Mai multe
|
de fapt, daca nu e deranjul prea mare, mi-ar placea sa stiu ce ati mai facut cu viata de cuplu. nu e vorba de o curiozitate bolnava ci pur si simplul din dorinta de a stii ce se intampla daca....si cum sa ne ferim de greseli. adevarul este ca cel mai bine se invata din greseli. |
||
|
chandramuki_md Postat pe 8 Ianuarie 2009 14:05 |
||
|---|---|---|
|
Buna ...nu am o mare experienta in relatii dar ma gandesc ca sunt om si pot inteleg destule , cel putin asa imi place sa cred sunt open minded ...Ce trebuie sa intelegi mai intai de toate ca exista o mare diferenta intre femei si barbati si mai ales cand este vb de inselat..Barbatii inseala pentru ca le place ceea ce vad in fata ochilor ,pt ca este "buna tipa ", in schimb o femeie cand i-a in calcul acesta optiune(sa insele ),este mult mai grav ..Noi stam si gandim,analaizam ,iar sotia ta clar s-a simtit neglijata de tine ,ba mai mult fortand-o sa slabeasca si refuzand s amai faci dragoste cu ea cum crezi ca s-a simtit ..cel putin ea a incercat sa se mai apropie o data de tine ..Nu zic ca trb sa stai sa suporti consecintele dar gandeste-te ce vrei sa faci , ce vrei de la aceasta relatie (nu copii,nu banii si apartamentul )...CE VREI TU CU ADEVARAT? Vorbeste cu ea,explica-i ce simti,lasati la o parte orgoliul si vezi ce iese..si nu uita mereu se va simti acest "nod " in relatia voastra dar de voi depinde cat de mult va doriti sa treceti peste ...Daca stiti ca puteti merge inainte si nu va mai ganditi la ce a fost ,go on ..daca nu ..solutia este simpla ... Si inca ceva ,nu incerca sa amestecati copii pentru ca ei vor fi mai afectati daca vad ca parintii lor nu se inteleg . Raman la ideea ca o relatie interumana este bazata in primu rand pe COMUNICARE si important este sa stii ce vrei de la aceasta relatie ..Bafta multa si sper ca te-am ajutat cu ceva ..Oricum raspunsul etse in TINE!!! |
||
|
larisa_sofia Postat pe 8 Ianuarie 2009 14:41 |
||
| Cred ca tu ai avut intentii buneNu sunt de acord ca trebuie sa ramai cu 25 de kg daca ai nascut si daca iti pasa de cansicia ta,nu e nimeni obligat doar ptr ca te iubeste sa te accepte asa .Totusi ai actionat putin prea dur cu ea si nu stiut sa ia partea buna din aceasta poveste ,faptul c atu i vrei binele.Mai cred ca ti-a spus ca i place de altcineva ca sa iti raneasca orgoliul ,sa te faca gelos si sa o vrei inapoi,daca a fost asa atunci o minciuna nevinovata nu trebuie considerara adulter.Oare tu nu te-ai uitat la alta femeie pe strada sau la tv si nu te-ai gandit la nimik?doar suntem oameni. | ||
|
|
||
|
nor_pufos Postat pe 8 Ianuarie 2009 14:46 |
||
|
Singur ai dus la aceastã situaþie.Dacã i-ai oferit confort material nu înseamnã cã a primit totul. Normal cã s-a simþit neglijatã. Din punct de vedere emoþional ce i-ai oferit? Repoºuri cã este prea grasã ºi refuz sexual. La ce te puteai aºtepta?! Dacã þii la orgoliu vei pierde totul. În aceastã perioadã tu nu ai înºelat-o? Se spune cã te cãsãtoreºti la bine ºi la rãu. Trebuie sã fiþi împreunã ºi sã colaboraþi ca sã vã salvaþi familia. Poate sã redeveniþi prieteni (sufleteºte), sã simþiþi cã puteþi sã vã spuneþi totul, fãrã sã vã jigniþi ºi sã reparaþi ceea ce nu mai merge. În fond, ea nu te-a înºelat în fapte. Din câte înþeleg, aþi rãmas împreunã pentru copii ºi pentru achitarea împrumuturilor. Asta nu e viaþã! Dacã nu conºtientizaþi greºelile voastre ºi vinele comune, ruptura e inevitabilã. |
