Mai multe
|
eu cred de fapt ca iti doresti ca ea sa fie cea care renunta astfel sa poti tu ramane cu imaginea nepatata!!! tu ce credeai? ca daca este grasa nu va mai fi dorita de tine? am fost si eu intr-o situatie asemanatoare... si la randul meu am inselat!!!!dupa ce ii spui ca daca nu slabeste nu te mai culci cu ea ( si nici nu mai faci asta pt ca nu a slabit ) o mai poti acuza pe ea? dar u te-ai culcat cu altcineva in perioada asta? tu ai fost cel care a renuntat la ea in momentul in care i-ai spus ca nu vei mai avea relatii sexuale cu ea. Tot ceea ce a facut ea a fost sa inteleaga asta, sa se resemneze si sa caute in alta parte ceea ce tu i-ai refuzat categoric. trebuia sa intelegi ca este femeie si sotia ta ...si nu o carpa de folosit cat este noua si frumoasa....tu esti la fel de " bun" ca la inceputul casniciei? este groaznic ceea ce i-ai facut sotiei tale mai ales dupa ce ca s-a ingrasat ca sa iti faca tie un copil....ce fel de om esti? |
||
|
e_lore Postat pe 10 Ianuarie 2009 15:57 |
||
|---|---|---|
|
gandeste-te ce este mai important pentru tine ,familia sau orgoliul!!! in dragoste orgoliul nu are ce cauta!!! femeia in general renunta sau uita de orgoliu, de ce voi barbatii nu puteti? |
||
|
popa_mada Postat pe 10 Ianuarie 2009 17:56 |
||
| Intr-o casnicie se intimpla multe si sunt momente cind nici noi nu stim cum o sa actionam,eu cred ca nu trebuie sa-ti pierzi speranta si ce e mai important sa LUPTI.Viata e o lupta continua.Cu ea sau fara ea fii tu insuti. | ||
|
|
||
|
taurita61 Postat pe 10 Ianuarie 2009 22:52 |
||
| Sunt sigura ca te-ai simtit aiurea cand ai aflat de "intentia" ei, dar trebuia sa te gandesti la asta atunci cand ai amenintat-o cu divortul... O femeie care se simte in pericol va incerca sa isi creeze un plan B...Si asta o va face sa se simta mai sigura pe ea chiar daca probabil ca si-a dat seama si ea ca nu mai arata ca la 20 de ani... Cred ca ai exagerat...asta nu inseamna ca ea nu are partea ei de vine dar consider ca discutia pe care ai avut-o la inceput cu ea a impins-o sa faca pasul asta. Incercarea ei a fost perfect indreptatita si doar nu te asteptai sa iti spuna dupa 11 ani de casnicie ca incearca sentimente de atractie catre altcineva... In fine, gandeste-te bine daca vrei sa iti salvezi relatia si daca da, ajut-o sa inteleaga ca este femeia pe care o doresti si de acum inainte indiferent de ce s-a intamplat... | ||
|
Gogosik Postat pe 12 Ianuarie 2009 00:39 |
||
mi-a placut ce ai spus! nu comentez mai mult, sunt si eu mama a doi copii si m-am ingrasat si eu destul de mult. nu-mi place dar ce sa fac, ma stradui sa mai dau, dar e destul de greu. cumva sotul meu se aseamana cu cel care a postat acest subiect dar eu nu am facut scoala de soferi inca... . cine stie?!
