Setari Cookie-uri

PRO sau CONTRA legalizarii prostitutiei?

De la: Kathara, la data 2009-02-15 20:21:05Umm, ok.

E clar ca ai niste probleme, parerea mea e ca e cazul sa ti le rezolvi.

Ti-o spun a nu stiu cata suta mie oara LASA-MA IN PACE!

Crede-ma, nu vrei sa ma enervezi. As putea cu usurinta sa o sun pe mama ta si sa ii povestescdespre viata ta amoroasa pe bani. Asa ca ti-o zic inca o data, LASA-MA IN PACE! Or else.


A, si asa ca sa nu lasam lucrurile nespuse: daca ma mai agasezi vreodata pe forum cu nebunia ta, cu presupunerile tale bolnave, ghici ce-o sa fac? O s-o sun pe mama ta sa-i spun ca faci sex oral pe bani, ca sa ramai virgina pana in noaptea nuntii, nu de alta. I hope I made myself clear.
beyonce_indragostita
Postat pe 15 Februarie 2009 22:24
lupisor, katy, cand va plictisiti , treceti pe la mine , va rog!

Postat pe 15 Februarie 2009 22:25

Geo, geo nu fii rau!
Kathara
Postat pe 15 Februarie 2009 22:29
De la: Kathara, la data 2009-02-15 22:29:29
Geo, geo nu fii rau!


e un text cu o pagina doua in urma , pus de mine la adresa voastra!
daca asa cu frumosu' nu intelegeti, barem sa rad de voi!

Postat pe 15 Februarie 2009 22:32
De la: geo_sh, la data 2009-02-15 22:32:59
De la: Kathara, la data 2009-02-15 22:29:29
Geo, geo nu fii rau!


e un text cu o pagina doua in urma , pus de mine la adresa voastra!
daca asa cu frumosu' nu intelegeti, barem sa rad de voi!


Pai eu la puncte punct am completat cu "pup".
Kathara
Postat pe 15 Februarie 2009 22:38
pentru ca sincer, nu sunteti departe de proaspatul neincheiat scandal de p-aci, lasat ca-n gara!
si forma asta de aducere a lucrurilor, doar de voi stiute, de lucruri pe care i le spui unui prieten, caruia ii te destainui, pe un forum doar de dragul de a face rau, este una dintre cele mai josnice , daca nu cea mai josnica , forma de jignire virtuala si reala!
sa scoti in relief intimitati , sa aduci in discutie discutii avute in privat , spune-ti-le voi cum vreti , doar de dragul de a improsca o prietenie, cu rahat, doar pentru a arata lumii cea tu stii despre cealalta, sa te simti superioara........cui foloseste!?
si uite asa , se duce bruma de admiratie si respect, pe care o purtam voua, doua userite de pe acest minunat forum.
continuati, va rog!

Postat pe 15 Februarie 2009 22:49
Ai dreptate, Geo. Asta-i viata, oricum e o dicutie care pe mine nu ma intereseaza sa o port.

Mossadul m-a trimis aici cu un scop, nu sa pierd timpul.
Kathara
Postat pe 15 Februarie 2009 23:46
uneori chiar stii ce sa spui...uneori...nu si atunci cand vorbesti cu mine dar eu sunt o fiinta generoasa si te iert ....si de maine...ma fac gheisa!!!
_oktober_
Postat pe 15 Februarie 2009 23:47
pt cei burlaci si fara nici un D-zeu sunt pro..pt cei cu iubite familie sunt contra....sau sa se faca si bordeluri pt femei..ca pana la urma si noi avem nevoi nu? deci sa-i verifice la intrare de vereghete:))
alina2809
Postat pe 16 Februarie 2009 00:12
De la: Kathara, la data 2009-02-15 23:46:57Ai dreptate, Geo. Asta-i viata, oricum e o dicutie care pe mine nu ma intereseaza sa o port.

Mossadul m-a trimis aici cu un scop, nu sa pierd timpul.

...........sa nu ma implici in treburile tale ...murdare............
nico1234
Postat pe 16 Februarie 2009 00:19
De la: _oktober_, la data 2009-02-15 23:47:50 uneori chiar stii ce sa spui...uneori...nu si atunci cand vorbesti cu mine dar eu sunt o fiinta generoasa si te iert ....si de maine...ma fac gheisa!!!


pot sa fiu samuraiul tau ?



