Mai multe
De la: scorpio67, la data 2009-11-10 09:48:36@cristiana_cris pe bune...si eu ma tin de promisiuni
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 10 Noiembrie 2009 11:02 |
||
|---|---|---|
De la: one_size, la data 2009-11-10 10:27:52De la: kudika017520, la data 2009-11-10 09:17:32De la: scorpio67, la data 2009-11-10 07:38:29,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Sa fii sanatoasa! Nu trebuie sa ti dau tie nici un raport! Sunt fericita pt, nurorile care m i le-a dat bunul Dumnezeu, pt, ca stiu ce-nseamna, notiunea ,,respect;!! Asta inseamna totul! In rest rautatile scrise de voi (((unele))),,,,,,,De la: kudika017520, la data 2009-11-09 16:28:29 Solutia tuturor problemelor este,,,; separarea! Atunci nu exista atatea probleme. Din experienta mea de viata, am vazut, tot felul de ;mame-soacre su nurori. Eu le sfatuiesc pe soacre , sa lase copiii in pace, sa si faca ei viata cum doresc. In lumea asta nebuna de azi, ff, dura si grea pt, tineri, numai , cearta si indispozitia in casa nu le lipseste! Daca; nu le putem face viata linistita , fericita, mai bine ii lasam in pace! Vazand o mama de baiat, ca nu voia sa mearga la logodna fiului eu,,,,ca vezi d-ne.,,,,, nu i place fata!! O fata buna, educata bine ,avea studii , un serviciu si o baza materiala. El era putin mai jos ,,, din cauza unor probleme,, boli din familie. Parintii fetei l-au primit cu bratele deschise in fam. lor, il iubesc si se vor casatori in curand, Ma uitam la ;broscoiu ;asta de soacra acra si va dau dreptate, Apoi,,,, am vazut si nurori care, nu si respectau socrii. Au sfarsit in chirie, pt, ca nu stiau sa si respecte ;oamenii; din familia lui. Parerea mea de ;fosta; nora actuala soacra este sa; fim fiecare toleranti, pt, ca fiecare ne iubim copilul, si fiecare sa mai lase de la el.Daca se poate discuta bine daca nu,,,,,, chiria,, e scumpa, dar e mai linistita. Asa am ales si eu in 1975 ,,,sa plec de la ;;MAMA;; de acasa unde am reusit casatorita sa stau de la ;Craciun la; Pasti! La socrii am locuit ;4 ani cu ,, mama vitrega, ca mama lui murise demult, am plecat de acolo pt, ca, doream sa le fac un viitor copiilor mei ,iar la sat nu aveau conditiile de la oras. Voi fetele,,,, daca , intrati in casa ;baiatului, nu cautati sa schimbati, nimic; in aceea casa cat timp locuiesc si altii acolo.!! Fiti smechere! Nu uitati de zilele importante din familie! Asa va castigati un loc in sufletul celor din familia in care a ti intrat. Asta depinde si de ei! Daca; vor si ei pacea si linistea in familie. Depinde,,,, ,,, de fiecare,, cum gandeste si ce doreste,,! Va doresc tuturor, sa fiti fericiti,,, nurori soacre, nepoti, cu totii. In curand peste 5 zile intra postul Craciunului,, haideti sa fim , mai buni, mai toleranti, mai iubitori, ca viata este ;fff, scurta, e pacat traita , in suferinta. Si necaz. Bunul Dumnezeu sa va ajute la toti. Cu bine! Da le Doamne , minte si putere soacrelor sa si iubeasca, nurorile!! uneori mai avem si noi dreptate... suntem niste dragute
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 10 Noiembrie 2009 11:04 |
||
