Mai multe
De la: goanga2000, la data 2010-01-12 20:29:37De la: marco918, la data 2010-01-11 00:03:22De la: darksukkubus69, la data 2010-01-10 19:31:49... as fi curios sa stiu de ce nu ''ai vrut'' niciodata ? ... te-au fermecat starletele din romania, te-a speriat viata, esti nesigura pe barbatii cu care traiesti, ti-e frica de saracie, nu crezi ca ii poti creste, ti-e frica ca vor plinge noaptea ... sau pur si simplu, asa crezi tu ? ... |
||
|
marco918 Postat pe 13 Ianuarie 2010 00:23 |
||
|---|---|---|
De la: darksukkubus69, la data 2010-01-12 20:57:44Aaaaaa, e barbat saracul de el???? De fapt, cred ca nu prea e.... Asta explica multe.... ... si nu stiai ? ... si care e diferenta ? ... ... tu esti ''multa lume'' ? ...
|
||
|
marco918 Postat pe 13 Ianuarie 2010 00:26 |
||
| . | ||
|
|
||
|
marco918 Postat pe 13 Ianuarie 2010 00:44 |
||
De la: marco918, la data 2010-01-13 00:44:32De la: ocgiogi, la data 2010-01-12 23:15:08De la: scorpio67, la data 2009-10-21 17:58:16De la: Kathara, la data 2009-10-21 17:41:06Copii sunt cea mai mare dovada de egoism, vrei pe cineva care sa-ti semene si sa iti duca mai departe genele. Egoismul cel mai pur. ... apropo ... se poate ca tu nu stii ce inseamna ... mai rau ... urmareste link-ul ... http://www.youtube.com/watch?v=yo_24_qTNac . ... iar katrana da dovada de maximum de egoism ... omoriti-i pe toti ... EU VREAU SA TRAIESC ... si ar trebui sa stie ... chiar daca ea nu vrea sa isi perpetueze genele (atit reprezinta copii pentru ea) o vor face altii ... atita pierdere pentru un fir de nisip ... se poate spune ca se stinge o generatie de looseri ...
|
||
|
marco918 Postat pe 13 Ianuarie 2010 00:51 |
||
| . | ||
|
marco918 Postat pe 13 Ianuarie 2010 00:53 |
||
|
||
|
darksukkubus69 Postat pe 13 Ianuarie 2010 14:45 |
||
De la: marco918, la data 2010-01-11 16:15:25De la: anastas, la data 2010-01-11 14:30:22Eu mi-am dorit intotdeauna copii, dupa mine mi-as face "o echipa de fotbal" dar nu am posibilitatea sa-i cresc, asa ca ma voi limita la doi ( in momentul de fata am un copil de 1 an si 9 luni si ne gandim la al doilea). Asa e, eu vreau inca unul sa fie doi, dar am sanse mari ca la a doua sarcina sa iasa gemeni, asa ca....................... voi fi cu trei |
||
|
anastas Postat pe 13 Ianuarie 2010 16:47 |
||
|
[quote name='marco918' date='2010-01-13 00:20:08'... alooooo ... TU ESTI HANDICAPATA (e un mod de exprimare nu am nimic cu handicapatii) ? ... daca nu esti in stare sa iti cistigi existenta intr-un oras ... DUTE LA TARA ... fara gluma ... tu si barbati-tu (in ideea ca esti casatorita) ... te vaiti de parca, tu, barbati-tu si parintii vostri, traiti pe strada din mila cetatenilor si nu va permiteti 3 ''familiii serioase'' sa cresteti un copil ... inscrieti-va, mai frate, la ajutoare ... ... tu ai idee cit ''costa'' un copil ? ... mai putin decit cheltui tu anapoda ... mult mai putin ... sint plie mall-urile, gem hipermarket-urile de pitizipoance si speriati care nu isi ''permit'' un copil ... da un ciine iti permiti ? ... e incredibil ... nu isi ''permite'' ... [/quote] Dedicatie pt dl Marco Pai dca as fi handicapata, tu ai fi la stadiul de molusca. Sunt peste nivelul tau cu 7 clase, mai baiete. Ar trebui sa zici merci ca-mi pierd vremea cu tine si te bag in seama. Stai linistit, cu forte proprii imi asigur un trai decent. Nu despre mine vorbeam. Insa exista o gramada de cazuri, ea si el fiecare cu sal mediu pe economie (vreo 200 si ceva de euro), stau la parinti ca nu au casa lor, si sa vezi cum se inghesuie 3 generatii intr-o cutie de chibrituri comunista. Si sa vezi certuri intre ei pe bani, ca mai au si rate la masina. Sau alte cazuri, au reusit si-au luat casa, da-i rupe rata. La casa si la masina. FRATE, TU UNDE TRAIESTI?Cumva in vest, unde sal mediu se-nvarte in jur de 2000 eur?Pai da, cu sal din vest aici in Rom, sa tot faci copii. Acu ia pune tu frumos mana si fa un calcul. Din doua sal medii (acu cu criza asta sa fii fericit daca ai job) scade