PRO sau CONTRA legalizarii prostitutiei?

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
Rating curent PRO sau CONTRA legalizarii prostitutiei?: (4.4 din 9 voturi)
 
Pagini: << 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >> Sari la pagina:
beyonce_indragostita Avatarul lui beyonce_indragostita

2411 mesaje
Membru din: 8/04/2008CITEZ SI EU DE PE WIKIPEDIA, IN ROMANA DE ADATA ASTA, FIINDCA SE PARE CAPENTRU UNII ENGLEZA E UN MISTER:

Gheișele (芸者 geisha, însemnând "artist" sau "persoană a artelor") sunt în același timp artiste și entertaineri în tradiția japoneză. În regiunea Kansai termenii Geiko (芸妓), pentru gheișă și Maiko (舞妓), pentru gheișă ucenică, au fost folosiți încă de la Restaurarea Meiji. Gheișele erau foarte cunoscute în secolul al XVIII-lea și în secolul al XIX-lea; ele mai există și astăzi, cu toate că numărul lor este în permanentă scădere.
[modifică] Termeni
Geisha (în grafie românească gheișă) este cel mai familiar termen al vorbitorilor limbilor europene și de asemenea cel mai folosit de japonezi. Ca toate substantivele japoneze, nu există distincție între varianta de singular și de plural a termenului.

Există și așa-numitele onsen geisha (gheișă de băi, onsen însemnând băi termale) care sunt de fapt prostituate, neavând nici pregătirea artistică și nici nivelul de rafinament al unei gheișe adevărate. În plus, în timpul ocupației americane a Japoniei după ce de-al Doilea Război Mondial, unele femei tinere, doritoare de a aduna bani, PRETINDEAU CA SUNT GHEISE SI OFEREAU FAVORURI SEXUALE OSTASILOR AMERICANI.ACESTE DOUA ELEMENTE AU FACUT SA SE RASPANDEASCA OPINIA TOTAL GRESITA CA GHEISELE AR FI PROSTITUATE.

LO AND BEHOLD!
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
draga mea dupa cate vad iti place sa ai dreptate, desi sti bine ca nu ai dreptate.....ti-am dat definitia prostitutiei tocmai pt ca stiam ca esti putin mai capoasa,dar se vede treaba ca nu vrei sa intelegi si pace buna.


PROSTITÚȚIE s. f. 1. ocupație a femeii care întreține relații sexuale contra unei plăți sau a unor avantaje materiale; (p. ext.) stare în care membrii societății duc o viață sexuală instabilă, schimbându-și partenerii. o casă de ~ = bordel. 2. (fig.) înjosire, folosire degradantă a calităților, a talentului.

observi cu atentie ultimele cuvinte????

FOLOSIRE DEGRADANTA A CALITATILOR ,A TALENTULUI ????

draga mea ...de ce nu devi tu prima gheisha a Romaniei ca sa vedem si noi cam cati te considera mai mult decat o fatuca slaba de minte (ca sa nu soun proasta ca n-are sens sa ma repet).

am specificat foarte clar ca ma refeream la gheishe tu vorbesti de toate femeile (adica citesti cam pe sarite).ce pot sa iti fac mai varcolacule?????

daca atata te duce pe tine capatana?????spune tu???? pot eu sa nu las prostul sa fie fudul????nuuuu.....deci, te las in plata Domnului ca tu o ti una si buna pe a ta ,cum ca a face sex pt favoruri materiale ,nu numai pe bani ,nu te face o prostituata ,si din nou ma refer strict la gheishe si la conceptia europeana si sociala in care traiesc eu....(asta referitor la faptul ca ghishele nu intretineau raporturi sexuale cu clientii lor ,fapt sustinut in continuare de catre mareata dumneavostra persoana)asa ,ca sa iti dau un mic exemplu, daca in romania s-ar deschide o casa pt gheishe ....cum crezi ca le-ar spune????femei intretinute?????aaa nuuuuu stai putin le-ar spune..... booooh.... gaseste-le tu definitia ca vad ca te pricepi la asta.faptul ca citezi trunchiat ce vrei tu sa iti sustina argumentele nu iti da dreptate draga mea... de pe aceeasi pagina ti-am dat citate referitoare la ritualurile prin care trebuie sa treaca o fata, femeie ,pana sa ajunga gheisha, si faptul ca aceasta va fi intretinuta de un barbat (casatorit de preferinta) si cu care va intretine si alt fel de raporturi decat pur artistice....deci ,respira adanc.... citeste totul mami, si cand ai terminat .... mai reciteste inca o data, pana intelegi ceea ce citesti.
inca nu mi-ai spus te-au lasat musulmancele balta si nu mai ai ce face????
te plictisesti nu-i asa????
mai ce naspa tre' sa fie....
nu-ti bate capul cu ce fac eu , sunt la munca si ma plictisesc de moarte de aceea continui sa te las sa iti dai in petec.Raporteaza abuz de limbaj
you can kiss my kitty ass
Iradiatu_ Avatarul lui Iradiatu_

