Mai multe
De la: prometeus_wife, la data 2009-05-06 18:04:27 aaaaaaah,tineretul din ziua de azi.........
|
||
|
matracucu Postat pe 6 Mai 2009 18:07 |
||
|---|---|---|
| merci, andreea...chiar suntem fericiti...doar ca vrem un copil si e mai greu...chiar nu as vrea sa ajung ca confuza aia adriana iliescu parca o chema...sa fac copii la tampla carunta si sa-l las orfan | ||
|
prometeus_wife Postat pe 6 Mai 2009 18:07 |
||
|
dupa luuungi si adanci cugetari ajunsei la concluziunea ca pe junele tau il cheama promoteus? ha? si tu esti a lui wife?????(aici imi ingustez privirea i si ma uit direct la tine in iris)
|
||
|
|
||
|
matracucu Postat pe 6 Mai 2009 18:09 |
||
yeap...el e prometeus...si eu sunt wife... ioi, ishtenem...ca m-ai facut sa rad...
|
||
|
prometeus_wife Postat pe 6 Mai 2009 18:10 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-05-06 18:10:55 io stiu altfel si anume ishtenem pe drum merem si c-o fata ma-ntalnem........... si mai era insa memoria mea obosita imi joaca feste,spre fericirea unora....sau oare a altora????
|
||
|
matracucu Postat pe 6 Mai 2009 18:12 |
||
|
hahahaha, PW, ce faci puiule? Pai nu te spun eu? Acusi ma duc sa dau sfara'n tara.... Treci si fa copii la indigou si lasa forumul
|
||
|
micabis Postat pe 6 Mai 2009 18:13 |
||
De la: micabis, la data 2009-05-06 18:13:06hahahaha, PW, ce faci puiule? Pai nu te spun eu? Acusi ma duc sa dau sfara'n tara.... tu cine esti??? de ce vrei sa sifonezi,ha???
|
||
|
matracucu Postat pe 6 Mai 2009 18:13 |
||
|
bai ce ma nervezi...ma dau si eu pe kudika si tu repede pe mine... ca doar am zis ca mi-am facut cont... laura...micabis e una dintre prietenele mele de pe garbo...o persoana minunata, sa stii... |
||
|
prometeus_wife Postat pe 6 Mai 2009 18:16 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-05-06 18:16:13bai ce ma nervezi...ma dau si eu pe kudika si tu repede pe mine... am mirosit-o eu,doar ca doream s-o provoc,uite ca nu ma lasai atunci fetelor,apropo de avorturi,hai sa bem ceva
|
||
|
matracucu Postat pe 6 Mai 2009 18:17 |
||
De la: FRANNNCE, la data 2009-05-06 15:33:06De la: kudikaroxi, la data 2009-05-06 15:18:56draga..........nu esti popa sa ne spovedim....s-au poate te crezi vreo mama omida si tu ...........Eu una am ales sa nasc un copil fara sa fiu pregatita pentru a fi mama! copilul asta e viata mea........;;dar tatal copilului si-a asumat la vremea aia responsabilitatea! dar ai idee cite din fete au norocul meu.......ai idee care sint motivele pentru care ele fac avort? s-au tu crezi ca se duc rizind ca la disco?................ai stipulat ca pe vremurile astea numai prostia duce la avort! nu este adevarat draguta..........anticonceptionalele nu au efect garantat % si nici steriletul............prezervativul se poate rupe si tot asa.......Asa ca e usor sa acuzi cind nu stii despre ce este vorba! ma bucur sa vad ca exista si mame care nu se cred sfinte doar pentru ca au ales sa pastreze copilul. Felicitari!
|
||
|
Aladiah Postat pe 6 Mai 2009 18:18 |
||
yo ma simt invadata...si presimt ca o sa fim nevoite sa traim cu garbo impreuna
|
||
|
coffeeta Postat pe 6 Mai 2009 18:19 |
||
laura...sunt socata ...io is fomeie decenta...nu beau...hmmm...ce ai de baut ?
