Setari Cookie-uri

CLUB PENTRU FEMEI NESATISFACUTE CARE DORESC DISCRETIE

pai atunci treci si tu pe topicul ala cu ce-i face pe barbati fericiti :-P
las'ca-ti trece :)
googoodoll
Postat pe 24 Octombrie 2008 12:47
si inca o data apare cineva ce reuseste sa strice si farmecul acestui topic
pierd timpul pe unde vreau nu trebuie sa-mi atraga nimeni atentia ce am de facut
si ca sa fie un raspuns inteligent trebuia sa sune la modul"vezi-ti de serviciul tau pt ce te platesc aia sa pierzi timpul pe kudika ca sa faci pa dasteapta?(iar de copilasul meu drag nu va faceti griji,slava domnului are cine sa stea cu el)
si daca s-a simtit cineva ofensat imi cer mii de scuze
donttouch
Postat pe 24 Octombrie 2008 12:57
fetelor,l-am angajat pe ernest ca nu mai puteam astepta in van semn de la tataie.....pai nu putui sa dorm toata noaptea de grija lui...pai se poate?????
matracucu
Postat pe 24 Octombrie 2008 13:50
vetoooo,stai mai fata,ca acilea e topic pt femei nesatisfacute,nu pt femei disperate care cauta solutzii in magazine......intelegi????
matracucu
Postat pe 24 Octombrie 2008 13:52
geoooo,trecui pe acilea si nu fusei pe zona???????
lasai ceva si pt mine la receptie?????nuuuuuuuuuuuuuuuuuu?????????????????????????????????
matracucu
Postat pe 24 Octombrie 2008 13:56
laura parca mi se mai lumina putin ziua(ceva picanterii pt. mine?)
vroiam sa ma inscriu si n-aveam cu cine,ce spui?
donttouch
Postat pe 24 Octombrie 2008 13:58
servus donttouch,ce mai faci mai pe acilea???
nu a aparut tataie,nu-i asa????
picanterii pt tine???din pacate nu prea am......

matracucu
Postat pe 24 Octombrie 2008 14:33
normaaaaal
da ce bem azi?
matracucu
Postat pe 24 Octombrie 2008 14:34
astept propuneri ma cam doare capul si cred ca si stomacul(de la atatia morcovi sper ca nu m-am c...........)plus ca vreau sa o fac lata au reusit uni sa ma enerveze,si pa si pusi pe ziua de azi orgasme
donttouch
Postat pe 24 Octombrie 2008 14:41
da de undeeee,sa vezi ce orgasme grase ies la nervi.....daca faci rost si de un bici vor fi din alea siameze,asculta tu la mamaia....
matracucu
Postat pe 24 Octombrie 2008 14:49
:sml-happy0180 fac cinste
donttouch
Postat pe 24 Octombrie 2008 15:04
no, fetelor, ce aveti dragelor? nu am fost la bai de namol, dar am fost la bai galvanice si mi-a recomandat doctoru' sa ma menajez o vreme, de la efort, corent si emotii... care-i baiu'?

v-am lipsit?

dati inainte, ca va prind din urma... da' usurel, ca e toamna si ma cam afecteaza reuma...

Postat pe 24 Octombrie 2008 15:23
De la: irinaandreia, la data 2008-10-24 11:55:33Cred ca nu-ti face bine cura asta de legume. Uita-te si tu... Ai inceput sa hartuiesti oamenii pe forum. Pai e frumos mai donttouch? Discretia e esentiala pentru clubul asta al femeilor nesatisfacute. Scrie si in titlu

Te pomenesti ca vrei sa fii trisexuala cu Laura si tataie

no, ori am ramas eu in urma, ori ati luat-o voi prea repejor pe miriste, da' pt moment eu la asta nu ma bag. n-am atentie distributiva, fetelor. poate cand eram mai tanar, mai era cum mai era. dar chiar si asa, luam muierile pe rand, nu calare pe toati odata..
no, muierea-i muiere, s-apai daca nu ii dai atentie dupa cuviinta, apoi odata incepe a se uita dupa altu'. pe rand, fetelor, pe rand...
ajunge la toata lumea...

Postat pe 24 Octombrie 2008 15:29

tataieeee
zisesi ca iti recomanda doctorul un fel de repaus,pai da tataie,cine zice ca tu trebe sa faci ceva??? ne ocupam noi de tot,tu doar stai linistit ,nu te stresa

uuuuf,bine ca aparui,asta dupa acatistele mele tataie......
matracucu
Postat pe 24 Octombrie 2008 15:41
da ce merit avusesi sa capeti acel "don"????
din ordinul carei rejine???????
iaca-ta-ma jeloasa again
matracucu
Postat pe 24 Octombrie 2008 15:43
cum mai laura tataieeeeeeeee.....de cand fu la doctor se transforma in don,eu plec,nu cumva sa se sperie si sa fuga din nou,asa ca te rog laura sa il iei usor si nu prea repede
donttouch
Postat pe 24 Octombrie 2008 15:46
ahaaaa,de la doctor i se traje....
tataie,ti-a adaugat doctoru ceva la care i se zice don????
haaai,lumineaza-ne

donttouch,nu pleca,staaai,ca don face pe "mironositza",da ii place lui,stiu ioooooo......asa-i donica????
matracucu
Postat pe 24 Octombrie 2008 15:49
eu imi mentin pozitia cu morcovu' tanar !!!!! ....da' mai stii ce se ascunde in slitu' lu' tataie ????..... .....ca in orice padure arsa mai ramane si cate un copac falnic !!!!......
etta
Postat pe 24 Octombrie 2008 15:50
matracucu
Postat pe 24 Octombrie 2008 15:55
De la: laurathegirl, la data 2008-10-24 15:49:43ahaaaa,de la doctor i se traje....
haaai,lumineaza-ne

donttouch,nu pleca,staaai,ca don face pe "mironositza",da ii place lui,stiu ioooooo......asa-i donica????

da, draguta. de la maciuca mi se trage. a zis doctoru' ca prin comparatie cu toti nepotentii astia de fac femeile sa stea pe forum in loc sa joace in melesteu, eu chiar am madular de aristocrat. muierea mea e chiar norocoasa... i s-o molipsit si pitulicea de atata aristocratie

Postat pe 24 Octombrie 2008 16:00
De la: etta, la data 2008-10-24 15:50:22 eu imi mentin pozitia cu morcovu' tanar !!!!! ....da' mai stii ce se ascunde in slitu' lu' tataie ????..... .....ca in orice padure arsa mai ramane si cate un copac falnic !!!!......

mostenire de familie, draga mea. la noi in familie e din tata in fiu. bunelu' meu, dragu' de el, era si la 80 de ani de ii stateau pasarelele ca pe creanga dimineata... os domnesc si sanatos... fomeia sa ii fi facut fata, ca el putea, nu gluma. si mai dadea si la altii.....

Postat pe 24 Octombrie 2008 16:03
De la: etta, la data 2008-10-24 15:50:22 eu imi mentin pozitia cu morcovu' tanar !!!!! ....da' mai stii ce se ascunde in slitu' lu' tataie ????..... .....ca in orice padure arsa mai ramane si cate un copac falnic !!!!......

mostenire de familie, draga mea. la noi in familie e din tata in fiu. bunelu' meu, dragu' de el, era si la 80 de ani de ii stateau pasarelele ca pe creanga dimineata... os domnesc si sanatos... fomeia sa ii fi facut fata, ca el putea, nu gluma. si mai dadea si la altii.....

