Setari Cookie-uri

Intentia adulterului este infidelitate sau nu?

eu cred ca Tu ESTI VINOVATUL orice ai spune! si mai si spui xca ai refuzat-o ! pai si ea ti-a spus tie ca este fff posibil ca altcineva sa o doreasca! instructorul acela nu a luat-o in serios si ti'a facut tie fara sa vrea un serviciu! si tu te mai intrebi pe aici ce ar trebui sa faci!
loveactually
Postat pe 8 Mai 2009 23:10
Voi cautati intotdeauna un vinovat, dar de multe ori, vina apartine a doua persoane.
kudika023770
Postat pe 10 Mai 2009 08:27
De la: kudika023770, la data 2009-05-10 08:27:15Voi cautati intotdeauna un vinovat, dar de multe ori, vina apartine a doua persoane.

normal ca vinovate sunt 2 persoane dar e mai usor sa arunci vina asupra ceiluilalt
yumy
Postat pe 10 Mai 2009 09:17
Desigur, este mult mai comod asa.In primul rand-daca vorbim despre ice-el a amenintat-o, si ea a gasit o solutie.Poate ca nici nu a gasit-o, dar a vrut doar sa il starneasca.Acum el se intreaba cum se impaca situatia asta cu orgoliul lui.Raspunsul este:ori e laie, ori balaie.Asta presupune sa o ajute sa mai dea jos din kg., sau sa accepte situatia asa cum este.Nu s-a deformat singura si in bratele altuia, ci amandoi au contribuit la afacerea asta.Iar cealalta solutie, este sa se desparta.Dar vina va fi tot a lui.
kudika023770
Postat pe 10 Mai 2009 17:39
cum sa ii zici boss, ca daca nu slabeste, vei divorta de ea???
Ronnie_Coleman
Postat pe 11 Mai 2009 00:53
Dupa mine nu a fost un compliment dragut, mai ales ca ea i-a facut si un copil.
kudika023770
Postat pe 11 Mai 2009 08:45
ice tu nu numai ai fortat nota spunandu-i ca vei divorta daca nu slabeste ci i-ai dat mana libera sa-si caute satisfacerea sexuala si sprijin sentimental in alta parte,iar faptul ca s-a atasat de instructor se poate remedia. totul depinde de tine si de stagiul in care se afla relatia celor doi. daca nu-i intr-un stagiu avansat atunci ai o sansa aratai ca-ti pasa ,ca inca mai tii la ea si ca te vezi langa ea in viitor orcat de slaba sau grasa va ajunge sau oricat de urata sau frumoasa ti s-ar parea.problema a fost la tine inca de la inceput prin faptul ca ai respins-o ,o femeie are diferite nevoi care nu tin neaparat de bani.ea nu-ti vedea neaparat banii ci sufletul care sa inghetat dupa al doilea copil,atunci cand s-a ingrasat.
arata-i ca nu-ti pasa de aspect ci de ce-i interior! nu mai dispera.

remediaza situatia pana nu va fi mult prea tarziu.doar nu vrei ca cei doi copii ai tai sa traiasca intr-o familie dezmembrata.
nu-iasa?!?!?
inger_cazut94
Postat pe 15 Iunie 2009 20:54
De la: santa_cat, la data 2008-11-15 20:37:20Eu cred ca tu singur ai pus cruce casniciei tale in momentul in care i-ai spus ca daca nu slabeste tu divortezi. Dupa o nastere sa spui asa ceva unei femei este cel mai urat lucru posibil, cel mai lipsit de respect lucru.... ea avea nevoie sa-i spui ca o iubesti si asa, ca nu conteaza infatisarea ei, ci cine este ea si ca ti-a adus pe lume doi copii minunati...si tu??? Daca ii aratai mai mult sprijin, incet incet poate-si recastiga increderea in ea si incepea sa slabeasca.
Dar tu nu, ai aratat ca esti foarte superficial, mie fraza aia imi spune ca nu o vrei decat pentru fizic (imi inchpui ca o vrei pentru mai multe, dar asta reiese). A fost o lovitura sub centura pentru ea si ai indepartat-o de unul singur.

