Setari Cookie-uri

Sunt disperata ca nu mai stiu ce metoda sa adopt in educatia copilului meu!

De la: gabriela_tornea, la data 2010-02-22 02:39:27
Si mai stii ceva, orice ar manca oaia aia tot nu ar face miei de una singura si dupa un timp am ramane fara lapte.
Deci ghinion, pana si oaia trebuie sa socializeze.

... am promis ... dar nu ma pot abtine ...
marco918
Postat pe 22 Februarie 2010 02:43
oaia aia poate fi ..insamantata artificial...deci nu/i trebuie nici o socilalizare
andreea_n_x
Postat pe 22 Februarie 2010 02:44
De la: gabriela_tornea, la data 2010-02-22 02:41:40.. nu iti mai raspund ... dar scuza-ma ... daca accepti mentalitatea majoritatii ... atunci sa-ti fie de bine ...

A cata oara sa iti spun ca nu o accept?
O redau, ai inteles? si am spus si altceva: strict la caz, nu majoritate, nu eu, nu tu. Fetita

... atunci ce tot o dai cu ''pregatirea'' pentru strada ... afara ...sau cum mai o numesti ... ce faci ca sa fie mai sigura ? ... iei atitudine ? ... intervii cu cind fumeaza copii in scoala ? ... sau cind se bat pe hol ? ... sau ... sa fim seriosi ... treci mai departe si te plingi pe net ... ca a innebunit lumea ...

marco918
Postat pe 22 Februarie 2010 02:46
socializare le trebuie berbecilor
andreea_n_x
Postat pe 22 Februarie 2010 02:46
Asculta, kudika106963, daca vrei sa o feresti pe fetita ta de toata lumea, deci si de noi, de ce ne ceri sfaturi tocmai noua?

E o contradictie in afirmatiile tale, pe de o parte o feresti de lume pt ca lumea e rea, greseste, nu stie cate stii tu, atunci de ce astepti un raspuns de la aceasta lume?
Daca toata lumea e la fel, ca si printesa si fata de rand merge la wc, de ce nu ai gasit pana acum solutia? si de ceri sfaturi de la persoane pe care le-ai respins din start. ai respins o lume intreaga, si acum ii ceri ajutorul?

Sau doar vrei sa ne impartasesti si noua din mentalitatea ta superioara?
Asta nu inteleg eu, respingi lumea, ce socializare?
Dar ceea ce faci tu acum ce nume poarta?

gabriela_tornea
Postat pe 22 Februarie 2010 02:48
Nu cred ca 2 berbeci pot face miei :))
Socializare nu poate fi unilaterala ca nu s-ar numi asa.
Deci socializarea ca sa duca la miei se face intre berbeci si oi, altfel nu merge
gabriela_tornea
Postat pe 22 Februarie 2010 02:50
De la: kudika106963, la data 2010-02-22 02:35:34sa ma maturizez??..sunt batrana fatza de multi altii

Daca esti mai batran, asta nu inseamna ca esti si mai destept, desi multi gandesc asa. Pot sa spun ca pana acum am pierdut timpul cu tine si tot degeaba. Tu esti cea cu probleme, nu copilul. Asa ai educat-o tu si nu poti avea alte pretentii de la ea. Mai pune mana pe o carte si citeste, lasa internetul, ca se vede clar nivelul de educatie pe care il ai, sau mai bine zis, nu-l ai. Stii vorba aia: din betie se mai trezeste omul, dar din prostie niciodata. Iar daca n-o stiai, ai aflat-o acuma.
andaluc
Postat pe 22 Februarie 2010 02:50
...sa pun pana pe o carte...da ce nu pon sa pun mana pe internet.....face cat jdemii de carti...pentru ca le contzine
andreea_n_x
Postat pe 22 Februarie 2010 02:53
Da marco, eu chiar iau atitudine. Te surprinde? si acum prin faptul ca scriu aici si o blamez iau atitudine. Tu esti ala care se face ca nu o vede.
Si tot nu poti lasa deoparte ce crezi tu sau ce cred eu. E chiar asa greu sa nu fie vorba despre tine? E chiar asa greu sa vezi lumea prin ochii celorlalti? Cum o sa o schimbi daca nu intelegi cum o vad ceilalti, ma intreb? Cand tu nu te poti pune putin in pielea fetitei si tot faci referire la ideile tale, in contradictie cu ale mele
gabriela_tornea
Postat pe 22 Februarie 2010 02:53
tanti kudika nush cum, sfat : invata sa-ti intelegi copilul nu sa fi ventriloc!!!
le_boutique2010
Postat pe 22 Februarie 2010 02:55
De la: kudika106963, la data 2010-02-22 02:42:50da...m/as duce la un psiholog....daca psihologul ala ar fi un robot....dar din pacate nu e....e un simplu om ca si mine....si aluia ii trebuie mancare...baie,somn....si io de fapt pentru asta ma lupt...ca sa nu imi lipseasca....deci ce pot sa aflu nou de la un psiholog.....vorba lui bunica/miu....cum e printesa...aia...o printesa//x...nu conteaza care....daca si aia tot pe WC se duce ca si alte fete ne/printzese....prin ce e aia printesa??