||
|
artica Postat pe 8 Ianuarie 2009 14:47 |
||
|
Apreciez modul in care ai expus problema. Nu este un model de intelepciune - dar asa ceva, intelepciunea, vine cam la virsta cind ne parasesc pacatele, nu ca am fi devenit noi mai destepti... Din ce spui remarc o noua scena pe care tanti Viata o pune deseori, foarte des in practica. O pune caci firea omeneasca ramine cea care este... Este normal cum te comporti tu, este normal cum se comporta ea... A spune ca trebuia asa si asa - mi se pare o gluma: 1 plus unu nu putea face altceva decit 2. Simt ca, a la longue, nu vei face multi purici cu doamna - dar poate fac eu aici proiectii nefericite, respectiv gindesc dupa cum as face eu in situatia aceea. Chiar si asa, pot intui ce atmosfera va exista intre voi in anii, in deceniile urmatoare daca sinteti impreuna. Legat de gesturile sotiei (iertata fie-mi solidaritatea cu un confrate de sex), mi s-a parut o fuga de realitate (dar cine nu face asa ceva...). Adica cauti salvarea in bratele unuia mai tinar, care se aprinde atit de usor, mai ales daca are nerezolvate niste probleme oedipiene si face usor pasiune pentru mai virstnice... In fine... Cum am spus, imi recunosc din start subiectivitatea. E un punct de vedere. |
||
|
Mircea_O Postat pe 8 Ianuarie 2009 15:16 |
||
|
Buna ziua! Am citit articolul publicat de dvs. pe Kudika si am fost impresionata de sinceritatea cu care ati dezvaluit tot firul povestii. Nu vreau sa va spun decat ca sotia dvs., chiar daca a luat 25 kg in plus in urma celei de-a doua nasteri, si chiar daca avea in caminul conjugal tot confortul pe care si-l poate dori o femeie, pe langa acest confort mai avea nevoie si de afectiune din partea dvs. si binenteles si o viata de cuplu. Eu sunt femeie, sunt destul de plina si eu, dar pot sa spun ca o femeie cand face ceva aiurea (de ex. cand pleaca de acasa, cand isi face un iubit etc. sau sa zicem ca incepe sa consume alcool) nu o face din cauza ca la ea in familie totul este super bine, deci are motivele ei. In situatia descrisa de dvs. ati avut noroc ca probabil instructorul auto va cunostea (nu mai retin exact aspect)si probabil nu a vrut complicatii din partea dvs. Parerea mea este sa aveti incredere in ea in continuare, sa-i acordati suficienta atentie sotiei, eventual sa colaborati amandoi in vederea gasirii unei solutii optime pentru ca ea sa poata slabi, sa o sustineti in eforturile sale de a slabi, sa nu o mai neglijati si veti vedea ca sotia dvs. nu va mai fi tentata sa faca lucruri aiurea. Din povestirea dvs. reiese ca ea v-ar fi spus ca instructorul a refuzat-o, o femeie care vrea neaparat sa-si insele sotul stie cum sa determine un barbat sa faca sex cu ea, dar sotia dvs. nu si-a dorit acest lucru cu tot dinadinsul. Parerea mea este sa aveti incredere in sotia dvs., sa incercati sa comunicati mai mult, sa petreceti timp cu ea si relatia dvs., eu zic ca se poate redresa. Va doresc numai bine si succes in viata de familie! Miriam, Bucuresti |
||
|
marlyn_k Postat pe 8 Ianuarie 2009 15:46 |
||
| Nu mi se pare a fi infidelitate deodata ce nu s-a intamplat nimic intre ei ... Toate mai gresim cu privirea ...:) | ||
|
gabytzuk Postat pe 8 Ianuarie 2009 17:21 |
