Setari Cookie-uri

infricosator!!! ati avut experiente similare?

mi se pare un subiect dragut pt cei care cred in astfel de chestii.inafara de faptul ca toata chestia asta are o explicatie stiintifica,treaba cu paralizia incearca si tu ca inainte de culcare sa te gandesti la ceva mai frumos sau care te incanta pe tine pt ca e clar ca tu ai cosmaruri care te ingrozesc pe tine nu faptul ca paralizei in somn.Se vede ca mama ta nu prea are creier,im scuzi remarca,asa ca eu ti-as recomanda sa dormi cu cineva de preferinta un barbat sau prietenul tau,pt ca iti da senzatia de siguranta.incearca chestiile aste a si iti mai recomand sa te duci si la un psiholog altfel s-ar putea sa ajungi sa ai insomnii de frica.
flinxen
Postat pe 15 Februarie 2010 15:23
Ce pot sa zic in sfarsit am aflat ca nu sunt singura...Am foarte des vise urate si mai rar cosmaruri de genul cum ai tu...intradevar mi s-au intamplat chestii ciudate si in realitate...nu le-am gasit o explicatie...pentru ca de obicei imi fac cruce in fiecare serara,nu am dubii in privinta existentei lui D-zeu,si totousi mi se intampla astea...totul e sa mergi mai departe si sa crezi ca esti mai puternica decat frica aceea,sa incerci sa o invingi...cand iti e frica sa inchizi ochii si sa iti spui calma ca nu mai e nimic si nimeni in afara de tine in camera,ca nu se aude nimic ciudat,ca e doar frigiderul care mai scoate zgomote pentru ca e vechi,ploaia care mai 'bate in geam',etc.Deci nu cred ca ar putea sa te ajute cineva decat tu singura.Mama m-a tamaiat in timp ce dormeam,ma mai duc si pe la biserica...si nu a mers...dar am ajuns la stadiul in care imi controlez cat de cat frica...si mi s-a intamplat sa cevdez din nou doar cand a murit tatal meu...deci chiar am avut cateva zile de cosmar...dar am trecut peste...vreau sa cred ca totusi D-zeu are grija de mine si nu o sa lase nimic ciudat sau nepamantesc sa se apropie de mine.Deci ai credinta in d-zeu si fii mai puternica decat frica...incearca sa o domini tu pe ea nu o lasa sa te domine ea pe tine ca nu ai sa ajungi bine...
ANDREEA210
Postat pe 15 Februarie 2010 16:17
Nu pot sa-ti soun ce este, dar nu e cazul sa-i crezi pe cei care spun ca esi bantuita. Asa cum spunea cineva, totul are o semnificatie stiintifica. Si mie mi se intampla si ma sperie mai ales pentru ca imi da senzatie de sufocare. Cat despre mersul pe la popi,nu oricare te poate ajuta - ori mergi la unul cu har, ori nu te duci deloc. Incearca sa cauti persoane familiarizate cu fenomenele parapsihologice, dar in nici un caz de la MISA. Pana una alta, apropie-te de Divinitate tu insati, cu sufletul deschis si roaga-te sincer. Nu ai nevoie de mijlocitori pentru asta. E singurul sfat pe care ti-l pot da, cu cea mai mare sinceritate.
RitiPiti
Postat pe 15 Februarie 2010 16:21
Amariage,nu te speria,se intampla multora in anumite perioade ale vietii si nu stiu de ce,se pare ca tinerilor mai mult. cu vremea se raresc cazurile astea si apoi dispat. eu am avut in ultimii doi ani doar o data comparativ cu anii trecuti cand era foarte des.
seamana foarte bine cu 'sleep paralyses' dar si cu 'false awakening' ce ti se intampla tie,in special ce zice aici (stii engleza?)
"the subject appears to wake up in a realistic manner, but to an atmosphere of suspense.[…] His surroundings may at first appear normal, and he may gradually become aware of something uncanny in the atmosphere, and perhaps of unwonted sounds and movements. Or he may “awake” immediately to a “stressed” and “stormy” atmosphere. In either case, the end result would appear to be characterized by feelings of suspense, excitement or apprehension"
nu te lua dupa cei care te sperie cu farmece si alte chestii de-astea,e numai o afectiunea a somnului ca sa zic asa.
mimoz
Postat pe 15 Februarie 2010 17:25
Consulta un psihiatru.Poate fi vorba despre o criza de epilepsie ( a lobului temporal sau a lobului parietal).
Si nu mai astepta sa se repete criza punand tutoul pe seama fenomenelor paranormale.
Take Care.
Zahira83
Postat pe 15 Februarie 2010 18:33
mergi urgent la preot si ai sa primesti cele mai bune sfaturi dar daca nu ai incredere in oamenii bisericii degeaba .uneori primim asemenea ispite datorita pacatelor noastre ,sau poate Dumnezeu ne incearca credinta .
tu crezi in Dumnezeu? ar fi bine sa primesti putina educatie religioasa.bolile phsihice se trateaza tot cu ajutorul lui Dumnezeu . cei mai buni pshihologi sunt cei care cred in Dumnezeu . tu nu ai o boala phsihica trebuie doar sa inveti sa te rogi, sa te apropii mai mult de biserica, de aceea primesti asemenea semne . este doar un sfat de la cineva care a trecut prin multe. Dumnezeu sa te lumineze !
io_yo
Postat pe 15 Februarie 2010 19:31
am trecut prin asemenea experiente si stiu ca sunt foarte greu de inteles si de suportat.Eu am scapat de ele....Iar cauza nu a avut nici o legatura cu dracii sau extraterestrii...A fost o forma de spasmofilie foarte avansata.Deci, mergi la medic,apoin la popa, ca sa ai sufletul impacat!!Sanatate multa!!!
Kathsc3
Postat pe 15 Februarie 2010 21:16
Nu am stat sa citesc toate raspunsurile pe care le-ai primit,asa ca e posibil sa ma repet. Am mai auzit despre astfel de trairi,experiente,spune-le cum vrei. Doua persoane pe care le cunosc eu au experimentat situatii similare si ambele au mers la medic. Uneia dintre ele i-a recomandat medicul sa nu mai manance seara,inainte de culcare,sau cel putin nu carne. Celeilalte i-a spus ca este pe sistem nervos si daca nu ma insel,i-a prescris niste antidepresive usoare.
Concluzia este ca trebuie sa mergi la un medic. Problema nu este in niciun caz din cauza drogurilor,sau a nu stiu caror experiente ezoterice. Toate au in mod sigur o explicatie medicala.
Iti urez multa bafta si mai ales multa sanatate!
ancu3
Postat pe 15 Februarie 2010 21:28
sunatoarea??? se recomanda in hepatite si hepatite cronice evolutive, colite cronice, ulcer gastric, colectistita, arsuri, rani. Ce treaba are ceaiul de sunatoare cu tulburarile somnului???? Poate ai vrut sa spui ca tinctura de sunatoare sau pulberea din aceasta planta poate fi intr-un fel de ajutor in stabilizarea emotionala a femeilor la menopauza. Dar nu cred ca fata e in preajma menopauzei. nu?
kudika086715
Postat pe 16 Februarie 2010 00:20
wow....prietena mea cea mai buna mi-a spus ca a patit la fel...credeam ca fabuleaza...doar ca ea nu mi-a zis nimic de voci,doar ca pateste la fel...nu se poate misca si nu poate vorbi...nu pot sa cred
kudika022832
Postat pe 16 Februarie 2010 00:30
De la: ancu3, la data 2010-02-15 21:28:06Nu am stat sa citesc toate raspunsurile pe care le-ai primit,asa ca e posibil sa ma repet. Am mai auzit despre astfel de trairi,experiente,spune-le cum vrei. Doua persoane pe care le cunosc eu au experimentat situatii similare si ambele au mers la medic. Uneia dintre ele i-a recomandat medicul sa nu mai manance seara,inainte de culcare,sau cel putin nu carne. Celeilalte i-a spus ca este pe sistem nervos si daca nu ma insel,i-a prescris niste antidepresive usoare.
Concluzia este ca trebuie sa mergi la un medic. Problema nu este in niciun caz din cauza drogurilor,sau a nu stiu caror experiente ezoterice. Toate au in mod sigur o explicatie medicala.
Iti urez multa bafta si mai ales multa sanatate!





... eu stiu pe cineva careia i s-a recomandat de catre medic ... sanu mai manince niciodata !!! ... frateeee, de ce va duceti la moase ??? ...

marco918
Postat pe 16 Februarie 2010 00:35
Eu zic ca esti putin paranoia.... Cine stie la ce filme te uiti de ajungi sa ai vedenii... Nu exista chestii din astea decat daca tu crezi ca ti se pot intampla. Cel mai bine ar fi sa te lasi de "iarba", sa renunti la filmele horror si psicho, sa-ti iei o femeie adevarata si sa i-o tragi pana o lasi lata. Si sa vezi dup-aia ce somn de prunc bagi
kudika007602
Postat pe 16 Februarie 2010 00:53
Pardon, daca esti femeie, ia-ti un barbat sa ti-o traga toata noaptea ca sa dormi linistita LOL
kudika007602
Postat pe 16 Februarie 2010 00:58
Da, uite, interesant, e trist. Daca ii mai vezi, nu stiu, fa-ti cruce. Cum erau?
kudika081126
Postat pe 16 Februarie 2010 01:05
referitor la raspunsul tau pot sa te contrazic pentru ca sunt sigura ca asemenea informatii sunt doar stiintifice .In lumea nevazuta exista forte ale raului cat si ale binelui care pot acctiona asupra omului,sunt atatea lucruri care nu se vad dar sunt f reale adica ii vezi efectul spre ex vantul,curentul electric ,undele electrocmanetice ,mintea etc.Dar stapan peste toate e numai Dumnezeu.
rebeca79
Postat pe 16 Februarie 2010 01:06
poate ca ai o boala care provoaca atacuri de panica.aceste persoane in general nu stau singure in casa nici ziua.mai documenteaza-te pe net. nu te duce la popi ca nu au nici un har.numai o meserie platita ca oricare alta. poate la un psiholog.el te-ar lamuri mult mai bine.
mirelutza32
Postat pe 16 Februarie 2010 13:27
Nu, du-te la un psiholog sau prin babe.

Postat pe 16 Februarie 2010 13:42
du te la biserica chiar nu e de joaca...cum exista Dumnezeu asa exista si alte ........
Dodo122004
Postat pe 16 Februarie 2010 14:31
Si eu traiesc inca din copilarie astfel de experiente,insa nu toate sunt infricosatoare,chiar daca sunt stranii ca traire.
De cele mai multe ori vad camera in care ma aflu si...mai vad si alte entitati,sa le numesc asa.Nu au chip,sunt mai curand niste forme ciudate si cam atat.
Dar am trait si experiente mai scary,atacuri energetice le-as numi pe unele.
Ultima a fost acum o luna,cand tot asa,vedeam camera,prietenul meu care dormea langa mine si pe usa intra un tip,la vreo 50 si ceva de ani sa fi fost si vine la mine,ma prinde de maini si imi spune cu voce mieroasa ca ar trebui sa vin cu el,ca e de partea luminii etc(chiar nu tin minte tot ce spunea),dar...simteam cum emana maleficul,chiar daca zambea si vorbea atat de bland.
I-am spus ca nu am de gand sa vin cu el si am vrut sa imi retrag mainile si atunci a inceput sa traga de mine,sa vrea sa ma tarasca cu el.
Tot asa,incercam sa il strig pe prietenul meu care bineinteles ca nu se misca si am inceput sa spun rugaciunea inimii "Doamne Iisuse Hristoase fiul lui Dumnezeu,miluieste-me pe mine pacatoasa!"
In mod normal(raportand la alte experiente similare traite) ar fi trebuit sa dispara destul de repede,dar era un "Aghiutza" foarte puternic si simteam ca nu ii puteam face fata.
La un singur cuvant reactiona "Hristos",iar in momentul in care il auzea incepea si se zvarcolea cumplit,era groaznica privelistea...
Am inceput sa repet doar acest nume pana cand,cu greu mi-a dat drumul.
Nu pot sa spun ca ma mai sperie foarte tare,in copilarie era intr-adevar ingrozitor sa traiesti asa ceva,dar...sa zicem ca unele nu sunt tocmai placute.
Oricum,aceste entitati,demoni sau ce or fi de la caz la caz nu au putere asupra noastra,ci doar vin sa ne incerce in diverse momente ale vietii noastre.
Povestea cineva mai sus ca s-a trezit cu un hot la geam...pai,din punctul meu de vedere,mai bine ma trezesc cu 20 de fantome care sa tzopaie in dreapta si stanga decat cu un hot care sa intre in casa!
heaven2007
Postat pe 16 Februarie 2010 14:34
A trecut ceva vreme de cand am trait si eu aceste stari...mergeam la somn cu placere fara nici o problema pe suflet,fara stres .de multe ori exact cum adormeam simteam ca ma ridic din trup si o faceam "constient".Fara sa starnesc zambete si controverse marturisesc ca incercam sa strig , sa spun ce mi se intampla....aveam o stare de frica maxima.Cand sa intamplat sa fie cineva cu mine in seara respectiva mi sa descris ca gemeam ingrozitor.Poate ca exista si explicatia stiintifica a acestei stari dar eu,fiind crestina(nu habotnica)am cautat in subconstient ce m-au invatat bunicii...TATAL NOSTRU ...si ma trezeam.
kudika090855
Postat pe 16 Februarie 2010 21:13
dar pshihologul nu e platit ..nu are o meserie ca noi toti?
kudika090855
Postat pe 16 Februarie 2010 21:18
aha deci nu te droghezi.....atunci apucate!!!

si nu serios aqm?la preoti?si ce o sa ii faca?sfestanie ca sa nu m ai viseze?da cel mai binse sa ii faca una sa nu mai doarma k sa fie sigura k nu mai are qm sa viseze...
Firewind
Postat pe 16 Februarie 2010 23:10
Hmmm prea tare!nu imi vine sa cred ce am citit mai sus.Prin asemenea momente am trecut si eu dar intradevar foarte groaznice de nici in ziua de azi nu pot dormi singura.Ani la rand am trecut prin asemenea vise in ghilimele dar nu erau vise aram treaza trezuta la unnele faze.Am sa va povestesc si eu una groaznica rau.In 2003 intr-o seara de duminica planuisem cu fetele sa merg in discoteca,in seara aia eram gata mai devreme decat celelalte si asteptam un telefon,Stateam intr-un apartament cu inca o fata,fiecare fata avea camera ei,si eu aveam un iepuras mic cu mine in camera.Cealalta fata ramanea acasa nu avea chef sa iasa.Bun toate bune si frumoase, eu eram gata dar asteptam un tel,si ma asezasem in pat cu fata in sus langa pat aveam sifonier cu oglinzi mari dintr-o data parca intrasem in transa nu stiu ce se intamplase de nu mai puteam sa ma misc deloc nici sa ma ridic nici sa vb nimic,eram toata incordata si corpul mi-l simteam rece ,cum ma asezasem in pat eram cu capul un pik spre sifonier incat sa pot vedea oglinda,si dintr-o data am vazut ceva negru in oglinda ca o pasare mare si neagra care zbura deasupra capului meu si o voce imi spunea ceva de genul sa merg cu el dar eu in gand spuneam ca nu nu si nu ca eu cred in Dumnezeu si ca nu merg nicaieri ca eu sunt mai puternica decat el in timpul ala mai auzisem si alte voci de batbati am inceput sa spun Tatal Nostru in gand de trei ori si sa fac cruce cu limba is incet incet incepusem sa ma dezamortesc eram toata uda leoarca ,am fugit repede la cealalata colega la care ea imi spune ca ce este cu mine dece am fata asta ata de palida si ca ea a crezut ca am plecat.Am inceput sa povestesc ce m-i sa intamplat si nu ia venit sa creada du7pa care ce credeti ca imi spune..cu 10 min inainte a batut la mine la usa ca sa il las ei pe micutul iepuras pana ma intorc eu,dar nu raspunsesem si incercase chiar sa intre dar era inchisa usa... hmmmm..nu imi venea sa cred eu nu ma inchisesem in camera de una singura nu avea cum,cheia era in usa dar nu incuiata.Asta este unul din asa zisele mele vise,daca v-as povestii tot nu as termina pana dimineata.Asa ca cine nu crede inseamna ca nu a trecut prin asemenea chinuri,si daca noi da asta nu inseamna ca suntem nebune.de mult timp nu mai dorm singura,pt ca mi-e tare frica sa nu mi se intample iar.nici eu nu mi le pot explica dar cred ca are ceva legatura cu cel necurat care ne incearca si Dumnezeu care ne testeaza ce pot sa pun....dar eu cred ca prin credinta scapi de ele.sa stiti ca m-am rugat mereu de atunci si ra sa mai intamplat.
st0171xx
Postat pe 16 Februarie 2010 23:58
Daca crezi in existenta raului atunci tb sa crezi si in DUMNEZEU ,parerea mea :cel urit te vrea tocmai pt ca esti asa de departe de DUMNEZEU lui ii este usor sa te faca de-a lui asa ca tu alegi linga cine vrei sa mergi,nu te contrazic ca sint multi preoti ce n-au nimic comun cu cele sfinte DAR sint si cei care daca le auzi povestea vietii te ifiori.Unul din acesti preoti este parintele gherontie de la minastirea caraiman ,eu am fost acolo in plimbare si cind m-am dus la el in chilie cu copii sa-i binecuvinteze m-a intrebat "de ce nu te-ai dus in agheasmatar sa te rogi" am inghetat de unde stia?
m-am intors si m-am rugat(chiar aveam probleme mari cu soacra-mea atunci),apoi m-am dus la el si m-a primit,nici macar nu mi-a citit acatistul si mi-a zis "acum o sa fie bine" si sa stii ca chiar asa a fost,parcs i-a amutit DUMNEZEU gura soacra-mii.CREDE IN BUNUL DUMNEZEU PT CA EL NU TE LASA NICIODATA
carmen_zaha
Postat pe 17 Februarie 2010 15:24
sincer nu mi s-a intamplat .. e destul de ciudat si infricosator... sigur trebuie sa existe o explicatie logica..nu cred ca esti bantuita sau ceva de genu! am nopti in care visez urat si ma trezesc spun repede o rugaciune adorm la loc si gata! parerea mea! sunt inchipuiri ale subconstientului..eu as inchide ochii si m as gandi in alta parte nici decum la ce aud! pur si simplu cand ti se mai intampla spune ti ca nu exista nu e real! poti vorbi cu un psiholog despre asta .. sigur nu te va lua in ras! eu una am de foarte multe ori impresia ca anumite clipe le am mai trat! sau ca stiam ce se va intampla .. incearca sa vorbesti cu un psiholog sigur te vei simti mai increzatoare in tine!
DIMA_CRISTINA
Postat pe 17 Februarie 2010 17:47
Nu m-as fi gandit sa fie atatia "patiti".Dar daca sunt...inseamna ca este normala trebsoara asta si oricum,n-a "patit-o" nimeni prea rau,asa ca...sunteti mai speciali-sensibilosi,dragilor!Da' nu mai fiti asa fricosi si agitati.Ce-ar fi sa aveti calitati extrasenzoriale,sau alte capacitati d'astea?Decat sa va temeti ,mai bine sa cunoasteti si alte lucruri,nu?Cati n-ar vrea sa fie speciali?(specialisti?/specializati?)
