Setari Cookie-uri

PRO sau CONTRA legalizarii prostitutiei?

De la: Dor_a, la data 2009-03-16 08:33:18Hehe! Ete ca s-a legalizat. Deja subiectul e perimat.


...in Romania ...inca nu
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-5487808-catalin-predoiu-noul-cod-penal-nu-legalizeaza-prostitutia.htm
ocs
Postat pe 18 Martie 2009 12:35
De la: ocgiogi, la data 2009-03-18 12:35:46
De la: Dor_a, la data 2009-03-16 08:33:18Hehe! Ete ca s-a legalizat. Deja subiectul e perimat.


...in Romania ...inca nu
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-5487808-catalin-predoiu-noul-cod-penal-nu-legalizeaza-prostitutia.htm
pai da .........cum dreaq........nu sa legalizat prostitutia dar sa legalizat incestul
FRANNNCE
Postat pe 18 Martie 2009 16:30
De la: tantric_mistery, la data 2009-03-16 08:22:48VANT, legalizarea la care te referi nu face decat sa araae ca suntem de acord sa incurajam pornirile "eliberatoare" si ea FEMEIA este in acest caz doar un "cos". De ce nu s-ar legaliza atunci si bigamia?Daca esti barbat adevarat ar trebui sa fii capabil ca indiferent cat de erect ai fi si de plin de dorinta daca nu e reciprocitate reala intre tine si femeia cu care te unesti sa nu dai curs acelor porniri. Daca insa e reciprocitate si o atractie pe mai multe niveluri (erotic, afectiv, intelectual, spiritual) ar trebui sa nu exsite legi si inhibitii in calea acestei uniri!


Eu nu vad lucrurile asa de generale...."Ea FEMEIA" nu exista....exista insa miliare de FEMEI....cu miliarde de posibilitati si miliarde de personalitati...Cea care alege sa fie "cos" alege din perspectiva liberului arbitru influentata probabil de perceptia individuala ca asta stie sa faca mai bine.

Am mai vazut observat pe cineva pe acest forum care stantzeaza persoanele cu etichete gen "barbati adevarati" si "femei adevarate"...lucru care mi se pare fals.Noi doi sau noi 100 nu o sa avem niciodata aceeasi perceptie despre "adevar" pentru ca adevarul este abstract si este construit pe baza experientelor anterioare de catre fiecare individ.

Ideile tale sunt utopice gen....comunismul lui Karl Marx....si nu tin cont de constructia genetica a noastra. Este o parere....si nimic mai mult...Tchuss!

VisareInVant
Postat pe 19 Martie 2009 08:38
De la: ocgiogi, la data 2009-03-18 12:35:46
De la: Dor_a, la data 2009-03-16 08:33:18Hehe! Ete ca s-a legalizat. Deja subiectul e perimat.


...in Romania ...inca nu
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-5487808-catalin-predoiu-noul-cod-penal-nu-legalizeaza-prostitutia.htm


Nu legalizeaza prostitutia, doar pregateste legalizarea ei. La scandalul pe care l-a starint (banuiesc ca exista inca), la cum s-au impartit din nou romanii in doua tabere... era firesc (era pe naiba!!) sa fie pregatit terenul. Amuzant e altceva. Permite practicarea prostitutiei de catre femeile care nu au alt mod de supravietuire. Logica mi-ar spune ca aici se incadreaza pensionarele, femeile cu nshpe copii acasa... femile trecute de 40 de ani care nu mai sunt acceptate la un loc de munca.. etc etc. Putem pariu ca tot "studentele" vor da procentul cel mai mare? Am pus ghilimelele de rigoare.. stiti la ce ma refer.
rashela
Postat pe 19 Martie 2009 08:45
Of Of...
Ia ganditi-va putin...
Daca avem toate sistemele "puse la punct" ...adica sanitar cu medici impecabili , invatamant ireprosabil , finante transparente , justitie implacabila ...
De ce nu am avea si prostitutie "curata".
Ganditi-va si la amaratele a caror barbati se duc la cate o pitzipoanca si vin acasa plini de sifilis...blenoragie...blabla.
Macar asa ...tantile astea o sa aibe analizele facute , o sa plateasca impotite la stat ...and everyone will pe happy :)).

