Mai multe
De la: sagetator, la data 2008-11-04 16:02:21Nu sunt jurnalist de scandal. Ii invit pe toti sa intre pe www.turdanews.net si sa-si dea cu parerea, daca eu sunt un jurnalist de scandal sau daca tu esti dusa cu pluta! I-as ruga sa nu intre. Nu de alta dar ar fi dezamagiti cit de mult te bucura faptul ca le poti face rau unuia si altuia . Mai bine nu, pt. tine.... |
||
|
_iluzie_ Postat pe 4 Noiembrie 2008 16:04 |
||
|---|---|---|
De la: _iluzie_, la data 2008-11-04 16:02:59Da, ai dreptate la psiholog trebuia sa merg dupa ce am nascut cind am avut depresia aia nasoala, dar n-am avut bani, ca a trebuit sa -mi platesc avocata pt a divorta de tine ( cei 60 de mil) si 2 ani jum prin tribunale. Si in final cu marinimie ai cedat...pt ca ai ajuns la concluzia ca ma iubeai! Avocata ai platit-o pentru a ma baga pe mine la parnaie! Dar nu ai reusit. Ti-am zis ca ai fost fraiera. Avocatii au nevoie de oameni ca tine, pentru a face bani. Eu m-am reprezentat singur, pentru ca nu aveam ce ascunde, si nu am cheltuit bani. Asa trebuia sa faci si tu, daca erai de buna credinta! Depresia ai avut-o dupa ce mi-ai spus ca Morena nu e a mea, ci a tipului ala cu care ai vorbit 7 ani (se suprapune peste casnicia noastra, de altfel, matematic) si dupa aia ala nu te-a bagat in seama, ca era insurat? Am cedat in proces pentru ca mi-am dat seama ca esti disperata. Ai gresit cu acel proces. Nu am sufletul atit de rau si m-am gindit ca e mai bine sa-ti vezi de treburile tale. Atunci nu ma gindeam ca am mai putea fi impreuna, sa fiu sincer. |
||
|
sagetator Postat pe 4 Noiembrie 2008 16:06 |
||
De la: sagetator, la data 2008-11-04 16:06:47De la: _iluzie_, la data 2008-11-04 16:02:59Da, ai dreptate la psiholog trebuia sa merg dupa ce am nascut cind am avut depresia aia nasoala, dar n-am avut bani, ca a trebuit sa -mi platesc avocata pt a divorta de tine ( cei 60 de mil) si 2 ani jum prin tribunale. Si in final cu marinimie ai cedat...pt ca ai ajuns la concluzia ca ma iubeai! Lasa-i sa intre, sa vada cum minti! Te deranjeaza, cumva? Iti pica "masca"? |
||
|
|
||
|
sagetator Postat pe 4 Noiembrie 2008 16:07 |
||
|
Am avut depresie citez : "Depresia ai avut-o dupa ce mi-ai spus ca Morena nu e a mea, ci a tipului ala cu care ai vorbit 7 ani (se suprapune peste casnicia noastra, de altfel, matematic) si dupa aia ala nu te-a bagat in seama, ca era insurat?" Pai de ce sa fi avut atunci ??? Doamne-fereste! ala s-a recasatorit intr-un an cu noi, in 2002 cu una mai tinara cu vreo 15 ani ...deci maninci k k. Si am si reconoscut pe aici de rel. mea. Dar totusi nu sint de-aia sa ma ....sa nu mai stiu a cui e copilul meu! Fosta sotie ( a3-a ) ti-a bagat asta in cap si nimeni nu ti-o poate scoate . Stii de ce????PENTRU CA ESTI INFLUIENTABIL!!!!! Si nu te mai ahita atit ca iar ajungi la doctor! De la atita Red Bull crapa inima-n tine, ti-am mai zis! De avocata am avut nevoie pt ca nu sint asa desteapta, nu am atitea studii ca tine ( liceul) si nu m-ai lasat sa divortez de tine, pt ca tu erai linistit cu mindra ta (sotia nr.3) Da, meritai sa fii in puscarie pt. ca ai fost BI GAM atunci. Dar legile in Rom. nu sint pt. noi... Dar sa intre pe site, cum nu, sa-ti creasca nr. de vizitatori. Ca ce au de citit, se vor crucii! |
||
|
_iluzie_ Postat pe 4 Noiembrie 2008 16:16 |
||
|
ma scuzi dar merg cu FIICA MEA la destist. o seara buna la fete! si baieti! ;) p.s. sanatate sagetatorului (daca e intr-adevar el, adica omu cu care am trait 3 ani)! |
||
|
_iluzie_ Postat pe 4 Noiembrie 2008 16:18 |
||
De la: _iluzie_, la data 2008-11-04 16:16:33Am avut depresie citez : "Depresia ai avut-o dupa ce mi-ai spus ca Morena nu e a mea, ci a tipului ala cu care ai vorbit 7 ani (se suprapune peste casnicia noastra, de altfel, matematic) si dupa aia ala nu te-a bagat in seama, ca era insurat?" Depresia ai avut-o ca nu te-a vrut ala. Ce n-ai inteles? Nu crapa inima in mine de la Rad Bull, ca beau foarte rar. Mai des bei tu ceva caldut, de la barbatei. Poate ti s-a urcat la cap. Ai grija ca e periculos! Stiu ca nu ai atitea studii ca mine (apropo, nu am numai liceul), pentru ca tu ai facut o facultate la care se dadea diploma si tu habar nu ai ce ai invatat. Ai platit ca sa te dai desteapta cu diploma! Ori, inteligenta trebuie demonstrata, draga mea... N-am fost bigam. Tu ai fi vrut sa fiu, sa ma bagi la parnaie. Ce "suflet curat"... Vai, Dandanauo, nu-i plingi de mila? Pot sa intre pe site sa vada ca minti! E un site profesionist cu stiri actualizate zilnic, informatie serioasa, nu ce spui tu. Esti o mincinoasa, si in acest mod puteam demonstra. De-aia am zis sa intre pe site, sa se convinga! www.turdanews.net |
