Mai multe
|
cristina, vino aici...si discutam eu am incercat sa destind atmosfera, ca prea era incarcata... so...hai sa discutam, daca vrei |
||
|
prometeus_wife Postat pe 6 Mai 2009 18:36 |
||
|---|---|---|
|
cristinico,tot timpul asta in care tu asteptai si asteptai sa apara cineva sa itzi dea apa la moara,ce faceai? te scremeai pt vreo ideie sclipitoare? dar se pare ca tot constipata ai ramas.....asta e,nimeni nu-i perfect
|
||
|
matracucu Postat pe 6 Mai 2009 18:38 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-05-06 18:36:29cristina, vino aici...si discutam Te ascult prometeus! |
||
|
|
||
|
bebe_Cristina Postat pe 6 Mai 2009 18:38 |
||
De la: coffeeta, la data 2009-05-06 18:34:12 Buna, coffeeta!
|
||
|
Aladiah Postat pe 6 Mai 2009 18:39 |
||
|
pai tu ziceai de avort ceva...ca nu esti de acord....si eu ziceam ca treaba e un pic nuantata...ca depinde de multe chestii... |
||
|
prometeus_wife Postat pe 6 Mai 2009 18:40 |
||
De la: Aladiah, la data 2009-05-06 18:39:09De la: coffeeta, la data 2009-05-06 18:34:12 ce face asociata mea?
|
||
|
coffeeta Postat pe 6 Mai 2009 18:41 |
||
|
||
|
monaq Postat pe 6 Mai 2009 18:41 |
||
|
Fiecare om are dreptul la o parere, dar poate sa si-o exprime frumos, daca vrea, ceea ce nu e cazul cu aceste luptatoare ale drepturilor copiilor nenascuti...yeah, right! Dar, cunosc si in realitate "credincioase" din astea, care au nascut si in jurul lor roiesc sotul, mama, soacra, bunicile, chiar , si le ajuta cu menajul, le ajuta material, iar ele tin predici despre ce minunat e sa ai un copil si ce "crima" fac cele acer au " sufletul pierdut"... Exista un cuvant care caracterizeaza oamenii astia : Ipocrizie! |
||
|
Aladiah Postat pe 6 Mai 2009 18:42 |
||
De la: just_laura, la data 2009-05-06 18:38:28cristinico,tot timpul asta in care tu asteptai si asteptai sa apara cineva sa itzi dea apa la moara,ce faceai? Draga laura raman la parerea mea,esti praf!Draga mea ai cumva impresia ca este site-ul tau,adica trebuie sa fim toate deacord cu tine ca daca nu e vai si amar,gasesti tu replici urate ca doar ai un vocabular destul de stufos!Nu poti sa te abtii de la mahalahisme??TAm o rugaminte la tine:scuteste-ma de replicile tale! |
||
|
bebe_Cristina Postat pe 6 Mai 2009 18:42 |
||
mah..nu va mai certati pana la urma fiecare face cum vrea
|
||
|
ralu_zar Postat pe 6 Mai 2009 18:44 |
||
|
mda...eu ma retrag...poate maine se va discuta mai calm... o seara placuta va doresc...
