Setari Cookie-uri

Barbatul capricorn

De la: kudika012484, la data 2009-04-27 16:42:01eu sagetatoare el capricorn, totul a fost frumos si acum este dupa 10 ani daca stii sa taci, sai dai mereu dreptata lui , ca el ara in totdeauna dreptate, sa iei hamurile in mana , adica sa iei initiativa tu,ca daca stai in grija lui, nu stiu cum o sa o scoti la capat, sa lasi vocea cat mai jos pt ca el tipa destul de tare si de multe ori fara motiv, deci in concluzie cam asa este capricornul meu si din cate am citit nu este singurul


in sfarsit,te inteleg perfect sunt in aceeasi situatie doar k nu de asa mult timp.acu stiu ce am de facut pe viitor ma atrage intr un mod de imi pierd mintile sper sa ramana asa la kt sunt de schimbatoare
kudika016376
Postat pe 2 Mai 2009 09:39
e un barbat pasional, atragator si plin de umor
_dulcik_
Postat pe 3 Mai 2009 01:11
prefer sa nu'mi amintesc
Diavolyta_
Postat pe 3 Mai 2009 20:08
De la: Diavolyta_, la data 2009-05-03 20:08:12prefer sa nu'mi amintesc


poi?
kudika016376
Postat pe 3 Mai 2009 20:10
acum fiecare persoana e cu personalitatea lui/ei chiar daca este sau nu aceeasi zodie. noi suntem ambii in zodia capricorn, suntem impreuna de 4 luni si ne intelegem foarte bine, ne completam unul pe altul. sunt mici discutii , pentru ca suntem gelosi amandoi, dar ne iubim foarte mult

Postat pe 4 Mai 2009 13:27
Am si eu o intrebare pentru...posesoarele de caprocorni ! Cum pune pb. fata de mama lui? Este mai presus decat dragostea dintre voi 2? sau...altfel spus...o idolatrizeaza?? ea reprezinta totul pt. el, cu toate ca nu recunoaste ?!
amore_lost
Postat pe 4 Mai 2009 16:19
capricornul meu e foarte independent, iar relatia cu mama lui e una normala , ceea ce e foarte bine din punctul meu de vedere

