Mai multe
France,Kathara.....pupici dragelor
|
||
|
andreea1976 Postat pe 19 Iulie 2009 22:50 |
||
|---|---|---|
De la: FRANNNCE, la data 2009-07-19 22:37:06De la: andreea1976, la data 2009-07-19 16:44:54BlueAndreea nu mai pune la inima ce zic toti bonavii ..........si pot sa te asigur ca intr-o buna zi Doamne Doamne o sa faca o minune pentru tine pe masura sufletului tau bun! Mersi....sper sa fie asa
|
||
|
andreea1976 Postat pe 19 Iulie 2009 22:52 |
||
De la: andreea1976, la data 2009-07-19 22:50:56France,Kathara.....pupici dragelor
|
||
|
|
||
|
FRANNNCE Postat pe 19 Iulie 2009 22:54 |
||
|
Pana la urma fiecare femeie are dreptul de a alege in viata...nu sunt de acord cu avortul...dar in ultima instanta cand nu exista alte solutii,si sunt si cazuri cand nu mai exista alta solutie. Am avut o prietena care la 16 ani a ramas insarcinata...a ales avortul,a ales sa nu isi rateze viata si viitorul...a fost alegerea ei...nimeni nu o poate condamna. De ce nu a dus sarcina pana la capat?Pt ca nu vroia sa isi abandoneze copilul si sa se intrebe apoi toata viata daca acel copil a ajuns bine sau este copilul care cerseste la coltul strazii? Poate nu a facut cea mai buna alegere dar si acum este convinsa ca atunci a fost cea mai buna solutie pt ea. Acum este casatorita si are 2 copii minunati,poate cineva acolo sus a iertat-o. |
||
|
Andre_Ioana Postat pe 20 Iulie 2009 12:36 |
||
|
Nu judec...dar cand vad acum copile de 14,15,16 ani insarcinate...acum cand exista atatea metode... pe la clinici care fac avorturi...recunosc imi vine sa le iau si sa le scutur bine...ele poate sunt de condamnat,poate sunt si parintii de condamnat.... Nu pot judeca o femeie care a facut avort pt ca eu nu stiu ce e in sufletul ei...si de ce a recurs la acest lucru. Nu sunt pt avort dar nici nu pot numi o femeie CRIMINALA pt ca a facut asta. |
||
|
Andre_Ioana Postat pe 20 Iulie 2009 12:41 |
||
|
Andreutza nu esti singura...stiu si eu ce inseama, lasa sa vezi ca o sa vina timpul sa ne tinem si noi bebitii in brate....
|
||
|
Andre_Ioana Postat pe 20 Iulie 2009 13:19 |
||
De la: Andreioana, la data 2009-07-20 13:19:44Andreutza nu esti singura...stiu si eu ce inseama, mersi scumpa
|
||
|
andreea1976 Postat pe 20 Iulie 2009 13:39 |
||
De la: andreea1976, la data 2009-07-20 13:39:11De la: Andreioana, la data 2009-07-20 13:19:44Andreutza nu esti singura...stiu si eu ce inseama,
|
||
|
Andre_Ioana Postat pe 20 Iulie 2009 13:42 |
||
De la: geo_x, la data 2009-07-15 01:24:55De la: marco918, la data 2009-07-15 01:07:44De la: geo_x, la data 2009-07-15 00:58:10devii patetica! ... ... cind o sa STII despre ce vorbesti mai jeo, atunci sa te si astepti sa poti da cuiva satisfactie in cunostinta de cauza ... dar ca sa intelegi ce inseamna un ''avortel'' (cu care inimioara ta cea generoasa de PAPA-LAPTE blagosloveste toate femeile - incluzind-o pe nevasta-ta si fostele ''prietene'') pentru SANATATEA FIZICA, PSIHICA SI MORALA a femeilor te-as ruga sa rogi un prieten sa te SCOBEASCA in c_r cu ceva si sa iti scoata ceva atasat ... asa, ca simplu test ... CAP DE TABLA ...... jeooo ... cind nu esti direct AFECTAT de o asemenea BARBARIE fa bine si tine-ti IDIOTENIILE pentru tine ... prefate, daca nu esti in stare de sentimente mai reale, ca macar INTELEGI si DEZAPROBI ceea ce patesc femeile din cauza un PAPAGALI ca tine ... CAP DE TABLA ... ar fi bine daca in loc de orgasm te-ai gindi mai mult la cit SUFERA o femeie pentru a face unui PAPAGAL pe plac ...
