Setari Cookie-uri

toata viata fara copii ?

De la: Summer_, la data 2010-01-10 22:17:48
De la: DayC, la data 2010-01-10 22:13:32
De la: darksukkubus69, la data 2010-01-10 19:31:49Eu nu cunosc pe nimeni care sa spuna ca nu vrea copii pentru ca nu-i poate face. Dintre cunostintele mele, cele care au probleme reproductive recunosc treaba asta, dar nu le-am auzit spunand ca nu vor, dimpotriva, ele incearca sa faca si nu reusesc din motive de sanatate... Daca n-as putea sa fac, nu mi-ar trece prin cap sa spun ca nu vreau.... Daca spun ca nu vreau, chiar nu am vrut niciodata, culmea este ca as putea sa fac pe banda rulanta.... deci e o prostie sa spui "nu vreau" cand de fapt nu poti.... pana la urma nu e treaba celor din jur.

chestia e ca daca vrei copii, dar putin mai tarziu nu imediat, ce poti sa le tot spui la bagaciosii care intreaba mereu? cum poti sa le dai de inteles ca e o treaba privata, iar din partea unor simple cunostiinte e o intrebare deplasata? eu inca nu am gasit solutia buna sa scap de ei fara sa se supere....de ce nu te casatoresti, pe urma de ce nu ai inca copii, si pe urma de ce nu ii faci un fratzior? mai urmeaza sa te intrebe cand ai de gand sa mori, ca deja ai o varsta??

Asa sunt multi oameni...majoritatea, nu ai ce sa le faci !..doar sa ignori

... chestia cu ignoratul va deveni reciproca dupa un timp ... fii sigura de asta ... cind vei fi ignorata de restul atunci nici nu vei mai avea ce sa faci si nici nu vei mai prezenta vreun interes ...

marco918
Postat pe 10 Ianuarie 2010 23:57
De la: darksukkubus69, la data 2010-01-10 19:31:49Eu nu cunosc pe nimeni care sa spuna ca nu vrea copii pentru ca nu-i poate face. Dintre cunostintele mele, cele care au probleme reproductive recunosc treaba asta, dar nu le-am auzit spunand ca nu vor, dimpotriva, ele incearca sa faca si nu reusesc din motive de sanatate... Daca n-as putea sa fac, nu mi-ar trece prin cap sa spun ca nu vreau.... Daca spun ca nu vreau, chiar nu am vrut niciodata, culmea este ca as putea sa fac pe banda rulanta.... deci e o prostie sa spui "nu vreau" cand de fapt nu poti.... pana la urma nu e treaba celor din jur.

... as fi curios sa stiu de ce nu ''ai vrut'' niciodata ? ... te-au fermecat starletele din romania, te-a speriat viata, esti nesigura pe barbatii cu care traiesti, ti-e frica de saracie, nu crezi ca ii poti creste, ti-e frica ca vor plinge noaptea ... sau pur si simplu, asa crezi tu ? ...

... oricum inteleg ca pe multi dintre copii iai exterminat intentionat din viata ta (chiar tu spui ca poti face pe banda rulanta deci ai garantia asta) si ar fi interesant un raspuns motivat cu argumente ... pina acum inteleg ca nu stii de ce ai vrea sa ai copii ... si nici de ce nu ai vrea ...

marco918
Postat pe 11 Ianuarie 2010 00:03
Iti spun eu de ce nu vreau sa am: fiindca intotdeauna mi-a placut sa traiesc pt mine, si o fac din plin (si nu ma feresc sa recunosc)... si nu am exterminat pe nimeni, am luat masurile necesare in privinta asta... Cat despre relatia oficiala, nu el nu o vrea, ci eu, nu prea vad ce folos mi-ar aduce. La urma urmei relatia mea, asa neoficiala cum este, dureaza de mult mai multi ani decat casatoriile altora... Iar in parc, draga mea, nu fac decat sa ma plimb, prefer locurile comode pt alte chestii... Si socotela pt cum traiesc nu-ti dau nici tie, nici altora. Imi permit sa nu dau socoteala nimanui.
darksukkubus69
Postat pe 11 Ianuarie 2010 12:40
De la: darksukkubus69, la data 2010-01-11 12:40:32Iti spun eu de ce nu vreau sa am: fiindca intotdeauna mi-a placut sa traiesc pt mine, si o fac din plin (si nu ma feresc sa recunosc)... si nu am exterminat pe nimeni, am luat masurile necesare in privinta asta... Cat despre relatia oficiala, nu el nu o vrea, ci eu, nu prea vad ce folos mi-ar aduce. La urma urmei relatia mea, asa neoficiala cum este, dureaza de mult mai multi ani decat casatoriile altora... Iar in parc, draga mea, nu fac decat sa ma plimb, prefer locurile comode pt alte chestii... Si socotela pt cum traiesc nu-ti dau nici tie, nici altora. Imi permit sa nu dau socoteala nimanui.

