Mai multe
| Trebuia s-o iei asa..mai cu frumosul...eu cred ca tu ai impins-o spre infidelitate.....sorry!!!!!1 | ||
|
cosette_32 Postat pe 15 Decembrie 2008 22:28 |
||
|---|---|---|
|
Ice, esti leu cumva? mi-am inselat sotul acum 3 ani. el e leu, eu varsatoare. am facut-o urat, pe fata, era strigat de ajutor, vroiam sa ii atrag atentia, erau frustrarile si lipsa lui de atentie. erau multe motivele pt care am facut-o. si culmeam,cam cum e in cazul vostru eram dupa nastere la 2 ani si ceva. m-a iertat...CE URAT SUNA, "M-A IERTAT"...BEAH! DESI ERA EXCLUSIV VINA LUI! suntem impreuna si acum.dar....IUBIREA OADATA MOARTA NU MAI REINVIE. |
||
|
meg29 Postat pe 17 Decembrie 2008 10:52 |
||
| BY THE WAY, ICE, MAI ESTE DE ACTUALITATE DISCUTIA DE PE FORUM REFERITOR LA DILEMA TA, INTREBARILE TALE, SAU ATI REZOLVAT? | ||
|
|
||
|
meg29 Postat pe 17 Decembrie 2008 10:55 |
||
De la: meg29, la data 2008-12-17 10:52:31Ice, esti leu cumva? Am spus ca nu mai continui discutia pe acest topic si asta am si facut. Vreu sa-ti raspund doar la ce spuneai tu: in cazul nostru a fost cu totul alta problema. Noi ne intelegeam foarte bine in acea perioada. La noi a fost mai mult problema imlinirii tuturor dorintelor la care visam, si asta intr-un timp mult mai scurt decat credeam. Am analizat foarte bine cronologia faptelor. Cand am deschis acest topic ea incepuse sa-mi spuna (din proprie initiativa) iar cand a vazut cum am reactionat nu a mai continuat si mi-a bagat chestia aia cu ingrasatul (dar asta se intamplase cu peste 9 luni inainte sa inceapa scoala de soferi). In aceste 9 luni si apoi inca 3 (cat a facut scoala si apoi a continuat sa vorbeasca la telefon) ne intelegeam foarte bine (nu aveam prea mult timp impreuna dar cand il avea era placut). Daca eu o sa divortez acum, sunt convins ca toata lumea o sa creada ca s-a intors lumea cu fundul in sus. Cine ne cunoaste foarte bine (prieteni de familie si alti vechi prieteni cu care ne intalnim des) ne considera exemplu de familie unuta si in acelasi timp ca doi oameni care se iubesc foarte mult. Eu am simtit ca s-a schimbat dupa ce s-a culcat cu el si i-am spus acest lucru (cu toate ca nu banuiam ce se intampma). Dupa a doua aventura am simtit ca s-a departat si mai mult si am inceput sa ma gandesc la despartire -si i-am spus si acest lucru dar am continuat sa fiu tandru si sa o iubesc. Dupa doua saptamani a inceput sa revina la sentimentele initiale fata de mine, organizand seri romantice cu lumanari, petale de trandafiri si sampanie. Intr-una din acele seri a inceput sa-mi spuna. Referitor la ce spuneai tu ca iubirea daca moare nu mai invie sunt de acord cu tine, dar ea spune ca nu a incetat sa ma iubeasca. Daca voi constata ca iubirea ei fata de mine a murit (si imi voi da seama) atunci o sa ne despartim fara sa mai tin cont de nimic. Daca tu nu il mai iubesti pe sotul tau, de ce mai stai cu el? Nu sunt leu ci varsator, si credeam ca varsatorii iseala foarte greu. NU cred ca exista motiv sa inseli. Cred ca cei care fac aceste lucruri o sa-si primeasca rasplata canva si cred ca acesti oameni o sa mearga toata viata cu aceasta povara. Poate altii nu gandesc la fel ca mine si nunt mai nesimtiti. Probabil sunt si oameni care pot merge mai departe ca si cum nimic nu s-a intamplat chiar daca au inselat un om pe care l-au iubit canva. Imi este greu sa cred ca exista astfel de oameni. |