De la: dorina27, la data 2009-11-10 10:46:06,,,,,,,,,,,,,,,,,,Ai scuipat cu venin si era normal sa ti raspund asa! Daca; esti desteapta, de ce nu ai pus si postarile ,,,tale!! mie imi este ;egal daca ma crezi sau nu!! Eu nu m-am schimbat cu nimic!! Mereu am fost asa, numai nu suport,, persoanele, care uita ce i respectul pt, persoanele care au totusi o varstra!! Pt, ca noi ;soacrele; nu suntem miloage la poarta nimanui;!!Asta este parerea mea si gata!! Sa auzim de bine!De la: scorpio67, la data 2009-11-10 09:37:11De la: kudika017520, la data 2009-11-10 09:17:32De la: scorpio67, la data 2009-11-10 07:38:29,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Sa fii sanatoasa! Nu trebuie sa ti dau tie nici un raport! Sunt fericita pt, nurorile care m i le-a dat bunul Dumnezeu, pt, ca stiu ce-nseamna, notiunea ,,respect;!! Asta inseamna totul! In rest rautatile scrise de voi (((unele))),,,,,,,De la: kudika017520, la data 2009-11-09 16:28:29 Solutia tuturor problemelor este,,,; separarea! Atunci nu exista atatea probleme. Din experienta mea de viata, am vazut, tot felul de ;mame-soacre su nurori. Eu le sfatuiesc pe soacre , sa lase copiii in pace, sa si faca ei viata cum doresc. In lumea asta nebuna de azi, ff, dura si grea pt, tineri, numai , cearta si indispozitia in casa nu le lipseste! Daca; nu le putem face viata linistita , fericita, mai bine ii lasam in pace! Vazand o mama de baiat, ca nu voia sa mearga la logodna fiului eu,,,,ca vezi d-ne.,,,,, nu i place fata!! O fata buna, educata bine ,avea studii , un serviciu si o baza materiala. El era putin mai jos ,,, din cauza unor probleme,, boli din familie. Parintii fetei l-au primit cu bratele deschise in fam. lor, il iubesc si se vor casatori in curand, Ma uitam la ;broscoiu ;asta de soacra acra si va dau dreptate, Apoi,,,, am vazut si nurori care, nu si respectau socrii. Au sfarsit in chirie, pt, ca nu stiau sa si respecte ;oamenii; din familia lui. Parerea mea de ;fosta; nora actuala soacra este sa; fim fiecare toleranti, pt, ca fiecare ne iubim copilul, si fiecare sa mai lase de la el.Daca se poate discuta bine daca nu,,,,,, chiria,, e scumpa, dar e mai linistita. Asa am ales si eu in 1975 ,,,sa plec de la ;;MAMA;; de acasa unde am reusit casatorita sa stau de la ;Craciun la; Pasti! La socrii am locuit ;4 ani cu ,, mama vitrega, ca mama lui murise demult, am plecat de acolo pt, ca, doream sa le fac un viitor copiilor mei ,iar la sat nu aveau conditiile de la oras. Voi fetele,,,, daca , intrati in casa ;baiatului, nu cautati sa schimbati, nimic; in aceea casa cat timp locuiesc si altii acolo.!! Fiti smechere! Nu uitati de zilele importante din familie! Asa va castigati un loc in sufletul celor din familia in care a ti intrat. Asta depinde si de ei! Daca; vor si ei pacea si linistea in familie. Depinde,,,, ,,, de fiecare,, cum gandeste si ce doreste,,! Va doresc tuturor, sa fiti fericiti,,, nurori soacre, nepoti, cu totii. In curand peste 5 zile intra postul Craciunului,, haideti sa fim , mai buni, mai toleranti, mai iubitori, ca viata este ;fff, scurta, e pacat traita , in suferinta. Si necaz. Bunul Dumnezeu sa va ajute la toti. Cu bine! Da le Doamne , minte si putere soacrelor sa si iubeasca, nurorile!!
|
||
|
|
||
|
kudika017520 Postat pe 10 Noiembrie 2009 13:17 |
||
TERMINATIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ....ia uite aici un dans din buric.. o cafea calda
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 10 Noiembrie 2009 14:01 |
||
De la: cristiana_cris, la data 2009-11-10 14:01:45TERMINATIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Fiecare cu ce-i place asta dupa mine nu-i dans din buric, ci zbantzuiala pe ritm de house! Stii tu: jump, jump, jump! |
||
|
miss_darine Postat pe 10 Noiembrie 2009 14:04 |
||
Ai revenit??? Cum a fost de ziua ta???? Cristiana?? O zi faina!
|
||
|
kudika017520 Postat pe 10 Noiembrie 2009 15:09 |
||
am avut un wekend superb si plin de bucurii...cadouri..flori... insa nu mai vreau cearta pe forum...ce naiba suntem maturi...
