Mai multe
|
Eu sunt mai noua pe aici...dar am citit ceva din paginile astea multe, si m-am ingrozit...cine plm sunt cei doi -marco si lourdess-sa se apuce ei sa judece pe toate lumea? am ramas ...si ce limbaj au... |
||
|
marina_pascu Postat pe 13 August 2009 10:28 |
||
|---|---|---|
Marina, bine ai venit in randurile noastre.
|
||
|
Lucia38 Postat pe 13 August 2009 18:03 |
||
|
Cu dedicatie pentru Marco si Lourdess... Cum se face avortul la tara? -Se impusca barza! |
||
|
|
||
|
Lucia38 Postat pe 13 August 2009 19:37 |
||
misttoo spus ..impusca barza........
|
||
|
serbanescuvali Postat pe 13 August 2009 19:40 |
||
De la: Lucia38, la data 2009-08-13 19:37:59Cu dedicatie pentru Marco si Lourdess... nu stiam ca lourdess da mesaje si pe privat si ce mesaje.... |
||
|
marina_pascu Postat pe 14 August 2009 09:44 |
||
De la: Lucia38, la data 2009-08-13 18:03:22 multumesc frumos
|
||
|
marina_pascu Postat pe 14 August 2009 09:45 |
||
Fata are o obsesie: avortul. Atata stie, atata scrie. Ca pe alte topicuri nu se baga.
|
||
|
Lucia38 Postat pe 14 August 2009 19:18 |
||
De la: marina_pascu, la data 2009-08-13 10:28:34Eu sunt mai noua pe aici...dar am citit ceva din paginile astea multe, ... inca o ''doamna'' la orizont ... care nu isi poate reveni din ''uimire'' ... nu-i asa ? ... ce plm (tradus pentru necunoscatori - ce p_la mea) ... bine ai venit in gasca ... ... mai poti ''judeca'' o asa ''doamna'' ... exclus ...
|
||
|
marco918 Postat pe 30 August 2009 02:30 |
||
De la: Lucia38, la data 2009-08-14 19:18:42Fata are o obsesie: avortul. Atata stie, atata scrie. Ca pe alte topicuri nu se baga. .... aloooo ... de ce nu esti OBIECTIVA ... VOI AVETI O OBSESIE PENTRU AVORT ... lourdes doar comenteaza OBSESIA VOASTRA ... chiar atita lipsa de logica ... ''' doamna'' ...
|
||
|
marco918 Postat pe 30 August 2009 02:31 |
||
De la: Lucia38, la data 2009-08-13 19:37:59Cu dedicatie pentru Marco si Lourdess... ... mai e si intrebarea - in care tara ? ... in romaniaaaaa ...
|
||
|
marco918 Postat pe 30 August 2009 02:33 |
||
... ma gindeam acum la niste ''explicatii'' date de o alta doamna ... spunea ca ea va fi trasa la raspundere pentru crime fata de proprii copii de catre d-zeu si va fi (sau este deja iertata) ... pai atunci inseamna ca violatorii, pedofilii, gerontofilii sint chiar persoane de buna credinta si vor ajunge direct in rai ... .... aoleuuuuu mamaaaa ce paginism e pe aicea ... si aia din botswana s-ar simti extra civilizati daca ar intelege ce societate e in romania ... ... tara in care mortul e de vina intotdeauna ... chestie acceptata de majoritatea ... e de vina ca s-a nascut, ca vrea sa se nasca, ca era pe trecerea de pietoni, in burta maica-si sau de mina cu ea, ca ... mamaaaaaaaaaaa ... groaznic ...
|
||
|
marco918 Postat pe 30 August 2009 02:39 |
||
De la: marco918, la data 2009-08-30 02:39:17... ma gindeam acum la niste ''explicatii'' date de o alta doamna ... spunea ca ea va fi trasa la raspundere pentru crime fata de proprii copii de catre d-zeu si va fi (sau este deja iertata) ... pai atunci inseamna ca violatorii, pedofilii, gerontofilii sint chiar persoane de buna credinta si vor ajunge direct in rai ... te mai suporti???