||
|
Ice1 Postat pe 17 Decembrie 2008 19:39 |
||
De la: Ice1, la data 2008-11-16 09:43:27De la: bestdevilinside, la data 2008-11-15 21:04:17De la: Ice1, la data 2008-11-15 20:19:00Vrei sa spui ca sunt singurul vinovat? Poate sunt, dar de ce nu a fost sincera cu mine. Te-ai gandit la faptul ca nu ti-a spus pt ca i-a fost teama ca, desi ati avut o conventie, tu nu te-ai fi impacat cu ideeea. Si, din pacate, se pare ca asa si este.... Cat de bine te cunoaste, nici nu ai idee... |
||
|
2007anna32 Postat pe 22 Decembrie 2008 15:04 |
||
| Initial l-am criticat pe acest barbat,dar inclin sa-i dau lui dreptate.E adevarat ca relatiile ascunse sunt foarte dese,nici eu nu sunt de acord cu ele din momentul in care ai o familie,copii,si stii foarte bine pentru ce anume ai facut acest pas.Se vede ca-i un barbat bine educat si stie ce vrea. | ||
|
flor38T Postat pe 23 Decembrie 2008 23:17 |
||
| Va urez si eu un an nou fericit! Si toate dorintele frumoase, sa vi se implineasca! | ||
|
Cassey_Tarot Postat pe 31 Decembrie 2008 14:42 |
||
| Sunt lucruri care se spun si altele care nu e necesar sa le divulgi.Sunt convinsa ca si sotia ta realizase ca se ingrasase cu atatea kg, si nu cred ca ii placea, dar era multimita de ce adusese pe lume de ce-ti daruise tie .Orice femeie pune cateva kg in plus la nastere se stie asta, sau tu la ce te asteptai sa fie Sharon Stone, sau imdeiat dupa ce a nascut hop-top la sala ca draga sotul meu vrea sa divorteze?Nu e corect , tu te-ai uitat la tine decand v-ati casatorit, poate nici tu numai esti vreun fat-frumos, dar nu cred ca sotia ta te-a amenintat cu ceva, sau da?Pey daca reactionezi asa cand inka sunteti tineri ce vei face la 80 de ani?O bagi la operatii estetice ca arata ca naiba?Tu trebuia sa te astepti la asta, sa stii ca o femeie se trasnforma in timpl sarcinii, smadp.Se pare ca ai uitat toate mom in care poate ti-a fost alaturi, cand te-a iubit smadp doar ptr simplu motiv ca s-a ingrasat? Stii ca e o vorba romaneasca''dupa ce scupi numai poti linge'', asadar daca intr-adevar o iubesti lasa-ti frustarile, pretentiile si iubeste-ti familia cum ar trebui sa o faci.O femeie care nu este apreciata de sotul, partenerul ei,va cauta aceste lucruri in alta parte, iar daca se va indragosti de ''acela'' tu vei fi ''un necunoscut'' ptr ea.Te inteleg ca lucrai, dar toata lumea o face......nu e nimik necunoscut, iar asta nu e o scuza ptr nepasare.....iti urez bafta, lasa vorbele incearca sa-ti recuceresti omul de langa tine, si nu o mai insulta ptr ca a dpoua sansa nu o vei mai avea. | ||
|
jeanpierre Postat pe 5 Ianuarie 2009 17:46 |
||
|
