Mai multe
De la: kudika106963, la data 2010-02-21 22:51:51disciplina mentala e pentru adulti....nu pentru copii Serios? Si cum crezi ca ai putea educa un "adult" la 18 ani, daca tu nu poti educa un copil de 8 ani? Atunci ce metode vei folosi? O vei da afara din casa? |
||
|
andaluc Postat pe 21 Februarie 2010 23:31 |
||
|---|---|---|
| si voi faceti la fel....intelegeti ce vreti....eu constat acum ca ...ma cert cu voi....ca nu va scot pedeapsa din cap.... | ||
|
andreea_n_x Postat pe 21 Februarie 2010 23:31 |
||
De la: kudika106963, la data 2010-02-21 22:59:37nici pe voi nu va scoate nimeni din lumea ....animalelor...aia cu pedepse shi dresaj!!!....credeam ca pot sa dau de o instantza superioara pe forumul asta....ca mentalitate...dar vad ca gasesc oameni cu gandire...trecuta....infantila....shi total ne/realista! oamenii acestia cu gandire infantila (cum ii numesti tu) nu au probleme de educatie atat de mari cu copiii lor, si daca vorbesc, vrobesc din experienta... deci iti povestesc metode CARE AU DAT REZULTATE. Unii au copii realizati, educati si fericiti. daca tu nu intelegi asta si nu vezi unde ar fi rezultatele... Deocamdata, tu, cu stilul tau de a educa copilul, cu tot cu experienta nefericita pe care bunica ta a avut-o aplicand aceeasi metoda ca si tine, TU esti cea care aplica o metoda inutila si fara rezultate pozitive cu privire la educatia ei... Degeaba cauti ce NU EXISTA... pentru ca daca ar fi existat si alte solutii cu siguranta s-ar fi gasit cineva care sa ti-o spuna. Au fost si persoane care lucreaza in sistemul educational (printre care si eu) deci cu vasta experienta in educarea copilului si cu ceva studii de psihologia copilului si a varstelor in spate. La orice psiholog bun vei merge iti va recomanda aceeasi solutie:pedeapsa. de ce?! Pentru ca din suntele de carti invatate si din experienta bogata pe care o are cu pacientii sai, reiesa ca aceasta este cea mai buna metoda in educatia unui copil cm este fetita ta. Primul semn ca avem o problema este atunci cand refuzam sa recunoastem ca exista aceasta problema la noi. Si, cu tot respectul si cu cele mai bune intentii, iti spun ca tu esti foarte afectata de trecutul tau, extrem de afectata si ca ai nevoie in primul rand TU de ajutor. Atat de mult te urmareste trecutul incat nu esti capabila sa discerni ceea ce este intr-adevar bine pt fiica ta, asta si in conditiile in care ai inca un exemplu apropiat in familia ta care ti-a demonstrat ca stilul de educatie pe care il aplici NU FUNCTIONEAZA. Tu proiectezi ceea ce ti s-a intamplat tie asupra fiicei tale si nu e bine! NU ti s-a spus sa o bati (nu aprob deloc ce a facut mama ta cu tine). Ci doar sa o pedepsesti... si nu pedepse dure. Tu chiar preferi sa devina o ratata care cade mereu in depresii cand va fi mare pentru ca nimeni nu o accepta din cauza temperamentului ei dificil (acesta e modul de a pedepsi al vietii), decat sa verse acum cateva lacrimi pentru o jucarioara... dar astfel macar va sti sa faca fata vietii? Nu reusesti sa deosebesti gradele de suferinta? Oricat vei cauta alte metode NU VEI GASI! te asigur in constinta de cauza! iar fata ta, daca vei continua sa o educi in stilul asta nu va ajunge o fiinta diferita de mama ta. NU PT CA EA ESTE ASA ci pentru ca tu o formezi asa. Spre binele vostru as vrea sa ma nu fie adevarat ce iti spun... dar din pacate aceasta este realitatea... grav este ca nu reusesti sa o vezi! SI NICI NU AI VOINTA SA O VEZI! (cand toata lumea iti spune ca asta e realitatea inseamna ca aceasta este... tu vorbesti doar de realitatea TA, asa cum o vezi tu afectata de trecutul tau) |
||
|
|
||
|
Ella81 Postat pe 21 Februarie 2010 23:32 |
||
