Mai multe
De la: kudika106963, la data 2010-02-21 23:49:21ce sa fac????al doilea copil????....niciodata....mai bine mor....ca shi asha asta nu e viatza de trait....asha programata...imi ajunge ca m/am pacalit odata....si am tinut minte....ca sa nu mai repet...greseala....pai daca mie imi e greu cu unu?...ce fac cu mai multi???.....ca ce bine o duc aia care nu au nici unu!!! Asa se intampla cand nu deschizi ochii la timp: suporti consecintele. Mai grav este ca fiica ta va suporta si ea consecintele faptelor ei, dar si ale tale. |
||
|
andaluc Postat pe 22 Februarie 2010 00:14 |
||
|---|---|---|
| si?...ce...n/avea dreptate ala cu drobu de sare??...avea...era asha....ca drobul de sare putea cadea in capul copilului....dar sa bagi lumina in casa cu oborocul...nu se poate!!! | ||
|
andreea_n_x Postat pe 22 Februarie 2010 00:15 |
||
De la: kudika106963, la data 2010-02-22 00:15:03si?...ce...n/avea dreptate ala cu drobu de sare??...avea...era asha....ca drobul de sare putea cadea in capul copilului....dar sa bagi lumina in casa cu oborocul...nu se poate!!! ... dar puteau sa dea si drobul jos de pe soba ... ca una dintre variante ... dar nu mai conteaza oricum ... |
||
|
|
||
|
marco918 Postat pe 22 Februarie 2010 00:16 |
||
De la: kudika106963, la data 2010-02-22 00:13:24io nu am inteles de ce metoda se vorbeste...care metoda cu scaunul??...ce sa faci cu un scaun???... Metoda e urmatoarea:cand nu te intelegi cu ea, urla sau tipa o iei de manuta si o pui pe scaun si ii zici sa stea si pana nu se calmeaza nu vorbesti cu ea si daca incearca o ignori....si azi asa maine asa o sa invete sa se controleze....da trebuie sa fii hotarata...nu vb deloc pana nu se calmeaza si nu discutati civilizat nu ii faci pe plac si incetu cu incetu va constientiza ca poate violenta nu duce la nimic bun. |
||
|
iubytzik22 Postat pe 22 Februarie 2010 00:17 |
||
| daca o sa mor in accident...o sa moara si ea...odata cu mine....chiar daca nu va fi fizicacolo....caci stiu deja pe mana cui s/ar putea sa incapa...adica a bunica/sii...respectiv maica/mea.....si stiu ce am trait eu....cu ea...si ar fi bine sa nu se repete | ||
|
andreea_n_x Postat pe 22 Februarie 2010 00:18 |
||
| nu ...multzumesc...nu o sa procedez asha!!! | ||
|
andreea_n_x Postat pe 22 Februarie 2010 00:19 |
||
De la: marco918, la data 2010-02-22 00:16:47De la: kudika106963, la data 2010-02-22 00:15:03si?...ce...n/avea dreptate ala cu drobu de sare??...avea...era asha....ca drobul de sare putea cadea in capul copilului....dar sa bagi lumina in casa cu oborocul...nu se poate!!! ...da...sau puteau sa mute copilul...in alta parte!!! |
||
|
andreea_n_x Postat pe 22 Februarie 2010 00:20 |
||
De la: kudika106963, la data 2010-02-22 00:18:38daca o sa mor in accident...o sa moara si ea...odata cu mine....chiar daca nu va fi fizicacolo....caci stiu deja pe mana cui s/ar putea sa incapa...adica a bunica/sii...respectiv maica/mea.....si stiu ce am trait eu....cu ea...si ar fi bine sa nu se repete pai si daca stii de ce nu te calmezi ia un extraveral cand vezi ca nu mai poti calmeaza-te si ai rabdare lumea nu s-a construit intr-o zi asa si fiica ta, ai rabdare multa si nu ii pune eticheta inainte de vreme, daca e agresiva seamana cu bunica si trebuie sa fiu smirna in fata ei, practic procedezi u ca bunica ta si mama ta..incearca u sa gasesti un ajutor profesionist ca sa ai grija de ea. |
||
|
iubytzik22 Postat pe 22 Februarie 2010 00:21 |
||
De la: kudika106963, la data 2010-02-22 00:19:43nu ...multzumesc...nu o sa procedez asha!!! dar cum?