|
||
|
bruneagra25 Postat pe 31 August 2009 10:18 |
||
De la: bruneagra25, la data 2009-08-31 10:18:02De la: marco918, la data 2009-08-30 02:39:17... ma gindeam acum la niste ''explicatii'' date de o alta doamna ... spunea ca ea va fi trasa la raspundere pentru crime fata de proprii copii de catre d-zeu si va fi (sau este deja iertata) ... pai atunci inseamna ca violatorii, pedofilii, gerontofilii sint chiar persoane de buna credinta si vor ajunge direct in rai ... ... mai femeie, nici nu stii cit ma distrati ... niciodata nu ma gindeam ca sint atit de multe femei GOALE si USCATE INTERIOR ... basca PRIMITIVE, IGNORANTE, EGOISTE, CINICE ... e un subiect care arata nivelul multora ... sa spunem ca facem putina curatenie ... si e atit de distractiv sa vezi asemenea reactii ... multe ar face si crime dar sa nu fie trezite din somnul pe care il traiesc ... altele sint in legatura directa cu jupunul ala mare care le iarta instantaneu imediat ceva fac o ''mica'' greseala (nici nu ma mai mira tupeul afisat romanashi in cazul unor tragedii pe care le provoaca singuri) ... e rar sa vezi atita DEGENERARE ... dupa 20 de ani de capsunarit credeam ca statisticile despre romania sint exagerate ... comentariile voastre le confirma ... distractiv este ca nu aveti nici macar o explicatie logica, umana sau crestina ... pur si simplu v-ati invatat EGOISTI si CINICI pina la EXTINCTIE ... ... TU CUM TE POTI SUPORTA ? ... CUM ITI INHIBI INSTINCTELE DE MAMA SI CELE DE CONSERVARE (care iti atrag atentia ca rupi ceva din tine si nu e bine deloc) ? ... as fi curios sa stiu daca te-ai gindit vreodata la asta ... |
||
|
marco918 Postat pe 1 Septembrie 2009 00:51 |
||
De la: lourdess, la data 2009-05-06 16:47:57De la: Diavolyta_, la data 2009-05-06 13:25:09iar?? Asa iti vorbeste tie preotul la biserica? Te face in toate felurile si te injura? Asa scrie in Biblie ca trebuie sa te comporti? Ma intreb oare ce ai face in viata reala...te-ai lua si la bataie?? Cum indraznesti sa vorbesti de Dumnezeu injurand?? Asta-i blasfemie ! Hai te rog..injura-ma si pe mine putin...spune-mi si mie ca sunt o criminala ! Ia-ma si pe mine la suturi asa cum ai facut cu celelalte persoane cu care ai intrat in contact. O sa simt pana in maduva oaselor vorbele tale pline de smerenie si dumnezeire. |
||
|
arhanghel Postat pe 8 Octombrie 2009 15:38 |
||
De la: arhanghel, la data 2009-10-08 15:38:37De la: lourdess, la data 2009-05-06 16:47:57De la: Diavolyta_, la data 2009-05-06 13:25:09iar?? ... ce bascalie ieftinaaaaaa ... o duduie isi inchipuie ca umbla la ''coarda sensibila'' enumerind numele unei carti - biblia - de care HABAR NU ARE ... ... ce tareeeeee ... exact cine nu da doi bani pe asa ceva, incearca sa stoarca niste proteste ''crestinesti'' impotriva unei ''barbare'' care a scos mizeria multor femei de sub pres ... ... supeeeeeer ... blasfemieeeeeee ... ... de mult nu am mai avut o observat o PROSTIE atit de suculenta ... scurta dar buna ... *** cum indrasnesti sa vorbesti de D-zeu injurind *** ... ... sint sigur ca despre d-zeu isi aduce vag aminte de paste si de craciun cind trebuie sa urmeze niste ''traditii'' care sint si libere de la servici (probabil singurul lucru care o intereseaza pe crestina de mai sus) ...... sincer ... era de preferat porcaiala cu care raspund unele ''crestine'' de obicei ... ... in fond erau mai sincere si mesajul era identic ... vor avort ... si atita tot ... atunci nu mai e vorba de ''d-zeu'' ... de NIMIC ...