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 10 Noiembrie 2009 16:32 |
||
|
@kudika017520 Pentru ca era vorba de cat te prefaci tu,de cat de falsa si cat de urata esti de fapt. Eu nu ma prefac asta sunt si cui nu-i place sa se impuste. : tu singura afirmi: Eu nu m-am schimbat cu nimic!! Mereu am fost asa Cum ,asa ;;;;;;;;;;;;;;1. Nu ai ce cauta pe acest forum, pt, ca ;nu te incadrezi deloc! L-am initiat pt, ;;;Soacre;! Tu nu esti soacra!! L-am deschis pentru persoanele ;; ,,Educate, cu bun simt;;; tu nu faci parte ,,nici din aceasta, categorie!! 2,, L-am deschis pentru ,,,mamele de baieti,,!! 3,,, Nici in aceasta zona nu te incadrezi, atunci, ce naiba, te tot ,,freci pe topicul nostru degeaba???!!! Sa ne demonstrezi cat esti de; micuta, de nesimtita si,, fara valoare,, frustrata,,,nebagata-n seama, intre tinerii educati,,???!! O stim de pe toate forumurile unde apari! In nesimtirea ta;jignesti, jignesti, fara sa tii cont,,,,,,,,, pe cine! Eu cred un; lucru: La ;mata; a trebuit,sa taci, te-ai maritat (,,,trebuie sa fii mac!! Saraca si cu ;pretentii; de premadona,,,,,poate da sau poate nu,,,ma priveste,,!! Daca te poate ,suporta cineva;; cred ca si acolo ;;trebuie; sa taci!! De muncit nu muncesti, stai pe net si dai indicatii! Stai ;;needucato ,,si da-le indicatii, celor care -ti ti permit,,, ,,, javra!! Fa o pe mata,, talpa iadului, ca n-a stiut sa te educe!! E pacat ,,insa ca; si-a stricat ;;CURU;; pt, o asa,,,,,,,,,,,, Nu ma dau eriona!! Eu am muncit! Aproape dublu cat ai tu,,,,ani de viata,,!!Am facut ceva,,,am produs multa valuta pt, tara, muncind ;Export;;; TUUUUUUU!!!!!!!! Nu produci,, nici matreata!! Esti prea marunta, neinsemnata, prost educata, pt, un razboi atat de mare!! Da mai departe cu scrisul, ca numai prostii , ai in cerebel,, iesi din zona noastra, ca; ne este scarba, de o asemenea .,,O, O, O, O, O, ...,,,,,,,NIMENI,,, CA TINE,,,,,,!! SI MAI DA-NE PE MAI DEPARTE NOUA MAMELOR DE BAIETI,, PUPICINCUR!! Ca nu te vom baga in seama!! De acum incolo, vei scrie si vei citi singura in compania a 1-2 femei soooper educate precum, ESTI tu!!!!!!! Da din fleanca, Da din ;drik;;CA;;ALCEVA NU STII SA FACI NIMIC;;;;!! MORI, MORI DE CIUDA,, REBUT SOCIAL!!!!! HUO!!!! Nu esti tu ;;;UN PARAZIT;;;care nu muncesti, e indicat sa mi spui ce sa fac! Pot sa si tricotez, ca stiu!! DAR TU ;;REBUT;; ce stii face inafara de-a scuipa nesimtirea , frustarea si de-a ne da noua celor care am muncit, am, facut multe in viata aceasta,,,,;;PUPICINCUR,,, INAFARA DE-A NE, LINGE, de-a ne da,, pupici stii tu unde,, nu stii nimic! Studii??? Dupa felul de exprimare ai 4 clase facute in cartier rezidential;; Ferentari,, Daca te lasa ;prostu,,, cu ce traiesti??? Ca din jigniri nu faci bani! Din lins ;;;da;!! Eu ;si-n toamna asta mi-am modernizat in casa, am bagat multi ;;EUROI;; puteam sa-mi