tu 300-400 eur rata la casa si 100-200 eur rata la masina si vezi cu ce mai ramai. SAU, hai, da-o naibii de masina, scade rata la casa (ca nu toti tinerii beneficiaza de casa de la bunici), mai scade chelt curente, mancarea, transportul si vezi cu ce mai ramai. Pai ramai fix CU PRAFU DE PE TOBA (asta daca stii sa faci adunari si scaderi). Asa ca mai lasa-ma cu vrajeli d-astea ca tre sa fii handicapat sa nu-ti permiti copil, ca nu tine; dupa criteriile tale, ar insemna ca o generatie intreaga de tineri e handicapata; vorbesc de cei intre 20-30 ani (varsta ideala pt procreere) , dupa se presupune ca ti-ai inchegat o cariera si castigi peste sal mediu. EU NU VORB de cazurile in care un cuplu are servita pe tava casa, de la parinti. SI Joburi frumusele. VORBESC de marea majoritate. Si da, pt un bebe cheltuielile nu-s mari, da ele cresc exponential cu varsta copilului, ca doar nu ramane la stadiu de bebe. |
||
|
goanga2000 Postat pe 13 Ianuarie 2010 20:11 |
||
|
[quote name='marco918' date='2010-01-13 00:23:30'... mai fata ... sa fim intelesi ... NU MA INTERESEAZA PERSOANA TA ... nici a altuia de pe aici ... dar nu va vaicariti ca niste pitzipoance cinice si egoiste ... nu incercati sa convingeti lumea ca voi cunoasteti ''adevarul'' ... ca stiti ce inseamna subiectul pe care il discutati cu agresivitate ... sinteti penibile ... sinteti false si ca persoane si ca femei ... second-hand-uri ... [/quote] Draga MARCO daca nu te intereseaza persoana mea de ce te mai chinui sa afirmi ca-s penibila, falsa, cinica etc...vezi ca te contrazici si stai cam prost cu logica. STIMABILE, poti sa ma faci in fel si-n chip, ca oricum mi se falfaie |
||
|
goanga2000 Postat pe 13 Ianuarie 2010 20:30 |
||
De la: marco918, la data 2010-01-13 00:51:12 Bine, pui, poti sa mori in locul meu daca nu esti egoist. |
||
|
Kathara Postat pe 13 Ianuarie 2010 21:03 |
||
De la: goanga2000, la data 2010-01-13 20:11:25[quote name='marco918' date='2010-01-13 00:20:08'... alooooo ... TU ESTI HANDICAPATA (e un mod de exprimare nu am nimic cu handicapatii) ? ... daca nu esti in stare sa iti cistigi existenta intr-un oras ... DUTE LA TARA ... fara gluma ... tu si barbati-tu (in ideea ca esti casatorita) ... te vaiti de parca, tu, barbati-tu si parintii vostri, traiti pe strada din mila cetatenilor si nu va permiteti 3 ''familiii serioase'' sa cresteti un copil ... inscrieti-va, mai frate, la ajutoare ... Dedicatie pt dl Marco Pai dca as fi handicapata, tu ai fi la stadiul de molusca. Sunt peste nivelul tau cu 7 clase, mai baiete. Ar trebui sa zici merci ca-mi pierd vremea cu tine si te bag in seama. Stai linistit, cu forte proprii imi asigur un trai decent. Nu despre mine vorbeam. Insa exista o gramada de cazuri, ea si el fiecare cu sal mediu pe economie (vreo 200 si ceva de euro), stau la parinti ca nu au casa lor, si sa vezi cum se inghesuie 3 generatii intr-o cutie de chibrituri comunista. Si sa vezi certuri intre ei pe bani, ca mai au si rate la masina. Sau alte cazuri, au reusit si-au luat casa, da-i rupe rata. La casa si la masina. FRATE, TU UNDE TRAIESTI?Cumva in vest, unde sal mediu se-nvarte in jur de 2000 eur?Pai da, cu sal din vest aici in Rom, sa tot faci copii. Acu ia pune tu frumos mana si fa un calcul. Din doua sal medii (acu cu criza asta sa fii fericit daca ai job) scade tu 300-400 eur rata la casa si 100-200 eur rata la masina si vezi cu ce mai ramai. SAU, hai, da-o naibii de masina, scade rata la casa (ca nu toti tinerii beneficiaza de casa de la bunici), mai scade chelt curente, mancarea, transportul si vezi cu ce mai ramai. Pai ramai fix CU PRAFU DE PE TOBA (asta daca stii sa faci adunari si scaderi). Asa ca mai lasa-ma cu vrajeli d-astea ca tre sa fii handicapat sa nu-ti permiti copil, ca nu tine; dupa criteriile tale, ar insemna ca o generatie intreaga de tineri e handicapata; vorbesc de cei intre 20-30 ani (varsta ideala pt procreere) , dupa se presupune ca ti-ai inchegat o cariera si castigi peste sal mediu. EU NU VORB de cazurile in care un cuplu are servita pe tava casa, de la parinti. SI Joburi frumusele. VORBESC de marea majoritate. Si da, pt un bebe cheltuielile nu-s mari, da ele cresc exponential cu varsta copilului, ca doar nu ramane la stadiu de bebe.