|
||
|
marco918 Postat pe 9 Octombrie 2009 03:13 |
||
... ... dupa parerea acestor ''doamne'' , un crestin adevarat e un fel de prostul satului ... il scuipi, il bati, il furi, ii torturezi familia, si el, ca un crestin adevarat te pupa si spune - multumesc ... ba ... ca sa ii fie invatatura de minte si sa nu mai comenteze ... il ameninti ... ca il spui lui d-zeu ... ... supeeeeerrr ... ... comunistii foloseau astfel religia ... doar pe ei d-zeu ii ierta de toate pacatele, imediat ce le produceau ... dar ceilalti primeau minia lui d-zeu imediat ce greseau citusi de putin ... ... ceva gen - se supara d-zeu daca te superi ca am violat-o pe fica-ta ... ce naiba, a fost doar o data ... se supara d-zeu daca te superi ... ... ce parodie au realizat ... ... religia care s-ar presupune ca ar trai din donatiile ''credinciosilor'' e in simbie la stat ... ca sa nu se supere ..credinciosul'' ca plateste, intr-o viata, un botez si o inmormintare si ca-s scumpe tare ...
|
||
|
marco918 Postat pe 9 Octombrie 2009 03:23 |
||
De la: marco918, la data 2009-10-09 03:23:58... Tie ti se pare normal comportamentul ei ? Imi pare sincer rau...si imi pare sincer rau ca vorbesti in necunostinta de cauza!! Nici macar nu stii daca am citit Biblia sau nu, nici macar nu stii ce fel de om sunt...si deja vorbesti despre mine ca si cum m-ai cunoaste de-o viata. Prietene, hai sa-ti spun un secret: comunistii au fost niste nenorociti care a distrus tara asta iremediabila iar tu esti o mare problema pt societate daca sustii comportamentele obscene, vulgare, lipsite de bun simt, de educatie.... REPET: IMI PARE SINCER RAU PT TINE, societatea in care traiesti te-a influentat incredibil de negativ... |
||
|
arhanghel Postat pe 9 Octombrie 2009 18:25 |
||
De la: kudikaroxi, la data 2009-05-06 14:45:43Cei care nu vad avortul ca pe o crima nu pot sa inteleaga mesajul.E destul de siropos, dar asta nu inseamna ca nu e adevarat! In primul rand, doamnelor si domnisoarelor, avortul este altceva fata de intreruperea de sarcina (sau chiuretajul, cum este numita intreruperea de sarcina in termeni medicali). Avortul este provocat fara voia sau acordul nostru, atunci cand corpul nu este pregatit in acel moment sa dupa la sfarsit o sarcina sau atunci cand pe parcurs datorita unor factori externi sau orice altceva, intervine intr-un mod nefast in evolutia unei sarcini. Topicul acesta se refera EXCLUSIV la INTRERUPEREA DE SARCINA (chiuretajul). Acest procedeu se face numai in prezenta unui medic si intr-o unitate sanitara autorizata pt a face asa ceva. Buuun, ca am vazut care e diferenta intre un avort si o intrerupere de sarcina, cred ca fiecare femeie care e pusa in asemenea situatie are dreptul sa hotarasca asupra vieii copilului. Nici nu blamez, dar nici nu le felicit pe cele care aleg calea cea mai usoara: sa se descotoroseasca de prunc. Nu judec, poate, din cauza faptului ca si eu sunt o "patita", pt ca si eu am un pacat atat de mare care apasa pe sufletul meu. Si cu toate rugaciunile, cu toti preotii, durerea nu mi-a putut fi consolata. Puterea se afla in noi; noi decidem cat sa plangem si cat sa purtam in suflet aceste amintiri dureroase. Si mai stiu si ca ne vom lua rasplata, odata si odata! Destul ne judecam noi insele, nu trebuie s-o mai faceti si voi! Voi aveti grija doar sa nu ajungeti vreodata in situatia noastra. Aveti grija de corpul si de viata voastra! Pt ca si noi, majoritatea care avem o intrerupere de sarcina la activ, gandeam inainte de toate astea ca nu vom fi niciodata puse in situatia in care vom decide pe viata unei fiinte nevinovate. Never say never!