|
||
|
prometeus_wife Postat pe 6 Mai 2009 18:19 |
||
De la: coffeeta, la data 2009-05-06 18:19:19yo ma simt invadata...si presimt ca o sa fim nevoite sa traim cu garbo impreuna io mai rau ma simt....incercuita
|
||
|
matracucu Postat pe 6 Mai 2009 18:20 |
||
| Eu ma intreb cum de are aceasta lourdess atata timp de stat pe forum si scris tampenii? Oare cine are grija de copilasul ei in timp ce ea tasteaza de zor? Bunica? | ||
|
Aladiah Postat pe 6 Mai 2009 18:20 |
||
|
||
|
Diavolyta_ Postat pe 6 Mai 2009 18:20 |
||
lasa coffeeta...e ca un schimb de experienta... sau te deranjeaza ca activez pe doua forumuri ?
|
||
|
prometeus_wife Postat pe 6 Mai 2009 18:21 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-05-06 18:19:59 nici io nu beau,as da oricat sa nici nu existe bautura,insa acilea merge pe forum ca sa iesi din starea de soc,propun first sa ne limpezim grumazurile cu ceva usor de tot,un coniac fin.....acuma nu stiu de care,da sa fieeeeee
|
||
|
matracucu Postat pe 6 Mai 2009 18:21 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-05-06 18:21:02lasa coffeeta...e ca un schimb de experienta... ah ,esti micutza rau de tot....altele "activeaza" cu muuult mai mult decat 2 conturi
|
||
|
matracucu Postat pe 6 Mai 2009 18:23 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-05-06 18:21:02lasa coffeeta...e ca un schimb de experienta... da normal..ca ma deranjeaza...imi strici apele ,,,ia hai inapoi pe garbo..iete ma nu va mai ajunge un forum :sml-happy
|
||
|
coffeeta Postat pe 6 Mai 2009 18:23 |
||
hmmm...citro...si cat ne delectam cu citro...du-te sa imi vezi fata...ca am postat o poza cu ea
|
||
|
prometeus_wife Postat pe 6 Mai 2009 18:23 |
||
ma enervara aia de pe garbo...ca se jucau cu site-ul si era tot bramburit... si nu plec de-acilea...nah...
|
||
|
prometeus_wife Postat pe 6 Mai 2009 18:24 |
||
vai cat e de frumoasa,felicitari da ala e feciorashu care ti-a luat mintzile????? si tu esti frumoasa rau si nu aretzi ca ai avea varsta care scrie la profil....smecheroooo,ne duci cu zaharelu
|
||
|
matracucu Postat pe 6 Mai 2009 18:25 |
||
De la: just_laura, la data 2009-05-06 18:25:58vai cat e de frumoasa,felicitari mai laurico eu am cetito din prima
|
||
|
coffeeta Postat pe 6 Mai 2009 18:27 |
||
| Intotdeauna cand se deschide un subiect,se discuta putin despre el raspunzandu-se de cele mai multe ori cu jigniri,ca mai apoi,sa incepeti sa barfiti intre voi.dar totusi o sa imi spun parerea despre subiectul deschis.1,pt toate cele care sunt pt avort,le intreb au copii?.si 2,pt cele care totusi au copii si sunt pentru avort,le intreb,daca sunt asa de curajoase, macar o singura data sa se uite in ochii copiilor lor si sa le spuna direct in fata" mama draga,nu te-am vrut niciodata,am vrut sa te avortez,tu ai fost doar o problema in viata mea,de care vroiam sa scap".apoi sa vedem cum se vor simti.si 3,nu mai deviati de la subiect.nu vreti copii,nu sunteti in stare sa faceti copii,nu sunteti in stare sa aveti grija de un copil,atunci nu va .........,stiti voi,ca niste animale,fara minte.ca mai apoi sa spuneti,a,am ramasa insarcinata,nu e problema,avortez.va ganditi numai la placerea voastra,puteti sa negati cat vreti.si in ultimul rand,sper sa nu se aduga argumente,de genul,ca ar trebuit sa avortez,pt ca avea un handicap sau mai stiu eu ce boala,ca totusi nu sunt atat de ignoranta incat sa nu dau dreptate acestei metode,doar in cazuri absolut necesare. | ||
|
nefertitiafrodita Postat pe 6 Mai 2009 18:27 |
||
merci fetele...e frumoasa foc...si mai e si desteapta...lucru rar la blonde... mai are un an si termina masterul nu va duc, bre cu zaharelu'...chiar am 45 de ani...da' sunt sexoasa...si silfida...