Postat pe 16 Februarie 2009 01:12
De la: wolfy, la data 2009-02-15 16:55:48
De la: iris_4_ever, la data 2009-02-15 15:49:14Wolfy , am citit povestea cu prietena ta ....cel putin asa ai considerat-o la un moment dat.
Eu de exemplu imi pun prietenii pe caprarii , stiu cam la ce m-as putea astepta de la un anumit prieten sau nu motiv pentru care te intreb daca nu cumva te asteptai si tu la ceva de genul din partea ei.

In luna decembrie am facut curatenie intre prieteni ...desi stiau ca obisnuiesc sa fac teste ( din pacate majoritatea testelor mele se refera la bani ) s-au comportat asa cum s-a comportat o fosta prietena acum 2-3 ani ...fosta prietena deoarece a picat testul iar ei erau la curent cu testul respectiv.

Cu toate astea , l-au picat cu brio si ei desi discutaseram de n ori pe tema asta

Orice vor spune la un moment dat despre mine ...nu ma va afecta cu nimic pentru ca stiu ca nu sunt prietenii mei si acum ma astept la reactii adverse.
Daca vreodata am avut dubii in privinta comportamentului meu fata de ei , reactia lor mi le-a indepartat ...asa ca parerea de rau ca mi-am pierdut prietenii a fost inlocuita de bucuria de a stii cu cine am de-a face cu adevarat.


Nu, nu ma asteptam la asa ceva din partea ei. Tocmai asta e. Mi se pare marsav sa vorbesti despre viata personala a cuiva(inclusiv aspecte foarte personale, ca de exemplu familia) fara acordul persoanei respective. Asta lasand la o parte minciunile. Oricum, mersi ca te-ai aplecat asupra "povestioarei" mele. In rest, chair doresc sa termin cu subiectul asta.

Dar tu cum ii testezi cand vine vorba de bani? Nu inteleg.

Si Dor-a, eu apreciez in continuare lucrurile care m-au apropiat de persoana respectiva(deci as avea si cuvinte de lauda la adresa ei), dar asta nu inseamna ca voi uita vreodata ce a facut. Si da, eu sunt persoana care sa coaca razbunari elaborate, dar deocamdata nu am experienta. Cine stie, poate o sa devin foarte talentata in timp.


Stii, eu ma refeream la ea, la schimbarea ei brusca de atitudine catre tine, pietena - sau chiar fosta prietena, na! - intr-un timp atat de scurt.
Razbunarea... Neah, Wolfy, nu merita... In opinia mea, evident... sa iti petreci timpul, timp pe care nimeni nu ti-l va da inapoi vreodata, plina de ura, concentrata asupra unui singur tzel; sa... aduni energie negativa in tot timpul asta, cu singura finalitate de a te razbuna, de a-i face rau cuiva... Eu zic ca are efect de bumerang... Te afecteaza pe tine cel putin la fel de mult ca si pe ea.
Stii, viata mi-a... tras de cateva ori covorul de sub picioare de m-am trezit in fund (nu pot blama oameni, i-adevarat, mai mult... intamplari, coincidente, viata, pe Dumnezeu... ma rog)... Deci stiu ce spun.
Dealtfel, ceea ce intuiam eu, mi s-a confirmat la cursul de Leadership (ma rog, era in spaniola, Liderazgo ) ... Acolo se facea si un pic de psihologie (evident, nu te pot invata cum sa interactionezi cu oamenii fara asta) si profa ne-a zis o chestie pe care ulterior am verificat-o si s-a dovedit adevarata. Si anume ca acelasi gand nu il avem o singura data si dupa, dispare. Acelasi gand se repeta consecutiv, zile de-a randul. Deci daca azi te-ai gandit 20 de minute la ceva neplacut, ai sa te gandesti si maine, si poimaine, si ras-poimaine, pana cand ori se intampla ceva care-ti distrage atentia ori "iei tu atitudine" intr-un fel sau altul vis-a-vis de gandul acela.
Si uite asa, actiunile ei josnice si dorinta ta de razbunare pot sa-ti amarasca prea mult timp din viata. Nu merita! (Repet, parerea mea! si tinand seama ca nici macar nu ai cerut-o, simte-te libera sa o ignori )...
Dor_a
Postat pe 16 Februarie 2009 09:10
De la: catch_a_fire, la data 2009-02-15 21:13:21
De la: Kathara, la data 2009-02-15 20:44:10
De la: catch_a_fire, la data 2009-02-15 20:41:49deci sant pro si chiar o sa mi deschid si o casa de prostitutie dar cu barbati si o sa fac cinste tuturor fetelor de pe kudica sa se mai calmeze putin ce ziceti? sper sa nu ma balacariti si pe mine acum!!va pup si nu va mai certati