|
||
|
Lisssa Postat pe 10 Octombrie 2009 15:11 |
||
De la: lourdess, la data 2009-05-05 22:18:07Rugaciunea unui copil nenascut Ma urasc pt ceea ce am facut acum cateva luni... Ma urasc pt ceea ce sunt si pt ce viata duc... Ma urasc pt tot! "JURNALUL UNUI COPIL NENASCUT: Saptamana 1: 5 octombrie Astazi a inceput prima mea zi de viata. Parintii mei inca nu stiu, dar eu deja exist. Si voi fi fetita. Voi avea parul blond si ochii albastri. Deja este stabilit aproape totul, chiar si faptul ca voi iubi florile. Saptamana 2: 19 octombrie Unii sustin ca eu nu sunt inca o persoana reala, ca numai mama exista. Dar eu sunt o persoana reala, tot asa cum o firmitura de paine este totusi paine adevarata. Mama exista. La fel si eu. Saptamana 3: 23 octombrie Acum tocmai a inceput sa mi se deschida gurita. Ganditi-va, peste aproximativ un an de zile voi rade, iar mai tarziu voi vorbi. Stiu care va fi primul cuvant pe care-l voi spune: MAMA. Saptamana 4: 25 octombrie Azi a inceput sa-mi bata inima de una singura. De acum incolo, ea va bate incetisor pentru tot restul vietii, fara ca vreodata sa se opreasca pentru a se odihni. Iar dupa multi ani va obosi. Se va opri si dupa aceea, voi muri. Saptamana 5: 2 noiembrie Cresc cate putin in fiecare zi. Incep sa mi se formeze mainile si picioarele. Dar trebuie sa mai astept mult timp pana cand aceste picioruse ma vor inalta spre bratele mamei si pana cand aceste manute vor putea culege flori si il vor putea imbratisa pe tata. Saptamana 6: 12 noiembrie La maini incep sa mi se formeze degetelele. Asa mici sunt de-a dreptul caraghioase! Cu ele voi putea mangaia parul mamei. Saptamana 7: 20 noiembrie Abia astazi doctorul i-a spus mamei ca eu exist aici, sub inima ei. Oh, cat de fericita trebuie sa fii! Esti fericita, mami? Saptamana 8: 25 noiembrie Mami si tati probabil se gandesc ce nume sa imi puna. Dar ei nici macar nu stiu ca sunt fetita. Vreau sa ma cheme Teodora. Saptamana 9: 10 decembrie Imi creste parul. Este moale, stralucitor si matasos. Ma intreb cum este oare parul mamei? Saptamana 10: 13 decembrie Acum aproape vad. In jurul meu este intuneric. Cand mami ma va scoate in lume, in jur vor fi flori. Dar, mai mult decat orice, vreau s-o vad pe mami. Cum arati, mami? Saptamana 11: 24 decembrie Oare, mami aude ticaitul inimii mele? Unii copii vin pe lume putini bolnavi. Inima mea insa este puternica si sanatoasa. Bate intr-una: tic-tac, tic-tac. Mami, vei avea o fetita sanatoasa! Saptamana 12: 28 decembrie Astazi, mama mea m-a ucis." |
||
|
Lisssa Postat pe 10 Octombrie 2009 15:25 |
||
|
Pt fetele care au facut avort ,sau au pierdut o sarcina-imi pare rau si va rog sa nu va simtiti atat de vinovate sau sa va justificati in fata unora sau a altora ce habar n-au de viata voastra,sau de problemele voastre.Toti cei care-l aduc pe Dzeu in discutie,faptul ca e pacat,ca nu stiu ce,sunt doar limitati si nu stiu ce alte argumente sa aduca!Discutiile sunt infinite,situatiile sunt diferite de la caz la caz si cei care judeca aiurea ,n-au alte ocupatii decat sa vada ce fac altii! Daca tot se preocupa atata de avort,de ce nu se gandesc la situatiile in care o sarcina poate provenii dintr-un avort,sau o minora poate ramane insarcinata si nu cred ca la 14 ani ,idealul ar fi sa aiba un copil.Sau mai rau-cand copilul are malformatii grave,poate sunt interesati sa se ocupe,sa se implice in a avea grija de astfel de copii si apoi sa indrazneasca sa vb de lipsa dorintei de a avea un astfel de copil. Lasa-ti pe cei ce sunt indobitociti de doctrine bisericesti sau de alta natura,la unii vad ca e vorba de probleme psihice si nu va lasati afectate de vorbele unora care habar nu au de ce unele femei aleg sa faca avort!!!Sanatate fetelor si totusi imi pare o alegere personala ,decat sa vad copii nascuti si aruncati in tomberoane sau care umplu casele de copii!
