Mai multe
| auuu bai marco esti bogat,,imi dai si mie niste tichinei ca sunt pe zero veree | ||
|
thadoog Postat pe 26 Ianuarie 2010 00:51 |
||
|---|---|---|
De la: thadoog, la data 2010-01-26 00:51:41auuu bai marco esti bogat,,imi dai si mie niste tichinei ca sunt pe zero veree ... ce's aia tichinei ? ... ...
|
||
|
marco918 Postat pe 26 Ianuarie 2010 00:53 |
||
De la: marco918, la data 2010-01-26 00:53:35bistari,,gologani,,parale ,,,,,,,baniiiiiiiiiiiiiiDe la: thadoog, la data 2010-01-26 00:51:41auuu bai marco esti bogat,,imi dai si mie niste tichinei ca sunt pe zero veree |
||
|
|
||
|
thadoog Postat pe 26 Ianuarie 2010 00:55 |
||
De la: thadoog, la data 2010-01-26 00:55:42De la: marco918, la data 2010-01-26 00:53:35bistari,,gologani,,parale ,,,,,,,baniiiiiiiiiiiiiiDe la: thadoog, la data 2010-01-26 00:51:41auuu bai marco esti bogat,,imi dai si mie niste tichinei ca sunt pe zero veree ... aaaaa ... slabe sperante ... dar iti pot imprumuta niste kinderi pina la 18 ani !!! ... cind te plictisesti de ei ...
|
||
|
marco918 Postat pe 26 Ianuarie 2010 00:58 |
||
| Ba ti-am raspuns chiar de doua ori... raspunsurile au disparut de ambele dati... poate nu ti-au convenit tie si ai facut sa dispara... mai am si altele de facut decat sa-ti raspund tie acelasi lucru de mai multe ori. Ciorba mea? E foarte buna ciorba mea.... | ||
|
darksukkubus69 Postat pe 26 Ianuarie 2010 23:05 |
||
De la: darksukkubus69, la data 2010-01-26 23:05:07Ba ti-am raspuns chiar de doua ori... raspunsurile au disparut de ambele dati... poate nu ti-au convenit tie si ai facut sa dispara... mai am si altele de facut decat sa-ti raspund tie acelasi lucru de mai multe ori. Ciorba mea? E foarte buna ciorba mea.... ... ... tot o pitzi ramii ...
|
||
|
marco918 Postat pe 27 Ianuarie 2010 00:48 |
||
De la: paula27, la data 2010-01-10 10:29:00De la: scorpio67, la data 2009-10-11 09:34:43fDe la: inamina, la data 2009-10-09 09:59:23Vai fetelor da ce rele sunteti. Daca oamenii nu simt nevoia de a avea copii, de ce sa i judecam noi? Cine stie ce experiente nefericite au avut ei ca copii, cine stie care este defapt motivatia lor. Eu cred ca nu e dreptul nimanui sa i judece. Pentru cine si i doreste, copiii pot fi o binecuvantare, cine nu si i doreste mai bine nu i face, ca sa nu i chinuie.Suntem toti diferiti, si ne dorim chestii diferite de la viata, nu inseamna ca unii sunt mai buni doar pentru ca isi doresc copii, si altii "nici nu se pot numi oameni"... Pitzi nu mai da sfaturi in necunostintza de cauza .Ma chnui de 5 ani sa fac un copil si nimic si nimeni nu pot inlocui bebe care mi-a murit anul trecut asa ca baga-ti in dosul ala de pipitza sfaturile alea de 2 bani.Habar nu ai cat de minunat e sa vezi ca iese din tine o asa creatura perfecta si minunata cum e un copil.Ce sa stie o redusa ca tina si compania?
|
||
|
Postat pe 27 Ianuarie 2010 21:33 |
||
Bre Marco...ai dreptate, eu tot eu raman... nu ma afecteaza cu nimic (spre ciuda ta) parerile tale... viata mea continua asa cum vreau eu si nu cum ar vrea cei ca tine. In schimb, s-ar putea sa ratez ceva combinatii profitabile daca mai irosesc mult timp bagandu-ma in seama cu tine...