473 mesaje
Membru din: 31/01/2009
Oras: botosani

Aoleu...nu s-a mai terminat cu gheisele?...
Raporteaza abuz de limbaj
Join the dark side and win a cookie
beyonce_indragostita Avatarul lui beyonce_indragostita

2411 mesaje
Membru din: 8/04/2008

De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-02-12 17:05:29draga mea dupa cate vad iti place sa ai dreptate, desi sti bine ca nu ai dreptate.....
ti-am dat definitia prostitutiei tocmai pt ca stiam ca esti putin mai capoasa,dar se vede treaba ca nu vrei sa intelegi si pace buna.
am specificat foarte clar ca ma refeream la gheishe tu vorbesti de toate femile.
ce pot sa iti fac mai varcolacule?????
daca atata te duce pe tine capatana?????
spune tu???? pot eu sa nu las prostul sa fie fudul????
nuuuu.....
deci, te las in plata Domnului ca tu o ti una si buna pe a ta ,cum ca a face sex pt favoruri materiale nu te face o prostituata ,si din nou ma refer strict la gheishe si la conceptia europeana si sociala in care traiesc eu....
asa ,ca sa iti dau un mic exemplu, daca in romania s-ar deschide o casa pt gheishe ....cum crezi ca le-ar spune????
femei intretinute?????

aaa nuuuuu stai putin le-ar spune..... booooh.... gaseste-le tu definitia ca vad ca te pricepi la asta.

faptul ca citezi trunchiat ce vrei tu sa iti sustina argumentele nu iti da dreptate draga mea... de pe aceeasi pagina ti-am dat citate referitoare la ritualurile prin care trebuie sa treaca o fata, femeie ,pana sa ajunga gheisha, si faptul ca aceasta va fi intretinuta de un barbat (casatorit de preferinta) si cu care va intretine si alt fel de raporturi decat pur artistice....
deci ,respira adanc.... citeste totul mami, si cand ai terminat .... mai reciteste inca o data, pana intelegi ceea ce citesti.


Draga mea, nu te poti numi altfel decat cretina. Sau ma rog, exista denumiri si mai rele care ti se potrivesc de minune, dar sa ne oprim aici.

1. Nu te refereai la gheise, ci la femei in gemeral. Ai spus ca dupa parerea Europei in care traiesti tu, femeile care se culca cu mai mult de un barbat sunt prostitiate.

2. Ai spus ca o femeie care face sex cu un barbat casatorit e c....a, si asta tot dupa conceptia ta evoluata. dar ai uitat sa-mi spui cum se numeste un barbat casatorit care comite adulter.

3. Ai spus ca adulterul e in codul penal.

4. TU CHIAR NU INTELEGI CA CITEZI NISTE SURSE IMBECILE?


IATA AICI TOT DE PE WIKIPEDIA:

translation of geisha into English would be "artist" or "performing artist".

Another term used in Japan is geiko, a word from the Kyoto dialect. Full-fledged geisha in Kyoto are called geiko. This term is also commonly used in the region to distinguish geisha practiced in traditional arts from prostitutes who have co-opted the name and attire of geisha (see below). Prostitutes wear the bow of their sash, or obi, in front of their kimono, but geisha wear their obi at the back. True geisha usually had the luxury of a professional aide to help them in the difficult process of dressing; their clothing is made up of several layers of kimono and undergarments, and an obi is more than a simple band of cloth. Dressing could take over an hour, even with professional help. Prostitutes, however, had to take off their obi several times a day, so theirs were far less complex, and tied at the front for ease of removal and replacement.

Apprentice geisha are called maiko (舞子, lit. "dance child"). It is the maiko, with her white make-up and elaborate kimono and hairstyle, that has become the stereotype of a "geisha" to westerners, rather than the true geisha. A woman entering the geisha community does not have to start out as a maiko, having the opportunity to begin her career as a full geisha. In fact, a woman above 21 is considered too old to be a maiko and becomes a full geisha upon her initiation into the geisha community. However, those who do go through the maiko stage enjoy more prestige later in their professional lives.

Tokyo geisha generally do not follow the ritualized Kyoto maiko apprentice process. The training period can be six months to a year – notably shorter than a Kyoto maiko – before she debuts as a full geisha. The trainee is referred to as a han'gyoku (半玉) or "half-jewel", or by the more generic term o-shaku (御酌), lit. "one who pours (alcohol)". On average, Tokyo geisha tend to be older than their Kyoto counterparts, many holding formal degrees from university.