|
||
|
prometeus_wife Postat pe 6 Mai 2009 18:44 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-05-06 18:44:37mda...eu ma retrag...poate maine se va discuta mai calm... musai sa vii si cu cutite ca presimt ca o sa fie utile
|
||
|
coffeeta Postat pe 6 Mai 2009 18:45 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-05-06 18:40:37pai tu ziceai de avort ceva...ca nu esti de acord....si eu ziceam ca treaba e un pic nuantata...ca depinde de multe chestii... Sunt de acord ca daca ramai gravida intr-o perioada in care fatul ar putea dezvolta malformatii,sau daca dr iti spune k are nus ce boala care nu-l va lasa sa se dezvolte trebuie sa avortezi!Doar n-o sa accepti sa nasti un copil cu dizabilitati ca mai apoi sa te intrebe:mama dc n-am picioare spre ex,iar tu sa-i spui k ai fost credincioasa si nu ai vrut sa-l omori!Nu sunt de acord cu celelante cazuri in care fatul este perfect sanatos si totusi este avortat! |
||
|
bebe_Cristina Postat pe 6 Mai 2009 18:46 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-05-06 18:44:37mda...eu ma retrag...poate maine se va discuta mai calm... ma indoiesc, dar e bine ca speri
|
||
|
Aladiah Postat pe 6 Mai 2009 18:46 |
||
|
PW, sunt oripilata (ca sa te citez).Ce cauti maica pe KUDIKA? Te-ai suparat pe Garbo, ne-ai dat flit acolo si ai poposit aici? Te-am mirosit eu si te-am mirosit bine ca uite ce repede te-am gasit. Eu vreau sa-ti spun ca am avut contul pe kudika de vara trecuta dar din motive de indigestie (am fost greu de inghitit) am fost ...cum se puna ...banata.Si cind am vazut ca m-au data afara de pe kudika m-am inscris frumosel pe Garbo.Acuma tu vezi ce duoamna delicata sunt pe Garbo, nu????? Si promit sa fiu si pe kudika numa' sa nu ma mai inchida careva
|
||
|
micabis Postat pe 6 Mai 2009 18:46 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-05-06 18:44:37mda...eu ma retrag...poate maine se va discuta mai calm... O seara faina si tie in continuare
|
||
|
Diavolyta_ Postat pe 6 Mai 2009 18:46 |
||
De la: Aladiah, la data 2009-05-06 18:31:34De la: nefertitiafrodita, la data 2009-05-06 18:27:29Intotdeauna cand se deschide un subiect,se discuta putin despre el raspunzandu-se de cele mai multe ori cu jigniri,ca mai apoi,sa incepeti sa barfiti intre voi.dar totusi o sa imi spun parerea despre subiectul deschis.1,pt toate cele care sunt pt avort,le intreb au copii?.si 2,pt cele care totusi au copii si sunt pentru avort,le intreb,daca sunt asa de curajoase, macar o singura data sa se uite in ochii copiilor lor si sa le spuna direct in fata" mama draga,nu te-am vrut niciodata,am vrut sa te avortez,tu ai fost doar o problema in viata mea,de care vroiam sa scap".apoi sa vedem cum se vor simti.si 3,nu mai deviati de la subiect.nu vreti copii,nu sunteti in stare sa faceti copii,nu sunteti in stare sa aveti grija de un copil,atunci nu va .........,stiti voi,ca niste animale,fara minte.ca mai apoi sa spuneti,a,am ramasa insarcinata,nu e problema,avortez.va ganditi numai la placerea voastra,puteti sa negati cat vreti.si in ultimul rand,sper sa nu se aduga argumente,de genul,ca ar trebuit sa avortez,pt ca avea un handicap sau mai stiu eu ce boala,ca totusi nu sunt atat de ignoranta incat sa nu dau dreptate acestei metode,doar in cazuri absolut necesare. iar deviem de la subiect.ok ,1 ori mama era vai de capul ei si nu stiai ce se intampla in jurul ei,stim despre ce fel de femei vb aici,ori 2,ce vina avea aceea mama,ca tatal era un animal?si aici e mult de discutat.eu totusi incerc sa discut despre acele femei,care totusi au putina educatie,au facut o scoala,dar totusi nu le pasa decat de ele. |
||
|
nefertitiafrodita Postat pe 6 Mai 2009 18:49 |
||
De la: micabis, la data 2009-05-06 18:46:32PW, sunt oripilata (ca sa te citez).Ce cauti maica pe KUDIKA? Te-ai suparat pe Garbo, ne-ai dat flit acolo si ai poposit aici? yo cand zisai ca ne invadeaza....kudicelor astilea vin una cate una..si asa sub acoperire
|
||
|
coffeeta Postat pe 6 Mai 2009 18:51 |
||
hai mai nefer frodito ti-am raspuns..nu comentezi?
