Mai multe
|
vorbesc de lup..... si el la usa...topicului....
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 23 Octombrie 2008 22:40 |
||
|---|---|---|
|
||
|
Postat pe 23 Octombrie 2008 22:41 |
||
|
geo.... de ce te limbocesti la mine???? auzi sti ceva sunt putin dezamagita de papuasu' ala.... nu prea imi face fata si nici spate ca sa ma exprim in ton cu topicul... ce zici .... ii mai tii locul cateva luni????
|
||
|
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 23 Octombrie 2008 22:42 |
||
iti trimit lista cu oferta de toamna iarna!? offf ema, n-am timp nici pentru micile placeri ale mele, ca de-altfel l-as fi inlocuit.
|
||
|
Postat pe 23 Octombrie 2008 22:49 |
||
|
oooooo ba sa avem pardon ca din cauza ta asteptr io si acu un papuas care sa imi satisfaca si mie micile placeri.... deci vrei nu vrei beo gheorghe aghiasma..... altfel te jupoi de piele si ti-o atarn la vedere sa stie si altii ce ii asteapta... acu chiar par o muierte disperata... ce sa-i faci.... al naibii romeo iar trage chiulul... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 23 Octombrie 2008 23:00 |
||
no, daca e rost de disperare, ai apelat la cine trebuie!
|
||
|
Postat pe 23 Octombrie 2008 23:02 |
||
apai ma gheo ca sa fac si eu ceva in privinta disperariii luna viitoare e rost de conceperi ..ori ii alba ori ii neagra asa ca acu imi iau si eu revansa cum pot....
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 23 Octombrie 2008 23:11 |
||
|
Neata nesatisfacutelor:))) Ce liniste e azi pe aici. Ati plecat deja in weekend?
|
||
|
irinaandreia Postat pe 24 Octombrie 2008 10:16 |
||
|
inca nu dar eu ma resimt dupa ciorbita de morcovi si am uitat ....neata! |
||
|
donttouch Postat pe 24 Octombrie 2008 10:18 |
||
| Pai e normal sa te resimti. Carnita e esentiala, ti-am zis de ieri. Dar daca tii post... | ||
|
irinaandreia Postat pe 24 Octombrie 2008 10:36 |
||
astazi da ca e vineri,dar daca vine cineva,careva cu vreo oferta parca as pacatui
|
||
|
donttouch Postat pe 24 Octombrie 2008 10:40 |
||
Ok, am inteles. Post... Da' un morcov tanar ce are? De ce nu-i bun? Neata fetelor! |
||
|
Lucia1971 Postat pe 24 Octombrie 2008 10:46 |
||
| Daa, vezi sa nu. Nu vezi ca toti masculii parca au intrat in pamant? N-a ramas decat Geo. Dar numai vrajeala e de el. Asa ca, draga mea, cu pacatuitul mai greu:)) | ||
|
irinaandreia Postat pe 24 Octombrie 2008 10:49 |
||
pai si ieri a fost tot morcov parca as schimba putin pe ici pe colo meniul
|
||
|
donttouch Postat pe 24 Octombrie 2008 10:51 |
||
| Poti sa incerci cu succes castravetele tanar. E tot de post:) | ||
|
irinaandreia Postat pe 24 Octombrie 2008 11:01 |
||
bai irina eu am o banuiala......cred ca laura aplecat dupa tataieee la bai si pe noi ne-a lasat balta sa plece ea si sa nu spuna nimic ?
