Mai multe
De la: Ella078178, la data 2010-02-22 02:04:27 ... cred ca nu ne intelegem putin ... nu neg ca exista informatii (sa zicem) dubioase care sint sint prezentate ca fiind normale ... dar consider ca exista 2 modele pentru copii ... unul este familia si al doilea este strada ... strada este tot o prelungire a familiei ... si nu invers ... |
||
|
marco918 Postat pe 22 Februarie 2010 02:15 |
||
|---|---|---|
| sa speram ca nu....scoala e un dezastru....ce influenta scolara?...din partea cui...a colegilor care o fac pe instantele superioare?...sau din partea cadrelor didactice....poate cam ne/pregatite...adecvat....da ce o tine scoala pe fii/mea....sau io tin scoala...ducand/o pe ea acolo.....ca o duc din obligatie....nu din placere | ||
|
andreea_n_x Postat pe 22 Februarie 2010 02:16 |
||
De la: kudika106963, la data 2010-02-22 02:10:31ca sa iei atitudine in fatza unor informatii existente tre sa ai puterea de a te apara de un rau ne/cunoscut!...io cred ca nu multi pot face asta cu adevarat! ba tu ca parinte poti face asta acum, cat copilul tau e mic, o poti invata sa selecteze informatiile bune de cele rele... |
||
|
|
||
|
Ella81 Postat pe 22 Februarie 2010 02:17 |
||
De la: Ella078178, la data 2010-02-22 02:15:01De la: kudika106963, la data 2010-02-22 02:01:34ca daca ai prieteni...care automat ii inviti si acasa....te trezesti ca iti dispar lucruri din casa...sau flirteaza cu sotul sau sotia ta....ca mananci cu un om un sac de sare si tot nu il cunosti....pe prieteni nu ai nici o shansa sa ii cunosti cu adevarat...decat daca iti pui propriile valori in joc...si nu merita riscul....pe cand internetul ce poa sa iti faca???...poa sa iti fure din casa??...nu....poa sa/ti fure iubitul/a..?...nu!!!!....te poate imbolnavi..??..nu!!!...etc.. ...ma lasi cu pedofilia....crezi ca internetu sau calculatoru meu sunt necontrolate sau cum?...si mai e o treaba....daca e sa o luam la modul propriu...io nu ma refer la virtual....ma gandesc la modul real....si tot la modul real....nu cred ca poa sa treaca cineva de mine si de usha mea....ca sa ajunga in casa la mine...adica la fiica/mea... |
||
|
andreea_n_x Postat pe 22 Februarie 2010 02:20 |
||
| cateodata poate oamenii/mari nu stiu diferenta dintre informatiile bune si alea rele....asha ca...ce sa mai vorbim?! | ||
|
andreea_n_x Postat pe 22 Februarie 2010 02:21 |
||
De la: kudika106963, la data 2010-02-22 02:05:50nu ma intereseaza sa o fac pe fiica/mea balerina!!!in primul rand nu imi place mie baletul...mi se pare o porcarie....si apoi chiar nu mai traim vremurile alea....adica mi se pare ca baletul nu e de viitor!! Nu a spus nimeni sa o faci balerina. Dar o activitate extrascolara i-ar ocupa timpul si ar mai disciplina-o un pic, ar avea contacte si cu alti oameni, nu numai cu tine. Eu as prefera ca fata mea sa faca balet, decat sa stea in fata televizorului ore intregi. Este un dans plin de gratie si cred ca ar ajuta-o foarte mult sa se dezvolte ca femeie, pentru ca asta va deveni, nu va ramane copil FOREVER. Pacat ca lucruri cu adevarat interesante, tu le consideri porcarii. Acum imi dau eu seama de ce nu te descurci cu educatia propriului copil: pentru ca nu ai ce sa-l inveti. Esti prea saraca in cunostinte. |
||
|
andaluc Postat pe 22 Februarie 2010 02:23 |
||
De la: gabriela_tornea, la data 2010-02-22 02:09:53 ... societatea nu este un rau generalizat, a devenit o chestie IGNORATA pentru care toti se pregatesc ca pentru ringul de box ... putin mai multa atentie in societate ar fi suficienta ca sa schimbe impresia ... ca sa dispara multe din lucrurile care par ingrozitoare astazi ... nu pot spune cine e raul cel mai mare dintre mama si societate ... in afara de citeva chestii (!!!) nu vad de ce mama ar fi un rau ... ... daca tot copilarim ... cind o sa ai o plasa plina de mere putrede sa fii sigura ca o sa mori de foame ... in realitate ai si mere putrede si mere bune ... iei merele bune si pe restul il arunci ... la mere nu ai multe alternative ...
