Setari Cookie-uri

toata viata fara copii ?

De la: darksukkubus69, la data 2010-02-03 22:43:09Dar draga, tu te justifici in fata unuia ca Marco, psihopatul in stare latenta, al forumului? De ce-i dai lui socoteala cu ce faci tu, nu vezi ca el are aceeasi placa zgariata pt toata lumea cu pareri care nu-i convin lui? De fapt, el e cea mai mare "gura" aici pe forum, se pare... Bre Marco, nu sunt blonda, sunt bruneta, ca vad ca te intereseaza si asta, prefer negru albastrui, nu blond, mai draga... Stomacul sensibil chiar reprezinta o problema, sa stii...

... pitzi ... ti-am mai spus ... iti si desenez daca vrei ... ... tu nu reprezinti ''forumul'' ...

... poti sa te vopsesti cum vrei dar ramii tot o ... BLONDA ...

... nu ai raspuns ... ce ai face tu daca ai avea o ''scula'' ca a prietenului tau ? ... ... ca doar asta ai in cap ... --ULE ... cum sa te mai poti gindi la altceva ?! ...

marco918
Postat pe 4 Februarie 2010 02:26
De la: woman33, la data 2010-02-03 22:17:34Iti dau cuvantul meu, daca ma aflam acum intr-o tara saraca de prin Asia sau Africa, unde ar manca si radacini de foame, as regreta ziua cand am fost conceputa, mai ales in care am fost nascuta. Si tind sa cred ca si ei saracii gandesc la fel.

... iti spun un ''secret'' ... in tarile alea ''sarace'' din asia sau din africa se traieste foarte bine ... crede-ma ... dar multe dintre ele au fost furate(asa cum este romania astazi) si mintite ... li s-au luat resursele iar ei sint tinuti in zone ''protejate'' ca niste maimutze ... foamea de acolo este artificiala ... asa cum este in romania ... tarile alea se pot regla natural singure asa cum s-a intimplat de mii de ani ... ''publicitatea'' adusa de globalizare ii face pe multi sa preceapa anumite tragedii, din diverse parti ale lumii, ca fiind personale si sa devina PESIMISTI si NEGATIVISTI (asa ca tine) pina isi pierd identitatea ... realitatea nu e asa ... tragedii se intimpla peste tot ... un general american spunea - organizeaza un spectacol grandios undeva si nimeni nu o sa observe un portavion trecind agale ...

... cum se face ca, in plina ''criza'' mondiala, magazinele din romania (si nu numai) sint pline de produse alimentare din china, india, pakistan, bangladesh, ... - fructe, carne, diverse ... ca 8 din 10 produse finite sint chinezesti sau asiatice ... cum iti inchipui ca aia nu se pot hrani singuri ?! ... ... lucrul asta nu se poate in romania ... noi sintem singurii care negam totul si asteptam sa munceasca altii pentru noi ... nu merge ... cineva trebuie sa inchida lumina ...

... iar la nivel de natiune nu se merge cu ... regrete ... ci cu - mai bine sa plinga ma-ta decit sa plinga mama ... scuze de duritate ...
marco918
Postat pe 4 Februarie 2010 02:47
Nu pot sa raman blonda, "iubitule", nu m-am nascut blonda... Si ti-am spus foarte clar ce as face cu o "scula", poate tu ai nevoie de reprezentari grafice. Nu-i asa ca ai vrea sa ma violezi?... sunt sigura de asta, puisorule, bineinteles ca ai vrea... si poate nu numai asta.... nu o faci pt ca nu suntem fata in fata, deci trebuie sa te multumesti cu o laba in timp ce privesti poza mea. Am inteles foarte bine ca faci parte din categoria celor care-si folosesc nevestele pt prasila, iar ei "umbla" prin alte parti...
darksukkubus69
Postat pe 4 Februarie 2010 11:59
Ce mai astepti... poti sa dai drumul la seria de crime! Ai un potential fantastic...
darksukkubus69
Postat pe 4 Februarie 2010 12:01
De la: darksukkubus69, la data 2010-02-04 12:01:04Ce mai astepti... poti sa dai drumul la seria de crime! Ai un potential fantastic...