Postat pe 4 Mai 2009 18:06
Hello everybody! Heh... am citit cam 80% din ce s-a spus pe-aici despre capricorni si m-am regasit aproape total in descrierile voastre(si eu fac parte din aceasta zodie "deosebita"). Intr-adevar, sunt introvertit, orgolios, cand trebuie mai sunt si egoist, cateodata lenes sau sa o spun mai frumos.. comod, timid, sfios, nu-mi place sa ies in evidenta sau sa fiu in centrul atentiei. Nu stiu de ce, dar dupa ce reusesc sa incheg o discutie cu o domnisoara, si incepe sa ma atraga intr-un fel sau altul, si cand vad si cel mai mic semn de respingere(semn care poate sa fie intentionat sau nu) ma fac ca un arici. Impung in stanga si-n dreapta, si nici sa n-o mai vad.... Chiar nu-mi dau seama de ce.... sau sa gasesc acele raspunsuri care ma determina sa ma fac arici, ca sa pot evita intrebarile, sau ma rog, faptele mele... A da, si imi mai place sa ma victimizez
Horatiu
Postat pe 7 Mai 2009 14:12
mai aberatie e horoscopu asta... fiecare zice ce vrea...ba ca e bun ba ca e rau
_dulcik_
Postat pe 7 Mai 2009 22:06
{horeatiu} intratit de timizi, inkat sa renunte la femeia pe o care o iubeste?
ma framanta intrebarea
sau daka vede ca femeia e prea independenta, renunta?
babytza20
Postat pe 8 Mai 2009 23:13
babytza, dupa mine aia nu mai este timiditate. Daca iubesti o femeie, nu cred ca renunti asa usor la ea. Bine, in postul meu, eu ma refeream la mine, la persoana mea. Nu vreau sa generalizez, pentru ca nu-mi permit. Depinde de gandirea, personalitatea, si atitudinea fiecarui barbat in parte.
Horatiu
Postat pe 9 Mai 2009 18:07
eu sunt pesti si prietenul meu capricorn....oare ne potrivim?
oana_ely
Postat pe 30 Mai 2009 18:33
eu sunt pesti si prietenul meu capricorn...oare ne potrivim?
oana_ely
Postat pe 30 Mai 2009 18:41
Cand Capricornul si Pestii se alatura ne aflam in prezenta unei situatii in care polii opusi se atrag. Capricornul este practic si cu picioarele pe pamant cu scrupule, si plin de etica. Pestii sunt visatori, dorind cu adevarat sa-i ajute pe cei din jur. Acest cuplu este unul sincer si devotat si ambii au un desvoltat simt al moralei. Se admira reciproc: Capricornul iubeste caracterul bland ai Pestilor, iar Pestii apreciaza tenacitatea Capricornului.
Aceasta este o relatie care are nevoie de timp pentru a se dezvolta. Duetul Capricorn - Pesti este unul care se bazeaza pe munca in echipa si pe acoperirea reciproca a nevoilor fiecaruia. Pot aparea dificultati daca Capricornul este prea dur cu sentimentele Pestilor. Nativul Pesti trebuie sa inteleaga faptul ca asta este stilul Capricornului si nu este un atac la persoana. Pestii pot fi enervati de incapatanarea Capricornului, dar pot invata sa fie rabdatori si intelegatori.
Capricornul este condus de Saturn, iar Pestii sunt condusi de combinatia dintre Jupiter si Neptun. Saturnul este planeta dedicatiei, autoritatii si responsabilitatii. Jupiter semnifica o inalta pregatire si etica, iar Neptun influenteaza Pestii in a visa. Aceste trei planete se completeaza reciproc.
Capricornul sta sub semnul pamantului, iar Pestii sub semnul apei. Zodiile dominate de pamant sunt niste zodii materialiste, iar Capricornul si Pestii sunt inconjurati de obicei de articole care reflecta un gust sofisticat. Semnele de apa se bazeaza pe emotie si intuitie, astfel incat Pestii sunt rezervorul de forta care mentine relatia.
In timp ce Capricornul tinde sa se concentreze pe un singur proiect o data, Pestilor le place sa sara dintr-una in alta. Datorita flexibilitatii lor, este usor pentru Pesti sa fie interesati in proiectele Capricornului. In schimb, Capricornul trebuie sa lase Pestilor libertatea de a se bucura de multe lucruri si trebuie sa invete sa nu se supere atunci cand Pestii se plictisesc de ceva placut pentru el.
Cel mai bun aspect al relatiei Capricorn - Pesti este minunata imbinare a caracterelor lor. Ambii parteneri iubesc sa aiba pe cineva cu care sa-si imparta viata, iar nativului Pesti ii place sa-l ajute pe Capricorn sa-si atinga telurile.
babytza20
Postat pe 21 Iunie 2009 22:27
mersi!!
oana_ely
Postat pe 21 Iunie 2009 23:24
Buna , eu sunt sagetator si mi-a cazut cu tronc o persoana umpic mai invarsta decat mine , e o diferenta de 14 ani, si respectivul e in zodia capricorn, din cate am observa eu, l-am mai zarit aruncand cu ochii catre mine, este singur momentan si ne intelegem bine dar ... nu stiu daca sa incerc sau nu ?
crystiyna
Postat pe 17 August 2009 21:38
De la: Iradiatu_, la data 2009-01-31 15:56:13
De la: danike, la data 2009-01-31 13:39:50Otilia,Claudia, au mare,mare dreptate,hai barbatule capricorn demonstreaza contrariul,ce caracterizare poti sa-ti faci singur dar pe ,,bune'.