DECIIII.....PENTRU CEI CARE AU SARIT PESTE ORELE DE ENGLEZA;


Gheisa inseamna in traducere artista.
Termenul geiko este folosit in unele regiuni in care prostituatele au imprumutat costumul si numele de gheisa.
Prostituatele isi poarta obi-ul in fata chimonoului, gheisele in spate(pentru a se deosebi unele de altele, si cu siguranta si datorita traditiei).


Stages of training:

Stages of training
This section does not cite any references or sources.
Please help improve this section by adding citations to reliable sources. Unverifiable material may be challenged and removed.

Traditionally, they began their training at a very young age. Although some girls were sold to geisha houses ("okiya") as children, this was not common practice in reputable districts. Daughters of geisha were often brought up as geisha themselves, usually as the successor ("atotori" meaning heir) or daughter-role ("musume-bun") to the okiya.

The first stage of training was called shikomi. When girls first arrived at the okiya, they would be put to work as maids, required to do any necessary tasks. The work was difficult with the intent to "make" and "break" the new girls. The most junior shikomi of the house would have to wait late into the night for the senior geisha to return from engagements, sometimes as late as two or three in the morning. During this stage of training, the shikomi would go to classes at the hanamachi's (the geisha district's) geisha school. In modern times, this stage still exists to accustom the girls to the traditional dialect, traditions and dress of the "karyūkai."

Once the recruit became proficient with the geisha arts, and passed a final, difficult dance exam, she would be promoted to the second stage of training: minarai. Minarai are relieved of their housekeeping duties. The minarai stage focuses on training in the field. Although minarai attend ozashiki (banquets in which guests are attended by geisha), they do not participate at an advanced level. Their kimono, more elaborate than a maiko's, are intended to do the talking for them. Minarai can be hired for parties, but are usually uninvited (yet welcomed) guests at parties that their onee-san ("older sister": the Minarai's senior or mentor) attends. They charge 1/3 hanadai (fee). Minarai generally work with a particular tea house (called "minarai-jaya") learning from the "okaa-san" (proprietress of the house). These techniques are not taught in school, as skills such as conversation and gaming can only be absorbed through practice. This stage lasts only about a month or so.

After a short period of time, the third (and most famous) stage of training began, called maiko. Maiko are apprentice geisha, and this stage can last for years. Maiko learn from their senior geisha mentor and follow them around to all their engagements. The onee-san/imouto-san (junior) relationship is important. Since the onee-san teaches her maiko everything about working in the hanamachi, her teaching is vital. She will teach her proper ways of serving tea, playing shamisen, and dancing, casual conversation and more. The onee-san will even help pick the maiko's new professional name with kanji or symbols related to her own name. Regional variations exist, as the han'gyoku of Tokyo are known for being sassy and the Kyoto maiko are known for being demure.

After a period as short as six months (in Tokyo) or as long as five years (in Kyoto), the maiko is promoted to a full-fledged geisha, and charges full price for her time. Geisha remain as such until they retire.


Modern geisha
This section does not cite any references or sources.
Please help improve this section by adding citations to reliable sources. Unverifiable material may be challenged and removed.

DACA TU IMI SPUI MIE UNDE VEZI TU AICI CA SCRIE DESPRE VINDEREA VIRGINITATII, ITI DAU UN PREMIU.

SI SA NU UITAM CA WIKIPEDIA IN ENGLEZA E PRIN FORTA LUCRURILOR MULT MAI AVANSTA DECAT CEA IN ROMANA.

In cele din urma tin sa-ti spun ca ti-ai demonstrat inca o data prostia profunda si incultura crasa(probabil ca ar trebui sa scriu grasa, nu de alta, dar sa intelegei si tu).
Raporteaza abuz de limbaj
beyonce_indragostita Avatarul lui beyonce_indragostita

2411 mesaje
Membru din: 8/04/2008


De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-02-12 15:49:42

faptul ca una sau cateva, aveau relatii cu un barbat nu insemana ca restul gheiselor se limitau la un singur barbat in toata viata lor(ceea ce automat le aduce, conform conceptiei europene aia in care traiesc eu ca tu cred ca esti de pe una din lunile lui saturn)in sfera prostitutiei


Ok, deci mie mi se pare ca aici scrie ca daca o gheisa nu se limiteaza la un singur barbat toata viata ei, asta o duce in sfera prostitutiei. Acum eu vin si intreb: ce au dom'le gheisele astea atat de special sa fie tratate altfel decat restul femeilor? Adica daca astea se culca cu mai multi, sunt c...e. Daca o europeanca se culca cu mai multi, nu e c..a. Nu prea cred. Intelesul frazei era altul, anume ca a te culca cu mai multi barbati te duce in sfera prostitutiei deoarece asa iti spune conceptia ta europena. Si cum in Europa nu exista gheise, rezulta in mod logica ca conceptia ta europeana(meriti cacofonia), nu se poate referi la gheise. Si atunci la cine sa se refere? Nu cumva la restul femeilor?