... sorcova vesela ... ... rau e sa fii BLONDA ...
marco918
Postat pe 4 Februarie 2010 16:22
De la: darksukkubus69, la data 2010-02-04 11:59:36Nu pot sa raman blonda, "iubitule", nu m-am nascut blonda... Si ti-am spus foarte clar ce as face cu o "scula", poate tu ai nevoie de reprezentari grafice. Nu-i asa ca ai vrea sa ma violezi?... sunt sigura de asta, puisorule, bineinteles ca ai vrea... si poate nu numai asta.... nu o faci pt ca nu suntem fata in fata, deci trebuie sa te multumesti cu o laba in timp ce privesti poza mea. Am inteles foarte bine ca faci parte din categoria celor care-si folosesc nevestele pt prasila, iar ei "umbla" prin alte parti...

... mamaaaa ... e graoznic sa vorbesti cu o BLONDA ... intelegi romana ? ... poti sa faci diferenta intre CUM si CE ? ... ai fost intrebata CUM te-ai imbogati daca ai avea o scula ca a ''prietenului'' ? ... nu CE ai face ... te rog frumos sa continui medicatia prescrisa pentru parkinson pentru ca o iei razna tot mai mult ...

... poate nu te-ai nascut blonda, dar in timp ai devenit o BLONDA veritabila ... esti chiar un momument, aici nu exagerezi deloc ... asta e un alt motiv pentru care sint impotriva avorturilor ... fratii si surorile tale nenascute poate erau mult mai dotate uman si social pentru viata ... dar cu toate stiinta ''selectionari copiilor'' (analize, echogrtafie,...) ia aparut tu ... tragica greseala ...

... '''Nu-i asa ca ai vrea sa ma violezi?... sunt sigura de asta, puisorule, bineinteles ca ai vrea... ''' ... NU E ASA !!! ... ... poate tie ti-ar place dar te informez ca am cu cine sa ma ''violez'' si fara sa imi ceara 100 de euro pe ora ... ... inteleg ca esti mult mai modesta in conformitate cu oferta dar nu ma intereseaza ... ...

... ti-ai dori sa fii si tu de ''prasila'' !!! ... ... nu se paote, esti prea p-----a pentru asta ... multumeste-te cu pastilele si avorturile regulate ... ... si cu un ''prieten'' care bifeaza si prin alte parti ... ...
marco918
Postat pe 4 Februarie 2010 17:08
Pt tine am o oferta speciala de 200 de euro/ora cu reducere. Ia zi si in pat esti tot atat de prompt ca pe forum...mmmm, nu prea cred. Ti-am spus cum m-as imbogati, mai draga... Cred ca tu suferi de parkinson, de aia scrii atat de dezlanat... ia zi de la parkinson nu-i asa ca nimeresti mai mult pe langa? Ia raspunde tu la o intrebare, cum de e atat de inconstienta nevasta-ta incat sa lase pe unul ca tine in preajma copiilor??? Poate trec pe la tine prin caracal... ce mi-ar mai placea sa fac cunostinta cu tine... n-ai putea sa-ti mai tii balele in gura, mai Marco, mai...
darksukkubus69
Postat pe 4 Februarie 2010 18:39
ok marco, nu iti "convine" ca femeile iau anticonceptionale. Permite-mi intrebarea: dupa ce ati facut numarul suficient de copii, tu si sotia ta nu va protejati in nici un fel apoi? Ati continuat sa mergeti la risc si sa va faceti propria gradinita?

Vad ca te preocupa starea demografica a romanilor. Si ce daca vom ajunge 15 milioane. Macar vorm avea TOTI locuri de munca si vom consuma mai putin.. Ma rog, astea fiind spuse la un mod simplist. Dar eu una nu vad ce e rau in a ne diminua numarul (care e prea mare la ora actuala, uita-te numai cati absolventi de facultate stau pe bara si nu isi gasesc un amarat de serviciu !!!)
woman33
Postat pe 4 Februarie 2010 19:36
Maaaama... sa vezi acu' .... iar se crizeaza Marco cel sfant... Nu, draga, nu se protejeaza... ca el precis da pe alaturi de la parkinson!
darksukkubus69
Postat pe 4 Februarie 2010 20:45
De la: darksukkubus69, la data 2010-02-04 18:39:14Pt tine am o oferta speciala de 200 de euro/ora cu reducere. Ia zi si in pat esti tot atat de prompt ca pe forum...mmmm, nu prea cred. Ti-am spus cum m-as imbogati, mai draga... Cred ca tu suferi de parkinson, de aia scrii atat de dezlanat... ia zi de la parkinson nu-i asa ca nimeresti mai mult pe langa? Ia raspunde tu la o intrebare, cum de e atat de inconstienta nevasta-ta incat sa lase pe unul ca tine in preajma copiilor??? Poate trec pe la tine prin caracal... ce mi-ar mai placea sa fac cunostinta cu tine... n-ai putea sa-ti mai tii balele in gura, mai Marco, mai...