|
||
|
gianina_filaret Postat pe 12 Ianuarie 2009 12:16 |
||
|
so...ice... nu stiu daca ai apucat sa vezi dar ....povestea ta a ost publicata si ca articol, aceleasi replici acide le-ai primit si acolo. sti ce ma mira???? inca nu realizezi unde anume ai gresit tu, tu vezi doar greseala ei, nu vezi si cealalta parte a paharului, si daca o vezi nu ti se pare atat de importanta ca si a ei (greseala). ciudat ,nu-i asa??? cand cel de langa noi greseste avem de cele mai multe ori tendinta sa dam vina pe el pt toate relele nu sa ne asumam greselile pe care voluntar sau involuntar le facem noi. |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 12 Ianuarie 2009 12:51 |
||
cata dreptate are SANTA CAT
|
||
|
miha_2 Postat pe 12 Ianuarie 2009 16:21 |
||
|
dragule ce rost are sa divortezi? mai bine ai invata cum sa-ti iubesti nevasta! pun pariu ca ea ti-a povestit asta pentru a-ti capta atentia....asa ca...fa-i jocul! intr-o casnicie orgoliul nu are ce cauta... |
||
|
Postat pe 12 Ianuarie 2009 21:46 |
||
De la: firelyonne, la data 2009-01-10 10:52:06Sunt mamica,dar nici ea ca mama nu trebuia sa i se scurga ochii dupa instructor si daca tinea la casnicia ei se gandea sa slabeasca nu sa se uite dupa barbatiDe la: nor_pufos, la data 2009-01-09 15:55:32Eu te apreciez ptr faptul ca i-ai spus sa slabeasca ,ce ar insemna acum sa ne ingrasam toate cu 25 de kg si sotii nostri sa nu zica nimik si sa ne iubeasca asa ?nu cred ca un om e obligat sa te iubeasca si cu 25 de kg in plus.si nici noi sa nu cautam scz daca ne ingrasam asa mult. |
||
|
nor_pufos Postat pe 12 Ianuarie 2009 23:35 |
||
|
NOR PUFOS, esti o femeie care gindeste frumos si pufos. N-o spun cu ironie, ci doar pentru rima. Dar trebuie sa recunoastem ca daca la 33 de ani ceri, ca barbat, sfatul "fetelor"... la drept vorbind, un barbat ca acesta merita o femeie ca tanti, care la 32 de ani si dupa 2 ani de la nasterea celui mai mic copil, cintareste pe putin 80 de kg. ( sa zicem ca avea 55 plus 25... )Frate, aia numai e femeie, e luptator sumo! Cineva spunea ca sexul arde caloriile si deci, ar fii trebuie sa-i arda caloriile. Daca tu poti sa patrunzi intr-in munte de slanina, e treaba ta, dar mai sunt si barbati cu simt estetic pe pamint... Pina si soferul, sau ce era ala, o trimise pe "fata" la gara: "Du-te acasa la copii!" Sfat: ori o inseli pe sotia ta cea corpolenta care are minte de adolescenta la 32 de ani: daca tu nu ma mai vrei , ma vrea altul! Altul care ii da si el papucii sau ii dai praf de mers unde o putea... Care femeie inteligenta, mama a 2 copii, procedeaza in felul acesta? Eu te inteleg cind i-ai zis sa mai slabeasca... Se spune ca dupa vreo 2-3 sticle de bere aproape orice femeie devine fotomodel... Tu ar fii trebuit sa bei vreo 2-3 sticle de votca... si ti-ar fii fost greu. Absolut normal. |
||
|
Postat pe 13 Ianuarie 2009 18:54 |
||
|
mda... spuse... piper rosu... asta asa ca.... fapt divers. domnule piper est insurat ????? mi-ar place tare mult sa ne mai impartasesti din vasta experienta de casnicie.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 13 Ianuarie 2009 19:05 |
||
ema, e si rasist si misogin...nu merita
|
||
|
kitty_krieger Postat pe 13 Ianuarie 2009 19:52 |
||
|
Domnule Piper ai 2 variante daca nu deja esti casatorit, ori iti vei gasi una batuta in cap care sa cante dupa cum vrei tu ori o sa stai singur sa faci ce stii tu mai bine l........ 'Sumo,' bey dar frumosi va mai credeti ..........chiar daca nu-ti convine cum a arata sotia, prietena spunei-o frumos , motiveaz-o dar nu amenintandu-o ca si kum fara tine oare ce-ar face?Lasa ca-si gaseste ea , ptr oricine e ''cineva akolo''