|
||
|
darksukkubus69 Postat pe 27 Ianuarie 2010 21:50 |
||
De la: adina_black, la data 2009-10-21 20:49:51De la: princesa_j, la data 2009-10-21 15:47:37Asa este DayC... Si sincer... esti o NOROCOASA ca l-ai gasit.... Si speer sa fie ACEL ADEVARAT... stii cum se zice.... "forever"... Pentru ca, multi traiesc acea "euforie" de la inceput, care este confundata cu dragostea ADEVARATA.... AHH, si da... ooo da, maare dreptate ai, in tara noastra indiscretiile , rautatile, mai mult! invida este la ordinea zilei.... Pacat... Daca am fi BUNI, poate lumea ar fi altfel...... ADICA? ce vrei sa zici? cu "ca m-am ratacit"? |
||
|
princesa_j Postat pe 28 Ianuarie 2010 18:38 |
||
De la: darksukkubus69, la data 2010-01-27 21:50:57Bre Marco...ai dreptate, eu tot eu raman... nu ma afecteaza cu nimic (spre ciuda ta) parerile tale... viata mea continua asa cum vreau eu si nu cum ar vrea cei ca tine. In schimb, s-ar putea sa ratez ceva combinatii profitabile daca mai irosesc mult timp bagandu-ma in seama cu tine... ... pitzi ... sint convins ca vei continua sa faci si sa te comporti asa cum te-ai comportat si pina acum ... nu ma indoiesc ca lupul isi schimba NARAVUL de dragul meu ... dar am insistat ca sa iti aduci aminte peste niste ani ca cineva a incercat sa te ajute ... ''combinatiile'' profitabile de astazi sau de ieri te ajuta cu ceva ? ... oricum ai devenit o nimfomana frustrata care si-a atrofiat complet calitatile feminine ... o USCATURA GOALA in interior ... iti bati joc de corpul tau, de timpul tau, de parintii si bunicii tai ... ... LOOOOSERoooo ... continua sa iti plimbi ciinele si ''prietenul'' prin parc ... la 31 de ani ...
|
||
|
marco918 Postat pe 29 Ianuarie 2010 02:49 |
||
Bre Marco, eu nu am naravuri, nu prea vad cu ce a vrut "cineva sa ma ajute" si da, "combinatiile profitabile" chiar imi folosesc (da' nu pricepi tu asta). Cauta definitia cuvantului "nimfomanie", iar frustrarea... nu cunosc despre ce vorbesti. Calitatile mele feminine le utilizez, n-avea tu grija, asa cum trebuie. Iar la 31 de ani fac ceea ce vreau eu sa fac, nu ceea ce as fi obligata sa fac daca m-as lua dupa tine.
|
||
|
darksukkubus69 Postat pe 29 Ianuarie 2010 13:12 |
||
De la: darksukkubus69, la data 2010-01-29 13:12:16Bre Marco, eu nu am naravuri, nu prea vad cu ce a vrut "cineva sa ma ajute" si da, "combinatiile profitabile" chiar imi folosesc (da' nu pricepi tu asta). Cauta definitia cuvantului "nimfomanie", iar frustrarea... nu cunosc despre ce vorbesti. Calitatile mele feminine le utilizez, n-avea tu grija, asa cum trebuie. Iar la 31 de ani fac ceea ce vreau eu sa fac, nu ceea ce as fi obligata sa fac daca m-as lua dupa tine. ... pitzi ... calitatile tale feminime actuale sint SEXUL ... in aceste conditii si o vaca este la fel de mai interesanta ca si tine ... pina cind naste ... apoi devine mai valoroasa decit tine ... ... o femeie care isi neaga singura calitate feminina este ca o SCINDURA ... ... nu te incinta ca reusesti (sau asa vrei sa dai impresia) sa ai partener de sex ... orice RASCRACITA reuseste asta ... ... intre curvele de pe centura si tine e o singura diferenta ... alea sint SINCERE si NU AU ALTERNATIVA ...
|
||
|
marco918 Postat pe 29 Ianuarie 2010 13:27 |
||
Pai si eu sunt foarte sincera, fac tot ce fac de placere, nu-mi amintesc sa nu fi fost sincera... Am inteles: pt tine singura calitate FEMININA este fatatul (pe banda, eventual)... ca de aia vorbesti de "vaci"... si eu le intalnesc zilnic, din pacate...
