Mai multe
De la: marco918, la data 2010-01-07 21:35:45De la: scorpio67, la data 2010-01-07 21:21:52De la: pisicuta_razboinica, la data 2010-01-06 18:41:06De la: scorpio67, la data 2010-01-04 19:24:08 Trebuia sa intregesti alaiul de idioti, bomboana pe coliva. |
||
|
Postat pe 8 Ianuarie 2010 07:41 |
||
|---|---|---|
Marco draga, cred ca ai ceva probleme cu capul... nu m-am uscat deloc, dragutza, pacat ca nu poti sa ma vezi, ca tu ai fi aia care s-ar usca (de ciuda)..... auzi, frica... vai de capul tau, daca pt tine femei inseamna plozi, eventual pe banda... n-am patit nimic, poate nu ma satur de viata comoda si placuta pe care am ales-o, care-i problema ta? Te-a inselat " iubi" cu vreo bunaciune?
|
||
|
darksukkubus69 Postat pe 8 Ianuarie 2010 09:41 |
||
| da-mi adresa ta... | ||
|
|
||
|
kudika087300 Postat pe 8 Ianuarie 2010 19:05 |
||
De la: darksukkubus69, la data 2010-01-08 09:41:02Marco draga, cred ca ai ceva probleme cu capul... nu m-am uscat deloc, dragutza, pacat ca nu poti sa ma vezi, ca tu ai fi aia care s-ar usca (de ciuda)..... auzi, frica... vai de capul tau, daca pt tine femei inseamna plozi, eventual pe banda... n-am patit nimic, poate nu ma satur de viata comoda si placuta pe care am ales-o, care-i problema ta? Te-a inselat " iubi" cu vreo bunaciune? ... esti varza ... habar nu ai ce mai esti ... iar viata ''buna'' pe care ai ales-o se pare ca nu este chiar atit de buna din moment ce nu iti ''permite'' sa fii femeie ... ... asa ca preferi sa fii ''disponibila'' (probabil on call) ca sa o mai repeti cit timp ai avantajul tineretii ... dupa ... se schimba socoteala ... deschizi un topic si plingi de ti se scutura camasa si apostrofezi pe toti care nu iti dau dreptate ... ... cit va mai dura pina iti vor cadea bombeurile in supa ? ... domne, e magari barbatii ... |
||
|
marco918 Postat pe 8 Ianuarie 2010 19:12 |
||
iar sa masurati in silicoane si sa considerati una mai sexoasa ca alta?! ce imi place sa vad femeile cand isi scot ochii una alteia
|
||
|
felixcat Postat pe 8 Ianuarie 2010 20:12 |
||
Si mie imi place cum se oftica unele... Marco, draga varza esti tu... varza cu carne cumva sau fara carne?! Mai draga... viata pe care mi-am ales-o, mi-am ales-o eu. Si da, sunt foarte disponibila.... pt a face tot ce poftesc, spre deosebire de altele. Si nu "on call" ...ci in carne si oase, vezi tu, imi place ceea ce pot pipai... "Bombeurile" mele nu vor fi niciodata in supa, e chestie de mostenire de familie, daca ma-ntelegi. Nu cumva ti s-a facut pofta de supa?!
|
||
|
darksukkubus69 Postat pe 8 Ianuarie 2010 21:07 |
||
De la: kudika087300, la data 2010-01-08 19:05:37 da-mi adresa ta... a lu marca_ca.ca???? da' esti gerontofila?
|
||
|
greierash_is_back Postat pe 8 Ianuarie 2010 21:08 |
||
De la: darksukkubus69, la data 2010-01-08 21:07:29Si mie imi place cum se oftica unele... Marco, draga varza esti tu... varza cu carne cumva sau fara carne?! ... mda ... si ce pofteste pipocioara ta ? ... ce vrea sufletelul tau sa pipaie de esti continuu disperata sa nu cumva sa atenteze cineva la ''disponibilitatea'' ta ? ... ... am mai auzit de ''ilene cosinzene'' din astea ... si acum vrei sa te cred ca tu, cu toata ''mostenirea'' vei schimba cursul naturii ... iti recomand sa mai iesi prin parc, pe undeva, ca te-ai imbicsit de atita auto laudat ... ... ar fi cazul sa te mai maturizezi si sa nu mai crezi tot ce ti se spune ... daca o sa te mariti vreodata atunci sa fii sigura ca barbati-tu o sa iti spuna verde in fata ce il doare pina atunci nu pune boticul la laude ... dar m-as mira sa dureze ...