Ice1 ai deschis topicul sa-ti dai seama cat si unde a-ti gresit?Cred ca amandoi stiti raspunsurile.Daca va mai iubiti putin incercati s-o luati de la capat,fara copii,bani,etc.Mult noroc si intelegere. |
||
|
flor38T Postat pe 6 Ianuarie 2009 23:04 |
||
Inca nu stii motivul pentru care a facut ce a facut ?Mai citeste odata primul post si ai sa intelegi, este mult prea evident! Femeia probabil nu era de acord cu inselatul intr-o casnicie normala, dar ce spui tu e departe de a fi normal. Cum adica "daca nu slabesti divortez?", daca nu slabesti "nu ma mai culc cu tine" unde e iubirea ta pentru ea? In loc sa o sprijini, sa ii arati ca o iubesti (ceea ce nu e cazul la tine ... cred) tu ii spui asa ceva? Imagineaza-ti cateva secunde cum te-ai fi simtit tu in locul ei? Sa auzi asa ceva ... Tu de fapt o iubesti pe ea pentru ceea ce e, mama a 2 copii ai tai, sau iubesti o imagine? Cunosc un cuplu, el peste 40 de ani, ea 20 si ceva, sunt impreuna de cativa ani, ea destul de draguta, el mai putin, au impreuna 2 copii, el are un accident de masina in care isi pierde 1 ochi... La vremea aceea aveau doar 1 copil impreuna, dupa accident ea a ramas din nou insarcinata si sunt fericiti si astazi... Ce ar fi trebuit sa faca? Sa dea divort de el? Diferenta este ca acolo exista iubire... Eu sunt de parere ca atata timp cat nu s-a intamplat nimic intre ea si acel barbat ar trebuii sa te bucuri, pentru ca este si ea om si are dreptul la orice isi doreste ca oricine altcineva! |
||
|
my_melody Postat pe 6 Ianuarie 2009 23:55 |
||
|
Si sa stii ca banii nu sunt totul in viata... Banii nu sunt tot una cu fericirea! Tu inafara de bani nu ai nevoie de nimic ca sa fii fericit? Nu prea cred... Atunci pentru ea de ce ar fi suficient... |
||
|
my_melody Postat pe 6 Ianuarie 2009 23:58 |
||
| Ba eu cred ca bani sunt totul! | ||
|
emilia84 Postat pe 7 Ianuarie 2009 00:00 |
||
| Daca nu ai bani, nu esti nimeni! | ||
|
emilia84 Postat pe 7 Ianuarie 2009 00:01 |
||
|
PROBABIL CEEA CE ITI VOI SPUNE VA SCANDALIZA PE TOTI, DAR EU, IN LOCUL TAU, ASA AS PROCEDA. L-AM INTREBAT PE SOTUL MEU SI MI-A RASPUNS: SCRIE-I SA-I SPUNA GRASEI SA-SI IA CATRAFUSELE SI S-O STEARGA". PENTRU CA VORBELE SUNT UNA, FAPTELE ALTA! EU TE-AS INTREBA ALTCEVA: TU AI INSELAT-O VREODATA PE SOTIA TA?" DACA DA, TREBUIE SA ADMITI CA, LA URMA URMELOR, E 1-1. FU, MULT TIMP, 1-0 PENTRU TINE... UN MECI EGAL NU-I UN MECI CHIAR PIERDUT! DACA N-AI INSELAT-O NICIODATA, E TIMPUL S-O FACI! FARA ZGOMOT, FARA URMARI, DAR CU O TIPA TARE...BUNA! NEVESTEI II SPUI LEJER CA O IERTI PENTRU CA SI TU AI PACATUIT ACUM X ANI, IN Y LOC (INVENTEZI SAU SPUI ADEVARUL, DAR FARA NUME SI PRENUME). DAR, TOTODATA, AMINTESTE-I CA: "DACA NU IEI O PAUZA, O ADUC PE MARIOARA CEA BUNA SI TI-O PREZINT, IAR CIND O VEI VEDEA, VEI SLABI INSTANTANEU!" O IERTI PENTRU COPII: EI CHIAR AU NEVOIE DE TINE! ASTFEL, ORGOLIUL TAU E SATISFACUT, IAR COPIII IN SIGURANTA! DUPA ACEASTA CONVERSATIE, COMPORTAMENTUL TAU, FATA DE EA SI COPII, TREBUIE SA FIE IMPECABIL! IMPECABIL! PS. AI GRIJA SA NU PUI BOTUL LA MARIOARA CEA BUNA CA VEI SARI DIN LAC IN PUT! BUCATICA NU NUMAI CA-TI VA MINCA BANII, DAR TE VA INSELA LA GREU CU ORICINE SI ORICIND, IAR COPIII TAI VOR SUFERI. EU N-AS PUTEA IERTA O INFIDELITATE! SI L-AS UMILI PE MAGAR PINA LA SINGE, DAR A FOST MULT SI VINA TA, ASA CA NU PREA AI DE ALES! |