Daca toti ar gandi ca tine, atunci societatea nu ar mai evolua, ci s-ar intoarce in timp. Auzi, sa-lcitezi pe bunicu care a trait acu o suta de ani . Prin asta de vede ca tu nu esti capabila sa gandesti singura si sa emiti teorii. N-am auzit in viata mea un asemenea exemplu cu oile, nici nu l-am inteles si nici nu m-am obosit sa-l inteleg.
andaluc
Postat pe 22 Februarie 2010 02:57
De la: gabriela_tornea, la data 2010-02-22 02:53:49Da marco, eu chiar iau atitudine. Te surprinde? si acum prin faptul ca scriu aici si o blamez iau atitudine. Tu esti ala care se face ca nu o vede.
Si tot nu poti lasa deoparte ce crezi tu sau ce cred eu. E chiar asa greu sa nu fie vorba despre tine? E chiar asa greu sa vezi lumea prin ochii celorlalti? Cum o sa o schimbi daca nu intelegi cum o vad ceilalti, ma intreb? Cand tu nu te poti pune putin in pielea fetitei si tot faci referire la ideile tale, in contradictie cu ale mele

... ... esti pe neeeeet ... ce spui nu face doi bani in ... REALITATEEEEEEE ...

... nu stiu cine e mai nebun de pe aici ...

marco918
Postat pe 22 Februarie 2010 02:57
io am cerut asha niste pareri...dar nu m/am adresat cuiva anume....ca voi v/ati gasit sa mi le dati....numai ca ele nu corespund situatiei....e ca si cand te duci sa/ti cumperi o haina...si vanzatorul iti da una de o dimensiune mai mica....tu/i ceri totusi ceva mai mare....si in los sa fie sincer din prima si sa zica ..ca nu are sau ca/i e lene sa caute....te ia cu vrajeala...ca/ti vine bine si aia...cand tu de fapt stii ca nu e asha!...unui astfel de vanzator nu/i poti multumi frumos....dupa ce te umple de nervi.....si deci cu parere de rau....nici eu nu va pot multumi....pentru pareri....asha ca ce am facut noi pe seara asta....se numeste ca am lucrat in spiritul forumului....
andreea_n_x
Postat pe 22 Februarie 2010 02:58
un baiat ...mare...nu se poate pune in locul unei fetitze mici...!!!
andreea_n_x
Postat pe 22 Februarie 2010 02:59
De la: kudika106963, la data 2010-02-22 02:53:35...sa pun pana pe o carte...da ce nu pon sa pun mana pe internet.....face cat jdemii de carti...pentru ca le contzine