|
||
|
marco918 Postat pe 9 Ianuarie 2010 03:24 |
||
De la: greierash_is_back, la data 2010-01-08 21:08:54De la: kudika087300, la data 2010-01-08 19:05:37 da-mi adresa ta... ... ma miram ca unde este Lolek sa nu apara si Bolek ... imi faceam griji pentru duetul vostru ... |
||
|
marco918 Postat pe 9 Ianuarie 2010 03:29 |
||
Si nu numai in parc ies eu , n-avea tu grija... Da' dupa o iesire, asa mi se face o pofta de pipait... De maturizat... nu stiu ce intelegi tu prin a se maturiza. Cat despre maritat, nu s-a numarat niciodata printre dorintele mele. Iar in ceea ce priveste barbatul, nu duc lipsa de el, chiar citim impreuna ineptiile tale. Stii, intru pe topicul asta ca sa vad ce mai aberezi tu, nu ai idee ce ma distrezi. Te rog sa continui sa ma binedispui...
|
||
|
darksukkubus69 Postat pe 9 Ianuarie 2010 14:58 |
||
|
exista o vorba inteleapta in popor ,,cine are sa-i traiasca ci e nu sa nu-si dorwsca,!! ai sau nu copii tot singur esti si tot singur mori... |
||
|
Aproape_eu Postat pe 9 Ianuarie 2010 16:44 |
||
De la: kentfarafiltru, la data 2010-01-09 16:44:55exista o vorba inteleapta in popor ,,cine are sa-i traiasca ci e nu sa nu-si dorwsca,!! Kentaaaaaaneeee,ce patisi? |
||
|
mitura Postat pe 9 Ianuarie 2010 16:48 |
||
De la: kentfarafiltru, la data 2010-01-09 16:44:55exista o vorba inteleapta in popor ,,cine are sa-i traiasca ci e nu sa nu-si dorwsca,!! Esti pesimist...
|
||
|
Summer_ Postat pe 9 Ianuarie 2010 17:17 |
||
|
hallo ...copiii nu apartin parintilor ...au universul lor..au viata lor...cu siguranta ...nu reprezinta sprijinul nostru la batranete....si nici nu cred ca scopul lor pe pamant este sa ne aduca noua fericirea ( asta e egoism.....sprijinul pe care il asteptati si fericirea care credeti ca vi se cuvine de drept ,doar pt ca ai dat viata cuiva) foarte bine zis! nu stiu de ce ati mai astepta ceva de la copii,cand v-au oferit fericire,incredere si bucurie timp de minim 15 ani. eu sunt mai fericita ca oricand atunci cand imi vad fetele zambind.datorita lor am reusit sa-mi depasesc limitele.si chiar daca nu am multi bani,sunt fericita. cat despre rac-eu:nu toti cei ce au copii stau acasa.doar inconstientii stau acasa si asteapta mura-n gura. iar in legatura cu subiectul topicului-fiecare stie mai bine ce poate si cat poate.fiecare are dreptul sa-si traiasca viata asa cum vrea:cu sau fara copii.dumnezeu ne-a dat dreptul sa alegem.important e sa alegem fericirea. |
||
|
gabriela_35ct Postat pe 10 Ianuarie 2010 01:47 |
||
| ma enerveaza asta cu "sa nu ii chinuim" ,k sa nu ii chinuim mai bn nu le dam dreptul la viata ,nu??? la asta nu v-ati gandit? | ||
|
axutza Postat pe 10 Ianuarie 2010 08:53 |
||
| cam asa e....unii sunt motivati de saracie,altii de nesiguranta...numarul lor creste de-a lungul timpului...mie mi se pare o mare porcarie, insa tot omul e liber sa aleaga | ||
|
anca4ever Postat pe 10 Ianuarie 2010 09:13 |
||
|