|
||
|
marco918 Postat pe 20 Iulie 2009 16:52 |
||
De la: Andreioana, la data 2009-07-20 12:36:31Pana la urma fiecare femeie are dreptul de a alege in viata...nu sunt de acord cu avortul...dar in ultima instanta cand nu exista alte solutii,si sunt si cazuri cand nu mai exista alta solutie. ... ... poate cineva acolo sus a iertat-o ... ... cine ... TERENTE ? ... mai frate, dar ce mistica stintifico-religioasa aveti in cap !!! ... adevarate ''crestine'' ... inseamna ca si pe STALIN, HITLER si pe toti criminalii CONSTIENTI si INTENTIONATI ... care e diferenta intre astia si gramada de femei care isi arunca copii la gunoi doar pentru a nu ''isi rata viata'' ... care e diferenta intre ele si cei de mai sus ? ... NUMARUL ... si poate nici ala ... sint mult mai multe femei care s-au SCHILODIT de buna voi si si-au EXTERMINAT COPII decit criminali pe drumuri ... ... este ca incepi sa iti dai de gol gindirea SIMPLA si putin INCONSTIENTA ... nu vreti sa va ''ratati viata'' ... dar de ce deschideti picioarele inaintea ochilor ? ... cine va garanteaza ca acei copii nascuti de mame tinere vor fi piatra de moara pe care o enuntati ... de fapt va este doaaaaar FRICA ... frica ca nu sinteti respectate, ca nu sinteti iubite, ca nu sinteti nici pe departe ceea ce vreti sa pareti ... ca sinteti SLABE si FOLOSITE ... nu conteaza pentru multe posibilitatea imensa de STERILITATE, DE IMBOLNAVIRI, DE TRAUME FIZICE, PSIHICE SI MORALE ... important sint doar APARENTELE ... romania a devenit tara APARENTELOR ... aparenta de normalitate, corectitudine, respect, efort, crestinism ...
|
||
|
marco918 Postat pe 20 Iulie 2009 18:56 |
||
De la: Andreioana, la data 2009-07-20 12:41:38Nu judec...dar cand vad acum copile de 14,15,16 ani ... mai fetitza ... dar rau ai mai fost speriata ... adica e mai buna CURVARASIA de la orice virsta decit practicarea unor activitati specifice virstei ... sint mai bune pastilele luate ca grauntele de catre gaini decit sa deschideti ochii la ceea ce se intimpla in jurul vostru ... ... daca nu va dorit avortul, atunci roadeti la anticonceptionale ca gainile ... nu conteaza ca va deregleaza hormonal si va predispune la boli grave mai tirziu ... nu conteaza ca va ingrasa si vi se lasa sinii la 30 de ani ... nu conteaza ca intrati mult prea devreme intr-un virtej pe care nu il puteti controla ... important e sa faceti SEX ''protejat'' ... ... protejat cu ce ? ... cu sanatatea vostra, cu sentimentele vostre (dupa ce schimbati partenerii ca pe sosete, si ei pe voi, nici macar in sfintul duh), cu ... ... si ce daca o fata de 14, 15, 16 isi NASTE copii ? ... ce sa spun voi sinteti sigure ca si-a ratat viata !!! ... ... ca va trebui sa il abandoneze !!! ... ... voi sinteti sigure ca NIMENI nu are cine sa o ajute ... dar v-ati pus problema ca poate e mai bine ... mult mai bine ... poate se marita ... arata inca foooooaaarte bine ... e tinara ... are vointa ... E O MAMA TINARA si placuta la vedere, nu e o matracuca ras-scobita cu vise de mama ...... pesimismul vostru e fenomenal ... voi plecati de la ideea FALSA ca toti sint si gindesc ca si voi ... EXCLUS ... de fapt VOI sinteti cele care JUDECA, care ACUZA, care PEDEPSESC ... in urma atitudinii voastre PESIMISTE si INAPOIATE ramin schelete si constiinte jupuite ... ''experienta'' voastra de viata se bazeaza pe FAPTE BARBARE, FRICA, IRESPONSABILITATE, IMATURITATE ... majoritatea femeilor se lauda acum cu copii si cred ca cei avortati fac parte din procesul de asigurare a unei vieti ''normale'' pentru cei selectionati ... SINTETI SIGURI ca actualii copii asta isi doreau ? ... bani, confort, minciuni si vaicareli in dauna PROPRIILOR FRATI ???!!! ... eu nu cred ... vine vremea cind veti fi nevoite sa le dati niste raspunsuri ... ce o sa faceti ? ... incepeti sa va vaicariti ca nu aveati de ales ? ... ce ii diferentiaza pe cei avortati fata de cei nascuti ? ... nici decum ''iubirea'' ... ci doar INTIMPLAREA ...
