Mai multe
De la: darksukkubus69, la data 2010-01-19 17:07:25Marco, eu sunt foarte sigura de ce ceea ce scriu.... vezi , intotdeauna mi-a placut sa spun exact ceea ce gandesc si asa am si facut(indiferent de consecinte). ... ... JEG DE ROMANICA ... ... bani si sex ... imi pare bine ca recunosti, cu mindrie, ca atit iti doresti de la viata ... si da-mi voie sa iti repet - LOOSERooooo ... sper sa iti aduci aminte cind si cine ti-a spus asta prima data ... ... goangooo ... uite viitorul !!! ... ... degeaba va chinuiti sa scrieti corect romaneste ... SINTETI DUSI ...
|
||
|
marco918 Postat pe 19 Ianuarie 2010 17:15 |
||
|---|---|---|
... apropo, dark ... cind un barbat accepta sa stea 8 ani cu o femeie fara a oficializa relatia inseamna ca ori tu esti strimba rau si are alte interese ... ori ... el nu e deloc cum il idealizezi tu ... ... LOOOOOSERooooo ... ... am cunoscut o tipa care la 34 de ani a facut din senin o criza de diabet, a cazut jos in birou (open space pentru citeva zeci de persoane) ... cum necum a aflat si ''ciocanelul'' ei iubit cu care traia nelegitim (ca tine) si cu care isi cumparase casa, o mobilasera si isi facusera planuri de ''viitor'' ... a parasit-o dupa 3 sapatamini cu scandal intre familile parintilor ... stii ce ia spus cind a parasit-o ? ... ca vrea copii iar o diabetica nu mai poate face asta ... ... stii ce ti se va intimpla miine ? ... ... nici ea nu isi dorise copii pina atunci ... ... ... nu ai raspuns, cum ti-ai dat seama ca poti face copii pe banda rulanta daca nu ai facut avorturi pe banda rulanta ? ... ... stiu ... tu te respecti !!! ... |
||
|
marco918 Postat pe 19 Ianuarie 2010 17:27 |
||
Aoleu, fraierule... hai sa-ti dau un indiciu: daca toate femeile ar avea o sanatate cum este a mea, de cand ma stiu... medicii ginecologi (si nu numai) si-ar cam inchide cabinetele! Ai prins ideea? Iti reamintesc ca daca n-am facut avorturi, a fost pt nu am vrut sa ma chinuiesc pe MINE! Si nici tu nu ai raspuns, nebunaticule... ti se face foame cand imi privesti poza de la avatar, nu-i asa?! Nu idealizez pe nimeni, nu sunt genul... Si nici stramba nu sunt...ia zi, ai vrea niste poze mai detaliate sa vezi cat de stramba sunt sau nu? Sunt sigura ca ai vrea... nevasta-ta stie pe unde bantui tu?
|
||
|
|
||
|
darksukkubus69 Postat pe 19 Ianuarie 2010 20:11 |
||
De la: darksukkubus69, la data 2010-01-19 20:11:56Aoleu, fraierule... hai sa-ti dau un indiciu: daca toate femeile ar avea o sanatate cum este a mea, de cand ma stiu... medicii ginecologi (si nu numai) si-ar cam inchide cabinetele! Ai prins ideea? ... eu iti urez in continuare sanatate ... ... dar nu stiu de ce imi pari plecata demult cu sorcova ... ... si cred ca esti si strimba ... da rau de tot ... ... vrei sa pui poze ? ... ... nu cred ca are rost ... poate daca iti pui dintii din fata ... ... iti reamintesc ca TU ai spus ca poti face o droaie de copii dar nu vrei ... nu poti fi sigura de asa ceva decit daca ai avortat droaia aia de copii ... daca te duce cit de cit bibilica ... din punctul asta de vedere nu te deosebesti deloc de pustoaicele calarite prin boscheti de ''prieteni'' beti ... si ele si tu ati ajuns in acelasi loc ... asa ca primele atentate la sanatatea ta le-ai facut deja ... dar pesemne ca asa incerci sa treci peste lucrurile rele din viata ta ... negindu-le ... adica un fel de paranoia ... |
||
|
marco918 Postat pe 19 Ianuarie 2010 20:44 |
||
Imi spui lucruri noi, habar nu aveam ca am atentat la sanatea mea... Despre ce lucruri rele vorbesti??? Si nu am folosit niciodata boschetii, intotdeauna mi-au placut alte locuri: paturi largi, fotolii, covoare groase, si mai ales cazile de baie... si nici "ciocanelul" nu bea. Nu, nu vreau sa pun poze nicaieri, ma gandeam ca poate vrei tu cateva, ce zici?! Cu siguranta ca o sa ti se faca si mai foame... (Si nici dinti nu trebuie sa-mi pun, ca am avut grija de ai mei.)