||
|
Postat pe 8 Ianuarie 2009 06:16 |
||
|
Compromisuri trebuie sa existe intre ambii parteneri, daca nevasta se simte neglijata si nedreptatita pentru faptul ca i se reproseaza surplusul de kg, barbatul cum ar trebui sa se simta cand vede ca femeia de care s-a indragostit se ambitioneaza sa nu faca un lucru benefic ei in primul rand. Partea urata este ca daca sotia a dat de gust, cam greu de crezut ca se va multumi doar cu ce a obtinut pana acum, mai ales in conditiile in care ea nu concepea ideea de "infidelitate". O discutie deschisa intre voi doi este mai mult decat benefica si constructiva, impreuna veti afla un raspuns, in conditiile in care veti fi pe deplin sinceri. Succes! |
||
|
Marina_Simona Postat pe 8 Ianuarie 2009 08:48 |
||
| hmmm...apreciez sinceritatea ta in privinta recunoasterii greselilor, dar nu ti-ai recunoscut toata vina si ai omis exact ce era cel mai important: faptul ca voi nu ati mai avut contacte sexuale dupa ce ea a ramas cu acele kg in plus. Normal ca femeia a cautat alinare in alta parte... | ||
|
irinamariu Postat pe 8 Ianuarie 2009 08:52 |
||
|
Eu zic sa-i ceri iertare si sa admiti ca ai comis o greseala. Sunt sigur ca nu te-a inselat, probabil a vrut sa-ti vada reactia astfel "testind" gradu in care tu o mai iubesti (din punctul meu de vedere nu ai iubit-o niciodata). Cere-ti iertare, astfel mai ai o sansa. Sa nu crezi ca vreunei tipe slabe cu care te vei combina nu ii vei gasi cusururi. Mai mult ca sigur. Perechea ideala NU EXISTA! Imapca-te cu ideea. Trebuie doar tu sa-l accepti pe celalat cu ceea ce are bun si ceea ce are rau. Saltari si succes si sa auzim ca i-ai facut o declaratie de dragoste din suflet.
|
||
|
MaximL Postat pe 8 Ianuarie 2009 09:12 |
||
E interesant sa afli si punctul de vedere al unui barbat ... e total diferit de ceea ce simtim noi femeile ... si mai ales ca ti-ai recunoscut greselile ... aici, pe forum, nu o sa gasesti un raspuns ... poate doar opinii ... decizia tu trebuie sa o iei ... noi, femeile, simtim anumite lucruri mai profund ... ne place sa ne simtim in siguranta, iubite si cadoul perfect pt. mine e o floare si o ciocolata ... le prefer in locul oricarui diamant din lume ... am invatat de-a lungul timpului ca increderea o data pierduta e greu de recastigat ... si banii nu aduc fericirea, dar o intretin asa cum spuneai si tu ... pe de alta parte sunt si doi copii nevinovati care nu merita sa sufere din cauza parintilor ... e o casnicie de 11 ani si sigur multe momente importante prin care ati trecut impreuna ... oricine merita a doua sansa ... pentru ca suntem oameni si gresim ... nu stiu care e mai vinovat dintre voi ... dar stiu ca amandoi trebuie sa comunicati si sa faceti compromisuri ... mai dati o sansa casniciei voastre si copiilor ...