Stii ce se spune, analfabetul sec 21 nu e cel care nu stie sa citeasca e cel care nu stie sa gandeasca, sa foloseasca informatia. Stii sa cauti alea jdemii de carti?
Cand le ai fizic in fatza e una, ca sa le cauti pe internet trebuie sa stii de existenta lor.
O feresti pe fiica ta de lume, o feresti si de bune si rele.
Tu nu ai informatia si nici cultura ca sa umpli lipsa asta.
Asta ca sa excludem socializarea.
Pur si simplu nu poti sa inloicuiesti lucrurile bune de care ar putea avea parte daca nu ai izola-o. Poate in curand nu o sa o poti ajuta la teme.
Te vezi o oaie, ce te face sa crezi ca poti sa substitui niste oameni? Ma refer la oameni adevarati, nu la cei ca mama ta, pt ca nu o pot numi asa.
Exista si de aia, oameni nu doar cu numele, stiai?
gabriela_tornea
Postat pe 22 Februarie 2010 03:00
depinde ce scriem....apropos de blamare...hai sa nu blamam subliminal...ci direct!!!
andreea_n_x
Postat pe 22 Februarie 2010 03:00
De la: andaluc, la data 2010-02-22 02:57:27
De la: kudika106963, la data 2010-02-22 02:42:50da...m/as duce la un psiholog....daca psihologul ala ar fi un robot....dar din pacate nu e....e un simplu om ca si mine....si aluia ii trebuie mancare...baie,somn....si io de fapt pentru asta ma lupt...ca sa nu imi lipseasca....deci ce pot sa aflu nou de la un psiholog.....vorba lui bunica/miu....cum e printesa...aia...o printesa//x...nu conteaza care....daca si aia tot pe WC se duce ca si alte fete ne/printzese....prin ce e aia printesa??

Daca toti ar gandi ca tine, atunci societatea nu ar mai evolua, ci s-ar intoarce in timp. Auzi, sa-lcitezi pe bunicu care a trait acu o suta de ani . Prin asta de vede ca tu nu esti capabila sa gandesti singura si sa emiti teorii. N-am auzit in viata mea un asemenea exemplu cu oile, nici nu l-am inteles si nici nu m-am obosit sa-l inteleg.

... auzi ... nu rezolvi nimic dind vina pe bunica-su... toti folosim citate, provebe, expresii de sute sau mii de ani ... ce teorii mai vrei sa mai scoti sau ai scos si tu ? ... multe lucruri nu sint usor de inteles cind e vorba de socializarea oilor ...

marco918
Postat pe 22 Februarie 2010 03:02
De la: marco918, la data 2010-02-22 02:57:42
De la: gabriela_tornea, la data 2010-02-22 02:53:49Da marco, eu chiar iau atitudine. Te surprinde? si acum prin faptul ca scriu aici si o blamez iau atitudine. Tu esti ala care se face ca nu o vede.

... ... esti pe neeeeet ... ce spui nu face doi bani in ... REALITATEEEEEEE ...

... nu stiu cine e mai nebun de pe aici ...

Marco, ti-ai dat cu firma in cap, deci daca esti pe net, poti sa vorbesti aiurea?
Nu nebun te fac, aia saracii nu au discernamant
Alt cuvant e mai potrivit: limitat, foarte limitat
gabriela_tornea
Postat pe 22 Februarie 2010 03:03
de unde stii tu ca nu am acces la informatii?...pai poate tocmai la alea am acces....pentru ca la oameni.,...se vede ca nu am acces....oamenii aia de calitate nu ii pot gasi....dar jdemiile de carti sunt....pentru ca nimeni nu are nevoie cu adevarat de ele....viatza nu poate fi traita dupa carti.....chiar daca in carti se regasesc informatii din viatza!!!!.....asta e diferenta.....sa nu acordam mai multa importanta decat trebuie....la ceva care nu ne ajuta cu adevarat!!!!
andreea_n_x
Postat pe 22 Februarie 2010 03:04
pe mine...nu ma intereseaza socializarea oilor....si nici cat se poate vorbi ...despre....ma intereseaza sa mananc cascavalul....si sa vorbesc despre ce vreau eu!!!...
andreea_n_x
Postat pe 22 Februarie 2010 03:06
De la: marco918, la data 2010-02-22 03:02:58
De la: andaluc, la data 2010-02-22 02:57:27

Socializarea oilor este un subiect tabu pentru mine. Auzi, nu are timp sa-si analizeze propriul comportament, dar are timp sa-l analizeze pe cel al oilor. Se pare ca nu stim cu cine stam de vorba, cred ca e vreun geniu.
... auzi ... nu rezolvi nimic dind vina pe bunica-su... toti folosim citate, provebe, expresii de sute sau mii de ani ... ce teorii mai vrei sa mai scoti sau ai scos si tu ? ... multe lucruri nu sint usor de inteles cind e vorba de socializarea oilor ...