Deci femeilor, daca v-ati culcat cu mai multi barbati, sunteti niste c...e!

In alta oridine de idei, daca gheisele ar trai in Romania, le-as denumi prin traducerea in romana a numelui lor japonez, le-as spune adica artiste. Si nu in ultimul rand, in prostia ta insondabila nu ai inteles ca nu toate gheisele sunt intretinute. De ce? Simplu: fiindca a fi intretinuta nu este in fisa postului unei gheise. A, ca unele dintre ele sunt intretinute, asta e altceva. Iar a fi intretinuta nu este egal cu a fi prostituata.
Raporteaza abuz de limbaj
Patricianul Avatarul lui Patricianul

26 mesaje
Membru din: 29/09/2008
Oras: bucurestiDACA TU IMI SPUI MIE UNDE VEZI TU AICI CA SCRIE DESPRE VINDEREA VIRGINITATII, ITI DAU UN PREMIU.

SI SA NU UITAM CA WIKIPEDIA IN ENGLEZA E PRIN FORTA LUCRURILOR MULT MAI AVANSTA DECAT CEA IN ROMANA.

In cele din urma tin sa-ti spun ca ti-ai demonstrat inca o data prostia profunda si incultura crasa(probabil ca ar trebui sa scriu grasa, nu de alta, dar sa intelegei si tu).

si sa nu uitam ca cercetatorii englezi sustin cele mai aberante ipoteze
si ei fac cele mai tampite cercetari

Raporteaza abuz de limbaj
daca esti destept, lasa prostii in pace, daca esti prost, incearca sa nu ramai asa
Fosta membra Kudika.ro
De la: wolfy, la data 2009-02-12 17:19:27

Draga mea, nu te poti numi altfel decat cretina. Sau ma rog, exista denumiri si mai rele care ti se potrivesc de minune, dar sa ne oprim aici.1. Nu te refereai la gheise, ci la femei in gemeral. Ai spus ca dupa parerea Europei in care traiesti tu, femeile care se culca cu mai mult de un barbat sunt prostitiate.DACA ESTI PROASTA MACAR NU TE DA DE GOL STAI DRACU' IN BANCA TA !!!! CITESTE DRACULUI BINE ...si am sa le iau pe rand:1.Existau gheise care aveau relatii cu barbati necasatoriti, deci nu erau adulterine, si barbati care aveau relatii cu barbati casatoriti, deci erau adulterine. Bun. Ce legatura are adulterul cu prostitutiafaptul ca una sau cateva(GHEISHE ...CRETINOOOOO) , aveau relatii cu un barbat nu insemana ca restul gheiselor se limitau la un singur barbat in toata viata lor(ceea ce automat le aduce, conform conceptiei europene aia in care traiesc eu ca tu cred ca esti de pe una din lunile lui saturn)in sfera prostitutiei

2. Ai spus ca o femeie care face sex cu un barbat casatorit e c....a, si asta tot dupa conceptia ta evoluata. dar ai uitat sa-mi spui cum se numeste un barbat casatorit care comite adulter.

NU STIU TU PE CE PLANETA TRAIESTI DAR IN LIMBAJ VULGAR... SI IN MAI TOATE MINTILE CEEA CE AI SCRIS ESTE ADEVARAT DECI NU VAD UNDE AM GRESIT EU, DACA NU ESTI VREO INTRETINUTA SAU TE CULCI TU PERSONAL CU VREUNUL INSURAT ....SI ATUNCI PROBABIL CA SE SCHIMBA ECUATIA ,NU-I ASA ? CA DEH, PERSOANELE DE FATA SE EXCLUD.

3. Ai spus ca adulterul e in codul penal.MEA CULPA, A ADULTERUL A TRECUT IN CIVIL DIN IUNIE 2005....4. TU CHIAR NU INTELEGI CA CITEZI NISTE SURSE IMBECILE?

IATA AICI TOT DE PE WIKIPEDIA:TIN SA TE ANUNT CRETINOOOO ,CA ESTI ROMANCA????SI CA POSTEZI PE UN FORUM ROMANESC ????? SI CA CEEA CE SCRI NU IMI ESTE DESTINAT NUMAI SI NUMAI MIE CI SI CELORLATI UTILIZATORI????