|
||
|
jeanpierre Postat pe 13 Ianuarie 2009 20:46 |
||
|
Amice, ala cu nevasta tanc rusesc, te intrebi daca mai poti avea incredere in sotia ta? In ea, draga amice, NU, dar poti avea incredere in noi, barbatii: n-o dorim, poti sta linistit! Daca, intre timp, a slabit, trimite-o de urgenta la Sala! Ii poti testa rezistenta fizica, dar si morala! Daca vanitoasa adolescenta de 32 de ani care-si trimite copiii la tara, ca sa aiba mai mult timp liber pentru calarit masina, nu se va simti din nou jignita de chestia cu Sala si se tine de fiare o transformi in fotomodel! Abia atunci nu mai poti avea incredere chiar in nimeni... Sau mai bine las-o asa slaba si flescaita, ca esti in stare sa mai scri un articol si sa mai pui "fetelor" intrebari destepte de tipul: intentia de adulter e sau nu infidelitate? Tentativa (intentia) de omor se pedepseste sau nu? Se pedepseste! Nu cu tot atitia ani ca si crima, dar tot puscarie se cheama ca faci! -Ei, acum ai raspunsul la intrebarea-ti existentiala, nu de la "fete", fireste. Baiete, in viata daca nu vrei totul, inseamna ca nu vrei nimic. Cu jumatati de masura si supa reincalzita te numesti agarici!! Intelegi? To be or not to be, de la Shakespeare incoace asta-i intrebarea! - IDEM PENTRU FEMEILE CARE SUNT INSELATE SI IARTA! |
||
|
Postat pe 14 Ianuarie 2009 00:57 |
||
De la: pied_piper, la data 2009-01-14 00:57:04Amice, ala cu nevasta tanc rusesc, te intrebi daca mai poti avea incredere in sotia ta? In ea, draga amice, NU, dar poti avea incredere in noi, barbatii: n-o dorim, poti sta linistit! la prima vedere ai dreptate. vezi tu, eu cred in a doua sansa. si se poate intampla ca cel care cere a doua sansa sa se tina de cuvant. si atunci nu e pacat sa nu dovedesti clementa? |
||
|
chandramuki_md Postat pe 14 Ianuarie 2009 09:59 |
||
| Da, sunt de acord cu cineva care zicea aici ca marea majoritate a comentariilor sunt o pura naivitate si intamplarea vorbeste de la sine. In primul rand, daca imi spunea barbatul ca sunt grasa si ca nu se mai culca cu mine pentru asta, mai mult, ma si refuza cand ma duceam la el, ii bagam divort din start. Mai mult, ca ei sa cada de acord ca pot sa aiba relatii conjugale si ea sa fie si sincera sa-i mai si spuna ce s-a intamplat (bine, ca i-a propus ea instructorului, e de prost gust si s-o mai spui si altui barbat e chiar degradant) si dupa aia tot el sa spuna, absolut aberant, ca are orgoliu si ca numai are incredere in ea, e chiar gretos. Deci, DIVORT. Dupa un asemenea comportament, ma scuzati, s-a trezit domnul ca nu are alta varianta si o vrea inapoi? Imi cer scuze pentru stilul direct, dar nu cred ca merita iertat asa ceva de catre o femeie. Iar sfaturi pentru el: maturizeaza-te pentru oricum nu o meriti! Iata ca s-a gasit altul care sa o placa asa cum era ea (sau daca nu, oricum se va gasi intr-o zi cineva care s-o iubeasca cu adevarat!) | ||
|
Postat pe 14 Ianuarie 2009 13:00 |
||
De la: Anamaria801, la data 2009-01-14 13:00:34Da, sunt de acord cu cineva care zicea aici ca marea majoritate a comentariilor sunt o pura naivitate si intamplarea vorbeste de la sine. In primul rand, daca imi spunea barbatul ca sunt grasa si ca nu se mai culca cu mine pentru asta, mai mult, ma si refuza cand ma duceam la el, ii bagam divort din start. Mai mult, ca ei sa cada de acord ca pot sa aiba relatii conjugale si ea sa fie si sincera sa-i mai si spuna ce s-a intamplat (bine, ca i-a propus ea instructorului, e de prost gust si s-o mai spui si altui barbat e chiar degradant) si dupa aia tot el