platesc, sa mi ;Zugraveasca;;; dar mi-am zugravit eu! Sa am ocupatie!! Cand ma plictisesc pe net!! Sunt ,maistru croitor,, japita,, am studii aproape cati ani de viata ii ai tu ..ne,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Simtita!! Acasa, atunci cand ma plictisesc , lucrez, hainute pt; saraci, pt, nepoti si cos , celor care doresc!! Pe langa pensia mare ce o am de ;;1500lei, sotul are 2000 mai ;;produc!! Vii tu,,,codoasa ;;; putoarea, intretinuta, lingatoarea, de ;PUPICINCUR LA SOACREE;; si ne dai indicatii!! Vai de ;;;;PI,,,,,,,,,,,,,,, CIOARELE TALE,, Tu ;;baietii mei ; nu te-ar fi luat! Sunt sigura! Daca; i-mi erai nora, cu asa comportament de nebuna, te asigur ca; o data calcai in casa mea!! Si daca te comportai asa, intrai pe usa si,,,,,,aterizai de pe balcon!! REBUT SOCIAL!! TRANTOR CE ESTI!!!!Du te la mata sa te mai cace si sa te educe,,,,,,,,,,, Ar fi pacat sa scuipi ceva bastarzi, asa inteligenti, ca tine!!!!!!! Pt; o nora asa ;desteapta!!! Din acest moment iti v-a raspunde ;dosul; meu!! " |
||
|
Postat pe 10 Noiembrie 2009 19:09 |
||
| eu am zis ca lui a mea am sa ii pun jeleuri pentru sobolani in mancare, ca ma inebunit de tot.asa oare sunt toate soacrele?eu am un baietel de 3 luni sper ca nu voi fi la fel.doamne fereste , daca voi fi la fel. | ||
|
23catalina Postat pe 10 Noiembrie 2009 19:32 |
||
| Draga CATALINA ! Eu zic sa mai stai cu jeleul pentru sobolani ! Ar fi posibil sa ai nevoie de ea , SOACRA , dupa ce termini concediul postnatal daca ai servici si nu vei avea cu cine lasa FLACAUL . Nicioadata nu se stie la ce e buna o SOACRA ! Chiar daca e RECE SI PE MASA - iti da motiv de bucurie , daca e POAMA ACRA , iti mai atie greata si uie asa e RAU CU RAU dar E MAI RAU FARA RAU ! Asa ca draguta , mai gandeste-te , bine ?Mamaia | ||
|
kudika068864 Postat pe 11 Noiembrie 2009 07:25 |
||
Revin cu rectificari ,, TAIE GREATA '' - corect si UITE - corect
|
||
|
kudika068864 Postat pe 11 Noiembrie 2009 07:32 |
||
De la: 23catalina, la data 2009-11-10 19:32:07eu am zis ca lui a mea am sa ii pun jeleuri pentru sobolani in mancare, ca ma inebunit de tot.asa oare sunt toate soacrele?eu am un baietel de 3 luni sper ca nu voi fi la fel.doamne fereste , daca voi fi la fel. te inteleg..sora mea saraca are o soacra belea.....femeia este mai altfel din cauza la viata...singura cu 3 copii...barbasu fost alcolic....insa de cind are nepot de 4 ani..nepoata de 6....ai vede o data pe an..si atunci cite o ora ...in schimb mama saraca ..a facut atitea pt ei....nopti nedormite...si mereu alaturi de ei...il iubeste pe barbatul ei ca propiul copil...nu a zis niciodata ca masa nu face...pt ca stie ca este o inapoiata...o femeie care nu are judecata..insa asta este...se descurca...sunt sanatosi..insa sufera mult barbasu pt asta....si o apreciaza mult pe mama cite face pt ei...
