Mai multe
De la: donttouch, la data 2008-11-04 13:36:55 AHA !!! De ce ? nu crezi ca face fata? Se descurca, dar ii place sa scormonesca tot raul si birfa...ceea ce consider eu ca e tare urit . :(( |
||
|
_iluzie_ Postat pe 4 Noiembrie 2008 13:55 |
||
|---|---|---|
de azi cred ca cu greu voi mai citi vreun ziar
|
||
|
donttouch Postat pe 4 Noiembrie 2008 13:57 |
||
De la: donttouch, la data 2008-11-04 13:57:34de azi cred ca cu greu voi mai citi vreun ziar La voi, daca esti din R.Vilcea, nu ajunge si acel ziar. Doar in jud.Cluj.
|
||
|
|
||
|
_iluzie_ Postat pe 4 Noiembrie 2008 13:59 |
||
|
iulia.... ia de citeste... http://www.kudika.ro/comunitate/dandanaua_reloaded/blog/view/4015/Pentru-tine-inimioara-draga.html si daca e asa atunci cu atat mai rau e . adica daca e jurnalist. urat caracter, nu-i frumos ce face cu atat mai mult cum se comporta. |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 4 Noiembrie 2008 14:01 |
||
| citit dandanico .......ce pot sa spun ......suuuuuuuuuuuuuuper ..............dar sunt convinsa ca daca va citi si el nu va pricepe nimic | ||
|
donttouch Postat pe 4 Noiembrie 2008 14:05 |
||
| a inteles..... poate putin cam tarziu dar a inteles.... | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 4 Noiembrie 2008 14:06 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-04 14:01:12iulia.... ia de citeste... Citit dandanico...am un nod in git de nu pot respira bine....E cruda viata asta,dar una avem si trebuie sa o ducem. Nu stiu de ce astazi nu mai e asa vivace ca ieri. Nu stiu ce l-a linistit ( vreo pitzipoanca,poate ) Uf! Viata mea...:( Sufletista e numele tau nu dandana. sint convinsa ca dupa moartea ta ( cind vei vrea tu sa fie ...) ti-i se vor publia blog-urile, daca nu o vei face kiar tu!
|
||
|
_iluzie_ Postat pe 4 Noiembrie 2008 14:21 |
||
acum am eu un nod in gat.... iulia.... sunt sigura ca cei care le citesc aici unde sunt ele sunt acei care pretuiesc ceea ce sunt eu. si mie asta imi ajunge. nu am scris pt a fi publicata ci pt ca e un mod de a reactiona.... e un mod de a refula pt mine cel putin.
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 4 Noiembrie 2008 14:41 |
||
|
Pentru toti cei care m-au acuzat: Nu eu am inceput aceste discutii. Cum puteti omite acest lucru? Iulia a inceput, copiind discutia noastra pe mess si punind-o aici. Ala a fost inceputul. Eu doar am continuat in aceeasi nota, atita tot. Faceti o mare reseala, pentru ca judecati un om fara sa-l cunoasteti. Dar nu conteaza, la doza voastra de superficialitate. Pentru Marbel: M-ai surprins. pari un tip de treaba. Ai inteles ca adevarul e, uneori, mai profund decit ceea ce vedem la suprafata. Pe de alta parte, am inteles si ca tu ai fost "sufletul" pentru IUlia, atunci cind avea nevoie. Dar nu mi se pare normal ca un barbat insurat sa faca chestii de-astea. Sorry, sper sa ma intelegi. In rest, va doresc toate bune si frumoase. Si va doresc multa fericire. Eu am inteles un lucru: ca Iulia nu a acceptat reluarea relatiei decit dintr-un motiv de siguranta. Si atit, din pacate. Asta e... Viata merge inainte. Nu sunt speriat si sunt sigur ca-mi voi gasi adevarata jumatate. Nu sunt un escroc. Dar n-are nici un sens sa va conving pe voi. Preferati variantele "ieftine", in locul adevarurilor profunde. Numai bine! Fara resentimente! |
||
|
sagetator Postat pe 4 Noiembrie 2008 15:07 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-04 14:41:52acum am eu un nod in gat.... iulia.... sunt sigura ca cei care le citesc aici unde sunt ele sunt acei care pretuiesc ceea ce sunt eu. si mie asta imi ajunge. nu am scris pt a fi publicata ci pt ca e un mod de a reactiona.... e un mod de a refula pt mine cel putin.