SAU ESTI ATAT DE FRAIERA SA NU ITI DAI SEAMA CA SE FACE MISTO DE TINE???SI SA NU UITAM CA WIKIPEDIA IN ENGLEZA E PRIN FORTA LUCRURILOR MULT MAI AVANSTA DECAT CEA IN ROMANA.REFERITOR LA FRAZA ASTA NU MA OBOSESC SA ITI RASPUND ...STI DE CE????

PT CA NU FACI DECAT SA ITI DEMONSTREZI ,NU AROGANTA, CI IMBECILITATEA DE CARE DAI DOVADA.... CE CAUTI FATA DRAGA IN ROMANIA ????? NU TE SIMTI OPRIMATA DE ATATIA PROSTI CU CARE ITI PERMITI SA STAI DE VORBA?????

Raporteaza abuz de limbaj
you can kiss my kitty ass
Fosta membra Kudika.ro
De la: wolfy, la data 2009-02-12 17:28:04


In alta oridine de idei, daca gheisele ar trai in Romania, le-as denumi prin traducerea in romana a numelui lor japonez, le-as spune adica artiste.

CE TI-AM ZIS EU CA ESTI FATA "DASHTEAPTA" .....
Si nu in ultimul rand, in prostia ta insondabila nu ai inteles ca nu toate gheisele sunt intretinute.

INCA NU AI INTELES IN TOTALITATE CEEA CE AI CITIT DESPRE GHIESHE, DECI, INCA O DATA RECITESTE MAMI RECITESTE...


GHEISHELE SUNT INTRETINUTE....

De ce? Simplu: fiindca a fi intretinuta nu este in fisa postului unei gheise.

SI PT ASTA TREBUIE SA TE CRED PE TINE PE CUVANT NU???


AUZI ???? CAREI GHEISHE I-AI TINUT TU LUMANAREA?????


STI CE INSEAMNA EXPRESIA ,NU-I ASA???

A, ca unele dintre ele sunt intretinute, asta e altceva. Iar a fi intretinuta nu este egal cu a fi prostituata.

AAAAHHHHH CE-TI MAI PLACE SA VORBESTI CA SA TE AFLI IN TREABA...

Raporteaza abuz de limbaj
you can kiss my kitty ass
Fosta membra Kudika.ro
Mama, biata dandanica iar s-a bagat intr-o chestie care o depaseste. Pai bine, mai wolfy, cu asa ceva ti-ai gasit sa disculti cultura japoneza?

Tanti nu face diferenta intre prostituata si femeie intretinuta, daramite alte chestii mai profunde.

Sau i-o fi dor sa se faca de ras din nou,
Raporteaza abuz de limbaj
Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people.
Fosta membra Kudika.ro
De la: Kathara, la data 2009-02-12 22:16:17Mama, biata dandanica iar s-a bagat intr-o chestie care o depaseste. Pai bine, mai wolfy, cu asa ceva ti-ai gasit sa disculti cultura japoneza?

Tanti nu face diferenta intre prostituata si femeie intretinuta, daramite alte chestii mai profunde.

Sau i-o fi dor sa se faca de ras din nou,


Raporteaza abuz de limbaj
you can kiss my kitty ass
Fosta membra Kudika.ro
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-02-12 22:41:25
De la: Kathara, la data 2009-02-12 22:16:17Mama, biata dandanica iar s-a bagat intr-o chestie care o depaseste. Pai bine, mai wolfy, cu asa ceva ti-ai gasit sa disculti cultura japoneza?Tanti nu face diferenta intre prostituata si femeie intretinuta, daramite alte chestii mai profunde.Sau i-o fi dor sa se faca de ras din nou,
Ce-i iubire, te plictisesti? Iar incep istericalele? Ai memoria tare scurta!


De la: wolfy, la data 2009-02-12 16:24:08
A, si ca tot veni vorba: din punctul meu de vedere o c....a e una care are o parerea si dupa o perioada si-o schimba, acuzandu-i pe cei care aveau aceeasi parere ca ea ca sunt imorali.Un exemplu: doua prietene vorbesc despre sex oral. Una spune ca prietenul ei i-a cerut asta, insa nu stie daca sa aceepte sau nu. E sfatuita sa aceepte. Dupa ce a facut asta si ii da prietenei care a sfatuit-o vestea cea mare, prietena in cauza ii spune ca e o c....a." Ce vrei sa spui, nu mi-ai zis tu ca e ok sa fac asta, ca si tu ai face-o cu prietenul tau daca l-ai iubi?"" Eu nu am spus asa ceva, eu sunt o persoana morala, nu as face asa ceva niciodata. Tu in schimb esto o c...a!"Ei, dupa mine c...a e cea care a sfatuit-o sa accepte si apoi o face c...a fiindca i-a acceptat sfatul.


