Setari Cookie-uri

Rugaciunea unui copil nenascut Sarut mana, mamicuta mea, Sunt eu, cel din pantecele tau care-ti soptesc la ureche cat sunt de speriat, de trist si de indurerat pentru ca vrei sa ma omori, crezand ca-ti sunt o grea povara... Tu nici nu stii cat e de greu

Marco 918 vorbesti total paralel fata de spusese ea....argumentele tale sunt lipsite de sens. Si nu mai jigni asa aiurea ca nu te-a c..a... ma-ta destept...stai tu linistit...nu debordezi de bun gust si inteligenta, nici pe departe.
Sa nu te mai iei de fata asta ca spre deosebire de tine e educata si vorbeste frumos..tu sa te duci la stana nu ea!!!
arhanghel
Postat pe 13 Octombrie 2009 17:04
De la: arhanghel, la data 2009-10-13 17:04:12Marco 918 vorbesti total paralel fata de spusese ea....argumentele tale sunt lipsite de sens. Si nu mai jigni asa aiurea ca nu te-a c..a... ma-ta destept...stai tu linistit...nu debordezi de bun gust si inteligenta, nici pe departe.
Sa nu te mai iei de fata asta ca spre deosebire de tine e educata si vorbeste frumos..tu sa te duci la stana nu ea!!!

Ms Arhanghel,stai linistita ca nu-l baga nimeni inseama,de fapt citisem pe alte topice numele lui la "clovni",dar habar n-aveam ca scrie NUMAI pe topicul "avorturi",cred ca e traumatizat....
Nu ma afecteaza deloc vorbele lui,pt ca stiu despre mine cum sunt ca persoana si nu ma atinge ce spune un om nebun...
luyyzz
Postat pe 13 Octombrie 2009 17:08
De la: arhanghel, la data 2009-10-13 17:04:12Marco 918 vorbesti total paralel fata de spusese ea....argumentele tale sunt lipsite de sens. Si nu mai jigni asa aiurea ca nu te-a c..a... ma-ta destept...stai tu linistit...nu debordezi de bun gust si inteligenta, nici pe departe.

... pooooooftim !!! ... educata !!! ... ... ce iti da sentimentul asta ??? ... si dupa mintea ta cea blondutza, ce calitati morale sau etice ii da aceasta ''educatie'' ... ... mamaaaaa, dar ati ajuns rau de tot ... ati ajuns sa iubiti aparentele mai mult decit pe voi ... mai fetelor, educatia (care se termina printr-o hirtie cu patru colturi) nu are legatura cu CARACTERUL, CU MORALA SAU ETICA ... PUTETI PRICEPE ASTA ? ... ... ati fost prostite in asa hal incit faceti confuzii grave ... aici nu se discuta nivelul educatiei (ca diplome si hirtiutze) si nici situatiile materiale ... ... NU ASTEA VA DAU DREPTUL DE A COMENTA ... sint prea multi prosti FARA CARACTER SI VALORI care incearca sa faca reguli ... E FALS ... ''realitatea halucinanta'' de care vorbea ''prietena'' mea o reprezentati VOI ... voi nu aveti curajul sa va opuneti lucrurilor cu adevarat grave care va deformeaza mintea ... voi inghititi totul nemestecat ...

marco918
Postat pe 13 Octombrie 2009 23:50
De la: luyyzz, la data 2009-10-13 17:08:18

Ms Arhanghel,stai linistita ca nu-l baga nimeni inseama,de fapt citisem pe alte topice numele lui la "clovni",dar habar n-aveam ca scrie NUMAI pe topicul "avorturi",cred ca e traumatizat....
Nu ma afecteaza deloc vorbele lui,pt ca stiu despre mine cum sunt ca persoana si nu ma atinge ce spune un om nebun...

... aceiasi balacareala de trei lei ... a citit numele meu la ''clovni'' ... ... si daca eu ti-am citi numele la curv_ulitze crezi ca te-am si catalogat asa ? ... ce minte pestritza ... esti blonda ? ...
... sa stii ca de asta imi era frica ... sa nu ma considere niste duduitze ''clovn'' ... ... uitasem ca aici trebuie sa dai impresia doar de macho sau de vampa ... ca sa fii ''bine primit'' si ''respectat/a'' ... ... ''ti te stii ca persoana '' ... ... sau te bazezi pe ce iti spun altii ...

... apropo, daca ti-ai revizui atitudinea fata de avorturi ai vedea cu alti ochi si restul de topicuri idioate pe care postezi ... in care ''invatatii'' cum e cu sex-ul, de toate felurile, de parca pina acum romanii se reproduceau prin fotosinteza ... sau cum sa va reveniti dupa ''prieteniile'' pe care le aveti ... ... CE IEFTINE SINTETI ... scuze, dar asta este ...