|
||
|
luyyzz Postat pe 10 Octombrie 2009 15:33 |
||
| P S-precizez ca n-am avut o problema de gen,desi implinesc 30 peste cateva zile si imi doresc un copil!(am adus precizarea,pt cei care vor sari cu jignirile ca am indraznit sa incurajez fetele care au trecut pana la urma-printr-o trauma!) | ||
|
luyyzz Postat pe 10 Octombrie 2009 15:38 |
||
De la: lourdess, la data 2009-05-05 22:18:07Rugaciunea unui copil nenascut GLASUL COPILULUI ADRESAT MAMEI "Dragã mamã, sunt fiul tãu din suflet ºi trup, persoanã vie, adãpostitã lângã inima ta. Sunt fiul tãu ºi-mi întreþin viaþa cu sângele tãu, deci tu eºti adevãrata mea mamã. Glasul meu nu se aude dar el existã ºi simt acest lucru cum simt cã am gurã ºi limbã, ochi ºi urechi, cap ºi trup, mâini ºi picioare. Cu acest glas vreau sã-þi vorbesc. Mã gãsesc într-un moment unic al existenþei mele ºi nu pot sã nu-þi strig în conºtiinþã. Stii mai bine ca mine, cã sunt pe punctul de a fi ucis. Vai, ce crudã nefericire, ucis de propria mea mamã! E prea târziu sã vorbesc în cugetul tãu? Nu vreau decat un singur lucru: Vreau sã trãiesc! Sunt fiinþã ºi mi-e dragã viaþa. Te implor, scumpã mamã: lasã-mã sã exist! Nu-mi lua lumina zilei ºi bucuria existenþei! În sânul tãu sunt în locul cel mai sigur ºi liniºtit din întreaga lume, de ce nu vrei sã mã ocroteºti? Mã aflu în acest rai pãmântesc, dintr-o rãnduialã divinã, de ce-mi iei dreptul la viaþã? Mã îndrept, mai întâi, spre inima ta. Iþi cer înþelegere ºi-þi caut iubirea. Niciodatã nu eºti mai aproape de propria-þi fiinþã, cu un rost suprem ºi sfânt de mamã, ca acum. Niciodatã sensul vieþii tale nu apare mai limpede ºi mai deplin decât acum când mã porþi în pântece. Niciodatã fãptura ta nu este încãrcatã de o mai aleasã mãreþie decât acum când mã aflu ºi eu în ea. Eºti sfântã prin prezenþa mea, eºti sfântã prin jertfa care o faci pentru existenþa ºi devotamentul pe care-l arãþi fiind însãrcinatã cu mine. Nu renunþa la numele sfânt de mamã, care face ca sufletul tãu sã fie un rug de iubire. Nu renunþa la acest titlu care te onoreazã înaintea tuturor oamenilor cinstiþi ºi credincioºi. Nu te pierde ºi nu te teme de viaþa mea ºi nu fii rece ca un monstru. Dar, mai ales, nu pãta cu sânge nevinovat ceea ce ai mai de preþ, cea ce ai mai nobil ºi imaculat în adâncul fiinþei tale. Nu pot sã nu mã adresez conºtiinþei tale. Am speranþa cã glasul meu va pãtrunde în ea ca raza de luminã. Eºti într-adevãr conºtientã de ceea ce te-ai hotãrât sã sãvârºeºti? Bânuiesc cã îmi rãspunzi imediat: da, desigur! Oare vorbeºti dintr-o certitudine sau siguranþã deplinã? Oare chiar aºa îþi spune conºtiinþa? Eu ºtiu mai bine decât tine, te ascunzi în dosul conºtiinþei altora, adicã a celor care ºi-au pierdut de fapt limpezimea conºtiinþei, îndemnându-te împotriva mea. Ce vor aceºtia? Unii dintre aceºti potrivnici ai mei îþi ºoptesc, sau chiar strigã spunându-þi cã eu nu aº fii om, cã nu aº avea viaþã proprie, deci pot fi avortat. Nu, mamã, nu categoric, nu te lãsa înºelatã. Eu sunt o bucatã de carne în pântecele tãu, sunt viaþã ºi sunt persoanã, am suflet ºi am trup, sunt fãpturã vie ºi sunt izvor de existenþã de sine stãtatoare. Nu ai aflat cã astãzi se nasc copii în eprubetã? Desigur, aceºtia