|
||
|
darksukkubus69 Postat pe 19 Ianuarie 2010 21:19 |
||
De la: darksukkubus69, la data 2010-01-19 21:19:24Imi spui lucruri noi, habar nu aveam ca am atentat la sanatea mea... Despre ce lucruri rele vorbesti??? Si nu am folosit niciodata boschetii, intotdeauna mi-au placut alte locuri: paturi largi, fotolii, covoare groase, si mai ales cazile de baie... si nici "ciocanelul" nu bea. Nu, nu vreau sa pun poze nicaieri, ma gandeam ca poate vrei tu cateva, ce zici?! Cu siguranta ca o sa ti se faca si mai foame... ... habar nu ai la ce ma refer, nu-i asa ? ... cum sa fie niste avorturi niste atentate la sanatate ... domne fereste, o femeie asa de sanatoasa ca tine, vesnic verde si frumoasa ... ... acum ai dat-o pe graunte ? ... ... ma speriasei cind ai spus ca vrei sa pui poze ... speriam copii pe acasa !!! ... ... ce naiba sa pui, poze cu o cracanata, frustrata ca nu atinge idealurile din reviste ? ... sa fim seriosi, un atavar interesant poate pune oricine, dar faptul ca incerci disperata sa pari ''minunea'' romaniei ma convinge ca lucrurile stau cu totul diferit ... cu atit mai mult cu cit ''ciocanelul'' sta pe linga tine de 8 ani si se multumeste sa va roadeti tineretea (daca ai 31 de ani si nu 81) ... sinteti probabil ca sacul si peticul ... el spera la ceva mai bun dar nu gaseste, iar tu te uiti ca milogul in traista cind te uiti intre picioare ... stii, se zice ca barbatii nu mimeaza un orgasm dar pot mima o ''dragoste'' ... vi se potriveste ... ... dar ca sa ne intoarcem la subiectul topicului ... cind spui ca nu vrei copii te referi la copii tai (adica cei pe care iai avortat) sau la orice copil ? ... te-au terorizat cumva in tineretze parintii cu acuze refetoare la eforturile lor pentru a te creste pe tine si de aici ai decis ca tu nu vrei sa faci aceleasi eforturi sau, pur si simplu, ai fost frustrata in anturajul tau da adolescenta si te-ai decis sa le dai o lectie despre ce inseamna o ''femeie adevarata'' ... romanca bineinteles ...
|
||
|
marco918 Postat pe 19 Ianuarie 2010 23:53 |
||
Vai de capul tau... esti incurabil... du-te ba la munca, ba ca ai guri de hranit... Da' tu cand mai ai timp sa-ti ciocanesti nevasta, ca vad ca timp sa bati din gura imbecilitati ai?! Sau n-ai tu treaba cu asa activitati perverse?
|
||
|
darksukkubus69 Postat pe 20 Ianuarie 2010 12:54 |
||
Tu ai niste fixuri , mai nene... cred ca de fapt asta e tot ce ai... tu esti ala care spera degeaba... Continua sa faci laba langa avatarul meu, ca eu continui sa ma ciocanesc...
|
||
|
darksukkubus69 Postat pe 20 Ianuarie 2010 12:59 |
||
De la: darksukkubus69, la data 2010-01-20 12:54:25Vai de capul tau... esti incurabil... du-te ba la munca, ba ca ai guri de hranit... Da' tu cand mai ai timp sa-ti ciocanesti nevasta, ca vad ca timp sa bati din gura imbecilitati ai?! Sau n-ai tu treaba cu asa activitati perverse? ... ... nu-ti face tu probleme pentru altii ( ) sau crezi ca ii hranesc cu cei 20 de lei alocatie de la statul roman format din looosere ca tine ? ... ... pentru societatea asta ai ''produs'' ceva, vreodata ? ... ... eu am platit citeva zeci de miliarde taxe numai anul trecut din consultanta din ro si afara ... TU ? ...