|
||
|
Blondys002 Postat pe 22 Februarie 2010 00:22 |
||
De la: kudika106963, la data 2010-02-22 00:03:31si da...e asha...ca salariile mici...sunt o pedeapsa pentru oamenii mari....care nu prea au cu ce isi intretine familiile...in timp ce aia cu bani multi s/ar putea sa nu aibe nici o familie....si sa cheltuie cum poftesc pe distractii....ca vezi doamne ce posturi au ei....dupa care cativa dintre ei....s/ar putea chiar sa imi dea mie sfaturi pe forumul asta....ce si cum sa fac cu viatza mea cand ei de fapt nu au habar de viatza!!!!....caci traiesc intr/o alta lume....in care ashtia ca mine nu au acces draga mea, de exemplu EU: provin dintre-o familie de oameni simpli, fara studii superioare car em-au crescut as acum au stiut ei mai bine... si care au muncit si muncesc DIN GREU pentru mine si pentru fratele meu care are handicap asociat (spihic si fizic... de cateva saptamani merge doar in carut). Am plecat de acasa la liceu in Bucuresti, fara ajutorul parintilor mei, am obtinut bursa (din strainatate prin intermediul unor parteneri ai liceului me) si cu bursa ceea am reusit sa ma intretin cat de cat in liceu (la care am intrat cu ce amai mare medie). La facultate - si nu orice facultate ci in cadrul SNSPA - am intrat pe locurile de la buget, fara meditatii si fara nici o sustinere din partea parintilor mei. Intre timp ei auvandut tot ce aveau in orasul meu natal si s-au mutat in bucuresti pentru a fi mai apropoape de spital si a-l ajuta pe fratele meu (nu e usor la aproape 50 de ani sa o iei de la capat intr-un oras in care nu consti pe nimeni). M-am mutat cu ei pt ca sa-i ajut cu fratele meu. Au fost 2 ani in care, pentru a renova casa nou cumparata... strangeam cureaua atat de tare incat eu si mama nu mancam decat paste si zahar in cea mai mare parte... ce era mai bun ii dadeam frateluimeu si tatalui care munce afoarte mult fizic. Si cu toate astea ma reusit sa am un loc bun de munca si sa ma fac cunoscuta si apreciata in domeniul in care lucram. cand am nascut copilul... am facut-o cu riscul de a pierde tot inclusiv famila si cu enorm de multe sacrfificii (nic nu-ti imaginezi prin ce am trecut)... si pentru ca aceste greutati prin care am trecut de opil m-au invat sa infrut viata.. acum am reusit sa recuperez tot ce am pierdut. Iar daca ajut pe cineva, nu o fac pt ca ma dau banii afara din casa ci pentru ca stiu ce inseamna sa ai nevoie de ajutor... poate pt a ajuta sacrific lucruri de care as avea eu nevoie... acum vezi? ce iti spun nu sunt vorbe goale. ci iti vorbesc din experienta si stiu foarte bine ce e greul. |
||
|
Ella81 Postat pe 22 Februarie 2010 00:23 |
||
| Stii ce u nu vrei sa fii ajutata...u cauti metoda minune adik apesi pe buton si s-a rezolvat treaba sau poate o palma buna rezolva totul daca hgandesti asa e clar.sau poate ca iti bati joc de cei care te-au sfatuit si u o tii pe a ta.tine-o in continuare si o sa vezi unde ajungi | ||
|
iubytzik22 Postat pe 22 Februarie 2010 00:23 |
||
De la: gabriela_tornea, la data 2010-02-21 23:58:16Orice ati scrie nu o sa va bage in seama, chiar nu vedeti? Sunt de aceeasi parere cu tine. Si copiii trebuie educati sa fie folositori lor si societatii in care traiesc. |
||
|
andaluc Postat pe 22 Februarie 2010 00:23 |
||
