Mai multe
tataie..........tataie........dar se pare ca este tare"versat"Cati ani zicea ca are?(de curiozitate,nu am alte intentii laura) si io si io .mai tarziu
|
||
|
donttouch Postat pe 23 Octombrie 2008 14:07 |
||
|---|---|---|
Ia nu va mai legati de tataie ca ma suparati In loc sa apreciati ca avem un tataie pe forum si ca puteti invata ceva de la el va luati de saracu om aiurea Eu-l apreciez pe tataie si pe shadrian ca ne-a dat ceva idei , pacat ca s-a lasat de treaba asta prea repede
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 23 Octombrie 2008 14:12 |
||
si avem si o mamaie parca Miaiella o cheama
|
||
|
|
||
|
donttouch Postat pe 23 Octombrie 2008 14:14 |
||
Da ce pasiuni a facut tataie pe aici. Mai mai ca-mi pare rau ca nu l-am vazut si eu. L-ati tinut numai pentru voi, egoistelor Sigur voi i l-ati furat Laurei de saraca isi ineaca amarul in bere. Cred ca s-a si imbatat ca vad ca nu mai raspunde:)))
|
||
|
irinaandreia Postat pe 23 Octombrie 2008 14:20 |
||
hac....hacasa e,tataie om adevarat si iscusit,da de ce s-o tirat? din discretzie???? tataieeeeeee,nu era vorba de discretie totala... s-o fi suparart ca facui rost de 2 orgasme pe care nu era scris numele lui,siguuur de aia a plecat....da tataieeee,cu gandul la mata facui rost de ele...... si mai iris,de ce sari tu asa tare pt tataie,ha????ai oareshce ganduri ascunse cu el????mie sa imi spui verde in fatza ca nu-i problema,odata ma fac trisexuala(ca in harem,ce?)
|
||
|
matracucu Postat pe 23 Octombrie 2008 14:29 |
||
|
donttouch,ma intrebai catzi ani are tataie? peste 60 da nu conteaza,ca e vanjos rau si se are cu jocul in poala.....si muuulte alte chestiuni din astea fff delicate... tataieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
||
|
matracucu Postat pe 23 Octombrie 2008 14:31 |
||
Lasa ma Laura, nu mai fi suparata. Poate apelam la initiatorul topicului ca sa te simti mai bine Donttouch, nebunatico...te-ai juca un pic in poala la tataie cel vanjos... |
||
|
irinaandreia Postat pe 23 Octombrie 2008 14:37 |
||
laura ia-l usor mai fato pe tatieeeeeeeeeeee................ca e tare "pudic "saracutul.Da chiar pe unde se ascunde? O fi gasit alta mai tanara?
|
||
|
donttouch Postat pe 23 Octombrie 2008 14:38 |
||
io nuuuuuuuuuuuu.........Imi place prea mult laura ca sa-i fac asa ceva.Iar faza cu trisexuala inca nu am incercat-o
|
||
|
donttouch Postat pe 23 Octombrie 2008 14:39 |
||
tataie sfios????/ da de undeeee,la viatza lui a invatzat ca cu sfiala iti moare in mana.....eeee donttouch iubita,daca chiar nu o sa iti gasesti un baiat cumsecade si discret io o sa ma sacrific si o sa ti-l imprumut pe tataie al meu ca doar n-o fi foc......iar faza cu trisexualitatea.....orice lucru isi are inceputul lui,sa nu spui never-never... |
||
|
matracucu Postat pe 23 Octombrie 2008 14:43 |
||
|
irina,mie nu mi-l trebuie pe initziatorul topicului ca e din ala ce da si fuge,stii?nuuu,nu nu (acilea m-am balbait). de nu am mai intra noi pe acilea,ar ramane bordelul gol
|
||
|
matracucu Postat pe 23 Octombrie 2008 14:44 |
||
slabe sperante sa-mi gasesc frun baiat asa cum spui tu ,pe aici sunt ori numai virgini(cu unele exceptii)ori..............tataie................ asa ca(dureros)dar cred ca o sa merg si eu la piata sa cumpar un kil de morcovi din aia vanjosi
|
||
|
donttouch Postat pe 23 Octombrie 2008 14:47 |
||
|
Da si fuge, dar daca da bine nu-ti pare rau:))Incercarea moarte n-are si tataie simt eu ca te-a parasit pt Iris:( Donttouch vad ca a trecut la perversiuni vegetale
|
||
|
irinaandreia Postat pe 23 Octombrie 2008 15:00 |
||
| donttouch a citit printre randurile ettei si a luat reteta de ciorba...da,buna ciorba tare,numa sa nu o lasi sa fiarba prea mult ca da in foc..... | ||
|
matracucu Postat pe 23 Octombrie 2008 15:08 |
||
irina ceea ca imi spui,imi da de gandit...da nuuuuu,ca iris mi-ar fi spus daca il vrea pe tataie ca ma stie ea pe mine ...ori poate ea chiar stie sa fie discreta,asta sa fie?