|
||
|
Lady_R Postat pe 8 Ianuarie 2009 10:09 |
||
|
Ma nu vreau sa fiu rea, dar o femeie care nu vrea sa arate bine nu mi se mai pare femeie cu adevarat. Nu mi se parea rau daca s`ar fii chinuit sa slabeasca si nu putea...dar in fine. Mama mea are 44 ani acum, inainte sa ramana gravida era ff slabuta.....apoi s`a ingrasit si din cauza nasterii si din cauza trecerii anilor, dar inca face exercitii fizice prin casa, nu mananca cu paine, evita excesele,continua sa se machieze, uneori chiar si cand sta prin casa(doar ca sa se simta ea frumoasa)....desi ei nimeni nu i`a reprosat nimic..dar mi se pare absolut firesc sa iti doresti sa arati bine mai ales ca sa mentii flacara intre tine si el. Eu nu stiu de ce ii sariti atat in cap lui, decat sa se fii dus el in alta parte direct sa caute idealul de femeie, a preferat sa stea langa nevasta lui. Ca a santajat`o practic asta e...daca de vorba buna nu intelege Ca la inselat ea....cam rusinica, nu cred ca asta e solutia, sa inseli ca sa atragi atentia...dar nah
|
||
|
Cherry_bob Postat pe 8 Ianuarie 2009 10:13 |
||
|
nu am pretentia ca stiu sigur daca doar intentia de a insela e deja infidelitate, barbatii care se gandesc sa faca asta o numesc "fantezie", daca o femeie se gandeste sa faca asta e deja "preacurvie", scuzata fie expresia. din punctul de vedere al unei femei stiu ca doar faptul de a se imagina impreuna cu altcineva decat partenerul ei ii da un sentiment de vinovatie, de care n-am auzit sa vorbeasca barbatii... ceea ce e sigur insa e ca acum culegi ceea ce ai semanat, adica ai indepartat-o tu iar acum te infurie doar faptul ca in lume s-ar putea sa existe barbati care n-ar vedea-o respingatoare pe ea, chiar asa, mai plinuta. ceea ce deranjeaza o femeie cu adevarat este patul ca tu ti-ai permis sa o tratezi ca pe un copil: adica, daca nu faci asta esti pedepsita, nu mai primesti nimic, sau iti dau ce vreau, cat vreau, cand vreau! dar daca ea ar fi spus: nu ma mai culc cu tine, pt ca esti, de exemplu chel, sau ai facut burta, sau nu semeni cu keanu reaves???? sfat? nu-mi permit, dar totusi n-ar fi rau daca barbatii ar inceta cu atitudinea de stapan de sclavi, de proprietar de drept care dispune cu drept de viata si de moarte de destinul celei care ii sta alaturi? in socitatea romaneasca, din cauza educatiei femeile au in familie doar obligatii iar barbatii doar drepturi! iata ca din pacate afli pe propria piele ca nu e chiar asa... |
||
|
carmenr73 Postat pe 8 Ianuarie 2009 10:30 |
||
| poate ca ar trebui sa fi putin mai atent cu detaliile.Oare ti adat prin cap cum ca femeia ta e totusi femeie? ca are nevoie sa fie inteleasa ca o femeie? poate a tras un semnal de alarma cu buna stiinta sau...fara! | ||
|
Postat pe 8 Ianuarie 2009 10:31 |
||
| Amandoi ati gresit in aceasta relatie, tu pt. ca i-ai spus asa ceva, ca nu te mai culci cu ea pt. ca s-a ingrasat mult, iar ea pt.ce a facut, si..sa fim seriosi de ce nu a slabit atunci cand tu i-ai propus la inceput acest lucru?; s-a simtit mai atrasa poate de celalat si atunci a inceput sa slabeasca, tu poate nu i-ai aratat cat de mult o iubesti, ai refuzat-o si s-a simtit jignita si atunci s-a razbunat,asta cred ca doar asa.. din razbunare a facut-o mai mult, nu inseamna ca nu te mai iubeste inca (dar tu chiar nu ai inselat-o deloc in acel timp?). Apropo orice femeie poate slabi dupa nastere de multe ori in maxim 4 luni indiferent daca alaptezi sau nu, dar multe se complac asa cum