|
||
|
darksukkubus69 Postat pe 29 Ianuarie 2010 21:46 |
||
De la: darksukkubus69, la data 2010-01-29 21:46:33Pai si eu sunt foarte sincera, fac tot ce fac de placere, nu-mi amintesc sa nu fi fost sincera... ... cu deosebit regret trebuie sa te informez ca SINGURA calitate (daca se poate spune asa) a unei femei este intradevar ''fatatul'' ... pentru care femeiele sint si trebuie sa fie respectate (de altfel si ele pot cara pietre, juca fotbal, box, sofa, bea bere, ara cimpul, lua parte la razboaie, rigii, ... orice) ... faptul ca tu iti ignori si urasti aceasta calitate arata ca nu mai esti o FEMEIE ... si nici macar un om normal ... esti o simpla CIRPA cu care se sterge cine apuca (fie ca apuca sa iti spuna ce vrei sa auzi, sau te momeste cu bani, sau cu ceva ''profit'', sau ... ) fara complicatii ... ... intr-un fel, pacat de toti maimutoii(exagerez) care compun lantul tau genealogic ... toate eforturile lor, in conditii mult mai proaste decit ale tale, se termina la ... tine ... de aceea iti meriti numele de LOOOSERa ... ... tu nu esti sincera ... nu sochezi pe nimeni cu ''sinceritatea'' ta cind spui ca nu vrei copii ... sochezi prin AGRESIVITATEA (inconstienta sau nu) cu care ignori normalitatea ... nu as vrea niciodata sa stiu cum ai ajuns in halul asta ... |
||
|
marco918 Postat pe 31 Ianuarie 2010 04:36 |
||
De la: marco918, la data 2010-01-31 04:36:48De la: darksukkubus69, la data 2010-01-29 21:46:33Pai si eu sunt foarte sincera, fac tot ce fac de placere, nu-mi amintesc sa nu fi fost sincera... E a 2-a oara cand trebuie sa te aprob in totalitate.
|
||
|
Postat pe 31 Ianuarie 2010 12:03 |
||
Scorpio, nu-mi amintesc sa te fi bagat in seama, dar pot sa-ti recomand calduros sa te combini cu Marco... cred ca veti "fata" impreuna ceva de toata "frumusetea" ... banuiesc ca stiti cum sa procedati in acest scop... sau va trebuie niste lectii?! Marco draga, nu pot decat sa ma gandesc ce fraiera trebuie sa fie nevasta-ta ca sta cu unul ca tine, ca probabil ca tot asa consideri si in cazul ei, ca singura calitate e "fatatul"... Si chiar sunt sincera, baiatule, ceea ce spun chiar gandesc, spre deosebire de altii... iar daca sochez cu ceva... pai sa stii ca nici macar la basca nu ma doare de altii.
|
||
|
darksukkubus69 Postat pe 31 Ianuarie 2010 17:05 |
||
De la: darksukkubus69, la data 2010-01-31 17:05:47Scorpio, nu-mi amintesc sa te fi bagat in seama, dar pot sa-ti recomand calduros sa te combini cu Marco... cred ca veti "fata" impreuna ceva de toata "frumusetea" ... banuiesc ca stiti cum sa procedati in acest scop... sau va trebuie niste lectii?! ... papusha ... nu ma indoiesc ca spui ce gindesti ... aici e tragedia !!! ... ... ... apropo ... de ce nu iti faci operatie de schimbare a sexului ? ... iti pui o scula ca a concubinului tau ... ... oricum nu ai nimic in comun cu o femeie ... esti un defect care se chinuie sa supravietuiasca ... ... E MAI BANOS SA PARI FEMEIE !!!??? ... te poti prostitua moral si poti induce ideea ca esti ''glasul femeilor emancipate'' ... ... macar fa o operatie de sterilizare sa nu te mai chinui cu hormonale si avorturi ... asta ar fi o dovada de ''sinceritate'' ... pentru tine si intreaga ta galerie de ... LOOOOO .... iiiiiiiiiiii ... ... stii ... daca esti suparata pe cineva in primul rind ... ... ar trebui sa fii pe maica-ta ... ca si nevasta-mea si ea a fost o fraiera ... a fatat ... ... eu totusi ma bucur de aceasta ''diversitate'' pentru ca ne dam seama, fara sa fim in locul tau, cit de usor se obtin defectele de caracter si principii care nu apar niciodata la echografie sau in testele genetice ...