[/quote] ... stii cum esti tu acum ? ... exact ca acei bugetari cu salarii foarte mari care spera intotdeauna sa li se mareasca salariul odata cu ''prostimea'' pe care o considera numai buna de pus la munca de jos ... dar cind e vorba de o taiere de salariu imediat sar de c_r in sus ... vaiii, eu nu vreau sa vorbesc despre mine, ci despre colegii mei ''iubiti'' (adica prostimea de mai sus) cu salarii foarte mici ... bineinteles totul e o ipocrizie ... ... sa nu despicam firul in patru cum de au ajuns unii blocati in orase ... e o problema de decizie ... exista pasaportul ... e o imbecilitate sa stai in comuna primitiva daca ai posibilitatea de a incerca si altceva ... spuneai de vremuri de criza ... fetitzo, criza de abia incepe pentru noi ... nu e problema mea, sau a ta, de ce unii platesc 400 de euro pe luna rata la apartament ... i don;t give a f_ck ... e decizia lor si trebuia sa gindeasca bine inainte de a face pasul ... sint sigur ca existau si alte posibilitati dar nu corespundeau cu ''aspiratiile'' lor ... oricum nu si-au luat apartament pentru ca nu aveau unde sa isi creasca copii ... corect ? ... ... spui de o generatie de handicapati ... nici chiar asa, dar pe aproape ... asteptati, dragilor, pina veti implini toate criteriile cu care isi bat joc parintii de voi - cariera, casa, masina, vacante ... si multi o sa isi dea seama prea tirziu ca au fost manipulati ... o sa va treziti niste obositi ridicoli care pun punct definitiv unor generatii de oameni care s-au chinuit(sau poate nu), in adevaratul sens al cuvintului, pentru ca voi sa aveti ceva in plus fata de ei ... sau in cel mai fericit caz, niste bosorogi cu copii la gradinita ... ... dar tu cu salariul tau decent ... ce realizari ai ? ... ai cunoscut ceva ''iubiri'' ... ... SI ? ... cu ce te-a ajutat ? ... lasa-i pe altii ... aia de care spuneai la inceput se descurca, intr-un fel, mai bine decit cele care au timp sa posteze pe kudika ... ... spuneai de salariu ... sa stii ca sint multi bugetari si nu numai care cistiga foarte bine si in romania ... SI ? ... are cineva, ceva de invatat de la ei, ca exemplu in societate ? ... ... curvarie, prost gust, non-valori ... ii vezi pe astia crescind copii ? ... NUUUUUU ... se supara si jignesc pe toti cei cu copii si au cele mai diverse explicatii de un cinism si un egoism incredibil ... genul katharana sau darkbushi ... astia sint niste terminati ... trebuiesc suportati o perioada pina dispar complet ... ca ei vrei sa ajungi ? ... ti se par un model ? ... is up 2 u, u hv b warned ... |
||
|
marco918 Postat pe 13 Ianuarie 2010 21:46 |
||
De la: goanga2000, la data 2010-01-13 20:30:11[quote name='marco918' date='2010-01-13 00:23:30'... mai fata ... sa fim intelesi ... NU MA INTERESEAZA PERSOANA TA ... nici a altuia de pe aici ... dar nu va vaicariti ca niste pitzipoance cinice si egoiste ... nu incercati sa convingeti lumea ca voi cunoasteti ''adevarul'' ... ca stiti ce inseamna subiectul pe care il discutati cu agresivitate ... sinteti penibile ... sinteti false si ca persoane si ca femei ... second-hand-uri ... Draga MARCO daca nu te intereseaza persoana mea de ce te mai chinui sa afirmi ca-s penibila, falsa, cinica etc...vezi ca te contrazici si stai cam prost cu logica. STIMABILE, poti sa ma faci in fel si-n chip, ca oricum mi se falfaie[/quote] ... cred ca nu ai inteles MESAJUL ... si nici nu ai inteles ce inseamna cind una ca tine posteaza pe un forum PUBLIC ... eu nu te combat pe tine ... CI IDEIILE PE CARE LE SUSTII ... poti sa intelegi ca nu sustii niste ideii originale ci niste clisee, niste stereotipuri pe care nici nu vrei sa le vezi combatute ... ... mai facut curios ... ce ti se falfaie ? ... ... sint chiar asa de mari ? ...
