Setari Cookie-uri

Rugaciunea unui copil nenascut Sarut mana, mamicuta mea, Sunt eu, cel din pantecele tau care-ti soptesc la ureche cat sunt de speriat, de trist si de indurerat pentru ca vrei sa ma omori, crezand ca-ti sunt o grea povara... Tu nici nu stii cat e de greu

De la: lourdess, la data 2009-07-16 12:42:56geo_x esti un adevarat gretos vomit cand vad ce iti debiteaza neuronul ala si asa obosit esti un dezaxat imputit

bataitza la funduletz...............na na na ..............
rusinicaaaaaaaaaaaaaaaaaa
heaven_2906
Postat pe 16 Iulie 2009 12:44
De la: Lucia38, la data 2009-07-15 12:33:05Ce liniste e aici... Imi aud gandurile...

inseamna ca te sperii si tu de ele la ce ganduri ai
lourdess
Postat pe 16 Iulie 2009 12:44
De la: Andreioana, la data 2009-07-16 12:43:04Asta e linistea dinaintea furtunii...
Stai sa mai intre careva...si sa te tii

atentie...cod galben...incepe furtuna...

Are aceasta d-na un limbaj....de mahala
Andre_Ioana
Postat pe 16 Iulie 2009 12:47
De la: lourdess, la data 2009-07-16 12:42:56geo_x esti un adevarat gretos vomit cand vad ce iti debiteaza neuronul ala si asa obosit esti un dezaxat imputit

Da tie chiar nu ti-e rusine sa vorbesti asa?altceva in afara de jigniri si acuzatii , mai sti?
Ce educatie ai primit?
Te bati cu pumnul in piept ca esti credincioasa......tu macar sti ce inseamna sa fi un bun crestin????
Din tot ceea ce ai scris.....denota ca esti credincioasa doar de fatada......
Asta inveti la biseria?sa injuri?
andreea1976
Postat pe 16 Iulie 2009 12:54
De la: andreea1976, la data 2009-07-16 12:54:05

Da tie chiar nu ti-e rusine sa vorbesti asa?altceva in afara de jigniri si acuzatii , mai sti?
Ce educatie ai primit?
Te bati cu pumnul in piept ca esti credincioasa......tu macar sti ce inseamna sa fi un bun crestin????

Asta in cazul in care merge la biserica...ca daca ar merge ar sti ca nu are nici un drept sa judece si sa se ia de altii...eu cred ca are nevoie de doctor nu de popa.
Andre_Ioana
Postat pe 16 Iulie 2009 13:11

Ce educatie ai primit?

vezi-ti de trebusoarele tale chirotina
lourdess
Postat pe 16 Iulie 2009 17:45
Din cate am vazut eu Andreuta chiar isi vede de treaba ei...
Tu esti aia care ne intoxici...
Andre_Ioana
Postat pe 16 Iulie 2009 18:28
Mda...lourdess strikes again!! Stay tuned people, urmeaza lourdess reloaded! E femeiusca asta bisericoasa cum sunt io popa.
Fatucaaaa baga bine la cap: ESTI DUSA SI NU MAI AI NICIO SANSA DE RECUPERARE! Get use to it.
P.S. Daca stii si engleza cum stii gramatica, imi lasi o vorba aici ca-ti traduc io, nu e problema.
koph
Postat pe 16 Iulie 2009 20:40
De la: lourdess, la data 2009-07-16 12:44:15
De la: Lucia38, la data 2009-07-15 12:33:05Ce liniste e aici... Imi aud gandurile...