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 11 Noiembrie 2009 16:24 |
||
GATA ???? Au fost UCISE toate socrele afurisite si toate nurorile NETREBNICE ? S-a lasat deodata linistea pe acest topic ! Unde sunt vremurile cand aici era
|
||
|
kudika068864 Postat pe 13 Noiembrie 2009 13:03 |
||
| weekend linistit tuturor | ||
|
nulcan80 Postat pe 13 Noiembrie 2009 13:58 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-11-13 13:03:31GATA ???? Au fost UCISE toate socrele afurisite si toate nurorile NETREBNICE ? S-a lasat deodata linistea pe acest topic ! uh..lasa asa...ca nu sunt vremuri nasoale...a fost un uragan...este unul la o mie de ani
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 13 Noiembrie 2009 14:28 |
||
| Ma intreb unde se ascund cele mai VEHEMENTE NURORI ??? Mie mi-e dor de ele . Pe SCORPIUTA am depistat-o pe un topic cu zodiile , dar GREIERASH ?????? N-a mai ,, cantat '' de mult ! Va doresc un weekend placut ,, la gura sobei '' cu un paharel de tulburel si un papa bun .!!!!!!!!!! Mamaia | ||
|
kudika068864 Postat pe 13 Noiembrie 2009 14:36 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-11-13 14:36:04Ma intreb unde se ascund cele mai VEHEMENTE NURORI ??? Mie mi-e dor de ele . Pe SCORPIUTA am depistat-o pe un topic cu zodiile , dar GREIERASH ?????? N-a mai ,, cantat '' de mult ! Va doresc un weekend placut ,, la gura sobei '' cu un paharel de tulburel si un papa bun .!!!!!!!!!! Mamaia multumim la fel...wekend placut..sa fiti cuminti...ma duc dupa pisoi sa vad unde miauna acum..azi nu a vb cu mine....o sa o smotocesc la blanita
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 13 Noiembrie 2009 14:57 |
||
|
draga mea... sunt atatea feluri de oameni de lumea asta cu tot felul de idei si de comportamente...daca ne-am lua dupa toti, ne-am duce pe pustiu...femeia asta, aka soacra ta, e plictisita de viata, de rutina...de asta iti face viata imposibila...asta ar fi o posibilitate... insa, se mai poate sa fie si o smechera si o prefacuta... am si eu una, deci cunosc... acuma...io zic sa o aprobi dand din cap si in rest vezi-ti de scoala, ca nu mai traim pe vremea lu` bunica, atunci cand femeia era la cratita si crestea copii.... vremurile snt de asa natura incat scoala face diferenta... nu te apuca sa ii explici ca nu o se priceapa in veci, asa sunt oamenii din generatia ei... as putea sa-ti dau exemple concrete: mama mea si soacra ei - mama, femeie simtita, cu bun simt: da, sigur, vai de mine, cum sa nu... pana a inceput sa ii vina nebuna de bunica-mea sa ii controleze pana si pamantu` la flori daca e ud sau nu... si mama tot tacea, si tacea pana cand invidida asta de bunica-mea a facut un comentariu la adresat tatalui mamei mele care nu mai era printre noi... nu, n-a taiat-o, desi merita, da` in schimb tatal meu a avut grija sa o "spovedeasca" asa cum merita...apoi a venit si si-a cerut scuze si si-a vazut de treaba ei si azi o iubeste pe mama de nu mai poate, pentru ca i-a da Dumnezeu o nora, alta decat mama, care ii face mai multe decat i-a facut bunica mamei mele...asa ca relax, take it easy, vorba cantecului... nu o mai baga in seama...tu ai familia ta....ea a avut viata ei, si-a trait-o...acuma e timpul vostru si va traiti viata asa cum credeti voi de cuviinta, ca vrea ca nu vrea si PA ! :))) respira adanc ca maine e o noua zi si cu una mai putin pentru soacra :)))) te pup |