sa spuna, absolut aberant, ca are orgoliu si ca numai are incredere in ea, e chiar gretos. Deci, DIVORT. Dupa un asemenea comportament, ma scuzati, s-a trezit domnul ca nu are alta varianta si o vrea inapoi? Imi cer scuze pentru stilul direct, dar nu cred ca merita iertat asa ceva de catre o femeie. Iar sfaturi pentru el: maturizeaza-te pentru oricum nu o meriti! Iata ca s-a gasit altul care sa o placa asa cum era ea (sau daca nu, oricum se va gasi intr-o zi cineva care s-o iubeasca cu adevarat!) in primul rand din bun simt pentru mine as slabii...cum a zis si el ..dupa o perioada in care a inceput sa`i spuna cu frumosul "'draga mea, ai grija de alimentatie, mai lasa cartofii prajiti la 12 noaptea"..ceva de genu`....apoi a amenintato.... eu sincer apreciez persoanele care au grija de infatisarea lor, si il inteleg.....iubesti pe cineva pt interior dar la un momendat devine deranjat ca acel cineva se complace intr`o situatie nefavorabila pentru nic unul din parteneri. Apreciez in primul rand mamele care nu uita sa fie si femei si sotii....e greu s ale faci pe toate..dar ... tocmai de`aia e atat de apreciabil. |
||
|
Cherry_bob Postat pe 14 Ianuarie 2009 18:28 |
||
De la: Ice1, la data 2008-11-15 20:19:00Vrei sa spui ca sunt singurul vinovat? Poate sunt, dar de ce nu a fost sincera cu mine. dragul meu poate ti s-a mai spus asta: esti un mitocan de prima clasa!!! toata viata am fost plinutza si uite ca nu a fost nici o data o problema pentru partenerii mei!!! tu cand ai lasat-o insarcinatat nu stiai ce se va intampla cu corpul ei ????? e prima gravida care o vezi in viata ta???????? e prima femeie pe care o vezi dupa ce naste??????? ar fi trebuit sa fii la picioarele ei pentru minunea pe care ti-a daruit-o!!!!!! uita-te la ea si intreaba-te deca vrei o femeie langa tine sau un bibelou!!! nimeni nu zice ca nu trebuie sa slabeasca problema e ca nu tre sa slabeasca ca sa nu o lasi tu ci ca sa nu se imbolvaveasca!!! ai mai si refuzat-o la pat cand a venit la tine????? pai tu nu stii ca 10 min de sex fac cat o ora de aerobic? nu stii ca sexul slabeste cel mai repede si mai frumos si mai sanatos? si zici ca ai castgat bine ca ai adus bani in casa ca ai renovat un apartament si alte alea???????? chiar crezi ca toate lucrurile astea au facut-o pe ea sase simta mai femeie? mai iubita si respectata? hmmm!!!!!! incearca sa o recuceresti ca atunci cand ai cunoscut-o!!! uita-te la ea bine de tot!!!!! e cea care si-a daruit fiinta tie!!! si in ziua nuntii erai ,multumit de aspectul ei fizic?????? acum ca a nascut 2 copii ce nu iti mai place? uitate la sanii ei... sunt mai plini, nu? incepe de aici!!! si restul vine de la sine!!! nu te judec pentru cate faci ci pentru ca nu vrei sa o iubesti si mama cum este acum!!! sper sa auzim ca ai reusit sa o faci sa te iubeasca ca atunci cand v-ati casatorit, caci acum nu mai are absolut nimic pentru tine!!!! |
||
|
betterrr Postat pe 19 Ianuarie 2009 12:28 |
||
De la: Cherry_bob, la data 2009-01-14 18:28:10 dragutza la 19 ani e usor sa spui lucruri din astea.... cum crezi ca se astepta sa arate ea dupa ce naste ??????????????sau poate crezi ca e o adevarata placere sa fii asa.....Sau poate crezi ca femeile plinute nu au bun simt!!!! esti naiva rau!!! dar nu ai decat 19 ani.... in lupta cu kg psihicul e 90% !!! si ce face el????????? o respinge, ii vb cu dispret si o ameninta cu despartirea!!!! dupa ce EA, cea care arata bine si il iubea a facut doi COPII..... iubita a nascut nu a mancat frigiderul..... dar ai sa ajungi si tu acolo si ai sa-ti aduci aminte de topicul asta si atunci ai sa intelegi.....si inca o chestie: nu slabesti ca te paraseste fraierul ci pentru ca te imbolnavesti!!! |
