Setari Cookie-uri

toata viata fara copii ?

Continuati .... ahhh, ce-mi place...
darksukkubus69
Postat pe 5 Februarie 2010 12:58
... ... te recunosti dankur ? ...

ADHD tulburarea ''copiilor'' moderni

Daca in urma cu cativa ani ADHD era cotat cu o prevalenta de 6-8% in randul populatiei de copii, astazi cifrele indica un procent de 17%, conform profesorului doctor Mircea Tiberiu, presedintele Societatii Nationale de Neurologie si Psihiatrie a Copilului si Adolescentului din Romania.

Un prim pas spre ameliorare este cunoasterea acestei stari de catre parinti si familie, pentru a se reusi o interventie precoce.

marco918
Postat pe 5 Februarie 2010 13:01
Dupa ce ca esti incoerent, habar nu ai sa scrii si sa citesti... Mai degraba te recunosc pe tine in ceea ce zici...
darksukkubus69
Postat pe 5 Februarie 2010 18:01
De la: one_size, la data 2010-02-05 11:51:53
De la: woman33, la data 2010-02-05 01:36:25
De la: witcher, la data 2010-01-17 12:20:30 (..) orice cretina, oricind, poate face un copil si mai apoi sa se bata cu pumnu'-n piept de mare realizare.

Personal, detest copiii, in special pe cei mici. Prefer sa am o haita de animale care sa manince cu mine din farfurie in locul unui singur copil. Rostul meu in viata ca femeie e ceva asupra caruia prefer sa decid singura.

de acord 100% !!!

Chiar daca n-am nicio problema cu cei care nu vor sa faca copii, nu pot fi de acord cu ce e scris mai sus. Este in extrema ailalata fata de ce spune marco (alt nebun cu idei putine da foarte fixe)
E socant sa spui ca preferi sa mananci cu haita de animale decat cu un singur copil. Inseamna ca ceva te-a facut sa urasti oamenii deci ai o problema serioasa la mansarda.
goanga2000
Postat pe 5 Februarie 2010 19:36
De la: marco918, la data 2010-02-05 13:01:24... ... te recunosti dankur ? ...

Daca in urma cu cativa ani ADHD era cotat cu o prevalenta de 6-8% in randul populatiei de copii, astazi cifrele indica un procent de 17%, conform profesorului doctor Mircea Tiberiu, presedintele Societatii Nationale de Neurologie si Psihiatrie a Copilului si Adolescentului din Romania.

Un prim pas spre ameliorare este cunoasterea acestei stari de catre parinti si familie, pentru a se reusi o interventie precoce.

si de unde e citatul?
greierash_is_back
Postat pe 5 Februarie 2010 20:21
one_size, doamna "mama" poate nu dorea sa fie OBLIGATA de sistem sa pastreze copilul. Daca ma avorta, era dreptul ei, crezi ca eram afectata in vreun fel la ora actuala?

Neuronul tau agitat a inteles gresit ca nu mi-as iubi propriul copil odata ce l-am scos din mine ! Dar eu incerc sa nu ajung acolo. Adica sa-l fac. Numai cand il aud pe ala mic de la apart. de sub mine cum urla ca descreieratul la 12 noaptea, mi-e sa nu comit ceva demn de stirile de la ora 5. Deci scuteste-ma cu plozii, k?
Mai bine sa am un husky pufos si scump langa mine pe canapea decat un bebe crizat..

acuma hai, vomita indignarea din tine
woman33
Postat pe 5 Februarie 2010 22:47
Desi... cred ca prefer un pitbull, mai degraba... si l-as hrani cu carnea anumitor specimene, daca as putea...
darksukkubus69
Postat pe 5 Februarie 2010 23:41
De la: woman33, la data 2010-02-05 22:47:27one_size, doamna "mama" poate nu dorea sa fie OBLIGATA de sistem sa pastreze copilul. Daca ma avorta, era dreptul ei, crezi ca eram afectata in vreun fel la ora actuala?