Eu vreau o pereche de gemeni. Ai?


face fata rost!!!

Catch_a_fire, off-topic la fo 500 de ani lumina, da' ma "arde" rau de tot: De cate ori vad nick-ul tau ma gandesc la el in romana si-mi vine expresia aia a noastra: "Luar-ai foc!" si ma umfla rasu' Deci nici nu conteaza ce postezi tu, io-s deja hlizita inainte de a citi...
Dor_a
Postat pe 16 Februarie 2009 09:30
De la: _oktober_, la data 2009-02-15 23:47:50 uneori chiar stii ce sa spui...uneori...nu si atunci cand vorbesti cu mine dar eu sunt o fiinta generoasa si te iert ....si de maine...ma fac gheisa!!!

Si io, si io, si io!
Geo, uite ce zice Georgia, ca vrea sa fie samurai! Pai tu ce Ninja mamii ei de treaba pazesti, de tre' sa fie Georgia samurai, a?
Dor_a
Postat pe 16 Februarie 2009 09:35
Asa Dora...spune-i !!!...da' am inteles ca ar fi bine sa am un patron
_oktober_
Postat pe 16 Februarie 2009 10:05
De la: _oktober_, la data 2009-02-16 10:05:20Asa Dora...spune-i !!!...da' am inteles ca ar fi bine sa am un patron

Patron, Okto? Adica cum
Dor_a
Postat pe 16 Februarie 2009 11:15
samurai am deja pe georgia!!!! da' un patron al meu personal ??
_oktober_
Postat pe 16 Februarie 2009 12:15
Aaaa! Ala, nenea danna! Pai da, uitasem...
Dor_a
Postat pe 16 Februarie 2009 12:22
Geo, sa stii ca exista ceva si mai josnic decat o cearta in doi pe un forum, si chestia asta e expunerea vietii personale( si inca cu mari minciuni) a unui individ care nu se poate apara. Sau uite, sa-ti mai dau un exemplu: eu nu mi-am pus poza pe niciun forum, pe niciun site, in schimb fosta mea prietena a facut asta. Sper ca esti de acord cu mine ca este o chestie inacceptabila. Nimeni nu are dreptul sa puna o poza cu tine pe un forum/site, daca nu iti cere acordul. Si culmea e ca dupa toate astea imi mai si spune ca nu o mai interesez demult si ca eu sunt obsedata de ea!!! De parca eu i-as fi discutat viata personala pe forumuri, de parca eu as fi pus poze cu ea, de parca eu i-as fi spart mail-urile.In fine...


Iar daca am pierdut bruma ta de respect, inseaman ca n-am pierdut mult!

Dor_a, multumesc pentru sfaturi. O sa-mi treaca si mie, chestia e ca nu suport sa mi se incalce un drept de baza: dreptul la viata mea persoanala.
beyonce_indragostita
Postat pe 16 Februarie 2009 12:22
Acu' eu tot amintesc lumii ca's mai inceata, da' e vorba de o persoana despre care stim si noi?
Ca abia acum am remarcat schimbul de replici cu Kathy...
Ma rog, nu e treaba mea... Sper ca totul sa se termine cu bine
Dor_a
Postat pe 16 Februarie 2009 12:29
Dor_a, se stie ea mai bine persoana respectiva. Iar de terminat vreau si eu sa se termine bine pentru mine, adica vreau sa fiu lasata sa-mi traiesc viata fara sa mi se expuna amorurile pe forumuri, fara sa mi se posteze poze ca sa fiu clasificata antropologic(si asta vine de la cineva pentru care nu mai prezint demult interes...), fara sa fie informate cunostintele comune despre viata mea intima, fara sa mi se sparga mailuri. Altceva nu vreau.
beyonce_indragostita
Postat pe 16 Februarie 2009 23:05