De la: kudika106963, la data 2010-02-22 00:18:38daca o sa mor in accident...o sa moara si ea...odata cu mine....chiar daca nu va fi fizicacolo....caci stiu deja pe mana cui s/ar putea sa incapa...adica a bunica/sii...respectiv maica/mea.....si stiu ce am trait eu....cu ea...si ar fi bine sa nu se repete ... auzi ... ia mai lasa tragi-comediile ... tu ai murit daca te-a crescut maica-ta ? ... dar risti sa devii mai rau ca maica-ta ... |
||
|
marco918 Postat pe 22 Februarie 2010 00:24 |
||
De la: kudika106963, la data 2010-02-22 00:06:25ca pot deveni agresiva asha e....stau si ma gandesc ca imi doresc sa nu mi se intample vreun accident de mashina...sau altceva ...in care sa mor...mai devreme de varsta de 18 ani a fiica/mii....caci nu as vrea sa incapa pe mana nimanui din cei care au conceptii de viatza similare cu ale celor care pe forumul asta ...in afara de pedeapsa nu au stiut ce alt sfat sa imi dea!!! cunosti un sfat mai bun care sa dea rezultate? mama ta e fericita in urma educatiei pe care bunica ta i-a aplicat-o (aceeasi pe care tu o aplici fiiceu tale)? nu e vorba de pedeapsa ca descarcare a furiei... ci de pedeapsa data din iubire, tocmai pt ca sa o ajuti sa devina OM! |
||
|
Ella81 Postat pe 22 Februarie 2010 00:26 |
||
De la: kudika106963, la data 2010-02-21 23:59:15va intra in anturaje....daca ii dau eu voie!!!....ca daca eu o s/o insotesc la scoala dus/intors pana intr/a 12/a...si deci o controlez...s/ar putea sa nu aibe nici un fel de anturaj...pentru ca nu o sa creez ocazia....deci singurul ei anturaj in ghilimele...s/ar putea sa fie ala de la scoala...care nu poate fi un anturaj... Doamne, mi-e mila de tine! Tu chiar traiesti pe alta lume? Chiar crezi ca poti controla un copil pana in clasa a 12-a? Dar in timpul in care tu vei fi la serviciu cum o vei mai ontrola? O vei incuia in casa? Eu cred ca trebuie sa o inveti diferenta dintre bine si rau, astfel incat sa poata face propriile alegeri in viata. De unde stii ca deciziile tale sunt cele mai bune pentru copilul tau? Trebuie sa o inveti sa gandeasca singura, nu sa gandesti tu in locul ei. |
||
|
andaluc Postat pe 22 Februarie 2010 00:29 |
||
|
Si ti se pare normal? Daca ai fi corecta ai face asa: i-ai prezenta lumea sa stie la ce sa se astepte si i-ai spune pe urma cum vezi tu lucrurile. Mama ta te-a torturat, ca mi se face pilea de gaina cand vad ce scrii? Pana si Dumnezeu ne-a dat liber arbitru, ne-a dat bine si rau si ne-a lasat sa alegem.Tu nu faci asta. dar nu-i nimic, se procedeaza asa pe lume, de cand e lumea lume. O rasa adevarata, o religie adevarata, toate astea au dus la tiranism, la dictatura. Te-ai gandit vreodata ca fericirea e specifica fiecarei persoane? Te-ai gandit macar? te-ai gandit sa iti lasi fiica sa gaseasca drumul spre fericire? Indiferent ce ar insemna asta pt tine. TU NICI MACAR NU VISEZI CA AI PUTEA FI FERICITA. Si un om fara vise e un om mort, un robot. Atata cat dispretuiesc eu viata din tara asta si nedreptatea si mizeria in care traim nu cred ca o mai dispretuieste nimeni. Cata saracie e peste tot. Te-ai gandit vreodata ca ar trebui sa iti dai si tu sansa la fericire? Ai incredere in fiica ta? Ai incredere in tine? Tu nu ai incredere in tine si insufli asta fetitei. In fine, sper sa nu ajunga sa