Oki ..doki..am sa expun punctul de vedere al unuia nascut in zodia capricornului.
General vorbind, e adevarat ca sunt orgolios, uneori peste masura de orgolios, iar cand am chef chiar arogant. Nu imi place sa fiu contrazis (ce sens are sa ma contrazici daca mereu am dreptate?). Imi plac fixatiile si cand ma plictisesc dezvolt cate una pe care o duc pana in panzele albe. Imi place sa fiu cel mai bun, dar sa nu o zic eu, sa o zica alti, iar eu sa zambesc intelegator si superior.
Intr-adevar sunt ranchiunos si nu uit sau iert nimic, chiar daca ma pot preface ca trec cu vederea. Daca situatia mi se ofera ma razbun fara ezitare chiar si dupa ani de zile. Stiu exact ce sa spun si sa fac pentru a rani la maxim pe cel care mi se impotriveste, pe principiul..daca pornesti la razboi mila si ezitarea nu isi mai au locul.
Nu imi place sa fiu in centrul atentiei, chiar daca vreau sa fiu apreciat si mai presus de toate urasc scenele in public.
Sentimental...e adevarat ca fac greu primul pas, probabil din teama de a fi respins. Am fost indragostit in viata aceasta de doua ori cu adevarat, de femei pentru care simteam ca sunt in stare sa fac orice si din care am facut centrul universului meu. Ambele relatii le-am incheiat fara nici o ezitare in momentul cand nu am putut trece peste anumite lucruri (dovedindu-se ca nu eram dispus sa fac chiar orice pt ele). Nu regret lucrul acesta, poate cand ma apuca nostalgia ma mai gandesc la timpul petrecut cu ele, dar decizia mea a fost cea corecta. Nu am mentinut nici o relatie de amicitie cu ele, desi ele si-ar fi dorit, am sters orice urma a lor din viata mea.
Am vazut ca s-a pus problema interesului material in relatie. E adevarat, dar problema e pusa un pic gresit...in sensul ca nu ma intreb "cati bani are?"..ci mai degraba.."cati bani am putea face impreuna?". Singurul lucru care m-ar deranja ar fi sa aiba cu mult mai multi bani decat mine.
Imi plac femeile independente, inteligente si frumoase (nu is pretentios nu?)..dar...nu atat de independente incat sa nu le am sub control. Nu sunt un cuceritor, mi-e absolut imposibil sa cuceresc o femeie in cinci minute, daca o vreau cu adevarat pot sa o fac se fie a mea...dar in timp. imi place ca ea sa stie cand sa fie serioasa si cand sa se alinte, imi place sa aiba grija de mine. Sa aiba grija de mine nu inseamna sa imi faca curat si sa imi dea mancare..ci sa imi creeze sentimentul ca are grija de mine. Imi place sa nu amestece dormitorul cu iesirile in societate, nu imi place deloc sa o aud injurand.
Sexual ..habar nu am ce sa zic...dar unele au mimat intr-u asemenea hal ca m-a pufnit rasul in pat..:)))) Dealtfel privesc sexul ca fiind ceva normal..placut e adevarat, dar nu un scop in viata, de unde si faptul ca nu astept juma` de an pe una sa se hotarasca sa faca dragoste cu mine.
Referitor la promiscuitatea caracteristica noua pot sa zic doar ca imi aleg uneori o femeie pe care nu o iubesc, o studiez si stiu ce sa ii spun si ce sa fac sa se indragosteasca de mine, iar apoi ii testez reactiile la un anumit comportament al meu, facand din impacare o adevarata provocare...pentru ca dupa o perioada sa ma plictisesc si sa imi vad de drum....uneori am chiar remuscari..dar nu ma pot abtine (sunt convins ca mi s-a facut si mie la fel).
Uneori ma indragostesc si...:)..si e tot ce am nevoie.
Bleax..devin romantic....(in legatura cu romantismul mi s-a spus de catre absolut toate ca habar nu am ce e aia)
Eu nu stiu daca sunt bun, sau rau..daca ce fac e corect sau nu...daca imi mai trece prin cap ceva mai zic:)))