||
|
betterrr Postat pe 20 Ianuarie 2009 08:54 |
||
| Hai nu va mai descarcati hormonii si neputintele de gospodine pe kudika! Au trecut 2 ani decit a nascut ultimul copil si ea tot grasa a ramas. Si alte femei au nascut, femei cu mai putini bani si aratau, dupa 2 ani tot femei si nu mutanti, de 80 de kg cel putin la 32 de ani! Fata asta la 19 ani gindeste way better si daca va ramine asa va fii bine pentru ea. | ||
|
Postat pe 20 Ianuarie 2009 17:48 |
||
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 20 Ianuarie 2009 17:57 |
||
| Fetele, sa nu va suparati pe mine, dar eu sunt de partea lui pied_piper. Si eu am un copil, iar cei care-mi viziteaza profilul (adica prietenii), pot sa confirme ca exista si femei care au o tzara de grija de ele. Da, mi-e greu seara cand ii vad pe ai mei mancand bunatati, iar eu trebuie sa ma multumesc cu un iaurt, dar faptul ca mi se zice ca arat bine la cei aproape 40 de ani pe care ii am imi dau ambitia de a continua. Si nu sunt singura in aceasta situatie. Mai am destule prietene cu copii care au grija de felul in care arata. Iar prietenele mele cele grasute sunt iubite de sotii lor asa cum sunt, de aia nu se straduiesc sa slabeasca. | ||
|
Lucia1971 Postat pe 20 Ianuarie 2009 17:57 |
||
De la: Lucia1971, la data 2009-01-20 17:57:10Fetele, sa nu va suparati pe mine, dar eu sunt de partea lui pied_piper. Si eu am un copil, iar cei care-mi viziteaza profilul (adica prietenii), pot sa confirme ca exista si femei care au o tzara de grija de ele. Da, mi-e greu seara cand ii vad pe ai mei mancand bunatati, iar eu trebuie sa ma multumesc cu un iaurt, dar faptul ca mi se zice ca arat bine la cei aproape 40 de ani pe care ii am imi dau ambitia de a continua. Si nu sunt singura in aceasta situatie. Mai am destule prietene cu copii care au grija de felul in care arata. Iar prietenele mele cele grasute sunt iubite de sotii lor asa cum sunt, de aia nu se straduiesc sa slabeasca. draga mea ai vazut si tu in poze cum sunt!!! cam asa am fost mereu si ai dreptate cand spui ca femeile grasute care sunt iubite de parteneri nu slabesc si asta e marea problema. lupt de ceva timp cu kg si nu e usor deloc..... ideea e ca el trebuie sa o ambitioneze nu sa o jicneascasi sa o ameninte!!! asta m-a deranjat ca in fond ea tre sa slabeasca pentru a nu se imbolmavi pentru ca tu stii cel mai bine ce boli pot sa atraga acele kg in plus. depre asta e vorba!!!! nu despre faptul ca el nu o accepta asa cum este!!! nu il obliga nimeni sa stea cu ea!!!! exista divort!!! scurt si la obicet!!! piper sunt curioasa daca ai vb cu ea despre faptul ca a fi grasuta inseamna a te imbolnavi incet dar sigur si in unele cazuri( diabet, boli de inima....) iremediabil???????? asta trebuie sa o faci sa inteleaga nu ca nu se mai ridica nivelul "politic" cand o vezi in pat!!!!!!!!!! parerea mea e ca nu tre sa fim slabe ca nu ne mai iubesc partenerii ci tre sa scapam de povara kg strict pentru a nu ne imbolnavi!!!!!!!!!!!!!!!!! |
||
|
betterrr Postat pe 21 Ianuarie 2009 11:08 |
||
|
piper ce inaltime are sotia ta? sa stii ca nu am nimic cu tine! e dreptul tau sa nu vrei o femeie ca ea!! iar ea nu are nici o scuza pentru faptul ca s-a gandit sa isi gaseasca pe altcineva fara a fi incheiat inainte "socotelile" cu tine. sa nu crezi un min ca sunt de acord cu ce face ea!!! nu am cum sa fiu!! chestiile astea le-am facut toti si toate dar pe la 14-15 ani!!! nu atunci cand pretindem ca suntem maturi !!!! si te-as mai intreba daca ai mers cu ea la medic sa vezi de ce nu reuseste sa slabeasca inainte de a o ameninta cu divortul..... |