sunt, nasterea nu e o scuza sa nu mai poti reveni la kg dinainte.Normal ca barbatilor le plac ca femeile sa arate bine, daca ea facea un efort de la inceput sa slabeasca, la insistentele tale, poate nu se ajungea aici, tu sa vorbesti astfel iar ea sa insele. Eu daca eram in locul ei ma gandeam cum sa incerc sa slabesc sa arat bine pt. sotul meu dar si pt. mine ca femeie, si eu am nascut si am reusit sa slabesc cu putin efort, m-am gandit si la el si la mine. Dupa ce am nascut m-a intrebat ca oare o sa mai revin la kg dinainte, si mi-a mai zis ca ma va iubi indiferent cum voi arata si ca nu ma va insela niciodata, dar eu stiam ca nu este chiar asa, si el isi dorea sa arat bine cat de cat. Eu zic ca tu ai jignit-o, ai refuzat-o si te inteleg, iar ea s-a razbunat,a simtit nevoia sa o faca probabil, desi altfel trebuia sa procedeze si ea, nu sa mearga in brate la altul,sa lupte un pic pt. iubirea voastra , sa tina cont de parerea ta, nu stiu...incercati sa va intelegeti, sa comunicati deschis si se vor rezolva toate, asta in cazul in care o mai iubesti sau ai iubit-o vreodata... | ||
|
amy07 Postat pe 8 Ianuarie 2009 10:41 |
||
|
imi pare rau pt ce ti se intampla..esti vinovat ca i-ai cerut sa slabeasca si ca daca nu face asa ceva vei divorta.ea ti-a aratat k daca tu nu o mai placi, sunt barbati care o plac si asa..grasa..cum zici tu. acum nu ai ce sa faci decat sa te convingi daca a facut asta pt a iti demostra ca ai gresit spunandu-i de divort sau chiar ea nu vrea sa mai continue casnicia cu tine sau a fost doar o aventura. la casnicie nu cred ca va renunta pt k sunt copii si,..dar ai grija sa nu se ajunga la chestii de genul: traiti impreuna dar fiecare se va vedea cu altcineva si stati impreuna doar de dragul copiilor. incerca sa ii atragi atentia..iar..catre tine, fii mai atent si compoarta-te cum trebuie. succes!! |
||
|
AlinaBV Postat pe 8 Ianuarie 2009 11:37 |
||
| in mod normal daca tineai la familie nu rocedai asa.puteai sa aduci vorba despre alimentatie discret,sa schimbati amndoi ceva,ca ai auzit ca dulciurile nu sunt sanatoase,eventual ii luai si un abonament la sala de fitness sau pur si simplu 2 biciclete si mergeati amadoi seara sa va plimbati.dar sa-i spui ca divortezi si ca nu te mai culci cu ea,deja ai jignit-o f mult.asa ceva nu se poate.daca se imbolnavea,avea cancer sau o boala incurabila,la fel procedai?si nu uita ca si barbatii se pot ingrasa.eu prsonal nu am putut slabi definitiv tocmai din cauza sotului meu,care spunea ca oamenii grasi sunt scarbosi.si nu pusesem 25 ci doar 10.cand s-a ingrasat el,intr-adevar arata groaznic,dar eu nu i-am zis nimic.asa cum e ti-a dovedit ca e in stare sa o placa si alt barbat si asta te-a infuriat.eu cred ca te-ai casatorit cu un suflet nu cu o imagine | ||
|
danapopei Postat pe 8 Ianuarie 2009 11:41 |
||
|
Probabil ca ai postat acest subiect cu mult timp in urma si probabil ca raspunsurile sau comentariile altora nu prea te mai intereseaza. Mie una nu mi-a venit sa cred cand am citit ce ai putut sa ii spui dupa ce ti-a nascut doi copii.Eu una te trimiteam la plimbare urgent. Tu nu meriti nici o sotie de treaba , nici copii . Sotia ta a fost buna ca sa te culci cu ea numai cat a fost slaba? Atunci ce fel de legatura , sau fundament are relatia voastra? Te-ai gandit si la situatia in care tu te-ai fi imbolnavit, sau ai fi avut vreun accident care te-ar fi fi desfigurat?Daca nu ar mai fi ramas nici ea langa tine? Eu