|
||
|
marco918 Postat pe 13 Ianuarie 2010 21:56 |
||
De la: Kathara, la data 2010-01-13 21:03:19De la: marco918, la data 2010-01-13 00:51:12 ... ... aloooo, facii confuzii ... eu nu sint vreunul din copii tai !!! ... ... nici ei nu au fost egoisti dar cu o ''mama'' ca tine ''si-au asumat'' raspunderea de a nu deranja lumea !!! ...
|
||
|
marco918 Postat pe 13 Ianuarie 2010 21:59 |
||
De la: darksukkubus69, la data 2010-01-13 14:45:52 ... cam nervos risul nu-i asa ? ... incepi sa intelegi ca intri in categoria looserilor !!! ...
|
||
|
marco918 Postat pe 13 Ianuarie 2010 22:04 |
||
De la: marco918, la data 2010-01-13 21:59:54De la: Kathara, la data 2010-01-13 21:03:19De la: marco918, la data 2010-01-13 00:51:12 Bine, atunci fa copii si lasa-i in sant, ca tiganii! Aoleu, stai asa, tu nu poti sa faci copii! |
||
|
Kathara Postat pe 14 Ianuarie 2010 09:56 |
||
De la: Kathara, la data 2010-01-14 09:56:03De la: marco918, la data 2010-01-13 21:59:54De la: Kathara, la data 2010-01-13 21:03:19De la: marco918, la data 2010-01-13 00:51:12 ... CA AI TAI ??? ... ... NO WAY ... ai mei sint acasa ... se joaca ... unii ... altii isi fac rostul acum ... ... ... LOOOSER ... ai auzit de cuvintul asta ? ... nu e vorba de ceva material .. e vorba de calitatea voastra ca oameni, principiile voastre si faptul ca v-ati pacalit singure ... CE BINE IMI PARE CA ATI LUAT TZEAPA !!! ... constient ... ... la munca (sau furat) si traiti-va viata asa cum stiti, ca au grija altii dupa aia ... sinteti ca niste invalizi gasiti pe strada pe care cei din jur ii asteapta cu indulgenta sa se ... stinga ... ca sa le cotrobaie prin geanta ... |
||
|
marco918 Postat pe 14 Ianuarie 2010 14:50 |
||
wow...ce rautate esti mai Marco darling !!!.............
|
||
|
etta Postat pe 14 Ianuarie 2010 14:58 |
||
De la: adina_black, la data 2009-09-29 10:48:20ce parere aveti despre cei care nu vor sa aiba copii? deloc... E viata lor, e treaba lor... daca ei au ales asa...inseamna ca asa le este bine, foarte bine, sa faca ce vor ei... |
||
|
cotyca Postat pe 14 Ianuarie 2010 14:58 |
||
|
... DEGENERAREA UNEI NATIUNI SE VEDE CLAR ATUNCI CIND NU MAI ESTE CAPABILA NICI MACAR SA ISI MENTINA POPULATIA LA UN NIVEL CONSTANT ... ca si in cazul speciilor pe cale de disparitie ... daramite sa mai si creasca ... bineinteles ca toti cei care citesc sint persoane realiste, motivate, decente, optimiste si obiective si nu intra in cadrul degeneratilor ... ... romanii scad cu 25% pe generatie ... atit inseamna o natalitate de 1.3 ... adica la fiecare 25-30 de ani se mai duc 25% ... care nu mai sint inlocuiti ... si ar mai fi si alte aspecte ... ... kathara ... daca ai copii ... poate unu, dar m-as mira totusi ... invata-i tiganeste ... o sa le prinda bine ... ... cind te vor duce la ... doctor ... . |
||
|
marco918 Postat pe 14 Ianuarie 2010 15:05 |
||
De la: cotyca, la data 2010-01-14 14:58:39De la: adina_black, la data 2009-09-29 10:48:20ce parere aveti despre cei care nu vor sa aiba copii? deloc... ... si pentru astia exista un singur cuvint ... LOOOSERI ... ei si tot neamul din care provin ...