Eu am facut asa ceva, voiam sa vad daca o duce capul sa gandeasca singura. Nu a dus-o. That was fun.
Raporteaza abuz de limbaj
Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people.
Fosta membra Kudika.ro
De la: Kathara, la data 2009-02-12 22:59:34
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-02-12 22:41:25
De la: Kathara, la data 2009-02-12 22:16:17Mama, biata dandanica iar s-a bagat intr-o chestie care o depaseste. Pai bine, mai wolfy, cu asa ceva ti-ai gasit sa disculti cultura japoneza?

Tanti nu face diferenta intre prostituata si femeie intretinuta, daramite alte chestii mai profunde.

Sau i-o fi dor sa se faca de ras din nou,
Ce-i iubire, te plictisesti? Iar incep istericalele? Ai memoria tare scurta!

A, si ca tot veni vorba: din punctul meu de vedere o c....a e una care are o parerea si dupa o perioada si-o schimba, acuzandu-i pe cei care aveau aceeasi parere ca ea ca sunt imorali.

Un exemplu: doua prietene vorbesc despre sex oral. Una spune ca prietenul ei i-a cerut asta, insa nu stie daca sa aceepte sau nu. E sfatuita sa aceepte. Dupa ce a facut asta si ii da prietenei care a sfatuit-o vestea cea mare, prietena in cauza ii spune ca e o c....a.

" Ce vrei sa spui, nu mi-ai zis tu ca e ok sa fac asta, ca si tu ai face-o cu prietenul tau daca l-ai iubi?"

" Eu nu am spus asa ceva, eu sunt o persoana morala, nu as face asa ceva niciodata. Tu in schimb esto o c...a!"

Ei, dupa mine c...a e cea care a sfatuit-o sa accepte si apoi o face c...a fiindca i-a acceptat sfatul.
Raporteaza abuz de limbaj
you can kiss my kitty ass
Fosta membra Kudika.ro
Ce se intampla, ema draga? N-ai descoperit inca arta de a scrie? Tot la 2 ani ai ramas?
Raporteaza abuz de limbaj
Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people.
Fosta membra Kudika.ro
De la: Kathara, la data 2009-02-12 23:02:16Ce se intampla, ema draga? N-ai descoperit inca arta de a scrie? Tot la 2 ani ai ramas?
Raporteaza abuz de limbaj
you can kiss my kitty ass
Fosta membra Kudika.ro
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-02-12 23:03:55
De la: Kathara, la data 2009-02-12 23:02:16Ce se intampla, ema draga? N-ai descoperit inca arta de a scrie? Tot la 2 ani ai ramas?


Ai dreptate, esti depasita.
Raporteaza abuz de limbaj
Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people.
Fosta membra Kudika.ro
De la: Kathara, la data 2009-02-12 23:04:43
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-02-12 23:03:55
De la: Kathara, la data 2009-02-12 23:02:16Ce se intampla, ema draga? N-ai descoperit inca arta de a scrie? Tot la 2 ani ai ramas?


Ai dreptate, esti depasita.

Raporteaza abuz de limbaj
you can kiss my kitty ass
G_Bogdan Avatarul lui G_Bogdan

874 mesaje
Membru din: 5/09/2008
Oras: bucuresti

Si eu care credeam ca ,eu sunt o pers incapatanata , dragutele din Bucuresti pai ce inseamna asta ,v-ati facut echipa?
Va rog maine dimineata adunarea in Piata Romana mai exact Sala Dales cu 1 pix si o foaie A4.
Asa nu se mai poate
Raporteaza abuz de limbaj
Bun venit in Romania. Fixati-va ceasul cu 50 de ani in urma. Va multumim!
necunoscut Avatarul lui necunoscut

1130 mesaje
Membru din: 5/02/2009

De la: G_Bogdan, la data 2009-02-12 23:17:50Si eu care credeam ca ,eu sunt o pers incapatanata , dragutele din Bucuresti pai ce inseamna asta ,v-ati facut echipa?
Va rog maine dimineata adunarea in Piata Romana mai exact Sala Dales cu 1 pix si o foaie A4.
Asa nu se mai poatesala dales nu e la universitate ?
Raporteaza abuz de limbaj
G_Bogdan Avatarul lui G_Bogdan

874 mesaje
Membru din: 5/09/2008
Oras: bucuresti

De la: Georgia99, la data 2009-02-12 23:19:58
De la: G_Bogdan, la data 2009-02-12 23:17:50Si eu care credeam ca ,eu sunt o pers incapatanata , dragutele din Bucuresti pai ce inseamna asta ,v-ati facut echipa?
Va rog maine dimineata adunarea in Piata Romana mai exact Sala Dales cu 1 pix si o foaie A4.
Asa nu se mai poatesala dales nu e la universitate ?