pe bune meriti aplauze.ai fost sincer si stiu ca nu exagerezi si nici nu minti pentru ca stiu pe cineva COPIE FIDELA tie.chestia e ca incerc sa am o relatia cu acea persoana...dar se misca atata de lent lucrurile...
eu am rabdare ,ii las spatiul necesar,nu-l agasez cu mesaje sau telefoane + ca incerc s ama schimb pentru a ajunge la nivelul lui.tare as vrea sa mearga pentru ca vreau sa-l am langa mine
KezGirl
Postat pe 18 August 2009 01:37
De la: babytza20, la data 2009-03-10 15:06:51mda..RESPECT
ei, nu prea respecta, si mai ironizeaza tot si pe toti(
un capricorn daca "ironizeaza" ceva la o persoan nu e pentru ca doreste sa-l /sa o jigneasca ci doreste sa-i deschida ochii acelei persoane pentru a-si indrepta greselile.sunt in cautare de perfectiune si ironizand incearca s ate faca sa atingi acea perfectiune.
OFF judecati voi repede capricornii...de ce in loc sa-i judecati nu incercati sa0i cunoasteti??invatata ce e mai bun de la ei si nu le mai cautati atataea defecte ca multe din "defectele" pe care le vedeti in cazul lor sunt calitati.OPEN YOUR EYES
KezGirl
Postat pe 18 August 2009 02:11
De la: Iradiatu_, la data 2009-03-27 08:29:39
De la: babytza20, la data 2009-03-26 14:53:19Iradiatule, o intrebare adresata tie, mai mult sau mai putin personala...
ce tear tine langa o femeie?
sau ce te-ar atrage...?)
(nimic personal...just the topic)

Ce m-ar tine langa o femeie? Hmmm, lasand la o parte aspectul fizic (important dar nu decisiv) capacitatea ei de a imi crea senzatia ca este alaturi de mine, ca ma sprijina si nu rade de visele mele.
Hotararea ei de a ma avea, manifestata nu printr-o atitudine dominatoare ci prin o afectiune si deschidere fata de mine intr-un fel neconditionata.
:)) Cam greu de explicat..cumva o traducere a sintagmei "loiala ca un caine si fanatica ca fundamentalistii islamici"...(ce ma distreaza expresia asta)
sincer esti persoana pe care o admir cel mai mult la topicul asta.esti sincer ,ai un umor fin..usor ironic exact ca un capricorn veritabil
si eu incerc o relatie cu un baiat in zodia capricornului.mai nou am decis sa ma schimb pentru el si pentru a ma ridica la nivelul asteptarilor sale...recunosc...schimbarile suferite decand l-am cunoscut sunt 100% in bine:am invatat sa ma respect mai mult,sa am rabdare ceea ce e foarte important,sa spun in fata ceea ce ma deranjeaza la cineva si sa nu ma ascund dupa deget,sa fiu hotarata,sa vreau sa ma autodepasesc.consider ca fac schimbarile astea atata pentru mine cat si pentru el.problema este ca ne-am intalnit de 4 ori si deja a trecut o luna in care noi nu ne-am mai vazut.
ii respect viata pe care o duce si incerc sa-l inteleg din toate punctele de vedere:daca are nevoie de timp il ofer cu cea mai mare placere,daca are nevoie de un spatiu al lui sau mai bine spus libertatea specifica ...nu am nimic impotriva ba mai mult il inteleg...uneori simt ca nu vrea s ama vada dar sambata am reusit sa vb la telefon si m-a intr daca vreau s ama schimb si mi-a spus ca e de bine.eu am vb cu o fata care doreste o relatie cu un capricorn.coincidenta face ca si fata aia e tot balanta ca si mine iar el e capricorn ca si baiatul cu care incerc eu o relatie acum.....eu am incercat sa o imbarbatez si sa o conving sa nu renunte la lupta pentru ca o sa-i para rau daca o sa-l piarda iar el a gasit mesajele pe care eu i le dadeam ei...le-a citit si in urma acestor mesaje ma intrebat daca vreau sa ma schimb si ca e de bine,ca sunt pe drumul cel bun.
trebuie sa mai fac eu un pas???incerc s anu-l plictisesc cu telefoanele sau sms-urile ,nu-l caut des incerc sa nu-l agasez.procedez bine??te rog da-mi un sfat
KezGirl
Postat pe 18 August 2009 02:21
De la: Iradiatu_, la data 2009-02-04 21:11:54 Acu serios ..nu stiu ce sa cred.
Da-mi voie sa intreb daca tu chiar ai crezut serios ca te amenint? Eu credeam ca faci bascalie cu mine si ti-am raspuns la fel.
Este vina mea. Am sa fiu mai atent cu cine fac glume, ca cine stie peste ce nebuni dau...
O seara placuta:)