Eu sper ca totul sa se termine cu bine.
Dor_a
Postat pe 17 Februarie 2009 09:58
De la: nickoll4y, la data 2008-09-24 13:55:39 Ce considerati ca ar fi mai bine?Ca barbatii sa mearga la bordeluri unde fetele sunt cu avize medicale la zi sau la cele care sunt pe marginea soselelor si in alte locatii care nici ele nu stiu cate boli au?
Daca partenerul dvs de viata ar apela ;a astfel de servicii care ar fi optiunea mai potrivita?
Chiar si pentru fanteziile erotice ale unui cuplu cred ca cel mai indicat lucru ar fi o dama de companie cu acte in regula.

Asta e cu dus si-ntors....e mai bine sa fie curate, sanatoase, sa plateasca taxe la stat si sa aiba carte de munca dar....multi barbati nu apeleaza acum la serviciile unor femei de genul tocmai pentru ca risca sa ia ceva "la pachet" ....iar in momentul in care totul ar fi sigur, adici fetele ar fi curate si cu analizele la zi...cred ca va creste numarul doritorilor, si pe de alta parte cred ca toti ar merge cel putin o data pentru a vedea cum e...deci TOTI...nu am nici un dubiu...si eu as merge daca as fi barbat (asa sa vad cum e) In concluzie sunt....nu stiu...cred ca....cu mintea pro....cu sufletul impotriva.

ocs
Postat pe 4 Martie 2009 12:35
Ieri am avut ceva timp si am cazut la insistentele colegilor mei de a vizita Hamburgul.Binenteles,ca niste baieti care sunt "statuti" de aproximativ 2 luni jumate prin strainatazuri,primul lucru care ne-a trezit interesul a fost un cartier pe nume ST. PAULI, cartier care se aseamana un pic cu cel roshu din Amsterdam.............bine la Amsterdam nu am fost,dar din auzite...Fiind pentru prima data in asemnea locuri "pline de poezie" , am fost adanc impresionat cum o meserie pe care pana nu demult o consideram mizera se poate desfasura in conditii de deplina sanatate publica si chiar , pe alocuri , sa fie capabila sa iti trezeasca ca si,vizitator sceptic,ideea de a incerca.Pe langa celebrele cinematografe porno si localurile de streaptease unde masturbarea este prima si ultima porunca "biblica" din regulamentul de ordine interioara , sunt si celebrele "prostituate la vitrina" unde sincer chiar am ramas placut surprins de esteticul anumitor fete....iar la femei frumoase imi place sa cred ca am gusturi.De asemenea exista hoteluri unde intrii ca in magazin......."produsele" te asteapta in fata camerei foarte frumos si incitant expuse......clientul citeste eticheta si negociaza......pune "produsul" in cos.....si plateste la casa.De asemenea si aici,foarte multe "produse" sunt BIO si ca atare...de calitate.

In concluzie...acest fenomen...pentru ca eu nu-l consider altfel.....se poate desfasura in conditii maxime de divertisment pentru cei care sunt deschisi spre astfel de activitati si deasemenea poate reprezenta o alternativa destul de convingatoare,cred,a actului sexual mecanic cu scopuri "ejaculative" si deci "eliberatoare" in momentele in care sortii de a face acelasi lucru normal si natural iti sunt potrivnici.

Ca atare sunt pentru legalizarea acestei activitati....care exista de cand lumea si pamantul...iar faptul ca refuzam pe motive oculte sa acceptam acest lucru,pe unii dintre noi ne face sa fim ignoranti la pornirile "umane" de care noi oamenii,umani fiind, dam dovada. Tchus!!