... oferta !!! ... atit cer eu de la una ca tine ... ... ca sa o fac femeie ... ... nici nu stii ce pierzi ...

... apropo ... cind ai spus, papusha ce faci cu ''scula'' ? ... niciodata ... dar te inteleg, parkinsonul e de vina ... nu da vina pe altii ...

... sa nu uiti sa treci prin caracal ... cu caruta, cortul si ''prietenul'' tau ... ... dar sa stringi banii ca ramii cu paianzenii nederanjati ...
marco918
Postat pe 4 Februarie 2010 21:50
Cred ca in seara asta chiar nu ti-ai mai luat deloc, deloc pastilele... oi fi tu incoerent de obicei, dar de data asta e prea de tot...
darksukkubus69
Postat pe 4 Februarie 2010 21:54
De la: woman33, la data 2010-02-04 19:36:01ok marco, nu iti "convine" ca femeile iau anticonceptionale. Permite-mi intrebarea: dupa ce ati facut numarul suficient de copii, tu si sotia ta nu va protejati in nici un fel apoi? Ati continuat sa mergeti la risc si sa va faceti propria gradinita?

Vad ca te preocupa starea demografica a romanilor. Si ce daca vom ajunge 15 milioane. Macar vorm avea TOTI locuri de munca si vom consuma mai putin.. Ma rog, astea fiind spuse la un mod simplist. Dar eu una nu vad ce e rau in a ne diminua numarul (care e prea mare la ora actuala, uita-te numai cati absolventi de facultate stau pe bara si nu isi gasesc un amarat de serviciu !!!)

... .. pe mine nu ma deranjeaza NIMIC ... absolut ... dar nu inteleg IDIOTENIA de a lua niste medicamente pentru a va trata de boli mintale ... medicamente care va pot ajuta sa traiti mult mai prost si mai scurt decit normal ... atita tot ...

... nu prea inteleg conceptul de ''numarul suficient de copii'' ... ... nu ne-am protejat niciodata si nici nu avem numarul de copii pe care putem sa ii crestem ... fara sa beneficiem de aportul parintilor ... pentru noi copii nu reprezinta un ''risc'' ... ce ai spus e o imbecilitate ... crede-ma ca avem prioritati si valori diferite de viata ... iar sotia provine dintr-o tara europeana dupa care multora li se scurg balele unde media pe tara este de minim 3 copii de familie ... aia mai au inca respect pentru ei si viitorul lor ... pe care romanii l-au cam pierdut ...

... cind vei fi 15 milioane, ''toti'' vor avea locuri de munca si vor consuma mai putin ... ... cind vom vi(sau veti fi ) 15 milioane TU vei fi pesionara ... si cineva va trebui sa munceasca ca sa iti plateasca pensia ... cel putin ... intre generatia ta si cea pe care o ''creati'' este o diferenta IMENSA ... mai bine va vor eutanasia decit sa munceasca pentru voi ... sa veti munci exact cu un an inainte de a muri ... tu chiar crezi ca 1 copil va fi suficient sa plateasca pensiile a doi parintii (tot simplist vorbind) ? ... deficitul de populatie va fi ''compensat'' prin emigranti ... CARE VOR REDUCE SALARIILE SI VOR CREA CONCURENTA REALA ... incet, incet ... asa ca s-ar putea sa stai in apartamentul (sau casa sau vila) tau si sa maninci atit cit iti permite ajutorul social ... pentru ca vei fi prea scumpa ca sa activezi pe piata muncii ... asa cum se intimpla un uk ... ... iar treaba cu consumatul nu e mai putin adevarat dar rezulta de mai sus ... o tara ca romania care poate hranii 80 de milioane de romani nu va ramine nefolosita ... va fi cumparata la pret redus ... exact ca in africa ... vrei conditii fara sa muncesti si fara sa faci eforturi atunci ... asta este ...