|
||
|
marco918 Postat pe 20 Iulie 2009 19:18 |
||
De la: Andreioana, la data 2009-07-20 13:19:44Andreutza nu esti singura...stiu si eu ce inseama, ... offfff ... doamne ... |
||
|
marco918 Postat pe 20 Iulie 2009 19:21 |
||
|
In primul rand fetita sa-i spui lui.....in al doilea rand du-te si iti predica doctrinele in alta parte....NU ITI DA NIMENI DREPTUL SA JUDECI,ti-as mai spune eu multe dar....nu-si au rostul pt ca o minte inapoiata ca a ta nu are cum sa priceapa. Eu nu am spus ca daca o fata de 14,15 ani care iusi naste copilul si-a ratat viata...am spus u totul altceva...dar esti atat de indoctrinat in prostia ta inacat nici macar nu ai citit ce am posta si ai sarit cu gura sa judeci. cand va veni vremea sa dam raspunsuri ne vom asuma faptele. Fiecare avem dreptul sa ne traim viata asa cum vrem...tu nu ai nici un drept sa judeci... Daca esti frustrat,sau ai probleme cu perceptia vis-a-vis de faptele altor persoane e mai bine sa consulti un doctor,oricum daca e asa cum banuiesc eu,un prim diagnostic ar fi dubla personalitate. |
||
|
Andre_Ioana Postat pe 21 Iulie 2009 12:25 |
||
De la: marco918, la data 2009-07-20 19:18:01De la: Andreioana, la data 2009-07-20 12:41:38Nu judec...dar cand vad acum copile de 14,15,16 ani Apuca-te si scrie o carte cu tot ce-ai debitat pe-aici. N-o va cumpara nimeni, da' cel putin ai avea o ocupatie... |
||
|
Lucia38 Postat pe 21 Iulie 2009 12:30 |
||
Iar i-au dat voie lui Marco la calculator? Si unde-i amica Lourdess? Eu cre' ca le dau drumu' pe rand...
|
||
|
Dor_a Postat pe 21 Iulie 2009 12:37 |
||
| Dora draga, tu ai o misiune sacra. Vezi ca se apropie sfarsitul de an si vom acorda din nou premii... Stii tu de care... Misiunea ta este sa vii cu postarile, dar sa nu te bucuri prea tare ca anul acesta va fi muuuuult mai greu decat anul trecut. Ca intre Marco si Lourdess, nu stiu zau ce ai sa alegi... | ||
|
Lucia38 Postat pe 21 Iulie 2009 12:39 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-07-21 12:37:13Iar i-au dat voie lui Marco la calculator? Si eu cred ca le drumu pe rand... Iti dai seama ce ar insemna sa le dea drumu la amandio odata? Ar cadea serverul kudicii
|
||
|
Andre_Ioana Postat pe 21 Iulie 2009 13:21 |
||
andreeaioana , deja mai cade serverul din cand in cand (cred ca e marco de vina si lourdess
|
||
|
blue07scorpion Postat pe 21 Iulie 2009 13:32 |
||
De la: blue07scorpion, la data 2009-07-21 13:32:54andreeaioana , deja mai cade serverul din cand in cand (cred ca e marco de vina si lourdess cade cand se chinuie sa apara deodata...
|
||
|
Lucia38 Postat pe 21 Iulie 2009 13:35 |
||
lucia , france , andreeaiaona , andreiutza , ce mai rad lucia
|
||
|
blue07scorpion Postat pe 21 Iulie 2009 13:39 |
||
De la: blue07scorpion, la data 2009-07-21 13:39:03
|
||
|
FRANNNCE Postat pe 21 Iulie 2009 13:52 |
||
De la: Andreioana, la data 2009-07-21 12:25:54In primul rand fetita sa-i spui lui.....in al doilea rand du-te si iti predica doctrinele ... papusica ... comentez doar o singura fraza care mi se pare ''reprezentativa'' pentru o mare majoritate ... ... '''cind va veni vremea sa dam raspunsuri ne vom asuma faptele''' ... ... super ... nici nu ma asteptam sa fiu ''dezamagit'' ... dar ma intreb ... DE CE NU ITI ''ASUMI'' RESPONSABILITATEA INAINTE SI NU DUPA ? ... ... ce responsabilitate iti asumi dupa ??? ... ... si bineinteles DACA vei fi intrebata !!! ... ... ma distrez de minume cu elucuratiile unora ... mai spune ... vor ramine monstre ...