Neuronul tau agitat a inteles gresit ca nu mi-as iubi propriul copil odata ce l-am scos din mine ! Dar eu incerc sa nu ajung acolo. Adica sa-l fac. Numai cand il aud pe ala mic de la apart. de sub mine cum urla ca descreieratul la 12 noaptea, mi-e sa nu comit ceva demn de stirile de la ora 5. Deci scuteste-ma cu plozii, k?
Mai bine sa am un husky pufos si scump langa mine pe canapea decat un bebe crizat..

... femeie ...ai probleme mari la mansarda ... ca si darkur ...

... spui - ''Daca ma avorta, era dreptul ei, crezi ca eram afectata in vreun fel la ora actuala?'' ... tu nu mai erai afectata (???) dar faptul ca nu a facut-o (obligata de sistem ?) ii afecteaza pe altii ... si inteleg ca greseala este tot a ei ca te-a nascut cam defazata ? ... pacat ca nu a nascut vreunul dintre fratii sau surorile tale care nu au mai avut aceasta sansa ... dar dupa cum te exprimi imi dau seama ce ''familie'' ai !!! ... doamne, fereste de sclerozati ...

... TU NU ITI VEI IUBI COPILUL ... NU AI SENTIMENTE UMANE ... te conduc doar simturile - foame, sete, dorinta de sex, impanate cu ceva cuvinte frumoase invatate din reviste ... vei face un ''experiment'' sa vezi cum este si atita tot ... pentru ca si el, ca si tine, va tipa cind este mic ... asa sint copii ... asa am fost toti ... el saracul va fi doar un accesoriu cu care sa il pacalesti pe viitorul barbat ca sa te intretina ... poate pina la urma preferi ciinele pentru totdeauna ...

... nevasta-mea e psiholog ... imi spune ca manifestati PARANOIA ... chiar si daca glumiti prin afirmatiile voastre ... munciti mai putin ... stati mai mult in natura ... reduceti-va pretentiile ... altfel nu o sa apucati pensia ...
marco918
Postat pe 6 Februarie 2010 01:46
De la: darksukkubus69, la data 2010-02-05 23:41:58 Desi... cred ca prefer un pitbull, mai degraba... si l-as hrani cu carnea anumitor specimene, daca as putea...

... cred ca s-ar hrani cu parti din corpul tau ... nu cred ca ai observa !!! ... pina la urma cred ca o sa ajungi la Balaceanca ... prea te ''deranjeaza'' multi in jurul tau ... si o sa te deranjeze tot mai mult ...
marco918
Postat pe 6 Februarie 2010 01:47
De la: greierash_is_back, la data 2010-02-05 20:21:22

si de unde e citatul?

... e o boala ... era si inainte dar sa inmultit mai nou ... se mai numeste si boala copiilor singuri (prin alte tari) ... continuata si dupa perioada tineretii poate duce la forme grave ... cu consecinte grave ... darkur prezinta unele semne ...

marco918
Postat pe 6 Februarie 2010 01:49
De la: goanga2000, la data 2010-02-05 19:36:09
De la: one_size, la data 2010-02-05 11:51:53
De la: woman33, la data 2010-02-05 01:36:25
De la: witcher, la data 2010-01-17 12:20:30 (..) orice cretina, oricind, poate face un copil si mai apoi sa se bata cu pumnu'-n piept de mare realizare.

Personal, detest copiii, in special pe cei mici. Prefer sa am o haita de animale care sa manince cu mine din farfurie in locul unui singur copil. Rostul meu in viata ca femeie e ceva asupra caruia prefer sa decid singura.

de acord 100% !!!

Chiar daca n-am nicio problema cu cei care nu vor sa faca copii, nu pot fi de acord cu ce e scris mai sus. Este in extrema ailalata fata de ce spune marco (alt nebun cu idei putine da foarte fixe)
E socant sa spui ca preferi sa mananci cu haita de animale decat cu un singur copil. Inseamna ca ceva te-a facut sa urasti oamenii deci ai o problema serioasa la mansarda.