... ... egoistoooooooooooooo ... nu ai exterminat pe nimeni ? ... dar de ce spuneai ca poti face pe banda rulanta ? ... ... si totusi nu ai copii ... ia pus la pastrarea !!! ... la rece !!! ...

... relatia ta ''oficiala'' este o fisiiala ... sint multi/e ca voi carora le este frica de realitate ... si prefera sa se prostitueze discret ... un barbat cind vrea o femeie cu adevarat primul lucru este sa se asigure ca e a lui ... oficial ... tu poate reprezinti o alternativa in viata omului dar nimic de viitor ... cind nu vei putea stapini grasimile si vergeturile o sa insisti sa te mariti ... si deja mi-e mila de amaritul care o sa cada in plasa ...

... ti-am recomandat sa nu mai iesi din parc nu pentru ca. doamne fereste, te-ar lua hormonii pe sus si ai face prostioare ... dar imi este mila de iarba ... nu mai ramine nimic pe unde treci ...

... stii ce ati merita cei de genul tau ? ... sa fiti ... TAXATI ... pentru celibat ... sa zicem 25% din venituri incepind cu terminarea primei facultatii ... sa dati inapoi toti banii pe care societatea asta ia investit in voi ... ca altii, mai putin egoisti si cinici, sa isi poata creste copii ...

...
marco918
Postat pe 11 Ianuarie 2010 12:49
De la: marco918, la data 2010-01-10 23:54:15

chestia e ca daca vrei copii, dar putin mai tarziu nu imediat, ce poti sa le tot spui la bagaciosii care intreaba mereu? cum poti sa le dai de inteles ca e o treaba privata, iar din partea unor simple cunostiinte e o intrebare deplasata? eu inca nu am gasit solutia buna sa scap de ei fara sa se supere....de ce nu te casatoresti, pe urma de ce nu ai inca copii, si pe urma de ce nu ii faci un fratzior? mai urmeaza sa te intrebe cand ai de gand sa mori, ca deja ai o varsta??

... ce lume rea ... cruda ... mai ales ca astia sint chiar parintii si rudele tale ... de ce oare or vrea sa te introduca intr-o chestie asa de cruda ca o casatorie ? ... poate ca sa iti dai seama mai repede ca viata nu e doar o poveste ... si poate ca sa lasi ceva in urma ta ... asa cum au facut si ei ...

... oricum, e rau ca nu intelegi ca TIMPUL nu iarta ... cind iti vei dori ceea ce iti doresc ''raii'' din jurul tau astazi o sa ai un regret imens - ca nu iai ascultat ... si ca ti-ai pierdut viata degeaba ...

nu e cazul. sunt casatorita si am si bebe, si sper sa mai am unul in viitor...
insa ma deranjeaza cand foste colege de liceu cu care de abia schimbasem cateva vorbe sau matusi de spita a saptea incearca sa te faca sa te simti prost fiindca nu ai gasit inca partenerul potrivit sau nu ai ramas inca insarcinata...pur si simplu nu e treaba lor, si rautatea lor e de cele mai multe ori mai mult decat evidenta. nu fac decat sa puna sare pe rana.

cred ca majoritatea oamenilor isi doresc o familie, si sa fie fericiti, si nu au nevoie sa li se explice asta de cate ori se intalnesc pe strada cu oameni care alta treaba nu au.
DayC
Postat pe 11 Ianuarie 2010 12:58
De la: DayC, la data 2010-01-11 12:58:42
De la: marco918, la data 2010-01-10 23:54:15

... ce lume rea ... cruda ... mai ales ca astia sint chiar parintii si rudele tale ... de ce oare or vrea sa te introduca intr-o chestie asa de cruda ca o casatorie ? ... poate ca sa iti dai seama mai repede ca viata nu e doar o poveste ... si poate ca sa lasi ceva in urma ta ... asa cum au facut si ei ...