|
||
|
marco918 Postat pe 31 Ianuarie 2010 23:17 |
||
| Mai prietenelor si prieteni-eu va spun ca cine nu face un copil,,nu sadeste un pom si nu face o casa in toata viata,,face umbra pamintului degeaba,va doresc fericire. | ||
|
Maris_29_vs_Ivoriana Postat pe 1 Februarie 2010 17:15 |
||
marco, nu am intrat demult pe acest topic infect (plin de teorii comuniste si preconceptii), dar constat cu aceeasi stupoare cat de redus esti in gandire si ce vocabular trivial ai fata de oameni necunoscuti. Ia zi, ca te dai mare "educat" si intelept, de unde detii tu toate informatiile necesare pentru a face pe alte persoane "prostituate" sau "pitzi" sau mai stiu eu cum. Tu chiar nu ai un minim de bun simt la varsta ta? Penibil. Si pacat ca nu exista moderatori pe acest forum sa scoata mizerabilii ca tine de pe topicuri. (acum chiar m-ai enervat la maxim)p.s: daca aveai de ales intre a te naste femeie sau catea, cred ca alegeai varianta a doua, ca "naste" periodic si in cantitati mai mari :)) |
||
|
woman33 Postat pe 2 Februarie 2010 21:33 |
||
"Redus" este putin spus! Minim de bun simt??? Ha ha ha, domnul Marco n-a auzit de asa ceva! Mai Marco, daca as avea o scula ca a concubinului meu.... as fi foarte bogata la ora actuala... si el ar putea fi, dar are stomacul sensibil, ce sa-i faci...
|
||
|
darksukkubus69 Postat pe 2 Februarie 2010 23:17 |
||
| http://www.ilovemilka.ro/mesaj?msgid=f7a29752b0b80d7c28dc7e2092419f99 un vot mic pt 2 indragostiti :D va rog | ||
|
MihaiBoca Postat pe 3 Februarie 2010 00:48 |
||
De la: woman33, la data 2010-02-02 21:33:31marco, nu am intrat demult pe acest topic infect (plin de teorii comuniste si preconceptii), dar constat cu aceeasi stupoare cat de redus esti in gandire si ce vocabular trivial ai fata de oameni necunoscuti. Ia zi, ca te dai mare "educat" si intelept, de unde detii tu toate informatiile necesare pentru a face pe alte persoane "prostituate" sau "pitzi" sau mai stiu eu cum. Tu chiar nu ai un minim de bun simt la varsta ta? Penibil. Si pacat ca nu exista moderatori pe acest forum sa scoata mizerabilii ca tine de pe topicuri. ... si ma rog ... daca nu o vezi cum recunosti o PITZI ? ... da-mi o defintie ... fa-mi un desen ... ... de ce am impresia ca esti putin sapunita la creier de te enervezi asa ca prostul pe sat ... sa stii ca exista moderatori ... dar pina acum nici macar nu s-a dezbatut CU ARGUMENTE subiectul topicului ... ca si tine, apar diverse ''starlete'' care nu fac decit sa se enerveze foarte repede si sa JIGNEASCA la modul cel mai personal (te invit sa citesti si toate jugnirile pe care duduitza pe care o aperi le-a proferat, si nu sint putine deloc si nici elegante) ... vrei o carte in alb ... o ai !!! ... nimeni nu te trage de mineca ... dar forumurile s-au inventat pentru SINCERITATE si ANONIMAT ... ceea ce faceti VOI este penibil ... ... asa ca daca TU ai avut sansa sa nu te nasti catea profiti de ''oportunitatea'' sa extermini proprii copii ... ca sa nu fie ... FARA NUMAR ... ... catelele nu urla a jale cind sint insarcinate ...
|
||
|
marco918 Postat pe 3 Februarie 2010 01:21 |
||
De la: darksukkubus69, la data 2010-02-02 23:17:02 "Redus" este putin spus! ... papusha ... te cred pe cuvint ... in fond tu trebuie sa fii multumita ... ... adica ce ai face tu cu ''scula'' aia ? ... ca sa il faci si pe prietenul tau bogat ? ... sa inteleg ca e cam nefericit !!! ... ... woman33 (de ani) ... aparatoarea femeilor ''necajite'' ... ce intelegi din raspunsul ''protejatei'' tale ? ... in realitate, cred ca iti scuipa seminte in cap pe strada ... sau la servici ... si nu ca nu ai merita ! ... pe cine ai gasit sa aperi !!! ...
