasia_m 21 Septembrie 2010 18:54
relatie - iubire cu o femeie cu 2 copii 38 De la: kudika_22896 20 August 2016 15:35
Sa ma despart sau nu de iubitul meu?! 17 De la: BUBU_84 21 Decembrie 2012 15:54