nu-i judec nici pe cei care pretind ca nu vor copii , dar isi iau un animal de casa , pentru ca asa am pretins si eu vreo zece ani ( ca nu vreau copii , dar nu mi-am luat un caine ) nici pe cele care nasc si isi abandoneaza copiii ( pentru ca , daca nu ar exista astfel de femei , eu nu as avea un copil , acum ) si nici macar pe cei care pun in discutie probleme care , aparent , nu sunt ale lor ( pentru ca asa e firea umana , cand cand avem o problema despre care ne e jena sa discutam , o prezentam ca fiind a altora - deci s-ar putea sa fie chiar problema ta sau a cuiva foarte apropiat ) am citit demult un articol ceva de genul paranormalo-religioso-filozofic , in care scria ca nu noi , adultii alegem cand sa avem un copil ci copilul , in faza de suflet , energie , sau cum vrei sa-i spui , isi alege si parintii si cand sa se nasca . poate exista un gram de adevar in povestea asta . parerea mea e ca , cei care intr-adevar nu-si doresc copii , nu-si iau nici un animal de casa , pentru ca le lipseste capacitatea de a se atasa de cineva sau ceva , de a avea grija de cineva sau ceva . e , totusi , o simpla parere . |
||
|
perce_neige Postat pe 10 Ianuarie 2010 10:18 |
||
De la: scorpio67, la data 2009-10-11 09:34:43fDe la: inamina, la data 2009-10-09 09:59:23Vai fetelor da ce rele sunteti. Daca oamenii nu simt nevoia de a avea copii, de ce sa i judecam noi? Cine stie ce experiente nefericite au avut ei ca copii, cine stie care este defapt motivatia lor. Eu cred ca nu e dreptul nimanui sa i judece. Pentru cine si i doreste, copiii pot fi o binecuvantare, cine nu si i doreste mai bine nu i face, ca sa nu i chinuie.Suntem toti diferiti, si ne dorim chestii diferite de la viata, nu inseamna ca unii sunt mai buni doar pentru ca isi doresc copii, si altii "nici nu se pot numi oameni"... Care e problema VOASTRA pana la urma??? Sa fie facuti copiii in lumea asta...asa de ochii lumii...k persoane k voi care nu au cu ce isi umple timpul si nu subiecte de barfa sa aibe ce comenta??? Doamne ajuta si ne pazeste de asemenea oameni!!! Ce te mananca pe tine de ce nu fac unii copii? Daca nu ai ce face......pune mana de fa un copil....k nu care cumva sa comenteze cineva din ograda ca nu ai facut unul. Eu una sunt casatorita de 4 ani, am 27 de ani si sunt exasperata de intrebarile bagacioase si lipsite de bun simt....."DA....cand faceti un bebe? HAi acuma ca sunteti tineri...ca dupa aia...!!!"...frate, de cand trebuie sa mi se dicteze cand trebuie sa fac eu un copil??? PUR SI SIMPLU NU SUNT PREGATITA!!!! Mai vreau sa ma distrez, sa vizitez, sa invat....sa fac lucruri EGOISTE....sa fiu EGOCENTRISTA.....ca asa explica unii care au auzit cateva tremeni psihologice.. Va doresc o viata plina.....asa de plina la unii incat sa nu mai aveti timp sa judecati ce fac altii!!! |
||
|
paula27 Postat pe 10 Ianuarie 2010 10:29 |
||
De la: mitura, la data 2010-01-09 16:48:15De la: kentfarafiltru, la data 2010-01-09 16:44:55exista o vorba inteleapta in popor ,,cine are sa-i traiasca ci e nu sa nu-si dorwsca,!! incerc sa fiu cit mai realist cu putina! desi optimimsul nu ma parasit nicodata ! |
||
|
Aproape_eu Postat pe 10 Ianuarie 2010 11:48 |
||
De la: Summer_, la data 2010-01-09 17:17:13De la: kentfarafiltru, la data 2010-01-09 16:44:55exista o vorba inteleapta in popor ,,cine are sa-i traiasca ci e nu sa nu-si dorwsca,!! da d eunde ! sunt de un optimism enervant de cele mai multe ori dar incer ca privesc situataia in fata ! |
||
|
Aproape_eu Postat pe 10 Ianuarie 2010 11:49 |
||
De la: kentfarafiltru, la data 2010-01-10 11:49:29De la: Summer_, la data 2010-01-09 17:17:13De la: kentfarafiltru, la data 2010-01-09 16:44:55exista o vorba inteleapta in popor ,,cine are sa-i traiasca ci e nu sa nu-si dorwsca,!! INseamna ca nu privesti bine situatia ! :p |
||
|
Summer_ Postat pe 10 Ianuarie 2010 12:10 |
||
Iata ca au inceput sa-si faca aparitia pe aici si cei cu gandire sanatoasa!