te urasca fetita ta. O sa vezi tu, daca sta retrasa vor rade colegele cu ea, si atunci normal ca va dori sa se adapteze, tu nu vei dori asta si incet o sa te priveasca ca pe un dusman.Dar mai e mult pana atunci. inca vreo 6 ani.Pt ca iti spun eu, organismul si hormonii nu ii poti controla, exista o nevoie de adaptare si de acceptare de catre ceilalti in fiecare persoana. Eu spun sa va dati o sansa amandoua. Poate vei gasi o slujba mai buna, care sa iti permita sa ai mai multi bani si sa stai mai mult cu ea.Dar cauta nu renunta. Dar daca nu vrei sa procedezi altfel, fa asa: spune-i ca o poveste, ca uite nu stiu care fetita ce lucru rau a facut, ceva ce face ea de obicei rau, si ce a patit din cauza asta. Asa poate va invata din povestile altora. Sau daca gasesti filme pe teme de astea, sa va uitati amandoua In fine, sper sa iti mearga mai bine, sa te impaci tu cu tine si cu viata ta si sa te bucuri de fetita ta si ea de tine si sa fiti fericite si implinite amndoua |
||
|
gabriela_tornea Postat pe 22 Februarie 2010 00:35 |
||
De la: kudika106963, la data 2010-02-22 00:13:24io nu am inteles de ce metoda se vorbeste...care metoda cu scaunul??...ce sa faci cu un scaun???... Se pare ca tu citesti numai ce-ti convine. Ia-o de la inceput. |
||
|
andaluc Postat pe 22 Februarie 2010 00:37 |
||
De la: kudika106963, la data 2010-02-22 00:15:03si?...ce...n/avea dreptate ala cu drobu de sare??...avea...era asha....ca drobul de sare putea cadea in capul copilului....dar sa bagi lumina in casa cu oborocul...nu se poate!!! Eu cred ca tu ai reusi sa bagi lumina in casa cu oborocul.
|
||
|
andaluc Postat pe 22 Februarie 2010 00:40 |
||
De la: kudika106963, la data 2010-02-22 00:18:38daca o sa mor in accident...o sa moara si ea...odata cu mine....chiar daca nu va fi fizicacolo....caci stiu deja pe mana cui s/ar putea sa incapa...adica a bunica/sii...respectiv maica/mea.....si stiu ce am trait eu....cu ea...si ar fi bine sa nu se repete aici iti dau dreptate... doar ca nu e diferneta intre tine si bunica ta, aplicati amandoua aceeasi metoda... si se va ajunge - in concluzie la acelasi rezultat. poate daca ar fi chiar si numai un an fata ta in ingrijirea unuia dintre noi... ai primi-o inapoi mult mai fericita si mai civilizata, asa cum sunt si copiii nostri ;) |
||
|
Ella81 Postat pe 22 Februarie 2010 00:44 |
||
|
nu stiu...dar din punctul meu de vedere nu exista pedeapsa din iubire...dupa mine asta inseamna iubirea...adica nici o pedeapsa....pedeapsa inseamna tocmai lipsa iubirii...io nu concep cum pot sa pedepsesc pe cineva din iubire...daca pedepsesc e fie pentru ca urasc...fie ca vreau sa ma eliberez de persoana respectiva...in nici un caz din iubire........ .....si ma rog....de cand colegii de clasa sunt instante superioare???....la scoala asha e shi normal...sa/ti vezi de treaba...sa fii la locul tau...adica ..cu minte.... |
||
|
andreea_n_x Postat pe 22 Februarie 2010 00:54 |
||
| eu imi aduc aminte ca atunci cand eram la scoala...imi vedeam de treaba.....nu imi permiteam sa rad de nimeni niciodata...sunt de acord ca nu toata lumea e asha...dar aia care nu sunt asha....io nu am de ce sa am de a face cu ei...si asha o sa o educ si pe fiica/mea.. | ||
|
andreea_n_x Postat pe 22 Februarie 2010 00:58 |