... oricum, e rau ca nu intelegi ca TIMPUL nu iarta ... cind iti vei dori ceea ce iti doresc ''raii'' din jurul tau astazi o sa ai un regret imens - ca nu iai ascultat ... si ca ti-ai pierdut viata degeaba ...

nu e cazul. sunt casatorita si am si bebe, si sper sa mai am unul in viitor...
insa ma deranjeaza cand foste colege de liceu cu care de abia schimbasem cateva vorbe sau matusi de spita a saptea incearca sa te faca sa te simti prost fiindca nu ai gasit inca partenerul potrivit sau nu ai ramas inca insarcinata...pur si simplu nu e treaba lor, si rautatea lor e de cele mai multe ori mai mult decat evidenta. nu fac decat sa puna sare pe rana.

cred ca majoritatea oamenilor isi doresc o familie, si sa fie fericiti, si nu au nevoie sa li se explice asta de cate ori se intalnesc pe strada cu oameni care alta treaba nu au.

... cind vei avea virsta acestor femei vei intelege mai multe ... si sigur vei face la fel ... multe din fricile sau bucuriile de astazi le vei intelege altfel si iti va parea rau sa se mai pacaleasca cineva ca si tine ... sfaturile bune vin din experienta rea, iar experinta rea vine din lipsa sfaturilor bune ... daca te vei duce pe ultimul meu post, de mai sus, vei vedea ca exista multe femei care nu isi doresc o familie, nici copii ... sint cu gramada ... te-ai gindit ca poate acea colege nu te vad la fel ca si aceste pierde vara ? ...
marco918
Postat pe 11 Ianuarie 2010 13:05
De la: marco918, la data 2010-01-11 12:49:22
... stii ce ati merita cei de genul tau ? ... sa fiti ... TAXATI ... pentru celibat ... sa zicem 25% din venituri incepind cu terminarea primei facultatii ... sa dati inapoi toti banii pe care societatea asta ia investit in voi ... ca altii, mai putin egoisti si cinici, sa isi poata creste copii ...

...

cred ca taxati ar trebui sa fie cei care fac copii si nu sunt in stare sa ii intretina sau sa ii ajute. de genul "te-am facut, acum descurca-te singur". sau care le spun cand cresc ca nu si i-au dorit de fapt si ca le-au stricat tineretea. si cei care se casatoresc si inseala sau ranesc....
celibatarii fara copii macar nu fac pe nimeni sa sufere. poate doar pe ei insisi, dar asta e treaba lor. statul contribuie pentru ei ca ei sa contribuie inapoi prin meserie nu prin copii.
DayC
Postat pe 11 Ianuarie 2010 13:08
De la: DayC, la data 2010-01-11 13:08:31
De la: marco918, la data 2010-01-11 12:49:22

...

cred ca taxati ar trebui sa fie cei care fac copii si nu sunt in stare sa ii intretina sau sa ii ajute. de genul "te-am facut, acum descurca-te singur". sau care le spun cand cresc ca nu si i-au dorit de fapt si ca le-au stricat tineretea. si cei care se casatoresc si inseala sau ranesc....
celibatarii fara copii macar nu fac pe nimeni sa sufere. poate doar pe ei insisi, dar asta e treaba lor. statul contribuie pentru ei ca ei sa contribuie inapoi prin meserie nu prin copii.

... nooooo ... toti cetatenii acestei tari au beneficiat de acelasi tratament ... care a costat ... in cazul cel mai egoist copii reprezinta platitorii de pensii de miine ... asa functioneaza realitatea ... nu vor copii .... SA PLATEASCA ... simplu ... etic si moral ...

... statul a investit in ei ca sa ii educe ... nu ca sa cistige bani in mod deosebit ... oricine va cistiga bani de foame, chiar si furind ... sint multi/e care cistiga bani fara a plati nimic ... micile sau marile ''invirteli'' ...

marco918
Postat pe 11 Ianuarie 2010 13:13
De la: marco918, la data 2010-01-11 13:05:08
... cind vei avea virsta acestor femei vei intelege mai multe ... si sigur vei face la fel ... multe din fricile sau bucuriile de astazi le vei intelege altfel si iti va parea rau sa se mai pacaleasca cineva ca si tine ... sfaturile bune vin din experienta rea, iar experinta rea vine din lipsa sfaturilor bune ... daca te vei duce pe ultimul meu post vei cedea ca exista multe femei care nu isi doresc o familie, nici copii ... si sint cu gramada ... te-ai gindit ca poate acea colege nu te vad la fel ca si aceste pierde vara ? ...