... tarile vestice, chiar daca unele dintre ele au aceiasi problema demografica nu sint in acelasi pericol de disparitie ... au furat sute de ani de la altii, au dezvoltate economia in toate domeniile - de la industrie la agricultura ... dar mai ales au multa populatie in excess raspindita in lume ... italia are 60 de milioane astazi si mai sint inca 120 de milioane peste tot in lume ... anglia la fel ... protugalia, sapania ... la fel ... irlandezii sint 5 milioane in irlanda si 30 in us ... ... vesticii isi pot acoperi diferenta de populatie ... romanii ?!?!?! ... e graaaaaavvv ... mai pot renunta la niste teritorii in favoarea rusilor sau a altora care traiesc in realitate nu dupa telenovele ...

... absolventii din romania ? ... de ce absolva facultati daca nu au un minim de sansa sa se angajeze ? ... de ce nu se integreaza in domenii traditionale romanesti - agricultura, viticultura, zootehnie ? ... nu avem nevoie de atita econimisti, avocati care sa PARAZITEZE niste structuri deja deformate de atita birocratie ... de ce insista sa intre intr-o jungla in care le vor fi deformate toate valorile si principiile ? ... romania nu exceleaza la capitolul industrie autohtona, nu exista suficiente IMN-uri functionale si performante ... industrial depindem mult de altii ... in momentul in care romanii vor deveni prea scumpi acestia isi vor lua bagajele in alta tara ... deci ramine reorientarea in domeniile traditionale sau ... munca in strainatate ... nu e vina mea ca vor sa fie atirnatori intr-o tara in care vechile generatii au jecmanit totul ...
marco918
Postat pe 4 Februarie 2010 22:21
De la: darksukkubus69, la data 2010-02-04 20:45:03Maaaama... sa vezi acu' .... iar se crizeaza Marco cel sfant... Nu, draga, nu se protejeaza... ca el precis da pe alaturi de la parkinson!

... eu pot dovedi ca nu dau pe alaturi ... tu nici macar ca esti femeie ... ... dar te pot ajuta ...
marco918
Postat pe 4 Februarie 2010 22:22
De la: darksukkubus69, la data 2010-02-04 21:54:04Cred ca in seara asta chiar nu ti-ai mai luat deloc, deloc pastilele... oi fi tu incoerent de obicei, dar de data asta e prea de tot...

... papusha ... o fi seara la tine ... ai grija sa nu uiti sa-ti iei borcanelul de medicamente si sa dezchizi ... pravalia ...
marco918
Postat pe 4 Februarie 2010 22:24

... ce zici darkur ... esti de acord ca TOTI cei ca tine, fara copii sa fiti TAXATI ca sa poata fi platite niste alocatii DECENTE celor care isi iubesc proprii copii ? ... ca sa ai un drept cit de cit la servicii si o pensie ? ... asa cum inconstient se cum comporta azi multi, NU MERITA nimic dupa pensionare ...

... ar fi o masura normala si de bun simt ... nu e normal ca statul sa investeasca 18 - 25 de ani in tine si apoi doar sa profiti ... pentru 2% cit se presupune ca platesti tu pentru pensie dintr-un salariu care e de 3-4 ori mai mic decit veniturile tale reale din diverse invirteli ...

... 2% timp de 40 de ani de munca inseamna 80% platibili timp de un an ... si apoi ? ...
marco918
Postat pe 4 Februarie 2010 22:37
Sunt de acord ca toti cei cu prea multi copii sa plateasca in plus... nu de alta, dar cei ca mine prea se lovesc de progeniturile la kilogram (adica de proasta calitate) ale celor ca tine... Si n-avea tu grija ca eu sunt foarte femeie... tocmai pt ca am flituit orice tentativa de apropiere a specimenelor ca tine... Iar "pravalia" mea e deschisa non stop...
darksukkubus69
Postat pe 4 Februarie 2010 23:25
De la: darksukkubus69, la data 2010-02-04 23:25:13Sunt de acord ca toti cei cu prea multi copii sa plateasca in plus... nu de alta, dar cei ca mine prea se lovesc de progeniturile la kilogram (adica de proasta calitate) ale celor ca tine... Si n-avea tu grija ca eu sunt foarte femeie... tocmai pt ca am flituit orice tentativa de apropiere a specimenelor ca tine... Iar "pravalia" mea e deschisa non stop...