|
||
|
marco918 Postat pe 21 Iulie 2009 16:50 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-07-21 12:37:13Iar i-au dat voie lui Marco la calculator? ... ce gluma buna ... ... cu scobitul cum mai stai ? ... tot reconfortant si tonic a ramas ...
|
||
|
marco918 Postat pe 21 Iulie 2009 16:52 |
||
De la: Lucia38, la data 2009-07-21 12:39:43Dora draga, tu ai o misiune sacra. Vezi ca se apropie sfarsitul de an si vom acorda din nou premii... Stii tu de care... Misiunea ta este sa vii cu postarile, dar sa nu te bucuri prea tare ca anul acesta va fi muuuuult mai greu decat anul trecut. Ca intre Marco si Lourdess, nu stiu zau ce ai sa alegi... ... vaiii nu ma lasati in negura indoielilor ... ce misiune ''sacra'' mai ai ? ... pe cea ''sfinta'' o stiu dar cea sacra nu o stiu ... pleeease ...
|
||
|
marco918 Postat pe 21 Iulie 2009 16:54 |
||
De la: Andreioana, la data 2009-07-21 13:21:02De la: Dor_a, la data 2009-07-21 12:37:13Iar i-au dat voie lui Marco la calculator? ... mai fetelor, se pare ca voua va da drumul de undeva ... apareti deodata si dispareti precum ''doamnele'' in porumb ... ... hai mai basicati-va putin ... este ca vi se umfla venele !!?? ... mai rar sa va spuna cineva in fata ca ''tonicul'' si ''reconfortantul'' AVORT este urmarea unei mentalitati PRIMITIVE, INAPOIATE si IGNORANTE ... ca acelasi AVORT este un atentat la SANATATE FIZICA, MENTALA SI MORALA a voastra si mai apoi a copiilor vostri care vor prelua MODA de la voi ... ca NICI UN AVORT nu este necesar si nici obligatoriu ... ca sinteti prea SLABE si GOALE interior ca sa va puteti ajuta pe voi daraminte pe altii ... ca va mintiti copii cu SLOGANURI CINICE SI EGOISTE ... este ca va supara lucrul asta ??? ... ... ''CRESTINELE'' LUI PESTE PRAJIT ... ... parca sinteti niste cobai carora li se aprinde lumina si incep sa se vada prima data la fata ...
|
||
|
marco918 Postat pe 21 Iulie 2009 17:02 |
||
| GO F....YOURSELF. | ||
|
Andre_Ioana Postat pe 21 Iulie 2009 17:06 |
||
De la: Andreioana, la data 2009-07-21 17:06:47GO F....YOURSELF. Si pe mine nu ma mai lua cu "fetita" si "papusa" ca nu ne-am petrecut noaptea impreuna |
||
|
Andre_Ioana Postat pe 21 Iulie 2009 17:13 |
||
De la: Andreioana, la data 2009-07-21 17:13:02De la: Andreioana, la data 2009-07-21 17:06:47GO F....YOURSELF. ... esti sigura ??? ... ... papushica ...
|
||
|
marco918 Postat pe 21 Iulie 2009 17:25 |
||
| Mai sopteste mult copilu' ala? S-o fi plictisit si el. | ||
|
Kathara Postat pe 21 Iulie 2009 17:26 |
||
da copilul sopteste din burta mamei ?
|
||
|
yumy Postat pe 21 Iulie 2009 17:29 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Please help! Ce stiti despre cursurile pentru gravide? | 40 | De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 02:10 |
| am pierdut pe cineva drag | 30 | De la: e_lory_bebelusa 3 Aprilie 2012 22:36 |
| :D | 14 | De la: pisicuta_razboinica 1 Iulie 2009 15:16 |
|
|
||
| cum pot infrunta o asemenea tagedie??? | 12 | De la: stiricaremerita 21 Ianuarie 2011 21:24 |
| O dilema ingrozitoare | 25 | De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 19:39 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.