| ce vreau eu sa zic e ca dupa 18 ani...nu mai poate fi nimeni educat....sa vedem daca o sa mai am eu casa....cand va avea ea 18 ani!!!!!!...ca sa poti sa dai un om afara din casa....intai trebuie sa ai casa.... | ||
|
andreea_n_x Postat pe 21 Februarie 2010 23:33 |
||
| pentru mine este ce vad eu ca este....nu sunt obligata sa cred pe nimeni.....nu stiu de ce am senzatia paranoica...ca vorbeste lume...tocmai fara experienta cu adevarat....in cresterea copiilor....ca daca ar fi asha mi/as da shi io seama de asta....cebva nu corespunde....si observ shi eu....dar nu mai comentez mai departe si concluzionez ca ce am obtinut eu prin deschiderea acestui topic nu a fost decat sa comunic public ca eu nu prea sunt in stare sa imi cresc copilul dupa standarde streine!!! | ||
|
andreea_n_x Postat pe 21 Februarie 2010 23:38 |
||
| mdeah...dar eu nu vreau sa o pedepsesc ...ca nu de aia am facut/o..... | ||
|
andreea_n_x Postat pe 21 Februarie 2010 23:40 |
||
| Buna un copil de 8 ani e totusi un copil, nu are discernamant...si daca incetezi sa ii mai faci pe plac mereu si ii explici mami ia salariul o data pe luna nu in fiecare zi...tin minte ca prin clasa a doua sau a treia am citit la scoala o carticica nu mai tin minte cum se numea si era vorba tot asa despre o fetita capricioasa care vroia mereu sa i se faca pe plac.iar mama venea mereu de la munca obosita si ea batea cu pumnu in masa ca vrea mancare...si fetita intr-o buna zi nervoasa ca mama nu i-a dat sa pape se duce in camera si plange si deodata apare un duh nu mai tin bn minte ca sunt ani, si o duce pe fetita sa vada cum se face painea, cum se fac cartofii cat de greu se munceste si fetita ramane impresionata cum roadele muncii se vad dupa o munca grea si nu totul se obtine asa de usor...poate ar fi bine sa incerci sa o inveti...si finalul ramane ca fetita in sfarsit intelege si o ajuta pe mama sa puna masa sa taie painea.... mai mult o carte cu o pilda....dar mie mi-a placut...incearca sa discuti cu ea sa comunici mai mult si fara bataie sau jigniri ci calm...spune-i ca daca ii cumperi jucaria respectiva nu mai ai bani sa iei si mancare sau dulciuri sau ce ii place ei...ex si daca nu te intelegi si urla te duci frumos o iei de manuta si o pui pe un scaun/fotoliu si ii zici pana nu te calmezi eu nu vb cu tine si daca incearca sa vb cu tine o ignori...si o lasi singura o sa vezi azi asa maine asa o sa invete sa se comtroleze...si da vezi cu cine discuta si anturajul e de vina uneori chiar 80% anturaj 20% ereditatea, asa ca nu inseamna ca seamana cu bunica cu tataia...etc ca e violenta un copil cand e violent fie e batut fie este martor al violentei...eu nu accuz eu zic ceea ce stiu nu cred ca e violenta ca asa era bunica ca ea nu exista pe vremea respectiva sa vada la bunica...mai intereseaza-te si vezi ce prieteni are cum invata la scoala.baftaa!!!!!!!!!!! | ||
|
iubytzik22 Postat pe 21 Februarie 2010 23:41 |
||
| unele lucruri sunt facute ca sa fie utilizate in scopul pentru care au fost create....iar altele sunt doar artizanale....si deci nu pot fi folosite in acelasi scop pentru care sunt folosite cele din prima categorie.....asdar...eu nu sunt o mama de pedeapsa...!!! | ||
|
andreea_n_x Postat pe 21 Februarie 2010 23:43 |
||