||
|
danieline Postat pe 22 Noiembrie 2009 02:54 |
||
| hm... si eu am divortat de prima sotie din cauza soacrei... am lasat si copil si tot... o chestie pe care reuseam din cind in cind sa o aplic si astfel scapam de cotoroanta plina de energie era sa ii canalizez fortele spre ceva care era in favoarea mea si veneam mereu cu argumentele altora, gen: te rog ajuta-ma sa fac cutare lucru pentru ca asa a spus doctorul.... se simtea si ea bagata in seama si aveam si eu liniste si se facea si ceva util... dar nici asta nu tine mult... | ||
|
misha77 Postat pe 22 Noiembrie 2009 07:48 |
||
|
unde-i dragoste putina lesne a gasi pricina am avut si eu soacra si acum sint si eu soacra se zice ca-i asa de rea soacra ca daca o pui intr-o piulita (mojar ) nu o nimersti dar ai sa fi soacra si ai sa fi la fel (sau aproape )la fel te rog sa-mi spui cum ai rezolva situatia daca nora ta s-ar purta barbatul (baiatul tau , stiind ca nu-ti place )numai cxu tricouri la baza gitului si parca in ciuda mea i-am cumparat citeva camasi (care nu se calca si tricori cu rever dar degeaba nu i le da sa le poarte si cind am adus discutia cu nora mea a spus ca nu o intereseaza cum se imbraca el si ca ce sa i se vada "parul dupa piept ??? "" sa fi soacra ce ai face ??? asta e un exemplu |
||
|
kudika080096 Postat pe 22 Noiembrie 2009 08:40 |
||
| deci problema ta este ca fiul tau poarta doar tricouri si nu camasi? | ||
|
greierash_is_back Postat pe 22 Noiembrie 2009 09:07 |
||
| Ar trebui sa existe o lege care sa ne absolve de orice vina in cazul uciderii soacrelor de genul asta. | ||
|
CATVACARIU Postat pe 22 Noiembrie 2009 12:46 |
||
vrv super frumos cu ea k e sotul prezent ,,,,, si k sunteti impreuna spunei tot ce te deranjeaza fara teama daca e cazul jicneste dar nu fa greseala sa recunosti k ai jicnito niciodata fii dulce cu ea k e el si dupa scorpie sa vezi k se schimba LA MAINE A MERS
|
||
|
yryna30 Postat pe 22 Noiembrie 2009 12:55 |
||
draga mea cu soacra nu e de glumit,cel mai bine e sa o iei impreuna cu sotul tau si sa vb clar sa punetzi cartzile pe masa...NU ACCEPTA NICIODATA SA SE MUTE CU VOI ...treb sa o faci sa intzeleaga ca asa cum ea a avut viatza ei de familie a crescut impreuna cu sotul ei asa treb sa facetzi si voi 2 ..ca avetzi nevoie de privacy in CASA VOASTRA...fa asta cat mai rpd nu lasa sa treaca timpul ca daca nu lucrurile se vor inrautatzi si mai rau..NU LASA SCOALA,un copil nu te trage inapoi decat te face sa cresti nu te vatrage niciodata inapoi..crede-ma am avut o experientza mai mult decat traumatizanta cu fosta mea soacra era toata miere pana ne-am casatorit apoi a devenit diavolul in persoana,dar eu nu am avut norocul ca barbatul meau sa-mi fie alturi si nici casa noastra asa ca tu ai multi asi ,deci joaca-i cat poti tu de bine ..eu din cauza soacrei mi-am pierdut familia casatoria si cel mai rau mi-am pierdut copilul ..NU RENUNTA LA CEEA CE AI DIN CAUZA EI
|
||
|
kudika004447 Postat pe 22 Noiembrie 2009 14:15 |
||
| draga mea cel mai corect ar fi sa nu o bagi in seama,eu ,am 20 de ani de casnicie,si la fel sa intimplat si cu mine,daca nu faceam ca ea nu era bine,dar ce am facut? am spus ca ea si am facut ca mine,si slava domnului,nu mai am probleme cu ea,cel mai important este ca si sotul tau sa fie in acelasi asintament cu tine,mult noroc iti doresc in casnicie | ||
