Mai multe
| Pentru un abdomen perfect fac abdomene dimineata si seara , beau apa plata si mananc multe fructe | ||
|
symona19 Postat pe 8 Martie 2010 19:17 |
||
|---|---|---|
| merg la sala | ||
|
munequita Postat pe 8 Martie 2010 20:36 |
||
Poti sa alergi, poti sa faci abdomene, poti sa te infometezi dar tot degeaba rezultatele adevarate se vor obtine cu centura vibroshape professional I want IT
|
||
|
|
||
|
kudika067601 Postat pe 8 Martie 2010 21:33 |
||
| merg 4 zile pe saptamana la sala la feetnes | ||
|
micki23 Postat pe 8 Martie 2010 21:49 |
||
am creme pt tonifiere,fac abdomene ,vara alerg in parc - dar fara un rezultat vizibil
|
||
|
ABBY82 Postat pe 8 Martie 2010 23:02 |
||
| merg la sala,joc fotbal saptamanal dar mai am de lucrat pt a fi multumit de cum arat | ||
|
GEO82 Postat pe 8 Martie 2010 23:07 |
||
| Nu mananc dupa ora 18, cu mici exceptii care se intampla mai rar, fac exercitii, incerc sa mananc cat mai light, cat mai multe fructe si legume si acum astept cu multa nerabdare sa se faca vremea buna sa merg la alergat pe stadion, dar recunosc ca mi-ar fi foarte de folos o centura vibroshape professional ca sa le vin de hac kilogramelor afurisite care nu dispar prea usor | ||
|
inutza05 Postat pe 8 Martie 2010 23:16 |
||
| offff.....cate nu am facut pentru un abdomen perfect, pentru a scapa de burtica......cat bani am cheltuit pe diferite creme si aparate!!! Degeaba....Am incercat si metoda clasica cu abdomene, am facut zeci de mii si tot degeaba. Nu pot nega faptul ca m-am simtit mai bine de fiecare data cand faceam un mic efort dar de burtica tot nu am scapat. Dieta nu pot sa tin pentru ca am probleme cu stomacul tocmai de aceea mi-ar prinde foarte bine o centura vibroshape mai ales ca urmeaza si nunta si am ajuns intr-o stare de disperare pentru a avea un corp perfect!!! | ||
|
slly Postat pe 8 Martie 2010 23:55 |
||
daca as detine o centura vibroshape nu as mai da-o jos pana nu as ajunge la greutatea dorita. Pana acum am cam neglijat greutatea si datorita timpului dar si datorita comoditatii. O astfel de centura ar fi ideala pentru mine!
|
||
|
geosnyper Postat pe 9 Martie 2010 00:17 |
||
| Pentru tonifierea abdomenului am facut exercitiile specifice recomandate de instructoarea mea de aerobic unde ma duc de doua ori pe saptamana. Recunosc ca as putea face si acasa mai multe exercitii dar mi-e destul de greu cateodata, Pentru infrumusetarea picioarelor imi masez talpile cu crema emolienta pentru calcaie seara inainte de culcare. | ||
|
ileanamanuela Postat pe 9 Martie 2010 00:50 |
||
| Nu mananc dupa ora 18, cu mici exceptii care se intampla mai rar, fac exercitii, incerc sa mananc cat mai light, cat mai multe fructe si legume si acum astept cu multa nerabdare sa se faca vremea buna sa merg la alergat pe stadion, dar recunosc ca mi-ar fi foarte de folos o centura vibroshape professional ca sa le vin de hac kilogramelor afurisite care nu dispar prea usor. | ||
|
inutza05 Postat pe 9 Martie 2010 10:06 |
||
M-am ingrasat tare dupa ce-a de-a 3-a sarcina si cum eram o fata constiincioasa m-am apucat de o cura de slabire. Am avut noroc ca eu oricum eram vegetariana si a trebuit practic sa mananc cam ce mancam si in general dar sa am grija in ce fel sunt gatite alimentele. Am facut mult sport(m-am apucat de box) si mergeam de 2 ori pe saptamana la masaj, lucru care m-a facut in 3 luni de zile sa arat ca in liceu.. |
||
|
zamzamzam Postat pe 9 Martie 2010 10:14 |
||
| Am tinut faimoasa cura cu llamai incepand de la jumatate si adaugand cate o jumatate de lamaie in fiecare zi pana ceam ajuns la 10 apoi am descrescut. Ulterior am facut abdomene pt a-mi intari musculatura. | ||
|
Luluk_g Postat pe 9 Martie 2010 10:17 |
||
| Pentru un abdomen plat fac abdomene , tin cura dupa ora 18 nu mai mananc nimic | ||
|
alina06 Postat pe 9 Martie 2010 10:18 |
||
| Mult sport si o alimentatie sanatoasa. | ||
|
tarky Postat pe 9 Martie 2010 10:19 |
||
|
Pentru a obtine abdomenul ideal eu voi face in fiecare dimineata/seara (functie de programul meu de lucru) cate 100 - 120 de abdomene plus alergare/mers pe jos/mersl cu bicicleta o data sau de mai multe ori pe saptamana . |
||
|
MiniAlya Postat pe 9 Martie 2010 11:12 |
||
| Mult sport | ||
|
sturion08 Postat pe 9 Martie 2010 12:10 |
||
| urc si cobor toate scarile care imi ies in cale. | ||
|
odiana Postat pe 9 Martie 2010 13:19 |
||
dupa doua sarcini am ramas si eu cu putina burtica.eucred ca cel mai mult te ajuta o dieta,abdomene in special si o crema pentru abdomen.
|
||
|
andreeadenisa Postat pe 9 Martie 2010 13:39 |
||
| Abdomene , apa plata , abdomene iar apa plata si un pic de mancare | ||
|
bursucdepadure Postat pe 9 Martie 2010 14:34 |
||
| Mult sport si o alimentatie sanatoasa. | ||
|
sandila Postat pe 9 Martie 2010 14:48 |
||
| Eu deja am inceput de vreo 2 luni mananc sanatos fara grasimi pana in ora 15. si mult mult sport. la toate astea daca s-ar adauga si centura Vibroshape. :X:X:X:X | ||
|
bby006 Postat pe 9 Martie 2010 15:27 |
||
| Eu deja am inceput de vreo 2 luni mananc sanatos fara grasimi pana in ora 15. si mult mult sport. la toate astea daca s-ar adauga si centura Vibroshape. :X:X:X:X | ||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Tnuva si Kudika te invita la concurs. | 192 | De la: concursKudika 5 Mai 2011 12:12 |
| Castiga o geanta de vara semnata Agatha Ruiz de la Prada! | 445 | De la: concursKudika 7 Septembrie 2012 13:25 |
| Castiga o invitatie dubla la deschiderea Art Yourself Gallery si un produs original marca Rob Brandt ! | 20 | De la: concursKudika 19 Septembrie 2011 19:37 |
|
|
||
| Mistica.ro te premiaza! | 41 | De la: concursKudika 20 Mai 2014 13:43 |
| Castiga un abonament Your Personal Best, in valoare de 500 lei, oferit de LadyFIT! | 29 | De la: concursKudika 21 Noiembrie 2014 17:37 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.