Ooooooooooooo, ai venit draga mea? La tine-mi era gandul...
Lucia38
Postat pe 16 Iulie 2009 20:42
De la: Lucia38, la data 2009-07-16 20:42:18
De la: lourdess, la data 2009-07-16 12:44:15

Ooooooooooooo, ai venit draga mea? La tine-mi era gandul...
de ce te superi luci.......ca te vazui prin lista ei de preteni!
FRANNNCE
Postat pe 16 Iulie 2009 20:44
De la: lourdess, la data 2009-05-05 22:18:07Rugaciunea unui copil nenascut

Sarut mana, mamicuta mea,
Sunt eu, cel din pantecele tau care-ti soptesc la ureche cat sunt de speriat, de trist si de indurerat pentru ca vrei sa ma omori, crezand ca-ti sunt o grea povara...
Tu nici nu stii cat e de greu sa nu-ti aud cantecul de leagan, sa nu ma bucur de mangaierile tale, sa nu iti vad chipul, maicuta draga! Cat as vrea sa ma cuibaresc la pieptul tau izvorator de tihna, liniste si dragoste! Ce puternici am putea fi impreuna, cum am invinge toate necazurile si, mai ales, ce frumoasa ar fi viata alaturi de tine! Dar tu vrei sa ma ucizi...
As vrea si eu sa ma pot bucura de frumusetea cerului senin, sa alerg pe campul inflorit si sa-ti impletesc mandra cununita. Nu te gandi ca sunt mic si neputincios pentru ca, primindu-ma pe mine in viata ta, mamico, pe Pruncul Hristos il primesti.
Mamico, trebuie sa-ti marturisesc ce frica-mi este de lama taioasa a chiuretei care ma va sfasia curand si ma va transforma in bucatele fara viata care vor ajunge la gunoi...!
Oare tu nu auzi cum imi bate inimioara si cum tremur de frica? Eu iti aud foarte bine inima de aici, din burtica ta.
Mama, as vrea sa ma pot uita in ochii tai si sa te rog sa ai mila de mine, sa-ti zambesc dragalas - cum numai eu stiu - si sa te strang in brate cu manutele mele grasune. Vreau sa-ti dau forta si curaj, incredere si convingerea ca NU omorandu-ma pe mine vei scapa de necazuri, ci abia atunci vei da de greutati, pentru ca-l vei mania pe Bunul Dumnezeu.
Imagineaza-ti ce inseamna pentru mine sa port povara nedreptatii tale, cand ma dai nu numai mortii pamantesti, care e atat de grea si de dureroasa, dar ma lipsesti si de lumina lui Hristos.
Acum, in ultimul ceas, ma rog Maicii Domnului sa te lumineze si sa-ti dea putere, intelepciune si un pic de dragoste si mila pentru mine, cel ce sunt trup din trupul tau, suflet din sufletul tau, copilul tau nevinovat si nenascut.
Amin!

Frate am citit toate comentariile de pe acest tropic si nu vreau sa imi sariti in cap dar voi chiar sunteti de acorc cu avortul.Pe mn m-a emotionat ft tare acesta mesaj,chiar mi-au dat lacrimile.Ar trebui sa va documentati si voi si sa vedeti ce inseamna avortul.Cand eram in liceu o profa ne-a aratat un documentar despre avort si habar nu aveti la cate riscuri va spuneti,sa nu mai spunem ca faceti cea mai mare crima ucideti propiul vostru copil.Atunci cand faceti avort copilul are viata el simte si se chinuie ingrozitor,il chinuiti ft tare.Cine e vinovat ca ati ramas insarcinate???VOI!!!!!Ar fi trebuit sa va protejati,mai stiu cazuri in care pers respectiva s-a dus sa avorteze nestiind al cui e copilul.Sunt de acord cu voi cand spuneti ca daca esti violata ce poti face.Dar hai sa ne gandim logic cate fete fac avort deoarece au fost violate?si cate fete fac avort deoarece s-au........cu toti prin W?
fetita_cu_fitze
Postat pe 16 Iulie 2009 23:30
De la: fetita_cu_fitze, la data 2009-07-16 23:30:53
De la: lourdess, la data 2009-05-05 22:18:07Rugaciunea unui copil nenascut

