Setari Cookie-uri

vr sa imi ucid soacraaaa!!!!!!!!

Indiferent de cum se trezeste profa , daca te-ai pregatit sigur obtii o nota mare, iti spun din punct de vedere al cadrului didactic. SUCCESSSSSSSS.
Fetita mea incepe examenele mai prin ianuarie.
kudika090185
Postat pe 10 Decembrie 2009 15:13
Referitor la nora care o face pe bolnava, nu e nimic nou.
Eu stiu alte persoane in alte institutii ,care motiveaza acasa ca au foarte mult de lucru cu scopul de a sta la servici la o cafea, la o barfa prelungita, de a se eschiva de a sta cu soacra care ii face curat , mancare, de a nu sta cu copilul ca are foarte multe lucrari de executat la servici si altele.
Parerea mea este ca tinerii casatoriti trebuie ajutati , dar daca exista posibilitatea de a sta singurii acest lucru va consolida relatia pe mai departe.
kudika090185
Postat pe 10 Decembrie 2009 15:19
De la: kudika068864, la data 2009-12-10 10:18:56Draga mea ! Nu merge la servici ca ar avea ceva ! Daca ar fi fost asa imi spunea fiul meu ceva ! Pur si simplu nu vrea sa mai mearga , mai ales ca i-a spus medicul ca poate sa stea pana naste acasa si s-o treca in medical cu risc maternal sau cam asa ceva ! Nu ma prea pricep la noile legi din acest domeniu asa ca .....! Si am fost si eu insacinata si au am adus pe lume socrilor si parintilor pe lume un nepot dar am fost altfel ! Aveam si servici si faceam si facultatea la seral . Faceam zilnic o naveta intre trei orase .

nu mai sunt acele vremuri..mama din cauza ca se simtea rau in ultimele 2 luni de sarcina cu sora mea si a fost nevoita sa stea acasa a fost concediata de la servici din combinat...atunci nu erau aceleasi legi,lumea nu intelegea,acum daca s-ar intampla asa ceva ar fi usor de dat in judecata sefii...asta as vrea sa inteleaga oamenii mai in varsta ca zilele de acum nu mai sunt ca acelea,acum este altfel stresul,acum stresul te imbolnaveste,multi tineri sunt din ce in ce mai stresati ,se imbolnavesc de depresie,atunci altfel suportau oamenii aceste lucruri,acum da sa muncesti 8 ore e obositor pentru unii,acum sunt multe sarcini din ce in ce mai complicate,dar asta e foarte urat ca unii oameni care au trait in acele vremuri nu inteleg si nu vor sa inteleaga ca acum sunt alte vremuri,alte conceptii,alta gandire,generatiile difera de la una la cealalta,cine vrea sa se adapteze timpurilor si conditiilor de zi cu zi bine cine nu sa ramana cu gandirile invechite,cu conceptiile lor pentru ca cine nu incearca macar sa inteleaga ,asa va ramane mereu si nimic nu il poate face sa isi schimbe parerea.si prietena asta a mea care e insarcinata si care are complicatii inca din primele luni ,chiar daca sta toata ziua in casa si se simte foarte rau,asta nu inseamna ca nu vorbeste la telefon,ca nu o facem noi sa rada,sa incercam sa ii distragem atentia si sa o facem sa se simta mai bine.si multi oameni cand se simt rau nu stau sa se planga toata ziua sau sa spuna la toata lumea ai grija ca mi-e rau ca sa atraga mila.eu una as incerca sa fac ceva s auit,nu m-as vaicari toata ziua,as rade,as iesi cand as putea si as vorbi toata ziua la telefon daca ar trebui sa stau inchisa in casa toata ziua!!
andreea_3
Postat pe 10 Decembrie 2009 19:18
De la: miss_darine, la data 2009-12-10 12:02:14Pup dulce toate fetele si o zi minunata va doresc!
Mamaita cred ca e cazul sa convoci consiliul de familie si sa aveti o discutie f serioasa in patru si sa puneti pe tapet toate nemultumirile voastre, dar asta cat mai curand, pt ca daca mai treneaza mult situatia gandeste-te ce va fi si cum va fi cand v-a naste nora matale.

cata dreptate ai!!! pup,fata!
andreea_3
Postat pe 10 Decembrie 2009 19:19
De la: miss_darine, la data 2009-12-10 12:02:14Pup dulce toate fetele si o zi minunata va doresc!
Mamaita cred ca e cazul sa convoci consiliul de familie si sa aveti o discutie f serioasa in patru si sa puneti pe tapet toate nemultumirile voastre, dar asta cat mai curand, pt ca daca mai treneaza mult situatia gandeste-te ce va fi si cum va fi cand v-a naste nora matale.