||
|
Daca are 8 ani, inseamna ca e in ciclul primar si are 4 ore pe zi, deci ai timp sa o duci si sa o iei de la scoala. Dar din gimnaziu va avea cate 6 ore pe zi, iar la liceu chiar 7. Atunci cum o vei mai duce si lua de la scoala? Vei renunta la serviciu ca sa te transformi in umbra fiicei tale? |
||
|
andaluc Postat pe 22 Februarie 2010 01:06 |
||
|
Tu nu prea esti langa ea. asa ca va petrece mai mult timp cu colegele decat cu tine. Situatoia e foarte diferita de cum era pe vremea ta. Mai uita-te la stiri ce e prin scoli, poate nu prin toate dar prin multe. Uita-te cum umbla imbracate fetele din ziua de azi, cum se machiaza si de la ce varste, si spune-mi daca acum e ca pe vremea ta. Uita-te cate reviste sunt acum, uita-te la tv. si p[e urma spune-mi daca e cum era pe vremea ta. si peste vreo 6 ani cum crezi ca va fi? poate si mai si. Eu ti-am spus sa ii dai exemplu pe altii care au facut greselile ei si ce lucruri rele au patit. Dar nu cand le face, ci cu alta ocazie. Alta solutie nu am.Daca tu vrei sa fie intr-un anume fel, cum era pe vremea ta, asta nu inseamna ca asa va si fi. |
||
|
gabriela_tornea Postat pe 22 Februarie 2010 01:07 |
||
De la: kudika106963, la data 2010-02-22 00:54:27nu stiu...dar din punctul meu de vedere nu exista pedeapsa din iubire...dupa mine asta inseamna iubirea...adica nici o pedeapsa....pedeapsa inseamna tocmai lipsa iubirii...io nu concep cum pot sa pedepsesc pe cineva din iubire...daca pedepsesc e fie pentru ca urasc...fie ca vreau sa ma eliberez de persoana respectiva...in nici un caz din iubire........ Trebuie sa faci diferenta intre IUBIREA ALTRUISTA si IUBIREA EGOISTA. IUBESTI EGOIST, atunci cand iubesti pe cealalta perosana astfel incat emotional sa-ti fie tie bine, in detrimentul uneori al persoanei iubite. Asa cum faci tu: nu ai taria sa-ti calci pe inima si sa o pedepsesti din 2 motive: 1. pt ca te doare inima de mama, si deci ti-ai pierde confortul 2. pt ca nu vrei ca fiica ta sa te considere o mama rea (nu realizezi, dar te va desconsidera oricum, asa cum face mama ta cu bunica ta) - si deci iti vei strica imaginea fata de fata ta IUBESTI ALTRUIST, atunci cand esti capabila sa renunti la confortul tau pentru a-l ajuta pe cel iubit, atat timp cat ceea ce faci chiar il va ajuta. Asa cum facem noi: ne pedepsim copiii desi ni se rupe sufletul, dar stim ca asa ii ferim de suferintele ingrozitoare de care vor avea parte atunci cand vor trebui sa infrunte viata, p[t ca vor sti cum sa o faca. (viata nu este iubitoare ca o mama, stii bine asta, este dura si fara mila... iar fata ta va deveni victima ei pt ca nu vrei sa o strunesti la timp. Mai exista si INTELEPCIUNE IN A IUBI.. atunci cand stii sa iubesti, astfel incat cu iubirea ta sa afectezi viitorul celui iubit intr-un mod pozitiv si nu negativ. PEDEAPSA - asa cum ai descris-o tu - este genul de pedeapsa pe care a aplicat-o cu siguranta mama ta cu tine. - pedeapsa despre care vorbim noi, este o pedeapsa care vine din intelepciune si din iubire, prin care ne sacrificam inima de parinti, pentru ca stim ca numai asa copilul nostru nu va ajunge sa-si blesteme zilele ci va sti sa traiasca si va avea sansa sa fie fericit. |
||
|
Ella81 Postat pe 22 Februarie 2010 01:11 |
||
De la: gabriela_tornea, la data 2010-02-22 01:07:19Tu nu prea esti langa ea. asa ca va petrece mai mult timp cu colegele decat cu tine. Situatoia e foarte diferita de cum era pe vremea ta. Mai uita-te la stiri ce e prin scoli, poate nu prin toate dar prin multe. Uita-te cum umbla imbracate fetele din ziua de azi, cum se machiaza si de la ce varste, si spune-mi daca acum e ca pe vremea ta. Uita-te cate reviste sunt acum, uita-te la tv. si p[e urma spune-mi daca e cum era pe vremea ta. si peste vreo 6 ani cum crezi ca va fi? poate si mai si. ... sa nu exageram ... oameni nu sau schimbat ci doar accesoriile ... depinde de fiecare sa inteleaga asta si sa nu se lase furat de val ... a te speria de fleacuri si a sta cuminte in spate nu e o solutie ... asa cum din pacate fac multi ... |
||
|
marco918 Postat pe 22 Februarie 2010 01:11 |
||
|
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 01:11 Raporteaza abuz de limbaj Citeaza Raspunde De la: gabriela_tornea, la data 2010-02-22 01:07:19Tu nu prea esti langa ea. asa ca va petrece mai mult timp cu colegele decat cu tine. Situatoia e foarte diferita de cum era pe vremea ta. Mai uita-te la stiri ce e prin scoli, poate nu prin toate dar prin multe. Uita-te cum umbla imbracate fetele din ziua de azi, cum se machiaza si de la ce varste, si spune-mi daca acum e ca pe vremea ta. Uita-te cate reviste sunt acum, uita-te la tv. si p[e urma spune-mi daca e cum era pe vremea ta. si peste vreo 6 ani cum crezi ca va fi? poate si mai si. Eu ti-am spus sa ii dai exemplu pe altii care au facut greselile ei si ce lucruri rele au patit. Dar nu cand le face, ci cu alta ocazie. Alta solutie nu am.Daca tu vrei sa fie intr-un anume fel, cum era pe vremea ta, asta nu inseamna ca asa va si fi. ... sa nu exageram ... oameni nu sau schimbat ci doar accesoriile ... depinde de fiecare sa inteleaga asta si sa nu se lase furat de val ... a te speria de fleacuri si a sta cuminte in spate nu e o solutie ... glumesti, nu? s-a schimbat ceva mult mai important, accesul la informatie, informatie nefiltrata si pe care un copil nu o poate filtra. Cat a spus ca sta langa fetita ei? De la 8 seara pana la cat? 11? Adica 3 ore? Timp in care poate mai mananca, face un dus. Cum crezi ca o va mentine in lumea ei in doar 3 ore? La scoala va sta 7 ore, va face pregatiri pt diferite evenimente. Sa fim seriosi, aici nu e vb de a sta in spate, dar tu ce faci, o incurajezi sa nu stea in spate si sa isi inchida fata in lumea ei? Sau nu ai inteles ce am spus eu, sau nu stiu ce vrei, sa o incurajezi? Oricum 3 ore fata de 7-8 sunt mult mai putin. E o utopie sa crezi ca o poate proteja de lumea din jur. Stii povestea lui Budha? Tatal lui era rege si a incercat sa ii prezinte o lume perfecta, era imparat avea un intreg palat si imprejurimi, oameni alesi, tineri si frumosi. Si tot nu a reusit sa il creasca intr-o lume perfecta, intr-un glob de cristal |
||
|
gabriela_tornea Postat pe 22 Februarie 2010 01:21 |
||
|
... aproape ca nu ii inteleg pe cei care spun ca traiesc altceva !!! ... care se sperie de reviste, haine, si alte chestii mai mult sau mai putin stralucitoare sau zgomotoase ... debandada de astazi in capul unor tineri este rezultatul lipsei de interes si de implicare al parintilor ... care nu realizeaza ca ei trebuie sa fie polul de referintza ... prin atitudine si caracter ... ... e haios sa vezi parinti ''educati'' de mucosi care se uita la desene animate cu extraterestri si citesc reviste de prost gust ... |