Sarut mana, mamicuta mea,
Sunt eu, cel din pantecele tau care-ti soptesc la ureche cat sunt de speriat, de trist si de indurerat pentru ca vrei sa ma omori, crezand ca-ti sunt o grea povara...
Tu nici nu stii cat e de greu sa nu-ti aud cantecul de leagan, sa nu ma bucur de mangaierile tale, sa nu iti vad chipul, maicuta draga! Cat as vrea sa ma cuibaresc la pieptul tau izvorator de tihna, liniste si dragoste! Ce puternici am putea fi impreuna, cum am invinge toate necazurile si, mai ales, ce frumoasa ar fi viata alaturi de tine! Dar tu vrei sa ma ucizi...
As vrea si eu sa ma pot bucura de frumusetea cerului senin, sa alerg pe campul inflorit si sa-ti impletesc mandra cununita. Nu te gandi ca sunt mic si neputincios pentru ca, primindu-ma pe mine in viata ta, mamico, pe Pruncul Hristos il primesti.
Mamico, trebuie sa-ti marturisesc ce frica-mi este de lama taioasa a chiuretei care ma va sfasia curand si ma va transforma in bucatele fara viata care vor ajunge la gunoi...!
Oare tu nu auzi cum imi bate inimioara si cum tremur de frica? Eu iti aud foarte bine inima de aici, din burtica ta.
Mama, as vrea sa ma pot uita in ochii tai si sa te rog sa ai mila de mine, sa-ti zambesc dragalas - cum numai eu stiu - si sa te strang in brate cu manutele mele grasune. Vreau sa-ti dau forta si curaj, incredere si convingerea ca NU omorandu-ma pe mine vei scapa de necazuri, ci abia atunci vei da de greutati, pentru ca-l vei mania pe Bunul Dumnezeu.
Imagineaza-ti ce inseamna pentru mine sa port povara nedreptatii tale, cand ma dai nu numai mortii pamantesti, care e atat de grea si de dureroasa, dar ma lipsesti si de lumina lui Hristos.
Acum, in ultimul ceas, ma rog Maicii Domnului sa te lumineze si sa-ti dea putere, intelepciune si un pic de dragoste si mila pentru mine, cel ce sunt trup din trupul tau, suflet din sufletul tau, copilul tau nevinovat si nenascut.
Amin!

Frate am citit toate comentariile de pe acest tropic si nu vreau sa imi sariti in cap dar voi chiar sunteti de acorc cu avortul.Pe mn m-a emotionat ft tare acesta mesaj,chiar mi-au dat lacrimile.Ar trebui sa va documentati si voi si sa vedeti ce inseamna avortul.Cand eram in liceu o profa ne-a aratat un documentar despre avort si habar nu aveti la cate riscuri va spuneti,sa nu mai spunem ca faceti cea mai mare crima ucideti propiul vostru copil.Atunci cand faceti avort copilul are viata el simte si se chinuie ingrozitor,il chinuiti ft tare.Cine e vinovat ca ati ramas insarcinate???VOI!!!!!Ar fi trebuit sa va protejati,mai stiu cazuri in care pers respectiva s-a dus sa avorteze nestiind al cui e copilul.Sunt de acord cu voi cand spuneti ca daca esti violata ce poti face.Dar hai sa ne gandim logic cate fete fac avort deoarece au fost violate?si cate fete fac avort deoarece s-au........cu toti prin W?

Ia-o de la capat si mai citeste o data pentru ca se pare ca n-ai inteles nimic.
koph
Postat pe 16 Iulie 2009 23:59
De la: Andreioana, la data 2009-07-16 18:28:08Din cate am vazut eu Andreuta chiar isi vede de treaba ei...

Mersi scumpa

andreea1976
Postat pe 17 Iulie 2009 09:50
De la: andreea1976, la data 2009-07-17 09:50:08
De la: Andreioana, la data 2009-07-16 18:28:08Din cate am vazut eu Andreuta chiar isi vede de treaba ei...

Mersi scumpa

Cu placere scumpa...asta e adevarul
Andre_Ioana
Postat pe 17 Iulie 2009 09:52
De la: lourdess, la data 2009-07-16 17:45:45

Ce educatie ai primit?

Ai putea sa-ti urmezi propriul sfat
Mi-am dat seama ce fel de om esti.....esti genul care merge la biserica,doar ca sa arate cat de credincioasa e......dar nu esti.
Crezi ca daca esti impotriva avorturilor....iti asiguri un loc in rai? ma faci sa rad......esti de o ipocrizie cum nu am mai vazut.
Pui pe site poezii scrise de un preot...si altele....
Hai sa-ti vorbesc in stilul tau si sa-ti dau o pilda din biblie...