|
||
|
marco918 Postat pe 20 Ianuarie 2010 18:33 |
||
| marco stii sa dai replica "gainilor astora oparite" [img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/1202/1202591pu55lez1va.gif[/img][/url][img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/1202/1202591pu55lez1va.gif[/img][/url] [img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/1202/1202591pu55lez1va.gif[/img][/url] [img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/1202/1202591pu55lez1va.gif[/img][/url] [img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/1202/1202591pu55lez1va.gif[/img][/url] [img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/1202/1202591pu55lez1va.gif[/img][/url] [img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/1202/1202591pu55lez1va.gif[/img][/url] | ||
|
freakbabe Postat pe 20 Ianuarie 2010 18:57 |
||
Ti-am mai spus ca nu "produc" decat pt mine...nu ai inteles? Ia zi... iar poftesti la ceva anume, nebunaticule?
|
||
|
darksukkubus69 Postat pe 20 Ianuarie 2010 20:54 |
||
De la: darksukkubus69, la data 2010-01-20 20:54:19Ti-am mai spus ca nu "produc" decat pt mine...nu ai inteles? Ia zi... iar poftesti la ceva anume, nebunaticule? ... probabil, esti o rascracita care PARAZITEAZA sistemul de stat ... produci doar pentru tine ? ... ... nici nu ma mira, iei un salariu (nici tu nu stii de ce il iei), mai furi sau primesti (dupa ce ceri bineinteles) SPAGA si ti se pare viata frumoasa ... ... LOOOSERoooo ...... ma distreaza totusi TUPEUL deosebit pentru a vorbi despre subiecte pe care nu le cunosti ... nu ai copii si dai indicatii despre ce atitudine ar trebui sa aiba altii vis a vis de ei ... tu nu ai ce spune nu stii ce vorbesti ... ai mult mai multe avorturi decit copii (copii ai zero ) ... la 31 de ani traiesti cu un papagal doar pentru mincare si PU_A si crezi ca ai ce spune ... ... parerile tale sin tbune doar pentru parintii tai ... sa aiba saracii de ce sa se dea cu capul de pereti ca au crescut o defazata ca tine ... ... totusi, ti-ai pus dintii din fata ? ... ... ma feresc de rascracite ca tine, e de ajuns sa deschid usa de la masina si sar inauntru cu ''discursul'' pregatit ... costa si putin pe termen lung, ceva salam de mincare si bani sa-si plateasca chiria ... nu-i asa ? ...
|
||
|
marco918 Postat pe 20 Ianuarie 2010 21:38 |
||
Sa stii, ca nu o fac doar in pozitia "rascracit"... imi plac 69 si pe la spate mai mult! Si stiu bine si de ce iau salariu, nu iti voi spune ce servici am pt ca s-ar putea sa faci apoplexie. Si cred ca ai un inceput de Alzheimer sau alte probleme cu "hardul", ca prea uiti de la mana pana la gura ce iti spun... tot o tii pe a ta cu avorturile facute de mine, ca eu imi rascolesc mintea sa-mi amintesc vreun avort si nu reusesc. Deci se pare ca tu stii mai multe despre mine decat stiu eu... Off, mai omule, si ti-am mai spus si ca nu am nevoie sa-mi pun dinti (asa cum ti-oi fi pus tu, cu siguranta), ca eu am avut grija de ai mei! Iar parintii mei citesc ce scriu aici si rad de otravurile tale!
|
||
|
darksukkubus69 Postat pe 20 Ianuarie 2010 22:04 |
||
Vaai, tu ai confundat "ciocanul" cu papagalul??? Grav de tot, mai Marco, mai!
|
||
|
darksukkubus69 Postat pe 20 Ianuarie 2010 22:06 |
||
De la: darksukkubus69, la data 2010-01-20 22:04:33Sa stii, ca nu o fac doar in pozitia "rascracit"... imi plac 69 si pe la spate mai mult! Si stiu bine si de ce iau salariu, nu iti voi spune ce servici am pt ca s-ar putea sa faci apoplexie. Si cred ca ai un inceput de Alzheimer sau alte probleme cu "hardul", ca prea uiti de la mana pana la gura ce iti spun... tot o tii pe a ta cu avorturile facute de mine, ca eu imi rascolesc mintea sa-mi amintesc vreun avort si nu reusesc. Deci se pare ca tu stii mai multe despre mine decat stiu eu... ... siguuuuur .. sa nu imi spui unde lucrezi !!! ... de parca nu ar fi destul de clar !!! ... ... auzi, dar ti-a cerut cineva sa ne spui cu te calareste amantul ? ... sa inteleg ca porti si pampers ! ... ... inteleg ca e singurul domeniu care te intereseaza in viata ! ... ... ia spune tu, cine mai citeste ceea ce scrii ? ... la inceput a fost amantul ... acum au aparut si ''parintii'' ... ... miine cine mai vine ? ... bunicii ... si ... seful ... ... de avorturi nu eu am zis ci TU ... de aceea cred ca esti cel putin plecata cu sorcova sa iti permiti sa spui ceva despre copii ... dar tu continua ... ma distreaza cum te manifesti ...