VisareInVant
Postat pe 16 Martie 2009 08:13
VANT, legalizarea la care te referi nu face decat sa araae ca suntem de acord sa incurajam pornirile "eliberatoare" si ea FEMEIA este in acest caz doar un "cos". De ce nu s-ar legaliza atunci si bigamia?Daca esti barbat adevarat ar trebui sa fii capabil ca indiferent cat de erect ai fi si de plin de dorinta daca nu e reciprocitate reala intre tine si femeia cu care te unesti sa nu dai curs acelor porniri. Daca insa e reciprocitate si o atractie pe mai multe niveluri (erotic, afectiv, intelectual, spiritual) ar trebui sa nu exsite legi si inhibitii in calea acestei uniri!
all_the_love
Postat pe 16 Martie 2009 08:22
Hehe! Ete ca s-a legalizat. Deja subiectul e perimat.
Dor_a
Postat pe 16 Martie 2009 08:33
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-02-12 11:40:21
De la: BERBEACA, la data 2009-02-12 07:38:58

Neah is prea tanara pentru riduri spre deosebire de altele de pe aici...si altii bineinteles...care strica o discutie prin stouri ieftine ...etc...mai da eu zic sa faceti schimb de telefoane daca tot va iubiti asa mult si sa vb asa nu aici pe forum ca sincer,,,,Si tu cu cartile tale de legislatie...lasa-ma femeie..sau ce oi fi cu cartile tale ca nu am nevoie sa vb din carti ca tine sa arat ca am in casa asa ceva si cand citez stau cu ea pe genunchi sperand ca o sa ii dau pe spate pe aia pe forumuri...OK???Bravo tie esti culta esti minunata etc....Esti suuuper tareeee


nu esti draga prea tanara pt riduri ,ai deja daca pe tine te enerveaza o discutie pe un forum....
in plus de asta , cum iti explicam scoate nasul din cartulii comerciale si citeste carti care sa iti fie de folos cu adevarat .... nu "povesti de adormit copii" daca nu esti in stare sa iti sustii cu argumente solide ceea ce spui mai bine taci (sau te abtii sa scri ineptii).
james clavel nu este isoric ci doar un romancier.




DAaaa oaaau si culmea ce a scris el a fost povestit de o tanti care a si trait chestiile alea....
Ai o inteligenta muuuult sub nivel ca sa discut cu tine si totusi tare mi-ar placea sa ne vedem fata in fata sa vedem caaare e mai citita dintre noi...
BERBEACA
Postat pe 16 Martie 2009 08:41
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-02-12 11:34:12
De la: BERBEACA, la data 2009-02-12 07:50:55

NUUU NUUUU nu se culca cu unu ca sa ajunga gheisa ...Doamne retarda esti fiinta :))) nu imi vine sa creeed

hai fi serioasa .... nu ii era vanduta virginitatea????(de catre "sora mai mare" unui client care trebuia sa o intretina si sa aiba o relatie de lunga durata cu ea????
dragutoooooo????
pe ce lume traiesti?????
scoate nasul din romanele gen sandra brown si mai citeste si tu cate ceva despre traditiile si istoria japoniei inainte sa mananci "c a c a t" cu gura plina...nu de alta dar pute



Neah cred ca mirosul vine de la mintea ta statuta...sandra brown??Ce e asta??Aaa staaai staaai ca avea mastusi-mea un exemplar si mi-am bagat nasu prin el cand aveam vreo 14 ani si m-a scarbit...da am impresia ca daca dai exemplu o 'scriitoare' de genu asta, taaare ti-o freci cand ajungi la punctele culminante...ai ma ca iti fac cadou un vibrator ceva...tot nu tine loc de barbat da orisicat decat un dest sau doua....
BERBEACA
Postat pe 16 Martie 2009 08:44
De la: nickoll4y, la data 2008-10-02 23:40:11Pt. Loredanafit : draga mea divorturile nu se vor inmulti .daca omul merge doar 1-2h la un asemenea loc sotia,prietena ,iubita nu vor afla la fel ca si cand va merge cu ona dintr-un anume bar sau club.in final totul ar fi ok.eu consider ca ce nu stii nu te poate durea.nu?


Din pacate asa-i
PROSTIA nu doare ~
nu-i un pacat ?