sunt independenþi de pãrinþii din care provin. Alþi potrivnici mai spun cã aº fi un simplu embrion, fãrã suflet viu ºi nemuritor, care poate fi suprimat oricând. În numele acestei presupuneri, mã poþi omorî pe mine, dar poþi omorî pe oricine. Nu existã suflet, nu existã crimã. Ai vrea sã fi omorâtã ºi tu, poate în locul meu, pe baza faptului cã omul nu ar avea suflet? Mamã, omul are suflet. Eu nu vreau sã mor niciodatã! Tot aºa potrivnicii mei îþi mai spun cã nu aº fi om decãt dupã ce m-aº naºte ºi aº fi conºtient de mine însumi. Aºa, ai avea, negreºit, dreptul sã mã arunci. Rãspunde-mi: omul matur poate fi omorât în somn, pentru cã nu este conºtient? Nu, nici alienaþii nu pot fi omorâþi ºi nici eu nu pot fi ucis fãrã a se sãvârºi o crimã. Fii convinsã: în apãrarea mea sunt toþi oamenii de ºtiinþã adevãratã din zilele noastre. Te poþi informa ºi lãmurii uºor despre aceasta. Dacã vei fi cu bãgare de seamã, luând aminte la tine, vei constata cã propria ta conºtiinþã te opreºte a sãvârºi crima avortului. EA nu-þi îngãduie sã te atingi de sufletul meu, pentru cã el nu este un obiect în proprietatea ta, nu este un lucru de vânzare. Dimpotrivã, eu sunt în primul rând în proprietatea lui Dumnezeu ºi din partea Lui am dreptul de a mã naºte. Si pentru mine Dumnezeu a rostit cuvinte ca acestea: „Înainte ca sã fi ieºit din pantecele mamei tale te-am sfinþit” (Ier. 1, 5). Deocamdatã, spre încheiere, îþi mai spun doar atât: când glasul meu de acum va înceta, pentru cã m-ai omorât, va apare un alt glas. El îþi va aduce aminte necontenit de crima sãvârºiã. Simplu fapt cã mai trãieºti dupã aceeia, te va apãsa ca o vinã de neiertat. Copilul tau." |
||
|
Lisssa Postat pe 10 Octombrie 2009 15:40 |
||
|
de ce nu se gandesc la situatiile in care o sarcina poate provenii dintr-un avort,sau o minora poate ramane insarcinata si nu cred ca la 14 ani ,idealul ar fi sa aiba un copil. am vrut sa spun.....dintr-un VIOL.....nu avort.....imi cer scuze.....graba.....! |
||
|
luyyzz Postat pe 10 Octombrie 2009 15:45 |
||
De la: luyyzz, la data 2009-10-10 15:45:47de ce nu se gandesc la situatiile in care o sarcina poate provenii dintr-un avort,sau o minora poate ramane insarcinata si nu cred ca la 14 ani ,idealul ar fi sa aiba un copil. exact acelasi lucru l-am spus si eu la topicul celalalt despre avort. Sunt copile din astea de 14-15 ani care raman insarcinate din diverse motive... Sunt ele in stare sa creasca un copil in conditiile in care sunt si ele la randul lor tot niste copii? Realizeaza ele cata responsabilitate si in acelasi timp cata bucurie e sa dai nastere unui copil?? Pei sunt femei si la 25 de ani care nu realizeaza lucrurile astea si care nu sunt in stare sa aibe grija normal de un copil. |
||
|
arhanghel Postat pe 11 Octombrie 2009 19:27 |
||