|
||
|
marco918 Postat pe 20 Ianuarie 2010 22:16 |
||
De la: darksukkubus69, la data 2010-01-20 22:06:41Vaai, tu ai confundat "ciocanul" cu papagalul??? Grav de tot, mai Marco, mai! ... ciocan ? ... ... si tu esti ... nicovala ? ... ... cita poezie ! ... esti, saraca de tine, dezaxata rau de tot ... defect genetic ... ... ia zi ... cind o sa te paraseasca ''ciocanelul'' pentru alta, cine o sa iti plateasca chiria ? ... seful ? ... sau si el ti-a platit-o o perioada ? ... cind era nevasta-sa insarcinata ...
|
||
|
marco918 Postat pe 20 Ianuarie 2010 22:19 |
||
... scuze ... nu am confundat ''ciocanelul'' cu papagalul doar ca la un moment dat am scris gresit ... un loc de - cu un papagal ... trebuie sa citesti ca un papagal (itza ) ...
|
||
|
marco918 Postat pe 20 Ianuarie 2010 22:41 |
||
Ce urat, pampers... nu, dragutza, nu port decat tanga, de dantela, rosu, negru, leopard, cam astea ar fi preferintele mele... Tu esti ala care foloseste termeni precum "cracanat", "rascracit"... deci vad ca te intereseaza subiectul...deci uite, iti dau detaliile care te intereseaza. Si sa stii ca si eu calaresc nu numai "ciocanelul". Si nu stau nici cu chirie, am casa mea... Bunicii mei nu pot sa circule pe gheatza deci nu pot sa ma viziteze zilele astea, dar daca ar citi raspunsurile tale ar avea un motiv de haz... Cat despre sefi... nu amestec serviciul cu viata personala si nu consum nici chestii expirate. Iar te-a lovit amnezia, omule!... eu nu am ce pomeni despre avorturi, tu ai inceput cu ele. Te "distreaza" cum ma manifest eu? Ai ajuns sa copiezi ce spun eu??? Ia zi, nu-i asa ca ai vrea sa ma vezi "manifestandu-ma"? Hai zi, ca uite nu suntem decat noi doi aici...
|
||
|
darksukkubus69 Postat pe 20 Ianuarie 2010 23:45 |
||
De la: darksukkubus69, la data 2010-01-20 23:45:27Ce urat, pampers... nu, dragutza, nu port decat tanga, de dantela, rosu, negru, leopard, cam astea ar fi preferintele mele... Tu esti ala care foloseste termeni precum "cracanat", "rascracit"... deci vad ca te intereseaza subiectul...deci uite, iti dau detaliile care te intereseaza. Si sa stii ca si eu calaresc nu numai "ciocanelul". Si nu stau nici cu chirie, am casa mea... Bunicii mei nu pot sa circule pe gheatza deci nu pot sa ma viziteze zilele astea, dar daca ar citi raspunsurile tale ar avea un motiv de haz... Cat despre sefi... nu amestec serviciul cu viata personala si nu consum nici chestii expirate. ... pitzi ... hai nu ne mai povesti atit ... ne-am saturat de pozele tale, de serviciul tau, de salariul tau, de cum te calaresti, de cum ''produci'' tu, de ''ciocanele'' pe care le iei, de tzitzele tale, de frumusetea ta ravisanta si sanatatea absoluta de care dispui ... de toate ne-ai scris ... la superlativ, bineinteles ... CE TI-AM FACUT SA NE POVESTESTI SI DE CHILOTII TAI ? ... ceeeee ... ... stim ... sint frumosi, impunatori si se inchid cu fermoar la git !!! ... ... si sa stii ca nu e bine sa furi prelatele de la masinile vecinilor ... imprumuta-te si fa comanda la o pereche de chiloti xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxl ... sa dea domnul sa iti vina ... ... tot ne-ai facut curiosi ... pe cine mai ''calaresti' tu ? ... inteleg ca ''nu numai pe ciocanel'' ... eu ma multumesc cu ''nicovala'' mea ... nici nu imi doresc altceva ... ... nu iai chemat si pe bunici ? ... promite-mi ca o sa o faci imediat ce ii poti cara in spate ... nu pentru ca nu ai putea dar