Isus S-a dus la muntele Mãslinilor. Dar dis-de-dimineaþã, a venit din nou în Templu; ºi tot norodul a venit la El. El a ºezut jos, ºi-i învãþa. Atunci cãrturarii ºi Fariseii I-au adus o femeie prinsã în preacurvie. Au pus-o în mijlocul norodului, ºi au zis lui Isus: “Învãþãtorule, femeia aceasta a fost prinsã chiar când sãvârºea preacurvia. Moise, în Lege, ne-a poruncit sã ucidem cu pietre pe astfel de femei: Tu dar ce zici?” Spuneau lucrul acesta ca sã-L ispiteascã ºi sã-L poatã învinui. Dar Isus S-a plecat în jos, ºi scria cu degetul pe pãmânt. Fiindcã ei nu încetau sã-L întrebe, El S-a ridicat în sus, ºi le-a zis: “Cine dintre voi este fãrã pãcat, sã arunce cel dintâi cu piatra în ea.” Apoi S-a plecat iarãºi, ºi scria cu degetul pe pãmânt. Când au auzit ei cuvintele acestea, s-au simþit mustraþi de cugetul lor, ºi au ieºit afarã, unul câte unul, începând de la cel mai bãtrân, pânã la cei din urmã. ªi Isus a rãmas singur cu femeia, care stãtea în mijloc. Atunci S-a ridicat în sus; ºi, când n-a mai vãzut pe nimeni decât pe femeie, Isus i-a zis: “Femeie, unde sunt pârâºii tãi? Nimeni nu te-a osândit?” “Nimeni, Doamne”, i-a rãspuns ea. ªi Isus i-a zis: “Nici Eu nu te osândesc. Du-te, ºi sã nu mai pãcãtuieºti.” (Evanghelia dupã Ioan 8:1-11)

Tu lourdess.....esti una dintre acei cu piatra....vai de sufletul tau
andreea1976
Postat pe 17 Iulie 2009 10:04
De la: andreea1976, la data 2009-07-17 10:04:02

Ce educatie ai primit?

Mi-am dat seama ce fel de om esti.....esti genul care merge la biserica,doar ca sa arate cat de credincioasa e......dar nu esti.
Crezi ca daca esti impotriva avorturilor....iti asiguri un loc in rai? ma faci sa rad......esti de o ipocrizie cum nu am mai vazut.

Isus S-a dus la muntele Mãslinilor. Dar dis-de-dimineaþã, a venit din nou în Templu; ºi tot norodul a venit la El. El a ºezut jos, ºi-i învãþa. Atunci cãrturarii ºi Fariseii I-au adus o femeie prinsã în preacurvie. Au pus-o în mijlocul norodului, ºi au zis lui Isus: “Învãþãtorule, femeia aceasta a fost prinsã chiar când sãvârºea preacurvia. Moise, în Lege, ne-a poruncit sã ucidem cu pietre pe astfel de femei: Tu dar ce zici?” Spuneau lucrul acesta ca sã-L ispiteascã ºi sã-L poatã învinui. Dar Isus S-a plecat în jos, ºi scria cu degetul pe pãmânt. Fiindcã ei nu încetau sã-L întrebe, El S-a ridicat în sus, ºi le-a zis: “Cine dintre voi este fãrã pãcat, sã arunce cel dintâi cu piatra în ea.” Apoi S-a plecat iarãºi, ºi scria cu degetul pe pãmânt. Când au auzit ei cuvintele acestea, s-au simþit mustraþi de cugetul lor, ºi au ieºit afarã, unul câte unul, începând de la cel mai bãtrân, pânã la cei din urmã. ªi Isus a rãmas singur cu femeia, care stãtea în mijloc. Atunci S-a ridicat în sus; ºi, când n-a mai vãzut pe nimeni decât pe femeie, Isus i-a zis: “Femeie, unde sunt pârâºii tãi? Nimeni nu te-a osândit?” “Nimeni, Doamne”, i-a rãspuns ea. ªi Isus i-a zis: “Nici Eu nu te osândesc. Du-te, ºi sã nu mai pãcãtuieºti.” (Evanghelia dupã Ioan 8:1-11)