|
||
|
marco918 Postat pe 3 Februarie 2010 01:24 |
||
De la: MihaiBoca, la data 2010-02-03 00:48:23http://www.ilovemilka.ro/mesaj?msgid=f7a29752b0b80d7c28dc7e2092419f99 un vot mic pt 2 indragostiti :D va rog ... l-ai luat ... ginditi-va si la altii ...
|
||
|
marco918 Postat pe 3 Februarie 2010 01:27 |
||
|
... deci ... woman33 ... tu ce ai de zis despre subiect ... opinia ta ... nu generaliza, nu da exemple pe altii ... experintza TA personala ... asa cum fac si eu ... si altii ... TU CE PARERE AI ? ... si ce te face sa crezi asta si ca nu ai alte solutii ... ... e usor sa ascunzi niste ineptii si defecte de gindire dind exemple pe altii sau exagerind anumite situatii ... ce ai de zis TU ... ... inteleg ca ai o problema cu faptul ''tragic'' de a fi femeie ... sa inteleg ca barbatii sint o parte din problema ? ... |
||
|
marco918 Postat pe 3 Februarie 2010 01:45 |
||
Bai, "desteptule"... ce as face eu cu o scula tare?... As face ce n-a putut prietenul meu sa faca: m-as imbogati... dar ti-am spus ca are stomacul sensibil...cred ca nu stii nici sa citesti cum trebuie, baiatule! Hai, poti sa-ti incepi crimele in serie la tine in oras.... o sa stiu ca e vorba de tine cand o sa vad la stirile de la ora cinci!
|
||
|
darksukkubus69 Postat pe 3 Februarie 2010 12:34 |
||
De la: darksukkubus69, la data 2010-02-03 12:34:13Bai, "desteptule"... ce as face eu cu o scula tare?... As face ce n-a putut prietenul meu sa faca: m-as imbogati... dar ti-am spus ca are stomacul sensibil...cred ca nu stii nici sa citesti cum trebuie, baiatule! ... bai BLONDO ... eu te-am intrebat CUM te-ai imbogati tu cu o ''scula'' ca a prietenului tau ? ... ... ce e asa greu de inteles, vrei sa iti desenez ? ... ... probabil varianta ta in cazul in care ai avea ''scula'' este identica cu ceea ce faci tu si acum ... PARAZITEZI ... probabil ai cauta vreo baba cu pensie mare ... ce ghinion domne, o scula tare (???) si un stomac sensibil produce atita suferinta ... ... zi mersi ca altfel te uitai ca milogul in traista ... cum puteti sa traiti in halul asta ...
|
||
|
marco918 Postat pe 3 Februarie 2010 22:06 |
||
|
marco, eu nu tin partea nimanui, doar reactionez la vorbele goale si nedrepte. Si nu numai tu le-ai spus pe aici, un alt exemplu fiind scorpio, care si-a ridicat poalele neintrebata aruncand cu noroi in opiniile altora. Eu inteleg ca s-a chinuit sa faca un copil, foarte frumos, e viata ei. Dar nu trebuie toate sa-i urmam exemplul, iar daca nu o facem, ce sa zic, suntem niste nenorocite! Poate n-a zis termenul explicit, dar se intelege. Wrong. Iar eu, ti-am mai zis si cu alta ocazie, am 25 de ani. Iar pana acum am evitat sa fiu pusa in postura de a face vreun avort. Am doar un partener sexual la activ, si am folosit mereu pastile sau prezerv. Deci se poate si fara avort, zic eu. In alta ordine de idei, ce e rau sa nu-ti doresti copii, daca simti ca nu poti avea grija de ei (mai ales pana la 4-5 ani), pentru ca ai alte prioritati si pur si simplu nu ai energia necesara? Asta este, nu toate femeile sunt la fel, si asta e bine. Sunt prea multe "guri" pe planeta deja, nu crezi? Cati sa ajungem in 20 de ani, 9 -10 miliarde? Iti dau cuvantul meu, daca ma aflam acum intr-o tara saraca de prin Asia sau Africa, unde ar manca si radacini de foame, as regreta ziua cand am fost conceputa, mai ales in care am fost nascuta. Si tind sa cred ca si ei saracii gandesc la fel. |
||
|
woman33 Postat pe 3 Februarie 2010 22:17 |
||
Dar draga, tu te justifici in fata unuia ca Marco, psihopatul in stare latenta, al forumului? De ce-i dai lui socoteala cu ce faci tu, nu vezi ca el are aceeasi placa zgariata pt toata lumea cu pareri care nu-i convin lui? De fapt, el e cea mai mare "gura" aici pe forum, se pare... Bre Marco, nu sunt blonda, sunt bruneta, ca vad ca te intereseaza si asta, prefer negru albastrui, nu blond, mai draga... Stomacul sensibil chiar reprezinta o problema, sa stii...