De la: kudika106963, la data 2010-02-21 23:33:48ce vreau eu sa zic e ca dupa 18 ani...nu mai poate fi nimeni educat....sa vedem daca o sa mai am eu casa....cand va avea ea 18 ani!!!!!!...ca sa poti sa dai un om afara din casa....intai trebuie sa ai casa.... ... mai femeie ... nu vreau sa te supar si apreciez dorinta ta de a gasi o cale corecta de educatie, dar te-ai gindit ca ar trebui sa mai faci cel putin inca un copil ? ... te-ai gindit ca inamicul tau cel mai mare esti tu ? ... eu am alta experintza si pot sa iti spun ca nimic nu conteaza mai mult ca niste frati/surori ... copii unici nu au limite, nu au la cine tine, nu cunosc sentimentul de ajutor, nu au lumea lor formata din mai multi, va au doar pe voi si automat speculeaza orice ... de fapt toti speculeaza dar cins sint mai multi incep sa isi reduca speculatiile si se ajuta si chiar se educa unii pe altii ... ... nu esti prima care aproape ajunge in pragul paranoiei din cauza unicului copil ... am 2-3 prieteni in aceiasi situatie ... va lasa si barbatul pina la urma la cita ''dedicatie'' acordati copilului si nici nu va dati seama ... nu glumesc ... |
||
|
marco918 Postat pe 21 Februarie 2010 23:44 |
||
| invatza bine la soala si nu are prieteni...dar eu ma lupt cu morile de vant....nu pot sa conving pe nimeni....ca nu e buna pedeapsa...asha ca o sa renunt la topic.... | ||
|
andreea_n_x Postat pe 21 Februarie 2010 23:46 |
||
| ce sa fac????al doilea copil????....niciodata....mai bine mor....ca shi asha asta nu e viatza de trait....asha programata...imi ajunge ca m/am pacalit odata....si am tinut minte....ca sa nu mai repet...greseala....pai daca mie imi e greu cu unu?...ce fac cu mai multi???.....ca ce bine o duc aia care nu au nici unu!!! | ||
|
andreea_n_x Postat pe 21 Februarie 2010 23:49 |
||
De la: kudika106963, la data 2010-02-21 23:40:30mdeah...dar eu nu vreau sa o pedepsesc ...ca nu de aia am facut/o..... pedeapsa nu este scopul nasterii ei... pedeapsa este doar un mijloc prin care sa atingi scopul pt care a-i facut-o: acela de a-i asigura toate sansele pentru a deveni un om realizat. Si din pacate, nu stii cum sa o faci... dar, este algerea ta si TU vei suporta conscintele. Ai sa-ti aduci aminte de ce ti-am spus noi aici, cu timpul. Pacat de fetita ta careia i se reteaza din start orice sansa. iar ceea ce afirmi: ca unii doar pretind ca au experienta, este ceea ce tu vrei sa vezi, dar nu si adevarul... de exemplu, EU: daca citesti posturile mele anterioare vei vedea ca eu lucrez la gradinita si am si copil... pe langa asta, am luat in ingrijire (nu ca asistent maternal ci dezinteresat) o adolescenta de 14 ai de la o casa de copii care vine dintr-o familie dezbinata si agresiva, cu rezultate slabe la invatatura... acum este a 3a din clasa, in clas a 10. A terminat clasa 9a cu 9,68 :) . Si a devenit o domnisoara care stie sa se poarte in societate... cu sacrificii si ore intregi de explicatii si pedepse cand a fost necesar, cu iubire... stie ca o iubesc si nu ma feresc sa ii zic ca ea pt mine est ca un al doilea copil... am reusit sa fac asta in aproape 2 ani de zile. Si am inceput educatia ei de la 14 ani (nu de la 8). Am aceeasi varsta cu tine... dar mai multa eperienta ca tine in educatia copilului tocmai pt ca imi pasa si iubesc copiii. Daca nu as fi stiut despre ce vorbesc nu m-as fi bagat sa-ti dau sfaturi. daca nu mi-ar pasa de copila ta... nu as mai fi scris aici, pt ca vad ca e oricum inutil. |
||
|
Ella81 Postat pe 21 Februarie 2010 23:49 |
||
| Sunt intru totul de accord cu ella are dreptate schimba si u metoda de educare.....stii vb aia din agresat devii agresor un copil invata si cu vorba buna...nu toti dar daca nu asculta ti-am zis foloseste metoda aceasta cu scaunul....daca o pedepsesti nu inseamna ca o bati nu asocia bataia cu pedeapsa...sau vrei sa ti se urce in cap sa ajunga vai de capu ei.macar eu am un bebe de 1 an si 3 luni mic da asculta de celelalte mamici care au copii mari | ||
|
iubytzik22 Postat pe 21 Februarie 2010 23:50 |
||