nu te mai obosii Andreea ca asta are retard mintal si nu intelege!
FRANNNCE
Postat pe 17 Iulie 2009 10:17
Nu m-am putut abtine
pupici scumpa
andreea1976
Postat pe 17 Iulie 2009 10:20
Vad ca s-a linistit d-na...ne-a lasat cu 'sanatoasele ei principii morale'.
pt restul fetelor de pe topic...va poop...
Andre_Ioana
Postat pe 17 Iulie 2009 16:28
pff...nici nu am avut rabdare sa citesc tot :)) k sa raspund si eu p`aci cu cv...sunt cazuri si cazuri...:-j...si ku asta am spus tot :D poooop fetele :*
minna_2009
Postat pe 17 Iulie 2009 19:46
De la: FRANNNCE, la data 2009-07-17 10:17:48

Ce educatie ai primit?

... ... maimutele se aproba unele pe altele ... dau chiar citate din biblie (???) ... ... beeeeeiiii ... sinteti JALNICE ... depasiti si grotescul romanelor lui Kant ... va dati bisericoase dar preaslaviti CURVARASIA ... pentru voi nu conteaza ca va SCHILODITI FIZIC, PSIHIC SI MORAL ... nu conteaza ca va EXTERMINATI PROPRII COPII ... nu conteaza ca va compromiteti in fata unor ''barbati'' IMATURI SI IRESPONSABILI ... voi vreti doar SEX si o SCOBEALA ca sa traiti in ton cu ''vremea'' ...

... dar ... nu uitati ...

- ce tie nu iti place altuia nu-i face
- nu omori
- nu minti
- nu rivni

... si apoi dati citate din biblie ... ... apropo, v-ati intrebat sotii/prietenii daca stiu ce inseamna avorturile facute de voi ? ...
marco918
Postat pe 19 Iulie 2009 13:58
De la: marco918, la data 2009-07-19 13:58:15
De la: FRANNNCE, la data 2009-07-17 10:17:48

Ce educatie ai primit?

... ... maimutele se aproba unele pe altele ... dau chiar citate din biblie (???) ... ... beeeeeiiii ... sinteti JALNICE ... depasiti si grotescul romanelor lui Kant ... va dati bisericoase dar preaslaviti CURVARASIA ... pentru voi nu conteaza ca va SCHILODITI FIZIC, PSIHIC SI MORAL ... nu conteaza ca va EXTERMINATI PROPRII COPII ... nu conteaza ca va compromiteti in fata unor ''barbati'' IMATURI SI IRESPONSABILI ... voi vreti doar SEX si o SCOBEALA ca sa traiti in ton cu ''vremea'' ...

... dar ... nu uitati ...