Optimisti fratilor...optimisti :)...
Zambeste...maine poate fi mai rau (nush daca se poate mai rau d'atata...da nah...speranta moare ultima )
angelofsorrow
Postat pe 26 Martie 2009 16:31
Mai copii, cine v`a spus voua ca prostitutia se va legaliza ?
Nu se va legaliza in niciun caz, doar ca nu se va mai raspunde penal pt prostitutie... adica gagicutele nu se vor mai duce la zdup dar vor plati amenzi... iar prostitutia ramane ilegala. In cazul contrar,ar trebui legalizat si proxenetismul. Nu?
DolceGinu
Postat pe 26 Martie 2009 20:06
"Pro sau contra legalizarii prostitutiei?"

Contra
Diavolyta_
Postat pe 26 Martie 2009 21:37
CONTRA ... sunt impotriva legalizarii prostitutiei... poi ce se mai alege de noi, ganditiva ce bani ar trebuii sa se dea pentru anumite fantezii sexuale ,,, ce ati vrea sa nu se mai insoare oamenii ???? !!!! sunt CONTRA acestui mic-mare eveniment pe care toti il aproba ... oameni buni nu este chiar.. ce faceti? asa incurajati racolarea de persoane ,,, ce credeti ca daca se legalizeaza nu o sa fie tot la fel acei "pesti"??? , o sa fie mai rau , mai ales ca ar fi protejati de lege !!!! s-ar alege praful de tara asta , majoritatea femeilor s-ar prostitua cu acte in regula ... hai sa fim seriosi!!!!unde s-ar ajunge??? ......
catalyn_2792
Postat pe 1 Aprilie 2009 08:27
De la: catalyn_2792, la data 2009-04-01 08:27:50CONTRA ... sunt impotriva legalizarii prostitutiei... poi ce se mai alege de noi, ganditiva ce bani ar trebuii sa se dea pentru anumite fantezii sexuale ,,, ce ati vrea sa nu se mai insoare oamenii ???? !!!! sunt CONTRA acestui mic-mare eveniment pe care toti il aproba ... oameni buni nu este chiar.. ce faceti? asa incurajati racolarea de persoane ,,, ce credeti ca daca se legalizeaza nu o sa fie tot la fel acei "pesti"??? , o sa fie mai rau , mai ales ca ar fi protejati de lege !!!! s-ar alege praful de tara asta , majoritatea femeilor s-ar prostitua cu acte in regula ... hai sa fim seriosi!!!!unde s-ar ajunge??? ......


Eee pai ei sunt oameni cu viziuni moderne maaaa, europene, ce vrei de la ei sa recunoasca ca vb numai aberatii si si ei stiu asta da din dorinta de a nu parea .....invechiti....
BERBEACA
Postat pe 1 Aprilie 2009 08:50
*
ellecris
Postat pe 1 Aprilie 2009 10:27
Eu sunt TOTAL CONTRA! Nu se poate asa ceva! As ta inseamna ca toti barbatii vor da buzna, in cireda, la parasute! Ca vorba aia ''fetele'' vor fi fara boli cu transmitere sexuala, isi vor face analize, bla- bla, bla-bla... Barbatii, daca sunt prosti lasa-i sa ia BTS-uri, macar sa se invete minte! Poate le mai au pe cunostinta si pe iubite, sotii!
ellecris
Postat pe 1 Aprilie 2009 10:32
PRO! ( si nu pentru ca sunt barbat- ci pentru ca rationez- inainte de a pune patima - precum doamnele de mai sus)
a. Cine se "duce" - merge si asa - "nelegalizat"
b. Daca tot e s-o faca- macar sa fie un cadru lipsit de sicane si curse ( de ex- am citit mai demult o metoda de a face bani cu o fatuca si un proxenet- in Complex in regie: Ea lua banii "consumatorului" apoi- cand sa se "apuce de treaba" proxenetul venea si striga "Politia!" Ea fugea si ...gata!
c. Poate fi tratata ca o meserie oarecare: Face parte din industria Entertainmentului si ca atare, ar trebui sa fie tazata si urmarita ca atare;
Fetele de mai sus care strang din buze marunt nu realizeaza ce benefic este- si pentru ele.
( si aici putem intra intr-o polemica de tipul: sentimentalism vs. ratiune...)
G_I_JOE
Postat pe 1 Aprilie 2009 11:03
Buna,mai sincer de ce sa fim copii si sa ne ascundem dupa deget?!Prostitutie exsta dintotdeauna si asta e clar.Acum in ceea ce priveste "copii" cele care va faceti griji de ce educatie primesc...ei bine aceeasi ca si cea de pana acum decat ca ar intelege mai bine sa se protejeze,parerea mea,eu am avut la liceu niste colegi care s-au sus la cele de pe centura..sincer credeti ca mamele lor stiau??? Ei bine cred ca nu si acum urneaza intrebarea: NU CREDETI CA ATI PREFERA CA BAIETII VOSTRII SA NU RISTE ATATEA BOLI????Eu cred ca da.In ceea ce priveste o alta frustrare a vostra desprea lipsa de interes manifestata de casnicie...sa fim seriosi si azi sunt barbati care nu se casatoresc si ei vor ramane si azi exista prostituate e vorba de principii(daca ele exista) de educatie si normal de OM ce asteptari are de la viata si de la sine.
Eu sunt cat se poate de PRO!!!
Ana28
Postat pe 1 Aprilie 2009 12:13
Sunt pentru legalizare, deoarece in felul acesta suntem protejati toti. Cine vrea sa se duca nu are decit s-o faca, platim impozit la stat, vor platii si ei, ele si vor avea de lucru si medicii ginecologi. In felul acesta vom putea beneficia toti de prostia altora. Daca un magazin , o farmacie, un croitor... poate plati impozit , de ce nu poate si o prostituata?
taurita61
Postat pe 1 Aprilie 2009 18:06
da, cine se duce se duce si asa.....dar dintre cei care nu se duc acum, vor incepe sa mearga....inclusiv adolescenti...copii....