As fi de acord, NUMAI pentru faptul ca in acest fel barbatii NU ar mai avea motive sa te trateze ca pe o profesionista sau sa faca pe nevinovatul, deh, a furat si el un sarut unei femei cinstite, sau ... i-a turnat un plod, chiar daca vedeti EL nu vroia ...
Sa se duca deci acolo unde sunt cele care NU vor nici ele plozi, dar nici saruturi GRATUITE - adica fara repercursiuni sau obligatia respectului cuvenit

Altfel, NU inteleg cu ce ne-ar ajuta bordelurile? Bolile tot se vor raspandi, femei proaste tot vor fi si pe langa, etc.
Prostitutia NU este o EDUCATIE !!! Este doar o metoda de a obisnui barbatii cu ideea ca femeile sunt OBIECTE. Daca este vre-o problema in familie, ei vor da fuga la bordel caci sa deschida gura si sa-si exprime nedumeririle Nu se va intampla in veci!!!
Iar un impotent nu o sa devina cu nimic mai bun la pat, ci doar mai obosit decat era orisicum, nevasta sa asteptand in continuare cu lunile sau anii ... la NIMIC.

Ar exista si bordeluri cu servicii pentru clienti femei???

Ei? Voi realizati ca OMENIREA SE DUCE LA PIERZANIE? Mai bine v-ati pune problema AMARATILOR VOSTRII DE COPII CARE NU AU UN WC DECENT IN NICI O SCOALA ROMANEASCA, NICI UN MANUAL totdeauna NOU. Nu avem un serviciu medical competent, si nici de asigurari reale de pensii. NU avem un sistem LEGISLATIV si voi vreti PROSTITUTIE LEGALIZATA

Dar este o adevarata PROSTITUTIE intregul sistem POLITIC Romanesc!

Sunteti
agoldfish
Postat pe 17 Martie 2009 01:06
De la: BERBEACA, la data 2009-03-16 08:44:38
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-02-12 11:34:12
De la: BERBEACA, la data 2009-02-12 07:50:55

NUUU NUUUU nu se culca cu unu ca sa ajunga gheisa ...Doamne retarda esti fiinta :))) nu imi vine sa creeed

hai fi serioasa .... nu ii era vanduta virginitatea????(de catre "sora mai mare" unui client care trebuia sa o intretina si sa aiba o relatie de lunga durata cu ea????
dragutoooooo????
pe ce lume traiesti?????
scoate nasul din romanele gen sandra brown si mai citeste si tu cate ceva despre traditiile si istoria japoniei inainte sa mananci "c a c a t" cu gura plina...nu de alta dar pute



Neah cred ca mirosul vine de la mintea ta statuta...sandra brown??Ce e asta??Aaa staaai staaai ca avea mastusi-mea un exemplar si mi-am bagat nasu prin el cand aveam vreo 14 ani si m-a scarbit...da am impresia ca daca dai exemplu o 'scriitoare' de genu asta, taaare ti-o freci cand ajungi la punctele culminante...ai ma ca iti fac cadou un vibrator ceva...tot nu tine loc de barbat da orisicat decat un dest sau doua....


ie-te -te minunatie..revenisi???
cu acelasi subiect???
hai tanti baga mare si uimeste-ma cu inteligenta lu' mata....



vis-a -vis de care, imi permit sa am serioase indoieli ca ar exista.... nu de alta dar.... inca iti lipseste cu desavarsire intelegerea a ceea ce am scris eu si ceea ce ai sustinut tu.
ca sa fiu fata cuminte si sa iti explic... vorbim de 2 lumi diferite... o gheisha isi are locul in japonia unde poate sa fie ridicata in slavi pentru ceea ce face, in momentul in care acelasi concept de gheisha (si aici poti sa iei ca exemplu fetele de la escort services) si, respectivul concept, il introduci in romania si in gandirea europeana... ma indoiesc ca are aceeasi valoare ...
deci in momentul in care vei fii in stare sa intelegi ce anume spun probabil ca o sa incerc sa-mi schimb parerea despe mataluta... pana una alta ramai aceesi insipida fara pic de substanta.

dandanaua_reloaded
Postat pe 17 Martie 2009 01:18

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
eu varsator...el varsator!!!!!!!! 17 De la: just_heaven 27 Mai 2009 09:54
fecioara&taur 11 De la: loredanayonella 16 Februarie 2011 09:29
CEL MAI TARE ZODIAC-GEMENI 33 De la: KarasCristina 17 Iunie 2012 18:23
Caraterizari generale ale zodiilor?!!! 253 De la: yogeolove 15 Iulie 2010 18:44
Eu Sagetator .. el Scorpion 12 De la: ammy38 13 Mai 2010 08:46