||
|
betterrr Postat pe 21 Ianuarie 2009 11:23 |
||
|
Desi nu cred ca pe Ice1 il mai intereseaza ce se discuta pe forum, nu ma pot abtine sa mai comentez. Kilogramele in plus sunt intr-adevar o problema in zillele astea, si cred orice barbat care vrea ca sotia lui sa arate decent. Merg pe strada si ma minunez cand fete de 15, 16 ani care arata foarte rau la varsta lor, dar care rontaie de zor tot felu de prostioare. DAca la 16 ani arati atat de rau , cum vei mai arata la 30? Niciodata nu am gasit ca e o scuza sa spui ca ai nascut si de asta arati asa. Putini din cei "grasuti" au reale probleme de sanatate ( chiar citeam intr-o revista medicala ca doar 4%) ceilalti pur si simplu mananca si nu fac miscare. Sunt si norocosi care au un metabolism "iute" si oricat ar manca nu se pune, dar putini. Am facut 2 copii si nu am avut probleme de genul asta , la inaltimea de 1,72 am 62 kg. As vrea sa mai dau vreo 3 jos, dar avand o constitutie atletica nu ma avantajeaza. Nu tin diete, cure de slabire. Nu exagerez cu mancarea dar nici nu fac foamea. In schimb fac mult efort. A nu se intelege ca stau pe bicicleta toata ziua ( am dat banii degeaba pe ea) dar tot timpul gasesc ceva de facut. Daca as vedea ca urca acul cantarului, as reactiona imediat. Hm! si chestia cu iubirea ...te iubeste asa cum esti nu o prea cred. Un exercitiu, la plaja, priveste cati din barbatii de pe plaja sunt imuni la femeile care arata bine , in conditiile in care au langa ei o femeie grasuta. Ii vezi pur si simplu cum li se scurg ochii dupa ele. Asta in timp ce partenera savureaza din plin o pizza, o inghetata si un capucino. Inca nu am vazut o persoana ( din cele care le cunsoc ) sa manance sanatos, sa faca miscare si totusi sa se ingrase . Toate femeile care le cunosc si se plang ca ar vrea sa fie mai slabe nu fac nimic in privinta asta sau prea putin. Si ca sa revin la povestea in cauza una e sa spui ceva si alta e sa faci ceva. Pt. fetele care s-au legat doar de ce a spus el: in 11 ani de casnicie spui multe , si bune si rele , dar ceea ce faci concret te defineste ca om. Cum era daca el nu i-ar fi zis nimic si ar fi cautat ceea ce dorea in alta parte? OHO!cati barbati fac asta. La 32 de ani si 2 copii, mama esti ditamai femeia , dar sa te culci cu un nea 'instructoru este cumplit de josnic. In casa ta, in patul tau, cum sa mai poti tine capul sus vreodata ? Sa dea Dumnezeu sa aiba puterea sa o ierte, macar pt cei 2 micuti. E usor pt cei care nu au copii sa zica ca ar creste mai sanatos cu parintii despartiti. Poate daca ar fi mai mari ar intelege altfel,. dar la varsta lor este cumplit. |
||
|
Postat pe 21 Ianuarie 2009 12:59 |
||
|
Cu toate ca a trecut ceva timp de cand m-am decis sa inchid acest subiect, ma simt obligat sa mai scriu un mesaj din respect pentru majoritatea celor care au continuat sa scrie... In primul rand vreau sa va multumesc pentru mesajele dvs. obiective si pentru intelepciunea dvs cu care vedeti relatiile de cuplu. Mi-am dat seama ca nu stiu nimic despre viata de cuplu si trebuie sa ma corectez.. Astfel am realizat ca eu sunt cel care a impins-o in bratele acelui domn prin nesimtirea mea de a incerca sa-i sugerej ca trebuie sa aiba mai mult grija de ea si mai mult prin aluzia ca putem ajunge chiar la divort. Mai grav este ca aceste discutii le-am avut tot timpul in cei 16ani (in prima faza ca eu ii spuneam ca eu nu as accepta sa o vad ca nu o sa aiba grija de ea, iar in urma cu 2 ani cand ajunsese la acea greutate interzisa cu aluzii mai la obiect). Astfel am hotarat urmatoarel: 1. Mi-am cerut scuze pentru marea imprudenta pe care am facut-o incercand sa vorbec cu ea. 2. L-am angajat pe acel instructor sa vina in fiecare seara sa-mi intretina sotia, iar dimineata sa-mi dea 5 curele la fund. 3. I-am acordat sotiei dreptul de a-si mai gasi pe cineva, si apoi pe altcineva pana cand va reusi sa ma ierte. 