||
| Intrebare:pentru tinf ce a fost important?COPIII,LOCUINA,SOTIA,sau citeva chilograme in plus?oare nu merita sa ai mai multa intelegere si rabdare?unele sotii au rabdare toata viata cu un barbat si nu regreta si nici nu fac din asta o tragedie.Scurt pe doi pute-ai sa ai o relatie normala cu ea...sunt si femei usoare grase. | ||
|
taurita61 Postat pe 8 Ianuarie 2009 17:56 |
||
|
Hei!! Treziti-va ! Cititi mai bine si cu mai mare atentie: sotia l-a inselat! fizic! in propria casa si in propriul pat ...si in mod repetat . Si asta nu sub impulsul furiei de moment,ci dupa o perioada in care el s-a straduit sa salveze relatia si in care ea a dat impresia ca au trecut de acel "hop" din relatie . |
||
|
northstar Postat pe 8 Ianuarie 2009 19:35 |
||
|
Probabil ca pana acum ti-ai rezolvat problema, dar eu acum am vazut articolul.Deci si eu am 2 copii de 7 si 1,3 ani si aceeasi varsta cu tine.Dupa sarcini mi-au trebuit aprox un an sa-mi revin la starea initiala.Esti destul de frustata in perioada aia de cum arati, de faptul ca esti relativ legata de o anumita rutina(mai ales daca si alaptezi).Tie mult mai usor daca ai sustinerea partenerului ceea ce sotia ta se pare ca nu a avut-o.Ai amenintat-o, a reactionat ca atare, s-a incapatanat.Nu ati avut relatii timp de 4 luni? Hello cum ai rezistat? Ca a cautat atentie in alta parte? Te mira? Acasa nu e apreciata sotul nu o doreste? Nu-i dau 100% dreptate dar o inteleg.Ca ai muncit mai mult in perioada asta? Incearca sa stai o luna doar acasa cu copiii si sa vezi de casa , sa vezi ce preferi.Ti-a spus de intentia ei? A vrut sa te trezeasca cumva, sa te faca gelos si in acelasi timp ii pare rau.Parea mea.Deci cred ca ar trebui sa discutati si sa va vedeti prioritatile:copii, familia voastra,voi.Dar e o hotarare pe care sa o luati voi, nu altii in locul vostru.Amanuntele si detaliile oricum le stiti doar voi.Si daca tot nu s-a intamplat nimic,fantezii si tentatii nu ai avut si tu? |
||
|
mireF Postat pe 8 Ianuarie 2009 20:26 |
||
|
Meritzi tot ce ti se intampla si chiar sa te lase balta sotia cea grasa cu care nu ai mai vrut sa te culci daca nu slabeste, iata ca a placut-o altul si grasa sau cum o fi. Te-ai "jucat cu focul" . . . Tu ai stricta tu sa repari, mai vroiai si sinceritate . . . !!!, Scuze, dar m-ai scos din sarite ! |
||
|
acuario Postat pe 8 Ianuarie 2009 20:43 |
||
De la: bestdevilinside, la data 2008-11-15 19:52:27Citeste tot ce ai scris, fiecare cuvant in parte, de la inceput pana la sfirsit si vei gasi raspunsul in text. cred ca esti cu adevarat vinovat din momentul cand i-ai spus ca nu o sa te mai culci cu ea pentru ca e grasa.cum crezi ca se simte o femeie in aceasta situatie? te-ai gandit ca poate a incercat sa vada daca mai este atragatoare si daca si ceilalti o vor cataloga ca si tine? dar putem sa gandim si altfel...poate intre ei chiar nu a fost nimic doar cateva tatonari. parerea mea este ca ea e o mama care s-a gandit si la copii sai si a incercat sa vada daca altii o vad la fel ca tine si toate acestea doar o data. dar daca tu erai in situatia ei?daca tu mergeai si ii spuneai ca ai avut o aventura?cum crezi ca ea s-ar fi simtit?fara sa o cunosc cred ca ar fi plecat capul si ar fi continuat casnicia voastra. totusi tu ii oferi din cate zici ii oferi multe: saloane, toate poftele unei femei.ce mai poate ea sa zica.are 2 copii si un camin minunat.cred totusi ca ai putea avea incredere pe viitor in ea |