e posibil sa gandesc si eu altfel la varsta lor...insa cred ca ma voi feri sa dau sfaturi universale si sa fac judecati de valoare daca nu cunosc persoana prea bine...suntem diferiti asta este, si ne dorim lucruri diferite....
DayC
Postat pe 11 Ianuarie 2010 13:13
De la: DayC, la data 2010-01-11 13:13:18
De la: marco918, la data 2010-01-11 13:05:08
... cind vei avea virsta acestor femei vei intelege mai multe ... si sigur vei face la fel ... multe din fricile sau bucuriile de astazi le vei intelege altfel si iti va parea rau sa se mai pacaleasca cineva ca si tine ... sfaturile bune vin din experienta rea, iar experinta rea vine din lipsa sfaturilor bune ... daca te vei duce pe ultimul meu post vei cedea ca exista multe femei care nu isi doresc o familie, nici copii ... si sint cu gramada ... te-ai gindit ca poate acea colege nu te vad la fel ca si aceste pierde vara ? ...

e posibil sa gandesc si eu altfel la varsta lor...insa cred ca ma voi feri sa dau sfaturi universale si sa fac judecati de valoare daca nu cunosc persoana prea bine...suntem diferiti asta este, si ne dorim lucruri diferite...

... o sa faci la fel ... fara sa vrei vei observa cazuri care se repeta, vei observa propriile greseli, si te vor duce la o incadrare ''universala'' a unui tip de om ... iar cei din jurul tau sa fii sigura ca te cunosc destul de bine ... .si tie iti va parerea rau de cineva cunoscut care e furat de peisaj si pierde timpul aiurea ... grija fata de el te va obliga sa incerci sa il ajuti indiferent cum te va cataloga ...

marco918
Postat pe 11 Ianuarie 2010 13:17
Eu mi-am dorit intotdeauna copii, dupa mine mi-as face "o echipa de fotbal" dar nu am posibilitatea sa-i cresc, asa ca ma voi limita la doi ( in momentul de fata am un copil de 1 an si 9 luni si ne gandim la al doilea).
In schimb prietena mea isi doreste copil dar nu de la sotul ei ( deoarece relatia lor este pe terminate) si sa nu nasca.(ea fiind de profesie medic)
anastas
Postat pe 11 Ianuarie 2010 14:30
... am copii ... si mari si mici ... din experienta iti spun ca e mai greu sa cresti 1 sau 2 copii decit 3 sau peste 3 ...

... primul copil ... e terifiant ... asculti o gramada de povesti ... ti se sugereaza scenarii de groaza ... ce sa mai, il astepti ca pe atiila biciul lui d-zeu ... e cel mai greu sa cresti un copil ... foarte greu ... e o spaima continua ca se intimpla ceva ... poate si din cauza asta copii singuri au diverse probleme de comunicare si socializare pe care le ascund cu grija ...

... al doilea copil ... hai, sa nu fie singur primul ... intervine ceva experienta, maturitatea, incepi sa intelegi ca nu e chiar ca in povesti dar astepti totusi sa vezi si partea rea a paharului ... aceleasi griji plus cele create de concurenta dintre ei chiar daca sint mici ...

... al treilea si restul ... piece of cake ... parca se rupe toata groaza ... cei mari descopera o ''jucarie'' noua si vor sa intervina in ''educatie'' si chiar in cresterea celui mai mic ... grijile , spaimele si frica se reduc simtitor ... sint cu mult mai mici decit in cazul primului copil ... infinit mai mici .. neglijabile ... pentru ca incep sa se educe singuri ... e fantastic cum se schimba ... se simt, fara sa le ceri, responsabili pentru educatia celui mic ...

marco918
Postat pe 11 Ianuarie 2010 16:02
De la: anastas, la data 2010-01-11 14:30:22Eu mi-am dorit intotdeauna copii, dupa mine mi-as face "o echipa de fotbal" dar nu am posibilitatea sa-i cresc, asa ca ma voi limita la doi ( in momentul de fata am un copil de 1 an si 9 luni si ne gandim la al doilea).
In schimb prietena mea isi doreste copil dar nu de la sotul ei ( deoarece relatia lor este pe terminate) si sa nu nasca.(ea fiind de profesie medic)