4. Am hotarat sa ma ocup singur de intretinerea casei si copiilor M-am hotarat sa scriu acest mesaj prin care sa va cer sfatul: “Ce credeti ca ar mai trebui sa fac pentru a fi iertat” |
||
|
Ice1 Postat pe 22 Ianuarie 2009 14:14 |
||
OOO, dar te-ai transformat in barbatul ideal pentru orice femeie!! Sotia ta ar fi o fraiera sa nu tina de tine, ce altceva si-ar mai putea dori o femeie cu doi copii dupa ea!!?? Cu siguranta sunteti toti de acord ;)
|
||
|
liliana2005 Postat pe 22 Ianuarie 2009 17:41 |
||
De la: Anamaria801, la data 2009-01-14 13:00:34Da, sunt de acord cu cineva care zicea aici ca marea majoritate a comentariilor sunt o pura naivitate si intamplarea vorbeste de la sine. In primul rand, daca imi spunea barbatul ca sunt grasa si ca nu se mai culca cu mine pentru asta, mai mult, ma si refuza cand ma duceam la el, ii bagam divort din start. Mai mult, ca ei sa cada de acord ca pot sa aiba relatii conjugale si ea sa fie si sincera sa-i mai si spuna ce s-a intamplat (bine, ca i-a propus ea instructorului, e de prost gust si s-o mai spui si altui barbat e chiar degradant) si dupa aia tot el sa spuna, absolut aberant, ca are orgoliu si ca numai are incredere in ea, e chiar gretos. Deci, DIVORT. Dupa un asemenea comportament, ma scuzati, s-a trezit domnul ca nu are alta varianta si o vrea inapoi? Imi cer scuze pentru stilul direct, dar nu cred ca merita iertat asa ceva de catre o femeie. Iar sfaturi pentru el: maturizeaza-te pentru oricum nu o meriti! Iata ca s-a gasit altul care sa o placa asa cum era ea (sau daca nu, oricum se va gasi intr-o zi cineva care s-o iubeasca cu adevarat!)s-o iubeasca cu adevarat?cine?pai cu 2 copii te duci sa iti inseli barbatul ?cine sa te iubeasca?in loc sa faci ceva sa iti atragi barbatul langa tine tu ca mama si sotie te duci si te arunci in bratele la altul?bine ca nu a venit postasul la ea nu are timp sa se ocupe de imaginea ei ca femeie dar are timp de vrajeli cu barbati.Ptr mandria ei de femei si tot trebuia sa slabeasca ,SAU SA ISI VADA DE CASA SI COPII EI NU SA I ARDA DE VRAJELI CUI BARBATI.
|
||
|
nor_pufos Postat pe 22 Ianuarie 2009 20:27 |
||
|
Uau , asa este barbatul ideal pt unele femei? Ma bucur ca ai simtul umorului Ice1, cred ca multe din fetele care te-au acuzat ca ai fost lipsit de bun simt cand ai avut tupeul sa-i spui sotiei ca ar fi cazul sa ia atitudine in felul cum arata, sunt multumite de concluziile la care ai ajuns, mai ales punctul 2. Stau si ma intreb daca printre ele sunt din cele care cred ca " toti barbatii inseala" si evident tb iertati. |
||
|
Postat pe 22 Ianuarie 2009 23:47 |
||
| Maine, si sfatul e deja prea tarziu | ||
|
Postat pe 22 Ianuarie 2009 23:49 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Te inseala partenerul? | 63 | De la: Cer_instelat 4 Septembrie 2011 10:29 |
| Oare pt mine este prea tarziu?... | 97 | De la: kudika161238 30 Iulie 2010 09:37 |
| de ce nu ma iubit... | 16 | De la: Micael 4 Decembrie 2010 18:50 |
|
|
||
| help:) | 8 | De la: Macika00 10 Iunie 2013 10:15 |
| merita sa ierti barbatul care inseala? | 218 | De la: kudika049663 15 Iulie 2013 13:01 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.