nu prea mi se pare in regula...

si nu cred ca analizele si controalele alea ar fi pe bune...cum iti falsifica acum analizele sau iti da adeverinte false la doctor....nu vad de ce nu ar fi la fel si cu ele...

deocamdata in Romania, mai bine ar inanspri legile care penalizeaza prostitutia decat sa o legalizeze si sa o transforme in sport national
DayC
Postat pe 2 Aprilie 2009 19:10
Nu-mi vine sa cred ...
O parte dintre cei care AICI sunt importiva prostitutiei si a legalizarii acesteia ...scriau la un alt topic cu atata inversunare :))...scriau despre iertare si compasiune.
Pai si acuma unde sunt astea toate?
Acu le blamati pe prostituate si nu doriti sa treaca la legalitate.
Hai sa facem totu ca pe vremea lu' ceasca. Hai sa ne prefacem ca suntem orbi si natura sa isi urmeze cursul.
De ce sunteti atat de ofticate dragelor?
Sau sunteti din randul celor ale caror prieteni , iubiti sau soti sunt clienti fideli a acestor fete???
Incercati si voi o doza de realism.
Prostitutia e cea mai veche "meserie" din lume. TAKE IT OR LIVE IT.
Ca se face cu perdea ...ca toti stim de ea ...stim ca exista no metter what ...baaaaaaai...
Macar sa fiti linistite ca cei care merg la ele sunt mai feriti de boli ...ca nu sunt sanse sa apara politia sau televiziunea sa ii surprinda...sau SA VA SURPRINDA :)).
Iar cine a zis ca analizele se pot falsifica.....iubita...se poate cere sa se mai faca un set de analize.
Iar persoanele care vor conduce asemenea bordele...vor avea grija ca fetele sa fie in regula. Altfel risca ani muuuulti de inchisoare.
Altcineva zicea ca in Romania trebuie un sistem de legi mai aspre.
Asa e ...adeva graiesti.
Da' ma intreb daca TU sau altcineva d'aici ati facut vreo petitie in acest sens. Daca ati mers la vreun partid sa va spuneti parerea.
Sau la ziar.
Heeeelllllllloooooooo...exista libertatea de exprimare. Si orice ziar ar fi mai mult decat incantat sa va asculte opiniile si sa faca un subiect pe tema asta. Le-ar creste rating-ul.
Think about it...
Nu mai faceti pr grozavele ...pur si simplu incercati sa ganditi logic.
angelofsorrow
Postat pe 3 Aprilie 2009 09:32
De la: DayC, la data 2009-04-02 19:10:54da, cine se duce se duce si asa.....dar dintre cei care nu se duc acum, vor incepe sa mearga....inclusiv adolescenti...copii....

nu prea mi se pare in regula...

si nu cred ca analizele si controalele alea ar fi pe bune...cum iti falsifica acum analizele sau iti da adeverinte false la doctor....nu vad de ce nu ar fi la fel si cu ele...

deocamdata in Romania, mai bine ar inanspri legile care penalizeaza prostitutia decat sa o legalizeze si sa o transforme in sport national
nickoll4y
Postat pe 5 Aprilie 2009 00:54
De la: DayC, la data 2009-04-02 19:10:54da, cine se duce se duce si asa.....dar dintre cei care nu se duc acum, vor incepe sa mearga....inclusiv adolescenti...copii....

nu prea mi se pare in regula...