||
|
caroline_adri27 Postat pe 8 Ianuarie 2009 20:45 |
||
| Sunt sigura ca te mai iubeste. Totul e sa vorbesti deschis cu ea.Spune-i ca tu o iubesti si ca vrei sa stii daca te iubeste si ea. Exact ce ne-ai scris noua spune-i si ei. Spune-i tot, eventual tot printr-un bilet scris, ca e mai clar asa.Spune-i de unde crezi tu ca provin problemele voastre. Succes! | ||
|
Ana_liza Postat pe 8 Ianuarie 2009 22:55 |
||
ai mare dreptate ....tu ai gresit enorm
|
||
|
miha_2 Postat pe 9 Ianuarie 2009 09:20 |
||
| Oameni buni ati citit tot ce a spus Ice1 sau numai inceputul? Are dreptate northstar, ea l-a inselat fizic si nu o data. Instructorul ala nu e mai tanar ca ea si e si casatorit. A gresit si el ca a spus ce a spus, dar cate nu spune omul la nervi? CE ati suporta mai usor niste vb aruncate si poate regretate apoi sau imaginea sotiei in bratele altuia? | ||
|
Postat pe 9 Ianuarie 2009 10:05 |
||
|
o capra, un fluture si un pictor se uita la o varza . capra vede frunzele apetisante, fluturele un adapost perfect pentru pui, pictorul vede o perspectiva interesanta. morala: toata lumea are dreptate :D, dar cel mai probabil capra o sa manance varza
|
||
|
googoodoll Postat pe 9 Ianuarie 2009 10:23 |
||
De la: acuario, la data 2009-01-08 20:43:01Meritzi tot ce ti se intampla si chiar sa te lase balta sotia cea grasa cu care nu ai mai vrut sa te culci daca nu slabeste, iata ca a placut-o altul si grasa sau cum o fi. Te-ai "jucat cu focul" . . . asa zic si eu...poate dak dadeai dovada de putina rabdare si intelegere si incercai sa o sprijini in loc sa o jignesti si sa o ameninti, nu se ajungea pana aici...si legat d orgoliu nu stiu ce sa zic..ati vorbit si i-ai spus k e ok dak cautati in alta parte ceea ce nu mai aveti aksa, dar knd s-a intamplat cu adevarat nu ti-a mai convenit..trebuia sa t gandesti bine inainte sa spui ceea ce ai zis. |
||
|
sweety13 Postat pe 9 Ianuarie 2009 11:31 |
||
| Nu vreau sa te jignesc... De ce tu aveai dreptul sa o inseli, adica ai fost clar in privinta asta, ai amenintat cu divortul...iar ea nu are dreptul sa se uite la alt barbat?!!! Felicitari pentru faptul ca reusesti sa castigi atat de bine si sa iti intretii familia, sa ajuti la cladirea unui camin frumos si sa ajuti copii sa aiba parte de gradinite si tot ce e bun si util pentru ei! Dar, banii nu sunt totul! Chiar daca sotia ta a avut o perioada linistita din punct de vedere financiar, in relatia voastra de adulti/persoane implicate intr-o relatie conteaza atitudinea ta fata de ea, cum o tratezi, cum ii vorbesti! S-a indepartat de tine tocmai din cauza asta... De fapt tu singur scrii aceste lucruri! Sigur puteti trece peste aceste probleme! | ||
|
mausica Postat pe 9 Ianuarie 2009 11:33 |
||
|
trebuie sa recunosc k sunt de parere k femeile trebuie sa aiba mereu grija de imaginea lor, de felul in care arata, indiferent de imprejurari sau de varsta, dar tinand cont k ea se afla in situatia asta dupa nastere, probabil k i-ar fi prins bine putin sprijin...ceea ce nu a gasit la tine... insa acum cred k e mai important sa inveti din greseli si sa incerci sa mai remediezi ceva dak se mai poate. mult succes!! |