... goango ... ai incurcat-o ... ti-ai pus paie in cap ... ooff, ce bine ca esti intre noi ... sfinta normalitate ... ... astea sint ''femeile'' de astazi ... emancipate ...

... niciodata in 20 de ani de strainatate nu mi-a fost dat sa aud/citesc atitea declaratii pline de URA la adresa copiilor (ceva glume am mai auzit) ... daca unele nu vor sa auda de copii, altele mai accepta insa cu mari rezerve ... ca si cum ar vorbi de kkt-uri de pe strada ... fetelor v-ati pierdut instinctele ... asta inseamna ca sinteti pe duca ... nu aveti viitor ...
marco918
Postat pe 6 Februarie 2010 02:33
De la: witcher, la data 2010-01-17 12:20:30

wtf ??

fluturas_
Postat pe 6 Februarie 2010 02:39
De la: woman33, la data 2010-02-05 22:47:27

esti distrusa...
fluturas_
Postat pe 6 Februarie 2010 02:41
... am gasit ceva interesant referitor la viitor ... ... 2020-2030 ... ca miine nu-i poimiine ...

COMUNICAT DE PRES�
(30 octombrie 2008)

REF: Conferin�a de pres� a pre�edintelui Rom�niei, Traian B�sescu

�Bun� seara,

........

A� vrea s� �ncep prin a v� ruga s� v� imagina�i Rom�nia anului 2020-2030, o Rom�nie care nu arat� bine deloc, o Rom�nie care ar ar�ta cam a�a, �i o spun cu toat� responsabilitatea: o Rom�nie cu o for�� de munc� slab �i mediu calificat�, o Rom�nie �n care am avea un medic la 500.000 de locuitori, poate 400.000, o Rom�nie �n care oamenii ar veni din mediul rural tocmai �n re�edin�a de jude� ca s� g�seasc� asisten�a medical�, o Rom�nie care, dup� ce a pierdut p�n� �n prezent 1,5 milioane de locuitori, continu� descre�terea popula�iei c�tre 17-18 milioane de locuitori, o Rom�nie �n care, dac� te duci la ghi�eul unei institu�ii publice, nu se uit� nimeni la tine f�r� s� �i dai ni�te avantaje consistente �n bani sau �n natur�. Aceasta ar fi proiec�ia Rom�niei, dac� nu ne stabilim priorit��ile, .... Spun acest lucru, fac acest tablou, nu pentru a �nsp�im�nta pe cineva, ci pentru a ar�ta posibile evolu�ii, ...

Cei mai valoro�i profesori universitari sunt departe de Rom�nia ast�zi, predau �n universit��i str�ine, profesorii din licee, cei de englez�, de informatic�, sunt de mult �n sectorul privat �i putem discuta �i despre cei care predau matematic� sau fizic�. Medicii din Rom�nia, ast�zi, sunt �ntr-un proces de exod c�tre alte state din Uniunea European�, iar descre�terea popula�iei este o realitate, sistemul birocratic din Rom�nia este, de asemenea, o realitate; sigur, nu o realitate, o realitate care este departe de imaginea pe care am proiectat-o pentru anul 2020-2030-2050. ...

F�r� reforma �n educa�ie, �n s�n�tate �i �n administra�ia public�, Rom�nia nu are �anse s� evolueze pozitiv. De fapt, lipsa unor reforme consistente �n educa�ie, s�n�tate �i �n zona de stimulare a natalit��ii afecteaz� chiar fibra na�iunii.

http://www.presidency.ro/?_RID=det&tb=date&id=10393&_PRID=lazi

... mai are multe informatii interesante dar cine sa le citeasca ... can-canul e mai interesant ... educatie adevarata ...
marco918
Postat pe 6 Februarie 2010 03:13
Marco, daca nevasta-ta e psiholog si sta cu unul ca tine...inseamna ca degeaba e psiholog... Cainele pitbull pe care mi l-as lua l-as hrani cu specimene ca tine si cu plozii lor (mai ales)... Ma deranjeaza cei ca tine din jurul meu, asa este...
darksukkubus69
Postat pe 6 Februarie 2010 09:42