|
||
|
_iluzie_ Postat pe 4 Noiembrie 2008 15:08 |
||
|
Ce am zis inainte ??? A primit "calmant" baiatu'. S-a linistit!!!! Ce bine . Asa trebuie! Culcat te rog!!p.s. pentru multi dintre noi , banii nu insemna totul, ca pt tine.! mai exista si sentimente....profunde, nu de suprafata!!!! p.s.2. Care jumatate ????????ca cele 3 de pina acum nu au fost compatibile?? Toate au fost cu defect? |
||
|
_iluzie_ Postat pe 4 Noiembrie 2008 15:14 |
||
De la: sagetator, la data 2008-11-04 15:07:31Eu am inteles un lucru: ca Iulia nu a acceptat reluarea relatiei decit dintr-un motiv de siguranta. Si atit, din pacate. Asta e... Viata merge inainte. Nu sunt speriat si sunt sigur ca-mi voi gasi adevarata jumatate. Nu sunt un escroc. Dar n-are nici un sens sa va conving pe voi. Preferati variantele "ieftine", in locul adevarurilor profunde. pai nu ziceai ca tu i-ai dat papucii??? acu spui ca ea nu a vrut reluarea relatiei??? cine sa te mai inteleaga..... serios mai bine o varianta "ieftina" dar care nu se contrazice decat una "profunda" si.... cam strigatoare la cer.... la aceleasi contradictii ma refer. stiu ca pe undeva suferi dar e numai si numai vina ta a nimanui altcuiva. iar modul cum te-ai comportat ieri ....nu prea e demn de un adevarat "domn". |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 4 Noiembrie 2008 15:14 |
||
|
Ma bucur Iulia, ca te poti bucura. Poate m-am calmat pentru ca am o problema medicala. Si pentru ca am inteles ceva. Dandanaua: citind printre rinduri si analizind nu intelegi nimic. Nu literele trebuie sa le citesti, ci ceea ce transmit ele. Cauti aiureli, aiureli gasesti. Si acum m-am prins si care-i treaba cu Marbel, care si-a facut cont doar acum... Pentru Iulia (_iluzie_): Spui ca banii nu inseamna totul. Frumoasa teorie. Daca ai aplica-o si in practica, jos palaria. Banii nu sunt importanti pentru mine. Stii bine. Si o sti pentru ca sti citi bani am cheltuit, fara nici un repros. Am facut-o din placere. Banii sunt ceva ce vin si pleaca. Nu ma pot plinge din acest punct de vedere. Dar nu ma conduc! Insa, ma deranjeaza sa descopar persoane pentru care contezi doar ca bani. |
||
|
sagetator Postat pe 4 Noiembrie 2008 15:18 |
||
De la: sagetator, la data 2008-11-04 15:18:01Ma bucur Iulia, ca te poti bucura. Poate m-am calmat pentru ca am o problema medicala. Si pentru ca am inteles ceva. Dandanaua: citind printre rinduri si analizind nu intelegi nimic. Nu literele trebuie sa le citesti, ci ceea ce transmit ele. Cauti aiureli, aiureli gasesti. din nou te victimizezi si incerci sa ajungi la "sursa" pe drumul gresit.... parerea mea evident. nu cred ca am inteles gresit deoarece am recitit topicul ca sa ma asigur ca pe undeva mi-a scapat ceva. insa din pacate nu e asa tu esti singurul care s-a contrazis in "declaratii" pana acum in plus , si ca sa iti readuc aminte, ceea ce ai facut ieri nu a fost frumos absolut deloc. nu i-l baga pe marbel la mijloc pt chestii pe care le puteai discuta la modul frumos cu iulia in particular. literele pe care le scri tu , denota doar frustrare si o durere pe care nu ai habar cum sa o gestionezi si nu faci altceva decat sa ranesti persoanele din jurul tau. ceea ce eu critic este modul tau josnic de a te comporta. capisci au ba???? |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 4 Noiembrie 2008 15:27 |