|
||
|
darksukkubus69 Postat pe 10 Ianuarie 2010 14:47 |
||
De la: scorpio67, la data 2009-10-08 14:31:30[quote name='adina_black' date='2009-10-06 . V-ti gandit ca ei spun ca nu isi doresc defapt nu ii pot avea,fie ca nu sunt sanatosi dpdv reproductiv fie ca pur si simplu nu pot sa ii faca.....eu nu cred ca nu exista cupluri casatorite si nu isi doresc bebe....mamele care ii abandoneaza nu se pot numi mame....de multe ori intrebarile sacaitoare ale oamenilor te fac sa zici ca nu iti doresti copii canddefapt ii vrei din tot sufletul... |
||
|
crisstinna24 Postat pe 10 Ianuarie 2010 15:18 |
||
Oau......ce subiect . imi doresc un copil din suflet dar...viata lui ar fi putin mai grea langa mine iar eu as suferi mult atunci cand nu voi putea sai ofer tot ce e bun pt el nu stiu daca voi avea un copil,nu stiu daca ma voi casatori .atat de multe intrebari
|
||
|
kudika077113 Postat pe 10 Ianuarie 2010 17:24 |
||
De la: kudika077113, la data 2010-01-10 17:24:36 Oau......ce subiect . e bine ca iti pui aceste intrebari - semn de maturitate :) pana la urma nu ai de unde sa stii cum iti surade viitorul |
||
|
adina_black Postat pe 10 Ianuarie 2010 17:46 |
||
| Eu nu cunosc pe nimeni care sa spuna ca nu vrea copii pentru ca nu-i poate face. Dintre cunostintele mele, cele care au probleme reproductive recunosc treaba asta, dar nu le-am auzit spunand ca nu vor, dimpotriva, ele incearca sa faca si nu reusesc din motive de sanatate... Daca n-as putea sa fac, nu mi-ar trece prin cap sa spun ca nu vreau.... Daca spun ca nu vreau, chiar nu am vrut niciodata, culmea este ca as putea sa fac pe banda rulanta.... deci e o prostie sa spui "nu vreau" cand de fapt nu poti.... pana la urma nu e treaba celor din jur. | ||
|
darksukkubus69 Postat pe 10 Ianuarie 2010 19:31 |
||
De la: darksukkubus69, la data 2010-01-10 19:31:49Eu nu cunosc pe nimeni care sa spuna ca nu vrea copii pentru ca nu-i poate face. Dintre cunostintele mele, cele care au probleme reproductive recunosc treaba asta, dar nu le-am auzit spunand ca nu vor, dimpotriva, ele incearca sa faca si nu reusesc din motive de sanatate... Daca n-as putea sa fac, nu mi-ar trece prin cap sa spun ca nu vreau.... Daca spun ca nu vreau, chiar nu am vrut niciodata, culmea este ca as putea sa fac pe banda rulanta.... deci e o prostie sa spui "nu vreau" cand de fapt nu poti.... pana la urma nu e treaba celor din jur. chestia e ca daca vrei copii, dar putin mai tarziu nu imediat, ce poti sa le tot spui la bagaciosii care intreaba mereu? cum poti sa le dai de inteles ca e o treaba privata, iar din partea unor simple cunostiinte e o intrebare deplasata? eu inca nu am gasit solutia buna sa scap de ei fara sa se supere....de ce nu te casatoresti, pe urma de ce nu ai inca copii, si pe urma de ce nu ii faci un fratzior? mai urmeaza sa te intrebe cand ai de gand sa mori, ca deja ai o varsta??