||
|
marco918 Postat pe 22 Februarie 2010 01:21 |
||
De la: kudika106963, la data 2010-02-21 19:34:55nu pot sa cred ca in afara de pedeapsa si bataie....nimeni nu mai stie nimic altceva....ce dracului...crestem animale sau copii??? atata timp cat tu te consideri stapan si nu parinte, cred ca crestem animale. tu chiar citesti pe diagonala! toata lumea s-a declarat impotriva bataii!!!! Pedeapsa si recompensa se aplica peste tot in lume pentru ca FUNCTIONEAZA! Se numeste DISCIPLINA! Ceea ce tie iti lipseste in primul rand. Da, stiu ca sunt dura cu tine, dar nu pot sa-ti spun altfel lucrurile decat verde-n fata. pot si sa te tin de mana, sa-ti plang de mila si sa-ti spun ce vrei sa auzi, dar nu te va ajuta cu absolut nimic. |
||
|
kitty_krieger Postat pe 22 Februarie 2010 01:22 |
||
De la: gabriela_tornea, la data 2010-02-22 01:07:19Tu nu prea esti langa ea. asa ca va petrece mai mult timp cu colegele decat cu tine. Situatoia e foarte diferita de cum era pe vremea ta. Mai uita-te la stiri ce e prin scoli, poate nu prin toate dar prin multe. Uita-te cum umbla imbracate fetele din ziua de azi, cum se machiaza si de la ce varste, si spune-mi daca acum e ca pe vremea ta. Uita-te cate reviste sunt acum, uita-te la tv. si p[e urma spune-mi daca e cum era pe vremea ta. si peste vreo 6 ani cum crezi ca va fi? poate si mai si. ...era la fel si pe vremea mea....am facut liceul Caragiale 1996-2000.....si fetele din clasa mea se machiau...aveau telefoane mobile...unele erau din familii mai instarite si aveau sofer care venea si le lua de la scoala...se chiulea se mergea la Burger Ranch(acum nu mai exista)...in Mario Plazza(exista inca)....eu nu mi/am permis decat sa merg o singura data...nu aveam eu atatia bani de buzunar ca ele....acum stand si gandind...imi dau seama ca poate atunci nu le stiam situatia cu adevarat...ci doar ce lasau ei sa se inteleaga.... |
||
|
andreea_n_x Postat pe 22 Februarie 2010 01:24 |
||
De la: gabriela_tornea, la data 2010-02-22 01:21:34 ... sa ne lamurim despre CE vorbim ... ce informatie ? ... eu nu vad nici o informatie atit de importanta incit sa darime pe cineva ? ... oamenii sint aceiasi ... NIMIC nu s-a schimbat ... au aceleasi sentimente, dureri ... minciuna a ramas minciuna, furtul a ramas furt, egoismul a ramas egoism, ... ... CE S-A SCHIMBAT ? ... in mod real ... ... da s-a schimbat ceva ... si unii nu reusesc sa treaca de asta ... inainte oamenii doar visau colorat iar astazi chiar vad colorat ... |
||
|
marco918 Postat pe 22 Februarie 2010 01:28 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| BRAVO! | 1 | De la: kudika070387 13 Iulie 2010 16:50 |
| ANIMALE - SPUNE NU TESTELOR PE ANIMALE! | 4 | De la: inna_1688 15 Iunie 2009 15:05 |
| Buna fetelor! stiti vreun program care.. | 27 | De la: dariukascumpuka 28 Martie 2011 17:55 |
|
|
||
| ACCESARE PAGINI KUDIKA | 29 | De la: yumy 27 Mai 2011 20:15 |
| Lucruri pe care Microsoft nu le poate explica..... | 16 | De la: karmen21 8 Ianuarie 2009 16:16 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.