||
|
da, asa e. e vorba de fiicata (mai mare -17 ani pt necunoscatori)pt ea existi, atita timp cit ii dai bani |
||
|
_iluzie_ Postat pe 4 Noiembrie 2008 15:27 |
||
|
Pentru Dandanaua: modul josnic de a reactiona a fost determinat de modul ei de a reactiona. La josnicie am raspuns cu josnicie. Nu e bine sa raspunzi de prea multe ori cu BINE la josnicie, ca esti fraier! Pentru _iluzie_: N-am inteles care-i faza cu fiica-mea... Daca te referi la bani, cu tine am cheltuit de 10 ori mai mult. Asa ca nu poti comenta. Sau ai fi vrut sa-ti dau tie si banii aia?! |
||
|
sagetator Postat pe 4 Noiembrie 2008 15:30 |
||
De la: sagetator, la data 2008-11-04 15:18:01Ma bucur Iulia, ca te poti bucura. Poate m-am calmat pentru ca am o problema medicala. Si pentru ca am inteles ceva. Dandanaua: citind printre rinduri si analizind nu intelegi nimic. Nu literele trebuie sa le citesti, ci ceea ce transmit ele. Cauti aiureli, aiureli gasesti. si mai tin sa iti reamintesc ca tu ai fost cel care a scris pe forum ca ai fost cu iulia si cu mo la mare pe banii tai... daca nu erau importanti banii nici macar nu indrazneai sa mentionezi amanuntul asta.... putem face psihanaliza cata vrei tu dar.....din ceea ce scri si din modul tau de a reactiona, nu numai ieri ,ci de la inceputul topicului asta..... ti-am spus... mie imi pare ca "mustesti" de durere.....si reactionanad in modul in care o faci o ranesti pe iulia si mai rau decat ai facut-o pana acum. in plus..... eu tind sa cred ca ea are dreptate , de ce ii scoti ochii cu tot ce i-ai daruit??? pe un forum public???? in particular tot asa faci???? |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 4 Noiembrie 2008 15:31 |
||
| nu pot posta!!!! de 4 ori am scris un comment | ||
|
_iluzie_ Postat pe 4 Noiembrie 2008 15:34 |
||
De la: sagetator, la data 2008-11-04 15:30:34Pentru Dandanaua: nu imi amintesc ca iulia sa iti fi facut publica viata ta intima cu alte femei... sau sa te fi facut " c u r v a masculina" doar pt intimitatile dintre tine si vreo domnisorica ce ti-o fi trecut prin pat. (e doar un exemplu) serios acu' cu ce drept faci o femeie "c u r v a " mai ales cand e mama fiicei tale???? |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 4 Noiembrie 2008 15:34 |
||
De la: _iluzie_, la data 2008-11-04 15:34:00nu pot posta!!!! nu scrie urat.... adica fara cuvinte din alea... ca au filtru... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 4 Noiembrie 2008 15:34 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-04 15:34:36De la: _iluzie_, la data 2008-11-04 15:34:00nu pot posta!!!! Kiar ca nu am facut-o! |
||
|
_iluzie_ Postat pe 4 Noiembrie 2008 15:35 |
||
De la: sagetator, la data 2008-11-04 15:30:34Pentru Dandanaua: DA, DE FIICA-TA E VORBA. VINE ZILNIC LA TINE LA "DUSH" TE IUBESCTE CONDITIONAT. ASTA E EDUCATIA CE I-AI DAT-O!!! Nu asta e problema, ci educatia primita !Si minciuna ce sta la voi pe loc de cinste! Care josnicie??? Eu nu te-am obligat sa keltui!!! Dimpotriva!!!!! |
||
|
_iluzie_ Postat pe 4 Noiembrie 2008 15:37 |
||