|
hirudo_medicinalis_yahoo_com Postat pe 22 Noiembrie 2009 18:01 |
||
De la: colorata_nas, la data 2009-09-27 15:17:28salut dragele mele!!sunt mai veche pe acest forum dar am ales sa imi fac un alt cont pt o problema kre ma macina...am 25 de ani si sunt impreuna cu barbatul iubit de 5ani de zile...de 1an suntem casatoriti si ducem o viata mai mult decat frumoasa...cu o singura exceptie:SOACRA!!!cat timp am avut o rel,fiekre a stat la el aksa...dormea la mine,dormeam la el...dar niciodata nu am stat impreuna unul la celalalt decat pana acum un an cand ne-am casatorit si multumim lui dumnezeu avem casa noastra!!!INSA!!!!nu mai poooot!soacra mea este ft bagacioasa si simt k o sa comit cel mai grav pakt:omorul!suna de peste 20 de ori pe zi,nopate...vrea tot timpul sa fim prezenti la ea(tin sa mentionez k socrul meu este bolnav:accident vascular in 3ani de 3ori,desi are doar 49ani),ne controleaza,"da de ce va duceti mamik acolo,dar nu e mai bine sa stai acasa?sau veniti la noi!".vine cu niste idei tampite:eu sunt insarcinata in 6luni si sunt la a 2a facultate,anu2,si imi spune sa renunt la scoala(nu am dekt invatamant la zi) k nu mai loc de scoala acum...k vine copilu...gata!!insa eu ma simt in stare si nici in ruptul capului nu am de gand sa o ascult,si pana la urma nu am platit 26mil pe an degeaba.este bagacioasa:tot timpul ma suna pe mine sa ma traga de limba in legatura cu sotul meu kre nu sta ft mult la discutii cu ea si i-o reteaza!!!credeti-ma k si el este exasperat iar cateodata se infurie si ii vb destul de neadecvat!!tot timpu' o intereseaza ce mai fac ai mei,ce mai face mama,imi da sfaturi pt mama kre e plekta in afara(k doar si ea a fost si stie cum e).cateodata ne scoate ochii pt masina kre ne-a facut-o cadou de nunta:"k eu m-am plimbat cu masina numai knd sa ma duc la spital,k in rest..."tot timpul imi tranteste niste comentarii legate de mine sau ai mei de ma socheaza!!!am vb cu sotul meu si i-am spus tot ce aveam pe suflet!a incercat sa vorbeasca cu ea intr-un mod frumos dar nu s-a putut!!cand ridik tonu la ea,incepe si plange si incepe"k la kt te-am ajutat eu pe tine".nici el nu mai poate cateodata si cedeaza!tot ce imi spune este:"lasa-o in pace,nu stii cum face?n-o cunosti?taci din gura si tot ce te taie capu' faci".dar acum k sunt insarcinata deja bate apropo'uri sa se mute la noi:"k dak dansa nu vrea sa se lasa de scoala,cine sta cu ala mic?chit k o sa bat drumul de 4-5 ori pe zi,asta e ce sa fac?"si credeti-ma k sunt mii de ex si nu as termina in 3zile de pov!in rest ma inteleg bine cu sotul meu,suntem tineri,ne iubim si vrem o viata frumoasa si tragem cat putem..dar cum nimic nu e roz in viata...va implor orice sfat sau idee este binevenita!!!va pup si scuzati pt imensa poveste!!! auzi?! pai tu esti femei la tine in casa sau ce mama dracu?! si barbatu ala al tau ar face bine sa te sustina sau sa se duca inapoi la masa
|
||
|
felixcat Postat pe 22 Noiembrie 2009 18:13 |
||