- ce tie nu iti place altuia nu-i face
- nu omori
- nu minti
- nu rivni

... si apoi dati citate din biblie ... ... apropo, v-ati intrebat sotii/prietenii daca stiu ce inseamna avorturile facute de voi ? ...
tataie tu insuti esti un avort spontan cazut in cap! de unde puii mei stii tu ca facuram avorturi,ca ne place curvarasia etc.......cumva o descrii pe soata ta? pentru cultura ta ,marea majoritate sintem casatorite si avem copii! dar am mers pe principiul "nu judeca"!.tu cine pana mea te crezi de judeci pe toata lumea? te crezi vreun mic Dumnezeu? stii ce esti? un frustat care urla de nebagare de seama,un birjar care injura femeia si sigur o loveste ca altfel nu ar fi barbat...........unul care sufera de mania persecutiei........si ar mai fi destule dar deja te bag prea mult in seama!
FRANNNCE
Postat pe 19 Iulie 2009 15:53
@ marco918......mai maimuta.....cine te crezi???am zis eu ca am facut avort???sau ca sunt de acord cu avorturile??? nu am zis si nu am facut niciodata avort.......chiar din contra....imi doresc cu disperare un copil
Asa ca nu imi venii cu jigniri retardatule
Si mai lasa gandirea asta ....stil ev mediu...
andreea1976
Postat pe 19 Iulie 2009 16:13
marco sincer care tie problema , in afara de ponegreli mai stii sa faci si altceva ???
a lasat-o moale lourdess si acum ai luat-o tu ???
vezi ca Andreiutza ti a vbit ff frumos si u in schimb o iei in botul pantofului ceea ce nu mi se pare cam extraordinar de corect asa ca
blue07scorpion
Postat pe 19 Iulie 2009 16:27
Eu cred ca tu nenea marco esti un frustrat care nu si mai gaseste in lume locul , da sincer acuma , a muris Inalt Prea Sfintitul si te a facut pe tine purtatorul lui de cuvant interimar??? si de unde stii tu ca acesti useri preaslavesc curvarasia . ai tras u o paralela ca sa zic ipotetic o pierdere de sarcina = avort dintr-o aventura de o noapte ???
U have serious mental problems
andreiutza , france , andrea
blue07scorpion
Postat pe 19 Iulie 2009 16:30
Blue
Sti ce ma supara cel mai tare? ca niciodata nu am fost de acord cu avorturile si nici cu umblatul din floare in floare.....
Cand eram in spital.....din cauza sarcinii pierdute (a 3-a oara) ...s-a nimerit in acelasi salon cu mine o copila de 16 ani care si-a provocat avort,injectandu-si alcool
Crede-ma ca am urat-o din tot sufletul.
Eu am fugit la urgenta...pt ca sangeram si imi doream ca medicii sa-mi salveze copilul.....dar nu....m-au lasat sa astept pana a 2-a zi....cand era prea tarziu....
Cand am facut scandal ca nu sunt bagata in seama....mi-au adus calmante

In fine.......
andreea1976
Postat pe 19 Iulie 2009 16:44
gata calmeaza- te nu are rost sa ti faci rau singura aducandu-ti aminte
blue07scorpion
Postat pe 19 Iulie 2009 16:53
De la: blue07scorpion, la data 2009-07-19 16:53:14 gata calmeaza- te nu are rost sa ti faci rau singura aducandu-ti aminte

Asa ceva nu se uita...si doare.....iar cand mai apare cate un retardat din asta care nu stie altceva decat sa jigneasca,fara sa cunoasca o pesoana...ma apuca scarba...
Astia sunt ......oameni facuti in palma si aruncati in .....bip bip bip
andreea1976
Postat pe 19 Iulie 2009 16:58
Pai stiu bine ca asa ceva nu se uita , dar capul sus , ok ?
da mie mi spui , stiu n cazuri cand se apuca sa jigneasca inainte sa fi cunoscut omul , asta e ce sa faci , blocaje mentale
blue07scorpion
Postat pe 19 Iulie 2009 17:04
De la: andreea1976, la data 2009-07-19 16:44:54Blue
Sti ce ma supara cel mai tare? ca niciodata nu am fost de acord cu avorturile si nici cu umblatul din floare in floare.....
Cand eram in spital.....din cauza sarcinii pierdute (a 3-a oara) ...s-a nimerit in acelasi salon cu mine o copila de 16 ani care si-a provocat avort,injectandu-si alcool
Eu am fugit la urgenta...pt ca sangeram si imi doream ca medicii sa-mi salveze copilul.....dar nu....m-au lasat sa astept pana a 2-a zi....cand era prea tarziu....

In fine.......
Andreea nu mai pune la inima ce zic toti bonavii ..........si pot sa te asigur ca intr-o buna zi Doamne Doamne o sa faca o minune pentru tine pe masura sufletului tau bun!
FRANNNCE
Postat pe 19 Iulie 2009 22:37
De la: andreea1976, la data 2009-07-19 16:44:54Blue

In fine.......

Kathara
Postat pe 19 Iulie 2009 22:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
avort 224 De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 19:15
intrerupere sarcina bacau !! 5 De la: kudika_nikole 18 Ianuarie 2012 01:41
Avortul...ce si cum? 60 De la: stiricaremerita 21 Ianuarie 2011 21:25
iartama 11 De la: kudika_979773 14 Februarie 2015 15:04
avortoni pentru supa..da.. e adevarat! din pacate! 12 De la: 29 Februarie 2012 22:11