... adica pentru ''onoarea'' de a te avea contemporana trebuie ca toti ceilalti sa dispara ... sa iti ofere tot ceea ce visezi noaptea ... te anunt ca nu se poate ... esti un neica nimeni frustrata si paranoica ... apropo, una dintre ''progeniturile'' mele va deveni medic ... daca insisti cred ca vei reusi pina la urma sa ramii singura si sa te ''bucuri'' de tot ... dar te vei trata tot singura ... ... cind vei fi o baba paranoica poate vei astepta sa iti vina copii sa te ajute (ca in vest) ... or sa iti vina ... dar in VISE ... ... viitorul ti-l scrii acum ...

... tu esti la fel de femeie pe cit este gaina porcusorul de guineea al copiilor ... ... sa inteleg ca ''prietenul'' tau face si el parte din aceiasi categorie ... de pseudo barbati ...
marco918
Postat pe 4 Februarie 2010 23:40
De la: darksukkubus69, la data 2010-02-04 22:37:14
... ce ziceti ? ... marco ... sint de acord ca TOTI cei ca mine, fara copii sa fim TAXATI ca sa poata fi platite niste alocatii DECENTE celor care isi iubesc proprii copii (eu nu sint capabila) ? ... ca sa avem un drept cit de cit la servicii si o pensie la batrinetze ? ... asa cum inconstient se cum comporta azi multi, NICI EU NU AS MERITA nimic dupa pensionare ...

... ar fi o masura normala si de bun simt ... nu e normal ca statul sa investeasca 18 - 25 de ani in mine si apoi doar sa profit ... pentru 2% cit se presupune ca platesc eu pentru pensie dintr-un salariu care e de 3-4 ori mai mic decit veniturile mele reale din diverse invirteli ...

... 2% timp de 40 de ani de munca inseamna 80% platibili timp de un an ... si apoi ? ... ... ma ingrozesc ! ... vreau inapoi la spital ...
marco918
Postat pe 4 Februarie 2010 23:40

... dankur ... CE FACI TU PENTRU TARA ASTA ? ... ca sa meriti macar 0,1% din ceea ce ceri ? ... pina acum ai CONSUMAT si continuii sa o faci ... cu derapajele tale de gindire ma ingrozesc cind ma gindesc ca cineva, oarecare, se poate baza pe tine ... ca iti meriti ceva din salariul pe care il iei ... asta economic vorbind ... ca moral sau social esti la ultima limita ... e culmea ca iti inchipui ca esti speciala, ca meriti mai mult ... ... pentru niste ipotetice tzitze ... apa, paie si ...

marco918
Postat pe 4 Februarie 2010 23:47
De la: marco918, la data 2010-02-04 23:40:59
... ce ziceti ? ... marco ... sint de acord ca TOTI cei ca mine, fara copii sa fim TAXATI ca sa poata fi platite niste alocatii DECENTE celor care isi iubesc proprii copii (eu nu sint capabila) ? ... ca sa avem un drept cit de cit la servicii si o pensie la batrinetze ? ... asa cum inconstient se cum comporta azi multi, NICI EU NU AS MERITA nimic dupa pensionare ...

... ar fi o masura normala si de bun simt ... nu e normal ca statul sa investeasca 18 - 25 de ani in mine si apoi doar sa profit ... pentru 2% cit se presupune ca platesc eu pentru pensie dintr-un salariu care e de 3-4 ori mai mic decit veniturile mele reale din diverse invirteli ...

... 2% timp de 40 de ani de munca inseamna 80% platibili timp de un an ... si apoi ? ... ... ma ingrozesc ! ... vreau inapoi la spital ...

... un raspuns matur ... responsabil ...

marco918
Postat pe 4 Februarie 2010 23:52
Unul dintre copiii tai va deveni medic? Uraaaa, in sfarsit va avea cine sa-ti prescrie un tratament corect! M-am linistit, acu' pot sa dorm, ca aveam o grija...
darksukkubus69
Postat pe 5 Februarie 2010 00:01
De la: darksukkubus69, la data 2010-02-05 00:01:14Unul dintre copiii tai va deveni medic? Uraaaa, in sfarsit va avea cine sa-ti prescrie un tratament corect! M-am linistit, acu' pot sa dorm, ca aveam o grija...