cata dreptate ai!!! pup,fata!
andreea_3
Postat pe 10 Decembrie 2009 19:20
De la: kudika068864, la data 2009-12-10 12:56:12URA !!!!!! Cred ca pana de Craciun se muta la casa lor ! ( adica si-au gasit un apartament cu 2 camere cu chirie ) ! Mai rabda BABA si MOSU o saptamana ! Am zis ca ii voi ajuta cu ce si cat pot , numai sa nu mai fim tot timpul impreuna ! Cand si daca u nevoie de noi sa ne spuna , in rest sa fie sanatosi ! Eu nu am sa-i deranjez ! Da Scorpiuto am o intrebare legata de mirosul de prajeala si ceapa ! Banuiesc ca nici nu mancai astfel de mancare nu ?

e bine ca pana la urma a iesit asa cum v-ati dorit!
andreea_3
Postat pe 10 Decembrie 2009 19:22
De la: scorpio67, la data 2009-12-10 13:50:06
De la: kudika068864, la data 2009-12-10 12:56:12URA !!!!!! Cred ca pana de Craciun se muta la casa lor ! ( adica si-au gasit un apartament cu 2 camere cu chirie ) ! Mai rabda BABA si MOSU o saptamana ! Am zis ca ii voi ajuta cu ce si cat pot , numai sa nu mai fim tot timpul impreuna ! Cand si daca u nevoie de noi sa ne spuna , in rest sa fie sanatosi ! Eu nu am sa-i deranjez ! Da Scorpiuto am o intrebare legata de mirosul de prajeala si ceapa ! Banuiesc ca nici nu mancai astfel de mancare nu ?

Nici vorba ! cat am fost borti nu mancan decat oua fierte, cascaval, carne de pui sau porc slaba la gratar sau la cuptor, totul in cantitati foarte mici pentru ca dadeam la boboci daca exageram cu mancatul, beam suculet proaspat de portocale..Si acum am ramas cu o sensibilitate a bilei cand e vorba de tocanitze, ciobe gretoase, grasime multa, tocaturi, mirosuri puternice de ceapa, usturoi.Inainte de sarcina mai mancam dar acuma nu pot sa o fac daramite s-o mananc.

ai avut o sarcina mai complicata?pe mine ma sperie lumea!am mult eprietene care se simt rau sau s-au simtit rau cat au fost gravide!! ma fac sa nu mai vreau sa raman insarcinata vreodata!!desi imi doresc un bebe!! mi-e foarte fricaaaaaa!!!!
andreea_3
Postat pe 10 Decembrie 2009 19:24
De la: kudika090185, la data 2009-12-10 15:19:53Referitor la nora care o face pe bolnava, nu e nimic nou.
Eu stiu alte persoane in alte institutii ,care motiveaza acasa ca au foarte mult de lucru cu scopul de a sta la servici la o cafea, la o barfa prelungita, de a se eschiva de a sta cu soacra care ii face curat , mancare, de a nu sta cu copilul ca are foarte multe lucrari de executat la servici si altele.
Parerea mea este ca tinerii casatoriti trebuie ajutati , dar daca exista posibilitatea de a sta singurii acest lucru va consolida relatia pe mai departe.

cred ca orice cuplu daca ar avea posibilitatea sa stea singuri nu ar alege sa stea cu socrii!!crede-ma stiu foarte bine!!am stat 4 ani fericiti cu chirie si prin gazda,dar uite ca a venit criza si a trebuit ca soacra sa vanda apartamentul si sa cumpere unul in bucuresti unde sa stam impreuna,ca nu mai aveam nici noi bani de chirii,ne saturasem sa ne tot mutam in alt loc in fiecare an,deocamdata e bine cu soacra,3 persoane intr-un apartament cu 3 camere avem spatiu destul,dar parca mi-e dor de timpurile cand eu si iubi meu eram singuri,singurei!!poate si soacra mea o crede despre mine ca nu fac nimic(imi place sa fac curat si in fiecare week-end ajut la curateni-mai putin week-endurile cand am cursuri si plec de dimineata si pana ajung acasa face soacra tot,de gatit nu prea gatesc pentru ca nu prea mananc mancare gatita-cand stateam singuri gateam eu sau iubi,acum e adevarat ca numai soacra gateste,dar e si placerea ei,pentru ca gateste cand are chef nu o obliga nimeni sa faca ,cand nu se simte bine sta si ea si"leneveste" si nimeni nu ii reproseaza nimic,poate cu timpul o sa ne luam si singuri un apartament,o garsoniera,deocamdata nu avem ce face si trebuie sa acceptam aceasta situatie,poate nu e totul perfect,dar nu stiu daca exista aceasta perfectiune,trebuie s aexiste intelegere,comunicare....suntem oameni si trebuie sa existe o solutie mereu.
andreea_3
Postat pe 10 Decembrie 2009 19:35
De la: andreea_3, la data 2009-12-10 19:24:53