... nu te limita niciodata cind vorbesti de copii ... sint atitea lucruri pe care le putem exclude din ''necesitatile'' noastre temporare si nici nu simtim lipsa lor ... acum nu ai posibilitati, crezi ca nu ai posibilitati materiale ... miine cind o sa ai, nu o sa mai poti face copii ... asa e viata, o continua incercare a caracterului ... daca ai barbat ca lumea, o sa ajungeti sa va realizati si material ... asa e in viata ... nici capsuneanu nu credea ca va ajunge milionar, sau tiriac (acum isi doreste nepoti citi mai multi) ... dar nimic nu se compara cind te uiti la copii tai ... e cea mai mare realizare din viata oricarui om ...

marco918
Postat pe 11 Ianuarie 2010 16:15
Imi place cand cele ca tine isi revarsa frustrarile in fata celor ca mine... Draga mea, cele ca mine nu vor plati niciodata nimic pt comoditatea si confortul lor... La urma urmei de ce ar trebui sa platim? Ca sa intre pe degeaba in fundul progeniturilor fatatoarelor de meserie ca tine? Ha ha ha ! Asta te roade de fapt! Mai zi... ca imi place... Auzi, eu sa insist sa ma marit.... ce sunt alea grasimi si vergeturi? Poate stii tu mai bine ca mine si vrei sa-mi explici... Si inca ceva... eu reprezint totul pt cel de langa mine... fiindca am ales pe cineva exact ca mine, daca ma uit la el, e ca si cum ma uit in oglinda.... iar cele ca tine sunt presul pe care ne stergem amandoi pantofii...
darksukkubus69
Postat pe 11 Ianuarie 2010 23:33
De la: adina_black, la data 2009-09-29 10:48:20ce parere aveti despre cei care nu vor sa aiba copii? deloc...
unii oameni nu vor sa isi "complice" existenta cu un copil, vor sa traiasca doar pt ei si prefera un animal de companie pe care il ingrijesc ca pe propriul copil sau nu au nici macar atat
ce ziceti de asta?

de cat sa faca un copil numai ca asta face toata lumea, iar copilul ala sa creasca nefericit mai bine sa nu'l faca....
si nu vad nimic rau in asta...nu stiu daca e din cauza varstei, sau daca o sa ma razgandesc vreodata, dar nici eu nu vreau sa aduc un copil in lumea asta mizera ...
ador copiii :X o sa si botez o bombonica de fetita :X:X ....sunt curioasa cum e sa creasca in tine o floricica :X:X.....dar pur si simplu nu'mi doresc ...
nu vad nimic grav in asta
iubarici
Postat pe 11 Ianuarie 2010 23:40
De la: darksukkubus69, la data 2010-01-11 23:33:27Imi place cand cele ca tine isi revarsa frustrarile in fata celor ca mine... Draga mea, cele ca mine nu vor plati niciodata nimic pt comoditatea si confortul lor... La urma urmei de ce ar trebui sa platim? Ca sa intre pe degeaba in fundul progeniturilor fatatoarelor de meserie ca tine? Ha ha ha ! Asta te roade de fapt! Mai zi... ca imi place... Auzi, eu sa insist sa ma marit.... ce sunt alea grasimi si vergeturi? Poate stii tu mai bine ca mine si vrei sa-mi explici... Si inca ceva... eu reprezint totul pt cel de langa mine... fiindca am ales pe cineva exact ca mine, daca ma uit la el, e ca si cum ma uit in oglinda.... iar cele ca tine sunt presul pe care ne stergem amandoi pantofii...

... bine zis ... CELE CA TINE ... sinteti o specie ... dereglate psihic ... ce ai patit in familie de ai ajuns in halul asta ? ... nu iti ajungea mincarea ? ... ai purtat haine de la vreun frate si te-a marcat ? ... exista o explicatie ...

... ai ales ''bine'' !!! ... dar tot neoficial sinteti ... ... pentru cit timp, babe ? ... ... nu stii ce sint grasimile ? ... vergeturile ? ... asteapta ... ...