|
||
|
marco918 Postat pe 22 Februarie 2010 02:23 |
||
| aceasta cea mai mare descoperire din toate timpurile....adica internetul....deocamdata e cel mai bun si singurul prieten al meu...cu regret ..mai mult formal...tre sa recunosc ca....in fatza mea mai mare valoare are internetul decat oricare alt om de pe lumea asta!!!mai multa informatie de calitate exista pe net...decat in capul unui singur om!!! | ||
|
andreea_n_x Postat pe 22 Februarie 2010 02:23 |
||
De la: kudika106963, la data 2010-02-22 02:05:50nu ma intereseaza sa o fac pe fiica/mea balerina!!!in primul rand nu imi place mie baletul...mi se pare o porcarie....si apoi chiar nu mai traim vremurile alea....adica mi se pare ca baletul nu e de viitor!! daca nu-ti place tie, nu inseamna ca nu-i place fiicei tale. iar baletul (sau dansul) o data sau de 2 ori pe luna nu il face pt a fi profesionista ci pt a se destinde, socializa si a invata cat de cat controlul muschilor si miscarile corpului, astfel incat atunci cand va iesi in societate sa stie cat de cat sa daseze cand va fi cazul (ex: nunta ei) care vremuri? ai idee despre ce vorbesti? nici nu stii cat de multi parinti isi dau copiii la balet inca din gradinita ;) . |
||
|
Ella81 Postat pe 22 Februarie 2010 02:23 |
||
| eu cred ca unii mizeaza prea mult pe un anumit tip de societate....care de fapt e una mai mult ideala....societatea in care traim nu e una ideala nu??? | ||
|
andreea_n_x Postat pe 22 Februarie 2010 02:25 |
||
|
Marco, nu intelegi odata? Aici e vb de cazul acesta, aici strada nu e o prelungire a familiei. Aici nu exista complementaritate exista excludere. Familia=mama exlude strada=scoala fetita va primi stimuli si informatii opuse din 2 parti Asa ca termina odata de cum vezi tu ca ar trebui sa fie raportul intre familie si societate, aici se dezbate un caz particular mai aparte in care unul di medii respectiv mama, vrea sa il excluda complet pe celalalt. Deci poti sa faci comentarii strict din punctul asta de vedere si la situatia data? Informatia de pe strada o va salva pe fata de influenta mamei ei si ii va arata altfel lucrurile si viata? Sau mama o va feri pe fata de societatea in care traim? Eu incerc sa o fac pe mama sa inteleaga ca ce doreste ea e cam irealizabil si autunci fata va suferi si mai mult. Tu habar nu ai de care parte esti. Tot dai ninainte cu tine si cum vezi societatea. Nu conteaza cum o vezi tu, conteaza cum o va vedea fetita. ACUM AI INTELES? NU E VORBA DE TINE |
||
|
gabriela_tornea Postat pe 22 Februarie 2010 02:27 |
||
| sa fie sanatoshi alti parinti....ce treaba an eu cu alti parinti???...fiecare face ce vrea cu copiulul lui nu???....pe mine nu ma intereseaza sa o lansez in societate!!! | ||
|
andreea_n_x Postat pe 22 Februarie 2010 02:27 |
||
De la: kudika106963, la data 2010-02-22 02:20:07De la: Ella078178, la data 2010-02-22 02:15:01De la: kudika106963, la data 2010-02-22 02:01:34ca daca ai prieteni...care automat ii inviti si acasa....te trezesti ca iti dispar lucruri din casa...sau flirteaza cu sotul sau sotia ta....ca mananci cu un om un sac de sare si tot nu il cunosti....pe prieteni nu ai nici o shansa sa ii cunosti cu adevarat...decat daca iti pui propriile valori in joc...si nu merita riscul....pe cand internetul ce poa sa iti faca???...poa sa iti fure din casa??...nu....poa sa/ti fure iubitul/a..?...nu!!!!....te poate imbolnavi..??..nu!!!...etc.. de usa ta nu, dar in timpul orelor, fiica ta poate trece de usa scolii fara ca tu sa stii. fie ca accepti sau nu, pedofilia exista... si e incurajata de internet. |
||
|
Ella81 Postat pe 22 Februarie 2010 02:28 |
||
De la: kudika106963, la data 2010-02-22 02:21:26cateodata poate oamenii/mari nu stiu diferenta dintre informatiile bune si alea rele....asha ca...ce sa mai vorbim?! iar tu esti unul dintre acei oameni mari care nu stie sa selecteze intre informatiile bune de cele rele. dovada: reactia ta fata de informatiile bune pe care unele persaoane de pe acest forum ti le-au dat pana acum. |