De la: arhanghel, la data 2009-10-11 19:27:27De la: luyyzz, la data 2009-10-10 15:45:47de ce nu se gandesc la situatiile in care o sarcina poate provenii dintr-un avort,sau o minora poate ramane insarcinata si nu cred ca la 14 ani ,idealul ar fi sa aiba un copil. Exact.Traim intr-o lume mai mult decat imperfecta si vin unii cu idei provenite din frustrari sau traume personale ,dar care sunt halucinant de idioate.Hai sa facem copii asa aiurea in tramvai si eventual daca ies cu ceva malformatii ,ii aruncam.E adevarat ca si pana la a ramane insarcinata ,exista protectia,dar de ce sa nu alegi un rau mai mic,pe care ti-l faci tie pana la urma si sa se ajunga sa se umple orfelinatele de copii abandonati?Asta imi place mie la cei care cred ca exista bunatate pe pamant si totul e despre biserica si Dzeu.Pana cand ajungem la Dzeu ,sa ne judece ,avem de trait o viata in care un avort poate fi de preferat inaintea abandonarii unui copil ce va creste cu frustari si va suferii din lipsa de iubire a "oamenilor buni".... Din gura e asa usor sa zici si sa judeci....dar oamenii astia sunt departe de realitatea cruda.Exista cum ai spus si tu diferite motive pt care unele fete raman insarcinate-rel incestuase,violuri si vin si ii intreb pe deontologii lui peste-e moral,e crestin ca o fiica sa dea nastere unui copil al tatalui ei?Ea insasi e traumatizata de ceea ce a trait si vine Lourdes sa ne spuna noua,ca inveti sa iubesti coplul acela.Unii trebuie sa mearga la psihiatrie si daca unii oameni vin cu argumentele unei rugaciuni inventate -sa mearga si sa se trateze si ei! |
||
|
luyyzz Postat pe 12 Octombrie 2009 12:43 |
||
De la: luyyzz, la data 2009-10-12 12:43:40De la: arhanghel, la data 2009-10-11 19:27:27De la: luyyzz, la data 2009-10-10 15:45:47de ce nu se gandesc la situatiile in care o sarcina poate provenii dintr-un avort,sau o minora poate ramane insarcinata si nu cred ca la 14 ani ,idealul ar fi sa aiba un copil. ... scuze ... dar esti PENIBILA ... cele ca voi nici macar in tramvai nu ar face copii ... mimati gindirea si asta va termina ... mult si prost ... paranoia completa ... aberati cu violurile, cu orfelinatele, cu d-zeu(care e ca si prietenul vostru va iarta orice actiune intentionata, premeditata si constienta, basca repetitiva) va dati mari ca aveti scoala (???) si ''job'' si va rulati niste frustrari cu mult mai mari decit voi ... probabil provin din familie ... |
||
|
marco918 Postat pe 13 Octombrie 2009 01:02 |
||
De la: luyyzz, la data 2009-10-12 12:43:40De la: arhanghel, la data 2009-10-11 19:27:27De la: luyyzz, la data 2009-10-10 15:45:47de ce nu se gandesc la situatiile in care o sarcina poate provenii dintr-un avort,sau o minora poate ramane insarcinata si nu cred ca la 14 ani ,idealul ar fi sa aiba un copil. |
||
|
luyyzz Postat pe 13 Octombrie 2009 01:06 |
||
De la: luyyzz, la data 2009-10-13 01:06:53De la: luyyzz, la data 2009-10-12 12:43:40De la: arhanghel, la data 2009-10-11 19:27:27De la: luyyzz, la data 2009-10-10 15:45:47de ce nu se gandesc la situatiile in care o sarcina poate provenii dintr-un avort,sau o minora poate ramane insarcinata si nu cred ca la 14 ani ,idealul ar fi sa aiba un copil. ... cred ca persoana care traiesti intr-un mediu ''halucinant'' esti dumneata ... ... de cite ori ai fost violata ? (repeti spasmodic aceast cliseu) ... dar prietenele tale ? ... de cite ori ti-ai dorit ceva pe care nu puteai sa il ai ? ... de ce nu te-ai spinzurat pentru asta ? ... esti chiar atit de sarantoaca sa nu iti permiti sa iti respecti(ma refer strict la respect nu la cocolosit cu bani si cinism) corpul si proprii