Se afla intre Romana si Universitate ,mai repde (cel putin eu) ajungi de la Romana
Raporteaza abuz de limbaj
Bun venit in Romania. Fixati-va ceasul cu 50 de ani in urma. Va multumim!
Fosta membra Kudika.ro
E langa Intercontinental, mult mai aproape de Universitate.
Raporteaza abuz de limbaj
Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people.
G_Bogdan Avatarul lui G_Bogdan

874 mesaje
Membru din: 5/09/2008
Oras: bucuresti

De la: Kathara, la data 2009-02-12 23:28:39E langa Intercontinental, mult mai aproape de Universitate.


Cu ce ai masurat draga cu cm pentru talie?
Raporteaza abuz de limbaj
Bun venit in Romania. Fixati-va ceasul cu 50 de ani in urma. Va multumim!
necunoscut Avatarul lui necunoscut

1130 mesaje
Membru din: 5/02/2009

De la: G_Bogdan, la data 2009-02-12 23:35:50
De la: Kathara, la data 2009-02-12 23:28:39E langa Intercontinental, mult mai aproape de Universitate.


Cu ce ai masurat draga cu cm pentru talie?


iti zic eu, asa este
Raporteaza abuz de limbaj
G_Bogdan Avatarul lui G_Bogdan

874 mesaje
Membru din: 5/09/2008
Oras: bucuresti

De la: Georgia99, la data 2009-02-12 23:36:55
De la: G_Bogdan, la data 2009-02-12 23:35:50
De la: Kathara, la data 2009-02-12 23:28:39E langa Intercontinental, mult mai aproape de Universitate.


Cu ce ai masurat draga cu cm pentru talie?


iti zic eu, asa este


Stiu fata ,dar dc nu ma lasi sa imi fac si eu numarul?
Sau ma vrei doar pt tine
Raporteaza abuz de limbaj
Bun venit in Romania. Fixati-va ceasul cu 50 de ani in urma. Va multumim!
necunoscut Avatarul lui necunoscut

1130 mesaje
Membru din: 5/02/2009

De la: G_Bogdan, la data 2009-02-12 23:39:35
De la: Georgia99, la data 2009-02-12 23:36:55
De la: G_Bogdan, la data 2009-02-12 23:35:50
De la: Kathara, la data 2009-02-12 23:28:39E langa Intercontinental, mult mai aproape de Universitate.


Cu ce ai masurat draga cu cm pentru talie?


iti zic eu, asa este


Stiu fata ,dar dc nu ma lasi sa imi fac si eu numarul?
Sau ma vrei doar pt tineal meu esti, al meu ramai
Raporteaza abuz de limbaj
G_Bogdan Avatarul lui G_Bogdan

874 mesaje
Membru din: 5/09/2008
Oras: bucuresti

De la: Georgia99, la data 2009-02-12 23:40:20
De la: G_Bogdan, la data 2009-02-12 23:39:35
De la: Georgia99, la data 2009-02-12 23:36:55
De la: G_Bogdan, la data 2009-02-12 23:35:50
De la: Kathara, la data 2009-02-12 23:28:39E langa Intercontinental, mult mai aproape de Universitate.


Cu ce ai masurat draga cu cm pentru talie?


iti zic eu, asa este


Stiu fata ,dar dc nu ma lasi sa imi fac si eu numarul?
Sau ma vrei doar pt tineal meu esti, al meu ramai


Da stapana mea , am inteles
Raporteaza abuz de limbaj
Bun venit in Romania. Fixati-va ceasul cu 50 de ani in urma. Va multumim!
googoodoll Avatarul lui googoodoll

1276 mesaje
Membru din: 7/11/2007

am si eu o nelamurire: de ce persoanele inteligente, fara urma de indoiala asta, nu reusesc sa poarte o discutie civilizata, nu pot sa pricep. asta una, si a doua, dupa umilele mele cunostinte, gheisele nu pot fi considerate c.., din simplul fapt ca la ei erau si sunt foarte respectate, indiferent de activitatea sexuala, pentru talentul lor si pentru munca depusa ani intregi pentru desavarsirea acestuia. deci nici vorba de asemanare intre termenul peiorativ din bogata noastra limba si gheise.
Raporteaza abuz de limbaj
http://www.erepublik.com/en/referrer/googoodoll
Fosta membra Kudika.ro
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-02-12 11:31:34
De la: BERBEACA, la data 2009-02-12 07:50:55

NUUU NUUUU nu se culca cu unu ca sa ajunga gheisa ...Doamne retarda esti fiinta :))) nu imi vine sa creeed


imi place despre tine ca esti fata citita.... dar nu te duce freza mai departe de lungul nasului.....
draga mea inca o data iti repet... "traseul" pt a deveni gheisha trece prin patul unui client.

daca esti atat de incuiata incat sa nu cunosti nici macar atata lucru ...fi serioasa si fa-ti un bine, nu te enerva ca faci riduri degeaba,asta unu la mana, si apoi mai citeste si tu ce insemna sa devi gheisha toate stadiile prin care trebuia sa treaca o fetita... etc.
serios chiar atat de incuiata esti????