| Daca o lasi sa vina si sa se bage prea mult dupa ce nasti o sa faci cea mai mare greseala din viatza ta.Eu m-am descurcat singura cu bebelusul care are 5 luni si nu i-am lasat nici sa ma ajute macar la spalat sau aruncatul apei,nimic si are bebe 5 luni si m-am descurcat singura si cu facultate cu tot,iar noi am anulat si nunta din cauza lor.Asa ca zi-i ce poti cand poti nu-l mai lasa pe el sa vorbeasca,amandoi si spune-ti punctul de vedere cand inca ai ocazia ca apoi scandalul vine de la sine si daca incerci tu sa evitzi.Eu am evitat si am ajuns sa vb cu ea exact ca un oarecare,m-a calcat pe bataturi si nu mai am ce respecta si ma comport ca atare asta datorita faptului ca nu am luat taurul de coarne cand a trebuit.Asa ca vezi ce faci si iti urez mult noroc si sunt convinsa ca nu exista socrii ca ai mei asa ca o sa o scoti usor la capat,succes. | ||
|
Geamila Postat pe 23 Noiembrie 2009 00:29 |
||
| Daca o lasi sa vina si sa se bage prea mult dupa ce nasti o sa faci cea mai mare greseala din viatza ta.Eu m-am descurcat singura cu bebelusul care are 5 luni si nu i-am lasat nici sa ma ajute macar la spalat sau aruncatul apei,nimic si are bebe 5 luni si m-am descurcat singura si cu facultate cu tot,iar noi am anulat si nunta din cauza lor.Asa ca zi-i ce poti cand poti nu-l mai lasa pe el sa vorbeasca,amandoi si spune-ti punctul de vedere cand inca ai ocazia ca apoi scandalul vine de la sine si daca incerci tu sa evitzi.Eu am evitat si am ajuns sa vb cu ea exact ca un oarecare,m-a calcat pe bataturi si nu mai am ce respecta si ma comport ca atare asta datorita faptului ca nu am luat taurul de coarne cand a trebuit.Asa ca vezi ce faci si iti urez mult noroc si sunt convinsa ca nu exista socrii ca ai mei asa ca o sa o scoti usor la capat,succes. | ||
|
||
|
||
Dragilor , stiu ca o sa-mi sariti toate /toti in cap , dar ce spuneti de cazul pe care vi l-am relatat eu ? Cand NORA vine in casa SOACREI si incepe sa se dea mare REGINA ! Atunci soacra ce ar trebui sa faca sa-si toarne singura cianura in mancare asta dupa ce si-a otravit si barbatu ? Sa lase regina sa faca regulile in casa EI ? Nu uitati ca sunt si astfel de situatii ! Asa cum voua nu va convine ca vine soacra in casa la voi sa dea ordine , asa nici ei nu-i convine sa vina NORA si sa schimbe randuielile casei sale . Nu vi se pare corect ? Sau NURORILE au liber la orice , soacrele doar MUCLES si la TREABA ! Eu de aceste situatii vorbesc dragilor ! Accepti perechea fiului / fiicei sa stea cu tine , dar asa cum acestia din urma au repectat un anumit stil de viata impus de mama si tata asa ar trebui si noii veniti sa se adapteze acestuia . Nu le convine mamica , exista locuinte cu chirie si nu-i va mai deranja nimeni ! Asta e parerea mea si punctul meu de vedere ! Vii sa stai la mine in casa , respecti niste reguli ale mele . Nu-ti convine , nici o problema , ne separam si pa ........... ! Fiecare cu treba lui ! NU ? Ei ce ziceti de aceste situatii ?
|
||
|
kudika068864 Postat pe 24 Noiembrie 2009 08:00 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Relatie frumoasa terminata din cauza mea? | 12 | De la: lavidora 29 Aprilie 2009 17:58 |
| Te mai poti impaca cu fostul iubit,chiar daca nu a fost o despartire frumoasa? | 50 | De la: onuta81 23 Iunie 2013 19:36 |
| dati-mi un sfat cum pot sa procedez cu iubitul meu | 6 | De la: Cassey_ 24 Mai 2009 14:08 |
|
|
||
| urgent un sfat....pls.... | 16 | De la: _iluzie_ 8 Aprilie 2009 16:38 |
| imi e groaznic de greu | 86 | De la: andrea_m 17 Iulie 2011 01:31 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.