iradiatu-le iesti foarte scump.
DIANISIMA
Postat pe 9 Septembrie 2009 12:37
Iesti "scump, iesti scump" dar unde iesti, ca vad ca te-am pierdut nu mai aterizezi?
DIANISIMA
Postat pe 9 Septembrie 2009 12:38
De la: doinabalasa2006, la data 2008-12-23 09:03:22barbatii capricorni....sunt minunati: odata ce le castigi increderea si iubirea, daruiesc TOTUL! stabilitate, fidelitate,tandrete, etc. cam tot ce ne dorim noi femeile; ai grija de el, nu-l rani, nu-i insela increderea si ai sa vezi cat de bine iti poate fi in preajma lui! Succes in dragoste si sarbatori fericite!

Fideli ?! Fostul meu e capricorn, si m-a inselat cat timp am fost insarcinata, cu buna stiinta
Fostul colegei mele de banca este tot capricorn, se culca cu tot ce misca, iar pe ea o mintea ca se uita cu prietenii la film
Tatal meu la fel, tot capricorn, dupa ce a murit mama gata in 2 zile si-a gasit pe altcineva
Poate unii or fi fideli, cum zici tu, dar cei pe care ii cunosc nu sunt deloc fideli
Ai grija, capricornii nu sunt chiar asa ingerasi cum crezi Ei umbla cu lugu-lugu crocodilu ca sa-si atinga scopul
Frankie_Zuzu
Postat pe 9 Septembrie 2009 15:58
Sfatul meu este, ca numertia sa incercati sa va schimbati pentru nimeni, intr-o zi o sa constati ca ai obosit, si chiar daca merita dupa niste ani de convietuire tot obosesti, aaaa, ca mai ajustezi cate ceva din mers e ok, cred doar ca femeile trebuie sa-si puna in valoare feminitatea si sa se foloseasca de originalitate si succesul e garantat. Pana la urma cred ca barbatii asta cauta FEMINITATE , din pacate multe femei sunt restante la acest cpitol sau nu au inteles prea bine ce inseaman FEMINITATE. Asa ca fiti originale, naturale, spontane, frumoase, dulci. De aici si vorba " NU EXISTA FEMEI URATE, CI DOAR FEMEI NEINGRIJITE" . Sa fiti iubite.
DIANISIMA
Postat pe 9 Septembrie 2009 16:51
ma trezesc si eu sa rasp dupa 1000 d ani dar...si eu patesc exact aceiasi chestie...sunt sagetatoare..si sunt o fire f schimbatoare dar atractia care o am fata d acest capricorn este inexplicabila deci....cand vine vorba d el ...nu se mai stie...as renunta la tot...ideea e ca eu am o rel d 2 ani si pe acest capricorn l`am cunoscut inaintea prietenul meu dar cum a venit asa a si plecat...si am fost f dezamagita si mereu am zis ca o sa ramana marea mea dragoste...insa acum a revenit cerandu`si scuze...i le`am acceptat..si inevitabilul s`a intamplat iar (dupa cum ziceam chiar nu`i pot rezista are ceva) siiii din pacate sunt intr`o f mare dilemaaa...nu stiu ce sa fac m`am trezit dupa 2 ani d relatie ca am facut un gest necontrolat...nu am mai inselat niciodata pe nimeni...capricornl meu a plecat...nu stie nimic concret doar vorbe in vant...ce e drept a fost diferit d data asta si el este interesat d mine nimic d zis...dar..este f indecis..are probabil alte prioritati..iar eu nu ma mai regasesc in rel mea..sunt f chinuita si confuza:)) poate ma ajutati cu un sfat!merci
kudika021776
Postat pe 5 Octombrie 2009 02:56
confirm cele spuse mai sus
dianka85
Postat pe 24 August 2011 13:16
De la: SweetHappyButterfly, la data 2009-02-04 21:10:18aaaaaaaaaa...capricorn...ce sa zic de ei??am avut unul 3 ani si sincer acum daca mai intalnesc unu si mi zice k e capricorn nici nu vreau sa mai aud de el si nu cred k zodi si etc dar am mai avut unul tot capricorn dupa si park erau aceeasi persoana..foarte reci,nu se exteriorizeaza niciodata,decat atunci knd gresesc fac pe mieluseii..foarte zgarciti si egoistise gandesc numai si numai la ei....lista ar putea continua..
dianka85
Postat pe 24 August 2011 14:02
De la: dianka85, la data 2011-08-24 14:02:59
De la: SweetHappyButterfly, la data 2009-02-04 21:10:18aaaaaaaaaa...capricorn...ce sa zic de ei??am avut unul 3 ani si sincer acum daca mai intalnesc unu si mi zice k e capricorn nici nu vreau sa mai aud de el si nu cred k zodi si etc dar am mai avut unul tot capricorn dupa si park erau aceeasi persoana..foarte reci,nu se exteriorizeaza niciodata,decat atunci knd gresesc fac pe mieluseii..foarte zgarciti si egoistise gandesc numai si numai la ei....lista ar putea continua..