|
||
|
prometeus_wife Postat pe 6 Mai 2009 18:31 |
||
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-05-06 18:27:29Intotdeauna cand se deschide un subiect,se discuta putin despre el raspunzandu-se de cele mai multe ori cu jigniri,ca mai apoi,sa incepeti sa barfiti intre voi.dar totusi o sa imi spun parerea despre subiectul deschis.1,pt toate cele care sunt pt avort,le intreb au copii?.si 2,pt cele care totusi au copii si sunt pentru avort,le intreb,daca sunt asa de curajoase, macar o singura data sa se uite in ochii copiilor lor si sa le spuna direct in fata" mama draga,nu te-am vrut niciodata,am vrut sa te avortez,tu ai fost doar o problema in viata mea,de care vroiam sa scap".apoi sa vedem cum se vor simti.si 3,nu mai deviati de la subiect.nu vreti copii,nu sunteti in stare sa faceti copii,nu sunteti in stare sa aveti grija de un copil,atunci nu va .........,stiti voi,ca niste animale,fara minte.ca mai apoi sa spuneti,a,am ramasa insarcinata,nu e problema,avortez.va ganditi numai la placerea voastra,puteti sa negati cat vreti.si in ultimul rand,sper sa nu se aduga argumente,de genul,ca ar trebuit sa avortez,pt ca avea un handicap sau mai stiu eu ce boala,ca totusi nu sunt atat de ignoranta incat sa nu dau dreptate acestei metode,doar in cazuri absolut necesare. daca toate care au facut copii sunt mame, citeste topicul despre fetitza abuzata de tatal ei sub ochii "mamei" si mai lasa-ne cu predicile de doi bani |
||
|
Aladiah Postat pe 6 Mai 2009 18:31 |
||
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-05-06 18:27:29Intotdeauna cand se deschide un subiect,se discuta putin despre el raspunzandu-se de cele mai multe ori cu jigniri,ca mai apoi,sa incepeti sa barfiti intre voi.dar totusi o sa imi spun parerea despre subiectul deschis.1,pt toate cele care sunt pt avort,le intreb au copii?.si 2,pt cele care totusi au copii si sunt pentru avort,le intreb,daca sunt asa de curajoase, macar o singura data sa se uite in ochii copiilor lor si sa le spuna direct in fata" mama draga,nu te-am vrut niciodata,am vrut sa te avortez,tu ai fost doar o problema in viata mea,de care vroiam sa scap".apoi sa vedem cum se vor simti.si 3,nu mai deviati de la subiect.nu vreti copii,nu sunteti in stare sa faceti copii,nu sunteti in stare sa aveti grija de un copil,atunci nu va .........,stiti voi,ca niste animale,fara minte.ca mai apoi sa spuneti,a,am ramasa insarcinata,nu e problema,avortez.va ganditi numai la placerea voastra,puteti sa negati cat vreti.si in ultimul rand,sper sa nu se aduga argumente,de genul,ca ar trebuit sa avortez,pt ca avea un handicap sau mai stiu eu ce boala,ca totusi nu sunt atat de ignoranta incat sa nu dau dreptate acestei metode,doar in cazuri absolut necesare. De aproape 2 ore astept sa vad daca mai gandeste cineva ca mine!Asteapta-ti replicile de la femeile care sunt intru totul de acord cu 'greseala vieti lor pe care au rezolvat-o'printr-un avort.O seara buna! |
||
|
bebe_Cristina Postat pe 6 Mai 2009 18:32 |
||