||
|
sweety13 Postat pe 9 Ianuarie 2009 11:36 |
||
|
In ardeal unui om care gandeste ca tine i se spune ca ii este sarita o doaga! In genere, gandirea unui om ca tine este denumita imaturizare. Daca copil ti-au placut povestile cu regi si imparati, acum de ce nu admiti nu mai esti copil, ca esti sot si tata, iar rolul tau preferat, in care toata lumea sa faca cum vrei tu, a apus de mult? Femeia nu e sluga ta, sa-ti fie clar! Copii nu sunt obiecte sau trofee! Iar tu nu esti om, taman cu cei de acasa! Ideea de a avea relatii extraconjugale de unde ti-a venit? Posibil ca ai aflat pe piele proprie in timpul cat ea a alaptat si ai prins gustul!? Dar egoist cum esti, nici nu te gandesti ca daca se afla, poti ajunge pe langa divort si la scoaterea din drepturile paternale? Daca asa...decurge relatia cu sotia, ce educatie vor primi si/sau vor vedea copii tai? Gandeste-te pe care din voi doi ar vrea sa semene copii cand vor fi mari? Ca sa fi demn de ei... Vorbesti foarte-foarte mult, dar monolog, tu nu stii ce este un dialog (poate nici la servici, in unele meserii acest lucru fac chiar obiectul activitatii). Cuvantul respect la tine este = cu: eu am zis asa! Posibil ca nici tu nu arati bine, iar daca oglinda te jigneste de cate ori te vezi in ea, in loc sa reflecti inapoi o imagine care sa te incante, reflecti jignirea in consoarta ta. Cert este ca ai mare nevoie de un consilier...! Vezi sa nu fie....imobiliar ... |
||
|
90701 Postat pe 9 Ianuarie 2009 13:11 |
||
Tu iti mai amintesti de emisiunea aia de la tv, bingo, sau nu mai stiu, se striga din cind in cind : "zi-le domn' geo"? De ea imi aminteste comentariul tau... O porcarie de emisiune, o intoxicare de tembelism. Sorry
|
||
|
Postat pe 9 Ianuarie 2009 15:07 |
||
| Daca povestea asta ieftina e pe bune, iar personajele astea ridicole sunt reale, sa stii frate c-o meriti pe luptatoarea se sumo in cautare de vier! | ||
|
Postat pe 9 Ianuarie 2009 15:13 |
||
| Mesajul meu cu" domnu geo", era pentru carmenul, asa cam asa ceva. | ||
|
Postat pe 9 Ianuarie 2009 15:16 |
||
|
o femeie cand obs ca nu e apreciata de omul de langa ea..cauta alinare in alta parte.....jignirile pe care tu crezi ca sunt constructive...pe ea au durut-o.....si sincer nu conteaza cum arat eu.......inca nu am avut probl cu greutatea...dar nu asta conteaza......ci faptul ca accepti pers iubita asa cum e........ca te-a inselat......sincer bn ti-a facut.....asa acum tu ai reactionat...a fost un semnal din partea ei....vrei sa isi schimbe atitudinea.....comportamentul...fa-o cu vorba buna.....ti-a demonstrat ca alt barbat s-a uitat la ea chiar si grasa cum o crezi tu.....apreciaza ce ai langa tine.....pana nu va fi prea tarziu.......poate ramane cu amantul....... Felicitari heaven gate! Ai perfecta dreptate.Am mai citit pe forum si alte comentarii scrise de tine si se pare ca sintem pe aceeasi lungime de unda. Daca al meu sot mi-ar ar fi facut ca tine acum era demult trimis la dracu. Mentionez ca nu am probleme cu greutatea. |
||
|
brutulina Postat pe 9 Ianuarie 2009 15:50 |
||
| Eu te apreciez ptr faptul ca i-ai spus sa slabeasca ,ce ar insemna acum sa ne ingrasam toate cu 25 de kg si sotii nostri sa nu zica nimik si sa ne iubeasca asa ?nu cred ca un om e obligat sa te iubeasca si cu 25 de kg in plus.si nici noi sa nu cautam scz daca ne ingrasam asa mult. | ||