Sunt si eu cu un capricorn, si este exact ca descrierea de mai sus.... Spuneti mi va rog ei si cind sunt indragostiti sunt la fel de recisi zgirciti, sau numai cind sunt indiferenti fata de persoana ta???
dianka85
Postat pe 24 August 2011 14:04
nu doar la barbati tine si ci la femei
megaby
Postat pe 23 Octombrie 2011 13:49
Pina la urma care barbat nu insala la un moment
megaby
Postat pe 23 Octombrie 2011 13:54
Cum reactioneaza barbatii capricorni dupa o despartire? Situatia e de genul... ne iubim f mult, am decis - din motive obiective, ca e mai bine sa na despartim acum, decat sa suferim pe viitor... totusi, e inca prea proaspat totul, parca nu vreau sa renunt asa usor... e clar. el nu ma va cauta, mi-a si spus asta... sa il caut eu?
mai greu e ca suntem si colegi si inainte de a fi iubiti am fost f buni prieteni, ne spuneam cam tot, eram mai mereu impreuna, cautam unul compania celuilalt... acum am rupt cu totul legatura pt o perioada si sufar a dracu' de mult, mi-e drag si ii sunt draga :(
kudika480958
Postat pe 4 Decembrie 2011 02:06

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cum vedeti voi o relatie intre o femeie varsator si un barbat berbec? 18 De la: Kornel_xD 12 Iunie 2010 18:44
Helauuu 5 De la: Barbie30_ 1 Decembrie 2010 11:46
Femeia FECIOARA /Barbatul BALANTA 21 De la: laura31c 2 Iulie 2019 08:29
eu pesti el fecioara 53 De la: miss_darine 27 Octombrie 2011 22:18
buna si la multi ani! 4 De la: stem_29 2 Ianuarie 2011 13:33