... nu te bucura degeaba ... pentru mine va fi gratis ... pentru tine se schimba situatia ... ... dute si dormi in continuare ... zi si noapte ... asa cum faci de 31 de ani ... ... o sa intelegi ce inseamna sa fii ... singura ...
marco918
Postat pe 5 Februarie 2010 00:05
Tu incurajezi munca de jos, necalificata, ca pe vremea lui Ceasca? E drept ca cineva trebuie s-o faca si pe asta, dar sunt destui si in "domeniul" asta, n-avea tu grija. Tocmai asta e problema: peste tot e full. Nici cu studii nu gasesti de lucru, dar nici fara. Ori asta e ingrijorator.

Daca populatia planetei continua sa creasca in acelasi ritm, indiferent de numarul emigrantilor sau alte fleacuri, o sa fim ca niste gandaci care nu au alta solutie decat sa astepte inanitia. Un calcul matematic destul de simplu ar arata foarte clar cate "guri" in plus ar rasari pe Terra in cativa ani, daca fiecare femeie ar face minim un plod.

Spui cu mandrie ca sotia ta nu a folosit contraceptie. Parerea mea e ca este masochista. Ai idee ce inseamna 9 luni de sarcina (a se citi iad)?? Mai ales daca este una dintre cele care vomita si dupa apa in primele 3 luni???
Pentru barbati e usor de aruncat lozinci.

Si inca ceva: ai impresia ca poti prefigura ce caracter va avea viitorul copil? Teoria mostenirii comportamentale a fost demolata de exemple reale (cartile sunt una, viata e altceva, parca asa ziceai odata). Am vazut atatia baieti cu parinti civilizati si blanzi, care au dosar penal de la 18 ani. Si nu numai baieti. Fete cu mame normale care au crescut si au devenit mici curve sau betive. Poate ai tai sunt ok, multumeste cerului, pentru ca e o ruleta periculoasa treaba cu plozii. Si daca la maturitate emigreaza si isi fac familii prin tari mai calde, poti muri linistit, ca tot prin aziluri vei sfarsi..
woman33
Postat pe 5 Februarie 2010 01:16
De la: witcher, la data 2010-01-17 12:20:30 (..) orice cretina, oricind, poate face un copil si mai apoi sa se bata cu pumnu'-n piept de mare realizare.

Personal, detest copiii, in special pe cei mici. Prefer sa am o haita de animale care sa manince cu mine din farfurie in locul unui singur copil. Rostul meu in viata ca femeie e ceva asupra caruia prefer sa decid singura.

Vedeti, de-aia pina acu' nu demult nu aveam drept de vot, de aia o gramada din voi o luati la moaca de fiecare data cind masculului din casa nu-i convine ceva, de aia singura bucurie ani de zile e stersul plodului la fund si singura ocupatiune "demna" va fi schimbatul scutecelui. Fa un copil, creste-l, da' taci din gura!

PS: O ampla experienta de viata a umanitatii a dovedit ca, indiferent de numarul plozilor din batatura, tot singur esti la batrinete. Daca va puneti toate sperantele intr-un mic spermatozoid, s-ar putea sa aveti o surpriza. Si nu din aia placuta.

de acord 100% !!!
woman33
Postat pe 5 Februarie 2010 01:36
De la: woman33, la data 2010-02-05 01:16:41Tu incurajezi munca de jos, necalificata, ca pe vremea lui Ceasca? E drept ca cineva trebuie s-o faca si pe asta, dar sunt destui si in "domeniul" asta, n-avea tu grija. Tocmai asta e problema: peste tot e full. Nici cu studii nu gasesti de lucru, dar nici fara. Ori asta e ingrijorator.

Daca populatia planetei continua sa creasca in acelasi ritm, indiferent de numarul emigrantilor sau alte fleacuri, o sa fim ca niste gandaci care nu au alta solutie decat sa astepte inanitia. Un calcul matematic destul de simplu ar arata foarte clar cate "guri" in plus ar rasari pe Terra in cativa ani, daca fiecare femeie ar face minim un plod.

Spui cu mandrie ca sotia ta nu a folosit contraceptie. Parerea mea e ca este masochista. Ai idee ce inseamna 9 luni de sarcina (a se citi iad)?? Mai ales daca este una dintre cele care vomita si dupa apa in primele 3 luni???