... pina acum am citit din partea voastra o singura fraza si copy+paste la greu, iar apoi doar o lupta prosteasca de a demonstra cit sinteti de ''educate'' ... altceva mai stiti ? ... ceva mai concret ... eu sint chiar dispus sa va consider niste persoane valoroase, care au ceva de spus ... SPUNETI !!! ... aveti ce ? ... sincer ... argumentat si corect ...
marco918
Postat pe 14 Octombrie 2009 00:00
De la: kudikaroxi, la data 2009-05-06 16:08:08Vreau sa inteleg si eu!
Eu n-am fost casatorita si vreau sa vad cum privesc viata celelalte femei. pt mine casatoria si copiii sunt lucruri mari, si de asta nu ma dumiresc.
Parerea mea este ca un copil trebuie sa creasca langa tatal lui.Poate sunt eu naiva,dar sunt o gramada care au familii trainice. Asta este lucrul care ma deranjeaza, oamenii fac multe compromisuri. De ce?
Nu sunt undercover, n-as avea ce sa ascund. Am intrat recent aici, dintr-o intamplare,(probabil ca nimic nu e intamplator) si mi s-a parut o porcarie, scuzati expresia!
Apoi am inceput sa ”interactionez” cu cei de aici. Si incerc sa vad alta optica a lucrurilor, prin ochii altor oameni.

ooff...chestia cu "trainica familie" e atat de iluzorie..crede-ma. cum zicea cineva mai inainte..."viata e plina de surprize"
arhanghel
Postat pe 14 Octombrie 2009 22:25
De la: arhanghel, la data 2009-10-14 22:25:15
De la: kudikaroxi, la data 2009-05-06 16:08:08Vreau sa inteleg si eu!
Eu n-am fost casatorita si vreau sa vad cum privesc viata celelalte femei. pt mine casatoria si copiii sunt lucruri mari, si de asta nu ma dumiresc.
Parerea mea este ca un copil trebuie sa creasca langa tatal lui.Poate sunt eu naiva,dar sunt o gramada care au familii trainice. Asta este lucrul care ma deranjeaza, oamenii fac multe compromisuri. De ce?
Nu sunt undercover, n-as avea ce sa ascund. Am intrat recent aici, dintr-o intamplare,(probabil ca nimic nu e intamplator) si mi s-a parut o porcarie, scuzati expresia!
Apoi am inceput sa ”interactionez” cu cei de aici. Si incerc sa vad alta optica a lucrurilor, prin ochii altor oameni.

ooff...chestia cu "trainica familie" e atat de iluzorie..crede-ma. cum zicea cineva mai inainte..."viata e plina de surprize"

... ... familiile reprezinta SUMA CALITATILOR SI DEFECTELOR CELOR DOI PARTENERI ... asa ca unde nu este rabdare, respect, caracter, valori, etica ... aleluia ... si de unde atitea ''defecte'' cind fetele si baietii sint inca IMATURI si IRESPONSABILI la virste foarte inaintate (35-40 de ani) ... asta multumita parintilor, fara indoiala, care i-au educat ... ... e cam greu sa ai ''educatie'' cind scoala a ramas singurul factor educativ 9si care ar fi trebuit sa se ocupe doar de educatia tematica) ... ''parintii'' au ramas doar cu ''sponsorizarea'' si coach-inul ... ca de, trebuie si ei sa isi traiasca viata, nu sa isi bata capul cu plozii ... ... circul merge mai departe ...
marco918
Postat pe 15 Octombrie 2009 18:34
De la: lourdess, la data 2009-05-05 22:18:07Rugaciunea unui copil nenascut