andaluc
Postat pe 22 Februarie 2010 03:07
De la: kudika106963, la data 2010-02-22 02:58:13io am cerut asha niste pareri...dar nu m/am adresat cuiva anume....ca voi v/ati gasit sa mi le dati....numai ca ele nu corespund situatiei....e ca si cand te duci sa/ti cumperi o haina...si vanzatorul iti da una de o dimensiune mai mica....tu/i ceri totusi ceva mai mare....si in los sa fie sincer din prima si sa zica ..ca nu are sau ca/i e lene sa caute....te ia cu vrajeala...ca/ti vine bine si aia...cand tu de fapt stii ca nu e asha!...unui astfel de vanzator nu/i poti multumi frumos....dupa ce te umple de nervi.....si deci cu parere de rau....nici eu nu va pot multumi....pentru pareri....asha ca ce am facut noi pe seara asta....se numeste ca am lucrat in spiritul forumului....

ai cerut asa niste pareri de la cine, daca tu renegi o lume intreaga?

eu cred ca doar ai vrut sa te simti speciala, pt ca alta viata sociala nu ai si ghinion ajungi sa faci ceea ce contesti, socializarea.
Intrucat cred ca de fapt tot ceea ce faci tu e sa strigi dupa atentie noapte buna, chiar mi-am pierdut vremea
gabriela_tornea
Postat pe 22 Februarie 2010 03:08
uite unde am ajuns cu discutia...la socializarea oilor...
andreea_n_x
Postat pe 22 Februarie 2010 03:09
da ce doreai///ma rog...de consideri ca ti/ai pierdut vremea??...sau ce credeai ca o sa obtii...scriind pe un forum???
andreea_n_x
Postat pe 22 Februarie 2010 03:10
De la: gabriela_tornea, la data 2010-02-22 03:03:09
Marco, ti-ai dat cu firma in cap, deci daca esti pe net, poti sa vorbesti aiurea?

... am spus foarte clar ca nu conteaza ce REDAI tu pe net atita timp cit in realitate esti ... INDIFERENTA ... e bine totusi ca ai inteles cum si de ce socializeaza oile ...

marco918
Postat pe 22 Februarie 2010 03:10
Este o emisiune pe Discovery Travel & Living, se numeste Take Home Nanny, un fel de super nanny. Am vazut si acolo niste copii razgaiati si imposibili, dar dadaca tot a reusit pana la urma sa scoata ceva bun din ei. Si asta prin reguli foarte simple, din care cea mai importanta este faptul ca exista consecinte atunci cand copiii se poarta urat si fac crize. Dar daca nu imbratisezi ideea ca pedepsitul e bun n-ai nici o sansa. Nu trebuie sa-ti bati fiica si s-o terorizezi ca sa te asculte. N-o mai lasa la calculator, nu-i mai cumpara, eu stiu, iaurtul preferat o saptamana sau doua, chestii de genul. Depinde de cat de urat s-a purtat. Incearca sa te uiti la emisiune si sigur o sa prinzi mai multe idei. Nu vreau sa judec pe nimeni, dar mi se pare ca majoritatea copiilor de azi sunt mult prea rasfatati. Eu n-am primit mai nimic din ce-mi doream cand eram mica, decat f rar, pt ca nu era de unde. Si asa trist cum a fost, am invatat sa nu insist aiurea. Cand vad prin supermarket-uri copii crizati de 4 ani care urla ca le trebuie nu stiu ce, si nu au pic de respect sau rusine fata de straini macar, ma ingrozesc. Daca nici macar maniere in public nu reusesc parintii sa-i invete, e chiar trist.
OanaIulia
Postat pe 22 Februarie 2010 03:11
io nu oblig pe nimeni sa/mi raspunda....imi raspunde cine vrea!!!....ca asha fac shi eu....daca gasesc un subiect pe forum...si consider ca am ceva de spus...scriu un raspuns...si daca vreau si daca am chef...si daca nu ...nu!!!...nu ma obliga nimeni!!!
andreea_n_x
Postat pe 22 Februarie 2010 03:12
(N-am apucat sa citesc tot ce s-a scris pe marginea acestui subiect)