| care metoda ...cu scaunul?..ca n/am inteles...nu m/am gandit in detaliu asha departe....sa o vad,...ceea ce numesc unii om realizat???...de fapt ce o fi ala om realizat??....ca io una nu ma consider un om realizat..... | ||
|
andreea_n_x Postat pe 21 Februarie 2010 23:55 |
||
De la: kudika106963, la data 2010-02-21 23:33:48ce vreau eu sa zic e ca dupa 18 ani...nu mai poate fi nimeni educat....sa vedem daca o sa mai am eu casa....cand va avea ea 18 ani!!!!!!...ca sa poti sa dai un om afara din casa....intai trebuie sa ai casa.... Exact, asa ca grabeste-te cu educatia cat mai ai timp. In curand va intra in diverse anturaje si va fi totul pierdut. Daca tot te "sacrifici", cum spui tu, macar sa nu fie in zadar. Nu crezi? Esti multumita de ce ai obtinut de la copilul tau pana acum, in ciuda sacrificiilor tale? In viata, totul se obtine cu sacrificii, dar trebuie sa merite si sa ai rezultate pozitive. Altfel, degeaba te sacrifici. Si nu mi se pare ca aici ai intalnit persoane cu o gandire infantila, ci doar realiste. Tu esti cea limitata in gandire. |
||
|
andaluc Postat pe 21 Februarie 2010 23:56 |
||
| si daca eu nu ma vad ca om realizat...nu stiu cum as putea/o vedea pe ea??? | ||
|
andreea_n_x Postat pe 21 Februarie 2010 23:56 |
||
|
Orice ati scrie nu o sa va bage in seama, chiar nu vedeti? TU FEMEIE Pe lume exista bine si rau. Hai sa nu mai dam note la scoala, ca si o nota mica e o pedeapsa. Nici salarii diferite ca si salariile mici sunt tot un fel de pedeapsa. Oare de ce s-o mai fi inventat Raiul si Iadul? o fi limitat si saracul D-zeu nu are o gandire profunda ca a ta. Stii mamele alea care isi imbolnaveau copiii pt ca apoi sa ii vindece si sa fie niste mame eroine care isi leaga copiii de ele, sa devina copiii dependenti de ele? Cam asta faci tu, vrei sa iti faci copilul dependent de tine, dar folosind bunatatea. Atunci, pt o aproape nebuna ca tine solutia e sa te prefaci bolnava de cate ori face ceva rau. Pana la urma o sa asocieze boala ta cu rautatea ei, a demonstrat-o experimentul cu cainele lui Pavlov. Esti atat de anormala incat sa aplici asta? Ca probabil ar functiona DU-TE FA-TI UN CONTROL LA CAP |
||
|
gabriela_tornea Postat pe 21 Februarie 2010 23:58 |
||
| va intra in anturaje....daca ii dau eu voie!!!....ca daca eu o s/o insotesc la scoala dus/intors pana intr/a 12/a...si deci o controlez...s/ar putea sa nu aibe nici un fel de anturaj...pentru ca nu o sa creez ocazia....deci singurul ei anturaj in ghilimele...s/ar putea sa fie ala de la scoala...care nu poate fi un anturaj... | ||
|
andreea_n_x Postat pe 21 Februarie 2010 23:59 |
||
De la: kudika106963, la data 2010-02-21 23:49:21ce sa fac????al doilea copil????....niciodata....mai bine mor....ca shi asha asta nu e viatza de trait....asha programata...imi ajunge ca m/am pacalit odata....si am tinut minte....ca sa nu mai repet...greseala....pai daca mie imi e greu cu unu?...ce fac cu mai multi???.....ca ce bine o duc aia care nu au nici unu!!! ... am impresia ca te-ai nascut ''pacalita'' !!! ... comentarii ca ale tale rar am mai citit ... si RAUTATE ... iti meriti copilul ... nu sint sigur daca el te merita pe tine ... ... ce sa faci cu mai multi ? ... ... ii pui la afumat si ii maninci iarna !!! ... doamneeeeeee ... |
||
|
marco918 Postat pe 21 Februarie 2010 23:59 |
||
| Dupa cum vorbesti esti ff agresiva....in sensu ca u vrei sa iti educi fata insa fiindca la tine pedepsa a fost asociata bataii u asa consideri ca daca o pedepsesti o bati nu e asa sa stii.sa stii ca nimeni nu iti vrea raul majoritatea mamicilor de aici am vazut ca te-au sfatuit corect...toata stima si admiratia ella pt curajul tau. | ||
|
iubytzik22 Postat pe 21 Februarie 2010 23:59 |
||
thoamne.. fati un control femeie..ka ejti bolnava !!!!
|
||
|
Blondys002 Postat pe 22 Februarie 2010 00:03 |
||
| si da...e asha...ca salariile mici...sunt o pedeapsa pentru oamenii mari....care nu prea au cu ce isi intretine familiile...in timp ce aia cu bani multi s/ar putea sa nu aibe nici o familie....si sa cheltuie cum poftesc pe distractii....ca vezi doamne ce posturi au ei....dupa care cativa dintre ei....s/ar putea chiar sa imi dea mie sfaturi pe forumul asta....ce si cum sa fac cu viatza mea cand ei de fapt nu au habar de viatza!!!!....caci traiesc intr/o alta lume....in care ashtia ca mine nu au acces | ||
|
andreea_n_x Postat pe 22 Februarie 2010 00:03 |
||
| ca pot deveni agresiva asha e....stau si ma gandesc ca imi doresc sa nu mi se intample vreun accident de mashina...sau altceva ...in care sa mor...mai devreme de varsta de 18 ani a fiica/mii....caci nu as vrea sa incapa pe mana nimanui din cei care au conceptii de viatza similare cu ale celor care pe forumul asta ...in afara de pedeapsa nu au stiut ce alt sfat sa imi dea!!! | ||
|
andreea_n_x Postat pe 22 Februarie 2010 00:06 |
||
De la: kudika106963, la data 2010-02-21 23:59:15va intra in anturaje....daca ii dau eu voie!!!....ca daca eu o s/o insotesc la scoala dus/intors pana intr/a 12/a...si deci o controlez...s/ar putea sa nu aibe nici un fel de anturaj...pentru ca nu o sa creez ocazia....deci singurul ei anturaj in ghilimele...s/ar putea sa fie ala de la scoala...care nu poate fi un anturaj... pai daca u asa o sa procedezi stii vb aia cand fuge nu o mai prinzi...nu e bine nici asa sa nu ai incredere in ea din postarile tale rezulta ca ai niste frustari cu privire la neindeplinirea viselor tale...chiar sincer nu te inteleg...nimeni nu iti vrea raul sau nu intelegi?nu poti sa o controlezi mereu da-i spatiu sa respire ...si vad ca in loc sa citesti ce am scris tu te certi...eu am intelsc e dificila dar incearca si u sa ai rabdare sa ii explici cu calm...pai abia astept sa aiba fii miu varsta aia sa ma inteleg cu el...eu am un caz unde nepotu meu vazand atata scandal si cearta a devenit si el la randul lui agresiv, nu vorbea la 3-4 ani clar abia acu al 5 ani scoate cuvintele mai clare. |
||
|
iubytzik22 Postat pe 22 Februarie 2010 00:07 |
||
De la: kudika106963, la data 2010-02-21 23:56:37si daca eu nu ma vad ca om realizat...nu stiu cum as putea/o vedea pe ea??? Un om realizat este in primul rand OM care stie valoarea unei fiinte umane si stie sa o respecte. Un om realizat este un om care este capabil sa duca o viata sociala normala, sa aiba prieteni sa fie in relatii bune cu ceilalti. Care reuseste sa-si construiasca o familie si sa si-o mentina. care reuseste sa aiba un loc de munca decent - si sa si-l mentina. Un om realizat este un om fara frustrari si intelept. daca tu nu esti un om realizat ese poate si vina mamei tale ca a aplicat educatia crunta pe care a aplicat-o - altfel nu ai fi devenit extrem de sensibila. dar uite-te in jurul tau, sunt atatia oameni realizati... de ce fata ta nu ar fi capabila de asa ceva? sunt sigura ca este, dar depinde de tine cum stii sa-i canalizezi abilitatile, cum stii sa o modelezi ca persoana. TREBUIE sa gandesti pozitiv! si nu trebuie sa permiti sa se intample cu ea ceea ce s-a intamplat cu tine si cu mama ta. Asta insemnand ca nu trebuie sa aplici metoda de educaie a mamei tale dar nici a bunicii tale (care sunt extreme). Trebuie sa mergi pe calea de mijloc dintre aceastea doua: sa o iubesti, sa ii arati afectiune, sa o intelegi, sa o asculti, sa-i explic... si cand nu intelege sa o pedepsesti (si metoda cu scaunul e ok... o aplic si eu din cand in cand la bebelusul meu... si imediat cere iertare si se linisteste. si dupoa ce se ridica de pe scaun vine cu bratele deschise si-mi spune: mami te UBESC :) ) E responsabilitatea si datoria ta ca mama sa iti ajuti copila... tu vrei sa o ajuti dar nu esti pregatita sa accepti singura metoda prin care poti sa o ajuti, pentru ca ai impresia ca aceasta metoda o va face sa sufere la fel cum ai suferit tu. ei bine: NU ESTE LA FEL DE MARE SUFERINTA. |
||
|
Ella81 Postat pe 22 Februarie 2010 00:08 |
||
De la: kudika106963, la data 2010-02-22 00:06:25ca pot deveni agresiva asha e....stau si ma gandesc ca imi doresc sa nu mi se intample vreun accident de mashina...sau altceva ...in care sa mor...mai devreme de varsta de 18 ani a fiica/mii....caci nu as vrea sa incapa pe mana nimanui din cei care au conceptii de viatza similare cu ale celor care pe forumul asta ...in afara de pedeapsa nu au stiut ce alt sfat sa imi dea!!! ... drobul de sare ...
|
||
|
marco918 Postat pe 22 Februarie 2010 00:09 |
||
De la: kudika106963, la data 2010-02-22 00:03:31si da...e asha...ca salariile mici...sunt o pedeapsa pentru oamenii mari....care nu prea au cu ce isi intretine familiile...in timp ce aia cu bani multi s/ar putea sa nu aibe nici o familie....si sa cheltuie cum poftesc pe distractii....ca vezi doamne ce posturi au ei....dupa care cativa dintre ei....s/ar putea chiar sa imi dea mie sfaturi pe forumul asta....ce si cum sa fac cu viatza mea cand ei de fapt nu au habar de viatza!!!!....caci traiesc intr/o alta lume....in care ashtia ca mine nu au acces sincer ce metoda ai fi vrut sa iti dea tie cineva?zii si mie eu ti-am zis una...da si u un exemplu...mai eu am 23 de ani am un baietel de 1 an si 3 luni am terminat o facultate si eu si sotu meu si nu ne mai plangem ca traim din somaju de 3000000 si alocatia copilului alea 8000000 ca nu avem un loc de munca.si e bine. |
||
|
iubytzik22 Postat pe 22 Februarie 2010 00:11 |
||
| io nu am inteles de ce metoda se vorbeste...care metoda cu scaunul??...ce sa faci cu un scaun???... | ||
|
andreea_n_x Postat pe 22 Februarie 2010 00:13 |
||
|
Serios? O fi o pedeapsa, dar exista. Asa ca daca negi realitatea, tot nu o sa rezolvi nimic. Oricum habar nu ai de nimic, nu am salar mare, din contra, stau in chirie, nu am nimic al meu, din contra. Dar nmu imi pun limite asa cum faci tu. Viata nu e corecta, asa e, oricat ai incerca tu sa o feresti pe fata ta de realitate, tot nu vei reusi. Si cand se va lovi de realitate va fi foarte dur pt ea. Tu esti macar constienta ca asa se poate ajunge la consumul de droguri, la sinucidere? Te-ai gandit vreo clipa ca poate maine doamne fereste ai un accident si mori? Sau peste un an sau peste cinci? Ce va face fiica ta atunci? Chiar nu ii oferi nici o sansa? In care lume va trai, cand tu vei disparea si odata cu tine si lumea pe care i-ai creat-o? Doamne, femeie Da constientizeaza odata ca nu esti Dumnezeu |
||
|
gabriela_tornea Postat pe 22 Februarie 2010 00:13 |
||
De la: kudika106963, la data 2010-02-22 00:06:25ca pot deveni agresiva asha e....stau si ma gandesc ca imi doresc sa nu mi se intample vreun accident de mashina...sau altceva ...in care sa mor...mai devreme de varsta de 18 ani a fiica/mii....caci nu as vrea sa incapa pe mana nimanui din cei care au conceptii de viatza similare cu ale celor care pe forumul asta ...in afara de pedeapsa nu au stiut ce alt sfat sa imi dea!!! Gandeste-te ca fiica ta nu e vinovata pt ce ai patit u si nu mai fii incapatanata ca nimeni nu ti-a dat un sfat prost.judeca lucrurile la rece si vezi unde gresesti. |
||
|
iubytzik22 Postat pe 22 Februarie 2010 00:14 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| CE CITESTI IN ACEST MOMENT ? | 196 | De la: kudika_23609 31 Ianuarie 2015 22:40 |
| URGENT DE TOT | 8 | De la: mic_negru_si_urat 29 Iunie 2008 00:30 |
| te rog ajuta-ma...!!!! | 3 | De la: freakbabe 3 Februarie 2010 19:13 |
|
|
||
| MELODII RECLAME | 9 | De la: Lucia1971 27 Mai 2009 17:39 |
| hai sa va zic si eu un subiect tare de tot :D | 45 | De la: Dor_a 18 Iunie 2009 16:43 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.