Si inca ceva: ai impresia ca poti prefigura ce caracter va avea viitorul copil? Teoria mostenirii comportamentale a fost demolata de exemple reale (cartile sunt una, viata e altceva, parca asa ziceai odata). Am vazut atatia baieti cu parinti civilizati si blanzi, care au dosar penal de la 18 ani. Si nu numai baieti. Fete cu mame normale care au crescut si au devenit mici curve sau betive. Poate ai tai sunt ok, multumeste cerului, pentru ca e o ruleta periculoasa treaba cu plozii. Si daca la maturitate emigreaza si isi fac familii prin tari mai calde, poti muri linistit, ca tot prin aziluri vei sfarsi..

... o alta ... aloooo, fetitza ... TREZESTE-TE ...

... eu promovez sinceritatea ... m-am saturat de INCAPABILI care se ascund dupa o diploma si care tot ce stiu sa faca si sa spuna e faptul ca nu au loc de nimeni pe lume ... multi dintre ei nu merita decit sa MATURARE strazile ... asta e nivelul lor ... CU EI ROMANIA NU ARE CUM SA EVOLUEZE ... au mentalitate de SLUGA ... nu te uiti cite oportunitati sint in jurul tau, dar vrei doar sa te ia cineva de mina, sa te evalueze fizic si sa iti dea ceva de munca ... conform ''diplomei'' care ar atesta cit de desteapta esti ...

... intelege papusha ... copii nu apar asa usor ... chiar daca ar vomita (ceea ce nu e cazul) si dupa apa, nimic nu se compara cu ceea ce apare ... ... cu sau fara anticonceptionale ritmul e acelasi ... vorbesc in cazul unor oameni cu activitate sociala si profesionala adevarata ... nu de cei ca voi care traiti cu psihoze si minciuni ... voi doriti sa faceti sex zilnic si sa stati bot in bot ... alegerea voastra ... din cauza asta sinteti si atit de paranoici ... orice lucru simplu va poate distruge ''fericirea'' ...

... spui - '''ai impresia ca poti prefigura ce caracter va avea viitorul copil? ''' ... ... eu spun ca uscaturile se nasc orice ai face ... chiar daca au miini, picioare, iar fizic sint sanatosi ... dar mental sint zero ... sint incapabili sa invete, sa inteleaga ce li se spuna, sa transforme in realitate ceea ce au invatat ... parintiii ii imping de la spate si obtin diplome la fel cu toti ceilalti, cu toate ca ei nu ar merita decit o matura cel mult ... dar chiar si asa nu ar fi nici o problema daca ar exista CONCURENTA ... PROSTILOR le este frica de concurentza ... PROSTILOR le este frica sa nu li se ia serviciile pentru ca nu sint capabili sa munceasca decit in firmele/intreprinderile/structurile altora unde se pot pierde printre angajati ... PROSTII sint incapabili sa se creeze o mica afacere profesionala a lor ... PROSTII se calca in picioare sa se angajeze unde sa li se spuna ca au de facut si cum sa faca (adica au invatat degeaba) ... PROSTII urasc concurentza reala si se agata de ''dreptul'' lor la munca conform diplomei ... PROSTII cred ca au mai multe drepturi in viata decit altii ... incet, incet PROSTII vor trebui sa se declare invinsi ... emigrantii incep sa vina ... in contructii intii, apoi medicina, apoi ... toate pretentiile se vor duce ...............

... ai mei sint ok ... sotia sta si ii urmareste continuu ... bunicii la fel ... iar daca emigreaza ... foarte bine ... foarte bine, si eu am facut asta ... au unde sa se duca ... nu ma agat de ei si nu o sa ii sperii ca sa ii tin pe linga mine ... dar nu cred ca asta e problema mea ...

... stii care este cea mai mare problema ... lipsa VALORILOR, a TRADITIILOR, a IDENTITATII ... tu pui accent doar pe pregatire tehnica dar problema nu este aceea ... multi dintre romanii de astazi nu mai au caracter, principii, logica, oboectivitate ... sint paranoici, disperati, egoisti, birfitori, invidiosi, mincinosi, lenesi ... ''calitatile'' astea creeaza impresia de aglomerare ... prea multi vor de toate fara sa merite ... sint prea multe femei convinse ca a avea o diploma, sex si confort e tot ce trebuie in viata ... si fac orice porcarie ca sa aiba parte de ele ... cind totul e mult mai simplu ...
marco918
Postat pe 5 Februarie 2010 11:42
De la: marco918, la data 2010-02-04 23:52:19
De la: marco918, la data 2010-02-04 23:40:59

... un raspuns matur ... responsabil ...

marco918
Postat pe 5 Februarie 2010 11:42
De la: woman33, la data 2010-02-05 01:36:25
De la: witcher, la data 2010-01-17 12:20:30 (..) orice cretina, oricind, poate face un copil si mai apoi sa se bata cu pumnu'-n piept de mare realizare.