... iar taxa o meritati cu prisosinta ... ca sa intre in fundul fatatoarelor de meserie ... corect ... ... si asa curvistinele nu platesc taxe ...

marco918
Postat pe 12 Ianuarie 2010 00:42
De la: iubarici, la data 2010-01-11 23:40:52
De la: adina_black, la data 2009-09-29 10:48:20ce parere aveti despre cei care nu vor sa aiba copii? deloc...
unii oameni nu vor sa isi "complice" existenta cu un copil, vor sa traiasca doar pt ei si prefera un animal de companie pe care il ingrijesc ca pe propriul copil sau nu au nici macar atat
ce ziceti de asta?

de cat sa faca un copil numai ca asta face toata lumea, iar copilul ala sa creasca nefericit mai bine sa nu'l faca....
si nu vad nimic rau in asta...nu stiu daca e din cauza varstei, sau daca o sa ma razgandesc vreodata, dar nici eu nu vreau sa aduc un copil in lumea asta mizera ...
ador copiii :X o sa si botez o bombonica de fetita :X:X ....sunt curioasa cum e sa creasca in tine o floricica :X:X.....dar pur si simplu nu'mi doresc ...

... fata ... tie iti place sa traiesti in lumea asta mizera ? ... esti suparata pe parinti ca te-au nascut ? ...
... si copiilor tai le va place, asa ''mizera'' cum este ... copii au nevoie de dragoste nu de haine de fima si bona ... altfel ajungi sa cresti una ca dark... si nu stii de ce a fugit de acasa si traieste cam salbatic (sa ii spunem asa) ... nu te lua dupa rascracite care se pling de orice numai de ele niciodata ... daca iti intra idioteniile lor in cap ajungi sa crezi ca numai tu ar fi trebuit sa existi si ca esti nemuritoare ...

marco918
Postat pe 12 Ianuarie 2010 00:50
Vaaaiiiii, cum sa fug de acasa?! Ce urat.... Nci vorba, locuiesc vizavi de parintii mei. Ai tu o problema cu oficial sau neoficial? Ca eu nu am... Astept portia de grasimi si vergeturi promisa.... da' nu ne arati tu mai bine?! N-am purtat eu haine de la vreun frate, mai degraba el de la mine, ca frate-meu e mai mic, nu eu... Mai degraba, cele ca mine ar trebui platite, fiindca ne lovim la tot pasul de pui de neamuri proaste facuti de persoanele ca tine....
darksukkubus69
Postat pe 12 Ianuarie 2010 10:19
De la: marco918, la data 2010-01-12 00:50:22
ce ziceti de asta?

... fata ... tie iti place sa traiesti in lumea asta mizera ? ... esti suparata pe parinti ca te-au nascut ? ...
... si copiilor tai le va place, asa ''mizera'' cum este ... copii au nevoie de dragoste nu de haine de fima si bona ... altfel ajungi sa cresti una ca dark... si nu stii de ce a fugit de acasa si traieste cam salbatic (sa ii spunem asa) ... nu te lua dupa rascracite care se pling de orice numai de ele niciodata ... daca iti intra idioteniile lor in cap ajungi sa crezi ca numai tu ar fi trebuit sa existi si ca esti nemuritoare ...

in mod normal m'as fii atacat la un raspusn ca asta si ti'as fii raspuns pe masura ....dar ai dreptate ... "si copiilor tai le va place, asa ''mizera'' cum este ... copii au nevoie de dragoste nu de haine de fima si bona"
iubarici
Postat pe 12 Ianuarie 2010 16:16
De la: darksukkubus69, la data 2010-01-12 10:19:31Vaaaiiiii, cum sa fug de acasa?! Ce urat.... Nci vorba, locuiesc vizavi de parintii mei. Ai tu o problema cu oficial sau neoficial? Ca eu nu am... Astept portia de grasimi si vergeturi promisa.... da' nu ne arati tu mai bine?! N-am purtat eu haine de la vreun frate, mai degraba el de la mine, ca frate-meu e mai mic, nu eu... Mai degraba, cele ca mine ar trebui platite, fiindca ne lovim la tot pasul de pui de neamuri proaste facuti de persoanele ca tine....

... cind zici - nu vreau ... aia sau ailalta ... exista intotdeauna o explicatie (sau o frustrare, sau ... ) ... tie iti este frica sa te gindesti de ce nu vrei sa ai copii ... oricum o sa fii o mama ''reusita'' ... acum ai 31 si nici nu iti trece prin cap asa ceva ... cind vei avea 40 poate egoismul tau se va razgindi ... iar cind vei avea 60 ... prapaditul tau de copil va avea 20 ... adica vei fi USELESS pentru el ... vei fi o babeta cu un copil de 20 de ani ... usor de prostit ... de ''neamurile proaste'' ... ... sa nu uiti sa ii lasi avere ... LOOOSER - o ...