De la: _iluzie_, la data 2008-11-04 15:35:55De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-04 15:34:36De la: _iluzie_, la data 2008-11-04 15:34:00nu pot posta!!!! daca citezi ceva si contine cuvinte urate... tot asa nu te lasa sa postezi.... am patit-o si eu ieri.... era un comment urat pe care l-am citat. scrie ce vrei tu si scrie la inceput cui ii raspunzi . iulia te las ca tre sa plec pt putin dar vb mai incolo. |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 4 Noiembrie 2008 15:37 |
||
| ok. te pupic. sa ai o zi buna! | ||
|
_iluzie_ Postat pe 4 Noiembrie 2008 15:40 |
||
|
OK. Fiica-mea ma iubeste conditionat. Dar din partea ta nu accept! Nu am facut nimic public si nu am adus acuzatii decit DUPA ce mi-au fost aduse mie. eu AM RASPUNS la acuzatii si la judecati asupra mea... Judecati care nu mi se pareau corecte. |
||
|
sagetator Postat pe 4 Noiembrie 2008 15:50 |
||
|
no....ma kinui sa zic urmatoarea treaba. Marbel ala si-a deschis cont aici ca sa te faca sa vezi clar unele treburi pe care nu le pricepi. Dar nu are sens, la vocabularul folosit ieri, si o gaina s-ar rusina, si mai ai pretentii de domn. In leg. cu "sint bolnav dar ma tratez" inseamna ca ti-au fost de folos indicatiile de ieri a dandanalei. E bine!@ Iar de bani nu te plinge.Daca nu curge, pica. Tot timpul o sa gasesti vreun fraier sa-l pui la zid...Pentru ca numele tau e " Scormonitor in r a h a t " si "tesator de intrigi" |
||
|
_iluzie_ Postat pe 4 Noiembrie 2008 15:51 |
||
|
wow hai serios ?????!!!!!!!!! eu am inceput cu nusht care tip, care-mi facea alea alea, si eu eram singura de 3 ani, si trebuia sa te astept ????Ca nu-mi mai amintesc!!! |
||
|
_iluzie_ Postat pe 4 Noiembrie 2008 15:55 |
||
De la: _iluzie_, la data 2008-11-04 15:51:01no....ma kinui sa zic urmatoarea treaba. Marbel isi putea deschide cont exact acum in doua situatii: 1. L-ai deschis chiar tu. 2. L-ai sunat, sa te ajute. 3. E cineva, inventat. Dandanaua mi-a zis sa merg la psiholog. Eu am alte probleme... La psiholog sau psihiatru ai putea merge tu. Ar fi un experiment interesant. Cum adica "tot timpul o sa gasesti un fraier sa-l pui la zid". Mai, fato, eu nu din asta fac bani. Eu am o afacere, am un site (ziar electronic) respectabil (www.turdanews.net) si incerc sa ma descurc. Nu ma mai tot acuza aiurea, ca iar incep si eu! |
||
|
sagetator Postat pe 4 Noiembrie 2008 15:58 |
||
| Nu sunt jurnalist de scandal. Ii invit pe toti sa intre pe www.turdanews.net si sa-si dea cu parerea, daca eu sunt un jurnalist de scandal sau daca tu esti dusa cu pluta! | ||
|
sagetator Postat pe 4 Noiembrie 2008 16:02 |
||
| Da, ai dreptate la psiholog trebuia sa merg dupa ce am nascut cind am avut depresia aia nasoala, dar n-am avut bani, ca a trebuit sa -mi platesc avocata pt a divorta de tine ( cei 60 de mil) si 2 ani jum prin tribunale. Si in final cu marinimie ai cedat...pt ca ai ajuns la concluzia ca ma iubeai! | ||
|
_iluzie_ Postat pe 4 Noiembrie 2008 16:02 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Ceva foarte ciuda | 57 | De la: luchianramona 9 Mai 2011 17:21 |
| relatii... relatii... | 60 | De la: kudika023770 15 Iulie 2009 15:52 |
| mai merita un astfel de baiat sa ii spui "te iubesc "? | 6 | De la: maramalos 5 August 2009 22:50 |
|
|
||
| Ar trebuii s-o iert? | 11 | De la: Andrei_R 1 Aprilie 2015 21:43 |
| de ce ne place sa fim umilite? | 43 | De la: pufosica 20 Mai 2010 21:10 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.