nicossia
Postat pe 17 Februarie 2010 20:03
De la: st0171xx, la data 2010-02-16 23:58:02Hmmm prea tare!nu imi vine sa cred ce am citit mai sus.Prin asemenea momente am trecut si eu dar intradevar foarte groaznice de nici in ziua de azi nu pot dormi singura.Ani la rand am trecut prin asemenea vise in ghilimele dar nu erau vise aram treaza trezuta la unnele faze.Am sa va povestesc si eu una groaznica rau.In 2003 intr-o seara de duminica planuisem cu fetele sa merg in discoteca,in seara aia eram gata mai devreme decat celelalte si asteptam un telefon,Stateam intr-un apartament cu inca o fata,fiecare fata avea camera ei,si eu aveam un iepuras mic cu mine in camera.Cealalta fata ramanea acasa nu avea chef sa iasa.Bun toate bune si frumoase, eu eram gata dar asteptam un tel,si ma asezasem in pat cu fata in sus langa pat aveam sifonier cu oglinzi mari dintr-o data parca intrasem in transa nu stiu ce se intamplase de nu mai puteam sa ma misc deloc nici sa ma ridic nici sa vb nimic,eram toata incordata si corpul mi-l simteam rece ,cum ma asezasem in pat eram cu capul un pik spre sifonier incat sa pot vedea oglinda,si dintr-o data am vazut ceva negru in oglinda ca o pasare mare si neagra care zbura deasupra capului meu si o voce imi spunea ceva de genul sa merg cu el dar eu in gand spuneam ca nu nu si nu ca eu cred in Dumnezeu si ca nu merg nicaieri ca eu sunt mai puternica decat el in timpul ala mai auzisem si alte voci de batbati am inceput sa spun Tatal Nostru in gand de trei ori si sa fac cruce cu limba is incet incet incepusem sa ma dezamortesc eram toata uda leoarca ,am fugit repede la cealalata colega la care ea imi spune ca ce este cu mine dece am fata asta ata de palida si ca ea a crezut ca am plecat.Am inceput sa povestesc ce m-i sa intamplat si nu ia venit sa creada du7pa care ce credeti ca imi spune..cu 10 min inainte a batut la mine la usa ca sa il las ei pe micutul iepuras pana ma intorc eu,dar nu raspunsesem si incercase chiar sa intre dar era inchisa usa... hmmmm..nu imi venea sa cred eu nu ma inchisesem in camera de una singura nu avea cum,cheia era in usa dar nu incuiata.Asta este unul din asa zisele mele vise,daca v-as povestii tot nu as termina pana dimineata.Asa ca cine nu crede inseamna ca nu a trecut prin asemenea chinuri,si daca noi da asta nu inseamna ca suntem nebune.de mult timp nu mai dorm singura,pt ca mi-e tare frica sa nu mi se intample iar.nici eu nu mi le pot explica dar cred ca are ceva legatura cu cel necurat care ne incearca si Dumnezeu care ne testeaza ce pot sa pun....dar eu cred ca prin credinta scapi de ele.sa stiti ca m-am rugat mereu de atunci si ra sa mai intamplat.

Wow... mie imi place sa dorm..nu am avut niciodata prob cu somnul pana acum 3 ani. Si a inceput asa : Un cer senin care incepe sa se intunece sa se faca negru si se dechide.Un sul antic in cuvinte neitelese mie ( un fel de ebraica) se desprinde din cer si incep sa citesc fara sa inteleg..in jurul lui erau falacri...si aud o voce puternica care ma intreba : Ce cale alegi ? Eu : A lui Isus. A doua oara aceeasi intrebare pe un ton acum malefic ...paraca razand de mine,,,eu Calea lui Isus...incepe sa rada acea voce puternic...ca si cum m ar batjocori si ma mai intreaba o data...Si a inceput sa imi fie frica...sa ma indoiesc...de raspuns...si a inceput sa rada mai tare ca si cum stia ca ma indoiesc...ca ma indoiesc de El..Si am raspuns a lui Isus plangand...Ma trezit mama pt ca plangeam..imi simteam corpul amortit si nu puteam sa vbesc. Din acea zi ...am inceput sa am aceste stari. Nu sunt cosmaruri. Pt ca un cosmar e un VIS URAT. Eu sunt perfect constienta ( zi/ noapte) simt ca imi amurteste corpul si stiu cand vine..acea stare sa zic asa. Multi rad..ne trimit la popi, psihologi, ca ne drogam...ca nu facem sex ( lol) ...eu am o viata ok fericita, manac sanatos, sex fac ( hi hi) am o viata normala si ok.Dar cand vine vba de somn ( si cand vine ce naiba vine) e oribil si ma repet doar cei care trec prin asa ceva stiu ce inseamna si cat de real e. E ca si cum ai avea o boala rara si cei sanatosi..nu te inteleg prin ce treci..doar te compatimesc s au rad..