Da ok hai sa o lasam balta:) nu mai am chef de contraziceri inutile nu o sa ajungem la un consens niciodata...
Raporteaza abuz de limbaj
Sirius Avatarul lui Sirius

52 mesaje
Membru din: 11/12/2008

Imi permit sa intervin si eu cu o mica observatie. Oficial si teoretic, gheisele nu sunt prostituate. Neoficial si practic, probabil multe dintre ele sunt. Nu am stat sa citesc tot ce ati scris si nu mi-am dat seama daca ati dezbatut ce inseamna o gheisa sau ce face o gheisa. Totusi, cred ca este o discutie fara sfarsit. Fara indoiala au fost, sunt si vor fi artiste. Nu inseamna ca se vor limita la atat. Cred ca e vorba de o optiune personala a fiecarei gheise, avand in vedere ca sunt stadii/nivele prin care ea poate sau nu sa treaca . A spune ca toate gheisele sunt prostituate e ca si cum ai spune ca toate romancele sunt tiganci. Asta pretindeau mai demult unii europeni, nu? La fel, a pretinde ca toate gheisele sunt ,, pure,, e ca si cum ai spune ca toti preotii sunt sfinti sau ca toate vedetele sunt artiste. E o diferenta. Fiecare padure isi are uscaturile ei. Sunt convinsa ca multe gheise au ajuns sa practice meseria asta tintind o realizare materiala inainte de toate, si un barbat potent financiar. Asta nu inseamna ca este o regula si ca numai asa poti deveni gheisa.

Discutia asta nu poate avea un final multumitor pentru ambele parti de aici, din simplu motiv ca fiecare are partea ei de dreptate. Dar, oficial si teoretic, gheisele nu sunt prostituate.
Intr-adevar, diferenta dintre o femeie intretinuta si o prostituata este mare, chiar daca dpdv moral poate e vorba de aproximativ acelasi lucru. La urma urmei, atata timp cat o femeie intretine relatii sexuale numai pentru bani, ce mai conteaza daca e vorba de unul sau zece barbati? E mai virtuoasa fata care se culca un an de zile cu un batran repugnant, decat fata care alege 10 tineri in locul acelui batran? Nu, zic eu. Nu sunt adepta lozincii ,, Scopul scuza mijloacele,,.
Exclud din start varianta in care femeia si barbatul se iubesc si au o relatie bazata in primul rand pe sentimente.
Raporteaza abuz de limbaj
Prost nu e cel care nu intelege nimic.. ci acela care intelege totul pe dos.
liza24_84 Avatarul lui liza24_84

681 mesaje
Membru din: 19/12/2008
Oras: bucuresti

Dar totusi aici suntem pe un topic despre prostitutie si noi ne-am axat deodata pe problema gheiselor.....treaba lor ce fac ,ce nu fac cu viata lor,dar totusi eu cred ca sunt niste fraiere daca se prind ca niste capuse de un barbat cu bani pt a fi intretinute si a trai practic degeaba pe Pamant,sau pt placerile lui...ma rog...nu sunt de acord cu ce fac ele,sunt ca niste sclave,traiesc pt placerea barbatului,mi se pare ca sunt intr-un fel ingradite,nu pot face tot ce-si doresc ele...
In fine....in secolul XXI nu ar trebui sa mai existe asa meserie sau ce o fii ea...ma refer la faptul ca nu ar trebui sa mai existe gheise ca pe vremuri...pt ca acum sunt atatea posibilitati...de ce sa fii sclava barbatului...?????
Raporteaza abuz de limbaj
Nu putem stii daca lumea in care traim este reala sau e doar un vis....
Fosta membra Kudika.ro
De la: G_Bogdan, la data 2009-02-12 23:17:50Si eu care credeam ca ,eu sunt o pers incapatanata , dragutele din Bucuresti pai ce inseamna asta ,v-ati facut echipa?
Va rog maine dimineata adunarea in Piata Romana mai exact Sala Dales cu 1 pix si o foaie A4.
Asa nu se mai poate

Si ce facem acolo?
( Dales e foarte aproape de iesirea dinspre Inter de la statia Universitate... Vedeti ce le stiu? )
Raporteaza abuz de limbaj
Pagini: << 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >> Sari la pagina: