Setari Cookie-uri

toata viata fara copii ?

Nicicum. Este decizia lor, decizia fiecarei persoane, fiecarui cuplu de a avea sau nu copii, si trebuie respectata. Pur si simplu.
tequila_cu_varza
Postat pe 4 Ianuarie 2010 16:30
De la: tequila_cu_varza, la data 2010-01-04 16:30:06Nicicum. Este decizia lor, decizia fiecarei persoane, fiecarui cuplu de a avea sau nu copii, si trebuie respectata. Pur si simplu.

SUBSCRIU!
goanga2000
Postat pe 4 Ianuarie 2010 17:07
De la: scorpio67, la data 2010-01-04 14:44:37
De la: darksukkubus69, la data 2010-01-04 12:22:32Cine nu face un copil, nu il face pt ca nu vrea. Si nu trebuie sa se simta vinovat/a pt asta, fiindca nu are de ce. Iar cine face trebuie sa-l vrea, nu sa-l faca de gura lumii.

Sunt perfect de acord .Asta ma chinui sa scot de la doamnele care imi servesc cauze si scopuri umanitare si nu motivul real: simplul fapt ca nu-l vor, ca nu vor sa-si asume responsabilitati atat de mari pentru toata viatza,vor doar sa traiasca bine mersi doar pentru sufletelul lor si atat.

UAU, cata ipocrizie!
Ceea ce vrei tu de fapt sa scoti de la noi este faptul ca daca nu vrei copii (exceptand cazurile care au motivatie biologica) esti defecta genetic, nu esti femeie, esti un monstru de egoism etc. Hai, nu mai fii ipocrita si recunoaste!
goanga2000
Postat pe 4 Ianuarie 2010 17:11
De la: scorpio67, la data 2010-01-04 07:18:56
De la: goanga2000, la data 2010-01-03 17:33:53
De la: scorpio67, la data 2010-01-03 11:12:14
De la: goanga2000, la data 2009-12-29 21:16:46
Nu stiam ca atunci cand faci tu un copil trebuie luate in calcul soarta tuturor copiilor dupa planeta, suprapopularea, saracia , iresponsabilitatea altora in ai creste asa cum trebuie.De aia nu trebuie sa fac un copil pentru ca in Somalia mor aia pe capete din cauza bolilor si a saraciei, sau e China suprapopulata.Ce are sula cu prefectura? Daca eu personal nu fac coplilul pe motivele astea Traiesc altii mai bine sau are alt copil mai multe sanse la o viatza mai buna ? Nu prea cred!!!!!!!!!!!!!!!
Nu toata lumea are creier de rama , sa stii , cunosc foarte multe cupluri care s-au gandit foarte bine , din toate punctele de vedere inainte sa aiba un copil, asa ca nu tine figura cu lipsa de discernamant, cel putin nu mai e valabila in conditiile actuale.Mai lasa-ma cu falsul altruism si falsa solidaritate pe care o afisezi.

Draga scorpio, asta ai inteles din tot ce am scris pana acum?In cazul asta nici nu ma chinui sa-ti mai explic, e clar ca ai o capacitate de intelegere sub medie. Si nici cu logica nu stai prea bine, in schimb la capitolul agresivitate, te felicit, ai nota 10 de la mine.
goanga2000
Postat pe 4 Ianuarie 2010 17:17
De la: darksukkubus69, la data 2010-01-04 16:19:54Exact asa cum traiesc eu. Nu vreau, deci nu fac... o sa vreau, o sa fac. Dar ca sa il fac sa ma aflu in treaba, ... NU.

SUBSCRIU! Bine ca sunt pe forum si persoane cu mintea limpede!
goanga2000
Postat pe 4 Ianuarie 2010 17:18
De la: goanga2000, la data 2010-01-04 17:17:00
De la: scorpio67, la data 2010-01-04 07:18:56
De la: goanga2000, la data 2010-01-03 17:33:53
De la: scorpio67, la data 2010-01-03 11:12:14
De la: goanga2000, la data 2009-12-29 21:16:46
Nu stiam ca atunci cand faci tu un copil trebuie luate in calcul soarta tuturor copiilor dupa planeta, suprapopularea, saracia , iresponsabilitatea altora in ai creste asa cum trebuie.De aia nu trebuie sa fac un copil pentru ca in Somalia mor aia pe capete din cauza bolilor si a saraciei, sau e China suprapopulata.Ce are sula cu prefectura? Daca eu personal nu fac coplilul pe motivele astea Traiesc altii mai bine sau are alt copil mai multe sanse la o viatza mai buna ? Nu prea cred!!!!!!!!!!!!!!!
Nu toata lumea are creier de rama , sa stii , cunosc foarte multe cupluri care s-au gandit foarte bine , din toate punctele de vedere inainte sa aiba un copil, asa ca nu tine figura cu lipsa de discernamant, cel putin nu mai e valabila in conditiile actuale.Mai lasa-ma cu falsul altruism si falsa solidaritate pe care o afisezi.

Draga scorpio, asta ai inteles din tot ce am scris pana acum?In cazul asta nici nu ma chinui sa-ti mai explic, e clar ca ai o capacitate de intelegere sub medie. Si nici cu logica nu stai prea bine, in schimb la capitolul agresivitate, te felicit, ai nota 10 de la mine.

Nu am nevoie de explicatiile tale, e ultima data cand te avertizez sa nu mai incerci sa faci remarci la adresa mea.Eu n-am facut-o , inca ma abtin dar vad esti cat se poate de nesimtita .Ceea ce am afirmat este adevarul : nu suntetzi decat niste parasute moarte dupa confort, viatza comoda , banutzi, cariere de cucoane si atat.Limitata si pisaloaga esti tui si cu asta am terminat orice discutie cu o avocata de doi bani.Sa va dea Domnul sa nu avetzi copii nici daca va doritzi.

Postat pe 4 Ianuarie 2010 19:24
De la: scorpio67, la data 2010-01-04 19:24:08
Nu am nevoie de explicatiile tale, e ultima data cand te avertizez sa nu mai incerci sa faci remarci la adresa mea.Eu n-am facut-o , inca ma abtin dar vad esti cat se poate de nesimtita .Ceea ce am afirmat este adevarul : nu suntetzi decat niste parasute moarte dupa confort, viatza comoda , banutzi, cariere de cucoane si atat.Limitata si pisaloaga esti tui si cu asta am terminat orice discutie cu o avocata de doi bani.Sa va dea Domnul sa nu avetzi copii nici daca va doritzi.

Usurel scorpio, de ce te inflamezi asa?ca nu face bine la sanatate. Am eu senzatia sau cumva te chinuie frustrarea si invidia ca unele au confort, cariera si bani, nu au inca copii si se simt f bine asa, in huzur , in timp ce tu nu prea le ai in schimb te chinui sa-ti cresti copiii?Zic si eu, poate ma-nsel, dar asta razbate din randurile tale. Furie, rautate, frustrare si invidie. Vezi ca astea fac rau la sanatate. Ma opresc aici ca sa nu te am pe constiinta dupa aia.
goanga2000
Postat pe 4 Ianuarie 2010 20:39
eu imi doresk decat un copil...am 22 de ani si mie frik sa raman gravida
kudika087300
Postat pe 4 Ianuarie 2010 22:06
Pai de ce... daca zici ca vrei?
darksukkubus69
Postat pe 4 Ianuarie 2010 23:15
De la: goanga2000, la data 2010-01-04 20:39:52

Usurel scorpio, de ce te inflamezi asa?ca nu face bine la sanatate. Am eu senzatia sau cumva te chinuie frustrarea si invidia ca unele au confort, cariera si bani, nu au inca copii si se simt f bine asa, in huzur , in timp ce tu nu prea le ai in schimb te chinui sa-ti cresti copiii?Zic si eu, poate ma-nsel, dar asta razbate din randurile tale. Furie, rautate, frustrare si invidie. Vezi ca astea fac rau la sanatate. Ma opresc aici ca sa nu te am pe constiinta dupa aia.

Habar nu ai ce vorbesti.Interpretezi complet eronat, spui numai idiotenii fara sa stii absolut nimic despre mine.Nu sunt nici ipocrita , cu atat mai putin invidioasa, n-am pe ce.Pe ingustimea si nesimtirea unora, egoismul si comoditate cat cuprinde?Numai spun de prostie.

Postat pe 5 Ianuarie 2010 06:44
De la: goanga2000, la data 2010-01-04 17:11:51
De la: scorpio67, la data 2010-01-04 14:44:37
De la: darksukkubus69, la data 2010-01-04 12:22:32Cine nu face un copil, nu il face pt ca nu vrea. Si nu trebuie sa se simta vinovat/a pt asta, fiindca nu are de ce. Iar cine face trebuie sa-l vrea, nu sa-l faca de gura lumii.

Sunt perfect de acord .Asta ma chinui sa scot de la doamnele care imi servesc cauze si scopuri umanitare si nu motivul real: simplul fapt ca nu-l vor, ca nu vor sa-si asume responsabilitati atat de mari pentru toata viatza,vor doar sa traiasca bine mersi doar pentru sufletelul lor si atat.

UAU, cata ipocrizie!
Ceea ce vrei tu de fapt sa scoti de la noi este faptul ca daca nu vrei copii (exceptand cazurile care au motivatie biologica) esti defecta genetic, nu esti femeie, esti un monstru de egoism etc. Hai, nu mai fii ipocrita si recunoaste!

Nu stiam ca ipocrizie inseamna sa spui ce gandesti.Nu stiu care dintre noi e mai ipocrita, eu sau voi mironositele care servesc pretexte gen suprapopulrea, maturitate , conditii materiale si altele?

Postat pe 5 Ianuarie 2010 06:46
De la: scorpio67, la data 2010-01-05 06:46:59[Nu stiam ca ipocrizie inseamna sa spui ce gandesti.Nu stiu care dintre noi e mai ipocrita, eu sau voi mironositele care servesc pretexte gen suprapopulrea, maturitate , conditii materiale si altele?

Ca sa nu zici ca-s ipocrita: nu cred ca e condamnabil ca o femeie sa-si doreasca confort, conditii materiale decente, libertate, cariera etc inaintea copiilor. Nu cred ca egoismul unei astfel de femei este de condamnat, atata timp cat nu face rau altor persoane. Dar tu n-ai cum sa intelegi asta, pt ca nu faci decat sa judeci si sa critici. In viziunea ta, astfel de femei sunt "parasute".

Acum te las sa-ti rumegi in continuare rautatea, poate asta te va ajuta sa-ti suporti mai usor frustrarile. Asta e, de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere. Hai, ura si la gara, mi-am pierdut destul timp cu tine.
goanga2000
Postat pe 5 Ianuarie 2010 09:41
De la: goanga2000, la data 2010-01-05 09:41:53
De la: scorpio67, la data 2010-01-05 06:46:59[Nu stiam ca ipocrizie inseamna sa spui ce gandesti.Nu stiu care dintre noi e mai ipocrita, eu sau voi mironositele care servesc pretexte gen suprapopulrea, maturitate , conditii materiale si altele?

Ca sa nu zici ca-s ipocrita: nu cred ca e condamnabil ca o femeie sa-si doreasca confort, conditii materiale decente, libertate, cariera etc inaintea copiilor. Nu cred ca egoismul unei astfel de femei este de condamnat, atata timp cat nu face rau altor persoane. Dar tu n-ai cum sa intelegi asta, pt ca nu faci decat sa judeci si sa critici. In viziunea ta, astfel de femei sunt "parasute".

Acum te las sa-ti rumegi in continuare rautatea, poate asta te va ajuta sa-ti suporti mai usor frustrarile. Asta e, de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere. Hai, ura si la gara, mi-am pierdut destul timp cu tine.

Tu vorbesti de rautate , veninoaso! n-ai emis doar o parere ca multe altele , te-ai apucat sa ma ataci pe mine, sa ma categorisesti in prostia ta cum ti-a venit la gura si tot o faci pe educata, dar jignirile pe care mi le-ai tot adresat mie numai de om educat nu sunt.Nu stiu care e mai frustrata dintre noi doua ? Daca ma infurie ceva sunt indivizii abjecti ca tine care in loc sa aiba o parere obiectiva se apuca sa latre la adresa unei persoane pe care n-o cunosc .Da, te-ai descris bine, parasuta superficiala.

Postat pe 5 Ianuarie 2010 11:00
De la: kudika087300, la data 2010-01-04 22:06:05 eu imi doresk decat un copil...am 22 de ani si mie frik sa raman gravida
Vin la tata ca se rezolva!!
Trecatorul
Postat pe 5 Ianuarie 2010 11:04
[quote name='scorpio67' date='2010-01-05 11:00:13'Tu vorbesti de rautate , veninoaso! n-ai emis doar o parere ca multe altele , te-ai apucat sa ma ataci pe mine, sa ma categorisesti in prostia ta cum ti-a venit la gura si tot o faci pe educata, dar jignirile pe care mi le-ai tot adresat mie numai de om educat nu sunt.Nu stiu care e mai frustrata dintre noi doua ? Daca ma infurie ceva sunt indivizii abjecti ca tine care in loc sa aiba o parere obiectiva se apuca sa latre la adresa unei persoane pe care n-o cunosc .Da, te-ai descris bine, parasuta superficiala.[/quote]

pt scorpia:
Femeie, ai probleme cu nervii . Du-te si ia un distonocalm mai bine. Sau fa-ti un dus rece ca sa-ti revii. Biata de tine, esti zdruncinata rau!

goanga2000
Postat pe 5 Ianuarie 2010 14:49
daca Dumnezeu nu da
yumy
Postat pe 5 Ianuarie 2010 14:51
De la: goanga2000, la data 2010-01-05 14:49:52[quote name='scorpio67' date='2010-01-05 11:00:13'Tu vorbesti de rautate , veninoaso! n-ai emis doar o parere ca multe altele , te-ai apucat sa ma ataci pe mine, sa ma categorisesti in prostia ta cum ti-a venit la gura si tot o faci pe educata, dar jignirile pe care mi le-ai tot adresat mie numai de om educat nu sunt.Nu stiu care e mai frustrata dintre noi doua ? Daca ma infurie ceva sunt indivizii abjecti ca tine care in loc sa aiba o parere obiectiva se apuca sa latre la adresa unei persoane pe care n-o cunosc .Da, te-ai descris bine, parasuta superficiala.

pt scorpia:
Femeie, ai probleme cu nervii . Du-te si ia un distonocalm mai bine. Sau fa-ti un dus rece ca sa-ti revii. Biata de tine, esti zdruncinata rau!

[/quote]

Baga-ti sfaturile exact in dos si du-te tu la o exorcizare.

Postat pe 5 Ianuarie 2010 15:32
De la: yumalai, la data 2010-01-05 14:51:38daca Dumnezeu nu da

Adica?

Postat pe 5 Ianuarie 2010 15:33
:) si chiar ma bucuram acum ceva timp ca a ramas un topic linistit... era prea devreme sa zic asta
era de asteptat sa se intample si aici lafel
pfff ce naiva sunt
dar inca nu a devenit grav

fiti multumite de viata voastra asa cum e
si La multi ani!
adina_black
Postat pe 6 Ianuarie 2010 12:29
De la: tequila_cu_varza, la data 2010-01-04 16:30:06Nicicum. Este decizia lor, decizia fiecarei persoane, fiecarui cuplu de a avea sau nu copii, si trebuie respectata. Pur si simplu.

... ar trebui pusi sa plateasca ... romania nu este gradinita de handicapati ...

marco918
Postat pe 6 Ianuarie 2010 12:32
De la: darksukkubus69, la data 2010-01-04 16:19:54Exact asa cum traiesc eu. Nu vreau, deci nu fac... o sa vreau, o sa fac. Dar ca sa il fac sa ma aflu in treaba, ... NU.

... si daca l-ai procreat ce faci ? ... e acolo in burtica ? ...
marco918
Postat pe 6 Ianuarie 2010 12:34

oare mai observa cineva cum se contrazice scorpio singura?

mare doamna, mare caracter. Pe bune, ce te f@@e pe tine grija de ce nu vrea x si y sa procreeze?
Get a life
kitty_krieger
Postat pe 6 Ianuarie 2010 18:41
De la: adina_black, la data 2010-01-06 12:29:55:) si chiar ma bucuram acum ceva timp ca a ramas un topic linistit... era prea devreme sa zic asta
pfff ce naiva sunt

si La multi ani!

culegi ceea ce semeni
ai inceput topicul cu un aer de superioritate fata de persoanele care nu vor copii, ba chiar mi-ai spus si mie ca te intereseaza sa afli daca ii judec in vreun fel! Cu alte cuvinte, tu ii judeci si vrei sa vezi cate persoane te aproba.

Cand mi-ai spus asta, voiam sa-ti zic si tie "get a life!", dar ma-am abtinut. Nu-i nimic, iti zic acum: get a life!
kitty_krieger
Postat pe 6 Ianuarie 2010 18:46
Marco, nu nu l-am procreat, deci nu e nimic acolo... tocmai ca am luat masuri sa nu se intample asta. Daca s-ar intampla din greseala... nu am fost niciodata in situatia asta, nu stiu... in mod normal as putea spune ca l-as da afara, dar poate daca as ajunge in situatia respectiva, sa am alta parere. Oricum, prefer sa nu se intample fara sa imi doresc.
darksukkubus69
Postat pe 6 Ianuarie 2010 20:32
De la: pisicuta_razboinica, la data 2010-01-06 18:41:06

mare doamna, mare caracter. Pe bune, ce te f@@e pe tine grija de ce nu vrea x si y sa procreeze?
Get a life

Asta cu f_tutul grijii este light !
Blestemele alea sunt tari ! Nici mamare de la Poiana nu mai vb asa !
Summer_
Postat pe 6 Ianuarie 2010 20:43
De la: pisicuta_razboinica, la data 2010-01-06 18:46:01
De la: adina_black, la data 2010-01-06 12:29:55:) si chiar ma bucuram acum ceva timp ca a ramas un topic linistit... era prea devreme sa zic asta
pfff ce naiva sunt

si La multi ani!

culegi ceea ce semeni
ai inceput topicul cu un aer de superioritate fata de persoanele care nu vor copii, ba chiar mi-ai spus si mie ca te intereseaza sa afli daca ii judec in vreun fel! Cu alte cuvinte, tu ii judeci si vrei sa vezi cate persoane te aproba.

Cand mi-ai spus asta, voiam sa-ti zic si tie "get a life!", dar ma-am abtinut. Nu-i nimic, iti zic acum: get a life!

pfff... sigur ti s-a parut... am zis ca nu mi-am format nici un fel de parere despre ei
dar si tu ar trebui sa iti faci rostde o viata, pt a nu mai fi nevoita sa vorbesc in numele altora

si eu ma abtin sa spun mai multe
adina_black
Postat pe 7 Ianuarie 2010 16:13

Get a life

Potzi sa ma pupi si mai mult in dos , madam! Alta " iluminata care imi tzine trena.Cor de latratatore marginite!Pe tine ce f--te ce afirm eu, sau daca sunt mare doamna sau nu! vezi-ti tu de viatza ta, ti-am suportat destul replicile acre si gretoase!

Postat pe 7 Ianuarie 2010 21:21
De la: darksukkubus69, la data 2010-01-06 20:32:29Marco, nu nu l-am procreat, deci nu e nimic acolo... tocmai ca am luat masuri sa nu se intample asta. Daca s-ar intampla din greseala... nu am fost niciodata in situatia asta, nu stiu... in mod normal as putea spune ca l-as da afara, dar poate daca as ajunge in situatia respectiva, sa am alta parere. Oricum, prefer sa nu se intample fara sa imi doresc.

... CE TRIST E SA ITI FIE FRICA SA FII FEMEIE ? ... ce ai patit de te-ai acrit si uscat in halul asta ? ... tzepe, vise, putina curvasarie, virsta, abuzuri, ... ? ... cine isi inchipuie ca pacaleste viata se inseala ... vine si vremea platii ... vrei nu vrei ... bine totusi ca parintii tai nu au trait experientele tale si nu gindeau ca tine ... astazi nu mai avem onoarea de a iti asculta parerile de femeie terminata ... atit au putut face pentru ei si pentru tine ... sper sa nu ne intilnim peste ani cu tine deschizind un topic - sint singura, nimeni nu imi deschide usa, vreau sa mor dar nu gasesc fereastra ...
marco918
Postat pe 7 Ianuarie 2010 21:33
De la: scorpio67, la data 2010-01-07 21:21:52

Get a life

Potzi sa ma pupi si mai mult in dos , madam! Alta " iluminata care imi tzine trena.Cor de latratatore marginite!Pe tine ce f--te ce afirm eu, sau daca sunt mare doamna sau nu! vezi-ti tu de viatza ta, ti-am suportat destul replicile acre si gretoase!

... aloooo ... cine e ''latratoarea'' aici ? ... cine striga ... ... avocata ... piffff ... pare o escorta mai degraba ... cunosc genul ...
marco918
Postat pe 7 Ianuarie 2010 21:35
De la: Summer_, la data 2010-01-06 20:43:30

Get a life

Asta cu f_tutul grijii este light !
Blestemele alea sunt tari ! Nici mamare de la Poiana nu mai vb asa !

Iar te bagi ca vaca pe pasunea altuia!

Postat pe 8 Ianuarie 2010 07:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Sunt adevarate visele? 3 De la: scumpitika 16 August 2010 09:01
Sa fiu inca una pe lista lui,,,,,????? 11 De la: denisebogdan 7 Mai 2009 21:56
Chiar vrea o relatie serioasa? 29 De la: NicoBebe 14 Mai 2013 01:20
Pb de familie 10 De la: kudika_986450 5 Mai 2016 15:09
contraceptivele notate de noi femeile cu ok 47 De la: DESERT__ROSE 25 August 2010 13:30