|
||
|
matracucu Postat pe 23 Octombrie 2008 15:09 |
||
Mai baga doua beri ca sigur dezlegi misterul cu mintea hidratata Oricum nu va ganditi decat la voi. Tu cu tataie si cu gigoloul, donttouch cu morcovul, numai eu am ramas singura si neconsolata pe aici. Of, ce viata grea. Las ca mai am un pic si ajung la sticla mea de vodka... |
||
|
irinaandreia Postat pe 23 Octombrie 2008 15:19 |
||
adica ce vrei sa spui?eu si morcovul ?doar ti-a spus laura vreau sa fac o ciorba numai buna pentru cateva orgasme ca doar maine este vineri si ii de post si cum spuneam si ioooooooooooooo
|
||
|
donttouch Postat pe 23 Octombrie 2008 15:23 |
||
|
irina stai linistita ca se gaseste si pt tine,uite eu ma vaitam tot ca tine si ajunsei la ............morcovi da tataieee....nici un semn nimic |
||
|
donttouch Postat pe 23 Octombrie 2008 15:26 |
||
Vezi? te-am prins! Stiam eu ca ravnesti la tataie ![]() Eu m-oi descurca. S-o gasi careva sa ma satisfaca si pe mine. Ciorba de legume cu orgasme nu prea ma incanta...eu vreau carnita
|
||
|
irinaandreia Postat pe 23 Octombrie 2008 15:34 |
||
|
si orgasmele nu-s de post? nu is de posta daca is la plural,daca e doar orgasmus ,el singur,e bun...stiu io asta siguralmente. |
||
|
matracucu Postat pe 23 Octombrie 2008 15:35 |
||
mah irina mai,ce sa ma fac oare io cu tine,ca nu imi place sa te vaz asa singurica pe acilea tot imblatindu-ne cat de mine cat de donttouch... ...ce sa fac oare???? iaca m-oi stradui cumva sa gasesc leac pt junghiul tau.... ...trebe ceva mai tare,ca berea e slaba si nu ma ajuta cu nimik.am auzit ca tataie e la bai cu namol,,,,,
|
||
|
matracucu Postat pe 23 Octombrie 2008 15:38 |
||
|
Pai ia cu tarie ca poate ma rezolvi:)) Si nu te mai minti singura cu tataie ca e la bai de namol. Stiu ca e greu sa accepti, dar cred ca a gasit alta prospatura pe aici... |
||
|
irinaandreia Postat pe 23 Octombrie 2008 15:45 |
||
la bai? unde? cu cine ?cand? cum?vezi mai laura cand ti-a spus tataiee ca este dotat,pensia vine lunar si e destul de maricica(colea un fard,o gentuta)tu statisi pe gandur si acum isi face de cap cu alta(o fi cumva cu iris? )irina stai linistita fata ca pt tine bagam in ciorba si ceva carnita ceva voluntari?
|
||
|
donttouch Postat pe 23 Octombrie 2008 15:46 |
||
|
Carnita, carnita...da tanara sa fie. Ca tataicii nu-mi plac. Si vad ca mai e si bataie pe ei, deci nu ma bag. Laura ori a cazut de pe scaun de la atata hidratare ori l-a gasit pe tataie si-si face de cap...asa de impacare
|
||
|
irinaandreia Postat pe 23 Octombrie 2008 15:59 |
||
|
no dragele mele,acusica venii de la biserica,fusei sa dau niste acatiste pt tataie (popa s-a cam uitat stramb la mine ca sughitzam,i-am zis ca de la must,ca de strugurii...),ashea,pe urma trecui pe la mama ludmila sa imi ghiceasca,mi-a spus ca tataie ma iubeste numa pe mine chiar daca se destrabaleaza cu niste cotzoharle si asa ca m-am linistit... ma duc sa imi iau ceva de beut ca azi nu vazui bauturica in gura mea...
|
||
|
matracucu Postat pe 23 Octombrie 2008 16:49 |
||
|
mah, femei rele, eu zic ca l-ati mancat pe tataie si acum faceti pe nevinovatele, cum ca s-a pierdut, ori a obosit, sau mai stiu eu ce. Acum sopti-ti si mie (dar cu discretie) a fost fiert ori fript? Nu era cam atos? Ati mai lasat si pt mine o bucatica? |
||
|
amme22 Postat pe 23 Octombrie 2008 19:48 |
||
De la: laurathegirl, la data 2008-10-23 14:29:20 Pentru ca l-am analizat pe tataie si am descoperit ca-i un tip uns cu toate alifiile , daca citesti mesajele postate de el prin alte subiecte ajungi la aceasi concluzie De la: laurathegirl, la data 2008-10-23 15:09:33irina Chiar sunt discreta
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 23 Octombrie 2008 19:56 |
||
pentru femei nesatisfacute s-a infiintat sex-shop-ul. si aceasta este tot o afacere a barbatilor, pentru a li se mai ierta din pacate, si pt a li se reduce din handicapul raspunzator de insuficienta satisfacere a femeilor. Mai mult, discretia , contraceptia si conditiile de igienba sunt garantate.
|
||
|
Postat pe 23 Octombrie 2008 22:33 |
||
|
sa inteleg cum ca nici geo cel datator de orgasme virtuale si nic tataie scarlat nu aparura azi pe acilea???? da' de virginelu' coman??? ori de restul masculilor???? unde-s frate...la asemenea haita de "fomei" au dat bir cu fugitii????
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 23 Octombrie 2008 22:38 |
||
|
pentru veta: da. desigur ca primesti la pachet si mangaieri lascive, expresii inregistrate de "te iubesc draga mea!" sau "esti adorabila buburuza dulce!", sarutari in clar de luna plus extraoferta gratuita de preludiu! totul la un pret ce sfideaza ridicolul, de numai 99,99 lei. vibratorul este ambalat in hartie creponata lucioasa! |
||
|
Postat pe 23 Octombrie 2008 22:38 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Lesbiana in curs de "vindecare"...? | 251 | De la: dindirel 3 Ianuarie 2010 13:21 |
| iubitul meu termina prea repede | 71 | De la: nelly90 11 Octombrie 2016 15:04 |
| Va rog ajutati-ma! | 23 | De la: kudika081389 7 Martie 2010 17:10 |
|
|
||
| De ce atitea certuri? | 39 | De la: soraderazboi 2 August 2010 11:36 |
| Nu am orgasm!!!!!!!!! | 177 | De la: kudika002139 9 Mai 2009 16:27 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.