|
||
|
donttouch Postat pe 24 Octombrie 2008 11:21 |
||
Eu propun sa-i mai dam o sansa. Poate e doar mahmura dupa toate berile alea de ieri
|
||
|
irinaandreia Postat pe 24 Octombrie 2008 11:25 |
||
nu ma io cred ca a plecat la bai dupa tataieee berile au fost doar ca sa isi faca curaj
|
||
|
donttouch Postat pe 24 Octombrie 2008 11:30 |
||
| Cred ca esti invidioasa ca ai ramas cu morcovii si castravetii acasa si laura are parte de un wk romantic la namol. | ||
|
irinaandreia Postat pe 24 Octombrie 2008 11:35 |
||
bai parca as fi un pic invidioasa,dar daca ma gandesc mai bine nup ma bucur ca macar una dintre noi are parte de ceva adrenalina(sau orgasme),dar sigur dupa aceea vreau detalii,ai auzit laura vrem detalii
|
||
|
donttouch Postat pe 24 Octombrie 2008 11:38 |
||
| pai si cu discretia cum ramane? | ||
|
irinaandreia Postat pe 24 Octombrie 2008 11:42 |
||
lasa ma discretia acu tu vrei sa fie discreta cu noi(pai nu asta este si logica acestiu topic noi cele nesatisfacute trebiue sa demonstram ca suntem destul de ........sper ca ai inteles ce am vrut sa spun de fapt) asa ca vreau detalii ,vreau detalii(ma de ce nu intelegi ca eu asa ma satisfac cu detaliile intime ale altora )na ca incepui sa fiu si eu pervarsa
|
||
|
donttouch Postat pe 24 Octombrie 2008 11:49 |
||
Cred ca nu-ti face bine cura asta de legume. Uita-te si tu... Ai inceput sa hartuiesti oamenii pe forum. Pai e frumos mai donttouch? Discretia e esentiala pentru clubul asta al femeilor nesatisfacute. Scrie si in titlu Te pomenesti ca vrei sa fii trisexuala cu Laura si tataie
|
||
|
irinaandreia Postat pe 24 Octombrie 2008 11:55 |
||
deocamdata vreau doar detalii apoi daca este pe placul meu s-ar putea sa ma dedau si la chestii d-astea mai perverse si in cele din urma poa ma inscriu si in clubul femeilor nesatisfacute ce doresc discretie
|
||
|
donttouch Postat pe 24 Octombrie 2008 12:08 |
||
| nu v-ati plictisit de topicul asta de "matrimoniale" | ||
|
anderson Postat pe 24 Octombrie 2008 12:11 |
||
cum adica de "matrimoniale"stai putin paeca era pt. femei maritate dar "nesatisfacute "si care doresc discretie m-am inselat cumva? irina fato auzi nimeriram in alta parte!!!!!!!!!!!!!!
|
||
|
donttouch Postat pe 24 Octombrie 2008 12:17 |
||
d-le anderson daca v-ati trezit cu dansul in sus si aveti chef de oarece subiecte palpitante va sfatuiesc sa va mutati pe alt topi acolo unde se dezbat subiecte"arzatoare si vitale pt. existenta noastra"(gen identitatea oanei,tariful lui puffilici)si lasa-ne pe noi in discretia noastra (fara suparare)
|
||
|
donttouch Postat pe 24 Octombrie 2008 12:29 |
||
|
de ce te ataci asa? Am pus o intrebare daca era despteapta raspundeai cu da sau nu. Ai grija de copilash si nu mai pierde timpul pe kudika . |
||
|
anderson Postat pe 24 Octombrie 2008 12:35 |
||
|
anderson, ru parca erai un gentleman, ce-i cu iritarile astea? fetele se distreaza, cheer up ca-i vineri :D |
||
|
googoodoll Postat pe 24 Octombrie 2008 12:41 |
||
De la: googoodoll, la data 2008-10-24 12:41:31anderson, ru parca erai un gentleman, ce-i cu iritarile astea? plm azi sunt irascibil si m-a enervat ce a scris aia. |
||
|
anderson Postat pe 24 Octombrie 2008 12:45 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| bitches sa aveti grija da voi ..pop | 34 | De la: Schatt 30 August 2011 13:58 |
| Ce se intampla?? | 3 | De la: kudika_993567 15 Ianuarie 2016 20:49 |
| Am si eu o intrebare. Va rog mult fetelor raspunde-ti! | 38 | De la: kristall92 9 Decembrie 2009 21:32 |
|
|
||
| ejaculare...lipsa | 41 | De la: Juseppe 3 Aprilie 2013 20:17 |
| sex fara prejudecati | 1 | De la: dubiosu2001 21 Iulie 2010 15:13 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.