marco918
Postat pe 12 Ianuarie 2010 17:38
De la: iubarici, la data 2010-01-12 16:16:35
ce ziceti de asta?

in mod normal m'as fii atacat la un raspusn ca asta si ti'as fii raspuns pe masura ....dar ai dreptate ... "si copiilor tai le va place, asa ''mizera'' cum este ... copii au nevoie de dragoste nu de haine de fima si bona"

... de ce sa te ataci ??? ... am vrut doar sa fim sinceri cu noi insine ... toti traim cum putem si stim mai bine, dar unii nu permit propriilor copii sa existe pentru a nu le face un ''rau'' ... pentru a nu se obosi, a nu se murdari ... o ipocrizie mai mare nu am auzit ...

marco918
Postat pe 12 Ianuarie 2010 17:44
De la: marco918, la data 2010-01-12 17:44:19[... de ce sa te ataci ??? ... am vrut doar sa fim sinceri cu noi insine ... toti traim cum putem si stim mai bine, dar unii nu permit propriilor copii sa existe pentru a nu le face un ''rau'' ... pentru a nu se obosi, a nu se murdari ... o ipocrizie mai mare nu am auzit ...

O aberatie mai mare ca ce indrugi tu acolo n=am mai auzit. cum adica "nu permit propriilor copii"? care copii daca ei nu exista?de parca copiii care nu exista sufera pentru ca nu sunt lasati sa existe.Tu=ti dai seama ce aberatii spui acolo? Mai degraba sufera aia care exista, ca=s crescuti in saracie si lipsuri; datorita unora ca tine cu mentalitatea asta "lasa, unde=s 7 mai incape si al optulea" esti cumva tiganca, ca numai astea se mai impuiaza in halu asta.
goanga2000
Postat pe 12 Ianuarie 2010 20:03
De la: marco918, la data 2010-01-12 17:38:09[cind vei avea 40 poate egoismul tau se va razgindi ... iar cind vei avea 60 ... prapaditul tau de copil va avea 20 ... adica vei fi USELESS pentru el ... vei fi o babeta cu un copil de 20 de ani ... usor de prostit ... de ''neamurile proaste'' ... ... sa nu uiti sa ii lasi avere ... LOOOSER - o ...

alta aberatie. useless pt copilul tau de 20 ani poti fii si la 40 ani, cand e mica diferenta; dar ce ar trebui sa faci ca sa nu fii useless fata de "copilul" tau de 20 ani?ca e cam mare ca sa=l mai speli la c...r. Si numai la noi e optica asta ca trebuie tinuti in puf pana dupa 20 ani.
goanga2000
Postat pe 12 Ianuarie 2010 20:09
De la: adina_black, la data 2009-09-29 10:48:20
goanga2000
Postat pe 12 Ianuarie 2010 20:14
[quote name='marco918' date='2010-01-12 00:50:22'

[/quote]

Tu chiar crezi ce spui acolo?Da, copiii au nevoie de iubire, dar pe langa asta mai au nevoie de hrana sanatoasa, locuinta stabila, haine, caldura, educatie;astea=s nevoi primare, si costa, pe ce lume traiesti?Sau tu mergi pe ideea ca oricum, cresc ei, precum iarba dupa ploaie? Pai cu mentalitatea asta toti prostii se=mpuiaza
goanga2000
Postat pe 12 Ianuarie 2010 20:18
De la: marco918, la data 2010-01-11 00:03:22
De la: darksukkubus69, la data 2010-01-10 19:31:49... as fi curios sa stiu de ce nu ''ai vrut'' niciodata ? ... te-au fermecat starletele din romania, te-a speriat viata, esti nesigura pe barbatii cu care traiesti, ti-e frica de saracie, nu crezi ca ii poti creste, ti-e frica ca vor plinge noaptea ... sau pur si simplu, asa crezi tu ? ...

...

Da ce te f...te pe tine grija frate? (ca inteleg ca esti barbat pana la urma); fiecare cu motivatiile lui; cine te crezi sa emiti tu judecati de valoare?esti vreun guru, vreun prooroc sau insusi Dumnezeu cumva? mai bine vezi=ti deviata ta si de cei "n" plozi; aaa, am inteles, astia se cresc singuri unu pe altu si tu ai ramas acu fara job.
goanga2000
Postat pe 12 Ianuarie 2010 20:29
Aaaaaa, e barbat saracul de el???? De fapt, cred ca nu prea e.... Asta explica multe.... Mai draga, cred ca tu esti "useless" pt multa lume! Ha ha ha!
darksukkubus69
Postat pe 12 Ianuarie 2010 20:57
De la: scorpio67, la data 2009-10-21 17:58:16
De la: Kathara, la data 2009-10-21 17:41:06Copii sunt cea mai mare dovada de egoism, vrei pe cineva care sa-ti semene si sa iti duca mai departe genele. Egoismul cel mai pur.