Sarut mana, mamicuta mea,
Sunt eu, cel din pantecele tau care-ti soptesc la ureche cat sunt de speriat, de trist si de indurerat pentru ca vrei sa ma omori, crezand ca-ti sunt o grea povara...
Tu nici nu stii cat e de greu sa nu-ti aud cantecul de leagan, sa nu ma bucur de mangaierile tale, sa nu iti vad chipul, maicuta draga! Cat as vrea sa ma cuibaresc la pieptul tau izvorator de tihna, liniste si dragoste! Ce puternici am putea fi impreuna, cum am invinge toate necazurile si, mai ales, ce frumoasa ar fi viata alaturi de tine! Dar tu vrei sa ma ucizi...
As vrea si eu sa ma pot bucura de frumusetea cerului senin, sa alerg pe campul inflorit si sa-ti impletesc mandra cununita. Nu te gandi ca sunt mic si neputincios pentru ca, primindu-ma pe mine in viata ta, mamico, pe Pruncul Hristos il primesti.
Mamico, trebuie sa-ti marturisesc ce frica-mi este de lama taioasa a chiuretei care ma va sfasia curand si ma va transforma in bucatele fara viata care vor ajunge la gunoi...!
Oare tu nu auzi cum imi bate inimioara si cum tremur de frica? Eu iti aud foarte bine inima de aici, din burtica ta.
Mama, as vrea sa ma pot uita in ochii tai si sa te rog sa ai mila de mine, sa-ti zambesc dragalas - cum numai eu stiu - si sa te strang in brate cu manutele mele grasune. Vreau sa-ti dau forta si curaj, incredere si convingerea ca NU omorandu-ma pe mine vei scapa de necazuri, ci abia atunci vei da de greutati, pentru ca-l vei mania pe Bunul Dumnezeu.
Imagineaza-ti ce inseamna pentru mine sa port povara nedreptatii tale, cand ma dai nu numai mortii pamantesti, care e atat de grea si de dureroasa, dar ma lipsesti si de lumina lui Hristos.
Acum, in ultimul ceas, ma rog Maicii Domnului sa te lumineze si sa-ti dea putere, intelepciune si un pic de dragoste si mila pentru mine, cel ce sunt trup din trupul tau, suflet din sufletul tau, copilul tau nevinovat si nenascut.
Amin!

data viitoare, cand copilul tau gay nenascut se trezeste vorbindu ti spune-i adevarul despre viata, cam asa...

Multi zic, viata e de rahat. Nu eu... Eu cred ca viata e un rahat, apoi te mbolnavesti, probabil cancer, dupa aia ti moare singurul prieten adevarat pe care l ai avut vreodata, probabil cainele, sotia/prietena te paraseste, probabil singurul lucru bun care ti se va intampla, dupa aia vine alta, te recasatoresti, iti faci mii de datorii pentru care lucrezi 35 de ani ca sa i platesti inapoi, si dupa aia, intr o zi, faci un infarct masiv, te trezesti ca nu mai simti nimic pe partea din dreapta a corpului, est paralizat, te balansezi ca un orologiu stricat mergand pe strada si vorbind doar din coltul drept a buzelor, dar te duci la recuperare, iti recapeti cu timpul abilitatea de a umbla si a vorbi... si apoi, treci strada intr o intersectia, si BUM esti lovit de un autobuz si apoi mori. Poate...
daca ai noroc.

AMIN!
rockk
Postat pe 7 Februarie 2011 06:58
Nu am avut rabdare sa citesc pana la final ... toate comment-urile... dar fratilor ... nu inteleg de ce ati reactionat asa? ... fiecare e propriul lui arbitru ... nu mai judecati ... sa-l lasam pe Cel de sus sa judece, ca el e singurul care are voie, daca va considerati mai presus ... aruncati cu pietre, copii sunt dati de Dumnezeu ... si poate asa a considerat ca e mai bine ...indiferent cui i-a dat ... dar nu credeti ca fiecare are dreptul la viata? copiii nu au nicio vina ...pentru greselile parintilor ... "si iarta noua greselile noastre, precum si noi iertam gresitilor nostri" ... cum sa ne mai ierte Dumnezeu daca noi suntem asa de rai? fiecae are dreptul de a decide ... dar vor plati ... nu credeti ca pe undeva are ... dreptate? daca parintii fiecaruia dintre noi ar fi luat decizia in discutie ... nu am mai fi fost niciunul aici ... nu credeti ca in loc sa aruncam cu pietre ar trebui sa punem mana de la mana si sa facem ceva pt. copiii loviti de sorta ? daca eram noi in locul lor? ... daca soarta era cruda si ... asteptai la usa magazinului cu mana intinsa sa iti dea cineva o bucata de paine? ... sa fie ger si sa stai afara ... si pe horn sa iasa fum de la focul din soba casei pe langa care treci? nu credeti ca suntem prea rai?
valitecuci
Postat pe 18 Februarie 2011 10:34
SUPERB
Gabitza_Gabriela
Postat pe 14 Mai 2011 16:50

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
gaze vaginale 32 De la: TALPA_IUTE 15 Ianuarie 2012 19:44
trebuie sa fac avort... 39 De la: kudika516853 22 Aprilie 2012 00:55
Nu avort 12 De la: stiricaremerita 21 Ianuarie 2011 21:25
sotul meu infidel...amanta lui insistenta...eu ce ma fac? 52 De la: Costy_Nitisi_1 21 Iunie 2012 11:13
sex dupa avort!!!!!!! 25 De la: kudika_28392 24 Octombrie 2013 14:24