"Personal, detest copiii, in special pe cei mici. Prefer sa am o haita de animale care sa manince cu mine din farfurie in locul unui singur copil. Rostul meu in viata ca femeie e ceva asupra caruia prefer sa decid singura. Personal, mi se pare ca cele care urla sus si tare ca "nu esti femeie pina la capat..." etc nu au alta modalitate de a iesi in fata pe planul realizarilor decit sa trinteasca un plod , astfel considerind ca rostul lor pe pamint e taman bine implinit. "

Normal...spune-mi cu cine-ti place sa te'nsotesti sa-ti spun cine esti !!!!
cristinxxx
Postat pe 6 Februarie 2010 10:18
De la: marco918, la data 2010-02-06 01:49:35

si de unde e citatul?

... e o boala ... era si inainte dar sa inmultit mai nou ... se mai numeste si boala copiilor singuri (prin alte tari) ... continuata si dupa perioada tineretii poate duce la forme grave ... cu consecinte grave ... darkur prezinta unele semne ...

pisi...eu te-am intrebat de unde-i citatul!incearca sa raspunzi din nou!
greierash_is_back
Postat pe 6 Februarie 2010 11:05
Pai nu vezi ca nu poate sa raspunda vreunei intrebari?! Are o singura placa... si aia stricata!
darksukkubus69
Postat pe 6 Februarie 2010 12:05
De la: greierash_is_back, la data 2010-02-06 11:05:02
De la: marco918, la data 2010-02-06 01:49:35

si de unde e citatul?

pisi...eu te-am intrebat de unde-i citatul!incearca sa raspunzi din nou!

... pisi ... da un copy la titlu si apoi paste pe google ... easy ...
marco918
Postat pe 6 Februarie 2010 12:52
De la: darksukkubus69, la data 2010-02-06 12:05:10Pai nu vezi ca nu poate sa raspunda vreunei intrebari?! Are o singura placa... si aia stricata!

... intrebari ??? ... ... tu stii ce sint alea ? ... ce faci daca ai avea ''scula'' prietenului tau ? ... ce religie practica (sau practica) tu si familia ta ? ... ce valori ai in viata ? ... cum vezi viitorul tau ? ... cum crezi ca esti vazuta si tratata de altii in conditiile in care ai mentalitatea pe care o afisezi ? ... astea sint intrebari !!! ... unele ... pe care le-ai primit in timp si la care nu ai raspuns nici macar pentru tine ... dar de unde nu e, nici d-zeu nu cere ...

... placa PARANOICA o ai tu ... nu vrei copii ... stim asta ... culmea ca neuronul nu stie sa dea si explicatii ... asa se manifesta PARANOIA ...
marco918
Postat pe 6 Februarie 2010 12:59
De la: darksukkubus69, la data 2010-02-06 09:42:38Marco, daca nevasta-ta e psiholog si sta cu unul ca tine...inseamna ca degeaba e psiholog... Cainele pitbull pe care mi l-as lua l-as hrani cu specimene ca tine si cu plozii lor (mai ales)... Ma deranjeaza cei ca tine din jurul meu, asa este...

... psihologii sint incintati ca reusesc sa prinda, macar pe net, PARANOICI ca tine ... ... vei fi subiect de practica ...

... cine din jurul tau nu te deranjeaza, scumpo ? ... exista cineva care nu te deranjeaza ? ... ce te faci peste 20-30 de ani cind o sa iti vina un doctor tigan (sau indian, pakistanez,...)acasa sa iti ia tensiunea ? ... ... si pleaca cu jumate din pensia ta ? ... ... ce o sa ii mai spui ? ... daca o sa inteleaga romaneste ... ... aleluia ... esti DUSAaaaaaaaaaaaaa ...
marco918
Postat pe 6 Februarie 2010 13:06
De la: woman33, la data 2010-02-05 22:47:27one_size, doamna "mama" poate nu dorea sa fie OBLIGATA de sistem sa pastreze copilul. Daca ma avorta, era dreptul ei, crezi ca eram afectata in vreun fel la ora actuala?