|
||
|
coffeeta Postat pe 6 Mai 2009 18:52 |
||
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-05-06 18:49:41 Repet ceva ce s-a zis aici, de ce bagi toate femeile care au facut avort in aceeasi oala? Pana in secolul douazeci , orice femeie care nu mai era virgina si era necasatorita era automat un "suflet pierdut" , acum orice femeie care a facut avort este un suflet pierdut ...si o pacatoasa...pentru ca mereu aceste subiecte au argumente religioase si sentimentale, mai putin argumente logice, pentru ca interzicerea avortului pica testul ratiunii |
||
|
Aladiah Postat pe 6 Mai 2009 18:54 |
||
De la: just_laura, la data 2009-05-06 18:35:42nu zau afrodito,...si tu vii acuma si te bagi ca si chilotzii in c u r sau mai pe intzelesul tau,ca musca in aia a vacii,zau asa,ce-tzi venii fata draga,nu vezi ca noi tocmai schimbasem directzia conversatziei,tocmai pt ca o lua pe o panta abrupta????? nu dau lectii la nimeni,si 2 nu fac cati copii vreau pt ca ma gandesc in primul rand cand faca ceva de 2 ori,inainte sa sar sa ma .....,ma gandesc bine.am un copil,si doar cand o sa fiu pregatita din toate punctele de vedere poate o sa mai fac unul.nu mai fi atat de irascibila si rea,ca nimeni la o adica nu are treaba cu nimeni,fiecare stie ce are acasa,si le stie pe ale lui,dar asta nu inseamna ca o sa ridic in slavi avortul. |
||
|
nefertitiafrodita Postat pe 6 Mai 2009 18:56 |
||
De la: bebe_Cristina, la data 2009-05-06 18:42:55De la: just_laura, la data 2009-05-06 18:38:28cristinico,tot timpul asta in care tu asteptai si asteptai sa apara cineva sa itzi dea apa la moara,ce faceai? claro,pot sa te scutesc sa itzi mai vorbesc vreodata,insa te rog sa incetezi sa ma mai cataloghezi ,altfel nu raspund nici de faptele mele,nici de ce o sa imi iasa din gura. nu trebuie sa fie nimeni perfect de acord cu mine,nici macar de acord,trebuie doar sa isi spuna parerea sa,fara sa tzina cont de ce crede una sau alta....... ai o varsta la care nu prea potzi da tu nici sfaturi nici lectzii iar daca mama ta nu te-a invatzat ce e ala respectul,inseamna ca o sa ai ceva bataie de cap la viatza ta. asa ca,lasa-ma in pace,asa mahalagioaica cum sunt,nu pot ajunge la inaltzimea nasului tau si nu imi doresc....cand vei cadea,foarte de sus vei cadea fetitzo.......dar asta e,abia asa o sa itzi iei peste nas
|
||
|
matracucu Postat pe 6 Mai 2009 18:56 |
||
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-05-06 18:56:26De la: just_laura, la data 2009-05-06 18:35:42nu zau afrodito,...si tu vii acuma si te bagi ca si chilotzii in c u r sau mai pe intzelesul tau,ca musca in aia a vacii,zau asa,ce-tzi venii fata draga,nu vezi ca noi tocmai schimbasem directzia conversatziei,tocmai pt ca o lua pe o panta abrupta????? stai putzin,cine a ridicat in slavi avortul? se vorbea de niste situatzii exceptzionale in care riscul este foarte ridicat...... potzi tu oare sa iei piatra de jos sa arunci cu ea???? mai gandeste-te....... |
||
|
matracucu Postat pe 6 Mai 2009 18:57 |
||
De la: coffeeta, la data 2009-05-06 18:52:14hai mai nefer frodito ti-am raspuns..nu comentezi? chiar nu inteleg ce vrei sa spui.te rog sa imi explici .... |
||
|
nefertitiafrodita Postat pe 6 Mai 2009 18:58 |
||
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-05-06 18:58:24De la: coffeeta, la data 2009-05-06 18:52:14hai mai nefer frodito ti-am raspuns..nu comentezi? intrebai ceva cu o pagina in urma...