e gheatza jos ... ce denumire domne ... bunici ... tu ratezi posibilitatea sa fii considerate astfel vreodata ... iti spun eu, nu are rost !!! ... tu trebuie sa iti traiesti viata ''stralucitoare'' si da-le cu tifla prostanacilor aia batrini ... daca le-a placut sa fie bunici ! ... tu o sa fii o simpla BABA ... ... zi zau, ca nu te-ai folosit de nimeni sa capeti jobul la care prestezi acum ? ... zi zau, ca nu l-ai ajutat pe sef sa treaca peste perioada neagra cind ia fost nevasta gravida ? ... reao ... ... zi zau ca nu iai pus coarne concubinului ? ... fraiero ... ... zi zau, ca nu ai facut AVORTURI ? ... MINCINOASO ... ... vad ca te intereseaza parerea mea ! ...bine ... nu te mai fierb ! ... cum te ''manifestezi'' papusha ? ... povesteste, asa intre noi, ca tot am deviat de la subiect ... hai, fii o doamna pina la capat ... strigi, miorlai, grohai, dai din picioare ? ... spune ceva ce nu am mai auzit ... ... fii number one again ... ... aaaaa ... termenii de cracanata sau rascracita sint cei normali pentru o femeiusca care nu viseaza decit la ''ciocane'' ... si mincare ...
|
||
|
marco918 Postat pe 21 Ianuarie 2010 00:14 |
||
De la: darksukkubus69, la data 2010-01-10 19:31:49... Daca spun ca nu vreau, chiar nu am vrut niciodata, culmea este ca as putea sa fac pe banda rulanta.... ... recunosti acest fragment, molusca mea draga ? ... imi spui si mie cum poti STI ca poti face copii ''pe banda rulanta'' daca nu ai ramas insarcinata ? ... ... dar nu TU vrei, asa ca iai AVORTAT ... intelegi acum ? ... degeaba incerci sa pari cine nu esti ... esti o frustrata si o mincinoasa ... de ce iai avortat puishor ? ... nu vrei sa fii dependenta de ''ciocanel'' ? ... imi pare rau dar tu ti l-ai ales ... nu vrei sa fii la fel ca altele din jurul tau ? ... ti-e frica ca nu esti deloc asa de tare si mare asa cum te prostesti singura ? ... ITI ESTE TERIBIL DE FRICA DE TINE ... ai pierdut odata si acum crezi ca ai solutia ! ... te feresti de orice efort si de orice problema in viata privata ... asa ca preferi sa muncesti, sa maninci si sa te fu_i ... asta e viata ta !!! ... ... LOOOSERoooo ...
|
||
|
marco918 Postat pe 21 Ianuarie 2010 00:36 |
||
| Marco, psihologu lu'peste, pai mai bine pitzi decat toanta, cu o gramada de plozi dupa ea, rupta-n cur de saracie si cu un dobitoc de barbat (dar de, maritata) care s-o bata toata ziua-n gura.Si vezi ca o pitzi nu munceste! | ||
|
goanga2000 Postat pe 21 Ianuarie 2010 20:20 |
||
Pai Goango, genul ala de barbat de care zici tu e chiar Marco al nostru!
|
||
|
darksukkubus69 Postat pe 21 Ianuarie 2010 21:37 |
||
Mai Marco, am fost ocupata cu activitatile mele preferate, stii tu care, nebunaticule, nici n-am apucat sa vad ce ai mai aberat... Nu te mai inflama atata ca o sa pocnesti .... N-am facut decat sa-ti dau detaliile care te intereseaza... Tu ai pomenit de servici, de salarii, de frumusetze, de sanatate, de avorturi, de calarie etc, deci ti-am oferit amanuntele pe care TU le-ai vrut... Nu stau sa repet ce am mai spus... Mai vrei detalii in plus?... ca mai am. Te multumesti cu "nicovala" ta?! Aaaa, deci si tu esti "ciocanel", nebunaticule, stiam eu... Mie sa-mi fie frica de mine insami??? Ia zi nu sunt spitale de nebuni la tine acolo, ca ai avea mare nevoie de tratament... Oricum, poti sa-ti incepi crimele in serie la tine in oras, ca imediat ce o sa vad asta la stirile de la ora cinci, o sa stiu ca e vorba de tine!