Nici vorba ! cat am fost borti nu mancan decat oua fierte, cascaval, carne de pui sau porc slaba la gratar sau la cuptor, totul in cantitati foarte mici pentru ca dadeam la boboci daca exageram cu mancatul, beam suculet proaspat de portocale..Si acum am ramas cu o sensibilitate a bilei cand e vorba de tocanitze, ciobe gretoase, grasime multa, tocaturi, mirosuri puternice de ceapa, usturoi.Inainte de sarcina mai mancam dar acuma nu pot sa o fac daramite s-o mananc.

ai avut o sarcina mai complicata?pe mine ma sperie lumea!am mult eprietene care se simt rau sau s-au simtit rau cat au fost gravide!! ma fac sa nu mai vreau sa raman insarcinata vreodata!!desi imi doresc un bebe!! mi-e foarte fricaaaaaa!!!!

Am avut o sarcina foarte greu de dus , cu risc de avort si apoi cu risc de nastere prematura, cu greturi permanente si rau intr-una, dar uitam tot sias fi suportat de 100 de ori mai rau cand il simteam pe iepuras cum topaie in burtica .Era balsamul pentru tor raul indurat.Nu-ti fie teama ,sunt stari destul de normale pentru o gravida.Sau poti avea norocul sa ai o sarcina usoara fara probleme.

Postat pe 11 Decembrie 2009 07:23
Buna dimineata ! Da Andreea ai perfecta dreptate . De aceea i-am spus si fiului meu ca cel mai bine e sa se mute singuri cu chirie si in timp daca vom reusi ii voi ajuta sa-si ia o casuta ! Deocamdata si-au gasit un apartament cu 2 camere , zona buna aorasului unde locuim si noi( fata e din alt oras , apropriat de cel in care locuim noi ) . Chiria nu e mare si eu ii voi ajuta cat voi putea ! In primul rand financiar . Si acum fiind la inceput de drum cu cele necesare dotarii cu strictul necesar al locuintei. E mai bine asa pentru toti !
kudika068864
Postat pe 11 Decembrie 2009 07:24
SCORPIUTA ! BAFTA MAMICA ! Ca sa aiti poarte noroc !
kudika068864
Postat pe 11 Decembrie 2009 07:26
De la: kudika090185, la data 2009-12-10 15:19:53Referitor la nora care o face pe bolnava, nu e nimic nou.

Nu era vorba de tinerii care profita de parinti sau socri, ai caror copii spun mama bunicii, iar mamei tanti.
Acelea sunt cazuri rare.Era vorba sa ajuti un cuplu ca parinte la inceput de drum, ca mai apoi sa-i lasi sa se descurce singuri cum este firesc.Si eu am avut colege care stateau la servici ca sa scape de treburile de acasa si culmea mai dadeau bine si in fata sefilor care se mirau cat de" devotate " sunt ele serviciului.

Postat pe 11 Decembrie 2009 07:28
De la: kudika068864, la data 2009-12-11 07:26:15SCORPIUTA ! BAFTA MAMICA ! Ca sa aiti poarte noroc !

Multumesc!

Postat pe 11 Decembrie 2009 07:29
Bafta multa Scorpiuta!
In catave minute plec si eu la o intalnire de afaceri cu niste italieni Si astia vorbesc mult, da` mult tare de tot
O sa vin , dar sper ca pana atunci sa se intoarca Scorpiuta de la examen vesela si sa ma ametesc cu un pahar de ceva....
gina37
Postat pe 11 Decembrie 2009 08:30
Fac cinste daca il iau.

Postat pe 11 Decembrie 2009 09:23
De la: scorpio67, la data 2009-12-11 07:23:11
De la: andreea_3, la data 2009-12-10 19:24:53

Am avut o sarcina foarte greu de dus , cu risc de avort si apoi cu risc de nastere prematura, cu greturi permanente si rau intr-una, dar uitam tot sias fi suportat de 100 de ori mai rau cand il simteam pe iepuras cum topaie in burtica .Era balsamul pentru tor raul indurat.Nu-ti fie teama ,sunt stari destul de normale pentru o gravida.Sau poti avea norocul sa ai o sarcina usoara fara probleme.

:) mersi!
andreea_3
Postat pe 11 Decembrie 2009 09:49
De la: scorpio67, la data 2009-12-11 09:23:02Fac cinste daca il iau.