Si totusi de ce cand spui Tatal nostru cu multa credinta pt ca crezi..efectiv in acel moment crezi in EL ..dispare ? Revin in corp..pt ca imi simt mainile picioarele, pot sa vbesc si imi revine linistea.. Dar pana atunci simt cum ceva efectiv para ma trage din corp..imi ia sufeletul...si asta e groaznic. Si nu e cosmar , nu e vis urat..pt mine e o realitate ce se repeta...nu in fiecare noapte ..dar e suficient cand vine..
airedemolino
Postat pe 18 Februarie 2010 00:52
De la: mimoz, la data 2010-02-15 17:25:21Amariage,nu te speria,se intampla multora in anumite perioade ale vietii si nu stiu de ce,se pare ca tinerilor mai mult. cu vremea se raresc cazurile astea si apoi dispat. eu am avut in ultimii doi ani doar o data comparativ cu anii trecuti cand era foarte des.
seamana foarte bine cu 'sleep paralyses' dar si cu 'false awakening' ce ti se intampla tie,in special ce zice aici (stii engleza?)
"the subject appears to wake up in a realistic manner, but to an atmosphere of suspense.[…] His surroundings may at first appear normal, and he may gradually become aware of something uncanny in the atmosphere, and perhaps of unwonted sounds and movements. Or he may “awake” immediately to a “stressed” and “stormy” atmosphere. In either case, the end result would appear to be characterized by feelings of suspense, excitement or apprehension"
nu te lua dupa cei care te sperie cu farmece si alte chestii de-astea,e numai o afectiunea a somnului ca sa zic asa.[/quote

Da, dupa atat timp si atatea stari deja stiu cand vine si nu ma mai sperii..f tare..doar uneori si ultimadata a fost groaznic. In fine..am citit si eu acum mai multe si m am informat si despre Sleep Paralysis ( nu stiam ca exista asa ceva s au altii ca mine) ...si e mai ok..
airedemolino
Postat pe 18 Februarie 2010 01:02
am mai patit si eu faze de astea...si dorm cu o veioza aprinsa...si nam nici o treaba cu nimeni...sau fac o cruce si imi trece :D
littledya
Postat pe 18 Februarie 2010 04:09
De la: tzvetociki, la data 2010-02-08 14:58:44in ultimul timp am experimentat ceva infricosator, si anume de 5 ori, dintre care 2 azi noapte:
ma simt treaza, deoarece vad totul in camera asa cum am lasat, absolut totul este identic. Ochii sunt obisnuiti cu intunericul si disting multe lucruri. Aceste experiente au avut loc de fiecare data cand dormeam pe spate ( impropriu spus dormeam, deoarece eu nu dorm pe spate deloc)
Deci sunt treaza, am ochii deschisi si vad totul , dar ma simt totusi ca intr-o transa ca sa i spun asa, sau coma. Nu pot sa imi misc membrele, simt cum ma tine ceva, ceva ma impinge, sau corpul e f greu, dar imi pot misca ochii. De fiecare data am incercat sa o strig pe mama, dar de fiecare data, nu puteam deschide nici gura, iar azi noapte am reusit numai sa soptesc putin "mama" pt ca sunetele nu imi ieseau din gura. Cea mai infricosatoare a fost anul trecut pe la sfarsit, cand eram in aceeasi stare si aveam pe peretele din fata mea proiectate luminite rotunde care se miscau haotic, auzeam rasete, parca de copii, dar erau malefice. O mana mica m a atins pe mana stanga foarte rapid, moment in care am inceput sa aud iar rasetele. Aveam aceeasi stare inerta. De fiecare data cand am vrut sa strig sau sa ma misc la o anumita perioada de timp, ma simteam constienta si puteam sa ma misc, adica "ma trezisem" dar nu simteam niciodata ca am deschis ochii, caci acestia erau deschisi, doar parca ma trezeam dintr o vraja sau dintr-o hipnoza.Asta noapte nu m am speriat asa tare. Ce se intampla?? ati expierimentat aceste lucruri? astept raspunsurile voastre cat mai repede. Multumesc
anca4ever
Postat pe 19 Februarie 2010 14:25

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Fazan 28396 De la: 21 Martie 2016 07:11
pro sau contra VASECTOMIEI ? 40 De la: anka77 25 Iunie 2013 19:39
de la oameni pentru oameni. 21 De la: france 19 Mai 2008 17:06
Anulare amenda RATB 21 De la: Libeloo 28 Iunie 2013 09:18
Ce parere aveti despre blog'uri? 21 De la: lorydi 12 Iunie 2014 14:53