Personal, detest copiii, in special pe cei mici. Prefer sa am o haita de animale care sa manince cu mine din farfurie in locul unui singur copil. Rostul meu in viata ca femeie e ceva asupra caruia prefer sa decid singura.

Vedeti, de-aia pina acu' nu demult nu aveam drept de vot, de aia o gramada din voi o luati la moaca de fiecare data cind masculului din casa nu-i convine ceva, de aia singura bucurie ani de zile e stersul plodului la fund si singura ocupatiune "demna" va fi schimbatul scutecelui. Fa un copil, creste-l, da' taci din gura!

PS: O ampla experienta de viata a umanitatii a dovedit ca, indiferent de numarul plozilor din batatura, tot singur esti la batrinete. Daca va puneti toate sperantele intr-un mic spermatozoid, s-ar putea sa aveti o surpriza. Si nu din aia placuta.

de acord 100% !!!

... vai de familia voastra ... jalnic ... si voi ati fost ''spematozoid'' si probabil din ampla ''experienta'' a umanitatii (?) stiti deja ce trebuie sa faceti cu parintii vostri iar copii vostri cu voi ... ASA VA TREBUIE ... altii la rind ...
marco918
Postat pe 5 Februarie 2010 11:44
De la: woman33, la data 2010-02-05 01:36:25

de acord 100% !!!

cum poti sa urasti copii si in speta rasa umana?
doamne ce suflet de caine aveti!
da si cainii au mai mult suflet!
one_size
Postat pe 5 Februarie 2010 11:51
... nu uraste speta umana ... uraste ROMANII ... se uraste pe ea, familia ei, copii ei, pe cei din jurul ei ... pe restul iar pupa in fund de nici o clisma nu ar fi asa de eficienta ... e tipul de SLUGA perfecta ... mancurtizarea isi face efectul ...
marco918
Postat pe 5 Februarie 2010 11:55
De la: woman33, la data 2010-02-05 01:16:41

daca inca nu ai aflat iti spun eu ca toti suntem muritori..iar natalitatea este in scadere!cel putin la noi in tara!
si mai noteaza ca varsta maxima pe care o apucam este in jur de 70 de ani asta cu putin noroc!

offf iti dai seama daca toate femeile ar crede asta nu ar mai face in veci copii!
draga ar trebui sa te gandesti ca si doamna ma-ta s-a bucurat cand te-a nascut chiar daca au fost 9 luni de iad cum spui tu!
a face un copil nu inseamna sa fii masochista...ci sa fii capabila sa ai grija de o alta fiinta careia ii dai viata!
dar asta presupune sa te agiti mai mult decat sa traiesti..sa te f-uti..sa mananci si sa te caci!asa cum percepeti voi astia egoisti si narcisisti viata!

daca toti am trai dupa aceste principii ar fi trista viata sa stii!
si ma intreb daca ai avea un caine ca tot erai de acord cu tanti aialalta...ce garantie ai avea ca nu te va ataca?
crezi ca doamna ma-ta a putut prognoza ce caracter ai tu?si ca aisa ajungi sa iubesti mai mult animalele decat pe propriul tau copil?
si totusi orice in viata se obtine printr-un risc!
nu putem trai ca in povestea cu drobul de sare!

iar spre binele populatiei este bine ca nu doresti sa te inmultesti!
one_size
Postat pe 5 Februarie 2010 12:06

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Roata se intoarce intotdeauna? 24 De la: cami_goanga10 6 Aprilie 2010 17:28
hai turnatzi tot: o luarati or ba de 1 aprilie?? 5 De la: dehha1 26 Mai 2009 17:22
obsesii,fixuri,manii 13 De la: _dulcik_ 25 Aprilie 2009 12:00
I hate Valentine's Day! 13 De la: alex_baiasu10 23 Februarie 2009 19:38
buna 2 De la: dennysutza 20 Septembrie 2009 01:03