Si apoi, nu inteleg, era obligata sa-ti spuna ca te-a inselat cu altul?

Daca vrei sa-ti repari casnicia, implora iertarea.

Sigur ca da! ..."e cel mai urat lucru posibil", "cel mai lipsit de respect"..."avea nevoie sa ii spui ca o iubesti si asa"...
Pai omul, la inceput, o iubea atat de mult incat a acceptat sa o ia si de nevasta... De notat ca, din economia mesajului se desprinde ideea ca fata nu avea gabaritul pe care il are acum si care a generat situatia conflictuala actuala. Daca vroia omul o balena credeti ca se lega la cap pe viata cu o femeie?

"Daca vrei sa-ti repari casnicia, implora iertarea."
Da, omule, implora iertarea si pe urma kill yourself!

De atitudinea ei vis a vis de ceea ce dorea omul, nu zice nimeni nimic... Oare chiar el a generat aceasta stare de fapt?

Iubim pe cele, respectiv ne casatorim cu cele de care ne indragostim la un moment dat. Hai sa fim seriosi, siropelele telenovelistice cu "te iubesc de mor pentru ceea ce esti, nu pentru cum arati" sunt valabile doar in mintea demoazelelor impotente a mai starni ceva pasiuni.
Noi, barbatii, suntem blamati continuu: suntem rai, egoisti, nesimtiti etc. Dar oare nu asta e imaginea pe care voi, femeile, in egoismul vostru atroce, ne-o creati zi de zi, pentru a va justifica voua frustrarile?

Sigur ca da, veti spune ca sunt misogin... Parerea voastra, prea putin importanta. Ati fi chiar mirate sa aflati ca nu sunt deloc asa. Ma oripileaza insa pretentiile extrem de exagerate ale unor reprezentante al Evei, singura lor obligatie fata de barbati fiind aceea de a exista si de a le oferi onoarea sa primeasca darurile facute de acestia.

PS: pt. agramati: "ati" este scris corect pentru ca am folosit conditional-optativul; "a-ti" se scrie in cu totul alta alta imprejurare ("a-ti crea impresia ca esti un unicat, stimata femeie, e cea mai mare dovada de infatuare!").
Erebus
Postat pe 17 Iunie 2009 11:17
Buna,
Vreau sa iti spun ca ai fost iesit din cale afara prin ceea ce ai facut, ca sa nu fiu obraznica sa iti spun altfel.
Femeia aceasta , sotia ta, ar fi trebuit sa iti dea cu piciorul de atunci, din ziua in care i-ai spus ca divortezi daca nu slabeste.
Te-ai gandit ca ea se consuma foarte mult si fara sa o bati tu la cap sa slabeasca, poate ea chiar incerca dar nu reusea, iar remarcile tale, nu au facut decat sa puna sare pe rana.
Vreau sa iti spun ca am aceeasi problema, cea a kg in plus de la sarcina, nu cea a infidelitatii ( asa ceva este de neconceput intr-o relatie) , am alaptat pana la doi ani copilul, asa consideram ca este normal si benefic pt copil, fara sa ma gandesc la mine si la cele 20 de kg in plus care s-au transformat pana astazi in 27 kg, am incercat sa slabesc apoi, prin infometare, pastile, siropuri, alifii, dar nimic nu a fost cu folos, sa aflu apoi ca o data cu sarcina sa declansat si glanda tiroida, deci nu era nepasare sau nesimtire cum sugereaza unele.
Nimeni nu stie ce este in sufletul unei femei care avea corp de model si deoodata sa se transforme intr-o vacuta de lapte.
In fine, faptul ca ai refuzat-o 4 luni de zile, nu te-ai culcat cu ea, nu te invinovateste nici macar un pic? mai ales ca ai refuzat-o cand ea a incercat sa vina la tine, in tot acest timp tu ce ai facut? Sa fim seriosi...
Si ai pretentia ca ea sa te ierte pt aceste lucruri?Meritai tot ce este mai rau....
micky77
Postat pe 14 August 2009 10:55
Am hotarat (impreuna) sa mergem la un avocat in probleme de divorturi si sa incheiem un act prin care ea se angajeaza sa renunte la copii in favoarea mea daca imi va mai gresi vreodata. Ce spuneti de asta credeti ca va tine?