|
||
|
darksukkubus69 Postat pe 21 Ianuarie 2010 21:46 |
||
De la: darksukkubus69, la data 2010-01-21 21:37:34Pai Goango, genul ala de barbat de care zici tu e chiar Marco al nostru! ... ... asa e, recunosc ... eu i-am rupt dintii din fata, fetei cu creierii in poza (adica dark) ...
|
||
|
marco918 Postat pe 22 Ianuarie 2010 01:55 |
||
De la: darksukkubus69, la data 2010-01-21 21:46:40Mai Marco, am fost ocupata cu activitatile mele preferate, stii tu care, nebunaticule, nici n-am apucat sa vad ce ai mai aberat... Nu te mai inflama atata ca o sa pocnesti .... N-am facut decat sa-ti dau detaliile care te intereseaza... Tu ai pomenit de servici, de salarii, de frumusetze, de sanatate, de avorturi, de calarie etc, deci ti-am oferit amanuntele pe care TU le-ai vrut... Nu stau sa repet ce am mai spus... Mai vrei detalii in plus?... ca mai am. Te multumesti cu "nicovala" ta?! Aaaa, deci si tu esti "ciocanel", nebunaticule, stiam eu... ... darky ... nu ai dat NIMIC, ai sugerat ... ... si nu se pune ... tu spui ca esti incredibil de frumoasa, 31 de ani, disponibila, productiva, extraordinar de sanatoasa, cu casa, salariu mare, servici fantastic, sef pe care il ignori profund, chilotei superbi (cu fermoar la git), concubin la scara care te calareste gratis, parinti care te sustin (in degradarea ta), te-ai oferit sa imi dai detalii despre cum te comporti in intimitate (nu ai putea sa imi trimiti un filmuletz?) ... ce mai imi poti spune ? ... descrierea ma duce cu gindul la sexy braileanca ... pe net ... ...dar eu, toma necredinciosul, cred ca esti urita, frustrata (probabil ai avut in tinerete vrun soc si te-ai hotarit sa te razbuni ca prostul pe sat prin tehnici de ''dezvoltare - prostire - personala''), cu un servici normal dar cu vise sa il schimbi imediat ce iti pui botox la buze, parintii se iau cu miinile de par dar nu indraznesc sa iti tulbure fragilul echilibru psihic in care traiesti, cu un concubin de tipul tau si care in lipsa de altceva (adica o alta gaina oparita ca si tine) si de o casa in care sa stea prefera sa te lasa sa crezi ca te admira ... cam asta cred eu ... poate exagerez ... ... intr-un fel te inteleg, esti o frustrata, care nu a inteles nimic din ce a patit, si care se chinuie sa supravietuiasca ''civilizat'' incercind sa socheze prin cinism, egoism, individualism, prostie ... e frumos sa ai copii, dar cu o mama ca tine ar trebuie sa fie dusi intr-un centru, saracii ... ... am o curiozitate ... tu, prietenul tau, parintii, bunicii tai sinteti credinciosi ? ... ce credeti despre romania si modul in care traiti ? ... cum crezi ca influenteaza atitudinea ta modul in care altii se comporta/gindesc cu/despre tine ? ... trecind peste aparente ...
|
||
|
marco918 Postat pe 22 Ianuarie 2010 02:21 |
||
... scuze, ''doamna'' goanga ... ... te uitasem ... in cazul particular si desperat pe care l-ai prezentat nu te pot ajuta ... probabil asta e nivelul maxim de barbat la care poti spera ... imi pare rau ... probabil ca iti este mai bine sa fii o pitzi ca sa iti platesti chiria, dar cauta totusi pe cineva cu care sa bei la batrinete cind or sa iti cada tzitzele in ciorba ... si sa ii spui saracului copil, scapat printre avorturi - vezi draga, ce inseamna sa nu stii sa alegi bine in viata ... ... daca eram o pitzi, acum eram departe, case, masini, miliardar la usa ... dar m-am sacrificat pentru tine, scumpule ... ... nici nevasta-mea nu munceste ... are o droaie de ''plozi'' ... dar nu o bat si nici nu o injur ... e chiar fericita cu ''plozii'' nostrii si prietenele ei ... ... sa fie tot o pitzi ? ... sau o toanta ? ...