Postat pe 24 Octombrie 2008 16:03
tataie,da te balbai???
pfffff,ce acru esti azi.....
brrrrrr

si mna,una e potentza,alta e virilitatea......
ca si senilitatea....
matracucu
Postat pe 24 Octombrie 2008 16:08
stai calma, laura. tot tu ramasesi preferata mea. ti-am zis ca sunt in recuperari. m-oi face eu vanjos din nou, si o sa fie si soare. te pup, draga mea fatuca despletita. week-end placut!

Postat pe 24 Octombrie 2008 16:13
De la: don_scarlatt, la data 2008-10-24 16:03:33

pai atunci IO TRE' SA FIU PERECHE TA !!!!..... ca mai sunt si PERVERSA !!!!......
etta
Postat pe 24 Octombrie 2008 16:28
absolut,perfect de acord...poate tu etta il linistesti pe tataie...si il mai indulcesti.
despletita tatate???...ahaaa,cu pletele in vant......si descultza,,,,,
matracucu
Postat pe 24 Octombrie 2008 16:29
De la: don_scarlatt, la data 2008-10-24 16:00:29
De la: laurathegirl, la data 2008-10-24 15:49:43ahaaaa,de la doctor i se traje....
haaai,lumineaza-ne

da, draguta. de la maciuca mi se trage. a zis doctoru' ca prin comparatie cu toti nepotentii astia de fac femeile sa stea pe forum in loc sa joace in melesteu, eu chiar am madular de aristocrat. muierea mea e chiar norocoasa... i s-o molipsit si pitulicea de atata aristocratie

tataie,vazusi ca iti trebe` pereche noua ?????.....ca prin analogia matematica de asociativitate,rezulta ca muierea ta e cam "nepotenta",de stai tu pe net !!!!........si uite cate fete doritoare ai p-aci !!!!!
etta
Postat pe 24 Octombrie 2008 16:30
De la: irinaandreia, la data 2008-10-24 10:49:59Daa, vezi sa nu. Nu vezi ca toti masculii parca au intrat in pamant? N-a ramas decat Geo. Dar numai vrajeala e de el. Asa ca, draga mea, cu pacatuitul mai greu:))

irinuco, ia spune tu lu' nenea geo, cum te-am vrajelit io!? hai, ca mi-s curios din fire si atzeeeee, de te crucesti la cata curiozitate sade-n mine!!!

Postat pe 24 Octombrie 2008 16:31
De la: laurathegirl, la data 2008-10-24 13:56:01geoooo,trecui pe acilea si nu fusei pe zona???????
lasai ceva si pt mine la receptie?????nuuuuuuuuuuuuuuuuuu?????????????????????????????????

nu fi nervoasa ca intri in categorie!
iote d-aci niste pupicei, langurosi, calzi ....si sa nu mai zic cum, ca se inciudeaza fetele p-aci!

Postat pe 24 Octombrie 2008 16:33

DISPERARE? ASTA INCEPE ODATA CU DISPARITIA BARBATILOR CA SPECIE, SAU CAND NU POTI SCAPA DE INSISTENTELE UNOR LIBIDINOSI IMPOTENTI.EU AM SUGERAT O POSIBILITATE DE A-TI PUNE HORMONII IN ORDINE. ALTFEL, TE APUCA MIGRENELE, DURERILE DE OVARE SI TE INTREBI: CINE M-A PUS SA MA INCURC CU ,,OBOSITUL" ASTA?

Postat pe 24 Octombrie 2008 16:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Virgin la 33 de ani 315 De la: kudika322914 5 Septembrie 2015 23:37
Sexul in 3 2 De la: Exploratorul 2 Iulie 2010 11:58
sunt virgina...don't worry nu se ia :)) 284 De la: tigruverde 10 Mai 2014 15:07
daca ai fi un tip... 39 De la: pynky_naughty 19 Septembrie 2009 04:50
E posibil ca pe timpul casatoriei sotul sa fie fidel sotiei? 348 De la: kudika029282 2 Septembrie 2010 20:45