|
nor_pufos Postat pe 9 Ianuarie 2009 15:55 |
||
| ai jicnit-o , chiar daca va iertati reciproc ramane resentimente, ....care vor rabufni mai tarziu | ||
|
elvira44 Postat pe 10 Ianuarie 2009 09:15 |
||
| hm, eu am cam sarit peste comentarii, dar mi se pare ca ai spus undeva ca acum e slaba. Deci a slabit si tu vrei acum sa stii daca sa mai ai incredere in ea sau nu. Defapt problema sotiei tale a fost ca nu a avut destula incredere in ea insasi, asa ca a cautat sa si`o castige, incercand sa cucereasca un alt barbat. Faptul ca instructorul a refuzat`o e bine pt tine si rau pt ea, privind subiectiv. Dar cum de data asta nu vreau sa privesc obiectiv, iti spun sa ii dai tu increderea de care are nevoie ca sa nu o caute in continuare in alta parte. POTI avea incredere in ea, dar asta e conditia. Sa ii oferi suficienta atentie pe toate planurile. Ca sa te fac sa intelegi mai bine: cum crezi ca se simte o femeie (orice femeie, grasa sau slaba) atunci cand sotul ei nu vrea sa mai aiba relatii intime cu ea, mai ales ca sunteti la varsta de 30 de ani, nu la 50 (nu vreau sa jignesc pe nimeni, am presupus doar ca la 50 de ani se mai raceste relatia)? Simte ca nu mai este iubita. Poate ca tu ai vrut sa ii dai o lectie constructiva, dar ea nu a perceput`o. Ofera`i iubirea, respectul si increderea ta si va fi bine. De atat are nevoie o femeie ca sa stea langa un barbat. | ||
|
mainedimineata Postat pe 10 Ianuarie 2009 10:46 |
||
De la: nor_pufos, la data 2009-01-09 15:55:32Eu te apreciez ptr faptul ca i-ai spus sa slabeasca ,ce ar insemna acum sa ne ingrasam toate cu 25 de kg si sotii nostri sa nu zica nimik si sa ne iubeasca asa ?nu cred ca un om e obligat sa te iubeasca si cu 25 de kg in plus.si nici noi sa nu cautam scz daca ne ingrasam asa mult. omg asa ceva o femeie nu trebuie sa spuna. sigur esti femeie sau un fel de naomi? cum poti spune asa ceva. cineva a zis odata ca iubirea este oarba. si crede-ma asa e. daca persoana de langa tine te iubeste sa stii ca nu mai vede cele 25 de kg in plus. si cunosc destule cazuri in care femeile s-au ingrasat dupa ce au facut un copil. asta ce inseamna? ca sotul nu e obligat sa o iubeaca nu? |
||
|
firelyonne Postat pe 10 Ianuarie 2009 10:52 |
||
|
Eu NU te apreciez pentru faptul ca i-ai spus sa slabeasca!! Unei femei care in urma cu cateva luni a nascut!!? Pe buneee?? Unei femei care are un bebe de un an si sta toata ziua dupa el si il mai si alapteaza cand altele l-ar fi lasat la doua luni!? Sau si mai simplu l-ar fi trimis la bunici ca sa-si reia ele activitatea si sa-si refaca pretioasa talie? O femeie care face asta o apreciezi!! Sau daca are ceva minte in cap se ia si pleaca si te lasa cu ochii in soare sa visezi la madame subtirele pe internet. Pentru ca sta in puterea ei sa slabeasca, sa se ingrase, sa aibe grija de bebe cat vrea. Apropo, are vreuna vreo idee ce inseamna sa alaptezi un an si ceva si sa mai si te duci la sala sau sa iti impui un regim alimentar? Ca eu n-am dar nororcul meu ca am o prietena care are un copil de doi anisori si am vazut prin ce trece. In schimb te apreciez pentru faptul ca ai fost sincer si ai povestit asa cum ai facut-o si ai vorbit asa cum ai facut-o. Da, te-a inselat, e vinovata!! Nu cred ca are