||
|
sagetator Postat pe 4 Noiembrie 2008 16:31 |
||
|
O citez pe Cristina Galli( daca nu ma insel)Si are mare dreptate !!!!!!!!!!! Am citit intr-un jurnal de psihologie american ca femeiele mostenesc inteligenta si de la tata si de la mama, iar barbatii doar de la mama |
||
|
_iluzie_ Postat pe 4 Noiembrie 2008 16:34 |
||
| Cre garbita era _ilizie_ sa mearga cu fata la dentist... Stati linistit, eu stiam ca e o noua minciuna. Stie "juca" foarte bine... Bravo ei! | ||
|
sagetator Postat pe 4 Noiembrie 2008 16:40 |
||
| Asa e _iluzie_. Fetele de la tata si de la mama, iar baietii numai de la mama. Ghinionul tau a fost ca tatal tau n-a existat in cresterea ta... Probabil, conform teoriei psihologice la care ai facut referire, acesta e motivul pentru care "nu stai prea bine"... | ||
|
sagetator Postat pe 4 Noiembrie 2008 16:42 |
||
De la: geflo, la data 2008-10-07 14:55:13Si sa mai zic si de faza 2? Cand ai mers cu altul in singura duminica in care n-am putut sa vin la Sibiu? Sau sa zic ca vin la Sibiu si stau la pensiuni, ca nu ma primesti acasa? uite cam asa incep mesajele tale.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 4 Noiembrie 2008 17:49 |
||
De la: geflo, la data 2008-10-07 14:59:27Eu ma fac ca sunt sincer ca un fraier! Si aici vrei sa faci totul ca sa cistigi! Doar la orgoliu de gindesti... Iubirea nu inseamna orgoliu. Bine, daca te multumeste, ai cistigat!!! Sunt invins. Esti satisfacuta? Dar eu tot te iubesc! Asta e... de la mesajul asta m-ai pierdut de musteriu... cum adica te faci ca esti sincer ??? pai mai sus nu spuneai ca esti sincer??? deci???? |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 4 Noiembrie 2008 17:50 |
||
De la: _iluzie_, la data 2008-10-10 15:48:29iti multumesc de grija! citesc commenturile voastre si ma amuz.... ea a vrut saraca sa iti dea o sansa.... si tu cum ai reactionat???? hai sa vedem sirul povesti mai departe.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 4 Noiembrie 2008 17:52 |
||
De la: _iluzie_, la data 2008-10-13 12:51:55 http://www.youtube.com/watch?v=tC11TcNy8dI asta e postat pe 13 octombrie... si pe urma vine cel cu mesageria...adica o conversatie de pe mess... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 4 Noiembrie 2008 17:53 |
||
De la: _iluzie_, la data 2008-10-31 16:54:11Multumesc Bestdevil !!!! ti se pare o femeie care te-a acuzat de ceva anume....????? ti se pare ca te-a facut pana acum in fel si chip??? mai departe.... urmeaza comentariile tale. |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 4 Noiembrie 2008 17:54 |
||
De la: sagetator, la data 2008-11-03 11:50:05Nu sunt deloc un frustrat, dar daca si prietenele tale sunt genul care fax sex oral de la prima intilnire in parcare, mai bine ati deschide un site cu care sa faceti ceva bani... deci ne bagi pe toate in aceesi oala.si te mai miri ca ti s-a sugerat politicos de altfel sa fci un drum la un cabinet de psihologie.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 4 Noiembrie 2008 17:56 |
||
De la: sagetator, la data 2008-11-03 11:56:09Vai, induiosator! Abia acum o apreciez pe prostituata de la parter, care-si face veacul prin parcari. Are "bunul simt" sa nu-si aduca relatiile acasa. prostituata.... un cuvant urat ...si numai tu ai inceput |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 4 Noiembrie 2008 17:58 |
||
|
deci ca sa nu mai continui sa dau citate inutile nu crezi ca e vremea sa incetezi ???? serios acum chiar devi patetic. |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 4 Noiembrie 2008 18:09 |
||
|
neata , dandana ! |
||
|
Postat pe 4 Noiembrie 2008 18:13 |
||
|
'seara marbel.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 4 Noiembrie 2008 18:15 |