|
||
|
marco918 Postat pe 14 Ianuarie 2010 15:06 |
||
De la: etta, la data 2010-01-14 14:58:24wow...ce rautate esti mai Marco darling !!!............. ... realism ... atita tot ... multi prefera sa vorbeasca foarte generic ca si cum ei nu intra intr-o categorie sau alta ... realitatea e simpla ... faptele spun totul ... pe vorbe doar prostii dau bani ... |
||
|
marco918 Postat pe 14 Ianuarie 2010 15:08 |
||
De la: marco918, la data 2010-01-14 15:08:27De la: etta, la data 2010-01-14 14:58:24wow...ce rautate esti mai Marco darling !!!............. of..of..of....atata energie consumata......pentru cauze pierdute !!!..... ......mai bine directioneaz-o.....in realitate !!!........
|
||
|
etta Postat pe 14 Ianuarie 2010 15:13 |
||
De la: etta, la data 2010-01-14 15:13:27De la: marco918, la data 2010-01-14 15:08:27De la: etta, la data 2010-01-14 14:58:24wow...ce rautate esti mai Marco darling !!!............. ... energia consumata are cistigurile ei, poate chiar ale mele, dar sigur vor cistiga niste copii ... se merita ... kathara nu este singura care citeste ... dar altii mai au inca timp sa recupereze ...
|
||
|
marco918 Postat pe 14 Ianuarie 2010 15:23 |
||
|
looser A looser is a loser who can't spell "loser". http://www.urbandictionary.com/define.php?term=looser |
||
|
Kathara Postat pe 14 Ianuarie 2010 16:33 |
||
| Sunt de acord total cu tine acesti oameni maturi in toata firea sint egoisti si genetic stricate. Eu cred ca nu au avut o copilarie frumoasa,nu au avut mama iubitoare altfel cum pot trai fara copii. Eu sint mamica a doi copilasi mici si eu am fost un adolescent destul de incapatinat si cu multe probleme dar adoram bebelusii si intotdeauna am visat ca intr-o zi si eu o sa am copii.Femeile alea care nu isi asuma responsabilitatea de a naste un copil sint numai pe jumatate femeie.Dumnezeu ne-a alcatuit cu toate lucrurile necesare pentru a DA VIATA unei micute,pentru a-i purta de grija unei micute gingasa si inocenta. A iubi o pisica sau o caine mai mult ca pe un copilasi este un dezastru sentimental, un animal nici nu poate fi mentionata in acelas zi cu un copilas.Ma supara enorm cind vad o femeie frumoasa,matura si inteligenta tinind i brate un caine sau o pisica inbracata in haine de copilasi. Sint caraghioase si imi e mila de ei.Ma scoate din minti aceasta problema a omenirii si as putea argumenta ore in siri despre asta . | ||
|
yelatno Postat pe 14 Ianuarie 2010 16:49 |
||
| Daca tot ati generat o asemenea discutie! Nu va mai cetati ca n-are sens. Adevarul e ca in evolutia omenirii o sa se ajunga la momentul cand n-o sa mai nasca nimeni pe nimeni iar nr. de oameni o sa fie: FIX! O sa se discute despre trecutul omenirii si despre vremurile cand femeile nasteau copii ca despre o vreme a junglei si animalelor si o sa se mire toti cum puteau odata femeile sa nasca. Asta cand stiinta o sa lamuresca ce este specia umana. La ora actuala oricum populatia de varsta a 3-a e din ce in ce mai numeroasa, speranta de viata creste, in America nr. de persoane de 100 de ani e tot mai mare. | ||
|
ema_rice Postat pe 14 Ianuarie 2010 16:55 |
||
| da poate e mai bine sa nu faci copii tinand cont in ce vremuri traim;dar eu abia stept sa am unul si nu imi place sa judec pe nimeni,fiecare face ce vrea | ||
|
puyaroxy Postat pe 14 Ianuarie 2010 17:59 |
||
MDA....E decizia fiecarei familii daca va vrea sa aiba sa nu un puiut mic. E dureros atunci cand iti doresti acel copil si ......totusi nu se poate.Ma intreb merita sa fii casatorit si sa nu poti onora nicicum dragostea dinte voi ???????????