cineva tupeul sa o scoata nevinovata! Dar oare te-ar fi inselat daca nu i-ai fi spus de atatea ori ca e grasa, ca nu vrei sa te culci cu ea, ca bagi divort?? Ar fi facut asa ceva o femeie cu un bebe de un anisor, doi?? Ar fi facut asa ceva o femeie care a devenit mamica??????? N-o sa cred asa ceva niciodata!! Orice femeie e mandra si fericita cu familia ei cand devine mamica si e in stare sa uite si de faptul ca sotul nu o prea ajuta la treburi, e in stare sa le faca pe toate sigura doar din euforia faptului ca are un copil, o familie cu omul iubit. Ai facut-o de oaie, asta ai facut!! Si ea a ajuns disperata in asemenea hal incat chiar credea ca o vei abandona si a actionat din instinct. S-a uitat in jur, a deschis ochii. A vazut barbati pe care in mod normal o femeie in locul ei, cu tot ceea ce avea ea nu-i vedea. Altfel barbatul ala si orice alt barbat nu existau, ar fi fost invizibili pentru ea!! Pentru ca atunci cand avem atatea si suntem fericite nimeni si nimic nu exista in afara de familia noasta! Nu stiu ce ai mai facut pentru ca topicul e de ceva vreme dar sper sa nu fi fost o ruptura care nu se mai poate repara. Pentru ca am vazut ca tu te-ai trezit, nu stiu ea daca mai considera in adancul sufletului ca ar mai putea sa fie in siguranta cu tine sa-ti mai faca un copil, sa aibe o familie in adevaratul sens al cuvantului. Poate a ajuns la concluzia ca barbatii vor femei superficiale, slabe...ca nu exista"la bine si la rau", ca toate sunt vorbe si de fapt nu te-a cunoscut vreodata. Eu asa as crede...si da, as ajunge si eu sa ma despart de sotul meu si sa imi doresc pe altcineva in exact aceleasi conditii. As face-o insa pe fata, fara sa ma ascund, fara relatii extraconjugale. Totul la vedere:"Dragul meu, nu te mai iubesc(sau te iubesc dar nu cum ar trebui sa iubesc un barbat), nu consider ca merit asa ceva, consider ca nu ma iubesti si nu m-ai iubit vreodata. Pentru ca daca m-ai fi iubit m-ai fi suportat doi trei ani cu 50 de kg in plus daca era nevoie, daca m-ai fi cunoscut vredata stiai cine sunt si cum sunt si imi intelegeai toanele". |
||
|
liliana2005 Postat pe 10 Ianuarie 2009 12:01 |
||
mda... am citit cam tot si cred ca amandoi sunteti vinovati! tu pt. ca ai neglijat-o si ai jignit-o, ea pt. ca a cautat consolare in bratele altuia! si m-ai ales ca a facut-o la voi in casa! asta e f grav! eu una nu as ierta asa ceva... dar acum totul depinde de voi. sunt impotriva destramarii unei familii frumoase, cu doi copii mici, dar poate ca tot raul e spre bine. poate ca ati invatat amandoi ceva din intamplarea asta si o sa aveti puterea sa treceti mai departe. de uitat nu o sa uite niciunul din voi ce s-a intamplat! important e sa va iertati reciproc. va doresc mult succes si o viata frumoasa in continuare!
|
||
|
missalexandra Postat pe 10 Ianuarie 2009 12:45 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| il iubesc....dar trebuie sa renunt la el | 6 | De la: ipahebirowtnod 19 Martie 2011 19:32 |
| amanta | 49 | De la: steffy91 30 Decembrie 2009 22:00 |
| grea decizie!!! | 11 | De la: Eva32 2 Iulie 2011 02:16 |
|
|
||
| asa sunt eu... | 32 | De la: caisa 15 Octombrie 2011 15:21 |
| Nu-l mai atrag?Ma inseala? | 18 | De la: kudika072171 2 Octombrie 2009 19:55 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.