|
||
|
DayC Postat pe 10 Ianuarie 2010 22:13 |
||
De la: DayC, la data 2010-01-10 22:13:32De la: darksukkubus69, la data 2010-01-10 19:31:49Eu nu cunosc pe nimeni care sa spuna ca nu vrea copii pentru ca nu-i poate face. Dintre cunostintele mele, cele care au probleme reproductive recunosc treaba asta, dar nu le-am auzit spunand ca nu vor, dimpotriva, ele incearca sa faca si nu reusesc din motive de sanatate... Daca n-as putea sa fac, nu mi-ar trece prin cap sa spun ca nu vreau.... Daca spun ca nu vreau, chiar nu am vrut niciodata, culmea este ca as putea sa fac pe banda rulanta.... deci e o prostie sa spui "nu vreau" cand de fapt nu poti.... pana la urma nu e treaba celor din jur. Asa sunt multi oameni...majoritatea, nu ai ce sa le faci !..doar sa ignori |
||
|
Summer_ Postat pe 10 Ianuarie 2010 22:17 |
||
De la: darksukkubus69, la data 2010-01-09 14:58:38Si nu numai in parc ies eu , n-avea tu grija... Da' dupa o iesire, asa mi se face o pofta de pipait... ... ca sa vezi si tu te distrezi !!! ... ... oricum daca ''barbatul'' care e cu tine nu vrea o relatie oficiala imi dau seama ce valoare ai ... ... ... oricum e de preferat sa nu mai iesi prin parc ... numai ramine prea multa iarba dupa tine ...
|
||
|
marco918 Postat pe 10 Ianuarie 2010 23:44 |
||
De la: DayC, la data 2010-01-10 22:13:32De la: darksukkubus69, la data 2010-01-10 19:31:49Eu nu cunosc pe nimeni care sa spuna ca nu vrea copii pentru ca nu-i poate face. Dintre cunostintele mele, cele care au probleme reproductive recunosc treaba asta, dar nu le-am auzit spunand ca nu vor, dimpotriva, ele incearca sa faca si nu reusesc din motive de sanatate... Daca n-as putea sa fac, nu mi-ar trece prin cap sa spun ca nu vreau.... Daca spun ca nu vreau, chiar nu am vrut niciodata, culmea este ca as putea sa fac pe banda rulanta.... deci e o prostie sa spui "nu vreau" cand de fapt nu poti.... pana la urma nu e treaba celor din jur. ... ce lume rea ... cruda ... mai ales ca astia sint chiar parintii si rudele tale ... de ce oare or vrea sa te introduca intr-o chestie asa de cruda ca o casatorie ? ... poate ca sa iti dai seama mai repede ca viata nu e doar o poveste ... si poate ca sa lasi ceva in urma ta ... asa cum au facut si ei ... ... oricum, e rau ca nu intelegi ca TIMPUL nu iarta ... cind iti vei dori ceea ce iti doresc ''raii'' din jurul tau astazi o sa ai un regret imens - ca nu iai ascultat ... si ca ti-ai pierdut viata degeaba ... |
||
|
marco918 Postat pe 10 Ianuarie 2010 23:54 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| De-ale casei si nu numai | 38 | De la: roz5bule6lila7 20 Mai 2009 18:41 |
| De ce toate astea? | 5 | De la: Altfel 20 Martie 2011 13:07 |
| Oare ce ? | 20 | De la: geo_resuscitat 29 Decembrie 2010 22:36 |
|
|
||
| primavara..... | 8 | De la: katy6853_yahoo_com 20 Mai 2009 09:57 |
| se merita sa fiu pe locul 2? | 63 | De la: licuriciul_zapacit 6 Februarie 2010 06:23 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.