super filozofie de viata, stii ce mi-ar place? sa va vad pe voi astea care tipati ca nu va doriti copii, cum veti fi pe la 70-80 de ani! Va spun eu, niste uscaturi, acrituri suparate pe viata care nu le-a oferit decat satisfactii materiale si atat...sau poate nici alea!
PS. nu va chinuiti sa-mi raspundeti,nu intru in polemici de doi bani, doar ca mi s-a parut strigator la cer sa spui ca preferi un caine in defavoarea unui copil
miss_darine
Postat pe 6 Februarie 2010 13:10
De la: cristinxxx, la data 2010-02-06 10:18:08
"Personal, detest copiii, in special pe cei mici. Prefer sa am o haita de animale care sa manince cu mine din farfurie in locul unui singur copil. Rostul meu in viata ca femeie e ceva asupra caruia prefer sa decid singura. Personal, mi se pare ca cele care urla sus si tare ca "nu esti femeie pina la capat..." etc nu au alta modalitate de a iesi in fata pe planul realizarilor decit sa trinteasca un plod , astfel considerind ca rostul lor pe pamint e taman bine implinit. "

Normal...spune-mi cu cine-ti place sa te'nsotesti sa-ti spun cine esti !!!!

marco918
Postat pe 6 Februarie 2010 13:10
De la: darksukkubus69, la data 2010-02-06 09:42:38Marco, daca nevasta-ta e psiholog si sta cu unul ca tine...inseamna ca degeaba e psiholog... Cainele pitbull pe care mi l-as lua l-as hrani cu specimene ca tine si cu plozii lor (mai ales)... Ma deranjeaza cei ca tine din jurul meu, asa este...
Da tie-ti plac OAMENII !!!
cristinxxx
Postat pe 6 Februarie 2010 13:29
De la: darksukkubus69, la data 2010-02-06 12:05:10Pai nu vezi ca nu poate sa raspunda vreunei intrebari?! Are o singura placa... si aia stricata!

eu zic ca e dentara
woman33
Postat pe 6 Februarie 2010 13:52
Nici macar dentara nu cred ca e...
O sa va raspund nitzel mai tarziu, va fi cam mult de scris, dar nu ma pot abtine... acum am ceva mai important de facut.
darksukkubus69
Postat pe 6 Februarie 2010 14:03
De la: marco918, la data 2010-02-06 01:46:21
... spui - ''Daca ma avorta, era dreptul ei, crezi ca eram afectata in vreun fel la ora actuala?'' ... tu nu mai erai afectata (???) dar faptul ca nu a facut-o (obligata de sistem ?) ii afecteaza pe altii ... si inteleg ca greseala este tot a ei ca te-a nascut cam defazata ? ... pacat ca nu a nascut vreunul dintre fratii sau surorile tale care nu au mai avut aceasta sansa ... dar dupa cum te exprimi imi dau seama ce ''familie'' ai !!! ... doamne, fereste de sclerozati ...
... nevasta-mea e psiholog ...

deja ma plictisesti serios...
tu ai raspuns la orice, ca un maniac..
pai cum ii afecteaza "pe altii" faptul ca sistemul comunist i-a interzis sa avorteze, mai draga, de vreme ce eu oricum n-o sa-mi duc "specia" mai departe, deci impactul meu la capitolul asta va fi zero?
si daca ai ajuns sa te legi de familiile oamenilor (despre care repet, nu stii nimic) atunci ma cobor la un nivel aproape de zero absolut sa mai vorbesc cu tine. imi pare rau.