|
||
|
coffeeta Postat pe 6 Mai 2009 19:01 |
||
De la: just_laura, la data 2009-05-06 18:57:58De la: nefertitiafrodita, la data 2009-05-06 18:56:26De la: just_laura, la data 2009-05-06 18:35:42nu zau afrodito,...si tu vii acuma si te bagi ca si chilotzii in c u r sau mai pe intzelesul tau,ca musca in aia a vacii,zau asa,ce-tzi venii fata draga,nu vezi ca noi tocmai schimbasem directzia conversatziei,tocmai pt ca o lua pe o panta abrupta????? Macar de s-ar fi vorbit de situatii exceptionale,macar.crede-ma nu sunt de acord,daca copilul sufera de ceva,sa il faci totusi,ca mai apoi,sa te chinui toata viata,si tu si el.dar din ce am citit eu aici,am vazut numai jigniri la adresa celei care a postat poezia.precum" cine esti tu,cine te crezi??? bla bla bla |
||
|
nefertitiafrodita Postat pe 6 Mai 2009 19:02 |
||
De la: just_laura, la data 2009-05-06 18:56:28De la: bebe_Cristina, la data 2009-05-06 18:42:55De la: just_laura, la data 2009-05-06 18:38:28cristinico,tot timpul asta in care tu asteptai si asteptai sa apara cineva sa itzi dea apa la moara,ce faceai? Eu n-am dat sfaturi nimanui,mi-am spus doar parerea,daca ai luat-o personal este treaba ta!Cred ca tu nu sti ce este acela respect si nici educatie nu ai primit de iti permiti sa iti dai asa cu parerea si sa jignesti pe toata lumea!Primul meu comment se referea strict la parerea mea!Nu am bagat pe toata lumea in aceeasi oala si nici nu m-au deranjat parerile care nu coincideau cu ale mele! |
||
|
bebe_Cristina Postat pe 6 Mai 2009 19:02 |
||
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-05-06 19:02:10 Pai, o poezie care numeste pe cele care au facut avort "criminale" si egoiste si pacatoase, etc etc, hmmm... |
||
|
Aladiah Postat pe 6 Mai 2009 19:07 |
||
|
ete ca se trezi si ea hai sa iti raspund eu 1. eu sunt un avort nereusit..asa-i nu am fost dorita...a incercat cu n chestii sa ma dea afara..si totusi nu a reusit.... 2. nu sunt pt avort..dar nici nu-s in masura sa judec...fiecare ia decizie pt ea insasi si la timpul respectiv...si stai linistita daca cieneva este in masura sa le judece aceea nu esti tu sau altcineva...decat dumnezeu... 3. mai taci draqului din gura si nu le mai baga pe toate in aceeasi oala... gata am gasit.deci 1 ,nu judec pe nimeni,de ce as faceo? nu e problema mea.nu traiesc eu cu aceasta povara.2, daca tu ai patit asa ceva,poate ar trebui sa iti dea de gandit.eu una mi-as repeta,"ca niciodata nu o sa fac ca si mama",dar tu stii mai bine.si 3,da am vazut ca m-ai "jignit".himmm,chiar nu inteleg de ce.tu stii mai bine.nu uita,ca multe femei,dupa ce o sa zic" se distreaza" se duc fara nici un stres sa avorteze. |
||
|
nefertitiafrodita Postat pe 6 Mai 2009 19:09 |
||
De la: bebe_Cristina, la data 2009-05-06 19:02:42De la: just_laura, la data 2009-05-06 18:56:28De la: bebe_Cristina, la data 2009-05-06 18:42:55De la: just_laura, la data 2009-05-06 18:38:28cristinico,tot timpul asta in care tu asteptai si asteptai sa apara cineva sa itzi dea apa la moara,ce faceai? auzi cristinico,sa te batzi cu mine,foloseste-tzi propriile arme,nu mi le lua pe ale mele,intzelegi??? si te-am rugat sa nu mi te mai adresezi pt ca esti prea inteligenta iar eu tare multa carte nu stiu,asa ca subiect comun nu avem, LASA-MA IN PACE pana nu imi vin dracii ,ca atunci nu mai raspund de ce o sa itzi auda urechile pana cand crezi ca o sa te tot rabd sa te aghetzi de mine???? |
||
|
matracucu Postat pe 6 Mai 2009 19:10 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| am facut un avort acum cateva saptamani si visez copilul | 871 | De la: mikela_4u 8 Mai 2014 23:39 |
| avort | 32 | De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 19:41 |
| operatii ilegale de intrerupere a sarcinii | 29 | De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 16:59 |
|
|
||
| intrerupere sarcina bacau !! | 5 | De la: kudika_nikole 18 Ianuarie 2012 01:41 |
| http://www.yuppy.ro/comunitate/forum/view_topic/10455/http-aghinita-ro-e2-80-9c-de-lege-ferenda-e2-80-9c-e2-80-93-o-noua-lege-a-avortului.html | 5 | De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 20:19 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.