Da ,dar altfel am disparea ca specie daca toata lumea ar trai comod fara grija asta.Si apoi daca parintii nostri nu erau " egoisti" sa vrea pentru sufletul lor un bebe mai vorbeam vreunul pe aici despre toate astea?

Si ti se pare ca suntem o specie atat de minunata ? Eu am o parere foarte proasta despre noi, oamenii...
Daca mama mea m-ar fi intrebat daca vreau sa ma nasc nu as fi vrut asta...si am crescut intr-o familie instarita si linistita de intelectuali...
ocs
Postat pe 12 Ianuarie 2010 23:15
De la: goanga2000, la data 2010-01-12 20:09:15
De la: marco918, la data 2010-01-12 17:38:09[cind vei avea 40 poate egoismul tau se va razgindi ... iar cind vei avea 60 ... prapaditul tau de copil va avea 20 ... adica vei fi USELESS pentru el ... vei fi o babeta cu un copil de 20 de ani ... usor de prostit ... de ''neamurile proaste'' ... ... sa nu uiti sa ii lasi avere ... LOOOSER - o ...

alta aberatie. useless pt copilul tau de 20 ani poti fii si la 40 ani, cand e mica diferenta; dar ce ar trebui sa faci ca sa nu fii useless fata de "copilul" tau de 20 ani?ca e cam mare ca sa=l mai speli la c...r. Si numai la noi e optica asta ca trebuie tinuti in puf pana dupa 20 ani.

... nu inteleg ce vrei sa spui goango ? ... auzi tu crezi ca copilului tau de 20 de ani ii va conveni sa aiba acasa 2 mosnegi pensionari care sa nu il poata ajuta cu nimic ... crezi ca au ce discuta ? ... sint multe lucruri de care acel copil e privat ... si multe alte lucruri pentru care e manipulat de proprii parinti ...

marco918
Postat pe 13 Ianuarie 2010 00:10
De la: goanga2000, la data 2010-01-12 20:18:08[quote name='marco918' date='2010-01-12 00:50:22'

Tu chiar crezi ce spui acolo?Da, copiii au nevoie de iubire, dar pe langa asta mai au nevoie de hrana sanatoasa, locuinta stabila, haine, caldura, educatie;astea=s nevoi primare, si costa, pe ce lume traiesti?Sau tu mergi pe ideea ca oricum, cresc ei, precum iarba dupa ploaie? Pai cu mentalitatea asta toti prostii se=mpuiaza[/quote]

... alooooo ... TU ESTI HANDICAPATA (e un mod de exprimare nu am nimic cu handicapatii) ? ... daca nu esti in stare sa iti cistigi existenta intr-un oras ... DUTE LA TARA ... fara gluma ... tu si barbati-tu (in ideea ca esti casatorita) ... te vaiti de parca, tu, barbati-tu si parintii vostri, traiti pe strada din mila cetatenilor si nu va permiteti 3 ''familiii serioase'' sa cresteti un copil ... inscrieti-va, mai frate, la ajutoare ...

... tu ai idee cit ''costa'' un copil ? ... mai putin decit cheltui tu anapoda ... mult mai putin ... sint plie mall-urile, gem hipermarket-urile de pitizipoance si speriati care nu isi ''permit'' un copil ... da un ciine iti permiti ? ... e incredibil ... nu isi ''permite'' ...
marco918
Postat pe 13 Ianuarie 2010 00:20

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Dragoste sau obisnuinta? 22 De la: fluturasmulticolor 30 Ianuarie 2011 15:39
Sa mergem mai departe 23 De la: greierash 1 Octombrie 2009 20:36
vis ciudat 0 De la: 22 Ianuarie 2011 08:37
In ce tinuta vestimentara stati prin casa in viatza de zi cu zi?? 25 De la: mkdisk 19 Octombrie 2009 11:10
cat timp tine durerea? 36 De la: Trixibell 16 August 2009 21:40