si vad ca ai ceva cu un anume darkur, inca nu am verificat sa vad daca exista cu adevarat sau e efectul pastilelor de pranz si seara

si ca sa fiu evil pana la capat ... mai in gluma mai in serios... acum realizez cum ti-ai gasit perechea, erai in trecere pe la cabinet pentru o programare, asa-i? hai fii sincer, nu e nimic rusinos in asta. :)))
woman33
Postat pe 6 Februarie 2010 14:04
Mai degraba sunt colegi de camera la ospiciu... Unii se cred Napoleon, Eminescu, altii psihologi...
darksukkubus69
Postat pe 6 Februarie 2010 17:32
Nu draga, eu sunt aia cu care are ceva... dar acum inca invata alfabetul si nu stie sa scrie...
darksukkubus69
Postat pe 6 Februarie 2010 17:34
De la: woman33, la data 2010-02-06 14:04:53
De la: marco918, la data 2010-02-06 01:46:21
... nevasta-mea e psiholog ...

deja ma plictisesti serios...
tu ai raspuns la orice, ca un maniac..
pai cum ii afecteaza "pe altii" faptul ca sistemul comunist i-a interzis sa avorteze, mai draga, de vreme ce eu oricum n-o sa-mi duc "specia" mai departe, deci impactul meu la capitolul asta va fi zero?
si daca ai ajuns sa te legi de familiile oamenilor (despre care repet, nu stii nimic) atunci ma cobor la un nivel aproape de zero absolut sa mai vorbesc cu tine. imi pare rau.

si vad ca ai ceva cu un anume darkur, inca nu am verificat sa vad daca exista cu adevarat sau e efectul pastilelor de pranz si seara

si ca sa fiu evil pana la capat ... mai in gluma mai in serios... acum realizez cum ti-ai gasit perechea, erai in trecere pe la cabinet pentru o programare, asa-i? hai fii sincer, nu e nimic rusinos in asta. :)))

... papusha ... pe vremea sistemului comunist eram pe la liceu ( ) si aveam de pregatit examene (daca stii ce sint alea) ... iti faci iluzii daca crezi ca esti mai ''actuala'' deict mine ... diferenta dintre noi (voi doua si eu) este ca eu dupa revolutie am plecat afara si nu m-am mai intors decit sa iau pulsul natiunii ... asa ca acum pot face COMPARATII pertinente si obiective ... nu ma pot compara niciodata cu niste frustrate ca voi care va traiti viata in borcanelul vostru si in care televizorul este singura legatura cu ''realitatea'' ...

... asa cum am mai spus ... asa cum se face si in studiile de marketing, nu este nevoie sa cunosti personal un om sau o grupa de oameni ... e suficient sa le studiezi atitudinile si opiniile ca sa ii incluzi sau excluzi din diverse categorii ... iar cind ai fapte la indemina e si mai concludent ... deci, nimic personal ... dar nu e nevoie de multa analiza ca sa ii spui criminal unui om care a omorit alt om ... in schimb e nevoie de multa experienta ca sa intelegi cauzele pentru care a facut-o ... pentru ca sa nu se mai repete sau macar sa tinda spre minim ... in cazul vostru e clar ca intervin cauze patologice si nu au explicatii logice ... e pur si simplu FRICA ...

... stiu ca femeile sufera foarte mult in momentul in care fac un avort ... stiu de la diverse femei ... sint un bun ascultator si inteleg printre cuvinte ... dar voi doua sinteti in caz aparte ... si va intreb ... ce simtiti (nu fizic) cind copilul vostru nenascut e scos bucati din voi ? ... pe cine credeti ca va razbunati cind faceti avort sau cind va indopati cu anticonceptionale ? ...
marco918
Postat pe 6 Februarie 2010 23:20

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Decodificarea Dinamicii in Cuplu 31 De la: BEL_AMY1 22 Ianuarie 2011 17:09
Nu credeti ca uneori fetele care arata bine traiesc o drama? 403 De la: kudika081126 14 Aprilie 2010 02:43
relatiile cu socrii 15 De la: dusmanu_lu_Celina 14 Noiembrie 2010 05:57
Din iubire nu se moare 6 De la: kudika106963 18 Ianuarie 2010 03:41
poveste de viata... 25 De la: o_inima_pustie 8 Februarie 2009 09:28