CITESTE CODUL FAMILIEI INAINTE SA VA DUCETI SA DISCUTATI ABERATII
daniella_s
Postat pe 14 August 2009 11:51
Daca eu eram in locul ei te trimiteam demult la ma-ta
alexia30
Postat pe 14 August 2009 12:04
De la: , la data 2008-11-15 20:37:20Eu cred ca tu singur ai pus cruce casniciei tale in momentul in care i-ai spus ca daca nu slabeste tu divortezi. Dupa o nastere sa spui asa ceva unei femei este cel mai urat lucru posibil, cel mai lipsit de respect lucru.... ea avea nevoie sa-i spui ca o iubesti si asa, ca nu conteaza infatisarea ei, ci cine este ea si ca ti-a adus pe lume doi copii minunati...si tu??? Daca ii aratai mai mult sprijin, incet incet poate-si recastiga increderea in ea si incepea sa slabeasca.
Dar tu nu, ai aratat ca esti foarte superficial, mie fraza aia imi spune ca nu o vrei decat pentru fizic (imi inchpui ca o vrei pentru mai multe, dar asta reiese). A fost o lovitura sub centura pentru ea si ai indepartat-o de unul singur.

Si apoi, nu inteleg, era obligata sa-ti spuna ca te-a inselat cu altul?

Daca vrei sa-ti repari casnicia, implora iertarea.

e adevarat...

am alt exemplu in fata

femeia s-a dus in Italia sa munceasca, sa isi achite datoriile pe care le aveau....

si intre timp s-a maritat, a uitat ceea ce a lasat acasa....dupa 7 luni au bagat divort....ce se va intre timp nu stiu....ca au un copil de 18 ani ....asta e cel mai dureros:|
buzulici
Postat pe 14 August 2009 13:44
De la: daniella_s, la data 2009-08-14 11:51:31Am hotarat (impreuna) sa mergem la un avocat in probleme de divorturi si sa incheiem un act prin care ea se angajeaza sa renunte la copii in favoarea mea daca imi va mai gresi vreodata. Ce spuneti de asta credeti ca va tine?

CITESTE CODUL FAMILIEI INAINTE SA VA DUCETI SA DISCUTATI ABERATII

adevarat:|
buzulici
Postat pe 14 August 2009 13:48
Buna!
Vad ca aduci vorba de bani...eu cred ca era normal sa beneficieze de pe urma maririi tale de salariu - doar e sotia ta!Parerea mea este ca ar trebui sa ii dai mai multa atentie pentru ca din acest motiv s-a intamplat chestia cu instructorul.Daca ea acum este acasa si nu mai aminteste de acest instructor inseamna ca te iubeste si tu ar trebui sa incerci sa uiti partea asta a trecutului si sa ii domenstrezi ca o iubesti si ca puteti fi o familie fericita.
iu_li_a_na
Postat pe 14 August 2009 19:55
Pentru cine, Liviuta3 este dureros? Pentru ea in nici un caz din moment ce s-a maritat.Pentru sot nici atat.Daca e baiat destept gaseste una mai tanara decat nevasta-sa si pe urma ii da cu tifla pe net.Iar baiatul gaseste si el dupa un an sau doi o fetiscana si uita de toti nebunii.
kudika023770
Postat pe 14 August 2009 20:21
Inselatul e inselat, punct!
northstar
Postat pe 15 August 2009 19:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
O DATA DACA TE-A INSELAT SI IL IERTI E CORECT? 109 De la: andra_ale 14 Iulie 2010 07:45
gelozie obsedanta 18 De la: luchianramona 12 Mai 2011 14:49
inceputul unei relatii de infidelitate 53 De la: animallover 19 Iunie 2011 08:54
ma iubeste pe mine sau banii mei? 18 De la: steffy91 2 Decembrie 2011 15:58
impas moral 64 De la: LOPY_71 21 Aprilie 2010 00:50