copii ? ... ce vina are un copil FARA PARINTI (nu neaparat parasit) ? ... cine esti TU sa ii judeci pentru un efort pe care TU nu l-ai face pentru copii tai ? ... acela de ai tine in burtica cele 9 luni ... macar atit ... ca mai departe stiu ca urmeaza URA ta ... ... ce vina au HANDICAPATIIi ? ... TU CHIAR CREZI CA NU POTI AJUNGE HANDICAPATA SAU COPII TAI LA ORFELINAT ? ... TE JOCI, ITI BATI JOC SI JUDECI VIATA ALTORA, duduitza ... asta faci ... esti IPOCRITA SI PROST EDUCATA (cei 7 ani de acasa lipsesc cu desavirsire sau atit au putut parintii) ... basca repeti papagaliceste, fara sa stii de ce, frazele altora ... cica esti ''scolita'' ... PENIBIL ... ... pari exact genul de ''om bun'' care extermina copii din orfelinate pina acum citiva ani ... care sugeau bani si avantaje chinuidu-i ... care ii URA doar pentru ca exista ... care URA pe oricine le-ar fi dat o sansa ... sansa pe care le-o doriti e doar MOARTEA ... sa dispara, sa puteti fi niste ;;doamne'' de MUCAVA, uscate si golite interior ... folositi cuvinte frumoase dar voi sinteti atit de URITE in interior ... dar vreti ca in jurul vostru sa fie totul frumos ... chiar daca asta inseamna sa ramineti ULTIMELE ... JALNIC ... as putea spune - la stina cu voi ... si nici acolo nu ar ramine nimic dupa voi ... |
||
|
marco918 Postat pe 13 Octombrie 2009 01:27 |
||
|
http://www.ziua.net/display.php?data=2006-03-03&id=194883 ... traiti aceiasi UTOPIE ... nu e vina nimanui ca vi se pare halucinant ce se intimpla cind ginditi mai rau ca hitler ... |
||
|
marco918 Postat pe 13 Octombrie 2009 01:48 |
||
De la: marco918, la data 2009-10-13 01:27:34De la: luyyzz, la data 2009-10-13 01:06:53De la: luyyzz, la data 2009-10-12 12:43:40De la: arhanghel, la data 2009-10-11 19:27:27De la: luyyzz, la data 2009-10-10 15:45:47de ce nu se gandesc la situatiile in care o sarcina poate provenii dintr-un avort,sau o minora poate ramane insarcinata si nu cred ca la 14 ani ,idealul ar fi sa aiba un copil. Esti la fel de jalnic si habar n-ai despre ce vorbesti!De fapt ti-ai dorit sa fii femeie si n-ai reusit,bietul de tine!Esti patetic si nu mai vorbii tu in numele tuturor.Noi am dat niste exemple de situatii,incuiatule,dar esti prea prost pt secolul asta!Esti atat de penibil si urasti femeile,incat nu gasesti alte cuvinte pt ele!Poti sa crapi si nu mai intra nimeni in dialog cu tine,de aceea si provoci si jignesti in staga si -n dreapta ,sperand ca va vorbii si cu tine cineva.Crezi ca ai convins sau ai tu vreo putere in optiunea unei femei de a recurge la un avort?E liber fiecare sa decida pt el comunistule...... |
||
|
luyyzz Postat pe 13 Octombrie 2009 16:41 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ma descurc singura sau întrerupere de sarcina | 118 | De la: kudika_36817 19 Iunie 2013 21:50 |
| AVEM DI'TÃTI-CAFENEAUA LUI PIKARD | 3 | De la: geo_revitalizat 5 Aprilie 2012 15:13 |
| o parere macar......... | 6 | De la: marco918 19 Iulie 2009 14:30 |
|
|
||
| am facut un avort acum cateva saptamani si visez copilul | 871 | De la: mikela_4u 8 Mai 2014 23:39 |
| topic impotriva utilizatoarei LOURDESS | 28 | De la: FRANNNCE 4 Iunie 2009 10:02 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.