|
||
|
darksukkubus69 Postat pe 3 Februarie 2010 22:43 |
||
De la: woman33, la data 2010-02-03 22:17:34marco, eu nu tin partea nimanui, doar reactionez la vorbele goale si nedrepte. Si nu numai tu le-ai spus pe aici, un alt exemplu fiind scorpio, care si-a ridicat poalele neintrebata aruncand cu noroi in opiniile altora. Eu inteleg ca s-a chinuit sa faca un copil, foarte frumos, e viata ei. Dar nu trebuie toate sa-i urmam exemplul, iar daca nu o facem, ce sa zic, suntem niste nenorocite! Poate n-a zis termenul explicit, dar se intelege. Wrong. ... mai fata ... cred ca te-ai molipsit de limba de lemn ... ce ''opinii'' sint alea care nu pot fi sustinute cu ARGUMENTE ... sint niste aberatii, niste prostii negindite si aruncate la repezeala ... marea majoritate in loc sa taca si sa gindeasca arunca ''opinii'' de parca ar fi cine stie ce filozofii si apoi se enerveaza daca cineva le deranjeaza conceptiile ... ... exemplul cel mai bun este dankur (sau cum se scrie), care in afara de jigniri repetate nu este capabila sa isi argumenteze afirmatiile ... repeta paranoic - asa ''vreau'' eu ... nu e suficient ... poate si eu ''vreau'' sa o violez (exagerez) dar am motivele mele pentru care nu o fac ... si i le pot spune ... ... faptul ca ai facut sau nu avorturi, ca iei sa nu anticonceptionale ... NU MA INTERTESEAZA ... si avortul si anticonceptionalele ''rezolva'' aceiasi boala mintala ... FRICA FATA DE COPII ... ambele au aceleasi rezultate nefaste asupra corpului femeilor ... chiar daca o metoda pare soft fata de ceaalalta ... ... in fond intrebarea era clara ... DE CE NU VOR FEMEILE COPII ? ... ca nu ii vor astazi dar ii vor miine intrebarea este aceiasi ... majoritatea se reped sa spuna clisee despre saracie, cariera, malformatii ... dar ramine aceiasi problema ... de ce se incapatineaza impotriva naturii si a relatiilor normale sociale ... de ce refuza orice principii si valori cind e vorba de proprii copii ... de ce va ascundeti dupa raspunsuri (''gasite'' prin reviste de ''profil'') ... e o mare ipocrizie sa spui ca nu vrei copii ACUM, dar continuii sa ii produci ... e o mare ipocrizie sa spui ca NU POTI cind de fapt NU VREI ... iar ipocrizia duce la alta ipocrizie ... si mizeria continua ... spre palida fericire a constiintei unora si altora ... ... o alta afirmatie imbecila (nu ma pot opri sa nu o numesc asa) - in curind vom ajunge 9 miliarde !!! ... ar trebui sa te intereseze romanii nu altii ... altii nu ti-au cerut ajutorul tau ... si nici nu ti l-au dat pe al lor ... alooooo, romanii descresc rapid ... in 2040 populatia ar fi undeva pe al 15-16 milioane ... iar in 2060 undeva la 11-12 milioane (se duce generatia masiva a ceauseilor) ... crezi ca vor fi 9 miliarde pe glob iar in romania va fi parc natural pentru pensionari ? ... vai fi vai si amar de copilul tau ... il vor musca emigrantii ca pe un ciine turbat ... ...
|
||
|
marco918 Postat pe 4 Februarie 2010 02:15 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Adevarul MEU! | 30 | De la: crifeli 9 Ianuarie 2011 19:50 |
| cate femei si-au inselat barbatul sau prietenul? | 35 | De la: Alex_Bodea 4 Ianuarie 2011 20:34 |
| fara speranta | 12 | De la: roz5bule6lila7 4 Iulie 2009 18:38 |
|
|
||
| Va provoc la.... | 21 | De la: Sibel_16 22 Februarie 2011 19:54 |
| prietenii lui..... | 7 | De la: SweetHappyButterfly 28 Martie 2009 22:18 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.