||
|
Ella81 Postat pe 22 Februarie 2010 02:29 |
||
| acuma...sa o luam si altfel....voi credeti ca este nevoie de o societate a oilor...ca sa mananc eu un cascaval???...oaia tre sa produca lapte....din care sa fac eu cascavalul...cum s/ar zice...nu sa aibe o societate.....sau o fi teoria aia ca...oaia daca traieste intr/o societate a oilor...da lapte mai mult...sau mai gras....aiurea...oaia tre sa manance ce trebuie...nu sa socializeze cu alte oi | ||
|
andreea_n_x Postat pe 22 Februarie 2010 02:32 |
||
De la: kudika106963, la data 2010-02-22 02:23:57aceasta cea mai mare descoperire din toate timpurile....adica internetul....deocamdata e cel mai bun si singurul prieten al meu...cu regret ..mai mult formal...tre sa recunosc ca....in fatza mea mai mare valoare are internetul decat oricare alt om de pe lumea asta!!!mai multa informatie de calitate exista pe net...decat in capul unui singur om!!! Te inseli. Internetul ofera foarte multe informatii eronate. Asta nu inseamna ca trebuie sa luam de bun tot ce scrie pe internet. Se pare ca ai minte de copil in trup de adult. Mai dureaza mult pana te maturizezi? Dar nu prea mult, ca s-ar putea sa fie prea tarziu pentru copilul tau. |
||
|
andaluc Postat pe 22 Februarie 2010 02:32 |
||
| uite cine are cap bolnav acuma???...fiica/mea nu are ce cauta dincolo de usha scolii...fara stirea mea...are telefon mobil....si deci...o controlez....iese mai devreme....ma suna...mami...vino si ia/ma de la scoala!!!...singura nu are ce cauta sa/mi vina acasa!!! | ||
|
andreea_n_x Postat pe 22 Februarie 2010 02:34 |
||
|
Marco, sa nu mai comentezi ideile mele. Pt ca nu le intelegi. Ai inteles? Habar nu ai despre ce vorbesc. Plasa cu mere nu era metafora, era comparatie. Si pt societate nu te pregatesti, faci parte din ea, noi toti formam societatea, nu are o existenta individuala, e formata din oameni si reflecta caracteristicele predominante sau gandirea majoritatii oamenilor. Asta nu inseamna ca o aprob, ci doar ca nu ma ascund dupa degete. daca asta e mentalitatea majoritatii, vrei sa spun ca nu e asa doar pt ca nu sunt de acord cu ea? Mi-ar placea sa fie altfel, dar nu e |
||
|
gabriela_tornea Postat pe 22 Februarie 2010 02:34 |
||
De la: gabriela_tornea, la data 2010-02-22 02:27:11Marco, nu intelegi odata? ... am inteles ce spui ... cred ca exagerezi ... ... cazul asta ''particular'' il poti multiplica ... dar ... STRADA SINTEM NOI ... femeia asta se teme de noi ... |
||
|
marco918 Postat pe 22 Februarie 2010 02:34 |
||
| sa ma maturizez??..sunt batrana fatza de multi altii | ||
|
andreea_n_x Postat pe 22 Februarie 2010 02:35 |
||
| voi toti formati societatea....dar nu noi toti....io nu ma consider in ea....ma consider pe langa...societate | ||
|
andreea_n_x Postat pe 22 Februarie 2010 02:36 |
||
De la: andaluc, la data 2010-02-22 02:23:13De la: kudika106963, la data 2010-02-22 02:05:50nu ma intereseaza sa o fac pe fiica/mea balerina!!!in primul rand nu imi place mie baletul...mi se pare o porcarie....si apoi chiar nu mai traim vremurile alea....adica mi se pare ca baletul nu e de viitor!! sunt de acord cu tine... nu ai cum sa ceri ceva de la cineva atunci cand acesta nu are capacitatea de a oferi acel ceva. sincer as fi renuntat de mult la aceste polemici... chiar am lucruri mai bune de facut... in 2 zile am un exame... dar nu ma lasa constiinta sa renunt, pentru ca ma gandesc la acel copil. as vrea sa pot face mai mult decat atat pt ea. oricum deocamdata ma intorc la cea ma de facut... nu-mi vine sa cred ca am stat atatea ore scriind pe forum.... cel putin daca as fi rezolvat ceva, nu mi-ar fi parut rau. Din pacate... sfatul cel mai bun este ca mama sa mearga la un psiholog, nu pt fetita ci pt ea insasi. problema este ea si nu fata. |
||
|
Ella81 Postat pe 22 Februarie 2010 02:37 |
||