|
||
|
kudika077113 Postat pe 14 Ianuarie 2010 19:18 |
||
|
Marco, faci cam multe generalizari. Cu bugetarii , cu cei fara copii si cu cei din generatia tanara spre ex. NU POTI INCADRA totul in negru sau alb. TU CAM asta faci, esti radical, insa mai exista si nuante de gri pe care tu nu le vezi. Sa fie clar, nu am nimic cu ideea de a face copii asa cum nu am nimic cu ideea de a nu face copii. TU ai o problema cu ideea de a nu face copii; deci ghici cine-i mai tolerant dintre noi 2? Si esti virulent si agresiv, iar la agresivitate reactionez cu mai multa agresivitate (asa functionam noi, oamenii). In privinta cliseelor. Pai ai auzit tu multa lume sa gandeasca si sa mai spuna si cu voce tare ca nu vrea copii? Eu nu prea, cel putin nu in lumea reala. Pt ca e pus imediat la zid de majoritatea celor ca tine. Hai ca-ti dau eu ex de gandire cliseu "vai, am 30 ani, ce ma fac ca nu ma ia nimeni de nevasta"; "toata lumea ma intreaba cand fac copii, asa ca ar trebui sa fac si eu macar unu ca sa intru in randu lumii"; "daca e frumoasa, are bani si e solo dupa o varsta, sigur e panarama"; "daca e divortata sigur are o defectiune"; "cum sa adopt un copil?cum adica sa cresc copilul altuia? daca are gena de criminal?" si-s multe ex de genu da ma limitez la topic. Si n-ar fi nik rau nici cu cliseele astea, daca in sinea ta ai fi in acord cu ele; daca ai simti cu adevarat ca asta vrei si asta esti. Ei bine, eu am 30 ani si nu simt nevoia nici sa ma marit nici sa fac copii, desi lumea ma preseaza din toate partile. Pur si simplu mi se pare mai atractiva o calatorie in strainatate decat sa fac un copil. Iar cu banii de nunta mai bine ma duc si ma distrez in Maldive. Sunt de condamnat pt asta? Pentru cei ca tine desigur. Si sunt multi ca tine, nu esti original deloc. Insa ideea e sa-ti traiesti viata asa cum vrei tu nu asa cum vor altii. Cati pot face asta? Putini, te asigur. Majoritatea e ca o turma de oi, traiesc dupa normele si conceptiile general acceptate. Eu nu fac asta si nici nu-i judec pe cei care nu se incadreaza in tiparul standard creat de societate, in privinta casatoriei si a copiilor. Mai ziceai ceva de indeplinirea conditiilor cariera, casa, masina, calatorii cu care ne-au indobitocit parintii. NU vad nik rau sa-ti doresti lucrurile astea si nici un lucru in general nu e rau daca TU esti cel care si- l doreste si nu altii pentru tine. Si nu ma refer aici la lucruri care fac rau altora. Uite, nici cu homosexualii nu am nimic, asa, ca sa va oripilez mai tare pe voi, astia cu morala-n varf de bat. Si cu asta mi-am incheiat pledoaria. Aleluia. |
||
|
goanga2000 Postat pe 14 Ianuarie 2010 20:27 |
||
Draga Marco, eu nu rad nervos, eu rad cu pofta, baiate... sau tataie... sau nene... cum preferi... uite, o sa rad mai linistit: Si tu esti ala care duce lipsa de toate lucrurile cu care zici ca ne-au prostit parintii nostri (case, masini, vacante etc). Asa ca bucura-te de boracii tai si lasa-ii pe altii sa se bucure de confortul lor...
|
||
|
darksukkubus69 Postat pe 14 Ianuarie 2010 22:15 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| buna | 30 | De la: yumalai 17 Februarie 2010 08:51 |
| Sora mea. | 1 | De la: ELEINA 19 Iunie 2011 10:46 |
| Intre manipulare si naivitate ... | 20 | De la: rockk 15 Februarie 2011 21:42 |
|
|
||
| El Peste,ea Scorpion. | 7 | De la: kudika023542 26 Mai 2009 17:37 |
| fara speranta | 12 | De la: roz5bule6lila7 4 Iulie 2009 18:38 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.