|
||
|
marco918 Postat pe 22 Ianuarie 2010 02:31 |
||
|
Marco, familia pe care am descris-o mai sus e reprezentantiva pt fam cu gramezi de plozi, in Romania. N-ai observat ca astia care fac plozi pe banda rulanta sunt fie tigani, fie sectanti (si eventual ii intretine biserica lor) fie prea saraci cu duhul incat n-au auzit de contraceptie? Tu in ce categorie te incadrezi? Cat despre nevasta-ta, f rau ca nu munceste. Ca e fericita cu plozii si prietenii te cred, nu te-as fi crezut daca ziceai ca e fericita cu unu ca tine. E-ntretinuta si cu o gramada de plozi, deci asa-mi explic cum de nu ti-a dat un sut in cur pana acu. E mai degraba toanta decat pitzi ca sa-ti raspund la intrebare. Cat despre mine, nu-ti face griji, nu voi fi singura la batranete cand "titele o sa-mi cada in ciorba" . Mai bine ai grija de tine. Ca poate in cele din urma se satura si nevasta si plozii de tine si te lasa la batranete cu ochii in soare. |
||
|
goanga2000 Postat pe 24 Ianuarie 2010 10:08 |
||
Iar pofteste Marco la ciorba, ca sa vezi...
|
||
|
darksukkubus69 Postat pe 24 Ianuarie 2010 18:49 |
||
|
... gongutzo ... ce sa spun ? ... tigan nu stiam ca sint, sectant nici atit ... dar daca asta e cliseul pe care il ai despre aceste familii te las sa ma plasezi unde vrei tu ... ... sa poti dormi fericita ca ''exceptia'' confirma regula ... ... nevasta mea !!! ... femeia a facut o gramada de ''plozi'' (si inca arata foarte bine, chiar mai bine decit la inceput) ... de care sint indragostiti si vecinii ... normal ca trebuie sa o intretin ... ofticato ... sau era de preferat sa intretin una, ca multe din romania, care sa nu faca nimic ? ... sa imi spuna ca are tensiune la buric si vrea sa nasca numai prin cezariana ... la viena ! ... ... apropo, ''toanta'' e doctor in psihologia prescolarului (diploma nu e romaneasca ca sa mori de ciuda dar are tot 4 colturi) ... ii ajunge cit a muncit ca directoare de kindergarden ... ... eram sigur ca o musti ... ... stii ce imi spunea in copilarie ( ) o ruda trecuta prin viata ? ... tata, cind te insori nu cauta o femeie cu tzitze mari ca ii cad in ciorba dupa prima nastere ... si asa am facut ! ... ... sint multe ''doamne'' pentru care asta este un consideret ''secret'' cind spun ca nu vor copii ... ... mda, ''secrete'' barbatesti ... ![]() ... la batrinetze, cine stie ? ... semnale bune ar fi ... dar se poate intimpla orice ... dar sigur nu o sa stau cu niste ''termometre'' in ciorba ... ...
|
||
|
marco918 Postat pe 26 Ianuarie 2010 00:48 |
||
De la: darksukkubus69, la data 2010-01-24 18:49:28Iar pofteste Marco la ciorba, ca sa vezi... ... n-ai raspuns la intrebari ? ... ... raspunsurile erau mai interesante decit toata lauda ta de pina acum ...... cit merge ''ciorba'' ta ? ... 50 ? ... sau mai putin ...
|
||
|
marco918 Postat pe 26 Ianuarie 2010 00:50 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Aveti arsuri si crampe la stomac???? | 13 | De la: Barbie30 6 August 2010 21:03 |
| Femei singure | 60 | De la: kudika_2629 11 Februarie 2013 13:49 |
| "Legi scrise care permit agresarea femeilor": | 2 | De la: Tharr 9 Mai 2011 10:06 |
|
|
||
| school time...... | 22 | De la: cinderella 18 Mai 2009 00:58 |
| Top "n" lucruri rãutãcioase pe care le fac femeile bãrbaþilor! | 36 | De la: elenutza121 24 Ianuarie 2010 17:07 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.