zic ca bine a facut daca te-a inselat si bine ar face daca ar mai face-o si in viitor,atata timp cat exista barbati care sa o aprecieze asa cum este. Cat despre banii tai multi pe care ii castigi si de care "fata " a beneficiat , iar gandesti eronat."Fata" e sotia ta la bine si la rau si totodata mama copiilor tai . Daca tu poti sa vorbesti asa despre ea nu reflecta decat masura egoismului de care dai dovada. O relatie adevarata se bazeaza pe sentimente reale sa stii iar pe acestea foarte putini sunt in stare sa le aiba. |
||
|
carmenul Postat pe 8 Ianuarie 2009 11:57 |
||
De la: pussy, la data 2009-01-08 06:16:57PROBABIL CEEA CE ITI VOI SPUNE VA SCANDALIZA PE TOTI, DAR EU, IN LOCUL TAU, ASA AS PROCEDA. L-AM INTREBAT PE SOTUL MEU SI MI-A RASPUNS: SCRIE-I SA-I SPUNA GRASEI SA-SI IA CATRAFUSELE SI S-O STEARGA". PENTRU CA VORBELE SUNT UNA, FAPTELE ALTA! EU TE-AS INTREBA ALTCEVA: TU AI INSELAT-O VREODATA PE SOTIA TA?" DACA DA, TREBUIE SA ADMITI CA, LA URMA URMELOR, E 1-1. FU, MULT TIMP, 1-0 PENTRU TINE... UN MECI EGAL NU-I UN MECI CHIAR PIERDUT! DACA N-AI INSELAT-O NICIODATA, E TIMPUL S-O FACI! FARA ZGOMOT, FARA URMARI, DAR CU O TIPA TARE...BUNA! poate ne scutesti pe viitor de comentariile tale !!!!!!!!!!!!!!!
|
||
|
carmenul Postat pe 8 Ianuarie 2009 12:03 |
||
De la: Ice1, la data 2008-11-15 19:37:08Buna! As dori un sfat de la fetele de pe forum. |
||
|
powere_of_love9 Postat pe 8 Ianuarie 2009 12:34 |
||
De la: heaven_gate, la data 2008-11-16 10:52:10De la: Ice1, la data 2008-11-15 20:19:00Vrei sa spui ca sunt singurul vinovat? Poate sunt, dar de ce nu a fost sincera cu mine. |
||
|
amio Postat pe 8 Ianuarie 2009 12:37 |
||
|
ai un fix cu intrebarea aia principala!!! sentimentele nu se pot delimita atat de usor...daca spui ca nu s-a intamplat nimic fizic, conform standardelor fizice (cu care ai improscat-o pe sotia ta) inseamna ca NU A FOST VORBA DE NICI O INSELACIUNE!! pentru ca inselaciunea presupune RELATII SEXUALE. asta nu inseamna ca psihologic tu mai valorezi foarte mult pentru sotia ta. Mai stii vorba aia de la nunta voastra "la bine si la greu"? ..ei bine...pentru tine nu cred ca are o mare valoare din pacate (iar asta nu te face nici macar un bun prieten, sa nu mai zic de un bun sot), si daca ea s-a uitat la altul si s-a distantat de tine, inseamna ca este foarte constienta de faptul asta. Te-ai gandit ca poate i-a placut de celalalt tocmai pentru ca era familist convins?? inainte sa salvezi relatia asta...daca se mai poate si daca vreti amandoi sa faceti asta, ganditi-va bine de ce a-ti inceput-o...de ce te-ai insurat cu ea? de ce ea si nu alta? ce inseamna casnicie pt tine? doar mandria de a avea sotie frumoasa, copii si apartament? sau mai mult de atat? sentimentul acela de dependenta cand stii ca ai noroc (tocmai tu, nenorocitul) si ti-ai gasit perechea, sprijin, respect reciproc, intelegere, bucurie, caldura familiala, nevoia de a fi cu acea persoana in momentele grele...de boala sau batranete.. apropo...tu zici ca nu stii cum vei mai avea incredere in ea...ia gandeste-te frumusel la o treaba: timpul trece repede si lasa urme adanci in corpul unei femei...va fi ridata, cu pielea lasata, parul alb si aspru, o sa-i cada dintii, o sa aiba tot felul de dureri ...da, se va aranja ea cum va putea, dar stim cu totii ca timpul nu este cel mai bun amic al femeii, iar fete tinere si frumoase sunt tot timpul la vanatoare dupa barbatii realizati ajunsi la istericalele celei