si nu cred ca analizele si controalele alea ar fi pe bune...cum iti falsifica acum analizele sau iti da adeverinte false la doctor....nu vad de ce nu ar fi la fel si cu ele...

deocamdata in Romania, mai bine ar inanspri legile care penalizeaza prostitutia decat sa o legalizeze si sa o transforme in sport national


hei! revin-o la realitate.daca ar fi legalizata prostitutia nu ar mai fi atatea violuri si barbatii,ma rog baietii care merg in cluburi si gasesc ceva pot merge dupa club intr-un loc civilizat cat de cat.asta in cazul unora care vor neaparat.
nickoll4y
Postat pe 5 Aprilie 2009 00:57
mai fiecare isi alege ce face in viata si fiecare isi castiga existenta cum poate ....pentru multe femei din punctul meu de vedere prostitutia nu e o placere e o munca din care ele isi intretin familiile ...eu sunt pentru legalizarea prostitutiei ...e cea mai veche meserie de pe pamant de ce nu ar fi si legala ...ca orice meserie trebuie sa aiba si ea o lege
kudika003451
Postat pe 5 Aprilie 2009 14:01
Si im plus, ar atrage turisti! :-))
pai ce- credeti ca Thailanda este chiar asa - o tara ieftina de vizitat?
sau atrage prin "oferta" de nerefuzat ...?
G_I_JOE
Postat pe 7 Aprilie 2009 15:29
subscriu !
peste tot in lume, industria de sex si turismul sexual aduce dupa sine dezvoltarea si bunastarea zonei, vezi america latina, mexic, ibiza, etc
dar de ce sa nu fim noi capre raioase si cu coada sus?
doar daca pretindem ca nu exista, chiar nu exista. lol
googoodoll
Postat pe 7 Aprilie 2009 18:50
oameni buni, apropo de initiativa privata, am vazut la stiri ca un domn premare de pe la noi vrea sa faca bordel in sat sa aiba primaria bani la buget. numai ca saracul, a patit-o, ca nevestele/femeile din sat s-au revoltat, ca ce, numai pt barbati face omul bordel????pt distractia femeilor nu???ca sa scape de ele, bietul om le-a promis ca le aduce si lor niste gigolo!!!! fara discriminare, daca vrea sa castige alegerile, ca femeile sunt mai multe ca barbatii
mkdisk
Postat pe 9 Aprilie 2009 13:51
De la: kudika003451, la data 2009-04-05 14:01:17mai fiecare isi alege ce face in viata si fiecare isi castiga existenta cum poate ....pentru multe femei din punctul meu de vedere prostitutia nu e o placere e o munca din care ele isi intretin familiile ...eu sunt pentru legalizarea prostitutiei ...e cea mai veche meserie de pe pamant de ce nu ar fi si legala ...ca orice meserie trebuie sa aiba si ea o lege

chiar daca din punct de vedere moral, sa zicem ca nu prea e ok, prostitutia exista, a existat si va exista intotdeauna.sub cele mai diverse forme.asa ca nu avem ce face, trebuie sa aiba si minoritatile legi!
mkdisk
Postat pe 9 Aprilie 2009 13:57
"Ce considerati ca ar fi mai bine?Ca barbatii sa mearga la bordeluri unde fetele sunt cu avize medicale la zi sau la cele care sunt pe marginea soselelor si in alte locatii care nici ele nu stiu cate boli au?"


Interesanta punererea problemei...
Imi plac chestiile puse cum ne convin noua.
Adicate-le chestionarele de felul acesta.

Desi, parca-i un non sens...

Carele nonsens?
Pai la doamnele cu risc de imbolnavire (daca nu optezi pentru biciurirea noastra) un mic prezervativ da calitate rezolva lucrurile.
Cind esti matale, insa, haiduc si te declari ca de saishpe generatii nu ai pus asa ceva pe scula Proptzapirii, pai atunci trageti voi ponoasele...
Cind un domn e suficient de neprecaut in fatza Lumii sa mearga fara... la domnisoare, pai aia e problema lui, nu a noastra...
Mircea_O
Postat pe 9 Aprilie 2009 23:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna 1 De la: kudika074074 24 Iulie 2010 13:37
Eu sunt rac 26 De la: roz5blue6lila7 1 Decembrie 2010 15:19
fecioara- rac? 8 De la: alessandra8488 13 Iunie 2009 02:12
Buna 8 De la: scorpio67 27 Iunie 2009 16:09
Barbatul sagetator-femeia varsator 11 De la: f_green_eyes 14 Noiembrie 2019 07:01