||
| l-ati incaierat rau pe sagetator ! | ||
|
Postat pe 4 Noiembrie 2008 18:20 |
||
|
nu este absolut deloc intentia mea sa il incaier sau sa ii fac ceva anume dar m-a deranjat ca a spus ca el a reactionat doar la modu "josnic" in care a fost tratat. tocmai am citat mesajele si nu cred ca a fost facut in fel si chip asa cum a facut el ... sunt putintel rea asta seara.... o sa intelegi de ce anume daca citesti asta... http://www.kudika.ro/comunitate/dandanaua_reloaded/blog/view/4015/Pentru-tine-inimioara-draga.html |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 4 Noiembrie 2008 18:25 |
||
| no ai amutit???? | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 4 Noiembrie 2008 18:44 |
||
|
nu........ dar mi se pare ca m-am bagat prea mult in seama pe subiectul asta....... nu stiu daca e cazul sa-mi mai dau cu parerea......sau daca am dreptul asta....sau daca e necesar sa fie facuta publica parerea mea..... |
||
|
Postat pe 4 Noiembrie 2008 19:00 |
||
|
aaaa ok... pai treci la altele poate ti se vor parea interesante. aici cred ca s-au spus destule.....ai dreptate. |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 4 Noiembrie 2008 19:02 |
||
|
ms de sugestie.am sa ma gandesc la ea ! deocamdata - nu ! toate bune ! |
||
|
Postat pe 4 Noiembrie 2008 19:05 |
||
|
sper sa fii citit ce ti-am sugerat.... glumesc evident seara buna ca acum plec acasa . |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 4 Noiembrie 2008 19:09 |
||
De la: sagetator, la data 2008-11-04 16:40:38Cre garbita era _ilizie_ sa mearga cu fata la dentist... Stati linistit, eu stiam ca e o noua minciuna. Stie "juca" foarte bine... Bravo ei! Bai fraiere al emisiunii!!!Stii bine ca Morena are probleme cu dintisorii. DAR, DE CE SA-TI PESE !!!!!!!!!!!!!! P.S. Si daca e vrajeala ce te f. grija pe tine??? |
||
|
_iluzie_ Postat pe 5 Noiembrie 2008 09:27 |
||
De la: sagetator, la data 2008-11-04 16:42:20Asa e _iluzie_. Fetele de la tata si de la mama, iar baietii numai de la mama. Ghinionul tau a fost ca tatal tau n-a existat in cresterea ta... Probabil, conform teoriei psihologice la care ai facut referire, acesta e motivul pentru care "nu stai prea bine"... BAI P U L I C A RAPIDA, TATAL MEU A MURIT CIND AVEAM VIRSTA MORENEI!!!! DE TE-AR BATE DUMNEZEU LA MODUL LA CARE GINDESTI SI TE IEI DE MINE! NERUSINAT ORDINAR P.S.Poate ti-au gresit aia operatia si ti-ai schimbat creierul cu un c o i , ca altfel nu-mi explic! RUSINE!!!!!!!!! Dar nu ma mira educatia ce ti-a dat-o mama ta . Care in afara de cultura gradinei, alta nu avea!!!! Ai educatie strazii, fratele meu. Pacat ca te dai cult si destept. SI PATRON! |
||
|
_iluzie_ Postat pe 5 Noiembrie 2008 09:30 |
||
|
Ema draga mea, ai dreptate, povestea sta cam cum ai concluzionat tu. Aseara d.controlor sau dl. vitza nobila, dupa ce l-am sunat sa-i zica Mo n.buna (ca in fiecare seara) deoarece asta e dorinta ei, imi trimite dupa 3ore un sms ca....sa-l las in pace, ca a fost in operatie. !? El a operat, el a fost operat, a asistat la una....NU STIU. Cert e ca, azi nu cred ca o sa intre, doar daca e ca-n bancul ala cu baba aia ce vorbea cu mina fiind in ra h at pina la git.... O sa deschid un topic nou, cu un subiect ce ma tot pune pe ginduri.... Numai bine va doresc ! (P.S. Sint atit de mindra de Morenuca mea draga, ce cuminte a stat aseara la stomatolog...) |
||
|
_iluzie_ Postat pe 5 Noiembrie 2008 09:46 |
||
|
Marbel, poti sa-ti sustii parerea si sa spui ce doresti, toti sint liberi si ne restrictionati de nimeni. Mai ai putin pina te obisnuiesti, DAR e simplu!!! pupici |
||
|
_iluzie_ Postat pe 5 Noiembrie 2008 09:47 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| nici macar eu nu stiu ce se intampla...:(( | 14 | De la: SunShadow 30 Iunie 2009 21:14 |
| ma despart de toti ca se gandesc la foste... | 85 | De la: kudika029282 2 Octombrie 2010 13:13 |
| Cu dedicatie | 19 | De la: little_princess 26 Decembrie 2008 18:31 |
|
|
||
| As vrea sa-l inteleg..."oare asa merit...." | 28 | De la: scorpio67 20 Martie 2011 19:15 |
| Nu stiu... | 37 | De la: kudika_942942 13 Ianuarie 2014 19:07 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.