de-a-II-a tinereti. ce incredere poate avea ea ca tocmai atunci, cand va avea nevoie de tine, tu nu o vei lasa, ca vezi doamne nu mai e frumoasa??? sau poate de dragul familiei si al copiilor nu o lasi, dar te porti fara respect cu ea, o jignesti ,o santajezi si recurgi la relatiile extraconjugale cu care spuneai ca esti foarte deacord (degeaba spui acum ca de fapt n-ai fi), dar cred ca e ok numai cand este vorba de tine, ca ea se pare ca nu are voie sa aiba relatii extraconjugale, nici macar platonice, daca nu-ti da raportul intai. Tu mentalitatea nu ti-o vei schimba niciodata! si daca vrei nu vei putea! da! ai un soc acum si te-ai trezit putin, si este bine ca s-a intamplat asa! ca poate-ti schimbi putin sistemul de valori. cu timpul insa vei vedea ca "lupul poate-si schimba parul, dar naravul ba"!!! mai ales daca lupul e "orgolios". ai foarte mult de muncit in ceea ce te priveste pe tine, pe voi si pe copii vostrii, in orice directie ai lua-o...important e sa-ti dai seama daca ai nevoie de ajutorul ei in munca asta, si atunci vei sti daca o vrei pe ea ca persoana langa tine (nu doar ca femeie aragatoare si buna la pat) sau o poti face singur, si atunci mai bine nu o mai incurci cu ideile tale superficiale si mofturile care mie-mi par ca ale unui copil rasfatat, care nu-si da seama in ce s-a bagat cand si-a propus sa se insoare si sa aiba copii. Sincer iti spun ca m-am pus in locul sotiei tale si mi-am imaginat cum ar fi sa am doi copii cu un barbat, sa ma chinui sa ii cresc, mai mult singura, pentru ca am inteles ca tu muncesti foarte mult, iar el sa vina si sa aiba idei de relatii extraconjugale...pai eu cred ca te aruncam pe geam !!!! auzi la el ..ai mare noroc ca te mai baga in seama
|
||
|
micky_mhl Postat pe 8 Ianuarie 2009 12:39 |
||
|
domnul ice deja a parasit topicul si noi nu mai contenim cu sfaturile pro si contra lui. da, el a gresit cand a santajat-o, dar isi recunoaste greseala. da, ea l-a inselat pentru a-i dovedi lui ca ce nu mai e bun pentru el e bun pentru altul. da, el recunoaste ca totusi o iubeste si nu numai fiindca e mama copiilor lui. da, ea a slabit exact cat i-ar fi placut lui sa slabeasca si totusi relatiile nu s-au ameliorat. si atunci, daca toti isi recunosc greselile si s-a ajuns unde se vroia a se ajunge(la 'x" kilograme-ca asta era scopul) de ce nu e toata lumea fericita? fiindca e ceva deja foarte putred in danemarca....e deja cangrenat locul si nu mai scapa decat cu amputatie. orice vei face draga ice si orice vei spune de acum inainte nu vei reusi sa-i mai castigi interesul. daca va sta cu tine poti fi sigur ca te va insela la infinit. daca tineti la copii despartiti-va fiindca voi doi nu mai faceti casa buna. evident, e doar parerea mea. tu ai dat startul la acest joc, ea l-a continuat si amandoi trebuie sa-i puneti capat. |
||
|
chandramuki_md Postat pe 8 Ianuarie 2009 14:02 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Despărțire și împăcare | 2 | De la: kudika_1041486 23 August 2021 10:33 |
| O intrebare inteligenta si un raspuns gresit sau o intrebare gresita si un raspuns inteligent ? | 11 | De la: i_andra 5 Martie 2010 16:43 |
| Am nevoie de ajutor! | 6 | De la: broscoiu 13 Octombrie 2011 17:55 |
|
|
||
| il iubesc....dar trebuie sa renunt la el | 6 | De la: ipahebirowtnod 19 Martie 2011 19:32 |
| INDOIALA?IUBIRE?STREES??? | 14 | De la: ella_c 13 Aprilie 2009 20:09 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.