Referitor la pedeapsa in educatia unui copil eu cred ca este foarte importanta. Intr-adevar, iti e greu sa stai si sa te uiti la copilul tau cum plange ca nu a primit nu-stiu-ce sau ca a fost pedepsit, dar daca pedeapsa este mritata, atunci va fi o lectie buna pe viitor. Daca fiica dvs. nu tine cont de regulile case, ce va garanteaza ca mai tarziu va tine cont de regulile bunului simt, de regulile sociale, chiar de lege.....
Chiar daca fata sta acasa singura, puteti sa o controlati si sa o pedepsiti/rasplatiti cu putina imaginatie...
Poate ca o sa vi se para amuzant, dar referitor la pedepasa: fara tv sau calculator, cand eram mica, si maica-mea a folosit-o... Evindent ca am descoperit ca pot sa ma uit la televizor cand era ea plecata. Si din cauza asa, ca sa ma invete minte, o luna de zile maica-mea a mers la lucru cu cablul de alimentare al televizorului in geanta. Cablul acela care la un capat intra in televizor si la celalalt se baga in priza.....
Daca tot ati cerut un sfat pe acest site, incercati sa fiti un pic receptiva si sa apreciati faptul ca si alti parinti cu experinta isi rup din timpul lor sa va raspunda.....
ciocotoff
Postat pe 22 Februarie 2010 03:13
De la: kudika106963, la data 2010-02-22 03:04:13de unde stii tu ca nu am acces la informatii?...pai poate tocmai la alea am acces....pentru ca la oameni.,...se vede ca nu am acces....oamenii aia de calitate nu ii pot gasi....dar jdemiile de carti sunt....pentru ca nimeni nu are nevoie cu adevarat de ele....viatza nu poate fi traita dupa carti.....chiar daca in carti se regasesc informatii din viatza!!!!.....asta e diferenta.....sa nu acordam mai multa importanta decat trebuie....la ceva care nu ne ajuta cu adevarat!!!!

Si ce te ajuta pe tine cu adevarat? Informatiile sunt de fapt niste idei ale oamenilor puse pe un suport, sau analizate de oameni.Draga, tu de la 20 de ani ai repetat mecanic aceleasi lucruri, nu ai de unde sa stii ce e cu adevarat important, selectia asta o faci dupa ce ajungi sa cunosti mai multe. din exprimarea ta, nu cred ca ai ajuns la nivelul la care sa cunosti atat de multe incat sa iti faci o parere adevarata. Tu nu ai avut nici contact prea mare cu lumea, asa ca lacunele sunt si mai mari. Ai avut esecuri in relatia cu parintii, cu sotul.
Deci cu ce m,a convingi tu ca poti face o selectie in privinta a ceea ce e important?
Hai las-o balta, te rog frumos.
gabriela_tornea
Postat pe 22 Februarie 2010 03:14
De la: marco918, la data 2010-02-22 03:10:54
De la: gabriela_tornea, la data 2010-02-22 03:03:09

... am spus foarte clar ca nu conteaza ce REDAI tu pe net atita timp cit in realitate esti ... INDIFERENTA ... e bine totusi ca ai inteles cum si de ce socializeaza oile ...

Adica maiferele alea, cu o gandire cam ca a ta? poate a lor e putin mai evoluata.Bine ca redai tu pe net cum esti in realitate, doamne, chiar ma cobor la nivelul tau. Ce greseala din partea mea
gabriela_tornea
Postat pe 22 Februarie 2010 03:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ai grija ce-ti doresti,pentru ca s-ar putea sa se indeplineasca 107 De la: relli 4 Iunie 2010 13:41
RUBRICA DE MATRIMONIALE 857 De la: northstar 13 Iunie 2009 17:09
CONCURS - VOTURI 1 De la: anca64 18 Iulie 2008 11:45
Oare nu contrazice Hawking legile fizicii? 4 De la: parus_piparus 27 August 2013 20:54
semnati si voi petitia pentru infiintarea politiei animalelor! 4 De la: deya_22 13 Iunie 2009 22:53