Bafta!
andreea_3
Postat pe 11 Decembrie 2009 09:51
Fetele ! Daca nu sunt prezenta si eu pastrati un paharel si pentru mine ! Cred ca plec azi mai repede ca ,, ne pregatim de mutat '' ! Mamaia!
kudika068864
Postat pe 11 Decembrie 2009 10:04
am si eu o intrebare mai traieste soacra sau e moarta?
yumy
Postat pe 11 Decembrie 2009 10:07
e la: kudika090185, la data 2009-12-10 15:19:53Referitor la nora care o face pe bolnava, nu e nimic nou.

Nu era vorba de tinerii care profita de parinti sau socri, ai caror copii spun mama bunicii, iar mamei tanti.
Acelea sunt cazuri rare.Era vorba sa ajuti un cuplu ca parinte la inceput de drum, ca mai apoi sa-i lasi sa se descurce singuri cum este firesc.Si eu am avut colege care stateau la servici ca sa scape de treburile de acasa si culmea mai dadeau bine si in fata sefilor care se mirau cat de" devotate " sunt ele serviciului.

OK avem aceeasi parere.
kudika090185
Postat pe 11 Decembrie 2009 10:28
Hai ca am intrat si eu pe fuga ca sa va salut si sa va las pupici multi!
Scorpiuta iti tin pumnii si abia astept sa ma imbat! Mamaie , mutare fara incidente iti doresc gina succes la intalnirea cu italienii, sa papi si sa bei si pt mine, ca nu cred ca stati pe uscat andreea pup si pe tine dulce cristinuta daca mai intri iti doresc weekend placut va las ca am treaba multa
miss_darine
Postat pe 11 Decembrie 2009 10:44
De la: yumalai, la data 2009-12-11 10:07:07am si eu o intrebare mai traieste soacra sau e moarta?

te referi la kudikoasa cea rea? traieste si si-a facut schimbare de sex
miss_darine
Postat pe 11 Decembrie 2009 10:46
De la: miss_darine, la data 2009-12-11 10:44:21Hai ca am intrat si eu pe fuga ca sa va salut si sa va las pupici multi!
Scorpiuta iti tin pumnii si abia astept sa ma imbat! Mamaie , mutare fara incidente iti doresc gina succes la intalnirea cu italienii, sa papi si sa bei si pt mine, ca nu cred ca stati pe uscat andreea pup si pe tine dulce cristinuta daca mai intri iti doresc weekend placut va las ca am treaba multa

ooo ce draguta esti!!uite te pup si eu,poate vezi luni!!
andreea_3
Postat pe 11 Decembrie 2009 16:46
Am luat 9.73 .Dau de baut la toata lumea!Pup

Postat pe 12 Decembrie 2009 21:11
De la: scorpio67, la data 2009-12-12 21:11:18Am luat 9.73 .Dau de baut la toata lumea!Pup

Ti-am zis eu!!!!!!!!!! Bravo! Si acu hai sa
gina37
Postat pe 13 Decembrie 2009 08:27
Buna dimi ..... ! Bravo Scorpi ! Ai vazut ca ti-am purtat noroc noi toate ? Si dau si eu si tortu ! Hiadeti repejor ! S-au mutat tinerii !
kudika068864
Postat pe 14 Decembrie 2009 07:34
Neata! Am sosit!!! Eu vreau o felie mare de tort si un vin fiert!
gina37
Postat pe 14 Decembrie 2009 09:03
OK ! [Poftim tortu si viniciul !
kudika068864
Postat pe 14 Decembrie 2009 09:57
De la: kudika068864, la data 2009-12-14 07:34:04Buna dimi ..... ! Bravo Scorpi ! Ai vazut ca ti-am purtat noroc noi toate ? Si dau si eu si tortu ! Hiadeti repejor ! S-au mutat tinerii !

Se pare ca momentan ai scapat de o grija.Sa vedem mai departe cum se descurca.

Postat pe 14 Decembrie 2009 10:02
De la: scorpio67, la data 2009-12-12 21:11:18Am luat 9.73 .Dau de baut la toata lumea!Pup

felicitari!!multa bafta in continuare!!
andreea_3
Postat pe 14 Decembrie 2009 10:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cum sa fac sal uit??? al iubesc nespus de mul insa el isi bate jok 2 De la: vitamina_c 13 Mai 2011 11:55
Tacere sau marturisire??? 2 De la: ella_c 11 Martie 2009 16:14
un sfat va rog... 15 De la: kudika321137 12 Septembrie 2010 15:26
e cva gresit in asta??? 35 De la: pisy_dulshe16 24 Noiembrie 2009 21:51
Ce sa fac...? 15 De la: r_girl 2 Iunie 2009 10:18