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-05-06 18:27:29Intotdeauna cand se deschide un subiect,se discuta putin despre el raspunzandu-se de cele mai multe ori cu jigniri,ca mai apoi,sa incepeti sa barfiti intre voi.dar totusi o sa imi spun parerea despre subiectul deschis.1,pt toate cele care sunt pt avort,le intreb au copii?.si 2,pt cele care totusi au copii si sunt pentru avort,le intreb,daca sunt asa de curajoase, macar o singura data sa se uite in ochii copiilor lor si sa le spuna direct in fata" mama draga,nu te-am vrut niciodata,am vrut sa te avortez,tu ai fost doar o problema in viata mea,de care vroiam sa scap".apoi sa vedem cum se vor simti.si 3,nu mai deviati de la subiect.nu vreti copii,nu sunteti in stare sa faceti copii,nu sunteti in stare sa aveti grija de un copil,atunci nu va .........,stiti voi,ca niste animale,fara minte.ca mai apoi sa spuneti,a,am ramasa insarcinata,nu e problema,avortez.va ganditi numai la placerea voastra,puteti sa negati cat vreti.si in ultimul rand,sper sa nu se aduga argumente,de genul,ca ar trebuit sa avortez,pt ca avea un handicap sau mai stiu eu ce boala,ca totusi nu sunt atat de ignoranta incat sa nu dau dreptate acestei metode,doar in cazuri absolut necesare. iete ca se trezi si ea hai sa iti raspund eu 1. eu sunt un avort nereusit..asa-i nu am fost dorita...a incercat cu n chestii sa ma dea afara..si totusi nu a reusit.... 2. nu sunt pt avort..dar nici nu-s in masura sa judec...fiecare ia decizie pt ea insasi si la timpul respectiv...si stai linistita daca cieneva este in masura sa le judece aceea nu esti tu sau altcineva...decat dumnezeu... 3. mai taci draqului din gura si nu le mai baga pe toate in aceeasi oala...
|
||
|
coffeeta Postat pe 6 Mai 2009 18:34 |
||
|
nefertiti...poate ar trebui sa te calmezi putin... tu crezi ca sexul e doar pentru procreere? si daca nesansa a facut sa ai o sarcina neplanificata atunci asta e echivalent cu a fii un animal ? |
||
|
prometeus_wife Postat pe 6 Mai 2009 18:34 |
||
|
nu zau afrodito,...si tu vii acuma si te bagi ca si chilotzii in c u r sau mai pe intzelesul tau,ca musca in aia a vacii,zau asa,ce-tzi venii fata draga,nu vezi ca noi tocmai schimbasem directzia conversatziei,tocmai pt ca o lua pe o panta abrupta????? ne dai tu lectzii noua,asa crezi????? du-te fetitzo si fa catzi copii vrei tu,nu itzi sta nimeni impotriva,dar pe noi lasa-ne in pace,copiii ni i-am facut la vremea lor,fie ca itzi convine ,fie ca nu. tzi se pare ca barfim aici??? se pare ca nu intzelegi termenul de barfa,ia pune mana pe dictzionarul limbii romane si aprofundeaza-l,e spre binele tau si a celor din jurul tau.
|
||
|
matracucu Postat pe 6 Mai 2009 18:35 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| c sa fac?? | 22 | De la: TALPA_IUTE 15 Ianuarie 2012 19:14 |
| Am iubit pe cine nu trebuia | 79 | De la: kudika_26099 11 Mai 2013 03:41 |
| AVEM DI'TÃTI-CAFENEAUA LUI PIKARD | 3 | De la: geo_revitalizat 5 Aprilie 2012 15:13 |
|
|
||
| Urgenta avort! | 46 | De la: stiricaremerita 21 Ianuarie 2011 21:25 |
| O dilema ingrozitoare | 25 | De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 19:39 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.