De la: gabriela_tornea, la data 2010-02-22 02:34:51Marco, sa nu mai comentezi ideile mele. ... nu iti mai raspund ... dar scuza-ma ... daca accepti mentalitatea majoritatii ... atunci sa-ti fie de bine ... |
||
|
marco918 Postat pe 22 Februarie 2010 02:38 |
||
| si asta poate fi adevarat....strada sunteti voi....si io nu am ce cauta acolo....si nici fiica/mea. | ||
|
andreea_n_x Postat pe 22 Februarie 2010 02:38 |
||
De la: kudika106963, la data 2010-02-22 02:27:30sa fie sanatoshi alti parinti....ce treaba an eu cu alti parinti???...fiecare face ce vrea cu copiulul lui nu???....pe mine nu ma intereseaza sa o lansez in societate!!! Dar ce te intereseaza? Nu pentru asta facem copii? vrei sa o tii tota viata inchisa in casa, ca o salbatica? Vrei sa te intorci in Evul Mediu? Cred ca te-ai nascut in epoca nepotrivita. De ce iti mai dai fata la scoala? Tine-o acasa, ca si asa nu-i foloseste la nimic daca ai de gand sa o tii ca intr-un glob de cristal. |
||
|
andaluc Postat pe 22 Februarie 2010 02:39 |
||
|
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 02:32 Raporteaza abuz de limbaj Citeaza Raspunde acuma...sa o luam si altfel....voi credeti ca este nevoie de o societate a oilor...ca sa mananc eu un cascaval???...oaia tre sa produca lapte....din care sa fac eu cascavalul...cum s/ar zice...nu sa aibe o societate.....sau o fi teoria aia ca...oaia daca traieste intr/o societate a oilor...da lapte mai mult...sau mai gras....aiurea...oaia tre sa manance ce trebuie...nu sa socializeze cu alte oi Asta in cazul in care te vezi doar o unealta, un mijloc de lucru, nu o persoana care simte si gandeste. Si mai stii ceva, orice ar manca oaia aia tot nu ar face miei de una singura si dupa un timp am ramane fara lapte. Deci ghinion, pana si oaia trebuie sa socializeze. |
||
|
gabriela_tornea Postat pe 22 Februarie 2010 02:39 |
||
De la: kudika106963, la data 2010-02-22 02:34:35uite cine are cap bolnav acuma???...fiica/mea nu are ce cauta dincolo de usha scolii...fara stirea mea...are telefon mobil....si deci...o controlez....iese mai devreme....ma suna...mami...vino si ia/ma de la scoala!!!...singura nu are ce cauta sa/mi vina acasa!!! te-ai gandit ca poate si chiuli? sau ca la un moment dat va inceta sa te mai sune?! daca acum face ce vrea ... cum crezi ca va actiona fata de tine pe masura ce va creste? si ai grija ce cuvinte arunci... acestea dovedesc gradul tau de educatie ;) |
||
|
Ella81 Postat pe 22 Februarie 2010 02:40 |
||
De la: Ella078178, la data 2010-02-22 02:37:10 ... cu ma-sa si barbati-su de mina ... nu e singura ... |
||
|
marco918 Postat pe 22 Februarie 2010 02:41 |
||
|
.. nu iti mai raspund ... dar scuza-ma ... daca accepti mentalitatea majoritatii ... atunci sa-ti fie de bine ... A cata oara sa iti spun ca nu o accept? O redau, ai inteles? si am spus si altceva: strict la caz, nu majoritate, nu eu, nu tu. Fetita |
||
|
gabriela_tornea Postat pe 22 Februarie 2010 02:41 |
||
| da...m/as duce la un psiholog....daca psihologul ala ar fi un robot....dar din pacate nu e....e un simplu om ca si mine....si aluia ii trebuie mancare...baie,somn....si io de fapt pentru asta ma lupt...ca sa nu imi lipseasca....deci ce pot sa aflu nou de la un psiholog.....vorba lui bunica/miu....cum e printesa...aia...o printesa//x...nu conteaza care....daca si aia tot pe WC se duce ca si alte fete ne/printzese....prin ce e aia printesa?? | ||
|
andreea_n_x Postat pe 22 Februarie 2010 02:42 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Ultima carte citita. | 13 | De la: metaphor 23 Februarie 2014 11:59 |
| Opinii/pareri/reactii/note - "meciul" (confruntarea TV) GEOANA-BASESCU! | 17 | De la: dandanaua_reloaded 5 Decembrie 2009 21:06 |
| Știați cã? | 20 | De la: anaphielle 18 Aprilie 2008 13:21 |
|
|
||
| o problema.... | 3 | De la: Roco 18 August 2009 19:42 |
| coruptia in invatamant | 42 | De la: Asta_Mik4 26 Octombrie 2009 13:39 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.